سلام

دوست عزیز واقعا فکر میکنید 2 سال تجربه در بازی سازی، اوونقدر زیاده که شما بتونید کتابی نه فقط در باب برنامه نویسی بازی بلکه کل بازی سازی (دیزاین، برنامه نویسی، هنر و...) بنویسید؟ به نظر من کافی نیست.
ضمنا کتابی که بخواد همه چیز رو داشته باشه عملا یک کتاب سطحی میشه و مقدماتی، در این مورد هم کتاب زیاده مثلا کتاب Game Project Management رو هر کس بخونه به اندازه کافی از کلیات مراحل تولید یک بازی سر در میاره و نیازی به کتاب دیگری نداره. اما اگر کسی میخواد تخصصی مثلا روی برنامه نویسی یا مدلسازی بازی کار کنه هر کدومش کلی کتاب تخصصی داره و نمیشه همه رو توی یک کتاب جا داد.
من از سال 1375 توی بازی سازی بودم و در اوون زمان خیلی از روشهای روز رو هم بلد بودم و پیاده سازی کردم اما الان هنوز هم هیچی بلد نیستم و حتی با وجود اینکه توی همه ابعاد بازی سازی با خیلی ها سر و کله زدم نمیتونم کتاب بنویسم.
نمیخوام ناامیدتون کنم اما فکر کنم کار بیفایده ای است و بهتره سعی کنید کار مفیدتری انجام بدین مثلا کار روی تولید خود بازی. مشکل ما در ایران کتاب نیست مشکل ما تخصصه، خدا رو شکر کتابها روی اینترنت ریخته ضمن اینکه اصلا کتاب زیاد هم منبع کاملی برای بازی سازی نیست و منابع آنلاین و فروم ها از بعضی جهات خیلی مفیدترند.

ممنون علی