ورود

View Full Version : گفتگو: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

صفحه : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

MMSHFE
پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 10:29 صبح
نه باید به مدیران درخواست بدین.

arash691
شنبه 20 اردیبهشت 1393, 15:23 عصر
اقای شهرکی اگه یادتون باشه من بهمراه سفارش پکیج برای ثبت نام در ایران نهاد هم اقدام کردم الان فکر کنم 1 ماه شده ولی هنوز مشخصاتم ثبت نشده ...
ممنون میشم پیگیری کنید

saman0652
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393, 15:21 عصر
سلام جناب شهرکی، بنده خواستم عضو نهاد بشم، اما نشد.
هم از طریق ارسال پیامک و هم از طریق ایمیل اطلاعتمو فرستادم اما پاسخی دریافت نکردم.
لطفا راهنمایی کنید

MMSHFE
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 08:45 صبح
تمام درخواستهای جدید برای عضویت تا زمان مشخص شدن تغییرات سایت اصلی به حال تعلیق در اومدن. به زودی این مشکلات رفع میشه و میتونید ازطریق خود سایت ثبت نام کنید.

cpuram
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 08:59 صبح
تمام درخواستهای جدید برای عضویت تا زمان مشخص شدن تغییرات سایت اصلی به حال تعلیق در اومدن. به زودی این مشکلات رفع میشه و میتونید ازطریق خود سایت ثبت نام کنید.
اگه ثبت نام ها از طریق سایت باشه اعتبار سنجی ها ضعیف تر نمیشه؟
برای ثبت نام بهتر نیست کارت ملی هم آپلود بشه؟

MMSHFE
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393, 10:10 صبح
خیر چون بعد از ثبت نام، کد فعالسازی به ایمیل فرد ارسال میشه و باید با موبایلش برای نهاد پیامک کنه تا موبایل و ایمیل تأیید بشه. بقیه موارد هم توسط کسانی که کارشون تأیید مدارک هست بررسی میشن و درصورت تأیید نهایی، وضعیت شناسه کاربری فرد بصورت فعال در میاد و ازطریق پیامک و ایمیل مطلع میشه.

profosor
پنج شنبه 01 خرداد 1393, 23:17 عصر
با عرض درود به اقای شهرکی و دوستان همکاران نهاد ایران اقا من یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه ایا نمیشه کلاس های انلاین برای اعضای ایران نهاد برگزار کنید کلاسهای کاملا انلاین و حتی میتونید از کلاسها فیلم بگرید و بفروشید حتی میتوانید از خود اعضا هم پولی برای ثبت نام بگرید اینطوری فکر کنم بهتر از پکیج جواب بده هااا

MRmoon
جمعه 02 خرداد 1393, 09:21 صبح
با عرض درود به اقای شهرکی و دوستان همکاران نهاد ایران اقا من یه پیشنهادی داشتم اونم اینکه ایا نمیشه کلاس های انلاین برای اعضای ایران نهاد برگزار کنید کلاسهای کاملا انلاین و حتی میتونید از کلاسها فیلم بگرید و بفروشید حتی میتوانید از خود اعضا هم پولی برای ثبت نام بگرید اینطوری فکر کنم بهتر از پکیج جواب بده هااا

چه کلاسی مد نظر شما هست؟؟؟

مثلا آموزش؟؟؟ خوب تا الان 3 تا فیلم آموزشی ساخته شده.و چند تا دیگه هم تو راهه.

hesam1994
جمعه 02 خرداد 1393, 11:35 صبح
با سلام من الان پسوردم رو گم کردن بخش فراموشی رمز عبور ایران نهادم که کار نمیکنه تکلیف چیه
دوبارم ایمیل زدم کسی جواب گو نبود اینطوری که نمیشه :| عجبااااااااا !

MMSHFE
دوشنبه 12 خرداد 1393, 15:24 عصر
لطفاً کمی صبر کنید. سایت درحال تغییره. اگه میبینید حرفی نمیزنیم بخاطر اینه که نمیخوایم وقتمون با سؤال و جواب گرفته بشه. به زودی اتفاقات خوبی میفته.

MMSHFE
دوشنبه 12 خرداد 1393, 15:25 عصر
مطمئنید با اینترنت ذغالی ایران بهتر از پکیج جواب میده؟

masiha68
دوشنبه 12 خرداد 1393, 15:41 عصر
لطفاً کمی صبر کنید. سایت درحال تغییره. اگه میبینید حرفی نمیزنیم بخاطر اینه که نمیخوایم وقتمون با سؤال و جواب گرفته بشه. به زودی اتفاقات خوبی میفته.
صبر ما زیاده منتها عمرمون کم ....

R_Rajaee_Rad
شنبه 17 خرداد 1393, 05:44 صبح
سلام آقای شهرکی
من هم نام کاربری و رمز عبور سایت ایران نهاد یادم رفته(قسمت بازیابی رمز عبور کار نمیکنه)
و هم اینکه یه پروژه قبول کردم(تبلیغ محصولات شرکت با قابلیت هایی مثل ارتباط با ما و ارسال نظرات و.. داره) ولی ازم نمونه کار خواسته.اگر امکانش هست لطف کنید یه چندتا معرفی کنید که دستم خالی نباشه..ممنون

MMSHFE
شنبه 17 خرداد 1393, 09:19 صبح
نمونه کار خودتون رو میخوان. من چی معرفی کنم؟

R_Rajaee_Rad
شنبه 17 خرداد 1393, 13:14 عصر
نمونه کار خودتون رو میخوان. من چی معرفی کنم؟

میدونم ولی طرف یه چیزی مثل کاتالوگ یا همچین چیزی میخواد که ظاهر و قیافه سایتش رو انتخاب کنه
در ضمن من قیمت طراحی سایت رو یک تومن گفتم.به نظرتون چطوریه؟ ولی دستم بازه چون احتمالا برای تهیه هاست و دامین هم خودم باید اقدام کنم
اگر نکته ای دیگه ای هم هست بگید...ممنون میشم

MMSHFE
شنبه 17 خرداد 1393, 13:15 عصر
بهتره این مسائل رو توی تاپیک جداگانه دنبال کنید.

R_Rajaee_Rad
شنبه 17 خرداد 1393, 13:34 عصر
بهتره این مسائل رو توی تاپیک جداگانه دنبال کنید.

لینک تاپیک مربوطه (http://barnamenevis.org/showthread.php?454960-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D8%9F)

ممنون

mahdirabbani
یک شنبه 18 خرداد 1393, 13:38 عصر
مطمئنید با اینترنت ذغالی ایران بهتر از پکیج جواب میده؟
الآن سایت وب آموز داره دوره های آنلاین برگزار می کنه و من با اینترنت مخابرات تو کلاسش شرکت کردم و مشکلی نبود.

MMSHFE
یک شنبه 18 خرداد 1393, 13:57 عصر
همه امکانات شما رو ندارن جناب ربانی. خیلیها اینترنت خونه شون هنوز با موبایل ایرانسله. خیلیها ADSL از مخابرات ندارن و از شرکتهای واسط میگیرن که بین 8 تا یوزر به اشتراک گذاشته شده. اونم سرعت 128 و ازطرفی همه نمیتونن توی این دوره ها شرکت کنن چون وقتش رو ندارن ولی پکیج نصف شبم میشه نگاهش کرد.

mahdirabbani
دوشنبه 19 خرداد 1393, 09:27 صبح
البته پاسخ شما منطقی هست ولی منظورم از اینترنت مخابرات ، داغون ترین ADSL و ارزون ترینش هست نه بهترین! سرعتش هم همین 128 فکر کنم باشه و فکر کنم بین 8 تا کاربر به اشتراک می گذارن. که به گفته ی خود مخابرات اگه خلوت باشه تا 512 و 1 هم می ره!!!!!

Tarragon
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 10:35 صبح
با سلام
آقای شهرکی ما همچنان منتظر خبر های خوب از جانب نهاد هستیم ها...

MMSHFE
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 12:04 عصر
ظرف همین چند روزه یک جلسه آنلاین دیگه با اعضا میگذاریم و خبرها رو میگیم. به احتمال زیاد توی همین هفته که میاد.

mojtaba.7230
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 16:03 عصر
سلام...
حدود 10 روز پیش واسه عضویت ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم...
میخواستم بدونم ثبت نام چند روزه انجام میشه ؟
ممنون

Tarragon
چهارشنبه 28 خرداد 1393, 20:23 عصر

اگر به اینجا دقت کنید متوجه جواب می شید.
یه چند روز صبر کنید تا نهاد سروپا بشه بعدش به همه شون رسیدگی بشه.

***BiDaK***
دوشنبه 02 تیر 1393, 13:38 عصر
ما کماکان منتظریم.هنوز خبری نشده.کی جلسه میذارین؟
امید داشته باشیم به خبرای خوب؟ http://comments.persianblog.ir/images/I/105.gif

qartalonline
دوشنبه 02 تیر 1393, 13:59 عصر
جلسه به احتمال زیاد شنبه هفته بعد ساعت 21 خواهد بود.

farazsahebdel
دوشنبه 02 تیر 1393, 14:28 عصر
جلسه به احتمال زیاد شنبه هفته بعد ساعت 21 خواهد بود.

بذارید یکشنبه ما هم باشیم چون یکشنبه امتحان آخرمونه.

qartalonline
دوشنبه 02 تیر 1393, 16:11 عصر
بذارید یکشنبه ما هم باشیم چون یکشنبه امتحان آخرمونه.
جلسه اگه این هفته برگزار میشد بهتر بود حالا شده شنبه، یکشنبه ماه رمضان شروع میشه (شاید هم شنبه) و تو اون تایم نزدیک افطار هستش مشکل ایجاد میشه.

MMSHFE
سه شنبه 03 تیر 1393, 19:26 عصر
آدرس سایت خرید پکیجها از epay.itadmins.ir به epay.i-nahad.ir (http://epay.i-nahad.ir) تغییر کرد. لطفاً دوستانی که لینک قبلی رو توی امضاشون گذاشته بودن، اصلاحش کنن. تصاویر کوچکتر امضا رو هم میتونید توی امضای من ببینید و استفاده کنید.

mirzajavad
سه شنبه 03 تیر 1393, 20:23 عصر
آدرس سایت خرید پکیجها از epay.itadmins.ir به epay.i-nahad.ir (http://epay.i-nahad.ir) تغییر کرد. لطفاً دوستانی که لینک قبلی رو توی امضاشون گذاشته بودن، اصلاحش کنن. تصاویر کوچکتر امضا رو هم میتونید توی امضای من ببینید و استفاده کنید.

وضعیت پکیج آموزش پیشرفته php به کجا رسیده ؟ http://epay.i-nahad.ir/box/6

MMSHFE
سه شنبه 03 تیر 1393, 20:37 عصر
دارم ضبط میکنم جلسات رو.

MMSHFE
شنبه 07 تیر 1393, 16:12 عصر
برای اینکه همه اعضا بتونن باشن جلسه رو به شنبه هفته آینده ساعت 9 موکول کردیم. اطلاعات بیشتر برای اعضا پیامک میشه.

texima
شنبه 07 تیر 1393, 17:47 عصر
برای اینکه همه اعضا بتونن باشن جلسه رو به شنبه هفته آینده ساعت 9 موکول کردیم. اطلاعات بیشتر برای اعضا پیامک میشه.

سلام و درود
ضمن عرض خسته نباشيد
آقاي شهركي خيلي وقته ديگه هيچ پيامكي از طرف ايران نهاد براي بنده ارسال نشده ، خواستم ببينم خبر خاصي نبوده تو اين مدت و يا اينكه شماره بنده حذف شده؟؟

MMSHFE
یک شنبه 08 تیر 1393, 12:02 عصر
پیامک برای کسی نرفته. علتش اینه که تصمیم گرفتیم یکسری جلسات بین مدیران بگذاریم تا هماهنگی کامل در تصمیمات و برنامه ها بدست بیاد و بعد اعضا رو در جریان قرار بدیم. به امید خدا با راه اندازی کامل سرور ایران نهاد در همین هفته، جلسه آنلاینی با اعضا در هفته آینده خواهیم داشت که ازطریق پیامک بهتون اطلاع میدیم.

Veteran
دوشنبه 09 تیر 1393, 11:25 صبح
ی بک اپ از این تاپیک بگیرید، ی وقت چیزیش نشه.
چه روزایی داشتیم.
دعوا، کل کل، جرو بحث و.... :بامزه: یادش بخیر! چقدر انرژی داشتیماااا هر روز کل کل!! اگه رو در رو کل کل میکردیم، کشته هم میدادیم

student91
سه شنبه 17 تیر 1393, 08:00 صبح
سلام
من دو روز پیش به ایمیلی که تو پست اول فرمودین،اطلاعاتم رو فرستادم
اما هنوز جوابی نیومده!
لطفا جواب بدید
ممنون

MMSHFE
سه شنبه 17 تیر 1393, 09:14 صبح
عضویتها فعلاً تا تثبیت تغییرات سایت بحال تعلیق در اومده. کمی صبر کنید. اگه برای خرید پکیج و بحث تخفیف و... اقدام به عضویت کردین، درصورتی که اطلاعات ارسالی شما کامل و بدون مشکل هست، نیازی نیست منتظر تأیید بمونید و میتونید پکیجها رو به قیمت اعضای نهاد خریداری کنید. فقط حواستون به شرایط و قوانین فعالیت که توی سایت i-nahad.ir اعلام شده باشه (حق عضویت ماهانه و... که اعضا باید پرداخت کنن).

Tarragon
شنبه 21 تیر 1393, 23:09 عصر
سلام
چه خبر از نهاد؟
جلسه آنلاین کی هستش؟

ali.webdesign
جمعه 27 تیر 1393, 15:44 عصر
سلام من از طریق سایت ایران نهاد ثبت نام کردم.

میخواستم بدونم عضویتم کی تایید میشه؟

آیا لازمه از روشی که آقای شهرکی در پست اول اشاره کرد مجددا ثبت نام کنم؟

MMSHFE
جمعه 27 تیر 1393, 23:45 عصر
خیر ثبت نام مجدد لازم نیست. تأیید عضویتها کمی طول میکشه. اگه اطلاعات عضویت کامله میتونید خریدها رو به قیمت اعضای نهاد انجام بدین و نیاز نیست منتظر تأیید باشین.

ali.webdesign
شنبه 28 تیر 1393, 10:29 صبح
ممنون من سفارش دادم

امیدوارم هر چه زودتر به دستم برسه

تشکر فراوان

Tarragon
شنبه 28 تیر 1393, 15:31 عصر
سلام آقای شهرکی
چه خبر از جلسه آنلاین؟
کی برگزار می شه؟

Veteran
یک شنبه 29 تیر 1393, 12:00 عصر
سلام آقای شهرکی
چه خبر از جلسه آنلاین؟
کی برگزار می شه؟

شنبه ایشالا!

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 21 مرداد 1393, 15:02 عصر
وبلاگ نهاد از این به بعد میتونه مرجعه پیکیری اخبار و سایست های نهاد باشه
www.blog.i-nahad.ir

و بیشتر فعالیت ها باید سیستمی انجام بشه. درخواست همکاری.تخصصی پروژه و خرید ها . و غیره
و در نظر باید داشت که کمتر مثل سالیانه دور تا الان بیایم بنویسیم و بقیه بخونند.
سیستم باید محور اون خود سیستم باشه . تا کمترین وقفه و سو استفاده و دخیل شدن عوامل و به همراه داشته باشه.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 21 مرداد 1393, 15:28 عصر
تو خبر نامه عضو بشید حتما تا از اخرین خبره ا جا نمونید
و اگه دوستان وردپرسی هستند که تخصص لازم تو ماژول نویسی یا تغغیر در هسته وردپرس و دارند اطلاع بدند به بنده تا
خود به خود بعد از عضویت در نهاد سیستم بتونه اونو به خبرنامه هم عضو کنه که دیگه کاربر تو چند فرم متفاوت عضو نشه .

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 18:25 عصر
دوستانی که با فروم ساز mybb کار کردند به من ایمیل بزنند
mail.hosseinzadeh@gmail.com

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 23 مرداد 1393, 19:07 عصر
دوستانی که تخصص در زمینه وردپرس دارند به ایمیل بنده پیغام همکاری بدند ( ایمیل من : mail.hosseinzadeh@gmail.com )

1.ویرایش پلاگین خبر نامه جهت درج خودکار ایمیل اعضای جدید به خبر نامه
2.تغغیر در هسته اصلی جهت لاگین خودکار با سشن سایت اصلی نهاد
3.نوشتن آمارگیر اختصاصی

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 00:43 صبح
http://forum.i-nahad.ir/index.php

خدمت اعضای محترم :
انجمن ایران نهاد و نصب و در حال تکمیل بخش های اون هستم با اهداف زیر :

اعضا در یک محیط اختصای تر تبادل نظر کنند
بخش های منظم تری داشته باشه مثل : پکیج ، ایده ها ، اعلانات و قوانین و غیره

ثبت نام و از سیستم غیر فعال کردم و اگه امکانش باشه ( mybb forum generator ) ثبت نام به همراه تایید توسط مدیر باشه ( فعلا که کلا غیر فعال هست ) ، به این خاطر که اعضا فقط فعالیت کنند و مزاحمت خاصی نباشه از بیرون .
هدف اینه که کلا سیستم ها یکپارچه باشه :
عضو نهاد تو سایت اصلی ثبت نام کنه و توسط وب سرویس هایی که تهیه میشه تو بخش های دیگه هم ورود کنه :
در تالار گفتمان هم به همین صورته که آقای جوادی قبول زحمت کردند و خوشحال میشم بقیه هم اعلام امادگی کنند . بعد از عضویت مشخصات عضویت در نهاد در سیستم هم درج میشه ( تالار ) و اعضا قبلی هم خود به خود افزوده میشند .

در مورد تقاضای همکاری در تکمیل بخش ها و ایده های وبلاگ هم هدف از این قرار بوده که : یک پایگاه مرجع داشته باشیم و خبر نامه هم کمک بسیار زیادی خواهد کرد تو رسیدن اخبار به دست اعضا.

بخش مالی ایران نهاد هم انشا الله با کمک اعضا و تیم اصلی پشتیبانی که در حالچیگیری اون هستم تکمیل میشه به قراره زیره تا به این لحظه :

اعضا یک حساب ریالی و یک حساب i-money دارند.

که هر دو این ها با توجه به شرایط مختلف به یکدیگر قابل تبدیل هستند ( از پول واقعی به پول مجازی و بر عکس )

برای افزایش پول واقعی تنها یک روش داره و اون هم افزایش اعتبار در سایت اصلی نهاد ( i-nahad.ir )
برای i-money هم سیستم های : پرداخت واسط و فروشگاه دانلود و سیستم بازاریابی در فروش در نظر گرفته شده.

پرداخت واسط : epay.i-nahad.ir ، اعضا میتونند درخواست بدند ( فعلا با ایمیل ) و یک پین کد اختصاصی برای وب سایت خودشون از نهاد تحویل بگیرند تا بتونند با کمک وب سرویس از این پس محصولات خودشون و از طریق سایتشون بفروشند و درگاه بانکی ایران نهاد واسط این خرید بشه .

در مورد فروشگاه دانلود : از ابتد در نظر داشتم که به یکباره عادات و وابستگی های کل اعضا و تغییر اساسی ندم. یعنی به کمک هم روندی و در پیش بگیریم که کل کسب و کار قدیممون و نگذاریم کنار تا به روش های جدید برسیم ( چون وقفه در کار باعث آسیب های مالی میشه ) ، به همین منظور فروشگاه دانلود در حد معمولی میتونه بخشی از اونها و جبران کنه .
مثل درج فایل و اسکریپت های با ارزش که نتایج سالها تلاش شماست ، حتی کوچکترین فایل قابل دانلود میتونه برای شما کسب درامد کنه . مخصوا دوستانمون در بخش های گرافیک میتونند کارهای با ارزششون و اینجا بفروشند .
درامد حاصله از فروش محصولاتشون هم به i-money اونها افزوده میشه .
در واقع یک عدد داریم که تو سیستم های مختلف به اون افزوده میشه و البته فکر هایی هم برای خرج کردن i-money هم داریم. که اگه تا حدی تونستیم پیش ببریم و هماهنگی ها و انجام بدیم خدمتتون عرض خواهیم کرد.

بازار یابی هم که میتونه تو زمینه فروش پکیج ها باشه و ثبت پروژه از مشتری ( معرفی پروژه )

اعلام آمادگی مجدد میکنم و دوستان میتونند در ارتباط باشند

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 00:46 صبح
کسی هم کار تجربه کار با web api های دایرکت ادمین و داره و یا ایده ای برای ساخت اتوماتیک ایمیل تو سرور نهاد داره در میان بگذاره از طریق ایمیل با بنده ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )

انش الله بتونیم به اعضا یک ایمیل رسمی از ایران نهاد تقدیم کنیم.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 01:38 صبح
دوستانی هم که توانایی یا شناختی نسبی با نوشتن Extenssion و Add one مررگر های کروم و موزیلا و دارند هم به ایمیل من اعلام امادگی کنند ( mail.hosseinzadeh@gmail.com )

در حد توان جبران ریالی برای زحمتشون در نظر گرفته میشه .

Veteran
جمعه 24 مرداد 1393, 10:50 صبح
منکه همچنان در خدمتون هستم:بامزه:
از بقیه دوستان دیگه هم میخوام که صحنه رو خالی نکنند

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 11:01 صبح
http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22
از این به بعد درخواست های همکاری در تکمیل سیستم های نهاد تو این قسمت وارد میشه.
و اننشا الله تا چند ساعت دیگه یوزر های اعضای ایران نهاد در تالار هم ساخته میشه و پیامک ارسال میشه براتون.
دوستانی که از اعتماد و تقسیم کار گله داشتند الان انشا الله کارهایی که به ذرات خیلی کوچیک تقسیم شده و قبول زحمت کنند تا کارهای نهاد انجام بگیره.
برای تشکر از کارها هم i-money در نظر گرفته میشه. چقدر و چگونگی پرداخت اون اصلا هنوز مشخص نیست. اما قصد بر این هست که از زحمت شما تشکر بشه حتما !
امید هست که به خاطر دریافت هزینه این کارو نکنید.به خاطر اون دلیلی کار کنید که 2 سال به امید اون تو نهاد عضو هستید

Tarragon
جمعه 24 مرداد 1393, 12:49 عصر
سلام
روی صحبتم با کسانی هست که می گن 2 ساله نهاد هیچ کاری نکرده و از اون طرف خودشون حاضر نبودن 1 ثانیه وقتشون رو برای نهاد بزارن.(کسانی مثل خود من تا امروز صبح)
والا شما که اعتراض می کنید تا حالا چند بار خواستید نهاد کمکتون کنه ؟ چند بار خودتون کمک کردید؟
من امروز صبح بیکار بودم و بجای اینکه وقتم رو برای علافی و تو نت چرخیدن بزارم 2 ساعت برای نهاد انجام وظیفه کردم.
اگر همه 140 عضو فقط هر ماه 1 ساعت از وقتشون رو برای نهاد می ذاشتن(خیلی از دوستان گذاشتند.) والا 1سال و نیم پیش ( با عرفاق) نهاد بالا اومده بود و همه داشتیم ازش استفاده می کردیم.
خواهش می کنم از همه دوستان از امروز تصمیم بگیرید ماهی 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون رو به نهاد بدید و نتیجه اش رو ماه دیگه ببینید.
ممنونم.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 16:07 عصر
سلام
روی صحبتم با کسانی هست که می گن 2 ساله نهاد هیچ کاری نکرده و از اون طرف خودشون حاضر نبودن 1 ثانیه وقتشون رو برای نهاد بزارن.(کسانی مثل خود من تا امروز صبح)
والا شما که اعتراض می کنید تا حالا چند بار خواستید نهاد کمکتون کنه ؟ چند بار خودتون کمک کردید؟
من امروز صبح بیکار بودم و بجای اینکه وقتم رو برای علافی و تو نت چرخیدن بزارم 2 ساعت برای نهاد انجام وظیفه کردم.
اگر همه 140 عضو فقط هر ماه 1 ساعت از وقتشون رو برای نهاد می ذاشتن(خیلی از دوستان گذاشتند.) والا 1سال و نیم پیش ( با عرفاق) نهاد بالا اومده بود و همه داشتیم ازش استفاده می کردیم.
خواهش می کنم از همه دوستان از امروز تصمیم بگیرید ماهی 1 ساعت یا 2 ساعت وقتتون رو به نهاد بدید و نتیجه اش رو ماه دیگه ببینید.
ممنونم.

اقای جوادی عزیز با اینکه حجم کاری بزرگی و قبول نمیکنند و همیشه توان خودشونو میزارند وسط و میگن به این اندازه به من کار بدید و خیلی هم کاتر درستی میکنند یک بخش از کارها و پیش بردند و ممنونم بابت لطفشون که بعد از درخواستم سریع ایمیل زدند

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 17:14 عصر
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=6
درخواست همکاری آپدیت شد و نمونه کد ها تو تالار قرار میگیره.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 17:23 عصر
سلام.
شمام اگه لطف کنید و اون پکیجایی که قرار بود اماده کنیدو سریعتر اماده کنید خیلی خوب میشه :D
مرسی

درخواست تولید برای پکیج هم تو تالار اضافه شد. بدون شک اون پکیج ها هم نیازه هم پر طرفدار

$ M 3 H R D A D $
جمعه 24 مرداد 1393, 17:38 عصر
تو وبلاگ هم نزدیک به 10 نفر تو خبر نامه عضو شدند. کار زمان بری نیست. حتما این کارو کنید تا یکی از دوستان متخصص در زمینه وردپرس بیاد و این کار و خودکار کنه ( در قسمت دعوت به همکاری نیاز ها تعریف شده ( تالار گفتمان ایران نهاد ) ) .
http://blog.i-nahad.ir/
وبلاگ آپدیت شد.
کمک شما هرچند کم تاثیر شگفت انگیزی داره تو کوتاه شدن زمان رسیدن به اهداف ایران نهاد.

sadegh1362
جمعه 24 مرداد 1393, 21:48 عصر
انشاالله در مورد پکیج هایی که قولش رو دادم خبر های خوبی در راه هستش.

arash691
جمعه 24 مرداد 1393, 22:12 عصر
خواهشا" سیستم عضوگیری رو زودتر راه بندازین من عید درخواست عضویت دادم ولی هیج خبری از sms و تایید عضویت نشد ...

ممنون و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضای ایران نهاد :تشویق:

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:03 صبح
خواهشا" سیستم عضوگیری رو زودتر راه بندازین من عید درخواست عضویت دادم ولی هیج خبری از sms و تایید عضویت نشد ...

ممنون و ارزوی موفقیت برای همه ی اعضای ایران نهاد :تشویق:

سیستم عضو گری و در نظر دارم به ای شکل کنم که راحتی داشته باشه :
ما یک فایل word با ساختار متعادل از کاربر میگیریم ( پیش نویس )
و اونو هنگام عضویت تو یکی از فیلد ها از کاربر پر شده،تحویل میگیریم.کاربر دپارتمان خودشو انتخاب میکنه.
درخواست عضویت از این به بعد به جای اینگه بره به مدیریت اصلی ،بره به مدیر اون دپارتمانی که عضو جدید انتخاب کرده.
مدیر دپارتمان هم رزومه اونو بخونه.و اگه صلاحیت اونو دید که تو دپارتمانش باشه تاییدش کنه و کلی کارهای اونو اعم از ویرایش عکس و غیره و انجام بده که حجم کار بیاد پایین.
اگه دید نه میتونه اونو به دپارتمان اموزش یا مشاوره انتقال بده.

این سیستم کار خاصی نداره اما انتظار نداشته باشید من یا چند نفر بویسند.ایران نهاد از همکاری هیچ مشکلی نداره ! فقط دوستان باید اعلام آمادگی کنند و تحت بستری که مشخص میکنیم نمونه کد ها و action های مورد نظر و بنویسند تا کار زود پیش بره.

از ابتدا هم هدف ما این بود که بیایم همه با هم برای هم فکری کنیم. نه اینکه یکی فکر کنه و کد بزنه بقیه وقت استفاده سر برسند ( منظور شما نبودید کلی گفتم تا عمق داستان جا بیافته )
در مورد سیستم عضو گیری جدید هم نظر بدید ....

ravand
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:26 صبح
من که عضو نهاد نیستم ولی یه پیشنهاد میدم. به نظرم من شما باید برای نهاد یه رئیس انتخاب کنید. چون اینطوری تکلیف چیزی معلوم نیست. مثلاً مبالغی که رد و بدل میشه. و کارهایی که انجام میشه. باید به عهده ی یکی که نماینده ی همه هست سپرده بشه. میشه مثل رئیس جمهور مملکت که نمایندگان مجلس میتونن روی کارش نظارت کنن و اگه اشتباهی کرد استیضاحش کنن :لبخند:

MMSHFE
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:32 صبح
رئیس داره دیگه به این خوشتیپی:
http://barnamenevis.org/image.php?u=131829&dateline=1408029006 (http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D)
تازه آماده استیضاحم هست.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:36 صبح
پروژه ها جدید تعریف شد ( پروژه سنگینی نیستند هیچکدوم و به ماژول یاد کنید بهتره )
ایران نهاد هم اعتماد میکنه هم خوش بینه به اعضا و این پروژه ها.
ترسی هم از لو رفتند ایده ها نیست.
برنده کسی هست که اونو اجرا کنه تو ابعاد بزرگ.
پروژه های اخیر تو لینک http://forum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=22 خیلی مفید هست.
و با دو نفر هم میشه اونا و نوشت.
سوداوری زیادی داره :
خیلی ها فکر میکنند وقتی یک سیستم نوشته میشه فقط یک نفر سود میبره و اون هم مدیریت هست ! باید بگم الان تو دنیای جدید اکثر سیستم ها بر منطق web 2 هستند و دیگه مدیر فقط محتوا نمیزاره. و همینکه مدیر فقط نقش نداره یعنی سایرین هم میتونند تولید محتوا کنند و این محتوا هم براشون درامد داشته باشه...

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:49 صبح
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=10

برای :
ناشرین.نویسنده های وبلاگ.فعالان شبکه های اجتماعی.مدیران سایت های پر پازدید.دارندگان صفحات اینستا گرام با following بالا.مدیران گروه های وایبر . غیره ( دارندگان و تولید کنندگان فظاهای تبلیغ و اطلاع رسانی )

ravand
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:53 صبح
من عضو نهاد نیستم ولی میتونم بیام ایده هام و طرح هایی که توی ذهنم هست رو اینجا مطرح کنم؟ منم ترسی ندارم از مطرح کردنشون. و ناراحتم نمیشم کسی روشون کار کنه.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:57 صبح
http://forum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=11

مختص به : وب مستر ها و مدیران هاست و دامنه ها .

فک کنم تا اینجا کافی باشه. الان دیگه باید همت دوستان ایارن نهادی و دید که یگن کار چرا پیش نمیره.باید دید از پس این کارهای ساده که الان تفکیک هم شده و هر کسی میتونه با صرف زمان اندک انجامش بده بر میایم یا نه گرایشات هنوز هم به سمت کارهای فردی هست.
انشا الله که انجامش بدیم و بریم تو فاز دوم دعوت به همکاری ها.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 10:58 صبح
من عضو نهاد نیستم ولی میتونم بیام ایده هام و طرح هایی که توی ذهنم هست رو اینجا مطرح کنم؟ منم ترسی ندارم از مطرح کردنشون. و ناراحتم نمیشم کسی روشون کار کنه.

ایده هاتونو به من ایمیل کنید.فعلا فقط جهت اجرا میتونید عمومی فعالیت کنید. چرا که باز تفکر انباشته کردن ایده ها و اجرا نکردن حتی یکی از اونها بین بچه ها به وجود نیاد.
ایده هایتونو به من بگید تا تو مرحله بعد بعد از اولویت سنجی مطرح بشه.
فعلا کار کار کار ( اجرا )

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:01 صبح

راستی یک جوری راوند عزیز میگه من عضو نیستم که ادم یه جوری میشه : از دید خوبش : من که عضو بیماران MS ای نیستم :لبخند:
از دید بدش : حیف من که عضو نیستم ....

در هر دو صورت هر موقع دوست داشتی بیا نظر بده حتما با دیدی که من به تو دارم میدونم مفید واقع میشی.

دوستان راوند یک کتاب هم نوشته !
به این فکر کنید که برای ناشران کتاب ایران نهاد میتونه چه خدمات و سرویس هایی داشته باشه !

چرا که :
ما تو ایارن خیلی کتاب کم میخونیم.و به واسطه این PDF های ناقص هم خیلی از ماها به جای اینکه آموزش درست ببینیم حتی از اون سرفصل آموزش زده هم شدیم ! پس باید دوباره دست به کتاب بشیم و محتوا درست و بخونیم.
میشه رو این قضیه خیلی فکر کرد و به ناشران کتاب هم فرصت کسب درامد داد.
نظر بدید : mail.hosseinzadeh@gmail.com

abolfazl-z
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:15 صبح
سلام مهرداد جان

همانطور که در یکی از این جلسه های آنلاین ما را با پتک کوبیدید :)

بنده یک شماتیکی طراحی کردم نمی دونم بدستتون رسید یا نه !

این حرف بنده هست که تا زمانی که شما اقدام به ساخت یک سیستم مدیریتی کامل نکنید در کارهایتان موفق نیستید چرا که شما یک شرکت غیر مستقل هستید و مدیریت را نمیتوانید بدون سیستم های مدیریتی انجام دهید.

این را هم بگم من هم درگیر یک پروژه شخصی هستم و بخاطر این پروژه از کنکور کارشناسی هم گذشتم (البته برنامه نویسی و زبان تخصصی رو خوردم :لبخند:)

و همچنین این وسط دارم برای نوشتن یک کتاب با استاد ام همکاری میکنم.

از این ور کار های شخصی ام یک طرف.

ولی خوب عضو اتاق فکر هستم و میتونم براتون فکر کنم و وظیفه من هم همین هست.

من هم مثل خیلی ها دوست دارم این نهاد شکل بگیره.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:19 صبح
http://download.i-nahad.ir/
اینم در راستای حرف راوند و در راستای صحبت محمد صالحی عزیز :
خواستم بگم هر متخصصی تو کارش میتونه فکر کنه و ببینه چی راهی هست واسه همکاری و کسب درامد.
بعد اگه فضا خواست.تبلیغات خواست.بیاد بگه من این ها و میخوام.
ناشران کتاب هم باید حمایت بشند.چرا چون دیگه اون ناشرا فقط ترجمه نمیکنند.نتیجه تجربیات خودشونو میزارند... تا خیلی ها استفاده کنند.
اقای راوند گفتند بع رایگان بگذارید چون سیستم باید ادیت بشه من قیمت 100 تومن و گذاشتم برای تست ! تا فقط بگم میشه این کارها هم تو نهاد کرد...
بفروشند و کسب درامد کنند ( 100 تومن هم برداشت بر مبلغ و بی ارشی بودن کار نشه لطفا ! 100 میتونه به معنی donate باشه ! )

ravand
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:22 صبح
من فکر میکنم نوشتن کتاب به تنهایی سخته . چون خودم خیلی اذیت شدم.
خیلی خوبه چند نفر بیان با هم همکاری کنن. یه نفر که مطلبی نوشت. چند نفر ناظر باشن . چون ممکنه این نویسنده یه اشتباهی توی نوشته هاش داشته باشه. خب بالاخره ما انسان و خطا پذیریم.
بیاید از نوشت های انجمن شروع کنیم. یه فایل pdf از موضوعات و مطالب مهمی که در ماه مطرح میشه جمع اوری کنیم و اسم یا آدرس اون صفحه ی مطلب رو توش بذاریم که نقض کپی رایت هم نشه تا بقیه که نتونستن مطالب جدید رو دنبال کنن توی اون فایل pdf دنبال کنن.
اگه سالی یه بارم منتشر کنیم ارزش داره. اصلا بدیم توی نهاد بفروشن. چطوره؟

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:22 صبح
راوند عزیز هم خیلی میگه رایگان کار کنم.
خواستم بگم رایگان بودن خوبه اما : خیلی جاها باعث میشه شما تو دست انداز های زندگی بمونی. و خیلی جاهای دیگه هم رایگان بودن کارتو بی ارزش هم میکنه .....

لطفا هر طرح و ایده ای که میدید دقیقا بگید : پول از کجاش در میاد ؟!؟

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 مرداد 1393, 11:28 صبح
سلام مهرداد جان

همانطور که در یکی از این جلسه های آنلاین ما را با پتک کوبیدید :)

بنده یک شماتیکی طراحی کردم نمی دونم بدستتون رسید یا نه !

این حرف بنده هست که تا زمانی که شما اقدام به ساخت یک سیستم مدیریتی کامل نکنید در کارهایتان موفق نیستید چرا که شما یک شرکت غیر مستقل هستید و مدیریت را نمیتوانید بدون سیستم های مدیریتی انجام دهید.

این را هم بگم من هم درگیر یک پروژه شخصی هستم و بخاطر این پروژه از کنکور کارشناسی هم گذشتم (البته برنامه نویسی و زبان تخصصی رو خوردم :لبخند:)

و همچنین این وسط دارم برای نوشتن یک کتاب با استاد ام همکاری میکنم.

از این ور کار های شخصی ام یک طرف.

ولی خوب عضو اتاق فکر هستم و میتونم براتون فکر کنم و وظیفه من هم همین هست.

من هم مثل خیلی ها دوست دارم این نهاد شکل بگیره.

یه زمانی یکی از دوستام که از دانشگاه انصراف داد و کلی از اون دوست شکایت و گله کردم که چرا اینکارو کردی...
دلایل زیادی اوردم برای توجیح گله کردنم.
اما اون هم دلایلی داشت برای تصمیمش.
گفتم من تو این زمان بهتره که فلان مسیر و دنبال کنم.
و الان هم ادم موفقی شده.
تخصص جای خود.
تحصیلات جای خود.
نمیشه برای همه یک نسخه کامل پیچید.
من یادم نمیاد چجوری شما و کوبوندم اما بعضی اوقات از این اخلاقا دارم یهو قاطی میکنم فک کنم اون جلسه دیگه شانس با شما یاری نکرد :کف::افسرده:

تو ایمیل با من در مورد طرحتون صحبت کنید تا نتایج اونو تو ولاگ منتظر کنیم

alizadeh_fatemeh67
دوشنبه 27 مرداد 1393, 19:19 عصر
سلام. من ميخام عضو ايران نهاد بشم.
ايميل رو فرستادم
اون اس ام اس رو به 5005 فرستادم ولي هر چي ميفرستم فعال نميشه
حالا بايد چيكار كنم؟

ravand
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:00 عصر
یه پیشنهاد.
به نظر من بهتره که شما برای اینکه تبلیغ بکنید دیگران بیان سمت ایران نهاد ، بیاید در اینجا یا در وبلاگ این نهاد اعلام بکنید که در طول مدتی که این نهاد رو راه اندازی کردید چه کارهایی انجام دادید تا اینکه بگید قصد دارید چه کارهایی رو انجام بدید. وقتی ملت دیدن کارهای شما خوب بوده و کارهایی انجام شده. خب احتمال عضویتشون در نهاد بیشتر میشه.

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:36 عصر
41 عضو با پیش ثبت نام وجود داره که فعلا داریم با کمک چند تا از بچه ها سیستم ها و یکم درست میکنیم.
که بعد از اون این اعضا و هم دپارتمان بندی میکنیم.
شما تو سایت نهاد باید لاگین کنید که فعلا داریم جابجایی سرور انجام میدیم تا رفرش شدن دی ان اس ها هم سایت غیر فعاله

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:41 عصر
راوند ما تاحالا تبلیغ نکردیم راستشو بخوای همین یه تالار بغلی تو همین سایت هم شاید ندونه ایران نهاد کجاست.
ما تو پست اول روش عضویت و گفتیم همین.
فعلا دارمی دسته بندی میکنیم
فکرم نکنید سر هم اوردن 148 تا عضو با تخصص ها و خواسته ها و دانش های مختلف کار آسونیه.
راضی نگه داشتن اونها سرویس مهیا کردن اونها کار خیلی سختیه
فعلا فرض کنید داریم بهشون uniform میپوشونیم
از دپارتمان بندی کردنشون
تایین مدیرشون
پروفایل دادنشون
نظم در کد نویسی و استفاده از زبان کدینگ مشترک ( مثلا yii )
و خیلی کار های دیگه

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:43 عصر
تو همین سایت برنامه نویس با 300 هراتومن میشه تبلیغات اون بالای سایت و گرفت.
همینکه چه سرویسی بدیم که هم حمایتی باشه هم جدید باشه هم توجیح پذیر باشه برای دریافت حق عضویت این مسئله کمی نیست.
میتونستیم خیلی کارها کنیم اما معیار های مهمی دو در سر داریم.
من به شخصه تو افکارم کسب درامد زیاد جا نداره. بیشتر شبکه سازی و منظم کردن این اجتماع مد نظر من هست که از دل اون خودش پول در میاد.

alizadeh_fatemeh67
سه شنبه 28 مرداد 1393, 07:29 صبح
سلام. من ميخام عضو ايران نهاد بشم.
ايميل رو فرستادم
اون اس ام اس رو به 5005 فرستادم ولي هر چي ميفرستم فعال نميشه
حالا بايد چيكار كنم؟

كسي نيس جواب منو بده ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:

saeed-71
سه شنبه 28 مرداد 1393, 09:49 صبح
انشاالله در مورد پکیج هایی که قولش رو دادم خبر های خوبی در راه هستش.

مثلا چه خبر هایی؟
کی اماده میشن؟

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:15 صبح
مثلا چه خبر هایی؟
کی اماده میشن؟

تو خبرنامه عضو بشید.
یک گروه به نام پکیج اضافه میکنم الان که اطلاع رسانی های اون بخش اونجا انجام بشه.و تو ایمیل پیگیر باشید.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:28 صبح
آدرس فاروم هم عضو شده :
http://iforum.i-nahad.ir/index.php

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 10:58 صبح
حل مشکل نه پاک کردن صورت مسئله .
دعوت به همکاری جدید :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=12

ravand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 11:18 صبح
مهرداد متوجه منظور من نشدی.
اولین تاپیک این تالار رو آقای شهرکی در تاریخ جمعه 20 اردیبهشت 1392, 10:05 قبل از ظهر زده.
یعنی الان تقریباً یکسال از راه اندازی این نهاد می گذره.
هر کسی که بخواد در این نهاد عضو بشه . اولین سوالی که براش پیش میاد اینه که با گذشت این مدت از راه اندازی نهاد چه کارهایی انجام شده؟ مثلاً فعالیت های اموزشی و کسب و کاری که انجام شده رو برای کاربران بگید. تا کاربران بررسی بکنن و ببینن اگه کارهای خوبی انجام شده به نهاد اطمینان بیشتری داشته باشن و علاقمند به عضویت بشن.
اگه یه کاربر بیاد و ببینه که مثلا شما اینقدر کار کردید و اینقدر توی نهاد فعالیت هست خب واقعاً علاقمند میشه و میاد عضو میشه ولی وقتی فعالیتی نباشه امید زیادی نداره که بخواد بیاد و عضو بشه.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 11:23 صبح
مهرداد متوجه منظور من نشدی.
اولین تاپیک این تالار رو آقای شهرکی در تاریخ جمعه 20 اردیبهشت 1392, 10:05 قبل از ظهر زده.
یعنی الان تقریباً یکسال از راه اندازی این نهاد می گذره.
هر کسی که بخواد در این نهاد عضو بشه . اولین سوالی که براش پیش میاد اینه که با گذشت این مدت از راه اندازی نهاد چه کارهایی انجام شده؟ مثلاً فعالیت های اموزشی و کسب و کاری که انجام شده رو برای کاربران بگید. تا کاربران بررسی بکنن و ببینن اگه کارهای خوبی انجام شده به نهاد اطمینان بیشتری داشته باشن و علاقمند به عضویت بشن.
اگه یه کاربر بیاد و ببینه که مثلا شما اینقدر کار کردید و اینقدر توی نهاد فعالیت هست خب واقعاً علاقمند میشه و میاد عضو میشه ولی وقتی فعالیتی نباشه امید زیادی نداره که بخواد بیاد و عضو بشه.

خوب : نهاد وبلاگ و پایگاه اصلی خبر خودش قرار داده.
تو دعوت به همکاری هم از کاربران شبکه های اجتماعی ، تالار های معروف هم خواستم که تاو این مورد همکاری کنند که نشر محتوا داشته باشیم.
کار انجام شده خیلی.من در نظر دارم یک موتور تولید خبر داشته باشیم که یک بار یکی نشر بده،مدیر تایید کنه و خود به خود برای منتشرین ( کاربران فعال شبکه اجتماعی؛صفهان معروف،وایبر و غیره بره و ) و اونو نشر بدند
تو پست های بالا تر و تو تالار اینو گفتم.
باید انسجام داشته باشه کار بعد اون محتوا و نشر بدیم !
و الا میان مسخره میکنند چندین هزارتا پست دادین هیچی معلوم نیست !

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 11:33 صبح
منظورم این بد که باید یک بستری باشه واسه نشر دست اخبار و گرفتن فید بک ( کامن نقد انتقاد و غیره ) که یکی فقط مسئول پاسخگویی نباشه
تو فیسبوک مسئول پیج
تو تالار مسئول اون تالار
و نتایج و بیاد به مدیر بالا دستی اعلام کنه.
مدیریت باید بشه رو نتایج اطلاع رسانی و الا گفتن اینکه ما این کار و کردیم و اون میشه اسپم و محتوا و داریم هدر میدیم الکی و بی نتیجه !

ravand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:15 عصر
یه پیشنهاد :لبخند:
یادمه روزای اولی که بحث نهاد مطرح شد آقای شهرکی به حرف جالبی زدن. اینکه این نهاد باید به جایی برسه که برنامه نویسان بیان قیمت اسکریپت هایی که می نویسن رو توی این نهاد بپرسن.
الانم به نظرم خوبه که توی انجمن ایران نهاد یه بخشی رو برای این موضوع در نظر بگیرید که برنامه نویسان مختلف بیان و سوال کنند که مثلا این برنامه ای که میخوان برای مشتری بسازن چقدر قیمت بدن؟ و البته عضویت در انجمن هم برای عموم برنامه نویسان چه اعضای نهاد چه غیر اون آزاد باشه. که همه بتونن بیان سوال کنن. اگه اینطوری بشه برای نهاد کلی تبلیغ میشه . مثلا من برنامه ای رو قیمت میدم و به مشتری میگم ملاک من قیمتی هست که ایران نهاد میده. همین باعث میشه کلی برای این نهاد تبلیغ بشه.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:26 عصر
نهاد در نظر داره همه نمونه کارها و به ثبت برسونه مثل نماد الکترونیک و نمونه کار ها و دسته بندی کنه .
و از اون طریق میانگین قیمت در بیاره !
محصولات مشابه مثل یک فروشگاه !
و سیستم قیمت گذاری هم یک سیستم پیچیده میخواد که فعلا نمیشه وارد اون شد اما در نظر داریمش

ravand
سه شنبه 28 مرداد 1393, 15:39 عصر
نهاد در نظر داره همه نمونه کارها و به ثبت برسونه مثل نماد الکترونیک و نمونه کار ها و دسته بندی کنه .
و از اون طریق میانگین قیمت در بیاره !
محصولات مشابه مثل یک فروشگاه !
و سیستم قیمت گذاری هم یک سیستم پیچیده میخواد که فعلا نمیشه وارد اون شد اما در نظر داریمش
ولی به نظر من اگه بیان و روی قیمت بحث کنن خیلی تاثیرش بیشتره. اینطوری همه میان سمت نهاد . این کاری که شما میگی باعث نمیشه ملت بیان سمت نهاد. نمیگم تاثیر نداره ولی میگم تاثیر زیادی نداره.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 16:37 عصر
خوب گفتم که :
اول سازماندهی اعضا.
اموزش اعضا.
اینکه یک پارچه فکر کنند. با یک زبان کد نویسی واحد کد کنند. تا سختی کار و قیمت گذاری دستشون باشه.
نمون کارهاش ثبت بشه. طرف بیاد قیمت کارشم ثبت کمنه چقدر گرفته. نظر بدن و امتیاز و رنگ بدن به این محصولش.
و بعدش تو نظراتش بتونه یک مرجعی داشته باشیم که ببینیم این ااقیی که این قیمت و پیشنهاد داده : چه نمونه کتارهایی و با چه قیمت هایی انجام داده و تو نظر سنجی چه امتیازی اورده نظرات و قیمت هاش

navid3d_69
سه شنبه 28 مرداد 1393, 17:31 عصر
سلام برنامه نویسی ها فقط با فریم وبک yii باید انجام بشه توی نهاد ؟

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 28 مرداد 1393, 20:26 عصر
سلام برنامه نویسی ها فقط با فریم وبک yii باید انجام بشه توی نهاد ؟

سلام رفیق خوبی ؟
هر دپارتمان تصمیم گیرنده این هست که چه سبکی باید بنویسه. اسپاکتی بنویسه ی روش های بهتر یا کلا با منظق یک فریمورک حالا فعلا Yii و انتخاب کردیم که خیلی هم خوبه به نظر خودم و سایر دوستان.

اگه هم سوال شما این بوده که فقط PHP کارها ؟ اینجاست که باید گفت. هر زبانی ویژگی ها خودشو داره و باید دیدی مشتری پی میخواد یا اینکه باید دید پروژ] ای که بعریف میشه براش کدام زبان بهتره.

کار تیمی باید هرچه بیشترر از سلیقه وار بودن دور بمونه تا بشه تقسیم کار کرد و پروژ] قابل تکه تکه کردن باشه ( مثل کنترلر و اکشن ها و مدل ها و غیره ... ) برای همین فریمورک بهتره

saeed-71
چهارشنبه 29 مرداد 1393, 22:31 عصر
تو خبرنامه عضو بشید.
یک گروه به نام پکیج اضافه میکنم الان که اطلاع رسانی های اون بخش اونجا انجام بشه.و تو ایمیل پیگیر باشید.
انجمنتون که قابلیت عضویتش بستست!
خیلی وقته که منتطر پکیج جاوااسکریپتو جی کویری اقای جنتی هستم.
یادمه یه بار گفتن اخر ماه رمضون ...

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 01:38 صبح
خوب به لطف آقای جوادی وب سرویس ساخت اکانت تالار گفتمان آماده شده و آخرین کارهاشم رسیدم.

برای کلیه اعضای ایران نهاد اکانت forum ساخته شد.
در تغغیرات سایت اصلی نهاد هم انشا الله به طور خودکار بعد از عضویت در نهاد اکانت تالار گفتمان هم خودکار از طریق وب سرویس ساخته میشود.

نام کاربری همه عزیزان : Expert22

شروع نام کاربری همه عزیزان با کلمه Expert ( با E بزرگ ) و در ادامه شماره پروفایل آنها در سایت ایران نهاد می باشد.(بعد از باز کردن پروفایل خودتان به لینک بالای مرورگر توجه نمایید و ببینید چه عددی نوشته شده است ، مثل : http://www.i-nahad.ir/i-Experts/22 )
کلمه عبور همه عزیزان هم شماره موبایل آنها در نظر گرفته شده است.که بعد از اولین ورود ان را تغغیر دهند.

تغغیرات آتی :
قرار ما این است که پروفایل ( اسم پروفایل که به طور پیشفرض نام کامل شما در نظر گرفته شده است ) ویرایش نشود ! تا رسمی تر باشیم.

انشاالله تصاویر هم با وب سرویس از پروفایل مشا به تالار آپلود شود.
انشا الله بعد از تغغیر کلمه عبورتان در سایت i-nahad.ir پسسور پروفایل های دیگرتان هم عوض شود ( وبلاگ ، تالار ، دانلود . .... ) تا سیستمی یکپارچه داشته باشیم.

سیستم به صورت آزمایشی راه اندازی شده. در صورت مشاهده مشکل با بنده در ارتباط باشید.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 02:27 صبح
اعضا و همکارای مهترم :
اواتار شما هم با سایت اصلی نهاد تنظیم شده و با تغغیر اون آواتار شما هم تغغیر میکنه.
امضا پروفایل هم یکسان شده تا تو گوگل هم خوب ایندکس بشه.

http://iforum.i-nahad.ir/memberlist.php
اینجا میتونید لیست کل و ببینید .
بنده به شخصه با محدود سازی به جهت جلوگیری از سوع استفاده ها مخالف هستم،و معتقد هستم فرهنگ سازی هزینه بر هست..... اما چه کنیم که خیلی ها هم هستند که مشکل به وجود میارند.
از خانم ها هم معذرت میخوام.و در صورت تمایل خودشون برند تو پروفایل و تصویر خودشون و با تصویر attach شده جایگزین کنند.
122504

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 02:48 صبح
نظر سنجی :
در نظر داریم که به هر عضو ایران نهاد یک ایمیل رسمی از دامنه نهاد تقدیم کنیم.

پیشنهاد خودم اینه :
imail22@i-nahad.ir

i که مشخصه ( ایران نهاد )
mail هم ایمیل
22 هم شماره پروفایل خودمه

بعدا انشا الله با ک تعداد محدود ( 1 ایمیل ) در کنترل پنل خودتون میتونید ایمیل بسازید یا ویرایش کنید.

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 08:41 صبح
لطفاً توی این بخش: http://iforum.i-nahad.ir/memberlist.php
فهرست کسانی که وضعیت پروفایلشون در سایت اصلی تأیید نشده است، حذف کنید (من و چند نفر دیگه) چون عضو نهاد نیستیم. ضمناً با واردکردن مستقیم آدرس پروفایلم در سایت (www.i-nahad.ir/i-Experts/1) هنوز هم مشخصاتم قابل مشاهده است که این هم درست نیست و باید پیغام بده کاربر موردنظر یافت نشد یا هر چیز دیگه.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 10:22 صبح
لطفاً توی این بخش: http://iforum.i-nahad.ir/memberlist.php
فهرست کسانی که وضعیت پروفایلشون در سایت اصلی تأیید نشده است، حذف کنید (من و چند نفر دیگه) چون عضو نهاد نیستیم. ضمناً با واردکردن مستقیم آدرس پروفایلم در سایت (www.i-nahad.ir/i-Experts/1 (http://www.i-nahad.ir/i-Experts/1)) هنوز هم مشخصاتم قابل مشاهده است که این هم درست نیست و باید پیغام بده کاربر موردنظر یافت نشد یا هر چیز دیگه.

در مورد پروفایل اعمال شد ( در سایت نهاد )
در مورد تالار هم که شما اقای شهرکی عزیز همیشه میای سر میزنی پست ها و میخونی :بامزه: اکانتتون حذف شد:لبخندساده:

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 10:32 صبح
البته بهتره یک سیستم بگذارین که موقع نمایش فهرست کاربران، با وب سرویس یا هر روش دیگه، ببینه توی سایت اصلی یک کاربر همچنان فعال هست یا نه و اگه نبود، اون رو نشون نده و پستهاش رو هم Soft-Delete کنه.

saeed-71
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:00 صبح
در مورد کار نمیشه هیچ نرمشی نشون داد و از هیچ مسئله ای گذشت کرد.کار باید رو نظم پیش بره.چه در حساب کتاب مالی.چه در روند کارهای نهاد.
بنده و اقا مصطفی هر روز داریم رو یک پروژه مشترک کار تیمی انجام میدیم :لبخندساده:
جالبه که بدونید روزی نیست که ما 8 9 ساعت با هم حرف نزنیم.
تقریبا دیگه سیستم هامون هم به واسطه team viewer مال هم شده :لبخند:

چقدرم خوب!

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 11:08 صبح
درخواست همکاری جدید ثبت شد ( متخصصین برنامه نویسی دسکتاپ ) :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=13

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:22 عصر
یکی از کلیدی ترین امکانات و ماژول های خواسته شده من از همه اعضا که درخواست همکاری در این سیستم و دارم به ثبت رسیده.

دوستانی که کار با دیتابیس و کشیدن گزارش های مختلف و خوب بلدند.
دوستانی که با api های نمودار های گوگل یا هر سیستم دیگه آشنا هستند.

دسوتانی که میتونند دیتابیسی از نظر سنجی های مید تهیه کنند

میتونند تو این سیستم همکاری کنند.
بی شک مفید رین امکانی که نهاد میتونه داشته باشه برای تصمیممات همین سیستم است.

اینم باید گفت.همه اینها یک خدمات و سرویس است ! و این امکان که شما تو یک احتماع بتونید با این سیتسم ( نظر سنجی هوشمند ) به اهداف خودت برسی.
که ای نسیتسم میتونه در ماه یک بار استفاده بشه و در دفعات دیگه سود آوری داشته باشه .
حتی میتونه نتایج اون نظر سنجی و با پرداخت هزینه باز کنید ( سیستم فروش کارت شارژ ) مثلا دارید تحلیل یک روش برنامه نویسی یا یک ایده و از دوستان میپرسید.که نتایج اون در تصمیم گیری ها خیلی میتونه مفید باشه.و شما تمایل ندارید نتایج تحقیقات و به رایگان بگذارید.

جالبه که بدونید سیستم های گزارش گیری خیلی قیمت های زیادی دارند.
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=14

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:27 عصر
مهرداد بنظرم تالار رو یا i-forum بگذار که با بقیه ساختارها هماهنگ باشه یا forum خالی (البته نظرم شخصیه).

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:32 عصر
مهرداد بنظرم تالار رو یا i-forum بگذار که با بقیه ساختارها هماهنگ باشه یا forum خالی (البته نظرم شخصیه).

i-forum.i-nahad.ir
دو بار دش و دوبار دات میخوره.
واسه اینکه فکر کردم ساده تر وارد بشه و اینکه این کلمه قبل از دامنه ( ساب دامنه میاد ) گفتم شاید اینجوری بهتر باشه ؟
forum هم مثل خیلی جاهای دیگه میشه. واسه همین که ساختار i رعایت بشه گفتم iforum.
اگه کسی پیشنهادی داشت بگه .هنوز این مسئله قابل ادیت هست.

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:41 عصر
نمیدونم والا ولی بنظرم یه دونه دش واسه فعالان این حوزه چیز خاصی نباشه. حفظ ساختار مهمتره اینطور نیست؟ خود این - داره برند میشه ;)

Tarragon
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:42 عصر
سلام
با نظر آقاش شهرکی موافقم.
معمولا(بیش از 90%) دوستان بعد از دفعه اول زدن آدرس یا اون رو bookmark می کنن و یا با زدن چند حرف اولیه اون رو انتخاب می کنن.
نظر من هم i-forum.i-nahad.ir هستش.
لطفا همچنین blog رو هم تغییر بدید.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 12:54 عصر
تو موبایل و تبلت دات به طور پیشفرض تو کیبورد هست و برای علائم دیگه مثل دشت و غیره باید یک کلید جانبی دیگه و زد و بعد استفاده از اون علائم و بعد برگشت به لیست کاراکترها و ادامه متن.

خیلی مثلا مهمی نیست.و سختی کارش هم زیاد میشه اینجوری.
ارس خیلی طولانی میشه.
اینکه بخوایم بگیم همه بوکمارک یکنند هم اصلا حرف منطقی ای نیست.

به پروژه ها و نظر دادن در مورد اونا اهمیتی بیشتری بدین دوستان.
در مورد اونا هم یک نظر بدید کنار این همه صحبت ها.تا استفاده کنیم و قدم های محکم تری بگیریم سمت جلو

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:20 عصر
دوستانی که با سیستم های انجمن ساز کار کردند
مثل انجمن ساز همین سایت برنامه نوس.
درخواست همکاری بند.
در نظر دارم کل پست های این تاپیک . انتقال بدم تو تالار نهاد.
و از اقای شهرکی بخوام که این تاپیک و قفل کنند.

مشکلات زیادی داشتیم.
تا به حال که نهاد کار میکرده کلی کار میکردیم و یهو یکی از دوستان میامد و حرفی میزد بدون اطلاع و باعث بروز مشکلات میشد.
شایدم بپرسید غیر عضو ها چی پس ؟
وبلاگ هست.کانت بگذارند.
شبکه های اجتماعی هم هست.

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:23 عصر
والا بنظرم این کانال ارتباطی هم مثل سایر شبکه های اجتماعی باز باشه بد نیست. بستن این تاپیک پاک کردن صورت مسئله است. اگه مشکل یا ابهامی هست همه هرجا دوست داشتن باید بتونن بپرسن. این کانال ارتباطی هم که خیلی وقته شناخته شده و وقتی جستجو کنید کلمه نهاد حمایت و... رو اولین لینکی هست که تو گوگل باز میشه. باز هم خودتون میدونید. برای من بستن این تاپیک خرجش یه کلیکه.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:27 عصر
والا بنظرم این کانال ارتباطی هم مثل سایر شبکه های اجتماعی باز باشه بد نیست. بستن این تاپیک پاک کردن صورت مسئله است. اگه مشکل یا ابهامی هست همه هرجا دوست داشتن باید بتونن بپرسن. این کانال ارتباطی هم که خیلی وقته شناخته شده و وقتی جستجو کنید کلمه نهاد حمایت و... رو اولین لینکی هست که تو گوگل باز میشه. باز هم خودتون میدونید. برای من بستن این تاپیک خرجش یه کلیکه.

بله حق با شماست.
اما تا اخر هم نمیشه پایگاه اصلی خودمونو تو سایت یک ارگان دیگه داشته باشیم ( مسئولان سایت برنامه نویس ) که اونا بتونند هر وقت خواستند مدیریت کنند.
حکم اینو داره که ما تو زمین یکی دیگه خونه بسازیم.

قفل کردن به معنی پاک کردن نیست.
میتونه حتی انتقال بدید با امکاناتی اگ باشه که مستقیم بیاد تو تاپیک تالار نهاد.

در مورد پاک کردن صورت مسئله :
مسئله چی هست که دارم پاکش میکنم ؟
مسئله ای نیست اقا مصطفی.
فقط تو مکان عمومی ( بار های همه اینو گفتند ) نباید خیلی مسائل و حق نظر برای غیر عضو ها باز باشه . فکر نکنم حرف بی منظقی باشه :لبخندساده:
در مورد حق پرسش همبله درسته منتها مدیران که نباید همه جا و رصد کنند و همه جا جوا بدند.
اینطور اگه باشه باید همه کارها و ول کنند و مباحثی که بارها تکرار شده و همش بنویسند و بنویسند و بنویسند ...

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:28 عصر
خروجی میش گرفت از این تاپیک ؟

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:43 عصر
منظورم از مسئله، ارتباط با بیرون از نهاد بود. قطعاً تاپیک توی سایت پربازدیدی مثل برنامه نویس با شبکه اجتماعی یا کامنت تو بلاگ قابل قیاس نیست چون این ذهنیت پیش میاد که هر نظر خلافی بدیم حذف میکنن و فقط تأییدها میمونه. ضمناً مدیریت و خوندن مطالب فاروم بنظرم راحتتر از پیجهای فیسبوک و... است.

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:43 عصر
خروجی رو گمونم تو پنل مدیریت vBulletin بشه اینجا رو نمیدونم.

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:45 عصر
اینطور اگه باشه باید همه کارها و ول کنند و مباحثی که بارها تکرار شده و همش بنویسند و بنویسند و بنویسند ...

نه لازم نیست. پس سخنگو و... رو برای چی ساختن؟ خیلیها کارشون همینه که در جاهای مختلف سرک بکشن ببینن حرفی داره زده میشه یا نه و یا اگه کسی هم حرفی یا سؤالی داشت، خودش بره سراغ سخنگو. درهرصورت تصمیم درمورد موندن یا نموندن این تاپیک با شماست. میتونید با اعضای نهاد هم مشورت کنید یا ازشون نظرخواهی کنید.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:46 عصر
منظورم اینه شما مدیر بخش PHP هستید این امکان براتونبازه یا باید از بالا دستی تر ها درخواست کرد؟
اگه هم نشد با ربات میتونیم بگیریمش

MMSHFE
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:47 عصر
نه در دسترس من نیست گزارش گیری.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 13:50 عصر
نه لازم نیست. پس سخنگو و... رو برای چی ساختن؟ خیلیها کارشون همینه که در جاهای مختلف سرک بکشن ببینن حرفی داره زده میشه یا نه و یا اگه کسی هم حرفی یا سؤالی داشت، خودش بره سراغ سخنگو. درهرصورت تصمیم درمورد موندن یا نموندن این تاپیک با شماست. میتونید با اعضای نهاد هم مشورت کنید یا ازشون نظرخواهی کنید.

http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=10

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:10 عصر
میشه با شما آشنا بشیم من ؟ نمیشناسمتون تا حالا شناختی از شما نداشتم.تو پیغام خصوصی فرمودید سایت نهاد چیه و کجاست . ظاهرا اطلاعاتی از نهاد ندارید. چیشد یهو جوش آوردی برادر ؟
دوستان خیلی از بحث ها از این به بعد بیشتر تو فاروم نهاد صورت میگیره.
شما با نهاد کجا آشنا شدید؟ اطلاعاتتون چقدر هست.
هم تو نهاد عضو نیستید هم تو سایت برنامه نیوس فکر کنم کاربر جدید هستید.
بیشتر استفاده کنید از بحث ها.

ممنون
لیننک عضویت هم براتون فرستاده شده

بخشید من در جایگاهی نیستم که نظر بدم فقط یه پیشنهاد بود شرمنده

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:22 عصر

ممنون بابت نظر مفیدتون در مورد تبلییغ:
دوستان نهادی ایشون نظر مفیدی دادند و جایگاه تبلیغات و یاد آور شدند.
انشا الله کارهای کمی جلوتر بره بعدش
تو سایت های :
برنامه نویس
پونیشا
کلوپ
تبلیغات انجام بشه

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:23 عصر
میشه با شما آشنا بشیم من ؟ نمیشناسمتون تا حالا شناختی از شما نداشتم.تو پیغام خصوصی فرمودید سایت نهاد چیه و کجاست . ظاهرا اطلاعاتی از نهاد ندارید. چیشد یهو جوش آوردی برادر ؟
دوستان خیلی از بحث ها از این به بعد بیشتر تو فاروم نهاد صورت میگیره.
شما با نهاد کجا آشنا شدید؟ اطلاعاتتون چقدر هست.
هم تو نهاد عضو نیستید هم تو سایت برنامه نیوس فکر کنم کاربر جدید هستید.
بیشتر استفاده کنید از بحث ها.

ممنون
لیننک عضویت هم براتون فرستاده شده

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:26 عصر
ممنون بابت نظر مفیدتون در مورد تبلییغ:
دوستان نهادی ایشون نظر مفیدی دادند و جایگاه تبلیغات و یاد آور شدند.
انشا الله کارهای کمی جلوتر بره بعدش
تو سایت های :
برنامه نویس
پونیشا
کلوپ
تبلیغات انجام بشه

میدونید چون ما اگه تبلیغ کنیم حتما وردی بیشتر وارد سایت میشه و هم رنکینگ بالا میره وهم شاید بعضی از دوستان که تبلیغ ها رو می ببیند لازم به محصولی داشتن و ما تونستیم بهشون خدمات دهیم

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:49 عصر
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=15

دومین درخواست همکاری خیلی مهم از همه اعضا جهت پیشرفت ایران نهاد

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 14:55 عصر

دومین درخواست همکاری خیلی مهم از همه اعضا جهت پیشرفت ایران نهاد
سلا مبخشید چرا تو انجمن عوض نمی گیرید بعد لطفا جواب پیامم رو بده

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:11 عصر
سلا مبخشید چرا تو انجمن عوض نمی گیرید بعد لطفا جواب پیامم رو بده

بعد از عضویت تو نهاد وتایید خود به خود اکانت تنجمن هم ساخته میشه براتون دوست عزیز.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:14 عصر
خوب محتویات 62 صفحه هم گرفته شد و شده 19 مگابایت.
دوستانی که تمایل دارند روش کار کنند توضیحات و نوشتم :

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:26 عصر
خوب محتویات 62 صفحه هم گرفته شد و شده 19 مگابایت.
دوستانی که تمایل دارند روش کار کنند توضیحات و نوشتم :
پس لطفا هروقت کل تایپیک رو گرفتید به انجمن ارسال کردید آخرین نظر را بگزارید وآدرس وبسایت و فروم را بگذارید وبگوید کسانیه که تمایل دارن به این صفحهات مراجعه کننده وبعد اینجا را قفل کنید.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:42 عصر
پس لطفا هروقت کل تایپیک رو گرفتید به انجمن ارسال کردید آخرین نظر را بگزارید وآدرس وبسایت و فروم را بگذارید وبگوید کسانیه که تمایل دارن به این صفحهات مراجعه کننده وبعد اینجا را قفل کنید.

فکر خوبیه.

متاسفانه وی بولتین اجازه میده به 5 نفر پیغام خصوصی ارسال کنید در یک لحظه .

تو این ربات هم میشه در نظر گرفت که بعد از بیرون کشیدن کلیه پست ها.
همه نام های کاربری و تو یک ارایه بریزه.
غیز تکراری ها فقط بمونند.
و بعدش بتونه به اونها پیغام خصوصی بده و از اونا بخواد که برای ادامه پیگیری ها به سایت جدید بیان.

هر صفحه پروفایل هم :
http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D

تصویر پروفایل فرد ( برای افزودن به ایمیل دعوت نامه ( تولید یک قالب رسمی و دعوت نامه ای )
تاریخ تولد افرادی که تو نهاد عضو هستند و میشه از این طریق اپدیت کرد.
ادرس یاهو مسنحر و میشه گرفت و از طریق api پیغام داد بهشون و تشکیل گروه یاهو انجام داد.
ادرس وب سایت.
ادرس اسکایپ

همچنین تالار های دیگه مثل asp و c# و و و میشه از بین فعالان زیادی به نهاد نیرو افزود و ازشون کمک خواست + انجمن های دیگه/

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:53 عصر
فکر خوبیه.

متاسفانه وی بولتین اجازه میده به 5 نفر پیغام خصوصی ارسال کنید در یک لحظه .

تو این ربات هم میشه در نظر گرفت که بعد از بیرون کشیدن کلیه پست ها.
همه نام های کاربری و تو یک ارایه بریزه.
غیز تکراری ها فقط بمونند.
و بعدش بتونه به اونها پیغام خصوصی بده و از اونا بخواد که برای ادامه پیگیری ها به سایت جدید بیان.

هر صفحه پروفایل هم :
http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D

تصویر پروفایل فرد ( برای افزودن به ایمیل دعوت نامه ( تولید یک قالب رسمی و دعوت نامه ای )
تاریخ تولد افرادی که تو نهاد عضو هستند و میشه از این طریق اپدیت کرد.
ادرس یاهو مسنحر و میشه گرفت و از طریق api پیغام داد بهشون و تشکیل گروه یاهو انجام داد.
ادرس وب سایت.
ادرس اسکایپ

همچنین تالار های دیگه مثل asp و C#‎ و و و میشه از بین فعالان زیادی به نهاد نیرو افزود و ازشون کمک خواست + انجمن های دیگه/
بخشید شاید روش من ابتدایی به نظر برسه ولی فکر کنم کار آمده اول بیام شما آخرین مطلب رو بزارید بعد قفل شه دیگه هرکسی که اتسن تایپیکی بهش علاقمنده باشه دنبال مطالبه جدید و صفحه ی آخر میبینه بعد ما بیایم وانجا هرکسش که اومد اسمش رو با نام کاربری جدیدش عوض کنه مثل من مثلا من نام کاربری پسرک کنجکاو ولی وانجا نام ونام خواندگی شه وتازه بعضیه از پیام ها به نظر من که غیر مفیدن حذف شن این پیشنهاد

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 15:55 عصر
یا میشه به صورت دستهولی ربات باید ما تو مشخصات فیلد ها رو مثل سایت برنامههنویسی کنیم

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:18 عصر
آپدیت شد

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:28 عصر
آپدیت شد

خوبه می تونم از بقیه بچه های دیگه که میشناسیم دعوت کنیم مثلا در انجمن های php یا مثلا بخشی به سایت اضافه شه به نام دعوت از دوستان تا دوستان از اونجا کسایی رو که می شناسند که بلدن براشون بفرسته وما در ایمیل آموزش و یا توضیحاتی در مورد سایت گذاشت و لینک ثبت نام را نیز گذاشت. تا کسایی که دوست دارن به جمع مون بپوندن وتیمی قوی تر داشتع باشیم.

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 16:30 عصر
آقایون کی موافقه

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 19:47 عصر
بخشید آیا فقط میت وان در یک دپارتمان عضو بود شای دکسی مثلا هم php بلد باشد هم asp.net باید چه کند.

پسرک کنجکاو
پنج شنبه 30 مرداد 1393, 19:48 عصر
بخشید آیا فقط میتان در یک دپارتمان عضو بود شای دکسی مثلا هم php بلد باشد هم asp.net باید چه کند.

$ M 3 H R D A D $
شنبه 01 شهریور 1393, 00:26 صبح
فقط یک دپارتمان اونم برای اینکه هر فرد باید یک تخصص داشته باشه.
دوستان اعلام همکاری نمیکنند ؟

$ M 3 H R D A D $
شنبه 01 شهریور 1393, 17:22 عصر
کمبودی تو وب احساس کردم و باعث شد این پروژ] تو ایران نهاد تعریف بشه :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=17

خوب دوستان تا آخر شهریور انشا الله نظر سنجی هم میشه و اول مهر حق عضویت ها گرفته میشه و اولین پروژه استارت میشه !:تشویق:

پسرک کنجکاو
یک شنبه 02 شهریور 1393, 10:52 صبح
کمبودی تو وب احساس کردم و باعث شد این پروژ] تو ایران نهاد تعریف بشه :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=17

خوب دوستان تا آخر شهریور انشا الله نظر سنجی هم میشه و اول مهر حق عضویت ها گرفته میشه و اولین پروژه استارت میشه !:تشویق:

عالی حق عضویت هر چه قدر هم باشه میرضه

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 شهریور 1393, 02:11 صبح
بروز رسانی شد :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=7&pid=24#pid24
بروز رسانی شد :

captain_hamid
دوشنبه 03 شهریور 1393, 08:05 صبح
درسته شاید مهم نباشه اما یکم تو املا کلمات دقت کنید.
تو بلاگ ایران نهاد غلط فوق العاده زیاده. تو هر پست به طور معمول دو سه تا غلط دارین.
نمونه هاش: ایده عال، تغغیر(تو چندین پست همینجوری نوشتین)، پسسور و ...

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 شهریور 1393, 10:24 صبح
درسته شاید مهم نباشه اما یکم تو املا کلمات دقت کنید.
تو بلاگ ایران نهاد غلط فوق العاده زیاده. تو هر پست به طور معمول دو سه تا غلط دارین.
نمونه هاش: ایده عال، تغغیر(تو چندین پست همینجوری نوشتین)،پسسور و ...

بله کاملا حرفتون متینه.
حجم کار زیاده و تاریخ و ساعت پست ها و کار ها و نگاه کنید معمولا نزدیکه صبحه. انشا الله رفع بشن این موارد

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 04 شهریور 1393, 19:20 عصر
چالش بزرگ برای گرافیک کارهای عزیز در ایران نهاد :
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=18
همراه با جایزه:تشویق:

$ M 3 H R D A D $
شنبه 08 شهریور 1393, 21:58 عصر
روش تایین سطح علمی اعضا جهت شرکت در پروژه ها هم مشخص شده میتونید مطالعه کنید و سوالی بوده من درخدمت هستم.

http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=19

$ M 3 H R D A D $
شنبه 08 شهریور 1393, 23:34 عصر
تشکر و ثبت زحمات دوستان در ایران نهاد http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=20

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 01:45 صبح
وبلاگ آپدیت شد :
http://blog.i-nahad.ir/89/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%A9%D8%B3-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84/

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 01:53 صبح
جلسات منظم هفتگی جهت پشتیبانی و رفع اشکال پکیج های فروخته شده ایران نهاد در سرور team speak ( سرور کنفرانس صوتی آنلاین ایران نهاد ) .

پیگیری در تاپیک : http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=21

saeed-71
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:17 صبح
سلام.
تو خبر نامه گفتید پیش فروش پکیج جی کویری و ... رفتم چیزی وجو نداشت!
کی به دستمون میرسه؟

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:19 صبح
پیش فروش پکیج آموزشی جی کوئری ،جاوا اسکریپت،آژاکس ایران نهاد از اول مهر ماه
http://blog.i-nahad.ir/92/%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AC%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%8C%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DA%A9/

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:19 صبح
سلام.
تو خبر نامه گفتید پیش فروش پکیج جی کویری و ... رفتم چیزی وجو نداشت!
کی به دستمون میرسه؟

شما فک کنم حتی عنوان مطلب و هم کامل نخوندید چه برسه کل متن و که با زحمت تولید و نوشته شده !
تو خود عنوان گفته پیش فروش از اول مهرماه !
لطفا بیشتر دقت کنید

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:10 صبح
پکیج آموزشی MVC ایران نهاد تخفیف خورد
اعضای ایران نهاد 30 هزار تومان
لینک خرید :
http://epay.i-nahad.ir/box/3

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 11:36 صبح
دعوت به همکاری در کانال آپارات ایران نهاد جهت درج ویدئو ها و تبلیغات و نمونه کار ها و تیزر پکیج های آموزشی ( دمو )
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=23

MMSHFE
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:00 عصر
مهرداد جان کاری با هزا تومن ندارم ولی خدایی اما رضا رو درست کن میزنن نهادو تخته میکنن از ما گفتن. یه فکری هم واسه املات بکن رفیق انصافاً این یکی دیگه متن طولانی نبود. دو تا جمله به عکس قبلی اضافه کردی هر دو تا اشتباه تایپی داره.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 12:10 عصر
مهرداد جان کاری با هزا تومن ندارم ولی خدایی اما رضا رو درست کن میزنن نهادو تخته میکنن از ما گفتن. یه فکری هم واسه املات بکن رفیق انصافاً این یکی دیگه متن طولانی نبود. دو تا جمله به عکس قبلی اضافه کردی هر دو تا اشتباه تایپی داره.

اگه تو گذاشتی این غلط املایی من برند بشه ! نمیزاری ادم بیزنس غلط املاییشو راه بندازه که :لبخند:

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 17:05 عصر
دوستان گرافیک کار و خوش ذوق یه مسابقه گذاشتیم تو ایران نهاد جایزشم خوبه ها. در حد توانه بنز و BMW نیست ! حالا جایزه ما کمر شکن نیست شما نباید حمایت کنید ؟
http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=18

یادمه موقع انتخاب قالب و مدیر دپارتمان گرافیک کلی بحث از این بود که درسشو خوندیما و اسلیمی باید باشه و هزار و یک نظر کارشناسی بود.
جالبه در کل.:متفکر:

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 17:20 عصر
خوب به لطف خانم شریف پور هم سیستم نمودار و گزارشات فروش پکیج ها آماده شده که تو مرحله تست و دیباگ هست و فعلا فقط تو محیط مدیریت قابل رویت هست.
این سیستم قراره به ما کمک کنه که بدونیم چه پکیج هایی بهترین استقبال و داشتند و امار فروش تولید کنندگان دست ما بیاد.
حتی بدونیم چه افرادی از دپارتمان های مرتبط پکیج مرتبط خریدند و چه کسانی غیر مرتبط بودند.
امار بازدید از صفحه توضیحات پکیج ها و رد و پای کاربران و برای کشف علایق اونها بتونیم استخراج کنیم و گزارشات دیگه که در حال تکمیل هست.

Tarragon
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:19 عصر
سلام
من شخصا خیلی دوست دارم نهاد پکیج آموزش mysql رو بصورت پیشرفته تولید کنه.
امیدوارم این کار هم در لیست to-do نهاد قرار بگیره.
تشکر.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:25 عصر
سلام
تشکر.
تو قسمت دعوت به همکاری http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=3 hاین بخث و قرار دادیم.
بنده خانم شریف پور و میشناختم که به تخصصشون ایمان دارم
که ایشون فرمودند که ممکنه افراد بهتری هم باشند که این کار و انجام بدند. ما هم منتظریم کسی به من خبر بده و مورد ارزیابی قرار بگیره تا انشا الله سرفصل هاش آماده بشه و بریم برای ادامه کار.

تقاضاهای زیادی در مورد bootstrap و android هم وجود داره منتها مطالب هم برای اینها زیاد هست. و خاص و کمیاب بودن مطالب برای ما تو اولویت هست

***BiDaK***
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:40 عصر
واسه اندروید با آقای آقاجانی (http://uncocoder.com) اگه امکانش بود همکاری کنید.
رزومه (http://uncocoder.com/%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87)

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:49 عصر
رزومه (http://uncocoder.com/%D8%A8%DB%8C%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%B1%D8%B2%D9%88%D9%85%D9%87)

ممنون فکر خوبیه باهاش ارتباط میگیرم.
این امضای شما هم اقا محسن 6 ماه حبس داره ها.
یا برش دار یا نسخه جدیدش و بزار.
لینک خرید ایارن نهاد epa.i-nahad.ir

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 22:53 عصر
بنده از دوستان برنامه بازار و متخصصان این بازار حدودا 5 نفری و یمشناسم و باهاشون مدت هایت ارتباط دارم.
منتها تا فعال شدن دپارتمان اندروید هر عملی که انجام بشه حقیقتا تو اولویت کار ما نیست.
ما 100 تا عضو شاید بیشتر عضو PHP داری و بقیه تو کد نویسی کلاینت هستند.
رسالت ما فعلا برای این عزیزان هست که 2 سال صبر پیشه کردند.بنده با آقای آقاحانی ارتباط گرفتم و اگه با شرایط ایران نهاد موافق بودند و محتوای آموزشی ایشون مورد تایید بود میتونند به صورت همکاری در فروش از بستر ایران نهاد + تخفیف مخصول اعضا اقدام به فروش کنند

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 09 شهریور 1393, 23:10 عصر

پیغام :

نهاد حمایت از فعالان حوزه آی تی

همکاری در ایران نهاد

سلام.
حسین زاده هستم مدیریت ایران نهاد.
http://i-nahad.ir/
یک نهاد و سازمانی برای تشکیل جامعه ای ( خانواده ای ) برای برنامه نویسان ایرانی.
یکی از فعالیت های ما تولید پکیج های آموزشی که حاصل تجربیات کار اعضا میباشد هست.
در صورت تمایل به همکری در فروش محصولتون میتونید با بنده ارتباط بگیرید.
09128384585

جواب :
سلام

فعالیت اینجانب مستقل بوده و در سیاست کاری سایت ما، همکاری به این شکل وجود ندارد.

/////
فعالیت اینجانب بعد در سیاست کاری { ما }

من به آقای جنتی هم همیهش تاکید میکنم که اگه کسی نتونه معنی واقعی Network و تو فضای اینترنت درک کنه هیچوقت به اون اندازه که حقش هست موفق نمیشه.
حالا میخواد هر اندازه از دید خودش بزرگ باشه.

انشا الله خبرهای خوبی از همکاری آقا احسان دوست قدیمی خودم ehsanavr.ir براتون دارم تو همین روز ها.

shpegah
دوشنبه 10 شهریور 1393, 08:33 صبح
سلام
تشکر.

یک سوال کلی دارم :تاکیدی که اکثر دوستان روی mysql دارند بیشتر خود mysql هست یا کلا کار با sql ؟

من پکیج sqlserver2014 را با نام جنون سرعت از سری پکیجهای نیک آموز قراره دریافت کنم وانشاالله پس از دیدن اون نظرمو میگم که اگه دوستان تمایل داشتند تهیه کنند

فکر میکنم اصول کار همه یکی باشه والبته هرکدوم یکسری ویژگیهای منحصر به فردی هم دارند
ولی من خودم ابتدا با foxpro شروع کردم ویک سیستم گزارش ساز ساختم بعد هم بااکسس و اسکیوال سرور 2000 و
با mysql به جز همین چند موردی که به صورت سوال مطرح شده بود کارنکردم
به مشکل خاصی هم برنخوردم حالا اگر دوستان ویژگی خاصی از mysql سراغ دارند لطفا بیشتر توضیح بدن تا ما هم بریم در موردش مطالعه کنیم

Tarragon
دوشنبه 10 شهریور 1393, 08:52 صبح
سلام
منظور بنده sql هستش اما با محوریت mysql.
یعنی بیاد یه توضیح در مورد انواع dbms ها بده اما بیشتر سرفصل ها در مورد mysql باشه مثل produce یا function یا relation یا ...
و اینکه مثلا nosql به درد چی می خوره! یا کدوم dbms بدید سیستم های جامعه مجازی می خوره و کدوم برای طراحی بازی آنلانی مناسبه.

sadegh1362
سه شنبه 11 شهریور 1393, 08:07 صبح
سلام
به مدت یک هفته به مناسبت میلاد با سعادت امام هشتم حضرت امام رضا(ع) پکیج MVC برای اعضای محترم ایران نهاد قیمت 30000 تومان و برای دوستان برنامه نویسی علاقه مند دیگر به قیمت 50000 تومان ارائه خواهد شد .
این تخفیف تا ساعت 24 روز یکشنبه 16 شهریور ادامه خواهد داشت . بعد از این تاریخ به قیمت سابق ارائه خواهد شد .

thacker
شنبه 15 شهریور 1393, 00:51 صبح
اگه ممکنه یه پروژه نمونه به عنوان مثال که با yii کار شده باشه رو بصورت مرحله به مرحله بزارید تا دست ما تازه کارها هم راه بیفته و بتونیم کمک کنیم ...
با تشکر...
( آخه به دلیل نداشتن تجربه نمیتونیم فعالیتی توی انجمن داشته باشیم و حضورمون کم رنگه )

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 09:43 صبح
ضمناً یک نکته رو هم بد نیست به دوستانی که از این مدل بحثها اظهار نارضایتی میکنن یادآوری کنم: دوستان عزیز، کسانی که الان که بحثی راه افتاده میاین نصیحت میکنین و صحبت از شخصیت میکنید و من یا آقای حسین زاده رو زیر سؤال میبرین، میشه بفرمایید موقع درخواست همکاری کجا تشریف داشتین؟ توی هر جامعه ای (چه ایران نهاد چه هرجای دیگه) که تعداد اعضای زیادی داشته باشه بالأخره دیر یا زود اینجور بحثها پیش میاد. اگه اعصابشو ندارین وارد این جوامع نشین و همچنان به تنهایی کدنویسی کردنتون مشغول باشین. اینکه دو سال درخواستی نبوده قبول ولی الان که درخواست داده شده توی فاروم نهاد، میشه بگین چرا حتی یک پست مبنی بر «وقت ندارم» توی تاپیکها نیست؟ یکم هم انگشت اتهام رو به سمت خودتون بگیرین. اگه شما اعضای محترم هم فعالیت خوبی داشتین، مشکلات شخصی و... بروز نمیکرد که امروز من و آقا مهرداد برحسب ظاهر روبروی هم بخوایم وایستیم و شما بخواین ما رو نصیحت کنید. شماهایی که میگین اگه اوضاع خوب نیست بگین ما هم دلمون رو به نهاد خوش نکنیم یا سایر حرفهای این تیپی، مثل اینکه یادتون رفته که نهاد برای دلخوش کردن بوجود نیومده. یکبار دیگه امضای آقای حسین زاده رو بخونید: بیایم تا با هم دیگه فکری واسه خودمون کنیم !
الان میشه دقیقاً مشخص کنید کجای این «با هم بودن» ایستادین؟ فقط منتظر نتیجه بودن یعنی با هم بودن؟ تا وقتی شرایط خوبه کنار نهاد هستین و منتظر مزایای احتمالی اون در آینده خواهید بود ولی تا یکم بحثی بالا گرفت یا یکی رفت یا یکم سیاستها تغییر کرد، بای بای نهاد میشه حرف آخرتون؟ جالبه که بقیه رو هم متهم به فعالیت غیر حرفه ای میکنید. بله من و آقا مهرداد هم میتونستیم توی تلفن مثل قبل مشکلات رو حل کنیم ولی فکر کردیم این حق اعضاست که از مشکلات باخبر بشن. اگه میدونستیم اینطوری قضاوت میکنین مطمئن باشید موضوع رو خود آقا مهرداد هم علنی نمیکرد. خیلی باحالین بخدا. مهرداد جان تحویل بگیر میخواین شرایط کاری و زندگی کیا رو تغییر بدی.

saeed-71
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:08 صبح
ضمناً یک نکته رو هم بد نیست به دوستانی که از این مدل بحثها اظهار نارضایتی میکنن یادآوری کنم: دوستان عزیز، کسانی که الان که بحثی راه افتاده میاین نصیحت میکنین و صحبت از شخصیت میکنید و من یا آقای حسین زاده رو زیر سؤال میبرین، میشه بفرمایید موقع درخواست همکاری کجا تشریف داشتین؟ توی هر جامعه ای (چه ایران نهاد چه هرجای دیگه) که تعداد اعضای زیادی داشته باشه بالأخره دیر یا زود اینجور بحثها پیش میاد. اگه اعصابشو ندارین وارد این جوامع نشین و همچنان به تنهایی کدنویسی کردنتون مشغول باشین. اینکه دو سال درخواستی نبوده قبول ولی الان که درخواست داده شده توی فاروم نهاد، میشه بگین چرا حتی یک پست مبنی بر «وقت ندارم» توی تاپیکها نیست؟ یکم هم انگشت اتهام رو به سمت خودتون بگیرین. اگه شما اعضای محترم هم فعالیت خوبی داشتین، مشکلات شخصی و... بروز نمیکرد که امروز من و آقا مهرداد برحسب ظاهر روبروی هم بخوایم وایستیم و شما بخواین ما رو نصیحت کنید. شماهایی که میگین اگه اوضاع خوب نیست بگین ما هم دلمون رو به نهاد خوش نکنیم یا سایر حرفهای این تیپی، مثل اینکه یادتون رفته که نهاد برای دلخوش کردن بوجود نیومده. یکبار دیگه امضای آقای حسین زاده رو بخونید: بیایم تا با هم دیگه فکری واسه خودمون کنیم !
الان میشه دقیقاً مشخص کنید کجای این «با هم بودن» ایستادین؟ فقط منتظر نتیجه بودن یعنی با هم بودن؟ تا وقتی شرایط خوبه کنار نهاد هستین و منتظر مزایای احتمالی اون در آینده خواهید بود ولی تا یکم بحثی بالا گرفت یا یکی رفت یا یکم سیاستها تغییر کرد، بای بای نهاد میشه حرف آخرتون؟ جالبه که بقیه رو هم متهم به فعالیت غیر حرفه ای میکنید. بله من و آقا مهرداد هم میتونستیم توی تلفن مثل قبل مشکلات رو حل کنیم ولی فکر کردیم این حق اعضاست که از مشکلات باخبر بشن. اگه میدونستیم اینطوری قضاوت میکنین مطمئن باشید موضوع رو خود آقا مهرداد هم علنی نمیکرد. خیلی باحالین بخدا. مهرداد جان تحویل بگیر میخواین شرایط کاری و زندگی کیا رو تغییر بدی.
والا شما که ثبت ناما رو هنوز که هنوزه بعد چند ماخ هنوز تایید نکردید!چجور همکاری میخواین!!

همچنین حالا حتما که نباید با yii انجام داد.
چه گیری دادید به yii

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:23 صبح
والا شما که ثبت ناما رو هنوز که هنوزه بعد چند ماخ هنوز تایید نکردید!چجور همکاری میخواین!!

همچنین حالا حتما که نباید با yii انجام داد.
چه گیری دادید به yii
حالا شما ثبت نام نشدین اون 140 نفر دیگه که ثبت نام شدن هم مشارکتی نداشتن. ضمناً برای انجام کار مشترک، باید زبان مشترک داشت و نهاد هم برای همکاری در بخش PHP فریمورک Yii رو انتخاب کرد تا مجبور نباشیم توی هر پروژه برای سر درآوردن از کدهای اسپاگتی افراد در شرایطی که ممکنه نباشن یا یکی دیگه بخواد کارشون رو ادامه بده یا تیمی بخواد کار بشه، بعد از چند روز سروکله زدن توی کدها سرگیجه بگیریم و آخرش هم نفهمیم فلان بخش از برنامه توی کدوم فایل داره کار میکنه.

saeed-71
یک شنبه 16 شهریور 1393, 11:46 صبح
حالا شما ثبت نام نشدین اون 140 نفر دیگه که ثبت نام شدن هم مشارکتی نداشتن. ضمناً برای انجام کار مشترک، باید زبان مشترک داشت و نهاد هم برای همکاری در بخش PHP فریمورک Yii رو انتخاب کرد تا مجبور نباشیم توی هر پروژه برای سر درآوردن از کدهای اسپاگتی افراد در شرایطی که ممکنه نباشن یا یکی دیگه بخواد کارشون رو ادامه بده یا تیمی بخواد کار بشه، بعد از چند روز سروکله زدن توی کدها سرگیجه بگیریم و آخرش هم نفهمیم فلان بخش از برنامه توی کدوم فایل داره کار میکنه.

خوب پس لطف کنید پکیج پیشرفت yii رو هم تولید کنید.

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 13:17 عصر
بعد از کلی حرف و حدیث بالأخره این موضوع با یه صحبت دوستانه و برادرانه همراه با اشکها و لبخندها و دل شکستنها و چسب زخم زدنهای بسیار، بین خودمون حل شد. پستهای بحث برانگیز رو هم حذف میکنم. هرکی هم به نهاد چپ نگاه کنه با من طرفه :چشمک:
-----
پی نوشت: محمد صالحی تو هم کوتاه بیا بخاطر من

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:07 عصر
پیغام :

نهاد حمایت از فعالان حوزه آی تی

همکاری در ایران نهاد

سلام.
حسین زاده هستم مدیریت ایران نهاد.
http://i-nahad.ir/
یک نهاد و سازمانی برای تشکیل جامعه ای ( خانواده ای ) برای برنامه نویسان ایرانی.
یکی از فعالیت های ما تولید پکیج های آموزشی که حاصل تجربیات کار اعضا میباشد هست.
در صورت تمایل به همکری در فروش محصولتون میتونید با بنده ارتباط بگیرید.
09128384585

جواب :
سلام

فعالیت اینجانب مستقل بوده و در سیاست کاری سایت ما، همکاری به این شکل وجود ندارد.

/////
فعالیت اینجانب بعد در سیاست کاری { ما }

من به آقای جنتی هم همیهش تاکید میکنم که اگه کسی نتونه معنی واقعی Network و تو فضای اینترنت درک کنه هیچوقت به اون اندازه که حقش هست موفق نمیشه.
حالا میخواد هر اندازه از دید خودش بزرگ باشه.

انشا الله خبرهای خوبی از همکاری آقا احسان دوست قدیمی خودم ehsanavr.ir براتون دارم تو همین روز ها.

حالا جدا از اینکه این آقا همکاری نکرد.
اما برام جالب بوده یک اسکرین شات گذاشته از پروژ] های عملی که توضیح میده و برای دانلودش باید عضو ویژ] بشی که فک کنم 250 هزار تومنه !
نوع پروژه هاش و اینکه آدم حس میکنه از این به بعد کمترین حالت ممکن ماهی یکبار از این آموزش های توپ میشه یاد بگیره دیگه سالانه 250 هزار توم چیزی نیست. حتی اگه چند نفری جمع بشن این پول و بدند.
در کل خوشم اومد از این کارش.

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:13 عصر
من هم بعنوان مدیر دپارتمان PHP به نهاد برگشتم و اگه کمکی لازم باشه در خدمتم. البته به شرطی که پروژه هایی که دستمه رو بموقع تمام کنم.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:22 عصر
جابجایی ها و انتصابات : http://iforum.i-nahad.ir/forumdisplay.php?fid=26

captain_hamid
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:30 عصر
سلام
خوشحالیم که قضیه ختم به خیر شد. انشاءالله
خوب حالا اول از همه قوانین برای ما کاربرا بگذارین.
بعدش هم دقیقا اهدف رو روشن کنین تا ما کاربرا هم بدونیم باید چیکار کنیم.
الان اهداف نهاد رو یه دفعه دیگه با آخرین تغییرات میشه بیان کنید؟

***BiDaK***
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:32 عصر
اما برام جالب بوده یک اسکرین شات گذاشته از پروژ] های عملی که توضیح میده و برای دانلودش باید عضو ویژ] بشی که فک کنم 250 هزار تومنه !
نوع پروژه هاش و اینکه آدم حس میکنه از این به بعد کمترین حالت ممکن ماهی یکبار از این آموزش های توپ میشه یاد بگیره دیگه سالانه 250 هزار توم چیزی نیست. حتی اگه چند نفری جمع بشن این پول و بدند.
اگه چن نفر شدین قرار شد هزینرو بدین منم خبر کن:لبخند:
===============================
یه پیشنهاد.اگه آقای نیرومند قبول کردن واسه شروع از آکادمیشون کمک بگیرید واسه سروسامون دادن کسانی که آموزش دیدن و آزمونو مدرک و ....

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:39 عصر
من فقط مدیر دپارتمان PHP هستم و هر سیاستی که نهاد داشته باشه درمورد اعضا، بهم ابلاغ میشه و من پیگیری میکنم. فعلاً تا یک هفته تمام اعضای دپارتمان PHP وقت دارن رزومه هاشون رو در قالبی شبیه http://www.ncis.ir/Resume.pdf تحویل بدن. هر کسی هم تحویل نده اکانتش غیرفعال میشه.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:47 عصر
یه پیشنهاد.اگه آقای نیرومند قبول کردن واسه شروع از آکادمیشون کمک بگیرید واسه سروسامون دادن کسانی که آموزش دیدن و آزمونو مدرک و ....

اقای نیرومند خیلی کارش درسته. والا برای اولین نشست تو اصفهان تلفنی ازشون دعوت کردم اما کار داشتند نیامدند.
باید بریم جلو بعد سرو سامان دادن ها ببینیم چه زمینه هایی برای همکاری و حضور ایشون پیش میاد

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 14:53 عصر

آقای سعید پاسالاری http://barnamenevis.org/member.php?127245-saeidpsl
از کویت هست. دوست صمیمی من و داداشمه.
مثل اون هم چند نفری هم میشناسم که محسن جان خیلی کارشون درسته.
اونا هم میتونند این آموزش ها و تولید کنند.
اگه مجموعه اموزش بود میزاریم تو پکیج ها
اگه کوتاه بود میزاریم تو سامانه دانلود ایران نهاد.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 15:08 عصر
من فقط مدیر دپارتمان PHP هستم و هر سیاستی که نهاد داشته باشه درمورد اعضا، بهم ابلاغ میشه و من پیگیری میکنم. فعلاً تا یک هفته تمام اعضای دپارتمان PHP وقت دارن رزومه هاشون رو در قالبی شبیه http://www.ncis.ir/Resume.pdf تحویل بدن. هر کسی هم تحویل نده اکانتش غیرفعال میشه.

فایل word رزومه هم قرار دادم.
که بتونید ادیت کنید و بفرستید.
سیستم عضویت (http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=8)
این فایل کامل نیست. اما تا حدودی استاندارد های رزومه نویسی و رعایت کرده.
هم بعضی پیزهاش مثل مدارکش زیاده هم شاید یک چیز هایی و نداشته باشه.
برای همین تو تاپیک سیستم عضویت از همه خواستیم و میخوایم که به تکمیل این فایل کمک کنند.
شاید نیاز باشه فایل رزومه اعضای PHP با فایل رزومه طراحا فرق کنه.

اما دوند کار انشا الله در ادامه اینه که این فایل فقط یک پیش نویس هست تا مدیر دپارتمان بتونه بفهمه تا به قبل از آشنایی اون عضو با ایران نهاد چه سوابقی داشته این فرد.
انشا الله در ادامه به پروفایل ها امکان درج مدارک تحصیلی و مدارک حقیقی و افزودن شماره تماس ها و شماره حساب های بانکی م داشته باشیم.
ازین به بعد کمتر حرف میزنیم بیشتر کار میکنیم

http://www.i-nahad.ir/attach/sample.rar

leaping
یک شنبه 16 شهریور 1393, 15:13 عصر
من از اول بحثهاتون داشتم این تاپیک رو دنبال میکردم و با اینکه نه عضوی از ایران نهاد هستم و نه قراره که باشم بسیار خوشحالم که همه چیز حل شد.آفرین تبریک میگم.بلاخره دارین تیم میشین
----------------------------
اما دوستان نهادی در زمینه پرداخت های ارزی و به زودی برای گرفتن درگاه پرداخت ارزی هر خدمتی از دستم بر بیاد بنابر کار شرکتی خودم در خدمتون هستم و خوشحال میشم کمکی بکنم اگه از دستم بر بیاد.
---------------------------
موفق باشید

mohammad.kh
یک شنبه 16 شهریور 1393, 16:04 عصر
آقای آقاجانی اعضا و شاگردان خودشو داره و به امید خدا تا چند ماه دیگه برنامه های حرفه ای و تیمی خوبی رو شاگردانش بیرون میدن
همونطوری که آقای شهرکی و یا آقای جنتی آموزش های پرباری رو ارائه دادن و در پی تهیه پکیج پیشرفته هستن و با زدن تاپیک توی برنامه نویس شاگرد رو پشتیبانی و در رفع اشکال یاری می کنن ایشون هم از توی سایتش این کار رو انجام میده و هر کسی مجموعه رو بخره به عنوان کاربر ویژه شناخته میشه و می تونه تاپیک رفع اشکال باز کنه و تاپیک های دیگر کاربران رو ببینه و ایشون و مدیران جوابگو هستن
ایشون هم آموزشهای بعدیشون رو توی همون سایت قرار می دهد و فقط کاربرانی که عضویت ویژه هستند می توانند آموزش هارو دانلود کنند و تاپیک رفع اشکال بزنند
ایشون از کپی شدن مجموعه شون راضی نیستند همونطور که آقای شهرکی و آقای جنتی راضی نیستند ولی هر کسی کپی کرد از پشتیبانی و رفع اشکال خبری نیست

saeed-71
یک شنبه 16 شهریور 1393, 17:20 عصر
اقای شهرکی مجددا پکیجا با تخفیف ایران نهاد عرضه میشن؟

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 16 شهریور 1393, 19:01 عصر
اولویت شرکت دادن اعضا در پروژه های اولیه ایران نهاد

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 19:21 عصر
اقای شهرکی مجددا پکیجا با تخفیف ایران نهاد عرضه میشن؟

هر چیزی که ازطریق سایت نهاد به فروش برسه تخفیف داره برای اعضا. تا وقتی که مستقل ارائه میشه تخفیفی نداره. درمورد همکاری پکیجها هروقت به توافق رسیدیم تو سایت گذاشته میشه.

MMSHFE
یک شنبه 16 شهریور 1393, 19:35 عصر
اعضای محترم دپارتمان PHP فقط تا تاریخ 23 شهریور وقت دارین رزومه خودتون رو در قالب مشخص شده به d.php@i-nahad.ir ارسال کنید. این مهلت قابل تمدید نیست و هر کسی نفرسته اکانتش غیرفعال میشه. به همه دوستانتون که احتمال میدین تاپیکو نخونن اطلاع بدین. البته پیامک هم ارسال خواهد شد.

arash691
دوشنبه 17 شهریور 1393, 09:44 صبح
جناب شهرکی وضعیت ثبت نام از طریق سایت i-nahad.ir صورت میگیره یا براتون باید email بزنیم ؟

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 17 شهریور 1393, 10:02 صبح
جناب شهرکی وضعیت ثبت نام از طریق سایت i-nahad.ir صورت میگیره یا براتون باید email بزنیم ؟

ثبت نام از طریق سایت ایران نهاد انجام میگیره دوست عزیز.
http://www.i-nahad.ir/i-Register
منتها تایید اون کمی زمان بر هست.
48 نفر تا به این لحظه تو صف هستند
143 نفر تایید شده و 6 نفر غیر فعال هستند.
خوشحال میشیم شما هم اضافه بشید به ما

arash691
دوشنبه 17 شهریور 1393, 10:06 صبح
سیستم شما به عکسی که بنده برای اپلود قرار میدم خطا میگیره ... وگرنه چند بار برای عضویت بنده اقدام کردم

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 17 شهریور 1393, 10:09 صبح
سیستم شما به عکسی که بنده برای اپلود قرار میدم خطا میگیره ... وگرنه چند بار برای عضویت بنده اقدام کردم

چه خطایی میده ؟

MMSHFE
دوشنبه 17 شهریور 1393, 10:32 صبح

من فقط مدیر دپارتمان PHP هستم و آقای حسین زاده مدیر ایران نهاد هستن. بعد از عضویت هر صحبتی درمورد دپارتمان PHP داشتین در خدمتم. درمورد سایر مسائل از من سؤال نپرسید. با تشکر

MMSHFE
دوشنبه 17 شهریور 1393, 11:00 صبح
یک روز از مهلت هفت روزه دوستان PHP کار برای ارسال رزومه گذشت و هنوز هیچ کسی اقدام نکرده. بعداً گلایه ای نباشه.

arash691
دوشنبه 17 شهریور 1393, 11:13 صبح
چه خطایی میده ؟

الان دوباره تست کردم درست شد ... 2 روز پیش error میداد ... خلاصه مشکل برطرف شد ممنون

shpegah
دوشنبه 17 شهریور 1393, 13:30 عصر
دوستان خدارو شکر که همه چیز ختم به خیر شد من هم به نوبه خودم از آقای شهرکی وآقای حسین زاده تشکر میکنم.

خوب حالا دیگه نوبت ماست که برادریمونو ثابت کنیم و به قول دوستمون از حرف زدن وبازی با کلمات بیایم بیرون و بگیم چند مرده حلاجیم.

برای اثبات حسن نیت یک پروژه رو شروع کردیم (البته با تایید حضرات فوق ) که مشارکت همگان رو میطلبه در واقع میخوایم برای خودمون برنامه ریزی بکنیم که مسیرحرکت وهدفمون رو نشون بده .
کار سختی به نظر میاد ولی شدنیه . حالا وقته شه که هرکس تواناییهاشو به اثبات برسونه .
این پروژه از لحظه تجزیه وتحلیل تا عملیاتی شدن اون قراره در تالار نهادو فقط برای اعضای نهاد بصورت اپن انجام بشه برای اینکه نظرات ومسائل جانبی نیز مسیرمونو منحرف نکنه در کنارش هم دو تاپیک بدین منظور نیز در نظر گرفته شده است
بدلیل اینکه این پروژه میتواند خیلی بزرگ باشد و کامل شدنش زمانبر تصمیم داریم مرحله به مرحله پیش بریم وهرمرحله که تمام شد آن بخش را عملیاتی کنیم وسپس بقیه را ادامه بدیم

امیدوارم دوستان مشارکت کنند حتی در حد رویت کردن ! این پروژه از آن دسته پروژه هایی است که خیلی از شرکتها حاضرند بابتش میلیاردی هزینه کنند پس فرصت را از دست ندهید
این پروژه در واقع راه حلی است برای مسئله بدون جواب : اول باید مرغ بوجود بیاد یا تخم مرغ !
نهاد نیازمند اینه که از تک تک قابلیتهای خاص افراد استفاده بهینه کنه
اگر موافقید در تالار نهاد نظر بدید ولی فقط لطفا آیه یاس نخونید .

http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=24&pid=49#pid49

MMSHFE
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:07 عصر
دوستان عزیز لطفاً رزومه خودتون رو فقط در قالب مشخص شده (http://www.i-nahad.ir/attach/sample.rar) ارسال کنید.

thacker
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:19 عصر
یک روز از مهلت هفت روزه دوستان PHP کار برای ارسال رزومه گذشت و هنوز هیچ کسی اقدام نکرده. بعداً گلایه ای نباشه.

این رزومه ای که شما از خودتون به عنوان نمونه گذاشتید باعث میشه آدم روش نشه رزومه خودش رو بزاره :بامزه:

- barati -
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:26 عصر
این رزومه ای که شما از خودتون به عنوان نمونه گذاشتید باعث میشه آدم روش نشه رزومه خودش رو بزاره :بامزه:

دقیقا :لبخند:
به نکته ی خوبی اشاره کردی
کاش لا اقل یه رزومه عادی میذاشتند !!

MMSHFE
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:33 عصر
به محتواش چکار دارین. قالب همونه. رزومه هم که منتشر نمیشه جایی. لطفاً سریعتر ارسال کنید که وقت کافی برای بررسی و... داشته باشیم.

thacker
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:45 عصر
از کجا باید بفهمیم رزومه به دست شما رسیده یا نه ؟

MMSHFE
دوشنبه 17 شهریور 1393, 14:59 عصر
توی این لینک اعلام میکنم: http://iforum.i-nahad.ir/showthread.php?tid=29

poriab
دوشنبه 17 شهریور 1393, 15:23 عصر
سلام
رزومه رو به چه ایمیلی ارسال کنیم ؟

ممنون

Tarragon
دوشنبه 17 شهریور 1393, 15:39 عصر
d.php@i-nahad.ir

Tarragon
دوشنبه 17 شهریور 1393, 22:00 عصر
سلام
من از ار جا ( هم جیمیل و هم یاهو ) سعی می کنم بفرستم مشکل داره و میگه نمی تونه به جیمیل آقای شهرکی فوروارد کنه.
می شه چک کنید مشکل از کجاست؟
mmshfe@gmail.com
(ultimately generated from d.php@i-nahad.ir)
کاش جائی تو سایت باز می کردید که مستقیم آپلود کنن.

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 09:39 صبح
والا بقیه مشکلی نداشتن برای ارسال.

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:29 عصر
تا این لحظه فقط 7 نفر از 95 نفر اعضای دپارتمان PHP رزومه خودشون رو ارسال کردن درحالی که 2 روز از مهلت یک هفته ای مقرر، گذشته. دوستان لطفاً کمی با جدیت بیشتر به قضیه نگاه کنید. درنظر دارم بعد از جمع آوری رزومه ها، یکسری مسابقات جهت تقویت مهارت الگوریتم نویسی و کدنویسی اعضا (شبیه ACM) بین اعضای دپارتمان PHP برگزار کنم و همه برنامه های نوشته شده توسط اعضا از جهات مختلف مثل مصرف حافظه و بار پردازش و... مورد ارزیابی قرار بگیره و سورس کدهای برنده اعلام بشن و تمامی الگوریتمها بین اعضای دپارتمان به اشتراک گذاشته بشه. اینجور فرصتها رو از دست ندین.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:32 عصر
سلام
من از ار جا ( هم جیمیل و هم یاهو ) سعی می کنم بفرستم مشکل داره و میگه نمی تونه به جیمیل آقای شهرکی فوروارد کنه.
می شه چک کنید مشکل از کجاست؟
mmshfe@gmail.com
(ultimately generated from d.php@i-nahad.ir)
کاش جائی تو سایت باز می کردید که مستقیم آپلود کنن.

تست شد و ایمیل ارسال شد.

cpuram
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:45 عصر
تا این لحظه فقط 7 نفر از 95 نفر اعضای دپارتمان PHP رزومه خودشون رو ارسال کردن درحالی که 2 روز از مهلت یک هفته ای مقرر، گذشته. دوستان لطفاً کمی با جدیت بیشتر به قضیه نگاه کنید. درنظر دارم بعد از جمع آوری رزومه ها، یکسری مسابقات جهت تقویت مهارت الگوریتم نویسی و کدنویسی اعضا (شبیه ACM) بین اعضای دپارتمان PHP برگزار کنم و همه برنامه های نوشته شده توسط اعضا از جهات مختلف مثل مصرف حافظه و بار پردازش و... مورد ارزیابی قرار بگیره و سورس کدهای برنده اعلام بشن و تمامی الگوریتمها بین اعضای دپارتمان به اشتراک گذاشته بشه. اینجور فرصتها رو از دست ندین.

اسکن صفحه دوم واجبه؟ باور کن زن ندارم:لبخند: اسکنرم ندارم حالا کی میره کافینت:اشتباه:

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:46 عصر
نه ضروری نیست. اگه دارین بگذارین که i-Yaraneh تعلق بگیره! اگه ندارین نمیخواد.

MRmoon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 12:51 عصر
اسکن کارت ملی و شناسنامه لازمه؟؟؟

چون اسکنش رو ندارم.

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:01 عصر
با موبایل عکس بگیرین بگذارین. یه راهی پیدا کنید دیگه :چشمک:

MRmoon
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:12 عصر
یعنی در این حد ضروریه/؟

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 13:15 عصر
ببینید نهاد باید بعنوان یک فرد حقیقی اعضاش رو بشناسه. مثل یک سایت عادی نیست که با هویت مجازی بخوایم فعالیت کنیم. قراره اعضای نهاد، یک خانواده باشن که هدف مشترکشون، فعالیت تو حوزه IT و لذت بردن از شغلشونه.

cpuram
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:06 عصر
خوبی اینکارتون اینه که بالاخره منم یه رزومه واسه خودم درست کردم همیشه تنبلیم میومد یه رزومه بسازم تا جاهای دیگه به درد بخوره.:تشویق:

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:13 عصر
حالا مونده هنوز. بگذارین مسابقه راه بیفته اونوقت حسابی ذهنتون به چالش کشیده میشه. بیشتر از 150 تا سؤال تهیه کردم که هرکدوم به تنهایی یکی دو روز امثال من و مهرداد و رضا و بقیه دوستان رو درگیر میکنه. ببینیم کیا برنامه نویسن کیا کدنویس. بعد از هر مسابقه هم نفر برتر رو مشخص میکنیم و همه سورس کدها رو بین شرکت کنندگان به اشتراک میگذاریم. جایزه هم داره ولی بیشتر معنویه تا مادی.

omidabedi
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:28 عصر
اقای شهرکی در صورت امکان سوالاتی رو که طرح کردید بعد از ازمون پابلیک کنید که ما هم که توی دپارتمان php نیستیم استفاده کنیم

متشکر

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:46 عصر
با توجه به اینکه این سؤالات برای محک اعضای دپارتمان PHP هست و بعداً خیلیها ممکنه به این دپارتمان درخواست انتقال بدن، سؤالات رو نمیشه بصورت عمومی منتشر کرد. ضمناً درنظر داریم در آینده این روال مسابقه رو گسترش بدیم و چند مرحله ای و حتی در مرحله نهایی بصورت حضوری برگزار کنیم و روز پایانی هم جوایز اهدا بشه. برنامه دقیقی داریم ولی فعلاً گام اول رو باید درست برداریم. بخاطر همین فعلاً زیاد وارد چشم انداز آینده این ایده نهاد نمیشم.

MMSHFE
سه شنبه 18 شهریور 1393, 15:52 عصر
یازده نفر تا الان اطلاعاتشون رو فرستادن. ضمن تشکر از این دوستان، تقاضا دارم بقیه هم دست بکار بشن تا فرصت هست. همچنین از این دوستان عزیز میخوام که توی سایت i-nahad.ir هم وارد بشن و پروفایل کاربریشون رو تکمیل کنن. اطلاعاتی مثل آدرس محل سکونت و... رو تا مجبور نباشیم خودمون برای اینهمه کاربر، یکی یکی اصلاحات رو انجام بدیم.

saeed-71
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:12 عصر
اقا پس ما که 4 ,5 ماه منتظر تاییدیم چی؟!!!

cpuram
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:39 عصر
به نظر من این بهترین فرصت هست برای جذب اعضای جدید.کسانی که میخوان عضو بشن رزومه رو تکمیل و ارسال کنن.اینطوری بین کسانی که رزومه رو نمیدن و حذف میشن و اعضای جدیدی که میان یه تعادلی برقرار میشه. نظرتون چیه آقای شهرکی؟

arash691
سه شنبه 18 شهریور 1393, 17:55 عصر
حالا ما که تازه ثبت نام کردیم و هنوز تایید نشدیم ولی در کل میخواستم بپرسم این درسته سوالات ACM یا در کل این تیپ سوال ها ( همه میدونیم برای حل این جور سوالات باید دانش ریاضیات و الگوریتم خوبی داشته باشیم ) روشی باشه برای تعیین سطح کدنویسی اعضای PHP کسایی که بعدا" میخوان برنامه نویسی گروهی برای پروژه های تجاری انجام بدن ؟
اگه ACM روش مناسبی برای سنجش بود چرا دانشگاه شریف امسال مسابقه ی " مهارت سنجی برنامه نویسی " رو با اسپانسرهایی از شرکت های نرم افزاریی کشور نظیر " توسن و ... " راه انداخت ؟ همچنین یادم میاد تو سایتش هنگام ثبت نام باید مشخص میکردی که تو کدوم حوزه ( برنامه نویسی موبایل ، بانک اطلاعاتی و ... ) میخوای شرکت بکنی . حالا آقای شهرکی کامل توضیح ندادن ، ولی اگه منظورتون اینه که سطح اعضا رو با سوالات ACM یا این تیپ سوالات مورد بررسی قرار بدین من فکر میکنم اشتباهه چرا که اینجا کلاس درس و دانشگاه نیست قرار نیست CLRS بخونیم قراره بچه وارد بازار کار بشن . مسابقه ACM خیلی جنبه ی اکادمیک داره و از دنیای برنامه نویسی ( اون چیزی که تو بازار یعنی شرکت ها ) ازت میخوان فاصله داره البته حق هم داره چون هدفش یه چیزه دیگس . تازه خوده شریف هم اهمیت این کار رو درک کرده و برای سنجش افراد یک نوع دیگه ای از مسابقه رو ترتیب داده " مهارت سنجی برنامه نویسی " . مثلا" بهتر نیست مسابقه ای ترتیب داده بشه که کد ها از نظر امنیت و یا بهینه بودن ( سرعت اجرا ) مورد بررسی قرار بگیرن ؟ منظورم در کل اینه شاخص های مسابقه برای سنجش باید به کاریی که بچه ها بعدا" قراره درش مهارت پیدا بکنن هم ربط داشته باشه .
خلاصه شما خودتون واردترین به این مسائل بنده فقط خواستم نظرم رو بیان کنم .
لینک مسابقه مهارت سنجی داشنگاه شریف :
http://www.schallenge.ir

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 18 شهریور 1393, 23:02 عصر
اقا پس ما که 4 ,5 ماه منتظر تاییدیم چی؟!!!

سلام اسم و فامیلیتونو بفرمایید.
داریم سیستم مدیریت دپارتمان ها و کامل میکنیم که تایید توسط مدیران انجام بشه ( در واقع مدیرانی که قراره با شما از این به بعد کار کنند که ملاک اون ها هم رزومه شما است )
در ضمن اگه از دپارتمان PHP هستید ( درخواست عضویت در این دپارتمان و دارید ) میتونید شما هم همراه سایرین رزومه بفرستید و قید کنید که در انتظار تایید هستید.

MMSHFE
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 08:31 صبح
در کل میخواستم بپرسم این درسته سوالات ACM یا در کل این تیپ سوال ها ( همه میدونیم برای حل این جور سوالات باید دانش ریاضیات و الگوریتم خوبی داشته باشیم ) روشی باشه برای تعیین سطح کدنویسی اعضای PHP کسایی که بعدا" میخوان برنامه نویسی گروهی برای پروژه های تجاری انجام بدن ؟...

دوست عزیز، نمیدونم تا حالا ACM یا این تیپ مسابقات شرکت کردین یا نه ولی لازمه به چند نکته توجه کنید:
1- مسابقات ACM و سؤالاتش خیلی با آموزشهای آکادمیک فرق داره و سؤالاتش واقعاً ذهن رو درگیر میکنه.
2- دانشگاه شریف ازنظر سطح علمی یکی از دانشگاههای خیلی خوب کشور (نه دنیا) هست قبول. اما این دانشگاه درمورد کارها و پروژه هایی که اجرا میکنه، فوق العاده تجاری به قضایا نگاه میکنه. الان اگه براشون اثبات بشه که با برگزاری مسابقه «حبس کردن نفس زیر آب» میتونن درآمد خوبی کسب کنن (چه ازطریق اسپانسرها و چه ازطریق شرکت کنندگان بعنوان هزینه ورودی در مسابقه)، اینکار رو انجام خواهند داد. الان هم دیدن ACM کمتر توی کشور ما استقبال میشه و کشورهای دیگه هم یکی دو سالی هست که بنا به دلایل مختلف سیاسی و اقتصادی و... حضور کمتری دارن، یک سیستم جدید راه اندازی کردن که سر و ته روال داوری و... اون مشخص نیست.
3- هدف ایران نهاد این بوده که افراد رو برنامه نویس بار بیاره نه کدنویس. خیلی از سؤالاتی که تو این مسابقه مطرح میشه شاید توی هیچ پروژه ای (بخصوص در زمینه وب) به کار نیاد ولی قدرت تجزیه و تحلیل و الگوریتم نویسی شرکت کنندگان رو به شدت افزایش میده. کسی که بتونه این مسائل رو تحلیل کنه و الگوریتم و بعدش هم کد براش بسازه و توی کدش هم حواسش به سرعت و بهینگی مصرف حافظه و... باشه، قطعاً توی تحلیل یک سایت ساده درمانده و مستأصل نمیشه.
4- من گفتم سبک مسابقه شبیه ACM هست نه اینکه سؤالاتش لزوماً همونهاست. سؤالات به نحوی درنظر گرفته میشه که برای حل مسئله مشکل خاصی نداشته باشن اکثر اعضا ولی برای بهینه نوشتن (ازنظر سرعت اجرا و مصرف حافظه) باید شناخت کافی به دستورات و ابزارهای PHP پیدا کنن.
5- هدف از برگزاری این مسابقه، جایزه و... نیست بلکه میخوایم بدونیم (هم ما و هم خود شرکت کنندگان) که کدوم یک از اعضا نیازمند تمرین بیشتر در زمینه تحلیل و تولید الگوریتم هستن و کدومشون مشکلی تو این فاز ندارن و فقط باید روی آموزش دستورات زبان PHP متمرکز بشیم.

MMSHFE
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:09 صبح
دوستان عزیز دقت کنید که لازم نیست دقیقاً محتوای جدول مهارتها رو همونطوری که من درست کردم رو بنویسید. مثلاً خیلی از دوستان اومدن توی بخشهایی مثل Unity3D و... خط تیره گذاشتن یا نوشتن ضعیف. من مهارتهای خودمو نوشتم و شما هم مهارتهای خودتونو بنویسید. اگه میبینید چیزی کار کردین که توی این جدول نیست، اضافه کنید. اگر هم چیزی هست که کار نکردین، حذف کنید. لازم نیست همه ماها توی بخشهای مشترکی کار کرده باشیم.

MMSHFE
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:34 صبح
دوستان عزیز، دست از سر این شماره 30005833000333 بردارین. شماره سامانه پیامک نهاد یه چیز دیگه شده. برای عضویت هم از لینک www.i-Nahad.ir/i-Register استفاده کنید.

meysam1366
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 11:50 صبح
دوستان عزیز، دست از سر این شماره 30005833000333 بردارین. شماره سامانه پیامک نهاد یه چیز دیگه شده. برای عضویت هم از لینک www.i-Nahad.ir/i-Register (http://www.i-Nahad.ir/i-Register) استفاده کنید.

سلام مهندس

یعنی الان ما اطلاعات خرید پکیج رو به این شماره فرستادیم اشتباه بوده؟

من جدیدا پکیج آقای جنتی رو خریدم

MMSHFE
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 12:28 عصر
بله توی سامانه خرید اینترنتی شماره پیامک جدید قید شده.

meysam1366
چهارشنبه 19 شهریور 1393, 13:15 عصر
ممنون مهندس

MMSHFE
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 09:44 صبح
17 نفر تا حالا رزومه فرستادن که رزومه 2 نفرشون هم تأیید نشده. بقیه اعضای دپارتمان PHP گویا قصد ندارن فعالیتی نشون بدن از خودشون. البته بد هم نمیشه اینطوری برای مسابقه، داوری راحتتری خواهیم داشت. دوستان دقت کنید که فقط تا پایان یکشنبه فرصت دارین و بعداً هیچ عذر و بهانه ای پذیرفته نیست. برای روز آخر هم نگذارین چون رزومه ها باید بررسی و تأیید بشه و اگه رزومه شما تو این مدت تأیید نشده باشه، دیگه فرصتی برای اصلاحش نخواهید داشت و ارسال رزومه تأیید نشده، فرقی با عدم ارسالش نداره.

Mohammadsgh
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 19:36 عصر
هیچ راهی نیستش عکس کارت ملی و اینا رو نزاریم؟باور کنید نمیشه اسکن بگیریم:افسرده:

MMSHFE
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 19:39 عصر
نه باید همه اطلاعات باشه. چرا نمیشه اسکن بگیرین؟ با موبایل هم نمیشه عکس بگیرین بگذارین؟ دوربین دیجیتال هم نیست که عکس بگیرین؟ وبکم کامپیوتر چطور؟ کافی نت هم نیست؟ بعد وقتی اکانتها غیرفعال شد همه گله میکنن.

bagherok
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 19:43 عصر
بقیه اعضای دپارتمان PHP گویا قصد ندارن فعالیتی نشون بدن از خودشون. البته...
چه رزومه هایی تایید نمیشند؟

همین فردا ارسال میکنم
اما اگه دست دست میکنیم به خاطر اینه که رزومه ای ندارریم.

گرچه نمیدونم این رزومه ها چقدر مهم هست براتون.رتبه بندی و ازاینجور مسایل و حتی حذف

خوب ازاونجایی که بیشتر از 3 ماهه نمیشه که (یکی دو ماهی هم دست پا شسکته با پکیج خودتون)شروع کردم به یادگیری
و اینکه نهاد داشت کم کم پا میگیرفت و ....
و
ازشانش ما هم یه ساخت فروشگاه به پستم خورد که تو این مدت درگیر اون بودم (بماندکه میخواستم یه چه چیز خوب ازآب دربیاد که تو دیزانشم چقدر وقتم گرفته شد و الان دیگه آخرای کدنویسشیه(دیزاینش بیشتر وقت برد!!)).

خوب همین مسایل و ترس ازداشتن رزومه و.... باعث شد که نتونم yii رو یادبگیرم و وقتم رو تماما رو کدنویسی بذارم.

امیداروم رزومه م!!! تایید بشه.

MMSHFE
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 19:53 عصر
تأیید رزومه الان فقط ازنظر ساختار استاندارده (طبق نمونه ارسالی) و اینکه هرچی میدونید رو بنویسید تا شناخت نسبتاً مناسبی پیدا کنیم وگرنه مهم نیست کی چی بلده. قراره بدونیم چیا رو بلد نیستین که روی اونها وقت بگذاریم تا یاد بگیرین. فقط رزومه هایی که نقص دارن (مثلاً عکس رو طرف نگذاشته یا تو قالب گفته شده نفرستاده و...) تأیید نمیشن. بحث رتبه بندی در کار نیست.

arash691
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 22:11 عصر
من فقط تو سایت ثبت نام کردم . میتونم رزومه بفرستم ؟ بعبارتی تو صف ثبت نام هستم فکر کنم

Mohammadsgh
پنج شنبه 20 شهریور 1393, 22:25 عصر
با دوربین عکس گرفتم,امیدوارم پذیرفته بشه:لبخندساده:

alinwp
جمعه 21 شهریور 1393, 00:27 صبح
سلام این محدودیت سنی داره یا خیر ؟

$ M 3 H R D A D $
جمعه 21 شهریور 1393, 01:16 صبح
من فقط تو سایت ثبت نام کردم . میتونم رزومه بفرستم ؟ بعبارتی تو صف ثبت نام هستم فکر کنم

بله اگه دپارتمان PHP و انتخاب کردید بفرستید به d.php@i-nahad.ir

$ M 3 H R D A D $
جمعه 21 شهریور 1393, 01:17 صبح
سلام این محدودیت سنی داره یا خیر ؟

چی محدودیت سنی داره ؟

Mohammadsgh
جمعه 21 شهریور 1393, 10:58 صبح
اگر اشتباه نکنم منظورشون نام نویسی در ایران نهادهست که محدودیت سنی داره؟بالای 18 یا .....؟

alinwp
جمعه 21 شهریور 1393, 11:41 صبح
درسته چون من هنور به 18 سال موندم که برسم آیا میتونم در ایران نهاد ثبت نام کنم

MMSHFE
جمعه 21 شهریور 1393, 19:26 عصر
بله منع سنی وجود نداره.

MMSHFE
جمعه 21 شهریور 1393, 20:14 عصر
رزومه 21 نفر از دوستان تا این لحظه دریافت شده که 4 موردش مورد تأیید نیست. لطفاً بقیه هم کمی عجله کنن دو روز دیگه بیشتر فرصت باقی نیست.

alinwp
جمعه 21 شهریور 1393, 21:49 عصر
برای من نه ایمیلی اومد نه پیامک باید چیکار کنم
نام کاربری چی باید بزنم؟
نمونه کار چطور براتون بفرستم؟

MMSHFE
جمعه 21 شهریور 1393, 21:50 عصر
فرمت رزومه رو دیدین؟ نام کاربری نمیخواد که.

alinwp
جمعه 21 شهریور 1393, 23:23 عصر
برای ورود پس باید چی وارد کنم ؟
نوشته نام کاربری ولی تو ثبت نام چیزی به نام نام کاربری وجود نداشت

alinwp
شنبه 22 شهریور 1393, 12:04 عصر
این تاپیک 63 صفحه است من چطور فرمت رزومه رو پیدا کنم خواهشا این جور چیزارو به پست اول اضافه کنید که اونایی هم که جدید میان بتونن ببیننش بعئ من ثبت نام دارم میکنم ولی برام نه ایمیلی میاد نه پیامکی آیا مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

bobSilon
شنبه 22 شهریور 1393, 12:12 عصر
http://www.i-nahad.ir/attach/sample.rar

Mohammadsgh
شنبه 22 شهریور 1393, 12:20 عصر
فرم ها رو که پر کردید به این ایمیل بفرستید:لبخندساده:
d.php@i-nahad.ir

$ M 3 H R D A D $
شنبه 22 شهریور 1393, 12:51 عصر
این تاپیک 63 صفحه است من چطور فرمت رزومه رو پیدا کنم خواهشا این جور چیزارو به پست اول اضافه کنید که اونایی هم که جدید میان بتونن ببیننش بعئ من ثبت نام دارم میکنم ولی برام نه ایمیلی میاد نه پیامکی آیا مهلت ثبت نام به پایان رسیده است

صبور باش همکار جدید.
سیستم مدیریت ثبت نام مدیران دپارتمان ها داره تکمیل میشه.
فک کنم اقای علیرضا قدیمی هستید درسته ؟
آخرین مدرک تحصیلی و کد پستی شما ناقص هست تو سیستم انشا الله آقای شهرکی مدیر دپارتمانتون این ها و بهتون اطلاع میدند تا ویرایش صورت بگیره

$ M 3 H R D A D $
شنبه 22 شهریور 1393, 13:00 عصر
دوستان همکاران جدید و سروران ! لطفا فقط از طریق لینک http://www.i-nahad.ir/i-Register اقدام به ثبت نام نمایید و اون هم فقط یک مرتبطه و منتظر تایید باشید.

لطفا حد اقل برای بالا رفتن ارزش پروفایل خودتون هم شده عکس خودتون و بزارید و گل و گیاه و جسارتا عکس هر موجود زنده دیگه ای و نگذارید ! بعید میدونم تو این زمونه کسی عکس الکترونیکی خودشو تو کامپیوتر و سی دی و فلش و کلود خودش نداشته باشه !
اطلاعات خواسته شده هم به دقت تکمیل کنید تا روند تایید کامل بشه.
عکس خودتونم یکم ویرایش کنید نشه عکس تو کادر سفید باشه و خود عکس کج شده باشه ! کار با mspaint هم تو ویندوز سخت نیست به خدا

MMSHFE
شنبه 22 شهریور 1393, 13:46 عصر
دوستان عزیز فقط امروز و فردا برای ارسال رزومه فرصت دارین.

alinwp
شنبه 22 شهریور 1393, 15:24 عصر
یه پیشنهاد دارم :
وردپرس و جوملا تحت PHP و تا الان هم کسی عضو دپارتمان هاش نشده اینارو با PHP یکی کنید بد نمیشه ها

MMSHFE
شنبه 22 شهریور 1393, 15:48 عصر
پیشنهاد خوبیه. اصلاً بنظرم نباید جدا میبودن. یه جورایی دپارتمان فرعی میشه محسوبشون کرد.