ورود

View Full Version : گفتگو: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

صفحه : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tarragon
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 15:16 عصر
سلام
دوستان عزیز.
اسم انتخاب شده. لطفا رزومه خودتون رو برای آقا مهرداد ارسال کنید تا هر چه زودتر این نهاد پا بگیره.
rezaonline.net
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 15:30 عصر
رزومه ارسال شد .

Jarvis
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 17:11 عصر
پارس پردازش - پارس رایان هم دو تا اسمی بود که به ذهن بنده رسید ... گفتم پیشنهاد بدم ... ( فقط در حد پیشنهاد ! )

***BiDaK***
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 17:46 عصر
پارس پردازش - پارس رایان هم دو تا اسمی بود که به ذهن بنده رسید ... گفتم پیشنهاد بدم ... ( فقط در حد پیشنهاد ! )
اتفاقا توو ذهن منم اسم پارس بوود چون آریا رایان همچین جالب نیست هم خود اسمش هم نوشتنش.
البته اسم واسه من مهم نیست بقیه کارای نهاد مهمن.

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 18:07 عصر
دوستان مسوله اسم و ادامه بدید تا به یک اسم ثابتی برسیم که همه پسند باشه
اسم های محلی خودتون - اسم ها ای که خودتون دوست داشتید یک روزی انتخاب بشه بگید

مسئله بعدی بیمه هست که در موردش خیلی کم صحبت شده :
مهمترین ویژگی ای که میتونه عضو نهاد داشته باشه بیمه شدنشه
تامین هزینه اون و میتونیم از بستر پروژه ها و یا حتی شخصی انجام بدیم نگران اون نباشید اما الزام این قضیه میخوام بدونم برای همه روشن هست ؟
در این مورد نظر بدید ممنون میشم

Tarragon
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 18:34 عصر
اسم بنظرم هر چیزی حتی بدون معنی هم می تونه باشه بعدا خودمون بهش معنی میدیم (مثل تتلو:لبخند:)
یه اسم جالب که راحت تو دهن بچرخه ژوگل خیلی خوب بود ولی یه ذهن رو بسوی گوگل سوق می داد و همین برای سایت خوب نبود.
در مورد بیمه هم که صحبت آقای شهرکی خوب بود گفتند که هزینه اش از اولین پروژه ماه اول شخص برداشته می شه و اگر شخص پروژه ای نداشت نهاد هزینه اش رو می ده چون نتونسته اعضا رو فعال نگهداره.
(چند جا پرس وجو کردم قیمت ماهیانه یه چیزی حدود 150 هزار تومانه!)

***BiDaK***
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 18:44 عصر
اسم بنظرم هر چیزی حتی بدون معنی هم می تونه باشه بعدا خودمون بهش معنی میدیم (مثل تتلو:لبخند:)
یه اسم جالب که راحت تو دهن بچرخه ژوگل خیلی خوب بود ولی یه ذهن رو بسوی گوگل سوق می داد و همین برای سایت خوب نبود.
در مورد بیمه هم که صحبت آقای شهرکی خوب بود گفتند که هزینه اش از اولین پروژه ماه اول شخص برداشته می شه و اگر شخص پروژه ای نداشت نهاد هزینه اش رو می ده چون نتونسته اعضا رو فعال نگهداره.
(چند جا پرس وجو کردم قیمت ماهیانه یه چیزی حدود 150 هزار تومانه!)
ماده 80 اش 60 تومنه.ظاهرا ماده 80 یه قسمتی از هزینرو دولت قبول میکنه.حالا نمیدونم به این کار میخوره یا نه.
آزادش 120 و 130 تومنه.

Tarragon
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 18:51 عصر
ماده 80 اش 60 تومنه.ظاهرا ماده 80 یه قسمتی از هزینرو دولت قبول میکنه.حالا نمیدونم به این کار میخوره یا نه.
آزادش 120 و 130 تومنه.
ماه پیش هزینه ها افزایش یافت!

Amir_f
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 19:31 عصر
من بیمه خویش فرما هستم ماهی 103000 تومان !

Amir_f
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 19:34 عصر
به نظر من اعضا باید ماه اول هزینه بیمه شون رو خودشون بدهند!! چون معلوم نیست تو پروژه ای که می گیرند موفق باشند . اگه پروژه اولشون رو کامل انجام دادند و نهاد ازشون رضایت داشت بیمه کنه اونها رو ! اگه نه بعنوان کارآموز برای نهاد باشند تا کار یاد بگیرند .

SilverLearn
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 21:09 عصر
اسم انتخاب شده که به نظر من خیلی خوبه (آریا رایان)

بیمه هم که همه می دونند چقدر می تونه مهم باشه اونم برای بازار کار ما برنامه نویس ها .... به نظرم پول بیمه از همون پروژه کم بشه بهتره چون بعضی ها از ترس همین که بخوان پول بدن شاید در عین اینکه از توانایی زیادی برخوردار باشن از همکاری با نهاد دلسرد میشن

به نظرم باید بخشی تو نهاد باشه که نمونه فرم های قرار داد رو به کاربر ارائه بده (برای بستن قرار داد حضوری ) و این نمونه قرار داد ها استاندارد باشن و نکات و تبصره های یک قرارداد حرفه ای رو برای کاربر فراهم کنه . چون خود من وقتی پروژه ای می نویسم و تحویل مشتری می خوام بدم چون از قبل باهاش قرار داد کتبی امضا نکردم برای عملیات پشتیبانی و حتی پرفتن پول خیلی وقت ها دچا مشکل شدم ..... یعنی میگم بعد از اینکه نهاد پروژه رو آنالیز کرد و کارهای مهندسی نرم افزار رو روش انجام داد و به قیمت نهایی پروژه رسید بیاد و برای آن دسته از قراردادهایی که به صورت حضوری هستن این نمونه فرم ها رو به برنامه نویسش بده و اون رو در امر پشتیبانی نرم افزار همایت کنه......

SlowCode
دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 21:39 عصر
مسئله بعدی بیمه هست که در موردش خیلی کم صحبت شده :
مهمترین ویژگی ای که میتونه عضو نهاد داشته باشه بیمه شدنشه
تامین هزینه اون و میتونیم از بستر پروژه ها و یا حتی شخصی انجام بدیم نگران اون نباشید اما الزام این قضیه میخوام بدونم برای همه روشن هست ؟
در این مورد نظر بدید ممنون میشم
قطعا لازمه! فکر کنم چون وجودش بدیهیه کسی چیزی نگفت.

به نظر من اعضا باید ماه اول هزینه بیمه شون رو خودشون بدهند!! چون معلوم نیست تو پروژه ای که می گیرند موفق باشند . اگه پروژه اولشون رو کامل انجام دادند و نهاد ازشون رضایت داشت بیمه کنه اونها رو ! اگه نه بعنوان کارآموز برای نهاد باشند تا کار یاد بگیرند .
به نظرم این خوب نیست، چون کسی که میاد عضو نهاد میهش می خواد پول دربیاره حالا اگه پروژه ای گیرش نیاد از یه طرف باید پول اشتراک بده از یه طرف هم پول بیمه بده! این رو شاید خیلی ها قبول نکن و شک کنن.
ولی اینو یه طور دیگه میشه راه اندازی کرد، به این صورت که:
هر عضو باید یه حساب تو سایت داشته باشه که وقتی پروژه ها رو انجام میده پول توش ریخته میشه، حالا سر هر ماه حسابش رو نگاه میکنم اگه موجودی بیشتر از هزینه بیمه بود پول رو برمیداریم و بیمه رو رد میکنیم ولی اگه نبود هزینه بیمه رو ازش کم میکنیم مثلا اگه موجودیش 20 تومن باشه و هزینه بیمه 80 تومن باشه موجودی حسابش میشه منفی 60 تومن، بعد وقتی پروژه گرفت اون مقدار منفی از پولش کم میشه.
از یه طرف هم قرار شد اگه نهاد نتونه واسه هر عضو هر ماه حداقل یه پروژه جور کنه، یه هزینه ای به عنوان خسارت به عضو بپردازه، خب اول باید مقدار این هزینه محاسبه بشه! چقدر میخواییم بدیم؟ 10 تومن؟50 تومن؟ یا چند؟
خلاصه هرچقدر که باشه این پول رو به همون حسابش میریزیم.
البته میتونیم یه کاری هم بکنیم، خسارتی که قراره نهاد بپردازه همون هزینه بیمه باشه:لبخندساده:
چطوره؟ البته فکر کنم یکم زیاد باشه.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 00:08 صبح
مژده دارم براتون :
یکی از بچه های خوب نرم افزار + دوست صمیمی و قدیمی خودم اقا مبین رنجبر ( مدیر بخش NoSql (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?203-NoSQL) (پایگاه داده های غیر رابطه ای ) انجمن و با نام کاربری Lsass.CRC32 (http://barnamenevis.org/member.php?35756-Lsass.CRC32) ) - کارشناس نرم افزار + با رزومه خوبی که دارند تو این رشته و همچنین سابقه خوبی که تو کارهای پژوهشی دارند : قول همکاری با ما و دادند و برای پیشبرد اهداف " نهاد حمایتی از برنامه نویسان " و هدف مهم این نهاد که پیشرفت برنامه نویسان و تبدیل همه دغدغه ها به ارامش و رضایت شعلی همه شما عزیزان هست :

ایشون قبول زحمت کردند و دارند به رایگان برای اعضا نهاد دوره "رزومه نویسی" برگزار می کنند ( انلاین ، اونم به این خاطر که تو بررسی های انجام شده ایشون رزومه خیلی از ما ها مشکل داره و درست نیست ) - تا اصول و قواعد یک رزومه مناسب و اموزش بدند

ایشون مدرک معتبر رزومه نویسی از سایت درسنامه و دارند که تصویر مدرکشون و در زیر میزارم

- و همچنین مدرک آیلس زبان و داره اقا مبین و تو رزومه نویسی به زبان انگلیسی و اصول و قوانین اون اطلاعات خیلی خوبی داره و وقتی ازش خواستم که رزومه " خودم " و ترجمه کنه گفت " بهت ماهی گیری یاد میدم نه ماهی خوری "

هدف اینه که کنار این تیم و جدا از اینکه همیشه پروژه داشته بشیم به هدف های بزرگتری نگاه کنیم...مثل اینکه چرا این رشته و انتخاب کردیم ؟چرا نمیتونیم پول دربیاریم ؟ چرا مشکلات سر راه ما وجود داره ؟
چطوری بتونیم یک ایده و به پول تبدیل کنیم
مهندس بار بیایم و پر از دانش نه یک کد نویس....

خیلی زشته که بگیم خسارت بده نهاد ! خسارت چی ؟؟ اول و اخرش خودمون مقصر هستیم تو خرابی بازار ...حالا یا ما یا اونی که پروژ] 50 تومنی انجام میده + یا اون کسی که از رو بی اطلاعی خودش بد قرارداد میبنده + و و و و
درکل اگه کسی تو نهاد بیکار بمونه همه اعضا نهاد مقصر هستند به دید من !

بنده هیچ مسئولیتی و قبول نمیکنم ! هیچ رول و قانونی هم تایید نمیکنم که نهاد قراره به همه سود برسونه فقط و فقط !!
کنار همه تلاش ها ای که میکنم انتطاراتی دارم و اون هم همکاری هست و بس ! بدون شک بعد این هماهنگی ها هیچوقت ما مشکلی نخواهیم داشت !

نام کاربریش و اعلام کردم برای اعلام حضور به خودش پیغام خصوصی بدید تا انشا الله یک دوره خوبی داشته باشیم و همچنین برای نشست بعدی یک مژده بزرگتری داریم از ایشون که اونو تو نشست میگیم

104458

مبین رنجبر
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 00:20 صبح
مژده دارم براتون :
یکی از بچه های خوب نرم افزار + دوست صمیمی و قدیمی خودم اقا مبین رنجبر ( مدیر بخش NoSql (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?203-NoSQL) (پایگاه داده های غیر رابطه ای ) انجمن و با نام کاربری Lsass.CRC32 (http://barnamenevis.org/member.php?35756-Lsass.CRC32) ) - کارشناس نرم افزار + با رزومه خوبی که دارند تو این رشته و همچنین سابقه خوبی که تو کارهای پژوهشی دارند : قول همکاری با ما و دادند و برای پیشبرد اهداف " نهاد حمایتی از برنامه نویسان " و هدف مهم این نهاد که پیشرفت برنامه نویسان و تبدیل همه دغدغه ها به ارامش و رضایت شعلی همه شما عزیزان هست :

ایشون قبول زحمت کردند و دارند به رایگان برای اعضا نهاد دوره "رزومه نویسی" برگزار می کنند ( انلاین ، اونم به این خاطر که تو بررسی های انجام شده ایشون رزومه خیلی از ما ها مشکل داره و درست نیست ) - تا اصول و قواعد یک رزومه مناسب و اموزش بدند

ایشون مدرک معتبر رزومه نویسی از سایت درسنامه و دارند که تصویر مدرکشون و در زیر میزارم

- و همچنین مدرک آیلس زبان و داره اقا مبین و تو رزومه نویسی به زبان انگلیسی و اصول و قوانین اون اطلاعات خیلی خوبی داره و وقتی ازش خواستم که رزومه " خودم " و ترجمه کنه گفت " بهت ماهی گیری یاد میدم نه ماهی خوری "

هدف اینه که کنار این تیم و جدا از اینکه همیشه پروژه داشته بشیم به هدف های بزرگتری نگاه کنیم...مثل اینکه چرا این رشته و انتخاب کردیم ؟چرا نمیتونیم پول دربیاریم ؟ چرا مشکلات سر راه ما وجود داره ؟
چطوری بتونیم یک ایده و به پول تبدیل کنیم
مهندس بار بیایم و پر از دانش نه یک کد نویس....

خیلی زشته که بگیم خسارت بده نهاد ! خسارت چی ؟؟ اول و اخرش خودمون مقصر هستیم تو خرابی بازار ...حالا یا ما یا اونی که پروژ] 50 تومنی انجام میده + یا اون کسی که از رو بی اطلاعی خودش بد قرارداد میبنده + و و و و
درکل اگه کسی تو نهاد بیکار بمونه همه اعضا نهاد مقصر هستند به دید من !

بنده هیچ مسئولیتی و قبول نمیکنم ! هیچ رول و قانونی هم تایید نمیکنم که نهاد قراره به همه سود برسونه فقط و فقط !!
کنار همه تلاش ها ای که میکنم انتطاراتی دارم و اون هم همکاری هست و بس ! بدون شک بعد این هماهنگی ها هیچوقت ما مشکلی نخواهیم داشت !

نام کاربریش و اعلام کردم برای اعلام حضور به خودش پیغام خصوصی بدید تا انشا الله یک دوره خوبی داشته باشیم و همچنین برای نشست بعدی یک مژده بزرگتری داریم از ایشون که اونو تو نشست میگیم

104458

از مهرداد عزیز سپاس گزارم که معرفی کارگاه رزومه نویسی رو بر عهده گرفت.خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دوره به صورت آنلاین خواهد بود که تمامی مطالب به صورت اسلاید خواهد بود.این کارگاه در ۴ جلسه یک ساعته به صورت اسکایپ و یا پلتفرم GoToMeeting برگزار خواهد شد.حد نصاب برگزاری هم ۱۰ نفر می باشد که به محض رسیدن به حدنصاب تاریخ برگزاری اعلام خواهد شد.برای ثبت نام در این کارگاه لطفا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید:
https://docs.google.com/forms/d/10umcIcbcZiS3fDKXQfJvf39DRBEBC8exWagBYytFu58/viewform

MMSHFE
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 11:49 صبح
لطفاً برای اطلاع از آخرین تغییرات، یک پیام با فرمتی که در پست اول این تاپیک گذاشتم به شماره مشخص شده ارسال کنید تا آخرین اخبار نهاد ازطریق پیامک برای شما ارسال بشه.

Jarvis
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 12:38 عصر
اینم رزومه ی من ...
البته من قبلا ارسال کرده بودم .. اما یه سری تغییرات لازم داشت که انجام شد...
http://guidesigner.ir/Resume.zip

MMSHFE
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 12:46 عصر
تا الآن 4 نفر شماره خودشون رو اعلام کردن. لطفاً بقیه دوستان هم اقدام کنن تا بتونیم در مواقع ضروری اقدام به اطلاع رسانی سریع کنیم (این پیشنهاد رو هم آقا مهرداد مطرح کردن).

مبین رنجبر
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 16:23 عصر
دوستان کارگاه رایگان رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر به حد نصاب رسید.اگر دوستان دیگری هم علاقه مند به شرکت هستند سریع تر اقدام کنند که به زودی فرم ثبت نام بسته خواهد شد.

reza123654
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 00:17 صبح
جناب شفیعی منظورتون از اولین پست تکمیل روزومه هست؟
یا ارسال شماره ب تنهایی کفاف کار رو میده؟

saman-arsenal
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 01:37 صبح
جناب شفیعی منظورتون از اولین پست تکمیل روزومه هست؟
یا ارسال شماره ب تنهایی کفاف کار رو میده؟

فقط نام کاربری و نام خودتونو به اون شماره sms کنید

MMSHFE
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 08:29 صبح
جناب شفیعی...

منظورتون منم؟ اگه بله، بنده «شهرکی» هستم.

poriab
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 08:58 صبح
دوستان کارگاه رایگان رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر به حد نصاب رسید.اگر دوستان دیگری هم علاقه مند به شرکت هستند سریع تر اقدام کنند که به زودی فرم ثبت نام بسته خواهد شد.

صفحه ثبت نام بالا نمیاد !

مبین رنجبر
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:36 صبح
صفحه ثبت نام بالا نمیاد !

ظرفیت این دوره به اتمام رسیده است ولی چون باز هم درخواست ثبت نام داریم مهلت ثبت نام تمدید شد.مجدد چک کنید.

novinsite
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 09:56 صبح
بنده هم رزومه خودمو به ایمیل mail.hosseinzadeh@gmail.com ارسال کردم

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 10:14 صبح
بنده هم رزومه خودمو ارسال کردم

به کجا ارسال کردید؟

Tarragon
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 11:57 صبح
سلام
می شه یه آمار کلی بدید؟
( از کسانی که در کلاس ثبت نام کردند ، کسانی که رزومه فرستاند و کسانی که از طریق SMS ثبت نام کردند.)

MMSHFE
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 12:14 عصر
تعداد 16 نفر در فهرست اطلاع رسانی ازطریق پیامک ثبت شدن. از بقیه دوستان هم تقاضا میکنم جهت تسهیل در امر اطلاع رسانی، اطلاعاتشون رو در اختیار نهاد قرار بدن (با ارسال پیامک به روشی که در پست اول این تاپیک اعلام شده).

novinsite
چهارشنبه 01 خرداد 1392, 12:57 عصر
به کجا ارسال کردید؟

به ایمیل mail.hosseinzadeh@gmail.com

engmmrj
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:47 عصر
کلاس رزومه نویسی کی شروع میشه ؟!

مبین رنجبر
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 17:50 عصر
کلاس رزومه نویسی کی شروع میشه ؟!

هفته آینده برگزار خواهد شد.زمان و ظرفیت ثبت نام رو به خاطر دوستانی که درخواست کرده بودند افزایش دادیم برای همین لطفا کمی صبر کنید :لبخندساده:

poriab
پنج شنبه 02 خرداد 1392, 20:06 عصر
صفحه نمیاد ، اطلاعاتم رو پیام خصوصی زدم

SONITAJ
جمعه 03 خرداد 1392, 22:34 عصر
سلام لطفا یکی به من میگه تا کی وقت داریم توی کلاس رزومه نویسی ثبت نام کنید وتا کی وقت دارم رزومه ام را برای نهاد بفرستم.من چند روزی حسابی گرفتار بودم وقت نکردم بیام سراغ اینترنت لطفا راهنمایی کنید؟
آیا کلاسها حضوری هست؟یا نه مجازی؟هزینه اون چقدره؟
:متفکر:

MMSHFE
شنبه 04 خرداد 1392, 10:39 صبح
تا الآن 26 نفر توی سامانه پیامک نهاد ثبت شدن. از بقیه دوستان هم تقاضا دارم همکاری کنن.

$ M 3 H R D A D $
شنبه 04 خرداد 1392, 11:28 صبح
دوستان یک نظر دیگه خودم داشتم که اقا محسن نوری ( محسن 15 ) هم همین نظر و دارند تشکیل فروشگاه برای نهاد هست به صورت انلاین

من تو ذهنم بود که یک برنامه نویس از ساب دامنه های نهاد یک پروفایل + شاپ +رزومه + و و و و داشته باشه برا خودش
بیایم یک فریم ورک و مثلا تایید کنیم و بگیم استاندارد هست
بعدش خیلی ها میان ماژول مینویسند براش و بفروشند و درگیر بقیه چیز ها نمیشند و کسب درامد میکنند
ماژول جوملا و و چظوره ؟

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 11:52 صبح
دوستان عزیزی که در دوره رزومه نویسی ثبت نام کرده اند ، ایمیلی فرستاده شد مبنی بر شرکت در نظرسنجی زمان و تاریخ برگزاری جلسه اول این دوره.

و همچنین مهلت ثبت نام در این دوره به پایان رسید.
تعداد ثبت نام شده ها : 20 نفر

engmmrj
شنبه 04 خرداد 1392, 12:50 عصر
از مهرداد عزیز سپاس گزارم که معرفی کارگاه رزومه نویسی رو بر عهده گرفت.خدمت دوستان عزیز عرض کنم این دوره به صورت آنلاین خواهد بود که تمامی مطالب به صورت اسلاید خواهد بود.این کارگاه در ۴ جلسه یک ساعته به صورت اسکایپ و یا پلتفرم GoToMeeting برگزار خواهد شد.حد نصاب برگزاری هم ۱۰ نفر می باشد که به محض رسیدن به حدنصاب تاریخ برگزاری اعلام خواهد شد.برای ثبت نام در این کارگاه لطفا فرم ثبت نام را تکمیل نمایید:

پلتفرم GoToMeeting چیه ؟

engmmrj
شنبه 04 خرداد 1392, 12:54 عصر
استاد شهرکی اگه ممکنه شما هم کارگاه آنلاین در مورد برنامه نویسی برگزار کنید .

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 12:56 عصر
پلتفرم GoToMeeting چیه ؟

یکی از سایت هایی هست که امکان برگزاری ارائه همراه با صدا رو فراهم میکنه که متاسفانه از هر ایمیل میشه یک بار به مدت 30 روز استفاده کرد.و چون من قبلا از این سرویس استفاده کردم امکان استفاده دوباره وجود ندارد.به همین هلت برگزاری این دوره رو با استفاده از نرم افزار TeamViewer Meeting انجام میدهیم که توضیحات بیشتر پس از مشخص شدن تاریخ نهایی ارسال خواهد شد.

Tarragon
شنبه 04 خرداد 1392, 13:49 عصر
سلام
می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟

SONITAJ
شنبه 04 خرداد 1392, 14:01 عصر
سلام
آقای رنجبر لینک باز نمیشه و ارور میده که لینک خراب هست. رفتم روی وب سایت یه وب انگلیسی زبان هست توی کدام قسمتش برم و توی نظر سنجی شرکت کنم.؟یوزر و پسورد را تعریف کنیم یانه با مشخصاتی که به شما داده ایم تعریف شده .لطفا راهنمایی کنید.
من منتظرم .ممنونم

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 14:04 عصر
سلام
می رم تو سایت ارور Incorrect link - please check and try again می ده چکار باید کرد؟

سلام
آقای رنجبر لینک باز نمیشه و ارور میده که لینک خراب هست. رفتم روی وب سایت یه وب انگلیسی زبان هست توی کدام قسمتش برم و توی نظر سنجی شرکت کنم.؟یوزر و پسورد را تعریف کنیم یانه با مشخصاتی که به شما داده ایم تعریف شده .لطفا راهنمایی کنید.
من منتظرم .ممنونم

اگر با این لینک مشکل دارید لطفا از میان گزینه های زیر انتخابتون رو به ایمیل بنده ارسال کنید :

سه شنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
سه شنبه - ساعت 5 تا 6 عصر
چهارشنبه - ساعت 10 تا 11 صبح
چهارشنبه - ساعت 5 تا 6 عصر

تا الان 6 نفر در نظرسنجی شرکت کردند و مشکلی نداشتند.

Jarvis
شنبه 04 خرداد 1392, 14:31 عصر
من هم همین مشکل رو داشتم ...
روی لینک کلیک نکنید ... متن رو کپی کنید و توی مرورگرتون وارد کنید تا عمل کنه ...
اگه نشد :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563%0D%0A
رو تبدیل کنید به :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563
موفق باشید

Tarragon
شنبه 04 خرداد 1392, 14:56 عصر
سلام
تشکر.
فقط یه سوال اونم این که رزومه نویسی لازم هستش؟
آخه ما فقط یه بار باید یه رزومه بنویسیم و بعدا فقط بروزش کنیم.
تشکر.
درباره ی teamviewer خواستم بپرسم اگر یه بار از نسخه Demo استفاده کرده باشی و 7 روز مهلتت تموم شده باشه چه کار باید کرد؟

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 16:28 عصر
سلام
تشکر.
فقط یه سوال اونم این که رزومه نویسی لازم هستش؟
آخه ما فقط یه بار باید یه رزومه بنویسیم و بعدا فقط بروزش کنیم.
تشکر.
درباره ی teamviewer خواستم بپرسم اگر یه بار از نسخه Demo استفاده کرده باشی و 7 روز مهلتت تموم شده باشه چه کار باید کرد؟

رزومه رو فقط یک بار مینویسید ولی اگر همون یک بار هم اصول رزومه نویسی رو رعایت نکرده باشید رزومه شما از طرف هر نهادی مثل دانشگاه ، سازمان ، شرکت و ... رد خواهد شد.

برای TeamViewer هم باید نسخه Demo قبلی رو کلا Uninstall کنید و نسخه Free رو دانلود و نصب کنید.

SONITAJ
شنبه 04 خرداد 1392, 17:39 عصر
نمیدونم نتیجه نظر سنجی چی میشه و چه زمانی انتخاب میشه ولی من یک پیشنهاد دارم
جمعه بعدازظهر هم گزینه خوبی میتونه باشه برای پیشنهادم هم دلیل دادم:1- هرکس کارمند ادارت دولتی هست یا ساعات کاری اون طوری هست که باید تا2یا3بعدازظهر سرکار باشه میتونه شرکت کنه2-هرکس با هر شغلی پنج شنبه و جمعه صبح را استراحت می کنه و جمعه باانرژی بهتری میاد برای یاد گرفتن ودر ضمن نگران کارهای عقب افتاده کاری و کارهای نیمه تمومی که باید روز بعد ببره سرکار نیست ویا نگرانی خیلی کمتری داره .یا اگر کسی هم جمعه روز تعطیلش بیرون ،پیک نیک یا ...رفته باشه تاجمعه عصر برگشته. نظر شما چی هست آقای رنجبر؟

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 18:47 عصر
نمیدونم نتیجه نظر سنجی چی میشه و چه زمانی انتخاب میشه ولی من یک پیشنهاد دارم
جمعه بعدازظهر هم گزینه خوبی میتونه باشه برای پیشنهادم هم دلیل دادم:1- هرکس کارمند ادارت دولتی هست یا ساعات کاری اون طوری هست که باید تا2یا3بعدازظهر سرکار باشه میتونه شرکت کنه2-هرکس با هر شغلی پنج شنبه و جمعه صبح را استراحت می کنه و جمعه باانرژی بهتری میاد برای یاد گرفتن ودر ضمن نگران کارهای عقب افتاده کاری و کارهای نیمه تمومی که باید روز بعد ببره سرکار نیست ویا نگرانی خیلی کمتری داره .یا اگر کسی هم جمعه روز تعطیلش بیرون ،پیک نیک یا ...رفته باشه تاجمعه عصر برگشته. نظر شما چی هست آقای رنجبر؟

پیشنهاد خوبیه ولی یه چیزی که هست اینه که کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رو که در روزهای پنجشنبه ، جمعه و احتمالا شنبه برگزار میشه رو نباید فراموش کرد که این کنکور شامل حال من و آقای مهرداد حسین زاده هم میشه.

SONITAJ
شنبه 04 خرداد 1392, 19:03 عصر
ميشه گذاشت واسه بعد از امتحان كارشناسي ارشد كه هم شما وهم آقاي حسن زاده و هم ديگر دوستاني كه امتحان كارشناسي ارشد دارند امتحانشون را بدهند ونگران زماني كه ميخواهند صرف اين آموزش كنند نباشند و نگراني و استرس هم براي تداخل زمان كلاس با امتحان ارشد نباشه فكركنم تاريخ كنكور ارشد اواخر خرداد يا اوايل تير باشه وتا بعداز ارشد امتحان بچه هاي كارشناسي هم تموم ميشه .شايد يكي از دلايلي كه 20نفر بيشتر ثبت نام نكردند همين باشه بخاطر امتحانات فاينال خيلي ها سراغ اينترنت نمي آيند و مشغول درس خونده هستند. وقت ندارند به كار ديگري برسند.
براي همه آرزوي موفقيت دارم .موفق باشيد.:تشویق:

مبین رنجبر
شنبه 04 خرداد 1392, 19:11 عصر
ميشه گذاشت واسه بعد از امتحان كارشناسي ارشد كه هم شما وهم آقاي حسن زاده و هم ديگر دوستاني كه امتحان كارشناسي ارشد دارند امتحانشون را بدهند ونگران زماني كه ميخواهند صرف اين آموزش كنند نباشند و نگراني و استرس هم براي تداخل زمان كلاس با امتحان ارشد نباشه فكركنم تاريخ كنكور ارشد اواخر خرداد يا اوايل تير باشه وتا بعداز ارشد امتحان بچه هاي كارشناسي هم تموم ميشه .شايد يكي از دلايلي كه 20نفر بيشتر ثبت نام نكردند همين باشه بخاطر امتحانات فاينال خيلي ها سراغ اينترنت نمي آيند و مشغول درس خونده هستند. وقت ندارند به كار ديگري برسند.
براي همه آرزوي موفقيت دارم .موفق باشيد.:تشویق:

نمیدونم چقدر در مورد این کنکور اطلاع دارید ولی در 2 نوبت صبح و عصر برگزار میشه و دوستانی که در نوبت عصر هستند ساعت 4 امتحان شروع میشه.در ضمن در هم شهر ها هم برگزار نمیشه پس فاصله راه و خستگی هم باید حساب کرد.تاریخ امتحان ارشد رو ذکر کردم دقیق البته.

حالا که خیلی از دوستان در نظرسنجی شرکت کردن نمیشه از نو شروع کرد.در جلسات بعد این نکته لحاظ می شود.

Dead Space
یک شنبه 05 خرداد 1392, 12:58 عصر
سلام و خسته نباشید
من هم رزومه خودم رو برای آقای حسین زاده ارسال کردم.
شمارمم در سیستم پیامکی ثبت کردم.
ممنون

amin7x
یک شنبه 05 خرداد 1392, 15:57 عصر
دوستان
من هنوز نتورنستم رزومه صحیح رو ارسال کنم.
سرعت آپلود مبین نت واقعا ضعیفه!

راستی مدت ارسال رزومه تا کی هست؟

amin7x
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:00 عصر
من هم همین مشکل رو داشتم ...
روی لینک کلیک نکنید ... متن رو کپی کنید و توی مرورگرتون وارد کنید تا عمل کنه ...
اگه نشد :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563%0D%0A
رو تبدیل کنید به :
http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=tfj7jwftzuzes8p158563
موفق باشید

یه خواهشی از دوستان بخش PHP داشتم اینه که فقط کسایی که عضو هستند توی نظرسنجی شرکت کنند.
ممنون

H:Shojaei
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:01 عصر
دوستان اصلا فقط مديران (فعلا) بايد رزومه ارسال كنن يا همه ي اعضا؟؟؟؟

Tarragon
یک شنبه 05 خرداد 1392, 16:37 عصر
همه ی اعضا.

مبین رنجبر
دوشنبه 06 خرداد 1392, 11:54 صبح
خوب بر طبق نظرسنجی روز سه شنبه 5 تا 6 عصر بالاترین رای رو به خود اختصاص داد و با توجه به نظرسنجی ، برای روزهای دیگر هم رای هایی داده شد که با توجه به اینکه اکثریت رای ها متعلق به این روز است انتخاب شد.

برای دوستانی که مشکلی در رابطه با زمان دارند اسلاید جلسه اول پس از برگزاری در اختیارشان گذاشته خواهد شد و می توانند در جلسات بعدی ، ادامه مباحث را دنبال کنند.
جزئیات شرکت در دوره به همراه لینک نرم افزار و کد دوره تقریبا 2-3 ساعت قبل از برگزاری به ایمیل های ثبت نام کنندگان ارسال خواهد شد.

سپاس

SONITAJ
دوشنبه 06 خرداد 1392, 12:04 عصر
ممنون یعنی فردا عصر منتظرهستم.

مبین رنجبر
سه شنبه 07 خرداد 1392, 14:13 عصر
دوستان متاسفانه باید اعلام کنم به دلایلی که عرض خواهم کرد برگزاری دوره آنلاین رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر و آی تی کنسل شد.مهمترین دلیلی که مجبور به این کار شدیم این هست که دوستانی که در نظرسنجی روز سه شنبه ساعت 5 تا 6 عصر رو انتخاب کرده بودند 8 نفر بودند ، یعنی از نصف ثبت نام شده ها هم کمتر ، 5 نفر از این دوستان هم به من اطلاع دادند که متاسفانه مشکلی برامون پیش اومده و نمیتونیم در این زمان در دوره شرکت کنیم.پس تعداد شرکت کنندگان این روز رسید به 3 نفر.بقیه دوستان هم به صورت غیریکنواخت روز های دیگر رو انتخاب کرده بودند.

دلیل بعدی هم نزدیک شدن به زمان امتحانات است که دوستان قبل تر به من اطلاعات داده بودند که زمان بسیارفشرده هست و نمیتونیم یکنواخت در این دوره شرکت کنیم.

و دلیل دیگر هم مشکل نرم افزار Teamviewer و عدم ارتباط با کیفیت و راضی کننده برای برگزاری دوره بود.

من از تمامی کسانی که وقت گذاشتند و فرم و نظرسنجی را تکمیل کردند عذرخواهی میکنم.
یک نکته دیگر اینکه فایل کامل اسلاید رزومه نویسی حرفه ای در حوره کامپیوتر و آی تی پس از تکمیل شدن همینجا پست خواهد شد تا تونسته باشیم حداقل هدفی که قرار بود انجام بشود را انجام داده باشیم.

سپاس
مبین رنجبر

Tarragon
سه شنبه 07 خرداد 1392, 14:47 عصر
سلام
خب بقیه نفرات ممکنه بتونن شرکت کنن.
الان من نظر دادم صبح اما می تونم عصر هم شرکت کنم.

poriab
سه شنبه 07 خرداد 1392, 16:35 عصر
من هم چون در همه زمان های اعلام شده مشکلی نداشتم ، نظر سنجی شرکت نکردم

کلی با عجله اومدم پای سیستم گفتم دیر کردم !!:افسرده:

***BiDaK***
سه شنبه 07 خرداد 1392, 17:27 عصر
منم مشکلی نداشتم.

SilverLearn
سه شنبه 07 خرداد 1392, 21:23 عصر
من هم مشکلی نداشتم با اینکه فردا امتحان دارم
البته با همون اسلاید ها کارمون فعلا راه میفته
من که صبر کرده بودم بعد از اتمام این دوره نسبت به تکمیل رزومه خودم و ارسال اون به آقا مهرداد اقدام کنم که ....

amin7x
چهارشنبه 08 خرداد 1392, 16:37 عصر
رزومه صحیح پ.خ شذ.

engmmrj
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 01:06 صبح
چرا از شور و هیجان افتادید ؟!
از تشکیل نهاد منصرف شدید ؟!:متعجب:
کلاس رزومه نویسی الکی کنسل شد !:افسرده:

MMSHFE
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 08:20 صبح
کسی از شور و هیجان نیفتاده. منتظر تکمیل بانک اطلاعات اعضا هستیم منتها اکثراً به علل مختلف از ارسال رزومه و اطلاعات شخصی خودشون طفره میرن.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 09:25 صبح
من حتی به اندازه افراد شرکت کننده تو نشست اول هم رزومه ندارم ! اونا که پرچم دار بودند
رزومست بفرستید دوستان ! چرا خیلی ها نمیفرستند نمیدونم

پنج شنبه 09 خرداد 1392, 10:25 صبح
من كه در گيرو داد امتحانات هستم فكر كنم بيشتر دوستان همين طوري باشند.

***BiDaK***
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 13:03 عصر
من كه در گيرو داد امتحانات هستم فكر كنم بيشتر دوستان همين طوري باشند.
نمیدونم امتحانات چه ربطی به رزومه داره:متفکر:

پنج شنبه 09 خرداد 1392, 15:51 عصر
نمیدونم امتحانات چه ربطی به رزومه داره:متفکر:

واقعا چه ربطي داره؟:گیج: :قهقهه:
وقت نداشتم مشكلم اينه ماشاالله اين رزومه هه اطلاعات آبا و اجدادي هم ميخواد كم كه نيست.

SilverLearn
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 17:12 عصر
جناب H:Shojaei (http://barnamenevis.org/member.php?241637-H-Shojaei) درست میفرمایند . من هم ترم آخرم و می خوام معدلم رو این دمه آخری یه تکونی بدم :) برای همین نمی تونم رزومه رو تکمیل کنم .....

rezaonline.net
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 18:42 عصر
دوستانی که نمیتونن رزومه شون رو تکمیل کنن ، پس فردا نمیتونن پروژه هایی که یک ماه و دو ماه کار میبره رو انجام بدن ، از همین اول راه مشخص هست اولویت های بهتری دارن یا برنامه ریزی صحیحی ندارن .

SilverLearn
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 18:53 عصر
دوستانی که نمیتونن رزومه شون رو تکمیل کنن ، پس فردا نمیتونن پروژه هایی که یک ماه و دو ماه کار میبره رو انجام بدن ، از همین اول راه مشخص هست اولویت های بهتری دارن یا برنامه ریزی صحیحی ندارن .

ببخشید که رک صحبت می کنم
ولی دید شما نسبت به این موضوع واقعا غیر قابل تحمله
من در تاپیک قبلی گفتم که ترم آخر هستم و می خوام معدلم رو بالا ببرم برای همین وقت کافی ندارم
این بالا بردن معدل هم می تونه توی بهتر کردن نهاد تاثیر گذار باشه وقتی که مشتری رزومه برنامه نویس خودش رو ببینه (البته اگر این امکان در سایت نهاد بود...)
من می گم حالا چه عجله ای هست (توی یکی از پست ها اعلام شد که تا نشست بعدی فرصت هست برای ارسال رزومه )
بنابراین به نظر من حساس شدن در هر چه سریع تر ارسال رزومه به نفع نهاد نیست ... چون هر کسی میاد و سریع اطلاعات خودشو بدون اینکه بهش فکر کنه که مثلا چقد در این زمینه مهارت کافی داره تکمیل می کنه و ......

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 19:36 عصر
دوستان بحثی سر این نباشه که چرا زودتر نمیدید رزومه و
اما نباید فراموش کنیم که من از کی گفتم رزومه و بدید و تا الان 1 ساعت فقط 1 ساعت زمان لازم بود برای تکمیل این رزومه
ترم اخر بودن و کار ندارم موجه یا خیر بودنش رو
اما نظم خیلی مهمه خیلی زیاد
در هر صورت من هم میگم دوستان نظم کاری منظم تری داشته باشند
کار نهاد سیستماتیک هست اما نه کامل کامل که یک سایت همه کارارو بکنه
پس تصمیم گیران و کارشناسای نهاد خیلی از مسائل واقعی و قابل لمس و در نظر میگیرند تخصص نظم و و و

ما برنامه نویس ها ( اول خودم ) از برنامه ریزی به شدت ضعیفی برخورداریم

باز هم نظرم و میگم : دوستانی که رزومه ندادن هنوز خیلی دیر کردند !
اما بازم منتظر میمونیم تا انشا الله روند و جریان کار مفید تر پیش بره انشا الله

dousti_design
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 19:42 عصر
این بالا بردن معدل هم می تونه توی بهتر کردن نهاد تاثیر گذار باشه وقتی که مشتری رزومه برنامه نویس خودش رو ببینه (البته اگر این امکان در سایت نهاد بود...)
فکر نمیکنم معدل به جذب مشتری برای نهاد ربطی داشته باشه ها!:لبخندساده:

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 20:56 عصر
فکر نمیکنم معدل به جذب مشتری برای نهاد ربطی داشته باشه ها!:لبخندساده:

اونم معدل ترم اخر :دی شوخی میکنم

نه دوستان معدل بحث اصلی من نیست اما دوستانی که کار کد نویسی خوبی ندارند اما تو مباحق نرم افزار طراحی نرمال سازی طراحی دیتابیس و اصول الگوریتم ها و مسائل ریز رشته نرم افزار اطلاعات خوبی دارند میتونند خیلی به رشد کیفی نهاد کمک کنند چون هدف فقط انجام پروژه نیست ما قراره نگاه مردوم و به این رشته عوض کنیم مسئولیت سختی به گردنمون هست...

پنج شنبه 09 خرداد 1392, 21:20 عصر
ميگم رزومه ي ديگه اي براي پيش فرض نبود من كه با ديدن اين رزومه ي آقا $ M 3 H R D A D $ (http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D)
روحيم تضعيف شد از بس مقادير عالي تو همه ي زمينه ها ديدمو به جاش ضعيف قرار دادم. :گریه:

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 09 خرداد 1392, 22:35 عصر
ميگم رزومه ي ديگه اي براي پيش فرض نبود من كه با ديدن اين رزومه ي آقا $ M 3 H R D A D $ (http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D)
روحيم تضعيف شد از بس مقادير عالي تو همه ي زمينه ها ديدمو به جاش ضعيف قرار دادم. :گریه:

نظر لطف شماست اما علم چیزی هست که بی کرانه

اگه صعیف هستید پس میشه گفت اول راه هستید....پس هنوز فرقت های زیادی انتظار شما و میکشه

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 12:15 عصر
دوستای عزیز خسته نباشی

از همتون میخوام دور و ور شهرتون تا جای ممکن یک تحقیقی انجام بدید در مورد اینکه یک مغازه یا یک اطاق یا یک سالن کوچ نهایتا 15 نفره بخوایم ماهانه اجاره کنیم چقدر هزینه داره

میخوایم مکان ها و شناسا ای کنیم
جا ه های که بشه چند نفر دوره هم جمع بشند و با هم کار کنند workshop باشه

اقای شهرکی هماین پیغام و برای همه پیام کنند که زودتر حواب بگیریم
نتایج و تو همین جا اشتراک بزارید
ممنون

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 12:23 عصر
دوستان تو نشست بعدی انشا الله حرفامون و جمع و حور میکنیم
و یک مد پرسنلی به همه دوستان میدیم و کارت عضویت هم صادر میشه کارت فیزیکی هوشمند که بعدا استفاده میشه به عنوان کار شناسا ای

دوستان طراح : یک طرح تو همین تاپیک برای جلد رو با قسمت عکس پیشنهاد بدن برای کارت
و بحث امضای دیجیتال و کسی هست اگه اطلاعات خوبی داره برامون توضیح بده

MMSHFE
جمعه 10 خرداد 1392, 12:24 عصر
پیام ارسال شد.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 12:35 عصر
دوستان نظرم کلی عوض شد بعد از اینکه یکی از کاربرای خوب برنامه نویس باهام صحبت کرده :

"

نقل قول: عنوان نداره
من حدود 8 ماه هست که php رو یاد گرفتم تا قبلش هم نمیدونستم چی هست
من 17 ساله بودم یه سفر داشتم به نروژ اونجا دیدم که نوشته دانشگاه php
هیچ وقتی کسی نبود که بهم بگه این کلمه چی هست و اونجا چی درس میخونن اصلا نمیدونستم درباره چی هست
زبان انگلیسی اصلا بلد نیستم
یه کمی فرانسوی و نروژی در حد این که خودم متوجه بشم بلد هستم ولی نمیتونم جواب کسی رو بدم
همین پارسال بود که دیدم توی روزنامه نوشته آموزش برنامه نویسی php
از اونجا بود که برنامه نویسی php علاقه مندی پیدا کردم و دنبال کتابهای فارسی و آموزشگاه های متعدد رو رفتم
همه آموزشگاه ها در حد کتاب جعفرنژاد و محمد مصدری هستن
من دنبال اون دانشگاه هستم بعدش دنبال نهاد هستم
میدونید دانشگاه میتونه نهاد شما و من و دوستان رو بیمه کنه
وقتی شغلی باشه ولی کارگر نداشته باشه انگار سوپرمارکت پر ازجنس که فروشنده نداره

من کوچیکتر از اونی هستم که بخواهم توی نهاد نظر بدم

"

habibvafapour نام کاربری اشون هست

خوب دسوتان من نظرم اینه که نهاد برای اهداف ما خیلی کوچیک داره میشه
جون تو این مدت که گذشته همه نظرای مختلفی دارند و هدف اصلی نهاد داره کم رنگ میشه و شاید کوچیک...یعنی مشکلات بزرگ هستند و این هدف نمیتونه خودشو نشون بده !

دانشگاه افسری و در نظر بگیرید....توضیح خاصی نمیدم.....

نرم افزار و سخت افزار و با هم جدا کردند...خوب خدا پدرشون و بیامورزه....
اما نرم افزار هم خودش باز قابل تفکیکه...اونم جدا شد...هوش مصنوعی..علوم کامپیوتر معماری شبکه آیتی

خوب بین تخصصی و شور یک دانشجو ( شور = علاقه و حرفه ) هم باید تفکیک بشه.....

من به کل نظرم اینه که ما بیایم یک دانشگاه برنامه نویسان ایران راه اندازی کنیم....

اسمشم میتونه متفکران ( دانشگاه متفکران ) - برنامه نگار - یا اسم اولین دانشگاه های ایرانی یا اولین متفکران ایرانی باشه ...اب سینا مثلا...

اموزش بدیم....
بازار کار و ترمیم کنیم....
استاندارد سازی کنیم...
قوانین تعریف کنیم...
فرصت های شغلی فراهم کنیم....
افکار برنامه نگار و توسعه و ترمیم کنیم....
رضایت رو افزایش بدیم....
درامد و بیشتر کنیم....
نیاز های نرم افزاری جامعه و رفع کنیم....
به زندگی جغدی برنامه نویس نظم بدیم.....
بازاریابی و رواج دیم...

خود اشتغالی و توسعه بدیم...

رزومه و تخصص ها و جمع اوری کنیم و هر کسی و بگذاری تو جایگاه خودش وایسه و کار کنه..
یک دانش نامه فارسی متخصصان داشته باشیم.....
درامد خودکار و جا بیاندازیم یعنی سیستمی باشه که بشه تو موقع ها ای از زنگی خودش سود افرینی بدون وقت گذاشتند داشته باشه....ما دیگه کمتر از ( معذرت میخوام فقط مثال هست ) حیوان ها نیستیم که : برای زمستون تلاش میکنند تا اذوغه جمع کنند

ما هم ادمیم...مشکلات پیش میاد...کار ثابت نداریم که اخر ماه حقوق بگیریم...خوب باید یک روندی باشه که همیشه بابت حسن کارها مفیدی که کردیم همیشه حمایت بشیم ( بازم ببخشید بابت مثال )

دانشگاه برنامه نویسان ایران ( برنامه نگار )

MMSHFE
جمعه 10 خرداد 1392, 12:42 عصر
راستش من زیاد با این ایده (حداقل در این مرحله) موافق نیستم چون ما هنوز نتونستیم ثابت کنیم توی جامعه کوچک PHPکارها میتونیم تحولی در بازار ایجاد کنیم. ازطرف دیگه تشکیل دانشگاه ما رو ملزم به رعایت چهارچوب وزارت علوم میکنه که تا همین الآن هم به اندازه کافی چوبش رو خوردیم و بخش عمده ای از آشفتگی اوضاع بازار برنامه نویسی بخاطر همین چهارچوب اشتباه و تاریخ مصرف گذشته است (طبق قانون وزات علوم، تحقیقات و فناوری هیچ دانشگاهی اعم از حضوری و مجازی و... نمیتونه خارج از این چهارچوب فعالیت کنه). اما بحث نهاد بعنوان یک تشکیلات مستقل فرق میکنه. همه اهدافی که دانشگاه داره (منجمله آموزش و ساخت قوانین و...) رو هم میتونیم برآورده کنیم، منتها در چهارچوب اعضای خودمون. خوب دانشگاه هم همینه دیگه (نمیتونه برای غیر دانشجوها چهارچوب درسی تنظیم کنه) منتها شعاع دایره فعالیتش کمی گسترده تر میشه ولی فقط میتونه کارهای سطحی انجام بده. بنظر من، دانشگاه مثل یک برکه است (وسیع و کم عمق) ولی نهاد میتونه مثل یک چاه باشه (کم عرض ولی عمیق). باز هم باید ببینیم نظر سایر دوستان چیه.

***BiDaK***
جمعه 10 خرداد 1392, 13:06 عصر
کلا به اسم دانشگاه آلرژی دارم.شوخی :دی
آقای شهرکی پیامی که ارسال کردید واسه همه ی اونایی بود که اسمشونو داده بودن؟به من چیزی ارسال نشده

جمعه 10 خرداد 1392, 13:10 عصر
من هم با نظر آقاي MMSHFE (http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE) موافقم. البته الآن فرصت توضيح ندارم ولي دليل زياد دارم كه با طرح دانشگاه مخالفت كردم.

MMSHFE
جمعه 10 خرداد 1392, 13:14 عصر
پیام به 2 نفر ارسال نشد. احتمالاً شما هم جزو اون 2 نفر بودین. شاید دریافت پیامک تبلیغاتی رو روی خط خودتون غیرفعال کرده باشین.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 13:14 عصر
مجله - هفته نامه - ماه نامه و یا شایدم کتاب TOP CODE

بارها خواستم کتاب بنویسم و بفرشم هم اسم در کنم هم پولش دستم بیاد...حالا یکم رو عنوانش مانور میدم....یکم تو سر فصلاش یا حتی رو طراجی جلدش و شایدم رو قیمتش..خلاصه باعث میشه بفروشمش دیگه ..همینجا دیگه تموم میشه داستان....

نشا الله باید بتونیم متخصصامون و تو این مجموعه تشویق کنیم که تو انتشار کتاب یا مجله یا مقاله به صورت منظم همیاری کنند مارو...چرا فقط کتاب جعفر نژآد تعداد محدود دیگه باشند و مقالات و تاب های تخصصی و کاربردی تر و خارج از سر فصل های استاندارد نباشه....
باید ابزار های پرورش دانش اموز رو تو این مجموعه فراهم کنیم...بسته های تصویری ( فیلم ) کلاس انلاین .. کتاب...
و قسمت های خالی و هم پر کنیم...کتاب امنیت...

نظر بدید لطفا...دوستان از دور و ور خودشو ن بچه های دانشگاه تا فامیل و علاقه مند ها و بکشونید سمت ین مجموعه...ما از نظر تعداد هنوز رشدی نداشتیم متا سفانه

dousti_design
جمعه 10 خرداد 1392, 13:39 عصر
من هم اسمم رو توی سامانه پیامکی نهاد ثبت کرده بودم اما پیامی نیومده برام!

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 14:01 عصر
راستش من زیاد با این ایده (حداقل در این مرحله) موافق نیستم چون ما هنوز نتونستیم ثابت کنیم توی جامعه کوچک PHPکارها میتونیم تحولی در بازار ایجاد کنیم. ازطرف دیگه تشکیل دانشگاه ما رو ملزم به رعایت چهارچوب وزارت علوم میکنه که تا همین الآن هم به اندازه کافی چوبش رو خوردیم و بخش عمده ای از آشفتگی اوضاع بازار برنامه نویسی بخاطر همین چهارچوب اشتباه و تاریخ مصرف گذشته است (طبق قانون وزات علوم، تحقیقات و فناوری هیچ دانشگاهی اعم از حضوری و مجازی و... نمیتونه خارج از این چهارچوب فعالیت کنه). اما بحث نهاد بعنوان یک تشکیلات مستقل فرق میکنه. همه اهدافی که دانشگاه داره (منجمله آموزش و ساخت قوانین و...) رو هم میتونیم برآورده کنیم، منتها در چهارچوب اعضای خودمون. خوب دانشگاه هم همینه دیگه (نمیتونه برای غیر دانشجوها چهارچوب درسی تنظیم کنه) منتها شعاع دایره فعالیتش کمی گسترده تر میشه ولی فقط میتونه کارهای سطحی انجام بده. بنظر من، دانشگاه مثل یک برکه است (وسیع و کم عمق) ولی نهاد میتونه مثل یک چاه باشه (کم عرض ولی عمیق). باز هم باید ببینیم نظر سایر دوستان چیه.

منظور من زیر نظر بودن جا ای نیست یک مجمع خصوصی و سیار فقط عنوانش جمایتی نباشه دانشگاه باشه که دانشجو داشته باشه دانش + جو

SONITAJ
جمعه 10 خرداد 1392, 14:09 عصر
سلام من پیامکی ببا محتوی تخمین هزینه برای مکان کار گروه 10تا 15 نفر دریافت کردم .آیا این تخمین را توی مکانی که زندگی می کنم انجام بدهم یا نه توی شهرستان شیراز ومرکز فارس. ؟توی شیراز بسته به مکان شرایط و قیمتها کامل متفاوت خواهد بود که توی تمامی شهرهای بزرگ همین مدلی هست. لطفا بفرمایید من کجا را تخمین هزینه بزنم و قیمت را برای شما بفرستم. راهنمایی کنید. من منتظر هستم.

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 14:22 عصر
هدف اینه که تو کل کشور مکان ها ای باشه که بتونیم برنامه هامون و پیاده سازی کنیم

شهر های نزدیک نیاز نیست برای شروع میشه رفت و امد کرد
هرکسی هم سالن یا شرکتی داره که میتونه در اختیار بزاره میتونه پیشنهاد بده

SONITAJ
جمعه 10 خرداد 1392, 14:53 عصر
پس من تخمین قیمت توی شهر خودم و یک قسمتی از شیراز را محاسبه و تا چند روز آینده برای شما میفرستم و اطلاع میدهم.
موفق باشید.

rezaonline.net
جمعه 10 خرداد 1392, 15:10 عصر
برای بنده هم پیامکی دریافت نشد.
جریان این محل چیه مهرداد ، دقیقا چه چیزهایی نیاز هست ؟
سالن همایش ؟ تجهیزات و ...

$ M 3 H R D A D $
جمعه 10 خرداد 1392, 20:20 عصر
برای بنده هم پیامکی دریافت نشد.
جریان این محل چیه مهرداد ، دقیقا چه چیزهایی نیاز هست ؟
سالن همایش ؟ تجهیزات و ...

برای برگذاری کلاس ها و همنشینی بچه های مجمع
باید زودتر دوره ها و شروع کنیم خیلی ادامه بدیم حرف و نظر و فایده ای نداره

نمیدونم کلاس های ماهان شرکت کردید یا نه
بهترین اموزش و میدند تو بدترین مکان
پس ملاک کیفیت اموزشی هست نه مکان
فعلان هزینه کم داشتن مهمه

MMSHFE
جمعه 10 خرداد 1392, 20:57 عصر
منظور من زیر نظر بودن جا ای نیست یک مجمع خصوصی و سیار فقط عنوانش جمایتی نباشه دانشگاه باشه که دانشجو داشته باشه دانش + جو
عنوان شدن دانشگاه در اسم مستلزم اخذ مجوز از وزارت علومه و طبیعتاً نیازمند رفتن تحت نظر این وزارتخونه. اما نهاد یه چیز کاملاً مستقل میتونه باشه.

***BiDaK***
جمعه 10 خرداد 1392, 23:34 عصر
ازونجاییه که بچه ها خیلی دست شاید بجنبونن در آینده خوبه که نهاد یه دفتری یه بردی چیزی واسه برنامه های ماهانش داشته باشه که مثلا ماه بعد چه کارایی قراره انجام بشه و دیگه کسی بهانه نیاره و فرصت باشه و نشه مثل کلاس آنلاین رزومه.هر چی بود کوچیک یا بزرگ نتیجش این بود که برگزار نشد.
درسته الان نهاد رسما شروع به فعالیت نکرده ولی همین الانم زود نیس واسه بعضی کارا.خوبه که از الان مشخص بشه تقریبی که جلسه ی بعدی توو چه تاریخایی میتونه بیفته که از الان همه برنامه ای بریزن.و مشخص بشه و جمع بندی بشه.دیگه وقتشه که یه سری چیزا مشخص بشه.چون دیگه داره روو کارای خوب زیادی زوم میشه که زوم زیادی بدون شروع به کار نهاد دیگه فایده ای نداره.

Jarvis
شنبه 11 خرداد 1392, 01:15 صبح
دوستان طراح : یک طرح تو همین تاپیک برای جلد رو با قسمت عکس پیشنهاد بدن برای کارت
آقا طرح ها و کلاً دیزاین و گرافیک رو بسپرید به من ...
فقط برای طرح کارت عضویت به لوگو نیاز داریم ...

مهرداد جان چیکار کنم

$ M 3 H R D A D $
شنبه 11 خرداد 1392, 07:48 صبح
آقا طرح ها و کلاً دیزاین و گرافیک رو بسپرید به من ...
فقط برای طرح کارت عضویت به لوگو نیاز داریم ...

مهرداد جان چیکار کنم

لوگو هم نیاز به دونستن اسم هست که تا اینجا اریا رایان است

Jarvis
شنبه 11 خرداد 1392, 08:56 صبح
یعنی لوگو رو طراحی کنم ؟

shpegah
شنبه 11 خرداد 1392, 11:02 صبح
دوستان مکانی که مورد نیاز است قرار است به طور دائم اجاره کنیم یا اینکه ماهی یکی دوروز قراره دورهم جمع شیم واز نقطه نظرات هم استفاده کنیم؟
اگر حالت دوم است فکر کنم کلاسها وسالن اجتماعات مدارس دولتی (البته اگر در حد کلاس کاری نهاد میدونید) بد نباشه چون پنج شنبه ها تعطیله هزینه زیادی هم نمیگیرن میز وصندلی هم داره هرکسی هم کامپیوتر شخصی خودش ویا لپ تاپشو میاره نیازی هم به سرایدارونظافت وغیره نداره فقط کافیه توی خیابانهای اصلی هر شهر باشه که مشکلات کمتری برای رفت وآمد افراد داشته باشه
ولی اگر حالت اول باشه خود من اولین کسی هستم که با حضور مداوم وهروزه در نهاد مشکل دارم انتظار من از نهاد این بود که بتونم غیر حضوری ومستمر همکاری داشته باشم

اگر بامدرسه موافق بودید بگید تابریم از چند مدرسه سوال کنیم

Tarragon
شنبه 11 خرداد 1392, 11:06 صبح
سلام
خب نظرسنجی های آخر رو برای انتخاب اسم بکنیم؟
کسی اسم بهتری از آریا رایان سراغ نداره؟
در مورد مدرسه هم اگر بخواید تو کرمان فکر کنم بتونم کاری بکنم آخه یکی از آشناهای نزدیکون تو آموزش و پرورش کار می کنه و فکر کنم بتونن برامون کاری بکنن.

amin7x
شنبه 11 خرداد 1392, 14:22 عصر
منم فکر کنم بتونم یه مدرسه توی بندرعباس جور کنم.
اگه با مدرسه موافقید تا دنبالش باشم.

SlowCode
شنبه 11 خرداد 1392, 16:27 عصر
به نظرم بهتره یه نقاط مشخصی رو انتخاب کنین که تقریبا تو مرکز ایران باشه تا همه بهش نزدیک باشن.
فرض کنین ما بخواییم از اون سر دنیا پاشیم بیاییم بندرعباس!!!
احتمالا 48 ساعت راه باشه! به نظرم شهرهای اطراف تهران مناسب هستن.

از همتون میخوام دور و ور شهرتون تا جای ممکن یک تحقیقی انجام بدید در مورد اینکه یک مغازه یا یک اطاق یا یک سالن کوچ نهایتا 15 نفره بخوایم ماهانه اجاره کنیم چقدر هزینه داره
میخوایم مکان ها و شناسا ای کنیم
جا ه های که بشه چند نفر دوره هم جمع بشند و با هم کار کنند workshop باشه
احساس میکنم یه چیز مبهمه!
هدف از این تجمع چیه؟ اگه صرفا شناسایی محل باشه که متوجه نمیشم چه لزومی داره؟! چون هرکس وضعیت شهر خودش رو میدونه و میتونه اعلام کنه، واسه تحقیقات بیشتر هم فکر نکنم نیازی به اجاره یه اتاق 15 نفره باشه.
حالا فرض کنیم اجازه یه مکان نیاز شد، خب چه مدت میخواییم اجاره کنیم؟ شما گفتین یه ماه ولی افراد خیلی کمی پیدا میشن که مغازه خودشون رو واسه یه مه اجاره بدن اگر هم بدن قیمت بالایی پیشنهاد میدن!
لطفا هدف از اینکار و جزئیاتش رو توضیح بدین تا متوجه بشیم.:متفکر:

engmmrj
شنبه 11 خرداد 1392, 16:36 عصر
قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .

Tarragon
شنبه 11 خرداد 1392, 16:40 عصر
سلام
ما می خوایم رویا هامون رو به حقیقت تبدیل کنیم. واسه همینه که اینجاییم.
اگر بتونیم این کارو بکنیم ارزش داره و گرنه ما فقط 350 تا اسپم نوشتیم همین!!.

engmmrj
شنبه 11 خرداد 1392, 20:20 عصر
همیشه باید به اندازه داشته ها آرزو کرد

شنبه 11 خرداد 1392, 22:56 عصر

سلام
خب اسمش كه روشه ديگه آرزو پس اونايي كه داريم كه آرزو كردن نداره داريم ديگه و اونايي هم كه نداريم بايد 9999999999999999999999999 برابرش رو طلب كنيم.
وقتي اهداف بلند داشتي همتت بزرگ ميشه براي انجامش اگر هم موفق نشي باز هم بردي چون نسبت به هدفي كه داشتي تلاش كردي و اگه در اون حد كه آرزو داشتي نشدي بدون كه بدونه هدف بزرگ به اين زودي به همون هم نميرسيدي.
درضمن آرزو كنتر كه نميندازه.

شنبه 11 خرداد 1392, 23:13 عصر
قصد ندارم دل سردتون کنم ولی شما ها دارین رویایی فکر می کنید .
روياها فقط تو خوابه كه اتفاق ميفته و ما كاملا بيداريم. مگه اونايي كه كسي شدنو به جايي رسيدن از كجا شروع كردن؟(والله از زمين خاكي :چشمک:)
بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه. و چه بهتر كه يه كار گروهي باشه.

engmmrj
یک شنبه 12 خرداد 1392, 00:34 صبح
باز شروع کردن به شعار دادن . . . ادامه بدین:تشویق:

MMSHFE
یک شنبه 12 خرداد 1392, 08:28 صبح
یا به اندازه آرزوها تلاش کرد. اینقدر خودتون رو دست کم نگیرین. درمورد خودتون تصمیم با خود شماست و کسی حق دخالت نداره ولی متقابلاً شما هم نمیتونید بقیه رو محدود کنید. مهمترین دلیلی که کشورهای جهان سوم رو تا الآن جهان سوم نگه داشته، اینه که همیشه بهشون گفتن و اونها هم باورشون شده که «نمیتونی».

ضمناً هدف از تعیین و اختصاص این مکانها در هر شهر اینه که اعضای نهاد در هر شهر بتونن دور هم جمع بشن و امکانات لازم برای ارتباط مستمر با مرکز نهاد توی همون مکان تأمین بشه (اینترنت پرسرعت و ارتباط تصویری و...) و نیاز نباشه برای هر کاری به دفتر مرکزی مراجعه کنن. بنابراین مسئله نزدیکی به مرکز کشور عملاً منتفی هست. هدف ما همینه که کسانی که از مرکز دور هستن هم مکانی برای تجمع داشته باشن و با هم تبادل علم کنن.

shpegah
یک شنبه 12 خرداد 1392, 08:49 صبح
جناب شهرکی لطفا نظرتون را در باره تجمع در مدارس دولتی نیز اعلام کنید همونطور که قبلا گفتم کم هزینه ترین است شما حتما تمایل دارید که هر شهر یک دفتر کار ثابت داشته باشد؟

aliphp1
یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:12 صبح
با سلام
اگه قرار باشه مدیران نهاد که احتمالا جناب شهرکی باشن قیمت رو به مشتری بدن
اون وقت پروژه ره به کدوم برنامه نویس میدن که انجام بده ؟

Tarragon
یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:53 صبح
سلام
نوبتیه عزیز.
در ضمن مدیران قیمت رو مشخص می کنند اگر شخص از اون رنچ قیمتی پیروی کرد امتیازات ویژه ای براش منظور می شه.

.fatemeh
دوشنبه 13 خرداد 1392, 09:01 صبح
سلام.
من توی شهرم پیگیری کردم.
قیمت ها خیلی فجیعه تا حالا دنبال جا نگشته بودم.
اگر هدف از اجاره کردن مکان ، جایی باشه که هر چند وقت یکبار اعضا همدیگر رو ببینن.
من می تونم هم محل کارم رو جور کنم هم با سازمان فنی و حرفه ای هماهنگ کنم یکی از کلاس ها رو بدن.(البته کلاس های کامپیوترش همه امکاناتی داره)
ولی یه جای ثابت !!!!!!!
یه پیشنهاد :افرادی که با هم،هم استانی یا هم شهری هستن رو به هم معرفی کنید تا از همین الان با هم کار کنن.
مثلا من اصلا نمی دونم شخص دیگه ای از شهر من عضو هست .حداقل با هم دنبال جا بگردیم

MMSHFE
سه شنبه 14 خرداد 1392, 10:29 صبح
با سلام
اگه قرار باشه مدیران نهاد که احتمالا جناب شهرکی باشن قیمت رو به مشتری بدن
اون وقت پروژه ره به کدوم برنامه نویس میدن که انجام بده ؟
من مدیر نیستم. بنده هم مثل بقیه یکی از اعضای نهاد هستم. پروژه ها بین کسانی که تخصص لازم رو دارن بطور تصادفی توزیع میشن و تعداد پروژه هایی که به افراد سپرده شده و همچنین مبلغ اونها ثبت میشه و انتخاب تصادفی از بیان کسانی انجام میشه که تعداد و/یا مبلغ کمتری از پروژه ها تابحال کسب کردن. اینطوری همیشه یک حالت تعادل بین اعضا در کسب درآمد حفظ خواهد شد. برای مثال اگه یک نفر 5 میلیون تومان برای یک پروژه کسب کنه، هم تعداد پروژه های دریافتیش و هم مبلغ دریافتی اون افزایش پیدا میکنه و تا وقتی که بقیه اعضا به این تعداد پروژه نرسن و/یا جمع مبلغ دریافتی پروژه های آتی به این مبلغ نرسه، دوباره در قرعه کشی شرکت داده نمیشه.

MMSHFE
سه شنبه 14 خرداد 1392, 10:29 صبح
فعلاً نیازی نیست که یک مکان ثابت باشه. همینقدر که مطمئن باشیم هرموقع نیاز بود، مکان گرد هم آیی فراهمه، کافیه.

majidariamanesh
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 13:33 عصر
با سلام خدمت دوستان بعد یه سری امتحان فرسایشی برگشتم ( آقای شهرکی تبریک که بالاخره راه اندازی شد کار)

و اینکه ما رو هم قابل بدونید راه بدین (واستون پیام فرستادم)

MMSHFE
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 18:15 عصر
ممنون از نظر لطفتون. اسم و شماره تماس شما به فهرست اعضای نهاد اضافه شد.

amir7575
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 20:19 عصر
من چیزی از برنامه نویسی نمی دونم. و این رو هم نمی دونم نهاد شما واقعا تشیکل می شه یا نه.
ولی اگه قرار باشه که عضو نهاد باشم باید چه چیزهایی یاد بگیرم.

eshpilen
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 21:14 عصر
من برنامه نویس نیستم اما برنامه نویسان را دوست دارم!
نه شوخی کردم :لبخند:
منظورم اینه که برنامه نویس تجاری نیستم/از برنامه نویسی کسب درآمد نمیکنم.
حالا شما نهاد رو تشکیل بدید فعالیت کنید شاید چند سال دیگه ما هم رفتیم سمت درآمد از برنامه نویس و به عضویت آن نهاد معظم درآمدیم :چشمک:
خوبیش اینه زحمت و نگرانی های اولش رو که معمولا سخت ترین مرحله است دیگران کشیدن :بامزه:
لابد این اعضای اول رو میکنید رئیس جمهور و نخست وزیر و وزرای کابینه و اینا دیگه!
راستی وام هم میدید؟ :لبخند:
جون تو کامپیوتر مامپیوتر درست و حسابی نداریم و پولم نداریم ارتقا بدیم.
راستی میتونید مثل سایت برنامه نویس کلاس آموزشی هم بذارید.
به این فکر کردید؟
فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه و به نفع نهاد بشه.
ولی احتمالا هرچی پیشرفت کنید رقابت و حسادت و دشمن هم زیاد میشه.
جون تو ممکنه با همین مسئولان سایت برنامه نویس هم رقیب بشیم!!

shahriyar3
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 22:26 عصر
ولی احتمالا هرچی پیشرفت کنید رقابت و حسادت و دشمن هم زیاد میشه.

دقیقا , من فکر کنم از همین اولین پروژه که بیاد توی نهاد همه دعواشون بشه که چرا به من نمیدید . پروژه ها که زیاد بشه جنگ جهانی میشه!!!
این نهاد کارش بگیره تشکیلات موازی سری ایجاد میکنن دقیقا کپی برابر اصل

eshpilen
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 22:50 عصر
توی این مملکتی که ما داریم سیاسی شدن هم دور از ذهن نیست.

یهو نیان خرتون رو بگیرن که شما اصلا چکاره اید نهاد تاسیس کردید و با قیمتها و اقتصاد مملکت چکار دارید به شما چه مربوط!

معمولا قیمت رو یا دولت/نهادهای مسئول و مورد تایید تعیین میکنه یا کس دیگه ای بصورت متمرکز تعیین نمیکنه!!

اینجا آمریکا نیست که همینطور بیاین NGO و اتحادیه این حرفا درست کنید.

ممکنه تحت این عنوان و دقیقا به این شکل نباشید، اما در نهایت ممکنه کارکردهاتون عملا نزدیک بشه و درحدی تاثیرگذار بشید که یجورایی مرجع و کنترل کنندهء مستقل بشید در این امور.

البته میتونید این احتمالات و موارد رو از پیش درنظر بگیرید و به فکر بررسی و اقدام پیشگیرانه در این زمینه باشید.
نمیدونم مجوز بگیرید، با سازمانهای دولتی و مسئولان ارتباط و همکاری داشته باشید، حتی مثل سازمانهای معتبر خارجی حقوقدان داشته باشید یا حداقل مشاوره کنید و اینها خلاصه.
البته حالا فعلا که هنوز هیچی به هیچی فکر نمیکنم نیازی باشه، ولی بعدا اگر کارتون گرفت و خوب موفق و عمومی شد ممکنه نیاز بشه.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:05 عصر
خواهش میکنم انقدر با حرفای حق به حانب خودتون بحث و به بی راهه نکشید
یکی پروژه میخواد پروژه درخواست میده قیمت گذاری میشه و انجام میشه
به سازمانی هم کاری نداریم

shahriyar3
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:19 عصر
خواهش میکنم انقدر با حرفای حق به حانب خودتون بحث و به بی راهه نکشید
یکی پروژه میخواد پروژه درخواست میده قیمت گذاری میشه و انجام میشه
به سازمانی هم کاری نداریم
حق به جانب!!!!!! کی؟ کدوم بحث؟
برادر! من خودم هم عضو این نهاد هستم . اصلا انگار شما تو این جامعه زندگی نمیکنی از هیچی خبر نداری !!

dousti_design
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:19 عصر
همچنان در انتظار شروع بکار نهاد هستیم...

WOLF_MEHRDAD
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:21 عصر
توی این مملکتی که ما داریم سیاسی شدن هم دور از ذهن نیست.

یهو نیان خرتون رو بگیرن که شما اصلا چکاره اید نهاد تاسیس کردید و با قیمتها و اقتصاد مملکت چکار دارید به شما چه مربوط!

معمولا قیمت رو یا دولت/نهادهای مسئول و مورد تایید تعیین میکنه یا کس دیگه ای بصورت متمرکز تعیین نمیکنه!!

ابلفرض! مگه میخوان بمب هسته ای بسازن!

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:32 عصر
حق به جانب!!!!!! کی؟ کدوم بحث؟
برادر! من خودم هم عضو این نهاد هستم . اصلا انگار شما تو این جامعه زندگی نمیکنی از هیچی خبر نداری !!

نمیدونم چرا انقدر واقعا تند حرف میزنید وبی پروا....نه میبینید طرف کیه چی میگه منظورش چیه... !!
شما دارین از جانب خودت میگی : دعوا پیش میاد !واسه پروژه گرفتن هم پیشبینی های خودتونو میارید اینجا اعلام میکنی، که جنگ میشه !
بعدشم میگید نهایت کار همه کپی بازی در می خواهیم بیاریم !
بد اونوقت من تو این اجتماع نیستم؟؟ فروم ازاده،هر کسی حرفی بزنه،نظر بده اما شما نقد کردی من هم به عنوان مسئول نمیخوام به خاطر ذهنیت بد شما 4 نفر دیگه هم مثل شما فکر کنند...
امیدوارم متوجه شده باشید
اگه هم دلسوز میدونید خودتونو و عضو نهاد ! پس به اهداف ما کمک کنید
نظر بدید
پیشنهاد بدید...
الان چند وقته که رزومه داریم جمع میکنیم .خودتون و مسئول میدونستید و رزوم میدادید ! ( که ندادید ) تو رسیدن ما به نظم مشترک کمک میکردید !
حالا قصه جنگ و جنگیدنش و نخورید بهتره کارهای مهمتری هم هست که بتونید انجام بدید

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:42 عصر
این همه دوستان اینجا هستند.کی اومد گفت یک گوشه کار و من میگیرم ؟ کی خودشو مسئول دونست ؟
کی پیشنهاد داد کی سر 4 نفر آدم و جمع کرد ؟
این نهاد به نظرتون باید تشکیل بشه با این همه نا هماهنگی ؟؟؟که چی بشه ؟ که دست 4 نفر ادم و 30 نفر دیگه ببینند و آخر ماه بگن این بود نهاد ؟؟؟ این بود کار که میخواستند جور کنند ؟؟
یکم از این فرهنگ ها " انتظار داشتنمون " فاصله بگیریم
ما اومدیم یک حرفی زدیم . یک راهی و شروع کردیم دوستان هم زحمت کشیدن افتخار دادن تو نشست اول همراهی کردند مارو...حالا بعدش و با هم باید پیش ببریم

من واقعا نمیتونم ب اقای ایکس یا یکی دیگه بگم تو حرف نزن !! نمیتونم واقعا ! اینجا آزاد واسه حرف زدن...
اما اونیکه میاد نقد میکنه ایا نقدش سازنده هست ؟؟ یا نه فقط داره حرف میزنه....
اشپیلن جان .... شما تئوری زیاد مطلب خوندی
خیلی هم بچه باحالی هستی....
خیلی ها هم خواتیم شما باشین کنارمون،حالا که نخواستی،نیومدی،موضع خودتو روشن کن یا منتقدی یا موافق...دیگه به سیاست و کلمه های قلومبه سلومبه نچسبون دیگه
اینجا تو انجمن هر بحثی که میشه یا اخرش به درگیری میکشه یا اینکه میشه خنده بازا کانال 3 !

خیلی از دوستان میگن ول کن دیگه این کار و پیگیر نشو واقعا داره همچین حسی بهم دست میده.....من این استارت و زدم که یک راهی اغاز بشه که من و امثال من که خسته راهیم! بکشیم کنار و میدون بدیم به جون تر و از ما بهتر ها و پور شور و شوق تر ها....
اما تا یک قدم میکشیم کنار ...همون وضع قبلیه....
من واقعا نمیدونم دیگه چی بگم.

shahriyar3
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 23:53 عصر
نمیدونم چرا انقدر واقعا تند حرف میزنید وبی پروا....نه میبینید طرف کیه چی میگه منظورش چیه... !!
شما دارین از جانب خودت میگی : دعوا پیش میاد !واسه پروژه گرفتن هم پیشبینی های خودتونو میارید اینجا اعلام میکنی، که جنگ میشه !
بعدشم میگید نهایت کار همه کپی بازی در می خواهیم بیاریم !
بد اونوقت من تو این اجتماع نیستم؟؟ فروم ازاده،هر کسی حرفی بزنه،نظر بده اما شما نقد کردی من هم به عنوان مسئول نمیخوام به خاطر ذهنیت بد شما 4 نفر دیگه هم مثل شما فکر کنند...
امیدوارم متوجه شده باشید
اگه هم دلسوز میدونید خودتونو و عضو نهاد ! پس به اهداف ما کمک کنید
نظر بدید
پیشنهاد بدید...
الان چند وقته که رزومه داریم جمع میکنیم .خودتون و مسئول میدونستید و رزوم میدادید ! ( که ندادید ) تو رسیدن ما به نظم مشترک کمک میکردید !
حالا قصه جنگ و جنگیدنش و نخورید بهتره کارهای مهمتری هم هست که بتونید انجام بدید
شما شروع کنید میبینیم سر گرفتن پروژه دعوا میشه یا نه!! اینو زمان ثابت میکنه
همین جوریش تو اینترنت ملت زیر آب همو میزنن کار بقیه رو بد جلوه میدن که خودشون بتونن پروژه بگیرن!! شما مثل اینکه واقعا در جریان نیستید !!! یکم توی فروم ها بچرخین متوجه منطورم میشین . البته تقصیر کسی نیستا وضع مملکت خرابه همه میخوان پول در بیارن دیگه.
من رزومه فرستادم!! اس ام اس هم فرستادم!! والا فکر کنم مشکل از طرف شما باشه همین لینک رزومه شما توی امضا دامینش expire شده است. حتی چک نمیکنی ببینی سایتت بالا هست یا نه!! خیلی عجیبه!!
کار نهاد بگیره کپی همین تشکیلات و میزنن میگن اونا تونستن ما هم میتونیم . مثل تمام سایت ها و ایده هایی که توی وب فارسی هست و به سرعت کپیش زده شد .
مثل بالاترین مثل ایستگاه مثل تخفیفان .....
لحن من هم تند نیست این برداشت شماست!!
من وقتی خواستم توی نهاد عضو باشم یعنی باهاش موافقم اگر میخواستم دعوا کنم یا به قول شما تند و بی پروا صحبت کنم دیگه نمی اومدم عضو بشم.:لبخندساده:

$ M 3 H R D A D $
جمعه 17 خرداد 1392, 00:03 صبح
من نمیدونم لینک رزومم تو امضام که حالا دامنه سایت شخصیم اکسپایر شده چه ربطی به این موضوع و ی بقیه داره ؟! که ازون ور بخواید بچسبونیدش به بی خبری من !

عضو شدن دلیل بر این نمیشه که کسی انتقادی نداره، برعکس اگعه داشته باشه و سازنده باشه بیاد بگه
رزومه شما به ایمیل من نیومد پیغام خصوصی هم نشد به من

کلا سی ام اس و سایت های زیادی دارند کار میکننند منظورتن اینه که کار تکراری و کلا انجام ندیم ؟

eshpilen
جمعه 17 خرداد 1392, 00:10 صبح
خیلی ها هم خواتیم شما باشین کنارمون،حالا که نخواستی،نیومدی،موضع خودتو روشن کن یا منتقدی یا موافق...دیگه به سیاست و کلمه های قلومبه سلومبه نچسبون دیگه
منکه شغلم برنامه نویسی نیست که بیام.
هروقت رفتم روی برنامه نویسی بعنوان شغل و درآمد کار کنم شاید اومدم.
بهرحال شما نباید از ابتدا انتظارهای غیرواقعگرایانه داشته باشید.
من هنوز این دردهایی رو که میگید دچار نشدم، هنوز تجربهء عملی کافی هم ندارم، هنوز انگیزه و اولویت کافی ندارم.

از نظر چیزهایی هم که میگم خب من کلا اینطور هستم و شاید بدبین.
فکر کنم تاحالا در موارد و بحثهای دیگه بارها این بدبین بودن رو متوجه شده باشید.
از نظر خودم البته این بدبینی نیست و واقعیته.
بخاطر همین گفتم بهتون بگم شاید مفید بود.

shahriyar3
جمعه 17 خرداد 1392, 00:12 صبح
من نمیدونم لینک رزومم تو امضام که حالا دامنه سایت شخصیم اکسپایر شده چه ربطی به این موضوع و ی بقیه داره ؟! که ازون ور بخواید بچسبونیدش به بی خبری من !

عضو شدن دلیل بر این نمیشه که کسی انتقادی نداره، برعکس اگعه داشته باشه و سازنده باشه بیاد بگه
رزومه شما به ایمیل من نیومد پیغام خصوصی هم نشد به من

کلا سی ام اس و سایت های زیادی دارند کار میکننند منظورتن اینه که کار تکراری و کلا انجام ندیم ؟
شما تو پست قبلیت اینو گفتی منم جواب دادم

کاش یه ایمیل تعریف میکردید میزاشتید توی همون تاپیک اول همه میدونستند باید رزومه ها رو کجا بفرستن
حالا من نظرمو گفتم دیگه جبهه گرفتن نداره که!! قراره کنار هم باشیم نه رو به روی هم که
نهاد که کار تکراری نیست ولی وقتی استارت کار زده بشه و موفق بشه یه سری آدم های دیگه هم میان همین تشکیلان موازی رو پیاده میکنن.

Jarvis
جمعه 17 خرداد 1392, 10:23 صبح
این بحثا برا چیه ؟
ما داشتیم نهاد حمایتی راه مینداختیم ...
یکی اومده از سیاست حرف میزنه و کار رو سخت میگیره انگار میخوایم به آمریکا حمله کنیم!
بابا به خدا کار سختی نیست ... نمی دونم چرا اینقدر سخت میگیرن بعضیا ...
اگه برنامه ریزی داشته باشیم .. اگه مدیریت داشته باشیم ... و مهم تر از همه اگه هممون نظم داشته باشیم و نظم رو رعایت کنیم ... آیا بازم سر پروژه ها دعوا میشه ...
اگه من قبول کنم که از قوانین داخلی نهاد پیروی کنم ... و واقعاً هم پیروی کنم .. بازم دعوا میشه ؟
مشکل از خود ماست ... خودمون سبب مشکلات میشیم ... ولی با فکر ... با نظم و قانون می تونیم مشکلات رو برطرف کنیم ...

الان چند روز دیگه انتخابات هم شروع میشه ... به جای این که بشینیم برای نشست بعدی ( که اعلام شد بعد از انتخابات قراره برگزار بشه ) برنامه ریزی کنیم ... داریم بحثایی می کنیم که به نظر من داره باعث دلخوری میشه.

رفقا ... بیاید با هم متحد باشیم ... قوانینی وضع کنیم که از دعوا جلوگیری کنه ...

ختم کلام : دوستانی که تمایل دارن یا علی ، اون دوست عزیزی هم که نمیخواد بیاد .. خب کسی زورش نکرده .. به قول استاد شهرکی : مث همه ی تاپیک های دیگه از کنار این تاپیک هم بگذره!

روز خوش.

SONITAJ
شنبه 18 خرداد 1392, 17:41 عصر
سلام توی جایی که من زندگی می کنم با اینکه یه شهر کوچیک هست ولی قیمتها واقعا زیاده و تورمی .برای یک سال اجاره یک مکان توی خیابان اصلی شهر ما 10میلیون تومان پول رهن مکان و ماهیانه مبلغ 200تا300هزار تومن هست .فقط یک مکان خالی .

فعلاً نیازی نیست که یک مکان ثابت باشه. همینقدر که مطمئن باشیم هرموقع نیاز بود، مکان گرد هم آیی فراهمه، کافیه.
طبق گفته شما استاد شهرکی توی جمله بالا میشه در موقع نیاز از سالن کنفرانس و امفی تئاتر و و توی شیفت مخالف مدارس از کلاسهای مدارس استفاده کرد که به هزینه نهایت 400هزارتومان میشه برای چند روز از سالن آمفی تئاتر توی شهر من استفاده کرد که نسبت به مبلغ بالا ناچیز هست. کلاسهای مدارس هم رایگان میشه از اونها استفاده کرد.(این مورد را میتونم بدون هیچ هزینه ایی توی شهر خودم فراهم کنم.)
توی شیراز هم قیمت 2تا2.5برابر شهر من هست.
میخواستم sms کنم ولی امکان نوشتن این مطالب نبود.
من منتظر راه اندازی نهاد هستم.
موفق باشید.:تشویق:

h.rezaee
شنبه 18 خرداد 1392, 20:34 عصر
سلام. به قول دوستمون از امتحانات خلاص شدیم بالاخره برگشتیم به خونه اصلیمون(برنامه نویس). آقای شهرکی عزیز بنده هم اس ام اس فرستادم امیدوارم مورد قبول واقع بشه.
دعای خیر میکنم به همه برنامه نویس ها که موفق بشن ایشالله این نهاد هم در کمترین زمان ممکن به یکی از بهترین و معتبرترین بخش ها در زمینه برنامه نویسی تبدیل بشه.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 19 خرداد 1392, 18:08 عصر
دوستان میگن تصویر گویای هزاران حرفه !
متاسفانه کلمات برعکس اونه توش خیلی چیزها معلوم نیست
در نظر دارم تو یک ساعت های مشخصی از روز دوستان عضو نهاد با هم با امکانات موجود مثل اسکایپ یا کنفرانس ها یاهو به صورت صوتی بتونیم باهم حرف بزنیم تا بتونیم پیغام و پیشنهادمون و بهرت انتقال بدیم
دوستان اگه نظری دارند اعلام کنند

ravand
یک شنبه 19 خرداد 1392, 18:24 عصر
دوستان میگن تصویر گویای هزاران حرفه !
متاسفانه کلمات برعکس اونه توش خیلی چیزها معلوم نیست
در نظر دارم تو یک ساعت های مشخصی از روز دوستان عضو نهاد با هم با امکانات موجود مثل اسکایپ یا کنفرانس ها یاهو به صورت صوتی بتونیم باهم حرف بزنیم تا بتونیم پیغام و پیشنهادمون و بهرت انتقال بدیم
دوستان اگه نظری دارند اعلام کنند
من یه بار از بچه های برنامه نویس دعوت کردم بیان چت l4i.ir و همه چی رو آماده کرده بودم . چند وقت فقط توی اتاق ها آنلاین بودم که بتونم اتاق بسازم. تا یه روز قبل از برگزاری 25 نفر به خود من اعلام کردن میان ، ولی وقتی که کنفرانس برگزار شد حتی یه نفرم نیومد!:لبخند:

Tarragon
یک شنبه 19 خرداد 1392, 18:33 عصر
سلام
من آماده ام.
البته اگر نزدیک ظهر یعنی ساعت های 2-3 باشه بهتره.
تشکر.

Jarvis
یک شنبه 19 خرداد 1392, 23:08 عصر
آره .. با پیشنهاد مهرداد جان موافقم ... فقط من بلد نیستم با اسکایپ کار کنم :لبخند:

amin7x
دوشنبه 20 خرداد 1392, 19:59 عصر
آره .. با پیشنهاد مهرداد جان موافقم ... فقط من بلد نیستم با اسکایپ کار کنم :لبخند:

من موافقم و مشکل بردادر عزیزمون رو هم ، من دارم.

SONITAJ
دوشنبه 20 خرداد 1392, 21:30 عصر
پشنهاد خوبی هست من هم موافق هستم .اینجوری خیلی بهتره. ممنونم از پیشنهاد شما آقای حسین زاده:لبخندساده:

shpegah
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:36 عصر
عالیه فقط اسکایپ روز در میان قطه
جالبه که در مشهد بعضی نقاط وصل میشه بعضی جاها نه نمیدونم به مرکز مخابرات ربط داره یانه ولی معمولا روزای غیر تعطیل کمتر مشکل داره اما وقتی که مشکل نداره واقعا عالیه

h.rezaee
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:59 عصر
من هم هستم. فقط تقریبا یک روز قبل ترش خبر بدین تا بدونیم. ممنون

SlowCode
سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:07 عصر
فکر خوبیه فقط زمانش رو از قبل به اطلاع همه برسونین یا همینجا بنویسین تا همه بیاییم.

اسکایپ رو آقای Stallman (http://stallman.org/skype.html)تحریم کرده:لبخند: بهتره از یه برنامه دیگه استفاده کنیم.

rezaonline.net
سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:08 عصر
چت روم میخواید ؟
من یه کوچولو شو دارم :)

کسی توش نیست ، هماهنگ کنید با هم گفتگویی انجام بدیم

shahriyar3
سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:22 عصر
اگر میخواید ارتباط تصویری باشه به نظرم oovoo خیلی خوبه ولی پهنای باند ما اجازه نمیده بتونیم تصویر همزمان چند نفر و همزمان ببینیم ولی اگر ارتباط متنی هست همون یاهو به نظرم کافیه . همه اعضا یک آیدی رو add کنیم اون آیدی ما رو invite to conferance کنه
به نظر من یک ایمیل هم برای شرکت ثبت کنید aria rayan@yahoo
اعلام کنید اونو add میکنیم.

sedamorde
سه شنبه 21 خرداد 1392, 14:39 عصر
سلام به همه دوستان٬
به نظر من ایده بسیار خوبی مطرح شده و می‌تونه آینده خوبی هم داشته باشه.

من اصفهان زندگی می‌کنم و 5-6 ساله که شغلم برنامه‌نویسی٬ واقعا همیشه با قیمت و قیمت گذاری مشکل دارم. قیمت‌های اتحادیه هم که ...
بعد هم خوبه که آدم‌های با سوادتر و پرتجربه‌تر به دیگران کمک کنند٬ حداقل اینطوری به کیفیت تولید نرم‌افزار در کشور کمک میشه کرد.
اگر هم بشه از طریق این نهاد چندتا همکار خوب پیدا کرد یا مثلا برای انجام یک پروژه با دیگران همکاری کرد که عالی میشه. چندبار برای من پیش آمده که نتونستم یک پروژه را انجام بدم یا به سختی انجام دادم جون نیروهای لازم در تخصص‌های مختلف را نداشتم...

به هر حال من هر کمکی بتونم بکنم خوشحال میشم.
موفق باشید.

$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:11 عصر
ارتباط تصویری نمیخوایم
فقط صدا و متن باشه

Tarragon
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:29 عصر
سلام
پس همون کنفرانس یاهو خوبه.

SlowCode
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:29 عصر
دوستان متاسفانه باید اعلام کنم به دلایلی که عرض خواهم کرد برگزاری دوره آنلاین رزومه نویسی در حوزه کامپیوتر و آی تی کنسل شد.مهمترین دلیلی که مجبور به این کار شدیم این هست که دوستانی که در نظرسنجی روز سه شنبه ساعت 5 تا 6 عصر رو انتخاب کرده بودند 8 نفر بودند ، یعنی از نصف ثبت نام شده ها هم کمتر ، 5 نفر از این دوستان هم به من اطلاع دادند که متاسفانه مشکلی برامون پیش اومده و نمیتونیم در این زمان در دوره شرکت کنیم.پس تعداد شرکت کنندگان این روز رسید به 3 نفر.بقیه دوستان هم به صورت غیریکنواخت روز های دیگر رو انتخاب کرده بودند.

دلیل بعدی هم نزدیک شدن به زمان امتحانات است که دوستان قبل تر به من اطلاعات داده بودند که زمان بسیارفشرده هست و نمیتونیم یکنواخت در این دوره شرکت کنیم.

و دلیل دیگر هم مشکل نرم افزار Teamviewer و عدم ارتباط با کیفیت و راضی کننده برای برگزاری دوره بود.

من از تمامی کسانی که وقت گذاشتند و فرم و نظرسنجی را تکمیل کردند عذرخواهی میکنم.
یک نکته دیگر اینکه فایل کامل اسلاید رزومه نویسی حرفه ای در حوره کامپیوتر و آی تی پس از تکمیل شدن همینجا پست خواهد شد تا تونسته باشیم حداقل هدفی که قرار بود انجام بشود را انجام داده باشیم.

سپاس
مبین رنجبر
آقای رنجبر این اسلاید آماده است؟
ما منتظریم تا روش نوشتنش رو یاد بگیریم بعد به آقا مهرداد تحویل بدیم.

ravand
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:42 عصر
سلام
پس همون کنفرانس یاهو خوبه.
ببینید من قبلاً کنفرانس یاهو رو تست کردم و متاسفانه قسمت صوتیش مشکل داره .
یه مدت توی سایت l4i عضو بودم برای همین این اجازه رو بهم دادن که اتاق بسام و منم اتاق ساختم . اگه دوستان خواستن بیان اونجا عضو بشن . من اتاق رو در اختیارشون میذارم که کنفرانس رو برگزار کنن. تازه کیفیت صوتیش هم خیلی خوبه . و از یاهو و دیگر برنامه ها بهتره. و بخوبی میشه مدیریت کرد و متن انگلیسی و فارسی رو درست ارسال میکنه و مثل یاهو نیست که قاطی پاتی ارسال میکنه. یه وقتی رو تعیین کنید با هم گفتگو کنیم.

Jarvis
سه شنبه 21 خرداد 1392, 17:49 عصر
با ravand (http://barnamenevis.org/member.php?147061-ravand) موافقم ... ظاهراً چیز جالبیه ! :متفکر:

saman-arsenal
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 01:21 صبح
اگه چنین مکانی برای ماهی یک بار باشه من هم مثل برخی دوستان با مدرسه موافقم راحتر و ارزونتر میشه جورش کرد اما یه اتاق یا مغازه واقعا گرونه:لبخند:
اما اگه هدف از این مکان دفتر کار هست توو استان ما که فعلا جز منو h-rafiee کس دیگه ای عضو نهاد نیست تا اونجایی که من میدونم و ما دونفر هم با این قیمتا توان اجاره دفتر کار رو نداریم:لبخند:
قیمت های اینجا هم بالاس مثلا برای اجاره یه اتاق واس یه روز نزدیک 100 تومنی میشه:لبخند:
با کنفراس های صوتی هم موافقم

rash44
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 18:21 عصر
سلام

من چند تا سوال درباره انجمن برام پیش اومده و اگه راهنمائی بشم ممنون میشم .

1 - هزینه های انجمن از کجا قراره تامین بشه ( هزینه های فعلی ، هزینه اجاره مکان ، هزینه بیمه و ... )؟
2 - آیا برنامه ریزی خاصی برای جذب پروژه شده ؟

Tarragon
چهارشنبه 22 خرداد 1392, 19:14 عصر
سلام
1- بیمه رو که قرار شخص خودش بده غیر از اون احتمالا درصد کمی از پروژه ها توسط نهاد بدلیل هزینه هاش برداشته می شه.
2- کارمون خوب باشه بعد از چند وقت مشتری ها سایت رو به بقیه تبلیغ می کنند ولی غیر از اون با تبلیغات می تونیم شروع کنیم.

iman_123
جمعه 24 خرداد 1392, 11:21 صبح
سلام دوستان

مشکلی برای تبلیغات نیست اگر اوکی رو مهندس بدن من همه جا تبلیغات میکنم
با اسپمر ها و مشتری هم دورو برم هست فقط مهندس بگه .
من تبلیغاتو شروع میکنم

MMSHFE
جمعه 24 خرداد 1392, 18:50 عصر
اجازه بدین نشست دوم برگزار بشه، توی نشست درمورد این جزئیات هم صحبت خواهیم کرد. انتخابات که برگزار شد، از الآن نظرسنجی برای زمان برگزاری نشست دوم در آمل شروع شد.

miladwwe2013
جمعه 24 خرداد 1392, 20:22 عصر
چرا امل؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Tarragon
جمعه 24 خرداد 1392, 20:50 عصر
آمل دور نیست؟
بنظرم اصفهان بهتره.

SlowCode
جمعه 24 خرداد 1392, 21:36 عصر
واسه من که خوبه:لبخند:

از دوستان فکر کنم فقط آقای قربانی اهل آمل باشه.
آقا مهرداد پیشنهاد بابل رو داده بود ولی تقریبا آمل و بابل نزدیک هم هستن و تفاوت چندانی ندارن.
ولی واسه بچه های جنوب خیلی سخت میشه!
به فکر آقا محسن هم باشین:لبخندساده:

dousti_design
جمعه 24 خرداد 1392, 22:10 عصر
بنظرم پایتخت باشه بهتره. من خودم الان پایتخت نیستم که بگین فقط به فکر خودشه ها!:لبخندساده:

SONITAJ
جمعه 24 خرداد 1392, 23:07 عصر
امکان برگزاری نشست دوم توی فارس وشیراز وجود نداره؟ اگر امل باشه 2باره من نمی تونم حضور پیدا کنم .:ناراحت:

Jarvis
جمعه 24 خرداد 1392, 23:17 عصر
من پیشنهادم اینه که بیایم توی مرکز کشور یه جایی رو مشخص کنیم و رای گیری کنیم ... ببینیم چند نفر رای میدن که مکان همیشگی گردهمایی ها اونجا باشه ...
واسه این میگم مرکز کشور چون هر دفعه راه واسه یه چند نفر دور میشه ... مثلا الان اگه بخوایم بابل بزاریم .. کسایی که از جنوب میخوان بیان میگن سخته ...
اگه بزاریم جنوب ... شمالی ها میگن سخته .. ولی اگه همیشه وسط کشور قرار بزاریم دیگه وسطه ... تقریبا برا همه نزدیکه ...
حالا بازم میگم این پیشنهاد من رو می تونیم به رأی بزاریم ... اگه رأی آورد استفاده کنیم ...
مرکز کشور هم یا اصفهان ... یا تهران .. هر کدوم که جور شد ...

MMSHFE
شنبه 25 خرداد 1392, 00:29 صبح
دوستان عذرخواهی میکنم، اشتباهاً گفتم آمل درحالی که طبق آخرین صحبتهای انجام شده در نشست قبلی، بابل بعنوان مکان نشست دوم انتخاب شده بود. اما درمورد بحث مکان، هرجور که صلاح میدونید هماهنگ کنید. پیشنهاد رأی گیری خوبه ولی فکر میکنم با توجه به پیشنهاد تشکیل نهاد ازطرف آقا مهرداد، این نشست توی بابل برگزار بشه بهتره. از سایر دوستان هم تقاضا میکنم مکان نشست هرجا بود، مثل نشست اصفهان بهانه نیارن و شرکت کنن.

Tarragon
شنبه 25 خرداد 1392, 00:38 صبح
حالا بابل یا آمل خیلی فرقی نداره.
مهم اینه که افرادی که از جنوب باید بیان راهشون دوره الان من خودم احتمالا بیشتر از 10 ساعت باید تو راه باشم.
اصفهان یا تهران خوبه.
هر چی به مرکز نزدیک باشه بهتره

amin7x
شنبه 25 خرداد 1392, 01:40 صبح
نهههههههههههههههه. :گریه:
من جنــــوبم ، لطفا مرکز ایران باشه که ما هم بتونیم بیاییم.

کلا با استان فارس خفن جورم.

MMSHFE
شنبه 25 خرداد 1392, 08:11 صبح
آقایون و خانومای محترم، لطفاً اذیت نکنید. نشست هرجا قرار شد برگزار بشه، حضور داشته باشین. حداقل مزیت نهاد تا حالا این بوده که جاهایی از کشور رو که احتمالاً نرفتین، میاین و میبینین. من خودم تا حالا که به این سن رسیدم، بجز لاهیجان که اونهم یک شب اونجا بودم، شمال کشورم رو ندیدم. خوب فرصت خوبیه که هم با دوستان بیشتر آشنا بشم و هم کشور خودم رو بهتر بشناسم. حداقل چند وقت دیگه که بخوام مسافرت برم، چند مکان مناسب سراغ دارم!

Tarragon
شنبه 25 خرداد 1392, 08:37 صبح
سلام
الان من سنم پایینه برای اینکه تونم بیام اصفهان می تونم دلیل بیارم چون راه خیلی دور نیست ولی تا بابل خیلی دوره و 90٪ پدرم اجازه نمی ده تا اونجا بیام.

$ M 3 H R D A D $
شنبه 25 خرداد 1392, 09:09 صبح
سلام مجدد به دوستان
دوستان هدفم از این که گفتم دوره ها و نشست ها تو کل کشور به صورت گردشی باشه این بود که بتونیم تو نشست ها بعدی افراد کم سن و سال+مدیران شرکت های اون شهر یا استان+دانشگاه ها یا انجمن های علمی یا حتی مکان های دیدنی یا حتی قدرت و توان مالی و پیشرفتگی یک شهر و به عین ببینیم

بعدا انشا الله قراره ما بتونیم تو دانشگاه ها کشور همایش بگزاریم و سخنرانی کنیم و بتونیم طرح حمایتی خودمون از برنامه نویسان و مطرح کنیم و افراد بیشتری و تو این طرح با خودمون همراه کنیم
نه اینکه کلا تو این فروم فقط بگیم نهاد نهاد...شاید یک دانشگاه ای بخواد با استفاده از قوانین ما اصول تدریس دروسشو عوض کنه
یا بخواد کلاس های فوق العاده بگزاره
نگید وزارت علوم و فلان..اینطور نیست کار نشد نداره

من نظرم اینه که نشست دوره ای برگزرا بشه
سخت هست واقعا،منکر اون نمیشه شد،اما لذت هم داره نداره؟
امکانات شهر به شهر ضعیف هست اما بازم در حد پیشنهاد منه

در مورد تهران بودنش هم ویژگی های خاص خودشو داره
مرکزیت
مکان ثابت
نزدیکی
بازار کار بیشتر

اما هدف چیه؟ می خوایم کسی از ما ها که تو مارش کاردرسته ! واسه یک قرارداد نگن شرکت باید تهرانی باشه/نگیم چرا چجم کار کمه...

من تو همکلاسی هام چنبار صحبت کردم خیلی ها استقبال کردند و گفتن شرکت میکنیم
ما وابستگی داریم به این انجمن،اما قبول کنید هنوز شیوه تبلیغ و ترویج اهدافمون درست نیست

من نظرم اینه که یک تاریخی مشخص بشه که هم ببرمتون تفریح هم بتونیم نشست و برگزار کنیم

هم اسکان اینحا قیمتش پایین هست
هم جا زیاد داره واسه پشتند که حتی میتونید با خانواده هاتون بیاین و چند روزی و بمونید
هم زمانش جوریه که درس و دانشگاه تخته شده ! هم تابستونه و خانواده یاز داره هم شما :دی

اینم اماکن دیدنی مازندران
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%AC%D8%A7%D8%B0% D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C_%DA%AF%D8%B 1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA %D8%A7%D9%86_%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1% D8%A7%D9%86
http://www.mazandaran.blogsky.com/53

از سد گرفته تا جنگل و ابشار و دره و دشت

از بابال تا امل هم زیاد راه نیست امل هم جاه های قشنگی داره
خلاصه باید یک چند روزی و برای مسافرات کنار بزارین و این وسط هم یک کوپولو نشست داشته باشم !!
( الان باید برم از شهرداری پورسانت بگیرم که این همه توریست دارم جذب میکنم :دی )

ravand
شنبه 25 خرداد 1392, 12:18 عصر
بعدا انشا الله قراره ما بتونیم تو دانشگاه ها کشور همایش بگزاریم و سخنرانی کنیم و بتونیم طرح حمایتی خودمون از برنامه نویسان و مطرح کنیم و افراد بیشتری و تو این طرح با خودمون همراه کنیم
نه اینکه کلا تو این فروم فقط بگیم نهاد نهاد...شاید یک دانشگاه ای بخواد با استفاده از قوانین ما اصول تدریس دروسشو عوض کنه
یا بخواد کلاس های فوق العاده بگزاره
بهت بر نخوره مهرداد ولی من فکر میکنم شما میخوای سریع به همه چی برسی. یه جورایی آرزو های دور و دراز داری :لبخند:
این همه وزیر و استاد و مهندس سعی کردن یه تغییر و تحولی توی نظام آموزشی ایجاد کنن نتونستن!
ما هنوز توی شروع راه اندازی نهاد هم موندیم هنوز هیچ کاری نشده. تازه یه اسم هم براش انتخاب نشده. و هیچ فعالیتی انجام نشده. اونقدر که بچه های برنامه نویس میخوان درآمد کنن . به فکر آموزش دادن و یاد گرفتن نیستن! :لبخند:
به نظرم باید یه برنامه ریزی درست و حسابی بشه. و یه سری کارها رو توی برنامه قرار بدیم که بعدها قرار بشه روش کار بشه. فعلا باید به این فکر بکنیم. الان هیچ کاری نشده ولی یه عده ای میخوان سریع پولدار بشن و عده ای هم میخوان برن توی دانشگاه سخنرانی کنن و نظام آموزشی رو تغییر بدن و ... :لبخند:

amin7x
شنبه 25 خرداد 1392, 14:21 عصر
نشست اول من امتحان داشتم و نتونستم بیام و خودم رو برای نشست بعدی آماده کردم که گفتم حتما شرکت میکنم ولی با این وضعیت...
واقعا شمال کشور واسه من دوره من اول باید بیام تهران بعدش از اونجا بیام آمل نمیدونم چه کار کنم.
فکر کنم حدود 2000 کلیومتری دوره!!

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 15:27 عصر
اگر وقت کنم شرکت میکنم و
یک ایده تجاری دارم که مطرح میکنم توی نشست
قدم اول در ایران باید امنیت مالی باشه
چند درصد با من موافقند؟

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 16:52 عصر
بهت بر نخوره مهرداد ولی من فکر میکنم شما میخوای سریع به همه چی برسی. یه جورایی آرزو های دور و دراز داری :لبخند:
این همه وزیر و استاد و مهندس سعی کردن یه تغییر و تحولی توی نظام آموزشی ایجاد کنن نتونستن!
ما هنوز توی شروع راه اندازی نهاد هم موندیم هنوز هیچ کاری نشده. تازه یه اسم هم براش انتخاب نشده. و هیچ فعالیتی انجام نشده. اونقدر که بچه های برنامه نویس میخوان درآمد کنن . به فکر آموزش دادن و یاد گرفتن نیستن! :لبخند:تا اونجایی که ما دیدیم برنامه نویسان ایرانی اتقدر درگیر یادگیری و کد زدن شدن که از تجارت جا موندن و هر کسی بهشون زور میگه و اصلاً کسی نمیشناستشون و کافیه دیگه ، کمی باید خودشون رو نشون بدن ، پتانسیلشون هم خیلی بیشتر از تغییر نظام آموزشیه. حتی یک سخنرانی ساده میتونه یک سیاست محسوب بشه
نه که بشینند توی یک اتاق تاریک کد بزنن
جای تاسف داره که برترین شغل قرن در ایران جز ناشناخته ترین ها هست
اون وزیر و استاد و مهندس مهارت یک برنامه نویس رو ندارن ، اگر کارمون رو درک کرده بودید این حرف رو نمیزدید
من بهتون قول میدم اگر فقط چند درصد ناچیز از برنامه نویسان کاربلد دنیا ، دنیا رو مدیریت میکردند مشکلات خیلی کمتر ازین میشد ، یا اگر فقط چند درصدشون میرفتن تو رشته های تجربی ، آزمایشگاهی بصری و ... انقلاب میشد توش ، غیر از اینه؟
وسط سیکل رو نشون کنین که حداقل اگر دستتون لرزید اون اطرافش بخوره (درچند ایده آل گرایی از عوامل شکست میتونه باشه ولی این فقط در حد یک توانایی هست)
میگید هنوز اسم انتخاب نشده؟ یک عمر اسم انتخاب کردیم کارش نا تموم موند عیبی داره یک بار کار رو انجام بدیم بعد اسم بزاریم ؟ :دی

به نظرم باید یه برنامه ریزی درست و حسابی بشه. و یه سری کارها رو توی برنامه قرار بدیم که بعدها قرار بشه روش کار بشه. فعلا باید به این فکر بکنیم. الان هیچ کاری نشده ولی یه عده ای میخوان سریع پولدار بشن و عده ای هم میخوان برن توی دانشگاه سخنرانی کنن و نظام آموزشی رو تغییر بدن و ... :لبخند:البته درسته که به برنامه ریزی نیاز هست. نباید خیلی تندرفت (نه که آرزو نکرد) ولی به هر حال قناعت به این وضع رو توصیه نمیکنم

ravand
شنبه 25 خرداد 1392, 17:06 عصر
ببینید ما باید خودمون رو اول ثابت کنیم بعد منتظر باشیم که دیگران ما رو تحویل بگیرند. شما تا به طرف ثابت نکنی برنامه نویس هستی و تخصص داری هیچ وقت نمیاد بهت اعتماد کنه کارش رو بهت تحویل بده و ازت بخواد براش کار انجام بدی. برای همینه که من میگم اول تکلیف نهاد مشخص بشه . مشخص بشه که ما میخوایم چیکار بکنیم و بعد اون کارهایی که خواستیم انجام بدیدم رو انجام بدیم بعد منتظر این باشیم که یه نفر از راه برسه و ما رو برای سخنرانی و چیزی دعوت بکنه!!!!!!!!!!!!
یه شبه که نمیشه راه صد ساله رو رفت!!!!!!!!!!!!!!! من نمیگم خودمون رو دست کم بگیریم . من میگم اول تلاش بکنیم بعد منتظر نتیجه و آرزو ها و این چیزا باشیم.

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 17:32 عصر
ببینید ما باید خودمون رو اول ثابت کنیم بعد منتظر باشیم که دیگران ما رو تحویل بگیرند. شما تا به طرف ثابت نکنی برنامه نویس هستی و تخصص داری هیچ وقت نمیاد بهت اعتماد کنه کارش رو بهت تحویل بده و ازت بخواد براش کار انجام بدی. برای همینه که من میگم اول تکلیف نهاد مشخص بشه . مشخص بشه که ما میخوایم چیکار بکنیم و بعد اون کارهایی که خواستیم انجام بدیدم رو انجام بدیم بعد منتظر این باشیم که یه نفر از راه برسه و ما رو برای سخنرانی و چیزی دعوت بکنه!!!!!!!!!!!!
یه شبه که نمیشه راه صد ساله رو رفت!!!!!!!!!!!!!!! من نمیگم خودمون رو دست کم بگیریم . من میگم اول تلاش بکنیم بعد منتظر نتیجه و آرزو ها و این چیزا باشیم.

مهندسی اجتماعی و سایر فاکتور ها هم هست
اگر علم و توان کار اجرایی رو داشته باشیم نباید دغدغه اثبات خودمون رو داشته باشیم
برنامه نویسان ایران سال هاست که در صدد اثبات خودشون هستن ، هر کسی به نوعی میخواد خودش رو اثبات کنه ، ولی نتیجه مطلوب نبوده چرا؟ چون یا اعتماد به نفس کاذب داشته و پشتش توانایی نبوده یا اینکه توانایی بوده اعتماد به نفس نبوده مثل شما ، که هر دوی این حالات بده، اما با توجه به شرایط فعلی که توانایی برنامه نویسان خوب هست (حداقل در اعضای این نهاد) حالا باید به فکر فاکتور دوم یا همون اقتدار کاری بود
نمونه این موضوع در مناظره تلویزیونی ریاست جمهور چند شب پیش بود که سوالی مطرح شد که چکیده اون به این صورت بود : "در فلان شرایط شما کشاورزان رو محدود میکنید یا جلوی واردات یا همچین چیزی رو میگیرید" همه به جز یکی دو تا گفتند که سوال غلطه. ولی من که برنامه نویسم میگم که در چنین حالاتی باید به وضع گذشته و حال نگاه کرد ، ازونجایی که روی کشاورزان اخیراً فشار زیادی بوده حالا باید جلوی واردات یا فلان کار رو گرفت ، مجری هم هر چی میگفت بالاخره توی شرایط خاص اول باید به یک گزینه اقدام کنید میگفتن هر دو تا باید باشه تا میانه روی کنیم و تعادل برقرار بشه که چنین چیزی همیشه ممکن نیست، حالا اینجا هم ما باید به چیزی که اولویت بیشتری در شرایط حال داره (زمان حال، مکان حال) اقدام کنیم که یادگیری نیست. یکی دیگه از عوامل شکست برنامه نویسانمون همین خارج از زمان و مکان عمل کردنه ، باید ببینید الان به چه چیزی بیشتر نیازه ، البته من معتقدم هر برنامه نویس خودش باید این نیازش رو تشخیص بده

الان به شدت کنفرانس ها تشنه حضور برنامه نویس هاست (نه از لحاظ شرایط ، چون اونکه اصلاً خوب نیست و حمایت برای برگزاری کنفرانس نمیشه (که اینم به خاطر محافظ کار بودن جامعه برنامه نویسی هست) بلکه از لحاظ جایگاه علمی)
شما بانک ها رو نمیبینید یک سرویس الکترونیکی ساده میزارن چقدر تبلیغ میکنن. ارزش خودتون رو بدونین
کار رو برنامه نویس میکنه سودش رو کسی دیگه میبره ، نمیگم آموزش نیاز نیست ولی فعلاً ارائه در اولویته

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 17:34 عصر
من میگم اول تکلیف نهاد مشخص بشه . مشخص بشه که ما میخوایم چیکار بکنیم و بعد اون کارهایی که خواستیم انجام بدیدم رو انجام بدیم بعد منتظر این باشیم که یه نفر از راه برسه و ما رو برای سخنرانی و چیزی دعوت بکنه!!!!!!!!!!!!
یه شبه که نمیشه راه صد ساله رو رفت!!!!!!!!!!!!!!! من نمیگم خودمون رو دست کم بگیریم . من میگم اول تلاش بکنیم بعد منتظر نتیجه و آرزو ها و این چیزا باشیم. سال هاست در انتظار دعوت نامه اند :دی
تلاش رو چجوری معنی میکنید در اینجا؟ یادگیری؟ الان تلاش باید در ارائه باشه
البته با شما موافقم که از علم هم نباید عقب موند که در پست ها هم اشاره داشتم

ravand
شنبه 25 خرداد 1392, 17:39 عصر
ببینید اولاً خواهش میکنم اینجا دیگه بحث سیاسی نکنید. چون جاش نیست . سیاست کثیفه و همه جا رو به گند میکشه. بعدشم شما یه جوری حرف میزنی انگار من هیچی نمی فهمم و شما فقط می فهمی. شما اول نظرت رو گفتی منم گفتم دیگه باید منتظر باشیم ببینیم نظر بقیه چیه؟

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 17:44 عصر
به هیچ وجه بحث سیاسی نبود ، در رابطه با اولویت دهی مبنی بر تمرکز آینده کاری این برنامه نویسی در ایران بود، حتی اون مثال هم اقتصادی بود نه سیاسی
روی صحبت من هم فقط به شما نبود ،هم چنین جسارتی نکردم دوست عزیز (یک قسمت هایی رو هم ویرایش کردم که خدایی نکرده روی صحبتم با شخص خاصی نباشه)
فقط چیزایی رو که دیدم گفتم و برداشت آزاده
من خودم در یک بازه زمانی طولانی که صرف یادگیری کردم و به وضوح این رو حس کردم
همون طور که گفتم

من معتقدم هر برنامه نویس خودش باید این نیازش رو تشخیص بده

youngold
شنبه 25 خرداد 1392, 18:04 عصر
up... (edited)

SONITAJ
شنبه 25 خرداد 1392, 23:34 عصر
سلام
من شنبه همین هفته از آمل وبابل برگشتم واقعا شهرهای زیبایی هستندو. من یک پیشنهاد دارم اونم درباره خودم هست . احتمال حضور من توی نشست دوم دوباره خیلی کم هست دوست دارم شرکت کنم ولی بخاطر مشکلاتی که دارم نمی تونم یا نمیشه و امکانش نیست .رزومه من پیش اقا مهردا هست ایشون میتونند از طریق اون من را به عنوان یکی از اعضای نهاد به دوستانی که شرکت می کنند معرفی کنند.و اگر اشکال نداره و با اجازه استاد شهرکی و دیگر اعضای عضو نهاد عکس،اسم و فامیل دیگر اعضا و زمینه تخصصی بقیه اعضا را برای من ایمیل کنید.(این یک خواهش از طرف من هست ازشما و هیچ اجباری از در پذیرفتن اون از طرف شما نیست.)من آقا مهرداد خواهش می کنم ایشون نماینده من ، برای معرفی من ب دوستان حاضر در نسشت باشند (اگر امکان پذیرفتن خواهش من را دارند لطفا به من هم خبر بدهند.)
ممنونم

$ M 3 H R D A D $
شنبه 25 خرداد 1392, 23:40 عصر
سلام
من شنبه همین هفته از آمل وبابل برگشتم واقعا شهرهای زیبایی هستندو. من یک پیشنهاد دارم اونم درباره خودم هست . احتمال حضور من توی نشست دوم دوباره خیلی کم هست دوست دارم شرکت کنم ولی بخاطر مشکلاتی که دارم نمی تونم یا نمیشه و امکانش نیست .رزومه من پیش اقا مهردا هست ایشون میتونند از طریق اون من را به عنوان یکی از اعضای نهاد به دوستانی که شرکت می کنند معرفی کنند.و اگر اشکال نداره و با اجازه استاد شهرکی و دیگر اعضای عضو نهاد عکس،اسم و فامیل دیگر اعضا و زمینه تخصصی بقیه اعضا را برای من ایمیل کنید.(این یک خواهش از طرف من هست ازشما و هیچ اجباری از در پذیرفتن اون از طرف شما نیست.)من آقا مهرداد خواهش می کنم ایشون نماینده من ، برای معرفی من ب دوستان حاضر در نسشت باشند (اگر امکان پذیرفتن خواهش من را دارند لطفا به من هم خبر بدهند.)
ممنونم

مشکل شما پیه برای نیومدن؟ ما حضور میخوای دوستان
به خدا برای ما ه سخته واقعا مسافرت ها اما با یک هدف خاص میایم
مشکلی برای ارائه هرکدام از دوستان نیست
تصاویر و خلاصه مالب هم که اعلام میشه تو انجمن و انشا الله سایت نهاد
اما باید مشکلات و رفع کنیم
یک نفر هم یک نفره و یعنی یک فکر جدید ! شایدم یک انقلاب فرکری و تغییر روند کار نهاد...

SONITAJ
شنبه 25 خرداد 1392, 23:42 عصر
سلام
یک خواهش و درخواست از تمامی دوستان عزیز عضو نهاد ::
لطفا در باره مواردی که مهم و حیاتی نیستند باهم بحث نکنید.چرا که اهداف نهاد و راه اندازی اون حیاتی تر ومهمتر هست .راه دراز ومسیر خطیری پیش رو هست چرا که تا به امروز حتی صحبت چنین نهادی یا سازمان یا....که چنین برنامه هایی را برای برنامه نویسان واینده کاری انها مد نظر داشته باشد،مطرح نشده یعنی اولین باره وهر اولین باری یعنی یک نوآوری و هر نواوری به تناسب خودش طبق مسایل تحلیلی و استراتزیک، یک استراتژی مهم هست که برای پیاده شدنش همدلی ، تلاش ، صبر و آگاهی لازم هست.:تشویق:
پس لطفا مباحث فرعی که باعث دور شدن از هدف میشه را وارد نفرمایید.:لبخندساده:
بی نهایت ممنونم.

SONITAJ
شنبه 25 خرداد 1392, 23:58 عصر
من دلایل نیومدنم را برای شماPM خصوصی کردم ولی سعی می کنم الکترونیکی یا تلفنی حضور داشته باشم اگر امکانات شما وجود داشته باشه. وعکس من هم ظاهر من را نشون میده تادیگر دوستان هم من را بشناسند.
امیدوارم مشکلات حل بشه و بتونم حضوری شرکت کنم .
اگر نشد پیشاپیش عذر خواهی می کنم.

SilverLearn
یک شنبه 26 خرداد 1392, 00:38 صبح
آقا میگم نمیشه غیر از این نشست ها هر از چند گاهی هم یک ویدیو کنفرانسی ( یا یه چیزی شبیه به این ) بگذاریم برای بچه های فعال انجمن ...... ؟

rezaonline.net
یک شنبه 26 خرداد 1392, 02:53 صبح
آمل ، بابل ، اصفهان ، شیراز ، ارومیه این ور آب آون ور آب ، وقتی هدف مشخص باشد دیگه مهم نیست کجا باشه .
آقا من پایه ام هر جا خواستین بگین . (شرح حال منم اینه دست میکنم جیبم و کیف پولم رو برمیدارم و میام :) )

ravand
یک شنبه 26 خرداد 1392, 07:33 صبح
منم با SONITAJ موافقم اینجا جای بحث های حاشیه ای نیست. برای همین بود که من اون هفته به مهرداد پیام دادم ازش خواستم یه کنفرانس آنلاین برگزار بشه قرار بود اون هفته جوابش رو بهم بده ولی هنوز هیچ جوابی نداده. فکر میکنم کنفرانس آنلاین باعث میشه زودتر به ایده ها و طرح ها و برنامه های مورد نظرمون برسیم. و بعد نتایجش رو توی این تاپیک مطرح میکنیم که اگه کسی ام نبود بدونه چی گذشته و چی شده؟

MMSHFE
یک شنبه 26 خرداد 1392, 09:25 صبح
دوستان عزیز، چند مورد رو لازمه یادآوری کنم (اول به خودم). اینهمه نگین اهداف نهاد مشخص بشه! مگه پست اول این تاپیک رو نخوندین؟ اهداف نهاد اونجا نوشته شده. هر کسی هم نظر جدید یا انتقاد/پیشنهادی داره مطرح کنه ولی هی نگین هدفمون رو مشخص کنیم چون هدفمون مشخص هست! مورد بعدی اینکه بحث کنفرانس آنلاین و بخصوص ویدئو کنفرانس رو بهتره با این اوضاع اینترنت کشور، بیخیال بشیم. توی نشست حضوری وقتی یک حرفی میزنیم، چند نفر منظورمون رو نمیگیرن، اونوقت انتظار داریم توی یک محیط متنی، نظرمون رو برسونیم که نه لحن صحبت و نه آهنگش مشخصه و اگه به درستی از قواعد نگارشی استفاده نشه، یک جمله میتونه حالتهای مختلف سؤالی، طنز (کنایه)، خبری و... پیدا کنه. حالا اشتباهات تایپی مهرداد بماند :چشمک:
همینجا هم صراحتاً عرض میکنم هر کسی که به کار نهاد و به توان خودش و بقیه اعضا ایمان نداره، خیلی محترمانه همین الآن که هیچ کار خاصی انجام نشده و هزینه ای هم احیاناً پرداخت نشده، اون رو ترک کنه و هر کسی هم که از این به بعد توی نهاد میاد یا عضویتش رو حفظ میکنه، دست از بدبینی و حرفهای نا امید کننده و... برداره. قصد نداریم شعار بدیم، برای همین هر کسی که حرفی میزنه، باید برنامه اجرایی برای حرفش داشته باشه و بتونه ازش توی نشستها دفاع کنه و در مقابل کسی هم حق نداره هیچ حرفی و پیشنهادی رو دست کم بگیره.
باور کنید خسته شدم از بس پستهای ناامیدانه بعضیها رو خوندم. اگه اینقدر خودتون رو دست کم میگیرین، چرا اومدین توی نهاد عضو بشین؟ اینجا جاییه که قراره کارهای بزرگ انجام بدیم. بنابراین، بی تعارف عرض میکنم، به آدمهای کوچک (کسانی که خودشون و دیگران رو کوچک میشمارن) نیازی نداریم. والا بسه دیگه، اولین شغل پردرآمد دنیا رو دارین، اونوقت هی میگین نمیشه اینکار رو بکنیم، این هدف خیلی بزرگیه، این راه خیلی سختیه... بله همه این موارد درسته ولی آدمهایی هم که جمع میکنیم، یا در حد و اندازه این کار بزرگ هستن، یا اینقدر اراده دارن که با آموزشهایی که نهاد ارائه میکنه، برنامه نویسهای بزرگی بشن. بنابراین مجدداً تأکید میکنم کسانی که بزرگ نیستن و میترسن بزرگ بشن، همین الآن نهاد رو ترک کنن.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 26 خرداد 1392, 09:49 صبح
حکایت بعضی از دوستان اینه که میان تو تالار PHP و عنوان تاپیک و میخونند( حمایت...) بعدشم 11 تا صفحه جلوشو می بینند و اخریشم باز میکنند....اخرشم میگن مگه میشه !!!

کنفرانش همراه با صدا باشه خوبه
دوستمون راوند پیشنهاد دادند
پس میخوام به نظر این کاربرمون اهمیت بدم
دوستان سر یک زمان به توافق برسیم تا نتیجه این کار و ببینیم .؟

دوستانی هم که نا امید هستند دیگه مهندس شهرکی نا گفته ها و گفته....

اما بدونید شما چندیدن سال هست که تو این راه قدم گذاشتید....شک نکنید این اتوبان یک طرفه و باید به همون اندازه که جلو اومدی برگردی ! اونم خلاف جهت بقیه ! هم خطرش زیاده هم زمانش دوباره باید تکرار بشه !
حرف خنده داری نزدم دوستان ! بهش فکر کنید !
یا خودتونو به جا ای برسونید یا اینکه بیخیال این حرفه بشید

majidariamanesh
یک شنبه 26 خرداد 1392, 10:27 صبح
آمل ، بابل ، اصفهان ، شیراز ، ارومیه این ور آب آون ور آب ، وقتی هدف مشخص باشد دیگه مهم نیست کجا باشه .
آقا من پایه ام هر جا خواستین بگین . (شرح حال منم اینه دست میکنم جیبم و کیف پولم رو برمیدارم و میام :) )

بابا پولدار - رضا داداش من از خدامه بیام اما باید دید هیئت دولت بودجشو تصویب میکنه یا نه

زمان مشخص بشه ... به نظر من بذاریم اوایل تیر:-) مهرداد هم قول داده ببرتمون دریا

majidariamanesh
یک شنبه 26 خرداد 1392, 10:29 صبح
حکایت بعضی از دوستان اینه که میان تو تالار PHP و عنوان تاپیک و میخونند( حمایت...) بعدشم 11 تا صفحه جلوشو می بینند و اخریشم باز میکنند....اخرشم میگن مگه میشه !!!

کنفرانش همراه با صدا باشه خوبه
دوستمون راوند پیشنهاد دادند
پس میخوام به نظر این کاربرمون اهمیت بدم
دوستان سر یک زمان به توافق برسیم تا نتیجه این کار و ببینیم .؟

دوستانی هم که نا امید هستند دیگه مهندس شهرکی نا گفته ها و گفته....

اما بدونید شما چندیدن سال هست که تو این راه قدم گذاشتید....شک نکنید این اتوبان یک طرفه و باید به همون اندازه که جلو اومدی برگردی ! اونم خلاف جهت بقیه ! هم خطرش زیاده هم زمانش دوباره باید تکرار بشه !
حرف خنده داری نزدم دوستان ! بهش فکر کنید !
یا خودتونو به جا ای برسونید یا اینکه بیخیال این حرفه بشید

مهرداد من حرفی ندارم میام مهمون تو :بامزه: یه تور دریا نوردی هم بریم ... در کل من پایم فقط باید ببینم چقد بودجه میخواد ببینم هیئت دولت قبول میکنه یا نه :چشمک:

majidariamanesh
یک شنبه 26 خرداد 1392, 10:31 صبح
دوستان عزیز، چند مورد رو لازمه یادآوری کنم (اول به خودم). اینهمه نگین اهداف نهاد مشخص بشه! مگه پست اول این تاپیک رو نخوندین؟ اهداف نهاد اونجا نوشته شده. هر کسی هم نظر جدید یا انتقاد/پیشنهادی داره مطرح کنه ولی هی نگین هدفمون رو مشخص کنیم چون هدفمون مشخص هست! مورد بعدی اینکه بحث کنفرانس آنلاین و بخصوص ویدئو کنفرانس رو بهتره با این اوضاع اینترنت کشور، بیخیال بشیم. توی نشست حضوری وقتی یک حرفی میزنیم، چند نفر منظورمون رو نمیگیرن، اونوقت انتظار داریم توی یک محیط متنی، نظرمون رو برسونیم که نه لحن صحبت و نه آهنگش مشخصه و اگه به درستی از قواعد نگارشی استفاده نشه، یک جمله میتونه حالتهای مختلف سؤالی، طنز (کنایه)، خبری و... پیدا کنه. حالا اشتباهات تایپی مهرداد بماند :چشمک:
همینجا هم صراحتاً عرض میکنم هر کسی که به کار نهاد و به توان خودش و بقیه اعضا ایمان نداره، خیلی محترمانه همین الآن که هیچ کار خاصی انجام نشده و هزینه ای هم احیاناً پرداخت نشده، اون رو ترک کنه و هر کسی هم که از این به بعد توی نهاد میاد یا عضویتش رو حفظ میکنه، دست از بدبینی و حرفهای نا امید کننده و... برداره. قصد نداریم شعار بدیم، برای همین هر کسی که حرفی میزنه، باید برنامه اجرایی برای حرفش داشته باشه و بتونه ازش توی نشستها دفاع کنه و در مقابل کسی هم حق نداره هیچ حرفی و پیشنهادی رو دست کم بگیره.
باور کنید خسته شدم از بس پستهای ناامیدانه بعضیها رو خوندم. اگه اینقدر خودتون رو دست کم میگیرین، چرا اومدین توی نهاد عضو بشین؟ اینجا جاییه که قراره کارهای بزرگ انجام بدیم. بنابراین، بی تعارف عرض میکنم، به آدمهای کوچک (کسانی که خودشون و دیگران رو کوچک میشمارن) نیازی نداریم. والا بسه دیگه، اولین شغل پردرآمد دنیا رو دارین، اونوقت هی میگین نمیشه اینکار رو بکنیم، این هدف خیلی بزرگیه، این راه خیلی سختیه... بله همه این موارد درسته ولی آدمهایی هم که جمع میکنیم، یا در حد و اندازه این کار بزرگ هستن، یا اینقدر اراده دارن که با آموزشهایی که نهاد ارائه میکنه، برنامه نویسهای بزرگی بشن. بنابراین مجدداً تأکید میکنم کسانی که بزرگ نیستن و میترسن بزرگ بشن، همین الآن نهاد رو ترک کنن.

آقای شهرکی شما از اصفهان میری دست ما رو هم بگیر ببر:-) صواب داره(ثواب داره )(سواب داره) :لبخند:

پ.ن : نمیدونستم صواب با کدوم ث هست بخاطر همین با هر سه تا نوشتم

youngold
یک شنبه 26 خرداد 1392, 13:37 عصر
MMSHFE (http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE), $ M 3 H R D A D $ (http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D)
اگر منظور شما دوستان با من بود من کل این تاپیک رو مطالعه کردم بعد به خودم اجازه ی پست زدن دادم ، من برعکس دارم از نهاد دفاع میکنم و خیلی امیدواروم درچند خودم نتونم توش سهمی داشته باشم برام لذت بخشه سایر همکارانم موفق بشن به نوعی پتانسیل های کارمون در ایران آزاد بشه و کل حرفم این بود که مهم نیست نهاد چه کار میخواد بکنه همونطور که دوستمون گفتن هدفش مشخصه، همینکه خودش رو در حال حاضر نشون بده حرکت مهمیه (حالا کنفرانس ، دانشگاه یا هر جای دیگه)
به نظر این نهاد پتانسیل خیلی بالایی میتونه داشته باشه ، به خصوص برای عملی کردن ایده های تجاری (که سودش رو فقط کارفرما ها میبرن:چشمک:)
دوری از کار انفرادی ، تبادل اطلاعات، حفظ پرستیژ کاری و جایگاه کار ما هم از پتانسیل های از پیش تعیین شده این کار هستن
توی یکی از تاپیک ها که راجع به آینده کاری برنامه نویسی وب پرسیده شده بود و مطالعه میکردم $ M 3 H R D A D $ (http://barnamenevis.org/member.php?131829-M-3-H-R-D-A-D) پیشنهاد سایت ساز رو دادن
در حد یک پیشنهاد دارم عرض میکنم که نهاد بعد از یکپارچه سازی ای که شد به چند تیم تقسیم بشه و مثلاً دو تیم روی پروژه های خصوصی کار کنن تا در کنارش دو تیم دیگه به پشتوانه سرمایه اون پروژه های خصوصی روی ایده های تجاری کار کنند بعد از سودآوری کار هم هزینه زحمت پروژه های خصوصی تمام و کمال به تیم هایی که روی پروژه های خصوصی کار کردن بازمیگرده

SONITAJ
یک شنبه 26 خرداد 1392, 18:27 عصر
سلام من هم با نظر آقای شهرکی موافق هستم .هرکاری که بخواهید راه اندازی کنید سختی داره ،هرکاری بالا وپایین داره ،کم و زیاد داره چرابعضی ااز دوستان فقط فاز منفی میفرسند.باید یاد بگیرید مرد روزهای سخت باشید. آیا شما هدفتون توی زتدگیتون مشخصه؟میدونید از زندگیتون، ازاینکه رفتید درس خووندید ، از اینکه دنبال کار می گردید و....چی میخواهید؟منظورم هدف نهاد نیست ،هدفهای شخصی هست که هر فرد برای خودش داره؟لطفا اول هدف شخصی که دارید و میخواهید دنبالش کنید را مشخص کنید بعد به این نتیجه برسید که ایا عضویت توی این نهاد میتونه به شما در رسیدن به هدفتون کمک کنه یا نه؟اگر بله که یاعلی اگر هم که نه توی چیزی که می خواهید موفق باشید.
لطفا یه کم بهش فکرکنید،بالا پایین کنید.اب خوردن به آب خورن هم سختی داره باید بلندشید، یه لیوان بردارید،، آب توی اون بریزید،لیوان را با دست بگیرید وبعد آب را بخورید . کارهای بزرگ هم همینه فقط یه کم بزرگتر هست .یه ارداه قوی میخواد با یک پشتکار فوق العاده،یه همت زیاد و زمانی اراده و پشتکار را بدست میارید که هدفتون مشخص باشه ؟قبول ندارید؟:متفکر::متفکر:لطفا درباره اون فکر کنید، تحقیق کنید،آگاهی تون را بالا ببرید بعد تصمیم بگیرید.

MMSHFE
دوشنبه 27 خرداد 1392, 07:00 صبح
اگر منظور شما دوستان با من بود...
خیر منظور صحبت من شما نبودین، کلی گفتم.

youngold
دوشنبه 27 خرداد 1392, 15:23 عصر
مزایای انجام پروژه های تجاری برای نهاد هم نیاز به یاداوری نداره ، خودش به نوعی تبلیغ هست و اعتبار بالایی به نهاد میده به نوعی هر چیزی رو که برای حفظ نهاد احتیاج دارید رو میده
به نظرم این تاخیر در شروع کار هم خوب نیست دوستان هرچه زودتر باید شروع کنید ، چون هر چه زمان بگذره اشخاص بیشتری رو از دست میدید به هر حال زندگی خرج داره و اینها کنار میکشند ، من چند بار با این موضوع موجه شدم ، از خودم هم بخوام مثال بزنم من زیاد در بازار کار خصوصی نبودم ، یک سال بود که درگیر پروژه تجاری شدم در این بین فرصت های شغلی دیگه ای داشتم ولی وقت نبود، و همینکه حمایت مالی درست و حسابی نداشتم (دیگه دوستانی که کار کردن میدونن یعنی چی این وضعیت)، این نهاد دقیقاً چیزی رو که من نبودش رو حس کردم در اختیار اعضا میزاره اونم به انجام رسوندن پروژه های تجاری با حوصله و بدون فشار کار هست (به خاطر اون انجام پروژه های خصوصی که گفتم)
دست بجونبونید دوستان

Jarvis
دوشنبه 27 خرداد 1392, 17:14 عصر
استاد شهرکی و مهرداد عزیز ... تاریخ نشست دوم رو طوری تنظیم کنید که توی ماه رمضون نباشه خواهشاً ... یا قبلش باشه .. یا بعدش ... ممنون.

saman-arsenal
دوشنبه 27 خرداد 1392, 23:02 عصر
منم پایه ام وقت و تعین کنید تا منم کیفمو بردارم بیام:لبخند:
فقط به قول محمد صالحی عزیز حواستون به ماه رمضون هم باشه:لبخند:

MMSHFE
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 08:08 صبح
دوستان عزیز، چرا همش منتظرین من و آقا مهرداد کارها رو تنظیم کنیم؟ مگه خودتون عضو نهاد نیستین؟ قراره بعداً هم توی نهاد همینطوری منفعل باشین و ببینین بقیه دارن چکار میکنن و دنبالشون راه بیفتین؟ خودتون درمورد زمان و مکان و... پیشنهاد بدین. الآن که دیگه اگه به اینترنت هم دسترسی نداشتین، سامانه پیامک نهاد راه اندازی شده (30005833000333) و میتونید با اون شماره در ارتباط باشین (ازطریق پیامک).

Jarvis
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 08:39 صبح
خب در مورد مکان همون بابل... چون اگه بگم جایی غیر از بابل ، مهرداد اعتراض میکنه :لبخند:
زمان هم من روی تقویم نگا کردم نوزدهم تیر میشه اول ماه رمضون... حالا تاریخ پیشنهادی من ، 9 تیر .. یا 15 تیر هستش ...
دوستان هم نظر خودشون رو اعلام کنن

saman-arsenal
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 23:58 عصر
من با 15 تیر موافقم

امین مستانی
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 11:18 صبح
سلام ...

آقا به فکر کنکوری ها هم باشین ...
کنکور سراسری از 8 تا 10 تیر هست (تقریبا)

2 روز هم استراحت بعدش :لبخند::گیج:

12 تیر به بعد :چشمک:

SlowCode
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 11:53 صبح
من کلا وقتم آزاده و زمانش برام فرقی نداره، ولی فکر کنم 15 تیر مناسب باشه.

Jarvis
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 12:12 عصر
خب انگار همون 15 تیر که خودم هم موافقم تاریخ خوبیه ... اگه مهرداد جان و استاد شهرکی هم موافق باشن همین تاریخ رو به عنوان تاریخ برگزاری نشست دوم تعیین کنیم:لبخندساده::متفکر:

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 13:45 عصر
سری قبل 20 نفر بودیم
الان کلا 3 نفر اینجا اطلاع رسانی ها و پیگرند
نمیشه با نظر 3 نفر که البته محترمه یک نشست و تنظیم کرد
پس کجا هستند بچه ها؟

Jarvis
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 13:51 عصر
به نظرم باز باید دست به کار پیغام و پسغام بشیم :گیج:

***BiDaK***
پنج شنبه 30 خرداد 1392, 18:36 عصر
15 خوبه...

armsoftpc
جمعه 31 خرداد 1392, 14:31 عصر
با سلام
دوستان! به نظر من دارید وقتتون رو تلف می کنید، مثلا الان اهدافی که معین شده بود، چندتاش محقق شده؟

1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهادبه جز موارد برگزاری سمینار که بنظرم باید توی حاشیه باشد، دوستان پیگیر کدوم بودند، مثلا "تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT" که بسیار مهمه.
مگه هدف اصلی نهاد ایجاد اشتغال برای برنامه نویسان نیست؟:عصبانی++:
پس کوش. ما که جز اسم و سمیناهار (سمینار) از نهاد چیزی نمی بینیم.
خواهشا دوستان اگه می خوان چنین نهادی پا بگیره، همکاری کنن (با آقای شهرکی) و از بحث های تفریحی و بیهوده خودداری کنند.:متفکر:
موفق و موید باشید.

MMSHFE
جمعه 31 خرداد 1392, 14:37 عصر
ضمن تشکر از اظهار نظر دلسوزانه شما، لازمه یک نکته رو یادآوری کنم: اگه میبینید اهداف نهاد تا حالا هیچ کدومش محقق نشده، بخاطر اینه که نهاد هنوز شکل نگرفته و جایی هم ثبت نشده. هدف از این نشستها هم بررسی راهکارها و تبادل نظر درخصوص نحوه راه اندازی نهاد هست و اینکه اهداف و قوانین و... رو بررسی و درصورت لزوم، اضافه، اصلاح یا حذف کنیم. نهاد که راه اندازی بشه و روال خودش رو پیدا کنه، سروکله پروژه ها و اشتغال و... هم پیدا خواهد شد. همین الآن حدود 15 پروژه کوچک و بزرگ که هرکدوم، بخشی از نیازهای روز جامعه رو برطرف میکنن و بطور متوسط میشه بیش از 200 نسخه از هر کدوم رو بفروشیم، تعریف شده و مستنداتش هم آماده است که به محض راه اندازی نهاد، بین اعضا برحسب تخصصهایی که دارن، تقسیم خواهد شد.

armsoftpc
جمعه 31 خرداد 1392, 15:41 عصر
ممنون از شما، اما یه سوال، نهاد کی بطور رسمی کارش رو شروع می کنه؟

MMSHFE
جمعه 31 خرداد 1392, 15:46 عصر
واقعاً الآن نمیشه زمان دقیقی رو مشخص کرد ولی یک چیز مسلمه: تا وقتی که دوستان این نشستها رو جدی نگیرن و حضور فعالی نداشته باشن و مدام بهانه هایی مثل «من راهم دوره»، «بابام نمیگذاره»، «پول ندارم» و امثالهم بیارن، این روز هرگز نخواهد رسید.

dousti_design
جمعه 31 خرداد 1392, 17:28 عصر
در تایید گفته های جناب شهرکی دوستان اینو بدونید که با چندتا پست و تاپیک توی یه فروم نمیشه کاری از پیش برد. باید جلسه های حضوری بصورت مرتب و بازه های زمانی کوتاه برگذار بشه و مطمئن باشید همون جلسه ها هستند که میتونن راهگشا باشند.
بنظرم تو یکی از این سایتهای نظر سنجی یه نظرسنجی ایجاد کنید در مورد زمان و مکان نشست و اون رو بصورت خصوصی به ایمیل های بچه ها ارسال کنید.

Tarragon
شنبه 01 تیر 1392, 08:45 صبح
سلام
آقای شهرکی.
خودتون قضاوت کنید اگر شما یه فرزند 15 ساله داشتید می ذاشتید تنهایی پاشه بره اون ور کشور؟
خب پدر من نگرانه منه.
نشست اگر تو یه جای نزدیک تر باشه رو چشمم حاضرم بیام ولی نه دیگه اون سر کشور.

SONITAJ
شنبه 01 تیر 1392, 10:19 صبح
سلام
اینها قسمتی از اهداف نهادند:

1- تعریف پروژه های جدید مطابق با نیاز روز جامعه IT
2- قبول پروژه از مشتریان و قیمتگذاری عادلانه
3- تقسیم پروژه ها به صورت منصفانه و گردشی بین اعضا به نحوی که اعضای نهاد، بیکار نمونن
4- برگزاری سمینارهای عمومی و تخصصی با هدف تبیین اهداف نهاد و توجیه مشتریان درخصوص اصول قیمتگذاری
5- آموزش برنامه نویسی خلاقانه به اعضا با هزینه بسیار کم
6- برگزاری دوره های آموزشی تکنیکها و ابزارهای نوین برنامه نویسی برای اعضا با هزینه بسیار کم
7- راه اندازی و تشکیل جلسات متعدد در شهرهای مختلف جهت معارفه اعضای جدید و تبادل تجربیات بین اعضا
8- آموزش اصول «برنامه نویسی» به جای «کدنویسی» به اعضا
9- ورود نهاد به قراردادهای بزرگ و پشتیبانی از اعضایی که درصورت فعالیت انفرادی نمیتونن پروژه های مهم بگیرن
10- ثبت پروژه های انجام شده در کارنامه نهاد به اسم همون اعضایی که کار رو انجام دادن و تشکیل پروفایل اختصاصی برای هرکدوم از اعضا به نحوی که پروژه های انجام شده هر فرد در داخل نهاد، قابل مشاهده باشه
11- راه اندازی و مدیریت سایت اختصاصی نهاد برای قبول سفارش جدید و اعلام قیمت مرجع نهاد بعد از مشورت داخلی با اعضا و همچنین مشاهده پروفایل اختصاصی و رزومه اعضا، مشاهده نمونه کارها و...
12- ایجاد و گسترش یک Framework اختصاصی PHP با هدف سادگی و رعایت استانداردهای برنامه نویسی جهانی جهت پرهیز از کدنویسی نامرتب و غیر اصولی (اسپاگتی) در پروژه ها
13- تهیه، تکثیر و توزیع مجموعه های آموزشی در قالب CD و DVD و PodCast بین اعضا بصورت رایگان و فروش بصورت عمومی با برند نهاد
برای اینکه بتونیم نهاد را راه اندازی کنیم باید تلاش بیشتری کنیم و سرعت بیشتری به کارها بدهیم .همیشه تا به امروز اولین ها سخت ترین بوده اند و برای اینکه راحتر و بهتر بشه سختی ها و مشکلات را حل کرد باید همکاری کرد و از تجربه های دیگران استفاده کرد،متخصصین را به کمک طلبید و از افرادی که اگاهی دارند استفاده نمود.
من یک پیشنهاد دارم : و اون هم این است ک برای مراحل اولیه وچشم اندازها و بحث های استراتژیک اون از افراد متخصص دراین زمینه و استراتژی های بازار و تجربه اونها استفاده کنیم تا بتونیم سریعتر این مراحل را پیش بریم و نهاد را ثبت کنیم.
یکی از استادهای دوران دانشگاه من تخصصش این زمینه هست، من می خواهم از ایشان خواهش کنم به ما بپیوندند و مارا دراین راه یاری کنم ولی چون این نهاد،یک نهاد گروهی است و تمامی اعضای نهاد در اون سهم دارند و قراره قدمی بردارند نمی تونم بدون مشورت با شما ونادیده گرفتن نظر شما،از ایشان دعوت به غمل بیارم.
به همیت دلیل من موضوع را اینجا مطرح کردم تا نظر تمامی دوستان را بدونم و بعداز تصمیم نهایی توسط شما با ایشون صحبت کنم .دعوت من از ایشون بستگی ب نظر تمامی اعضا داره و تمامی اعضا باید نظر خودشون را بیان کنند.
لطفا بعد از هر صحبتی و هر نظری که دارید ب صورت bold آخر صحبتهای خودتون این را بنویسید:
من با دعوت از ایشان موافق هستم/موافق نیستم. :متفکر:
تا بعد از مشخص شدن نتیجه نظر سنجی ونظرات جمع تصمیم نهایی را بگیرم و مشخص بشود از ایشان دعوت بشه یانه .
این فقط یک پیشنهاد از طرف من هست نه یک اجبار.
ممنونم

Tarragon
شنبه 01 تیر 1392, 11:08 صبح
من با دعوت از ایشان موافق هستم.

***BiDaK***
شنبه 01 تیر 1392, 12:10 عصر
سلام
اینها قسمتی از اهداف نهادند:

برای اینکه بتونیم نهاد را راه اندازی کنیم باید تلاش بیشتری کنیم و سرعت بیشتری به کارها بدهیم .همیشه تا به امروز اولین ها سخت ترین بوده اند و برای اینکه راحتر و بهتر بشه سختی ها و مشکلات را حل کرد باید همکاری کرد و از تجربه های دیگران استفاده کرد،متخصصین را به کمک طلبید و از افرادی که اگاهی دارند استفاده نمود.
من یک پیشنهاد دارم : و اون هم این است ک برای مراحل اولیه وچشم اندازها و بحث های استراتژیک اون از افراد متخصص دراین زمینه و استراتژی های بازار و تجربه اونها استفاده کنیم تا بتونیم سریعتر این مراحل را پیش بریم و نهاد را ثبت کنیم.
یکی از استادهای دوران دانشگاه من تخصصش این زمینه هست، من می خواهم از ایشان خواهش کنم به ما بپیوندند و مارا دراین راه یاری کنم ولی چون این نهاد،یک نهاد گروهی است و تمامی اعضای نهاد در اون سهم دارند و قراره قدمی بردارند نمی تونم بدون مشورت با شما ونادیده گرفتن نظر شما،از ایشان دعوت به غمل بیارم.
به همیت دلیل من موضوع را اینجا مطرح کردم تا نظر تمامی دوستان را بدونم و بعداز تصمیم نهایی توسط شما با ایشون صحبت کنم .دعوت من از ایشون بستگی ب نظر تمامی اعضا داره و تمامی اعضا باید نظر خودشون را بیان کنند.
لطفا بعد از هر صحبتی و هر نظری که دارید ب صورت bold آخر صحبتهای خودتون این را بنویسید:
تا بعد از مشخص شدن نتیجه نظر سنجی ونظرات جمع تصمیم نهایی را بگیرم و مشخص بشود از ایشان دعوت بشه یانه .
ممنونم

سوال کردن داره؟:متفکر:

SlowCode
شنبه 01 تیر 1392, 12:17 عصر
قطعا کمک افراد با تجربه روی روند نهاد تاثیر میذاره ولی لازمش اینه که دوستان بیان تو این نشست شرکت کنن.
الان تعداد ما به 10 نفر نمیرسه! ما اگه با همین وضع بریم نشست بعد از اساتید دعوت کنیم بیان یکم زشته دیگه! با این تعداد که نمیشه کار بزرگی کرد!
دوستانی که تو نشست اول بودین یه نظری بدین تا ما هم بدونیم تو این نشست چند نفر شرکت میکنن.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم:لبخندساده: ولی اگه حضور دوستان بیشتر از این باشه.

amin7x
شنبه 01 تیر 1392, 13:35 عصر
منم با حسن موافقم درصورتی حضور دوستان بیشتر از این باشه.
من هم با دعوت از ایشان موافق هستم

Jarvis
شنبه 01 تیر 1392, 14:02 عصر
ممنونم
خب قطعا همه ی افراد موافقند ... البته من نمیخوام این وسط برای بقیه تصمیم بگیرم ( سوء تفاهم نشه ) ولی خیلی از افرادی که توی نشست اول بودند ... خیلی هم حمایت میکردند .. الان نیستن ... نام کاربری همشون رو هم میدونم .. ولی اسم نمی برم ...

من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!

WOLF_MEHRDAD
شنبه 01 تیر 1392, 14:03 عصر
سلام دوستان

فقط پنجشنبه و جمعه باشه که وقت برای رفت و اومد باشه .
بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم

شنبه 01 تیر 1392, 15:10 عصر
سلام دوستان من هم وقتي تاريخ نشست معين شد بايد تصميم بگيرم كه ميام يا نه ولي 93.333333% هستم.
و اين كه بچه ها تو تاپيك و نظرها شركت نميكنن اينه كه خب اينجا فقط داره وقت تلف ميشه و هر كسي يه نظري داره و ارائه ميكنه بايد چند تا تاريخ هر چه زودتر معين بشه بعد به همه اطلاع رساني بشه براي نظر سنجي.
و وقتي نظر سنجي تموم شد حتي الامكان همه ي دوستان كه حداقل نظر دادن اگه مطابق ميلشون هم نبود سعي كنن كه بيان بالاخره 2 روز به جايي بر نميخوره.
اگه همينطوري پيش بريم فقط وقت تلف ميشه و هر كسي واسه ي خودش نظري ميده و بس.
يه چيز ديگه اين كه حالا اگه ما اومديم اونجا(مكان نشست حالا هر جا كه بود) بايد كجا بريم نميشه كه از راه رسيده بريم دنبال يه مكان باشيم واسه ي اين 2 روز بالاخره شهر غريبو... اين مساله هم قبل از نشست معلوم بشه بهتره.

Amir_f
شنبه 01 تیر 1392, 17:04 عصر
منم با 20 و 21 تیر ماه موافقم

SONITAJ
شنبه 01 تیر 1392, 19:31 عصر
من فکر میکردم نشست دوم با استقبال بیشتری مواجه میشه و افراد بیشتری تشریف میارن ... با این وضع که نمیشه از کسی دعوت کرد!
شاید یک دلیل اون امتحانات فاینال دوستان باشه که 2گروه شدند گروهی امتحاناتشون قبل ازانتخابات و گروهی بعداز اون افتادکه یک بهم ریختگی و دغدغه زیاد برای دوستان ایجاد کرد.
من تا تصمیم نهایی که توسط رای اعضا گرفته میشه منتظر میمونم.
انشالله همه چی درست میشه.

SONITAJ
شنبه 01 تیر 1392, 19:33 عصر
سلام

بنده 20 و 21 تیر ماه رو پیشنهاد میدم
19تیر برابر است با اول ماه رمضان

MMSHFE
یک شنبه 02 تیر 1392, 08:02 صبح
سلام
آقای شهرکی.
خودتون قضاوت کنید اگر شما یه فرزند 15 ساله داشتید می ذاشتید تنهایی پاشه بره اون ور کشور؟
خب پدر من نگرانه منه.
من اگه یک فرزند 10 ساله هم داشتم که میدونستم رفتنش به اون ور کشور، به آینده شغلیش مربوط میشه و احتمالاً مسیر زندگیش رو در آینده تغییر میده، نه تنها میگذاشتم بره، بلکه درصورت لزوم خودم هم همراهش میرفتم.

Tarragon
یک شنبه 02 تیر 1392, 09:25 صبح
سلام
اما خانواده من یه خانواده ی کشاورزن اصلا نمی دونم برنامه نویسی چیه.
شما لا اقل استاد دانشگاهید می دونید اوضاع از چه قراره ولی خانواده من تنها چیزی رو که باعث پیشرفت من می دونن درس خوندنه همین.

MMSHFE
یک شنبه 02 تیر 1392, 11:49 صبح
خوب شما هم باید باهاشون صحبت کنید. شرایط سخت شما رو درک میکنم ولی بالأخره اگه صحبت نکنید، اوضاع تا ابد همینطور میمونه. بگین این درس و دانشگاه برای اینه که بتونید از این حرفه درآمد کسب کنید و این جلسات هم برای همینه که توی نهادی قرار بگیرین که راه اصولی کسب درآمد از این رشته رو (که توی دانشگاه یاد نمیدن)، به شما نشون میده. با دست روی دست گذاشتن، چیزی عوض نمیشه.

hessam2003
یک شنبه 02 تیر 1392, 12:14 عصر
سلام.
امیدوارم صنف ثابتی برای برنامه نویسان ایجاد گردد.

amin7x
یک شنبه 02 تیر 1392, 12:33 عصر
آقای شهرکی میشه اون DVD هایی که سری قبل دادید این سری هم به کسایی که تازه امدن بدید؟
راستی من اول از بندرعباس باید بیام تهران بعدش از اونجا بیام آمل ، دوستان تهران تا آمل چند ساعته؟
توی این سری فقط بحث میکنیم یا مطالب آموزشی هم یاد میدید؟

***BiDaK***
یک شنبه 02 تیر 1392, 13:23 عصر
آقای شهرکی میشه اون DVD هایی که سری قبل دادید این سری هم به کسایی که تازه امدن بدید؟
راستی من اول از بندرعباس باید بیام تهران بعدش از اونجا بیام آمل ، دوستان تهران تا آمل چند ساعته؟
توی این سری فقط بحث میکنیم یا مطالب آموزشی هم یاد میدید؟
بابل. 3 الی 4 ساعت

MMSHFE
یک شنبه 02 تیر 1392, 13:54 عصر
این سری به کسانی که تشریف بیارن، یک DVD-9 (حدود 8.5GB) حاوی جدیدترین e-Bookها و فیلمهای آموزشی و برنامه های کاربردی مختلف مثل Editor و IDE و Server و Source Code و... هدیه داده خواهد شد.

Jarvis
یک شنبه 02 تیر 1392, 14:02 عصر
این سری به کسانی که تشریف بیارن، یک DVD-9 (حدود 8.5GB) حاوی جدیدترین e-Bookها و فیلمهای آموزشی و برنامه های کاربردی مختلف مثل Editor و IDE و Server و Source Code و... هدیه داده خواهد شد.
استاد شهرکی این روش تشویق شما رو تحسین میکنم ... آفرین... :تشویق:

Amir_f
یک شنبه 02 تیر 1392, 19:06 عصر
زمانشو لطفا چند روز قبل از نشست مشخص کنید تا زمان کافی برای اومدن و جا رزرو کردن داشته باشیم . من از 15 ام به بعد وقتم رو میتونم تنظیم کنم

Jarvis
یک شنبه 02 تیر 1392, 20:02 عصر
من همیشه اینجور نشست ها و سمینار ها رو دیدم مسئولین اون سمینار ها میان یه تاریخی مشخص میکنن ... و اعلام میکنن .. هر کی خواست .. خواست ... هر کی هم که نخواست نمیاد خب!
حالا بحث ما به خاطر یک سری مسائل فرق میکنه درسته ... ولی دوستان فرض رو بر این بزارید که بنر فلان سمینار رو دیدید و تاریخ 15 تیر اعلام شده ...
خودتون رو با تاریخ منطبق کنید ...

پیشاپیش ممنون از همکاری همگی

shahriyar3
یک شنبه 02 تیر 1392, 20:10 عصر
من اگه یک فرزند 10 ساله هم داشتم که میدونستم رفتنش به اون ور کشور، به آینده شغلیش مربوط میشه و احتمالاً مسیر زندگیش رو در آینده تغییر میده، نه تنها میگذاشتم بره، بلکه درصورت لزوم خودم هم همراهش میرفتم.
بچه ها توی این سن و سال نباید به پول فکر کنند . نباید به پول درآوردن و پیدا کردن شغل و درآمد بالا داشتن فکر کنن . همه جای دنیا دارن اینو میگن . الان ایشون باید فقط تمرکز و فکر و ذهنش درگیر درس خوندش باشه اگر هم درسش تموم شد فکر بازی و عشق و حالش باشه باید از تعطیلاتش استفاده کنه نه اینکه دغدغه پول بدست آوردن داشته باشه تو این سن!! خدا پدر مادرش و براش نگه داره ولی تا 18 سالگی توی همه جای دنیا خانواده خرج فرزند و میده بعد از اونه که باید وارد محیط کار بشه و بتونه خودش زندگیشو اداره کنه. نه اینکه از این سن و سال فکر و ذکرش بشه پروژه گرفتن و انجام دادن .
چه اصراری هست این دوست عزیز بیاد تو جلسه؟ چرا از 4 تا مدیر پروژه 4 نفر صاحب شرکت دعوت نمیکنید؟ شما که دسترسی دارید یک تاپیک فراخوان بزنید برای افراد با تجربه و حرفه ای و مدیران شرکت ها
والا آدم فکر میکنه متوسط سن بچه های فروم 18 سال هست!!

***BiDaK***
یک شنبه 02 تیر 1392, 21:38 عصر
بچه ها توی این سن و سال نباید به پول فکر کنند . نباید به پول درآوردن و پیدا کردن شغل و درآمد بالا داشتن فکر کنن . همه جای دنیا دارن اینو میگن . الان ایشون باید فقط تمرکز و فکر و ذهنش درگیر درس خوندش باشه اگر هم درسش تموم شد فکر بازی و عشق و حالش باشه باید از تعطیلاتش استفاده کنه نه اینکه دغدغه پول بدست آوردن داشته باشه تو این سن!! خدا پدر مادرش و براش نگه داره ولی تا 18 سالگی توی همه جای دنیا خانواده خرج فرزند و میده بعد از اونه که باید وارد محیط کار بشه و بتونه خودش زندگیشو اداره کنه. نه اینکه از این سن و سال فکر و ذکرش بشه پروژه گرفتن و انجام دادن .
چه اصراری هست این دوست عزیز بیاد تو جلسه؟ چرا از 4 تا مدیر پروژه 4 نفر صاحب شرکت دعوت نمیکنید؟ شما که دسترسی دارید یک تاپیک فراخوان بزنید برای افراد با تجربه و حرفه ای و مدیران شرکت ها
والا آدم فکر میکنه متوسط سن بچه های فروم 18 سال هست!!
عزیز یه مثال زدن توو مثالم مناقشه نیست.هر کسیم راه و روشو دیدش توو زندگی متفاوته.واقعا میخوای کمک کنی یا فقط فقط نقد کنی؟موضوع تاپیک اینه؟چرا همه اصرار دارن حرفای یکی دیگرو بکوبونن توو این تاپیک.
کجای شرعو دینو واقعیت زندگی گفته فرزند تا 18 سالگی باید از خانواده خرجی بگیره؟واقعا خانواده بهش برمیخوره بچش خرجیشو خودش دربیاره؟واقعا همه ی خانواده ها انقد دارن که تا 18 سالگی خرجیه همه فرزنداشونو بدن؟شما بخودت نگا نکن.اون خانواده هایی که 8 نفرن یا 11 نفر یا بیشتر واقعا پدرو مادر باید تا 18 سالگی حرجی بدن؟؟پس این سن تکلیف چیه؟؟؟اینی که میگن 15 سال آدم مکلف میشه چیه؟مکلف شدن فقط نمازو روضس؟؟یعنی واقعا این قانونی که میگی یکسانه همه جا؟چقد زیر 15 ساله ها دارن کار میکنن؟چیزی قانونه که بطور عادلانه بین همه ی مردم تقسیم بشه.این مسیر اشتباه زندگیو ماها مد کردیم که داره بسمتی میره که دیگه 18 عدد شده بعضی جاها تا سن های بالتر هم باید خرجی بدن که مطمئنا هممون دیدیم.حرفام کلی بود.
حالا ازون بحث خارج بشم اینجا خود آقا امین مسیر زندگیشو انتخاب کرده.پس هیج زورو اجباری نیست.وقتی کسی یک مسیرو انتخاب کرد واسه ادامه ی زندگیش ما نباید سنگ بندازیم بگیم نه هنوز 18 سالت پر نشده تا 18 خانوادت موظفن خرجیتو بدن.این حرفا خوب نیست و اصلا درست نیس و فقط از تفکرات غلطه.تک بعدی به مسائل زندگی نگاه نکن.و شما یه چی گفتی منم یه جوابی دادم.دیگه ادامه دادن نداره.بحث تاپیک هم این نیست.ممنون.

Tarragon
یک شنبه 02 تیر 1392, 21:47 عصر
سلام
هم از آقا شهریار ممنونم و هم از آقا بیدک(ببخشید اسمتون رو نمی دونم).

مسئله من یه چیزی مثل همینه با این تفاوت که والدینم این چنین فکر می کنن.
کلا خانواده ی من خیلی از سفر می ترسن(دلیلش رو نمی دونم) آخه تا سال سوم راهنمایی نمی گذاشتن من اردو برم :لبخند:

آقای شهرکی نمی شه یجوری این dvd تون رو برای دانلود یا هرجور دیگه ای که بدست ما برسه قرار بدید؟

تشکر.

SONITAJ
دوشنبه 03 تیر 1392, 00:22 صبح
يكي لطفا ب من ميگه چرا شما فقط درباره نهاد و مسايل مربوط به اون صحبت نمي كنيد؟چرا همش مسايل حاشيه ايي مهم تره ميشه؟:متفکر:
نمي گويم آمدن يا نيامدن اعضا مهم و ضروري نيست هست چون نهاد به عضو نياز داره ولي مسايل حاشيه ايي مهم تر از نهاد واهدافش هستند چرا؟ من درك نمي كنم:گیج:

دوشنبه 03 تیر 1392, 01:02 صبح
پس تاريخ هايي كه قرار شد براي نظر سنجي اعلام بشه چي شد؟ اصلا كي قراره تاريخ ها رو معلوم كنه!
آقا مهرداد و آقاي شهركي فكر كنم بچه ها منتظر جواب آخر شما و يه نتيجه گيري كلي هستن.
راستي يه چيز ديگه اگه ميشه موضوع نشست رو اعلام كنيد تا اعضا خودشون رو آماده كنن بالاخره با فكر كردن به مساله پيش از نشست نتايج بهتري هم كسب ميشه.

Dead Space
دوشنبه 03 تیر 1392, 08:40 صبح
من نظرم روی 6 و 7 یا 13 و 14 تیر ماه هستش.
کلا پنج شنبه جمعه ها باشه سمینار ها خیلی زمان مناسبی هستش.

MMSHFE
دوشنبه 03 تیر 1392, 09:36 صبح
ببینید، مسئله اینه که تا زمان تشکیل نهاد و روی روال افتادن کارها، برگزاری همین نشستها و گردهم آمدن و هم اندیشی برنامه نویسان، مهمترین کاری هست که نهاد باید انجام بده و این مسئله، یک انتخاب نیست که بخوایم ازش بگذریم. توی همین نشستها قراره فعالیت آتی نهاد و نقش اعضا و... مشخص بشه. ضمناً اون DVD هم گه بعنوان هدیه قراره در اختیار شرکت کنندگان قرار بگیره، یه جور تشکر از کسانی هست که زحمت اومدن رو تحمل کردن و چیزی نیست که بخوایم برای دانلود یا سایر موارد، منتشر کنیم وگرنه راه برای تکثیر و توزیع و آپلود و... زیاده. ضمناً این بحثها که هر کسی تا چه سنی باید به درس و این چیزها فکر کنه، یک مسئله شخصی و خانوادگیه و به کسی ارتباطی نداره ولی وقتی ایشون شغل برنامه نویسی رو برای آینده خودشون از الآن انتخاب کردن، دیگه درس و... بهانه قابل قبولی برای شرکت نکردن در نشستها نیست چون اگه درس در اولویته، پس ایشون توی تالار برنامه نویس هم نباید حضور داشته باشن و به همون درسهای مدرسه و دانشگاه برسن کافیه. البته منظورم این نیست که ایشون بهانه میارن چون شرایط خانوادگیشون رو درک میکنم ولی بهرحال، نتیجه این طرز تفکر که افراد تا سن خاصی فقط باید دروس آکادمیک رو بخونن، همین اوضاع الآن برنامه نویسی ما میشه که طرف وقتی دانشگاهش تمام میشه، یکهو میفته توی بازار و نه تجربه داره و نه تخصص (به لطف آموزشهای آکادمیک فوق العاده ما در ایران) و هم به خودش توی کار آسیب میزنه و اونجور که باید از این حرفه کسب درآمد نمیکنه و هم بازار تخصصی این حرفه رو خراب میکنه. من خودم از 12 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم و از همون موقع هم پروژه های دانشگاهی رو که بعضاً دانشجوها نمیتونستن انجام بدن (با ++C/C) انجام میدادم و کسب درآمد میکردم و همین مسئله، کمک بزرگی به خانواده ام بود چون عملاً از 14-13 سالگی خرج خودمو در میاوردم و طبیعتاً وقتی خانواده این موضوع رو دیدن، بیشتر تشویقم کردن که این راه رو ادامه بدم. شما همه جای دنیا بودین که میگین همه جا تا 18 سالگی خرج رو خانواده میده؟ نه عزیز من، اونها هم از سنین پایینتر (سن مشخصی نداره - هر موقع که خود فرزندشون تشخیص بده)، میگذارن وارد بازار کار بشه ولی حمایتش میکنن و مراقب هستن که مسیر رو اشتباه نره و سن 18 سالگی که گفتین، برای اینه که توی تصمیماتش مستقل عمل کنه و دیگه نیازی به کسب اجازه از والدین نداشته باشه. علت اینهم که از 4 تا مدیر و صاحب نظر دعوت نمیکنیم، اینه که این مدیران و صاحب نظران، دغدغه جیب خودشون رو دارن نه شرایط کاری برنامه نویسان رو. اگه این مدیران و متخصصان که میگین، میخواستن کاری کنن، تا حالا انجام داده بودن و نیازی نبود خود ما برنامه نویسها دست به کار بشیم. ما هم نه تنها درمورد ایشون، بلکه درمورد تمام کسانی که اظهار تمایل کردن عضو نهاد باشن، اصرار داریم که توی نشستها حضور داشته باشن تا حرفشون رو بزنن و نقشی توی نهاد برای اونها درنظر گرفته بشه. راحت صحبت کنم، توی نهاد هیچ نیازی به سیاهی لشکر نداریم. هرکی میخواد توی نهاد به کسب درآمد و آرامش شغلی برسه، از الآن باید یک گوشه کار رو بگیره. نمیخوایم سختیهای نهاد رو یک عده تحمل کنن و وقتی راه افتاد و همه چیز روی روال بود، اونوقت یک عده از راه برسن و لقمه آماده تحویلشون بدیم. البته دیر یا زود چنین شرایطی پیش میاد و نهاد پا میگیره و اعضای بعدی، زحمت کمتری دارن ولی حداقل کسانی که از الآن در جریان فعالیت نهاد بودن و اعلام آمادگی کردن، نباید پا پس بکشن و همه زحمتها رو به دوش چند نفر بندازن. طبیعتاً توی سیاستهای نهاد، امتیازات خاصی برای کسانی که توی راه اندازی اون نقش داشتن، تحت عنوان هیئت مؤسس درنظر گرفته خواهد شد. قصد ما هم از اصرار کردن، اینه که حتی الأمکان این امتیاز هیئت مؤسس بین اعضای بیشتری تقسیم بشه تا بعداً حرف و حدیثی برای این افراد پیش نیارن (کاری که توی خیلی ارگانهای دیگه اتفاق میفته).

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 تیر 1392, 10:08 صبح
از کجا به کجا رسیدیم...
من خودم نظرم اینه که بچه ها از سنین پایین تر بیان تو این حرفه چون دغدغه کمتری دارند و انرژی کاری بیشتری و هوش یادگیری غنی تری دارند
اما مشکلاتی هم هست که دوستان بهش اشاره کردند
این دوست عزیز میتونه خوانوادش و توجیچ کنه 1 ساعت این و بشونه پای همین تاپیک براش بخونه مطلب ها و
چندتا سایت خوب شرکت خوب ومثال بزنه
افزاد موفق و لیست کنه براشون از اینده 2 3 سالی بعد خودش بگه
طبیعی هست که خانواده مخالفت کنند چون توجیح نیستند و من کاملا بهشون حق میدم
اگه تونستی توجیح کنی که خیلی خوب اگه نه بگو 1 روز 2 روز مادری پدری برادری همرات بیاد

دوستان من انرژیم واقعا کم شده + نه فقط من خیلی از دوستان هم همینجوری فعلا فقط پاشون وسطه....اگه بخواد اینجوری پیش بره و همه بیان فقط بحث و نقد کنند ما تا قیام قیامت باید با بچه ها سرو کله بزنیم
یک تیم مدیریت و تیم نیروی کار تشکیل میشه و طبق یک ضوابط بقیه باید ( کار ) کنند .
شاید تعبیربدی شده که ما اومدیم همون اول گفتیم که کار بیمه پروژ] اموزش همه و همه از ما....
اما شما فکر کنید
این نهاد با کنترین نیرو ها هم میتونست برگزار شه و روابط از قبل موجود اون میتونست اسمی در کنه و بعدش با شرط و شروط بیاد نیرو ها و ساپورت کنه...
اما ما خواستار یک فرق اسسی بودیم...ما خواستیم افرادی که هم رنگ خودمون هستند و درگیر کنیم
دوستان لطف کنند نظر بدند در مورد زمان و حرفه دیگه ای پیش کشیده نشه .

Tarragon
دوشنبه 03 تیر 1392, 10:15 صبح
سلام
والا چند بار سعی کردم توجیهشون کنم اما نتونستم.
خودشون هم بخاطر شرایط کاریشون (مادرم در اداره آموزش و پروش و پدرم هم مشغول به کشاورزین) نمی تونن منو همراهی کنن.
بخدا خیلی دوست دارم بیام و تمام سعیم رو می کنم اما بعضی وقت ها به چیزی که انسان دوست داره نمی رسه.
با این حال تمام سعیم رو می کنم.

Dead Space
دوشنبه 03 تیر 1392, 10:54 صبح
به نظرم بحث های حاشیه ای رو بزاریم کنار یا حداقل یه موقع دیگه مطرح کنیمش.
الان بشینیم تصمیم گیری کنیم در مورد تاریخ نشست که بیشتر از این زمان از دست ندیم و یه قدم مثبت دیگه برداریم.
آقا امین هم انشالله مشکلش حل میشه دفعات بعد حضور پیدا می کنن.

amin7x
دوشنبه 03 تیر 1392, 11:50 صبح
خب اگه میشه سرفصل هایی که قرار توی نهاد بحث بشه رو اینجا بگید.
ببخشید آقای شهرکی میخواستم بدونم هرکسی میتونه سخنرانی کنه؟
کسی میتونه پروژه اش رو مانند استارت آپ اراعه بده؟

پ.ن : دارم فکر میکنم اگه بیام باید 23 ساعت توی راه باشم!!! ، چه طوری برگردم ای خدا مگه جونی میمونه :دی

MMSHFE
دوشنبه 03 تیر 1392, 12:16 عصر
بله هر کسی میتونه صحبت کنه ولی اگه برنامه خاصی دارین، لطفاً زمان لازم و عنوان بحثتون رو مشخص کنید تا زمانبندی انجام بشه.

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:13 عصر
خب اگه میشه سرفصل هایی که قرار توی نهاد بحث بشه رو اینجا بگید.
ببخشید آقای شهرکی میخواستم بدونم هرکسی میتونه سخنرانی کنه؟
کسی میتونه پروژه اش رو مانند استارت آپ اراعه بده؟

پ.ن : دارم فکر میکنم اگه بیام باید 23 ساعت توی راه باشم!!! ، چه طوری برگردم ای خدا مگه جونی میمونه :دی
درمورد استارت اپ هم صحبت ها ای دارم که انشا الله بحث میکنیم تو نشست
خوبه که شما این بحث و ارائه کردید دلگرم تر شدم....

MMSHFE
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:17 عصر
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:20 عصر
لینک ها مفید :
http://www.iclub.ir/what-i-learned-of-working-for-microsoft
http://www.businessofsoftware.ir/607/10-rules-great-startup-idea/

diaoko89
دوشنبه 03 تیر 1392, 13:51 عصر
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی

عرض کنم که روزهای اولی که این تاپیک ایجاد شده بود بنده اومدم و یک سری از مطالب بحث شده رو خوندم که بیشتر توسط جناب شهرکی(که واقعا در این انجمن پی اچ پی به گردن همه ی ما حق دارن) و همچنین اگر اشتباه نکنم آقای حسین زاده نوشته شده بود و واقعا خیلی خوشحال شدم از اینکه همچین نهادی قرار هست تشکیل بشه و از دلسوزی و زحمت کشیدن این دوستان احساس خیلی خوبی بهم دست داد و امیدوار شدم که هنوزم در جامعه افرادی هستن که دنبال فعالیت های زیر بنایی و آینده نگرانه هستن،از این بابت از همه این فراد تشکر میکنم
در ادامه روند تشکیل نهاد متاسفانه به دلیل مشکلات شخصی که داشتم از موضوع دور شدم،البته گاهی با هر سختی بود میومدم و نگاهی به تاپیک مینداختم ولی نتونستم در بحث ها شرکت کنم که از این بابت عذر خواهی میکنم
الان که خدارو شکر توفیق این رو پیدا کردم که در این جا حضور پیدا کنم میخوام بگم که برای تشکیل جلسه نهاد خیلی مشتاقم و حاضرم از کردستان بیام آمل،بابل یا هر جای دیگه و حداقل برای یک بار هم که شده در شروع یک فعالیت زیر بنایی و آینده دار سهیم باشم

این مطالبی که عرض کردم به این دلیل بود که اعلام آمادگی کرده باشم تا دوستان زحمت کش هم دلگرم تر بشن به ادامه کار و خدای نکرده این نهاد هم مثل بقیه فعالیت های جامعه در اواسط راهش منحل نشه.امیدوارم که با کمک و همکاری همه ی ما،نهاد به صورت کامل به مقصود نهایی خودش برسه انشاالله...

باز هم از زحمات جناب استاد شهرکی و آقای حسین زاده و بقیه دوستان متشکرم

Dead Space
دوشنبه 03 تیر 1392, 14:39 عصر
به نظر من در مورد الگو های طراحی (Design patterns) صحبت کنیم.
مساله کارگاه آموزشی پی اچ پی یا مثلا اموزش OOP خیلی کلیشه ای شده بریم سر پاشنه آشیل برنامه نویسا مخصوصا ایرانی که بدون رعایت الگو کار می کنن.
من خودم خیلی دوست دارن این موضوع رو یاد بگیرم و روش کار کنیم

MMSHFE
دوشنبه 03 تیر 1392, 15:12 عصر
هر گزینه ای که تمایل دارین رو پیامک کنید. لطفاً پست ایجاد نکنید (مگه اینکه بخواین گزینه جدیدی اضافه کنید). الآن این پست شما، اشاره به MVC داشت یا کلاً میخواین درمورد Design Patternها صحبت بشه؟ ببینید، قصدمون ایجاد کارگاه یکروزه است چون این مباحث رو اگه بخوایم بطور تفصیلی و تخصصی درموردش بحث کنیم، کار یکروز نیست. میخوایم در پایان روز، یک کار عملی انجام بشه. درمورد آموزش OOP هم فکر نمیکنم هنوز اینقدر کلیشه ای شده باشه چون اولاً هنوز خیلیها باهاش آشنایی ندارن و ثانیاً درصد زیادی از کسانی که باهاش کار میکنن هم اصولی و استاندارد نمینویسن.

دوشنبه 03 تیر 1392, 15:34 عصر
بعد از مذاکره با آقا مهرداد و به پیشنهاد ایشون، قرار شد یک کارگاه آموزشی هم توی نشست دوم برگزار کنیم که موضوعش میتونه به انتخاب خودتون باشه. چند مورد که بنده پیشنهاد کردم:
1- MVC
2- OOP
3- یکی از Frameworkهای PHP
4- ساخت یک پروژه عملی (مثل فروشگاه اینترنتی با درگاه پرداخت آنلاین و سبد خرید و... یا گالری عکس حرفه ای یا هر موضوع دلخواه دیگه)
5- استفاده از Template Engineهایی مثل Smarty
اگه موضوع دیگری هم مدنظرتون هست، میتونید به فهرست اضافه کنید. برای شرکت در نظرسنجی، عدد مربوط به گزینه دلخواهتون رو به شماره پیامک نهاد (که توی پست اول این تاپیک هست) پیامک کنید و اکیداً سفارش میکنم پست نگذارین (مگه اینکه گزینه ای بخواین اضافه بشه).
ممنون كه اين قدر دل ميسوزونيد واقعا جاي تشكر و قدر داني داره.
و ببخشيد تاپيك ميزنم البته پيامك رو ارسال كردم ولي اگه [4- ساخت یک پروژه عملي] باشه تقريبا گزينه هاي ديگه رو هم در بر ميگيره و يه استارت اوليه واسه هر كدوم از گزينه هاي ديگه زده ميشه و باقيش رو هم به عهده ي اعضا ميذارين ديگه بالاخره لقمه كه نبايد كامل و آماده باشه استارت هر كدوم با شما (تو همين پروژه عملي) ادامش با ما.
واقعا هر كاري همون استارت اوليش سخته باقيش خود به خود فراهم ميشه.
البته من نظرم رو گفتم هر چي شما صلاح بدونيد.
بازم ممنون.

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 03 تیر 1392, 17:37 عصر
نظرم این بود که کارگاه اول استاد شهرکی به عده بگیرند و دوره های بعدی حالا یا دوره های پیشرفته تر یا دوره های مرسوم تر و دوستان دیگهه بتونند کلاس بگیرند و پیش قدم بشند
هم میتونه انلاین باشه
هم میتونند تو شهرشون برگزار کنند
انشا الله بعد این نشست کارمون و شروع کنیم و یکی از اهدافمون که تربیت مدرسین هست و استارت بزنیم
گزینه ای که دوست دارید و پیام کنید
گزینه ها هم میتونه ادغام بشه ! اما به اندازه وقتمون گنجایش داشته باشه فقط