ورود

View Full Version : گفتگو: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان

صفحه : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

SONITAJ
پنج شنبه 21 آذر 1392, 21:01 عصر
سلام
آقای عابدی مکان دوم کجای شیراز هست؟دانشگاه آزاد چی آقای شهرکی چیزی نگفتند؟قیمت برامون خیلی مهم هست

omidabedi
پنج شنبه 21 آذر 1392, 21:23 عصر
چمران هست خانم جعفری
از دانشگاه ازاد هم خبری ندارم نه
من یکم سرم شلوغه این چن وقت کمتر پیگیر هستم اما تلفنی چرا خیلی جاها تماس گرفتم

SONITAJ
جمعه 22 آذر 1392, 10:44 صبح
آقای عابدی یه خاطر زحماتتون ممنونم . چمران نسبت به صدرا نزدیک تره ولی من هم نمی دونم دانشگاه آزاد چی شد چون آقای شهرکی چیزی نگفنتند. به همین دلیل پرسیدم .
من هم سعی کردم سالن فدک توی کوی زهرا را که وابسته به سازمان رسانه های دیجیتال هست بگیرم هنوز جوابی نگرفتم .
برای ثبت نام توی نشست تا یک هفته قبل از نشست وقت هست؟یاتا2 دی؟

mostafa_shoakry
جمعه 22 آذر 1392, 11:07 صبح
آقای عابدی یه خاطر زحماتتون ممنونم . چمران نسبت به صدرا نزدیک تره ولی من هم نمی دونم دانشگاه آزاد چی شد چون آقای شهرکی چیزی نگفنتند. به همین دلیل پرسیدم .
من هم سعی کردم سالن فدک توی کوی زهرا را که وابسته به سازمان رسانه های دیجیتال هست بگیرم هنوز جوابی نگرفتم .
برای ثبت نام توی نشست تا یک هفته قبل از نشست وقت هست؟یاتا2 دی؟
منم می خوام زود این پروژه رم تموم کنم بعد بیام ثبت نام :افسرده:

SONITAJ
جمعه 22 آذر 1392, 19:36 عصر
mostafa_shoakry:
منم می خوام زود این پروژه رم تموم کنم بعد بیام ثبت نام
ما هم خوشحال می شویم و منتظر ثبت نام شما هستیم.
یه وقت دیر نشه و شما یادتون بره؟:متعجب:

mostafa_shoakry
شنبه 23 آذر 1392, 09:22 صبح
ما هم خوشحال می شویم و منتظر ثبت نام شما هستیم.
یه وقت دیر نشه و شما یادتون بره؟:متعجب:
نه اصلا یادم نمیره . فقط یکم کمبود بودجه دارم :چشمک:

MMSHFE
یک شنبه 24 آذر 1392, 10:32 صبح
تعداد اعضای ثبت نام شده تا اینجا با توجه به انصراف 2 نفر، 6 نفر شده. فکر کنم همینطوری بخوایم پیش بریم، نشست شیراز هم لغو بشه. حالا هی برخی دوستان میان میگن چرا نامه برای دانشگاه و فلان ارگان نمیفرستین. اجازه بدین اول مشخص بشه چند نفر میان چون نمیخوایم با آبرو و اعتبار خودمون بازی کنیم (البته نامه برای دانشگاه ارسال شده و منتظر جوابشون هستم).

Veteran
یک شنبه 24 آذر 1392, 11:09 صبح
به نظرم خودتون ی تیم 5/6 نفره تشکیل بدین،بشینین کارهارو تقسیم کنید و انجام بدید
در نهایت پس از ثبت نهاد و برنامه نویسی سیستم و ....
نهاد رو تبلیغ کنید برای جمع کردن عضو !
چرا اینقدر حرص بخورین ! حالا که نمیخوان،خب نمیخوان دیگه ! کاریش که نمیشه کرد !

rezaonline.net
یک شنبه 24 آذر 1392, 11:14 صبح
بهتره یه اطلاعیه توی سایت بذارید .
به نظر بنده اینبار تعداد افراد رو ملاک قرار ندید ، بذارید نشست تشکیل بشه ، حرفها زده بشه ، اونایی که نیومدن هم چوبش رو خودشون میخورن.
بهرحاله قرار توی این نشست بصورت رسمی نهاد رو سر و سامون بدیم .

MMSHFE
یک شنبه 24 آذر 1392, 11:28 صبح
آخه آقا رضا فرض کنید دانشگاه سالن رو بده. بعد بریم با 6 نفر توی سالن کنفرانس 300 نفری بشینیم، دانشجوها رو هم بگیم بیان با نهاد آشنا بشن؟ بریم برای اسکان صحبت کنیم و اونوقت 5-6 نفر فقط بیان؟ خوب اگه تعداد قراره همینقدر باشه، چرا اینقدر دنبال سالن و این حرفها باشیم؟ دو تا اتاق 3 تخته برای اسکان کافیه و فوقش برای دورهم جمع شدن هم توی شرکت خودم جمع میشیم. ولی مسئله اینه که همینهایی که الآن شرکت نمیکنن، وقتی اومدیم و صحبت کردیم و حق عضویت و اینجور چیزها تصویب شد، نهاد رو ترک میکنن و میگن نظر ما رو نپرسیدن و کلی حرف و حدیث و گلایه دیگه. خوب اگه قراره بعداً چنین برخوردهایی داشته باشیم، به قول آقا سبحان، همون اول بجای اینکه کلی افراد ثبت نام کنن، با یک تیم 5-6 نفره کار میکنیم و بعداً بقیه عضو بشن که دیگه اینقدر حرص نخوریم. هرموقع هم لازم بود آنلاین صحبت کنیم، 5-6 نفر رو که دیگه میتونیم با Skype رو TeamViewer یا حتی تلفنی کنفرانس راه بندازیم. باور کنید شب و روز فکر و کار و زندگی چند نفر شده اجرای آبرومندانه این نشست و نشستهای مشابه توی شهرهای دیگه، اونوقت بقیه بیخیال نشستن تو خونه و منتظرن بقیه شرکت کنن و بعدش هم بیان گلایه کنن که ما نبودیم حرفهامون رو بزنیم و فلان مورد رو قبول نداریم و فوقش هم اینه که نهاد رو ترک میکنن. برخورد خیلی از دوستان متأسفانه آدم رو یخ میکنه (سرد که جای خود داره).

Veteran
یک شنبه 24 آذر 1392, 11:47 صبح
تو خونه و منتظرن بقیه شرکت کنن و بعدش هم بیان گلایه کنن که ما نبودیم حرفهامون رو بزنیم و فلان مورد رو قبول نداریم و فوقش هم اینه که نهاد رو ترک میکنن.
این چیزارو بیخیال مهندس! حالا در حد نظر اره،که طرف بیاد بگه در مورد این تصمیم من نظرم اینه،این قابل قبوله،اما اینکه قبول ندارن خود جای بحثه(البته اگر دلیل داشتن باشن خب فرق میکنه)
قبلا هم گفتم به جای اینکه 100 تا عضو داشته باشین که هیج کار نکنند،5 تا عضو پایه(4 پایه) داشته باشین،بیشتر و سریعتر کارها جلو میره
به نظرم بحثو رو تموم کنید و بشینید با افرادی که خودتون مد نظر دارید صحبتی بکنید و در یک مسنجر قرار بزارید
Beyluxe
و ....

SONITAJ
یک شنبه 24 آذر 1392, 13:05 عصر
حق با آقای شهرکی هست من هم با ایشون موافق هستم. اینجوری پیش بره واقعا اعتبار نهاد و اهدافش کلا میره زیر سوال .
لطفا یک پیامک برای اطلاع رسانی و اتمام حجت نهایی به تمام اعضای ارسال کنید تا بعد تصمیم دیگه و بهتری بگیرم.
سالن 300نفره برای 6 نفره اصلا درست نیست.امکانش هست بیاید پاسارگاد ونشست به جای خود شیراز اینجا برگزار بشه؟

navid3d_69
یک شنبه 24 آذر 1392, 13:32 عصر
بنظر من اگر قرار هست هی توی هر شهر فقط 5-6 نفر باید خود این رو اینترنتی کنید

مثلا مثل کلاس های غیر حضوری پیام نور و اینا هم تعداد بیشتری شرکت می کنن هم مکان و اسکان و ... نداره

MMSHFE
یک شنبه 24 آذر 1392, 13:43 عصر
همون رو هم مطمئن باشین کسی نمیاد. این اعضایی که من میبینم، کلاً به دستور پزشکشون استراحت مطلق تشریف دارن (قصد جسارت به اعضای فعال ندارم).

farazsahebdel
یک شنبه 24 آذر 1392, 13:54 عصر
بنظر من اگر قرار هست هی توی هر شهر فقط 5-6 نفر باید خود این رو اینترنتی کنید

مثلا مثل کلاس های غیر حضوری پیام نور و اینا هم تعداد بیشتری شرکت می کنن هم مکان و اسکان و ... نداره

سلام

بنده نیز این نظر رو دارم .

mahdirabbani
یک شنبه 24 آذر 1392, 15:06 عصر
1- سلام به همه.
2- بنده تا هفت ، هشت روز قبل از نشست وضعیت اومدن یا نیومدنم رو نمی تونم مشخص کنم.
3- اگه نشست توی اصفهان برگزار بشه ، من می تونم توی این چند روز خونه ی خودم را رایگان در اختیار نهاد بذارم.
4- من نمی گم که نشست لغو بشه ولی گذاشتن نشست مجازی به صورت ویدیو کنفرانس هم که ضرر نداره. حداقل قبل از برگزاری نشست شیراز یه جلسه مجازی بذارین. نعمت مسنجر هم که فراوونه. برای هیشکی هم خرج نداره.
5- شاید بعد از نشست های مجازی دیدیم نیازی به نشست حقیقی نیست.
6- درسته که توی این دوره زمونه این پولها هیچه و 75 هزار برای 3 روز متعارفه ولی انصافا جمع این با هزینه های اسکان و رفت و آمد برای کسی که هنوز هیچ در آمدی نداره زیاده.

MMSHFE
یک شنبه 24 آذر 1392, 15:20 عصر
امتحانش ضرری نداره. تاریخ و ساعت رو هماهنگ کنید تا من هم پیامک بزنم همه توی ساعت مشخصی توی یاهو مسنجر آنلاین بشن. ببینیم چند نفر شرکت میکنن.

mahdirabbani
یک شنبه 24 آذر 1392, 15:53 عصر
اعلانش رو که شما باید بکنین. به نظر من شب ها 10 به بعد شاید همه وقت می کنن. البته اگه خونه هاشون اینترنت داشته باشن.

mahdirabbani
یک شنبه 24 آذر 1392, 17:04 عصر
دوستان هرکی با یاهو مسنجر موافقه زمانش را بگه.

mahmod2000
یک شنبه 24 آذر 1392, 17:23 عصر
به نظرم مسنجر ایده بدی نباشه
امتحانش ضرری نداره استاد
زمانش رو اعلام کنید

SONITAJ
یک شنبه 24 آذر 1392, 17:27 عصر
من هم موافق هستم امتحانش ضرری نداره.زمانش را مشخص کردید لطفا من را هم در جریان بگذارید.

Veteran
یک شنبه 24 آذر 1392, 19:00 عصر
خب خدارو شکر بالاخره چند نفر پیدا شدن و از این کار حمایت کردن:کف:
قبلن کجا بودین شما :متفکر:
نظره من :
روز 5 شنبه ساعت 21 تا ساعت 22
اخرین روز کاری هستش و کسی فرداش سره کار نمیره(اکثرا) و شب هم هستشو همه توی خونه ها دارن استراحت میکنند

rezaonline.net
یک شنبه 24 آذر 1392, 19:31 عصر
سلام
محدودیتی ندارم بنده .
هر زمانی خواستید در خدمتتون هستیم.
بخصوص از 8 شب تا 7 صبح :)

***BiDaK***
یک شنبه 24 آذر 1392, 20:17 عصر
سلام.حاضر.

saman-arsenal
یک شنبه 24 آذر 1392, 20:28 عصر
منم از تمام دوستانی که من و میشناسن عذرمیخوام که هم نتونستم توو نشست بابل شرکت کنم هم اینکه واسه شیراز ثبت نام نکردم نشست بابل و به خاطر یه اتفاق از دست دادم ونشست شیراز رو هم به خاطر سربازی و بازم شرمنده از تمام دوستان به خصوص مهندس شهرکی و مهرداد عزیز و بقیه دوستانی که واقعازحمت میکشند واس نهاد برای من که فقط شرمندگی مونده که نتونستم هنوز واس نهاد کاری کنم ایشالا در آینده جبران کنیم به هر حال منم برنامه پنج شنبه رو اگ خدا بخواد هستم البته به این اینترنت من اعتباری نیست یه روز سرعت داره یه روزم گوگل و به زور وا میکنه

qartalonline
یک شنبه 24 آذر 1392, 20:48 عصر
من هم هر روز از ساعت 21 تا 12 میتونم باشم (البته بجز 5 شنبه ها که احتمال داره نتونم آنلاین باشم).

mostafa_shoakry
یک شنبه 24 آذر 1392, 21:00 عصر
منم با یاهو موافقم ولی این هفته پنج شنبه و جمعه نمی تونم باید برم شهرستان

mahdirabbani
یک شنبه 24 آذر 1392, 21:13 عصر
آقای شهرکی با توجه به پیشنهادات دوستان یه زمانی را قطعی اعلام کنین. به نظر من آخر هفته نباشه بهتره چون معمولا افراد برنامه دارن.

***BiDaK***
یک شنبه 24 آذر 1392, 21:43 عصر
آقای شهرکی با توجه به پیشنهادات دوستان یه زمانی را قطعی اعلام کنین. به نظر من آخر هفته نباشه بهتره چون معمولا افراد برنامه دارن.
وسط هفته کسی برنامه نداره؟

Jarvis
یک شنبه 24 آذر 1392, 21:49 عصر
منم شبا همیشه آنلاینم ... اساسا برای گفتگو مشکلی ندارم :)

mostafa_shoakry
یک شنبه 24 آذر 1392, 22:02 عصر
شب 10 به بعد مشکل ندارم البته به غیر از 5شنبه و جمعه این هفته

mahdirabbani
یک شنبه 24 آذر 1392, 22:48 عصر
وسط هفته کسی برنامه نداره؟
منظورم این بود که معمولا ایرانی ها آخر هفته را به مهمانی ، مسافرت ، تفریح و با خانواده بودن اختصاص میدن و اگه آخر هفته بذاریم بهانه ها برای شرکت نکردن بیشتره.

qartalonline
یک شنبه 24 آذر 1392, 23:31 عصر
سه شنبه یا چهارشنبه چطوره؟ (البته فعلا برای همین هفته)

poriab
دوشنبه 25 آذر 1392, 02:50 صبح
یک پوزش به دوستان بدهکار می دونم خودم رو ، که فقط در نشست اول شرکت کردم / نشست بابل که نشد ! شیراز هم امکانش نبود !

یاهو رو هستم ، شنبه و پنج شنبه از 6 به بعد هستم ، مابقی روزها هر ساعتی باشه مشکلی نیست

MMSHFE
دوشنبه 25 آذر 1392, 08:00 صبح
روز سه شنبه ساعت 10 تا 11 شب چطوره؟ کسانی که موافق هستن لطفاً فقط روی همین پست دکمه تشکر رو بزنن تا تاپیک شلوغ نشه و راحتتر بشه آمار گرفت. ضمناً همه دوستان لطف کنن چه موافق و چه مخالف، آیدی یاهو www_ncis_ir رو Add کنن و توی توضیحات زمان Add کردن هم بنویسن نهاد و در کنارش ID برنامه نویسشون رو هم بنویسن. با تشکر

SONITAJ
دوشنبه 25 آذر 1392, 09:29 صبح
کنارش ID برنامه نویسشون رو هم بنویسن
سلام ببخشید منظورتون از این جمله چی هست؟من متوجه نمی شوم.

MMSHFE
دوشنبه 25 آذر 1392, 09:42 صبح
یعنی آیدی کاربریشون رو تو سایت برنامه نویس کنار کلمه «نهاد» بنویسن.

engmmrj
دوشنبه 25 آذر 1392, 12:36 عصر
روز سه شنبه ساعت 10 تا 11 شب چطوره؟ کسانی که موافق هستن لطفاً فقط روی همین پست دکمه تشکر رو بزنن تا تاپیک شلوغ نشه و راحتتر بشه آمار گرفت. ضمناً همه دوستان لطف کنن چه موافق و چه مخالف، آیدی یاهو www_ncis_ir رو Add کنن و توی توضیحات زمان Add کردن هم بنویسن نهاد و در کنارش ID برنامه نویسشون رو هم بنویسن. با تشکر
استاد من ID شما رو 1 سال پیش Add کردم فکر کنم ایگنورم کردین :لبخند:

MMSHFE
دوشنبه 25 آذر 1392, 12:52 عصر
خوشبختانه ID من از اون دسته IDهاست که لیست ایگنورش همیشه خالیه. ID شما توی لیست IDهام بود. برای همین دیگه جوابی ننوشتم.

shpegah
دوشنبه 25 آذر 1392, 13:18 عصر
الان این دوستانی که از کلید تشکر استفاده کردن همه بانام کاربری اینجا وکلمه نهاد add شدن ؟
پس با سرچ کلمه نهاد باید همه باشن دیگه درسته ؟
پس چرا هیچ کس نیست من هم فارسی نهاد هم انگلیسی اونو تست کردم

MMSHFE
دوشنبه 25 آذر 1392, 13:39 عصر
نه ببینید، این دوستان الآن توی فهرست دوستان بنده در یاهو مسنجر، توی گروه Barnamenevis.org قرار گرفتن و در زمان مشخص شده، Invite مربوط به شرکت در کنفرانس رو برای همه میفرستم.

SONITAJ
دوشنبه 25 آذر 1392, 16:26 عصر
آقای شهرکی من هم خیلی وقت هست شما را ادد دارم به همین دلیل نهاد و آی دی برنامه نویس را ننوشتم لطفا توی invate کردن بچه ها من رو یاد تون نره لطفا .

SONITAJ
دوشنبه 25 آذر 1392, 23:03 عصر
سلام
لطفا وقتی تاریخ این نشست اینترنتی قطعی شد یه پیام بدید و ما را هم در جریان بذارید.
ممنونم

MMSHFE
سه شنبه 26 آذر 1392, 03:07 صبح
خوب با این اوصاف، زمان اولین جلسه آنلاین شد ساعت 10 سه شنبه 26 آذر. تا ظهر به همه اعضا پیامک ارسال میکنم و 10 دقیقه مونده به زمان جلسه هم به تمام دوستان توی یاهو دعوتنامه شرکت در کنفرانس رو میفرستم. لطفاً همه آنلاین باشین و ترجیحاً چراغ خاموش هم نیاین (Invisible نباشین). فوقش وضعیتتون رو Busy بگذارین که کسی مزاحم نشه.

MMSHFE
سه شنبه 26 آذر 1392, 05:26 صبح
از سایر دوستان هم تقاضا میکنم امروز به ID یاهو که گفته شد، پیام بفرستن تا از جلسه آنلاین جا نمونن.

farazsahebdel
سه شنبه 26 آذر 1392, 07:26 صبح
از سایر دوستان هم تقاضا میکنم امروز به ID یاهو که گفته شد، پیام بفرستن تا از جلسه آنلاین جا نمونن.

سلام

می شه در مورد نحوه ی آزمون یکم توضیح بدین .

MMSHFE
سه شنبه 26 آذر 1392, 12:16 عصر
آزمون نیست. یک جلسه آنلاینه که میخوایم درمورد نهاد و فعالیتهاش صحبت کنیم و اعضا هم نظراتشون رو بگن.

MMSHFE
سه شنبه 26 آذر 1392, 14:10 عصر
بله ساعت 10 امشب. همونطور که توی پیامک عنوان شده، 10 دقیقه قبل بهتون Invitation ارسال میشه. ضمناً دوستان عزیز لطف کنن شناسه کاربری رو توی همون یاهو PM کنن نه اینکه پیامک بفرستن. سامانه پیامک رو ترکوندین بخدا! ضمناً PM هم با پیامک فرق میکنه!!!

mahdirabbani
سه شنبه 26 آذر 1392, 15:07 عصر
پذیرایی جلسه ی امشب چیه؟:قهقهه:

MMSHFE
سه شنبه 26 آذر 1392, 15:50 عصر
تشریف بیارین، در خدمتتون هستیم. پول ازتون نگیریم شانس آوردین. میزبان اصفهانیه :چشمک:

omidabedi
سه شنبه 26 آذر 1392, 17:40 عصر
تشریف بیارین، در خدمتتون هستیم. پول ازتون نگیریم شانس آوردین. میزبان اصفهانیه :چشمک:

:لبخندساده:
اینقد حال میکنم با زمانی که اقای شهرکی شوخیشون گل میکنه :لبخند:

h.rezaee
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:09 عصر
سلام ، آقای شهرکی زمان اعلام شده فرا رسید اما هیچ PM دریافت نشد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ !؟!

SAjjADma
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:12 عصر
سلام من دریافت کردم

h.rezaee
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:21 عصر
بنده هنوز دریافت نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبق پیامک ارسالی add کردم منتها هنوز خبری نیست؟!
h.rezaee1371@yahoo.com

qartalonline
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:28 عصر
بنده هنوز دریافت نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبق پیامک ارسالی add کردم منتها هنوز خبری نیست؟!
h.rezaee1371@yahoo.com

نام کاربری تون رو ارسال کردید؟
اگه ارسال کردید منتظر بمونید دعوت میکنن.

h.rezaee
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:31 عصر
بله یک PM دریافت شد. ممنون

mostafa_shoakry
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:31 عصر
منم هنوز منتظرم خبری نیست

mahdirabbani
سه شنبه 26 آذر 1392, 21:50 عصر
آقای شهرکی لطفا در رو باز کنین ما هم بیاییم داخل. هوا سرده.:ناراحت:

SAjjADma
سه شنبه 26 آذر 1392, 22:25 عصر
بچه ها برنامه چیه ؟
ساعت از 11 هم رد شده
جلسه هست یا کنسله؟

qartalonline
سه شنبه 26 آذر 1392, 22:57 عصر
احتمالا جلسه بین سایر اعضا داره برگزار میشه.

Jarvis
سه شنبه 26 آذر 1392, 23:12 عصر
دوستان ، الان جلسه آنلاین برگزار کردیم .. خودتون دیدید که چه بی نظمی ای بوجود اومد و آقای شهرکی هم نمی دونست سوال کی رو جواب بده...
آقای شهرکی اگه میگن نشست حضوری بهتره به خاطر همین چیزاست ... حداقل تجربه ی دو تا نشست قبلی که اینجور ثابت کرد!

لطف کنید برای نشست شیراز ثبت نام کنید.

qartalonline
سه شنبه 26 آذر 1392, 23:19 عصر
دوستان ، الان جلسه آنلاین برگزار کردیم .. خودتون دیدید ...

کی؟ کجا؟ با کی؟ مگه قرار نبود همه دعوت بشن پس چی شد؟

Jarvis
سه شنبه 26 آذر 1392, 23:23 عصر
کی؟ کجا؟ با کی؟ مگه قرار نبود همه دعوت بشن پس چی شد؟
ساعت 10:35 بود که دیگه شروع کردیم ... آقای شهرکی برای یاهو اش یه مشکلی پیش اومد .. دیگه آقا مهرداد زحمت رووم رو کشیدن

Veteran
سه شنبه 26 آذر 1392, 23:40 عصر
خودتون دیدید که چه بی نظمی ای بوجود اومد و آقای شهرکی هم نمی دونست سوال کی رو جواب بده...مسنجر بیلوکس،ابزار مدیریتی روم رو دار،اگر اونجا باشه میشه مدیریت کرد افرادو
اما نمیدونم چرا نوبت من نشد :متفکر: بعدم که میایم اینجا مشکلات رو میگیم،جناب شهرکی میگه شما رو اعصابی
کلا برای متقاعد کردن مدیران باید ی 2/3 روزی کل کل کنیم،کشتی بگیریم، تا بلکه کاری انجام بشه
اون از گروه ها
اون از دپارتمان PHP
اون از نشست انلاین
و ....
===
در اخر هم از تمامی دوستان که شرکت کردن تشکر میکنم :قلب:

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:00 صبح
واقعا واسه خودم متاسفم. خوب شد قبلا از نشست این مسئله اتفاق افتاد و زودتر متوجه شدم تو گروهی هستم که هیچ کسی واسم ارزشی قائل نداره من که با شور و اشتیاق امده بودم با لگد بیرونم کردید بعد پشت سرم هم اطلاعیه میدید که چرا هیچکس تو نشست ها شرکت نمیکنه و فعال نیست و ...
تا اینجا بی احترمی های زیادی تو این انجمن و حتی از طرف اعضای نهاد بهم شده بود ولی صبر میکردم و نادیده میگرفتم ولی این بار این توهین بزرگ یادم نمیره واسه خودتون جلسه آنلاین میذارید خبر میدید که شرکت کنید بعد سخت ترین کار که دعوت به کنفرانس بودید انجام ندادید چه برسه به کارهایی که قرار تو نشست ها انجام بشه من هیچ گاه اجازه نمیدم تو جمعی باشم که بهم کوچکترین بی احترامی یا توهینی بشه پس دیوونه نیستم که از اینجا پاشم بیام شیراز واسه اینکه یه گروهی میخوان واسه خودشون تصمیم بگیرن و نقش سایر افراد صرفا تامین هزینه و افزایش تعداد نفر باشه.
حیف اون فکر و تصمیم هایی که واسه نهاد داشتم.
تو عمرم چنین توهینی بهم نشده بود ولی به هر حال این هم تجربه جالبی بود.
انشالله که موفق می شید و چرخ نهاد واستون می چرخه.

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:11 صبح
با سلام
پیرو صحبت های جناب شهرکی در کنفرانس مجازی امشب و ابهامات پیش امده بد نیست یک پیشنهاد بدم.

در ابتدا بگم که قرار بر این شده که نهاد برای شروع کارش و تامین هزینه ای جاری از اعضا حق عضویت بگیره تا در اینده بتونیم به مرحله ی درامئ زایی برسیم.از اونجایی که شرکت شخصی هست امتیاز و اعتبار کل شرکت برای هیئت موسس و ... میباشد.
اما پیشنهاد من

این شرکت باید سهامش رو بین اعضای خودش بفروش بزاره تا هرکسی خواست سهام رو بخره و ماهیانه از درامد هایی که شرکت داره برای سهام دارها هزینه ی جاری شرکت تامین بشه.
این روش چندتا مزیت داره
1.شرکت عام المنفعه میشه و دیگه فردا حرفی توش نیست چون همه میتونن سهام بخرن و قد سهامشون از شرکت درامد داشته باشن که از اونطرف هزینه های جاری شرکت رو باید سهامداران تامین کنن.
2.اعضا دیگه نیازی نیست حق عضویت بپردازن و سود شرکت از درصدی هست که از پروژه ها برای سهامدارها برمیداره.
مثلا من بعنوان عضو 15 درصد درامد رو باید به نهاد و شرکت بپردازم تا بشه سود برای سهام داران و تامین هزینه های جاری مثل اجاره ی مکان نمایندگی ها در هر شهر
و...

معایب سیستم کنونی این هست که هدف از ایجاد نهاد این بود که مرجعی باشه برای حمایت از برنامه نویسان و ...
اما الان شرکت خصوصی هست و اعتبار شرکت فقط برای هیئت موسس هست با این وجود که اعضای نهاد هر کدومشون برای رسیدن به اهداف تلاش کردن و علاوه بر سود مادی باید صاحب اعتبار این نهاد هم باشن.

صحبت هام فقط چیزی بود که فکر میکنم برای همه سوال بود وگرنه هم من هم بقیه ی اعضا ارادت ویژه به اقای شهرکی و اقا مهرداد داریم
اما خب اینها چیز هایی هست که باید برای همه روشن بشه.اینجوری خیال همه راحت میشه و در جهت پیشرفت این نهاد کمک میکنن.

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:13 صبح
با سلام
پیرو صحبت های جناب شهرکی در کنفرانس مجازی امشب و ابهامات پیش امده بد نیست یک پیشنهاد بدم.

در ابتدا بگم که قرار بر این شده که نهاد برای شروع کارش و تامین هزینه ای جاری از اعضا حق عضویت بگیره تا در اینده بتونیم به مرحله ی درامئ زایی برسیم.از اونجایی که شرکت شخصی هست امتیاز و اعتبار کل شرکت برای هیئت موسس و ... میباشد.
اما پیشنهاد من

این شرکت باید سهامش رو بین اعضای خودش بفروش بزاره تا هرکسی خواست سهام رو بخره و ماهیانه از درامد هایی که شرکت داره برای سهام دارها هزینه ی جاری شرکت تامین بشه.
این روش چندتا مزیت داره
1.شرکت عام المنفعه میشه و دیگه فردا حرفی توش نیست چون همه میتونن سهام بخرن و قد سهامشون از شرکت درامد داشته باشن که از اونطرف هزینه های جاری شرکت رو باید سهامداران تامین کنن.
2.اعضا دیگه نیازی نیست حق عضویت بپردازن و سود شرکت از درصدی هست که از پروژه ها برای سهامدارها برمیداره.
مثلا من بعنوان عضو 15 درصد درامد رو باید به نهاد و شرکت بپردازم تا بشه سود برای سهام داران و تامین هزینه های جاری مثل اجاره ی مکان نمایندگی ها در هر شهر
و...

معایب سیستم کنونی این هست که هدف از ایجاد نهاد این بود که مرجعی باشه برای حمایت از برنامه نویسان و ...
اما الان شرکت خصوصی هست و اعتبار شرکت فقط برای هیئت موسس هست با این وجود که اعضای نهاد هر کدومشون برای رسیدن به اهداف تلاش کردن و علاوه بر سود مادی باید صاحب اعتبار این نهاد هم باشن.

صحبت هام فقط چیزی بود که فکر میکنم برای همه سوال بود وگرنه هم من هم بقیه ی اعضا ارادت ویژه به اقای شهرکی و اقا مهرداد داریم
اما خب اینها چیز هایی هست که باید برای همه روشن بشه.اینجوری خیال همه راحت میشه و در جهت پیشرفت این نهاد کمک میکنن.

دوست عزیز اگر پست هارو میخوندی قرار شد همه ای دی اقای شهرکی رو ادد کنیم و ایشون از طریق یاهو invite کنن به کنفرانس
برای کسی کارت دعوت فرستاده نشده
همه خودشون پیگیر بودن
پست های قبل رو بخونید

mahdirabbani
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:15 صبح
جناب qartalonline (http://barnamenevis.org/member.php?249869-qartalonline) حتما یه مشکلی بوده. شاید شناسه ی یاهوی شما بهشون نرسیده و ... حتما آقای شهرکی علت این کار را توضیح میدن. اصلا توی بچه های نهاد این بد اخلاقی ها نیست.

mahdirabbani
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:23 صبح
جناب omidabedi (http://barnamenevis.org/member.php?282659-omidabedi) حرف من هم در کنفرانس این بود که باید برای سود رسانی نهاد از هر نظر (اقتصادی و ...) یک قانون درست و حسابی وضع بشه. و مثل نظام سرمایه داری نباشه که هرچی ضعفا(این جا منظور بی تجربه ها) تلاش کنن نتونن به پای اغنیا (با تجربه ها) برسن و تلاش ضعفا به نفع اغنیا باشه. البته آقای شهرکی گفتن تو نشست شیراز بیشتر در موردش صحبت می شه.

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:27 صبح
جناب omidabedi (http://barnamenevis.org/member.php?282659-omidabedi) حرف من هم در کنفرانس این بود که باید برای سود رسانی نهاد از هر نظر (اقتصادی و ...) یک قانون درست و حسابی وضع بشه. و مثل نظام سرمایه داری نباشه که هرچی ضعفا(این جا منظور بی تجربه ها) تلاش کنن نتونن به پای اغنیا (با تجربه ها) برسن و تلاش ضعفا به نفع اغنیا باشه. البته آقای شهرکی گفتن تو نشست شیراز بیشتر در موردش صحبت می شه.

همونجور که اقای شهرکی گفتن انلاین نمیشه درمورد اینگونه مسائل صحبت کرد.
رو در رو نمیشه دیگه چه برسه انلاین.
ایشون نتونستن صحبت کنن بنده خدا.
اصلا کنفرانس جالبی نبود

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:28 صبح
واقعا واسه خودم متاسفم. خوب شد قبلا از نشست این مسئله اتفاق افتاد و زودتر متوجه شدم تو گروهی هستم که هیچ کسی واسم ارزشی قائل نداره من که با شور و اشتیاق امده بودم با لگد بیرونم کردید بعد پشت سرم هم اطلاعیه میدید که چرا هیچکس تو نشست ها شرکت نمیکنه و فعال نیست و ...
تا اینجا بی احترمی های زیادی تو این انجمن و حتی از طرف اعضای نهاد بهم شده بود ولی صبر میکردم و نادیده میگرفتم ولی این بار این توهین بزرگ یادم نمیره واسه خودتون جلسه آنلاین میذارید خبر میدید که شرکت کنید بعد سخت ترین کار که دعوت به کنفرانس بودید انجام ندادید چه برسه به کارهایی که قرار تو نشست ها انجام بشه من هیچ گاه اجازه نمیدم تو جمعی باشم که بهم کوچکترین بی احترامی یا توهینی بشه پس دیوونه نیستم که از اینجا پاشم بیام شیراز واسه اینکه یه گروهی میخوان واسه خودشون تصمیم بگیرن و نقش سایر افراد صرفا تامین هزینه و افزایش تعداد نفر باشه.
شما که توسط من اضافه شدید به کنفرانس
آقای شهرکی براشون مشکل به وجود اومده بود دقیقا نمیدونم چه توهینی شده بهتون ؟

monilin
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:28 صبح

من آی دی آقای حسین زاده رو براتون تو پیام فرستادم که دعوت بشین، گویا ندیدین. خود من هم با اینکه دعوت شدم و روم باز شد هیچ پیامی نمیدیدم تا 11 که مشکل حل شد

mahdirabbani
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:30 صبح
ولی به نظر من به عنوان اولین تجربه و کشوندن حدود 40 نفر به کنفرانس کار جالبی بود. برای بی نظمی ها هم خیلی راهکار هست. به نظر من هر هفته باید این کنفرانس باشه.

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:31 صبح
از همه دوستان بخاطر مشکلات پیش اومده در برگزاری جلسه آنلاین عذرخواهی میکنم. هر کاری میکردم اعضا رو نمیشد Invite کنم. بهرحال تجربه ای بود در نوع خودش که دیدیم YM آنچنان هم برای اینجور کارها Stable نیست. اگه خدا بخواد در جلسات بعدی از یک مسنجر بهتر استفاده میکنیم. من خودم هم وسط کار چند بار از روم بیرون افتادم و بقیه دوستان دوباره لطف کردن دعوتم کردن. آخر سر هم دعوتنامه ها رو یکی یکی ارسال کردیم و اگه این وسط کسی از قلم افتاد مجدداً عذرخواهی میکنم. درهرحال جلسه بدی نبود و نتایج و آرشیو صحبتهای مطرح شده رو اگه باز یاهو مسنجر ادا بازی در نیاره، تا فردا میگذارم. از آقای پورمحمد عزیز هم شخصاً عذرخواهی ویژه دارم. تک تک اعضای نهاد روی چشم من جا دارن. بی احترامی کجا بود برادر؟ بنظر یکطرفه به قاضی رفتی ها آقا محمدرضای عزیز.

silencer
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:32 صبح
سلام،من موندم کی کنفرانس برگزار کردید؟ساعت 10.30 برای من دعوت نامه اومد رفتم داخل روم یک 10 نفر دیگه هم بودن اونجا ولی تا 11:30 صبر کردم خبری نشد اصلا،بعد رفتم.
شما روم رو تغییر دادید به بقیه یادتون رفته بگید.

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:33 صبح
آقای عابدی، توی جلسه آنلاین که گفتم: اعضا با پرداخت حق عضویت، در نهاد صاحب سهام میشن و درآمد ماهانه نهاد برحسب میزان سهم اعضا، بینشون تقسیم میشه. درواقع نهاد بصورت شرکت سهامی خاص هست.

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:34 صبح
کسانی که از ویندوز 8 استفاده کردن، گویا بیشتر از بقیه با یاهو مسنجر مشکل داشتن. گفتم این نکته هم بیان بشه که همه مشکلات رو گردن یاهو مسنجر نیندازیم.

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:34 صبح
دوست عزیز اگر پست هارو میخوندی قرار شد همه ای دی اقای شهرکی رو ادد کنیم و ایشون از طریق یاهو invite کنن به کنفرانس
برای کسی کارت دعوت فرستاده نشده
همه خودشون پیگیر بودن
پست های قبل رو بخونید

به احتمال زیاد این نوشته رو برام می خواستید نقل قول کنید (چون نمیشه برای پاسخ خودتون جواب بدید) پاسخ رو مینویسم اگه واسه من بود که هیچ در غیر اینصورت معذرت میخوام.

من نگفتم واسم کارت دعوت بفرستن بهتره کلمه invite رو معنی کنید.

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:35 صبح
در مورد فروش سهام بگم :
ما آماده هرگونه پیشنهادی هستیم و خوشحال شدم که جز دعوا و بحث سر اینکه من امتحان دارم و من بچم روگازه ! یکی بالاخره یک حرف کمک کننده زد !
ما این تاپیک و زدیم تا به مسائل مهمتری برسیم
مثل سیکل گردش مالی
مدیریت پروژه
چذب پروژه و غیره
بنده به عنوان نماینده از ظرف هیئت موسس اعلام میکنم اماده هرگونه انتقاد و پیشنهادی هستیم

هدف ما نفع به شما ها نیست فقط ! نفع به خودمون هم نیست فقط ! نفع به یک جامعه هست که اسمش برای بنده مقدس هست " جغدان معصوم و همیشه خسته " برنامه نویسان ...
برا هدفمون ارزش قائل بشیم
به قول مهندس شهرکی هیچ چیز دور از انتظار نیست
هیئت موسس پیزی جز یک اسم نیست
خیلی از کارهای میتونست با تصیمیم 3 نفره ما انجام بشه
اما صداقت و کار گروهی و ترجیح دادیم و همه مسائل ریز و با هم تصمیم گرفتیم و البته خیلی هم اذیت شدیم بابت تنش های به وجود اومده
اما باز هم امیدی به فردا یی روشن هست !

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:35 صبح
سلام،من موندم کی کنفرانس برگزار کردید؟ساعت 10.30 برای من دعوت نامه اومد رفتم داخل روم یک 10 نفر دیگه هم بودن اونجا ولی تا 11:30 صبر کردم خبری نشد اصلا،بعد رفتم.
شما روم رو تغییر دادید به بقیه یادتون رفته بگید.

نه اینجور نبود خیلی ها نمیتونستن pm هارو ببینن باید یبار لاگین لاگ اوت میکردن.

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:36 صبح
من آی دی آقای حسین زاده رو براتون تو پیام فرستادم که دعوت بشین، گویا ندیدین. خود من هم با اینکه دعوت شدم و روم باز شد هیچ پیامی نمیدیدم تا 11 که مشکل حل شد

چرا اتفاقا بعد از پیغامتون add کردم و پیغام فرستادم ولی واکنشی ندیدم.

mahdirabbani
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:37 صبح
به نظر من مسنجر ایرانی l4i برای کنفرانس بد نیست. امکاناتش هم خیلی زیاده. خصوصا امکانات مدیریتیش.

silencer
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:38 صبح
نه اینجور نبود خیلی ها نمیتونستن pm هارو ببینن باید یبار لاگین لاگ اوت میکردن.

من توی روم با چند تا از دوستان صحبت کردم پس pm ها رو دیدم،حتی یک بار یکی از دوستان اومد تو گفت اینجا روم اصلی یا نه؟ما موندیم گفتیم اره مگه چند تاست روم،نگو که راست بوده

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:38 صبح
در مورد فروش سهام بگم :
ما آماده هرگونه پیشنهادی هستیم و خوشحال شدم که جز دعوا و بحث سر اینکه من امتحان دارم و من بچم روگازه ! یکی بالاخره یک حرف کمک کننده زد !
ما این تاپیک و زدیم تا به مسائل مهمتری برسیم
مثل سیکل گردش مالی
مدیریت پروژه
چذب پروژه و غیره
بنده به عنوان نماینده از ظرف هیئت موسس اعلام میکنم اماده هرگونه انتقاد و پیشنهادی هستیم

هدف ما نفع به شما ها نیست فقط ! نفع به خودمون هم نیست فقط ! نفع به یک جامعه هست که اسمش برای بنده مقدس هست " جغدان معصوم و همیشه خسته " برنامه نویسان ...
برا هدفمون ارزش قائل بشیم
به قول مهندس شهرکی هیچ چیز دور از انتظار نیست
هیئت موسس پیزی جز یک اسم نیست
خیلی از کارهای میتونست با تصیمیم 3 نفره ما انجام بشه
اما صداقت و کار گروهی و ترجیح دادیم و همه مسائل ریز و با هم تصمیم گرفتیم و البته خیلی هم اذیت شدیم بابت تنش های به وجود اومده
اما باز هم امیدی به فردا یی روشن هست !

خیلی متشکر از توجهتون
:)
نمیدونم چرا دکمه ی تشکر برای اقای شهرکی و شما خاموش شده (نیستش)

من تا همین الان دارم با بچه ها صحبت میکنم بیشترشون تو ای قسمت ها سوال داشتن و ....
از طرفی هم اینو هم میدونم که شما عزیزان کاری جز ثبت شرکت نمیتونستید کنید و جای حرفی نیست اما خب کمی و کاستی هارو میشه با تعیین قوانین خوب برطرف کرد

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:41 صبح
چرا اتفاقا بعد از پیغامتون add کردم و پیغام فرستادم ولی واکنشی ندیدم.
من شما و ادد کردم اما اکسپت نشد
و شما و invite کردم بعد از اون
اگه باز هم واکنشی به قول شما نشد فک کنم با یک حساب سر انگشتی باید تقصیر بیافته به گردن باهو شما
چون بقیه این 40 نفر از سمت من دعوت شدند و کاملا بدون مشکل بودند
خلاصه با همه اوصاف با همه مشکلات یک جلسه انلاین 40 نفره برگزار شد که جای شکر داره
و بعد از عذر خواهی اقای شهرکی و دلایل ما اگه هنوزم اصرار دارید که به شما توهینی شده و این شیرینی و تو پست های پیا پی دارید هی به تلخی میکشید بنده باز هم از شما عذر میخوام
شاید گردن خمیده مارو قبول کنید تا یک گام به سمت گذشت پیش بریم
ممنون

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:43 صبح
به احتمال زیاد این نوشته رو برام می خواستید نقل قول کنید (چون نمیشه برای پاسخ خودتون جواب بدید) پاسخ رو مینویسم اگه واسه من بود که هیچ در غیر اینصورت معذرت میخوام.

من نگفتم واسم کارت دعوت بفرستن بهتره کلمه invite رو معنی کنید.

دوست عزیز منظور از invite این بود که توی یاهو مسنجر یک نفر که پنجره ی چت رو باز میکنه میتونه بقیه رو هم به اونجا دعوت کنه
کیا؟ اونایی که تو ادد لیستش هستند.
اونارو انتخاب میکنه و بعد دکمه ای داره بنام invite (شما اشتباه گرفتید با دعوت گیری اینجوری) که برای اونها پیام میاد که میتونن رد کنن یا accept کنن و join بشن به بقیه.
خود من چند نفر رو invite کردم چون مشکل داشن یاهو اقای شهرکی منو هم invite نکردن :| اما خب دوستان به دادم رسیدن
مشکل از سیستم بود و اینکه این کنفرانس یهویی شد بدون برنامه ریزی فقط برای تست

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:44 صبح
شما که توسط من اضافه شدید به کنفرانس
آقای شهرکی براشون مشکل به وجود اومده بود دقیقا نمیدونم چه توهینی شده بهتون ؟

من که چیزی ندیدم احتمالا بعد از آفلاین شدن اضافه کردید.
بزرگترین توهین همین 3 ساعت منتظر گذاشتن بی ثمر پشت سیستم بود.

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:45 صبح
من فکر میکنم یه فرم ساده ارسال پیغام که به صورت آژاکس پیغام ارسال میکنه درست کنیم و یک برنامه پت ساده بسازیم خیلی بهتر هست
پیغام بفرسته به بانک
هرپیغام که رسید شماره تولید کنه ( آیدی )
و ازون ور نمایش بده
حتی میشه مثل wechat با کمک فایل های فلش صدا ضبط کرد و ارسال کرد ( بیسیم )
مثل بیسیم میتونیم تعریف کنیم که مدیر جلسه بتونه تعریف کنه الان فقط پیغام های کی بیاد وسط + و حتی تایین کنیم که نوبت سوالل کردن بگیرند ( شماره نوبت )
فک کنم کار سختی نباشه
آرشیو هم میشه پیغام ها

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:48 صبح
دوست عزیز منظور از invite این بود که توی یاهو مسنجر یک نفر که پنجره ی چت رو باز میکنه میتونه بقیه رو هم به اونجا دعوت کنه
کیا؟ اونایی که تو ادد لیستش هستند.
اونارو انتخاب میکنه و بعد دکمه ای داره بنام invite (شما اشتباه گرفتید با دعوت گیری اینجوری) که برای اونها پیام میاد که میتونن رد کنن یا accept کنن و join بشن به بقیه.
خود من چند نفر رو invite کردم چون مشکل داشن یاهو اقای شهرکی منو هم invite نکردن :| اما خب دوستان به دادم رسیدن
مشکل از سیستم بود و اینکه این کنفرانس یهویی شد بدون برنامه ریزی فقط برای تست

عرض من همینه هیچ پیغامی ، پنجره ای برای تایید یا رد یا هیچ اتفاق تازه ای برام رخ نداد که من بگم invite شدم.

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:49 صبح
من که چیزی ندیدم احتمالا بعد از آفلاین شدن اضافه کردید.
بزرگترین توهین همین 3 ساعت منتظر گذاشتن بی ثمر پشت سیستم بود.
آقای پورمحمد عزیز، فکر کنم عذرخواهی بنده رو ندیدین. اگه میشه، اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?397617-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86&p=1934013&viewfull=1#post1934013) رو ببینید. امیدوارم رضایت بدین.

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:49 صبح
من فکر میکنم یه فرم ساده ارسال پیغام که به صورت آژاکس پیغام ارسال میکنه درست کنیم و یک برنامه پت ساده بسازیم خیلی بهتر هست
پیغام بفرسته به بانک
هرپیغام که رسید شماره تولید کنه ( آیدی )
و ازون ور نمایش بده
حتی میشه مثل wechat با کمک فایل های فلش صدا ضبط کرد و ارسال کرد ( بیسیم )
مثل بیسیم میتونیم تعریف کنیم که مدیر جلسه بتونه تعریف کنه الان فقط پیغام های کی بیاد وسط + و حتی تایین کنیم که نوبت سوالل کردن بگیرند ( شماره نوبت )
فک کنم کار سختی نباشه
آرشیو هم میشه پیغام ها

یه سیستم اماده ی چت روم دارم خیلی سریع و کاربردی هست اگر جایی هست up کنید تا استفاده کنیم بگید بفرستم براتون

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:53 صبح
یه سیستم اماده ی چت روم دارم خیلی سریع و کاربردی هست اگر جایی هست up کنید تا استفاده کنیم بگید بفرستم براتون

بله استقبال میشه

اینم تاکید کنم اسراری نباید باشه به تولید دوباره چرخ
من ساده ترین حالتشو مثال زدم
سیستمی تست شده اگه هست استفاده میکنیم
بهتره که درگیر یاهو بشیم
سیستمی هست پیغام صوتی صبط و ارسال کنه ؟ مثل wechat

qartalonline
چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:55 صبح
آقای پورمحمد عزیز، فکر کنم عذرخواهی بنده رو ندیدین. اگه میشه، اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?397617-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86&p=1934013&viewfull=1#post1934013) رو ببینید. امیدوارم رضایت بدین.

ببخشید آقای شهرکی من اعصابم خرد شده بود دیگه کنترل نداشتم.
تمام.
--
از همه دوستان عذر میخوام.

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 01:02 صبح
بله استقبال میشه

اینم تاکید کنم اسراری نباید باشه به تولید دوباره چرخ
من ساده ترین حالتشو مثال زدم
سیستمی تست شده اگه هست استفاده میکنیم
بهتره که درگیر یاهو بشیم
سیستمی هست پیغام صوتی صبط و ارسال کنه ؟ مثل wechat

پیداش میکنم براتون میفرستم.
برای چت صوتی هم باز بین فایل هام میگردم میفرستم براتون

poriab
چهارشنبه 27 آذر 1392, 01:11 صبح
من invite شدم و تمامی invite شده ها رو می دیدم ولی ، پیغامی رو نمی دیدم !! فکر کردم برگزار نشده !
همین جوری 2 ساعت پای سیستم و منتظر بودم :(

colors
چهارشنبه 27 آذر 1392, 08:56 صبح

دوست عزیز روش صحیح و اصولیش این هست که هر کدام از اعضا با توجه به مقدار و نوع فعالیت خود درآمد داشته باشن. برای مثال عضوی که کد نویسی رو در سطح بسیار ساده ای انجام میده و مثلا توانایی شی گرایی رو نداره, قطعا نباید به اندازه عضوی که تمام بخشهای پروژه رو تجزیه و تحلیل و راه و روش ارائه میده و حتی کدنویسی های حرفه ای انجام میده, درآمد داشته باشه.
بلاخره عضوی که به قول شما جز "اغنیا" باشه, سالها زحمت و وقت گذاشته و حتی باید با حظور این افراد در نهاد خوشحال و استقبال کنیم, چرا که قطعا باعث پیشرفت دوچندان نهاد و سود رسانی بیشتر به همه خواهند شد.

این بحث خیلی واضح و روشنه. بنظرم اصلا جای بحث نداره!

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 09:34 صبح
جمع بندی صحبتهای دیروز رو برای اون دسته از دوستان که به هر دلیلی نتونستن حاضر باشن، میگذارم:

1- نهاد بعنوان یک شرکت که قراره فعالیت اقتصادی داشته باشه، در درجه اول باید بتونه هزینه های خودش رو پوشش بده. بنابراین، هزینه ها مرتباً رصد میشن و هزینه ماهانه نهاد (شامل سرور اختصاصی و هزینه های آموزش و بازاریابی و...) محاسبه میشه و بین اعضا تقسیم میشه و اعضا تحت عنوان حق عضویت، سهم خودشون رو پرداخت میکنن. درمقابل چون نهاد بعنوان یک شرکت از نوع سهامی خاص ایجاد شده، اعضا با پرداخت حق عضویت، درواقع دارن در نهاد سهم خریداری میکنن و سود ماهانه نهاد بین اعضا برحسب میزان سهمی که دارن، توزیع میشه. درنتیجه بعد از سه الی چهار ماه که پروژه ها (ازقبیل دانلود سنتر پیشرفته و...) به مرحله سودآوری رسیدن، عملاً درآمد ماهانه اعضا ازطرف نهاد، تبدیل به یک حقوق ثابت برای اونها میشه و این مسئله، جدا از پروژه هایی هست که دریافت میکنن.

2- نهاد بعنوان یک شخص حقوقی که توی شورای عالی انفورماتیک هم ثبت شده، میتونه توی مناقصه های رسمی و دولتی شرکت کنه و پروژه های بزرگ بگیره و بین اعضا توزیع کنه. کاری که خود اعضا به تنهایی نمیتونن انجام بدن. بنابراین، عمده خدماتی که نهاد به اعضا ارائه میده شامل آموزش، گرفتن (یا تعریف) و توزیع پروژه، مشاوره، تشکیل تیمهای کاری و تجربه نقشهای مختلف در تیم مثل مدیر پروژه و...، ایجاد چهارچوب استاندارد کاری جهت کدنویسی و...، ایجاد درآمد، قیمتگذاری کارشناسی شده برروی پروژه ها، انجام پروژه هایی که به اعضا پیشنهاد میشه و خودشون نمیخوان/نمیتونن انجام بدن و اختصاص درصدی از درآمد پروژه تحت عنوان کمیسیون معرفی (Referral)، برگزاری سمینارها و نشستهای کاری با حضور اعضای عادی و هیئت مدیره و هیئت مؤسس، ایجاد و تکمیل رزومه حرفه ای و رسمی و سایر خدمات مرتبط با موارد مطرح شده است.

3- توی سیستم کاری نهاد، قراره به همه سود برسه. حالا این سود میتونه تعریفهای مختلفی داشته باشه و لزوماً همیشه مادی نیست. برای مثال، یکنفر با تجربه، عمده سودش در مشارکت در پروژه های حرفه ای و درآمد مالی ممکنه خلاصه بشه ولی افراد کم تجربه یا فاقد دانش کافی، بیشترین سودشون در نهاد تا وقتی که حرفه ای نشدن، آموزشهای تخصصی که دریافت میکنن و همچنین مشارکت در پروژه های حرفه ای که در داخل نهاد تعریف میشه و همکاری با اعضای حرفه ای، بدون داشتن استرس ناشی از کم تجربگی هست. اعضای هیئت مدیره و مؤسس هم طبیعتاً بخشی از درآمدهای کلی نهاد رو بعنوان دستمزد تلاشی که برای بقای نهاد و جلو رفتن به سمت اهدافش انجام میدن، دریافت میکنن. بنابراین توی این سیستم، برخلاف سیستمهای نظام سرمایه داری، همه به نوعی سود میبرن.

4- دپارتمان آموزش فعالیتهایی ازقبیل تهیه و توزیع پکیجهای آموزشی، تولید محتوای مکتوب (ازطریق همکاری با دپارتمان نشریه داخلی)، برگزاری کلاسهای آنلاین یا حضوری و... رو در دستور کار خودش داره و تمام کسانی که در دپارتمانهای دیگه حضور دارن و میتونن فعالیت آموزشی داشته باشن، باید با این دپارتمان همکاری کنن و بخش عمده درآمد حاصل از فروش پکیجهای آموزشی یا برگزاری کلاسها و... هم به خود برگزارکنندگان اختصاص داده میشه و درصدی هم بعنوان کمیسیون هماهنگی و فراهم آوردن شرایط مناسب جهت ارائه خدمات، به نهاد اختصاص پیدا میکنه تا ازطریق اون، حقوق و مزایای اعضای دپارتمانهای آموزش و نشریه داخلی، تأمین بشه.

5- دپارتمان بازاریابی مسئولیت جستجوی نیازهای بازار جهت تعریف پروژه هایی با سوددهی بالا و همچنین دنبال کردن و شرکت در مناقصات رو بعنوان نماینده نهاد، برعهده داره و حقوق اعضای این دپارتمان هم از محل درآمدهای نهاد تأمین خواهد شد.

6- یک مورد که فرصت نشد و یادم رفت گفته بشه اینه که اگه هرکدوم از اعضا حق عضویتش رو پرداخت نکنه، تا 6 ماه صرفاً سهمش کمتر از بقیه میشه (به دلیل اینکه ماهانه معادل دیگران، ازطریق پرداخت حق عضویت، سهم خریداری نکرده) و بعد از6 ماه عدم فعالیت و عدم پرداخت حق عضویت، از سیستم نهاد حذف و درآمدش کلاً قطع خواهد شد.

فکر نمیکنم دیگه موردی جا مونده باشه ولی اگه احیاناً مورد خاصی وجود داشت که از قلم افتاده، دوستان لطف کنن یادآوری کنن تا این پست رو تکمیل کنم.

mostafa_shoakry
چهارشنبه 27 آذر 1392, 10:06 صبح
. آخر سر هم دعوتنامه ها رو یکی یکی ارسال کردیم و اگه این وسط کسی از قلم افتاد مجدداً عذرخواهی میکنم.
والا واسه من که چیزی نیومد با اینکه خیلی خسته بودم تا 11:30 منتظر بودم از 30 مین قبل از جلسه هم آنلاین شده بودم ولی چیزی دریافت نکردم :ناراحت:
جلسه رو تنهایی برگذار کردین بدون من :گریه:
ایشالا امشب پول به دستم برسه تو نشست شیراز ثبت نام می کنم

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 11:53 صبح
جمع بندی صحبتهای دیروز رو برای اون دسته از دوستان که به هر دلیلی نتونستن حاضر باشن، میگذارم:

1- نهاد بعنوان یک شرکت که قراره فعالیت اقتصادی داشته باشه، در درجه اول باید بتونه هزینه های خودش رو پوشش بده. بنابراین، هزینه ها مرتباً رصد میشن و هزینه ماهانه نهاد (شامل سرور اختصاصی و هزینه های آموزش و بازاریابی و...) محاسبه میشه و بین اعضا تقسیم میشه و اعضا تحت عنوان حق عضویت، سهم خودشون رو پرداخت میکنن. درمقابل چون نهاد بعنوان یک شرکت از نوع سهامی خاص ایجاد شده، اعضا با پرداخت حق عضویت، درواقع دارن در نهاد سهم خریداری میکنن و سود ماهانه نهاد بین اعضا برحسب میزان سهمی که دارن، توزیع میشه. درنتیجه بعد از سه الی چهار ماه که پروژه ها (ازقبیل دانلود سنتر پیشرفته و...) به مرحله سودآوری رسیدن، عملاً درآمد ماهانه اعضا ازطرف نهاد، تبدیل به یک حقوق ثابت برای اونها میشه و این مسئله، جدا از پروژه هایی هست که دریافت میکنن.

2- نهاد بعنوان یک شخص حقوقی که توی شورای عالی انفورماتیک هم ثبت شده، میتونه توی مناقصه های رسمی و دولتی شرکت کنه و پروژه های بزرگ بگیره و بین اعضا توزیع کنه. کاری که خود اعضا به تنهایی نمیتونن انجام بدن. بنابراین، عمده خدماتی که نهاد به اعضا ارائه میده شامل آموزش، گرفتن (یا تعریف) و توزیع پروژه، مشاوره، تشکیل تیمهای کاری و تجربه نقشهای مختلف در تیم مثل مدیر پروژه و...، ایجاد چهارچوب استاندارد کاری جهت کدنویسی و...، ایجاد درآمد، قیمتگذاری کارشناسی شده برروی پروژه ها، انجام پروژه هایی که به اعضا پیشنهاد میشه و خودشون نمیخوان/نمیتونن انجام بدن و اختصاص درصدی از درآمد پروژه تحت عنوان کمیسیون معرفی (Referral)، برگزاری سمینارها و نشستهای کاری با حضور اعضای عادی و هیئت مدیره و هیئت مؤسس، ایجاد و تکمیل رزومه حرفه ای و رسمی و سایر خدمات مرتبط با موارد مطرح شده است.

3- توی سیستم کاری نهاد، قراره به همه سود برسه. حالا این سود میتونه تعریفهای مختلفی داشته باشه و لزوماً همیشه مادی نیست. برای مثال، یکنفر با تجربه، عمده سودش در مشارکت در پروژه های حرفه ای و درآمد مالی ممکنه خلاصه بشه ولی افراد کم تجربه یا فاقد دانش کافی، بیشترین سودشون در نهاد تا وقتی که حرفه ای نشدن، آموزشهای تخصصی که دریافت میکنن و همچنین مشارکت در پروژه های حرفه ای که در داخل نهاد تعریف میشه و همکاری با اعضای حرفه ای، بدون داشتن استرس ناشی از کم تجربگی هست. اعضای هیئت مدیره و مؤسس هم طبیعتاً بخشی از درآمدهای کلی نهاد رو بعنوان دستمزد تلاشی که برای بقای نهاد و جلو رفتن به سمت اهدافش انجام میدن، دریافت میکنن. بنابراین توی این سیستم، برخلاف سیستمهای نظام سرمایه داری، همه به نوعی سود میبرن.

4- دپارتمان آموزش فعالیتهایی ازقبیل تهیه و توزیع پکیجهای آموزشی، تولید محتوای مکتوب (ازطریق همکاری با دپارتمان نشریه داخلی)، برگزاری کلاسهای آنلاین یا حضوری و... رو در دستور کار خودش داره و تمام کسانی که در دپارتمانهای دیگه حضور دارن و میتونن فعالیت آموزشی داشته باشن، باید با این دپارتمان همکاری کنن و بخش عمده درآمد حاصل از فروش پکیجهای آموزشی یا برگزاری کلاسها و... هم به خود برگزارکنندگان اختصاص داده میشه و درصدی هم بعنوان کمیسیون هماهنگی و فراهم آوردن شرایط مناسب جهت ارائه خدمات، به نهاد اختصاص پیدا میکنه تا ازطریق اون، حقوق و مزایای اعضای دپارتمانهای آموزش و نشریه داخلی، تأمین بشه.

5- دپارتمان بازاریابی مسئولیت جستجوی نیازهای بازار جهت تعریف پروژه هایی با سوددهی بالا و همچنین دنبال کردن و شرکت در مناقصات رو بعنوان نماینده نهاد، برعهده داره و حقوق اعضای این دپارتمان هم از محل درآمدهای نهاد تأمین خواهد شد.

6- یک مورد که فرصت نشد و یادم رفت گفته بشه اینه که اگه هرکدوم از اعضا حق عضویتش رو پرداخت نکنه، تا 6 ماه صرفاً سهمش کمتر از بقیه میشه (به دلیل اینکه ماهانه معادل دیگران، ازطریق پرداخت حق عضویت، سهم خریداری نکرده) و بعد از6 ماه عدم فعالیت و عدم پرداخت حق عضویت، از سیستم نهاد حذف و درآمدش کلاً قطع خواهد شد.

فکر نمیکنم دیگه موردی جا مونده باشه ولی اگه احیاناً مورد خاصی وجود داشت که از قلم افتاده، دوستان لطف کنن یادآوری کنن تا این پست رو تکمیل کنم.

سیستم جامع و کاملی هست بسیار عالی.
امیدوارم این طرح به مشکل بر نخوره.
چندتا سوال
ایا کسی میتونه سهام بیشتری خریداری کنه؟
سیستم حسابداری خوبی باید طراحی بشه که اعضا از حساب خودشون و ... با خبر باشن.
طرحی براش در نظر گرفتید ایا؟

omidabedi
چهارشنبه 27 آذر 1392, 12:34 عصر
دوستان برای تست یک اسکریپت چت نصب کردم
لطفا برید تستش کنید و نظرتون رو بگید
اسکریپت خیلی خوب و پر سرعتی هست ظاهرا/اگر هم که بتونید مثلا قرار بزارید سر یه ساعت باهم برید اونجا صحبت کنید برای چند دقیقه ای بهتره
ممنون میشم
http://shiraz-web.ir/demo/chat
بعنوان مهمان وارد بشید (login as guest)

Veteran
چهارشنبه 27 آذر 1392, 13:12 عصر
Beyluxe.com برید و دانلود کنید،تا نشست بعدی یکم باهاش کار کنید با اصلاحات خاص خودش اشنا بشین تا متوجه بشین.چه بسا خودمون نشستیم یک مسنجر نوشتیم ! نه برای نشست های انلاین،کلا برای نهاد
کاره سختی هم نیست،فقط الگوریتم های خاص خودشو داره که من همشو ی زمانی که قصد داشتم یک مسنجر بنویسم نوشتم روی کاغد.

farazsahebdel
چهارشنبه 27 آذر 1392, 13:47 عصر
اسکریپت خیلی خوب و پر سرعتی هست ظاهرا/اگر هم که بتونید مثلا قرار بزارید سر یه ساعت باهم برید اونجا صحبت کنید برای چند دقیقه ای بهتره
ممنون میشم

به نظر من اگه چت آنلاین زودی گذاشته بشه عالی می شه تو نهاد دیگه مجبور به استفاده از سرویس های چت نمی شیم خیلی راحت تو نهاد با هم حرف می زنیم .

SlowCode
چهارشنبه 27 آذر 1392, 14:49 عصر
Beyluxe.com برید و دانلود کنید،تا نشست بعدی یکم باهاش کار کنید با اصلاحات خاص خودش اشنا بشین تا متوجه بشین.چه بسا خودمون نشستیم یک مسنجر نوشتیم ! نه برای نشست های انلاین،کلا برای نهاد
کار سختی هم نیست،فقط الگوریتم های خاص خودشو داره که من همشو ی زمانی که قصد داشتم یک مسنجر بنویسم نوشتم روی کاغد.
به نظر منم بهتره تو اوقات فراغت از پروژه بهتره رو یه مسنجر اختصاصی کار کنیم.
ببینید اینطوری ههمون راحت میشیم! بیشتر از همه آقای کسی که به سوالات جواب میده.
یه دکمه واسه پرسش سوال میزاریم و هرکی زد میره تو صف و وقتی سخنران خواست به سوالات جواب بده یکی یکی اجازه پرسش سوال بهشون داده میشه و اینطوری روم درهم برهم نمیشه.
کلا کارهای زیادی میشه کرد.

البته این مورد اولویت زیادی نداره و فعلا میتونیم با این سایت ها و اسکریپتها کارمون رو راه بندازیم.
ولی تو آینده حتما باید همچین برنامه اختصاصی واسه خودمون داشته باشیم.

SlowCode
چهارشنبه 27 آذر 1392, 15:01 عصر
ببخشید دو تا سوال داشتم.
گفتین که شرکت به صورت حقوقی ثبت شده. آیا تو اداره ثبت شرکت ها هم ثبت شده؟
چون اگه ثبت شده باشه باید صورت جلسه تنظیم بشه و مشخصات دقیق سهام داران ارائه بشن، بارزس تعیین بشه ، مالیات و عوارض هم حتما خواهیم داشت و...
در مورد اینا الان تو چه وضعی هستیم؟ آیا راه کاری دارین؟

مورد دیگه هم اینه که آیا به صورت نهاد ثبت کردین یا سهامی خاص؟ الان اسم نهاد رو میگیم ولی تو پست 1576 (http://barnamenevis.org/showthread.php?397617-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86&p=1934017&viewfull=1#post1934017)آقای شهرکی گفتن سهامی خاص.

و اگر زحمتی نباشه اسم حقوقی شرکت رو بگین تا اطلاع داشته باشیم.

ممنون از زحماتتون

Tarragon
چهارشنبه 27 آذر 1392, 15:40 عصر
سلام
اسم شرکت "طراحان مهر آفرین" هستش.
کد ثبت هم 2305 هستش.

MMSHFE
چهارشنبه 27 آذر 1392, 16:23 عصر
ایران نهاد، اسم Brand شرکته و شرکت در قالب سهامی خاص هست و اسمش «طراحان مهرآفرین» با کد ثبت 2305 هست. بعلاوه از اونجا که هنوز کسی سهام نخریده، همون اعضای هیئت مؤسس فقط اعلام شدن و همه مراحل ثبت، انجام شده و مشکلی از این جهت نیست و ماهانه آمار سهامداران ارسال میشه. مسائلی مثل مالیات و عوارض و... هم قطعاً وجود داره و پیگیرشون هستیم ولی اعضا نیاز نیست نگران این مسائل باشن.

Veteran
چهارشنبه 27 آذر 1392, 16:53 عصر
جناب شهرکی ی کوکی بزارید ! این کپچا که ماشاالله ......
خسته شدیم از بس کپچا زدیم !

fkb0y_dev
چهارشنبه 27 آذر 1392, 22:22 عصر
اگه یه سیستم مسنجر اختصاصی بنویسین که عالی میشه و یا اگه مشکل زمان هست الان یه اسکریپت پت روم رو پنل نصب کنید تا راحت همه بیان گفتگو کنن
برای پنل هم یه کوکی ست کنین والا بچارمون کرد :دی

shpegah
پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:17 صبح
ممنون میشم
فکرمیکنم اگر جایی هم برای بایگانی صورتجلسات داشته باشه بد نیست که شامل موضوع و زمان جلسه اعضا شرکت کننده و سخنران ودعوت کننده وبعضا مسئولیتهای واگذار شده به افراد باشه که در حکم یک سند درنظرگرفته بشه و...
اینطوری رسمیت بیشتر ی به جلسات داده میشه

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:45 صبح
جناب شهرکی ی کوکی بزارید ! این کپچا که ماشاالله ......
خسته شدیم از بس کپچا زدیم !
چشم. اضافه میکنم. میخواین CAPTCHA وقتی بیاد که یکبار رمز رو اشتباه وارد کرده باشین؟ فکر کنم اینطوری راحتتر باشین.

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:47 صبح
چت روم اختصاصی نهاد هم داره تکمیل میشه و چیزی به ارائه نهاییش نمونده. شاید یکی دو روز دیگه. صورتجلسات هم بایگانی میشه.

Veteran
پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:50 صبح
چشم. اضافه میکنم. میخواین CAPTCHA وقتی بیاد که یکبار رمز رو اشتباه وارد کرده باشین؟ فکر کنم اینطوری راحتتر باشین.
فقط شرشو کم کنید،مهم نیست چجوری
البته امیداورم این ی کار سریع انجام بشه !
تجربه نشون داده یکی دو روز شما > 100 روز هست

colors
پنج شنبه 28 آذر 1392, 09:04 صبح
به قول Veteran چون زمان اجرای تغییرات پنل ورود مشخص نیست, پس فعلا برای استفاده راحت تر, از inspect element استفاده کنید و و خاصیت autocomplete=off فیلدهای تلفن و روزعبور رو بردارید, کپچا رو وارد و کلید ورود و Save Password.
حداقل اینجوری دفعات بعد نیازی به وارد کردن این دو نداریم.

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:01 صبح
فقط شرشو کم کنید،مهم نیست چجوری
البته امیداورم این ی کار سریع انجام بشه !
تجربه نشون داده یکی دو روز شما > 100 روز هست
فکر نمیکنم لحن صحبتتون مناسب شأن شما، بنده، این انجمن و ایران نهاد باشه. یکم فکر کردن قبل از گفتن بهتر از کلی افسوس خوردن بعد از گفتنه. امیدوارم چنین صحبتهایی تکرار نداشته باشه.

Veteran
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:07 صبح
هرچقدر فکر میکنم،نمیدونم مشکلش کجاس

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:17 صبح
خوب پس دیگه درموردش فکر نکنید.

Veteran
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:18 صبح
بالاخره هرکسی مشکلاتی داره و باید سعی کنه اونهارو برطرف کنه
بفرمائید،متن چه مشکلاتی داره،تا مشکل رو برطرف کنیم !

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:28 صبح
کلاً یک مقدار لحن صحبتتون طلبکارانه است. انگار بقیه اعضای نهاد هیچ کار و زندگی ندارن و فقط باید مرتب مشکلات سامانه و... رو رفع کنن. البته تا حدودی بهتون حق میدم چون هیچکدوم از بخشهای سایت نهاد هنوز دست اعضا سپرده نشده و به قول معروف، چشممون کور، دنده مون نرم، خودمون باید مشکلات رو رفع کنیم ولی شما هم حق بدین که یک مقدار کارها طول بکشه چون مسائل و مشکلات زندگی روزمره و کارهای شخصی هم گریبانگیرمونه. اگه خدا بخواد بعد از نشست شیراز که کارها رو سپردیم به اعضا، از خجالتتون در میاییم. فعلاً فقط دارم این موارد رو یادداشت میکنم تا به موقع تلافی بشه :چشمک:

Veteran
پنج شنبه 28 آذر 1392, 10:42 صبح
کلاً یک مقدار لحن صحبتتون طلبکارانه است. نه جناب شهرکی،به این شکل که شما فکر میکنید نیست.بنده با این دید صحبت میکنم که همه ما باهم دوستیم !

انگار بقیه اعضای نهاد هیچ کار و زندگی ندارن و فقط باید مرتب مشکلات سامانه و... برنامه یعنی رفع همین مشکلات،شما میگی تا فردا مشکل برطرف میشه،اما نمیشه .....
همونطور که برای تلافی کردن برنامه دارین،طبق کارها و مشغله های زندگیتون یک برنامه بریزین با 2 روز اضافه بر اون(برای اتفاقات پیش بینی نشده) که این کار تا 2 هفته دیگه انجام میشه.اگر کسی قبل از موعد مقرر اومد گفت اقای شهرکی فلان کار چی شد ؟ شما هرچی دلت میخواد به من بگو.

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 11:09 صبح
حق با شماست ولی یکسری مشکلات خارج از حیطه تصمیم گیری یا پیشبینیه. مثل فوت یکی از بستگان نزدیکم که حدوداً 2 هفته پیش اتفاق افتاد یا مشکلاتی که روی سرور اتفاق میفته و باید اول رفع بشه تا بشه بقیه کارهای روی پروژه رو انجام بدیم. درهرحال فکر میکنم صمیمی بودن با حرفهای نیشدار زدن فرق داشته باشه. بهتره موضوع رو ادامه ندیم.

Veteran
پنج شنبه 28 آذر 1392, 11:23 صبح
پیشنهاد بنده اینکه یک بخشی رو در سامانه ایجاد کنید با عنوان پیشنهادات.
در این بخش پیشنهادات،یک امکانی باشه برای ایجاد پیشنهاد،دوستان بیان پیشنهاد بدن،بعد پیشنهادات در بخش مدیریت تایید بشن،اگر مشکلی نداشتن.
و در نهایت در اون بخش،پیشنهادات تایید شده به نمایش در بیاد،و کاربران با دیدن پیشنهادات،اونهارو لایک کنند مثلا ممکنه یک پیشنهادی 20 تا لایک داشته باشه.هرموقعه پیشنهادی به حدی رسید که مثلا 20 تا لایک داشت.اون پیشنهاد در دستور کار قرار بگیره.و بعد زمان تقریبی انجام کار مشخص بشه و شماره معکوس اون کار به کار بیوفته.خودمم میتونم کمک کنم در این مسئله

درهرحال فکر میکنم صمیمی بودن با حرفهای نیشدار زدن فرق داشته باشهاون حرفتون توی کنفرانس(تجربه ثابت کرده باید برای شما کنفرانس جداگانه ایی گرفت،نیش دار نبود،بعد حرف ما(
تجربه نشون داده یکی دو روز شما > 100 روز هست) نیش دار شد؟) رو هم در نظر بگیرید.
به هرحال بنده عذر میخوام.

omidabedi
پنج شنبه 28 آذر 1392, 11:39 صبح
اقای شهرکی برای نشست شیراز چند نفر عضو, ثبت نام کردن؟
ایا برگزاری نشست بسته به تعداد اعضای شرکت کننده هست یا برنامه عوض شده؟

shpegah
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:07 عصر
جناب مهندس چرا شما همه مسئولیتها رو یک تنه به دوش میکشید ؟چرا همه چیز موکول میشه به بعد از نشست شیراز؟
کافیه شما یک نفرو که امین خودتون میدونید ومیتونید روش بیشتر حساب کنید ومیدونید میتونه تاحد زیادی از مدیریت کارها بربیاد معرفی کنید که مسئول هماهنگیه کاراباشه
در ضمن این تیپ کارا که داخلی گفته میشه وپای حیثیت نهاد در میان نیست رو به افراد بسپرید روی کار مردم که نمیشه ریسک کرد !
اینطوری افراد رو در همه زمینه ها میتونید محک بزنید فقط تخصص در برنامه نویسی که ملاک نیست مهمتر از اون حس مسئولیت پذیری -روحیه کارگروهی داشتن وخوش قول بودنه ایناست که مارو میتونه نسبت به دیگر شرکتها متمایز کنه چون تو ایران واقعا نوبره

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:09 عصر
اگه مشکلی پیش نیاد، نشست بهرحال برگزار میشه. فقط دوستان لطف کنن زودتر ثبت نام کنن. تا حالا شدیم 7 نفر. البته با احتساب مدیران دپارتمانها که حتماً باید باشن (یا یکنفر رو جایگزین بفرستن توی نشست) و کم کردن مدیرانی که همین الآن ثبت نام کردن، میشیم 10 نفر.

MMSHFE
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:23 عصر
نه خیلی از کارها داره با همکاری چند نفر از دوستان و اعضای نهاد انجام میشه ولی برخی کارها مثل طراحی چت روم و... بدلیل مسائلی مثل بارگذاشتن روی سرور و... مجبورم فعلاً خودم انجام بدم چون کدها باید خیلی بهینه باشه و متأسفانه هنوز اطلاعات دقیقی از نحوه کدنویسی و میزان بهینگی کدهای دوستان ندارم که البته مسئولیتش با مدیران دپارتمانهاست و مشغول جمع آوری اطلاعات اعضای دپارتمانشون هستن و نتایج رو اگه خدا بخواد توی نشست شیراز اعلام میکنن. برای همین هست که میبینید کارهای زیادی به بعد از نشست شیراز موکول شده.

***BiDaK***
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:31 عصر
هرچقدر فکر میکنم،نمیدونم مشکلش کجاس

خوب پس دیگه درموردش فکر نکنید.
http://comments.persianblog.ir/images/I/24.gifhttp://comments.persianblog.ir/images/I/24.gifhttp://comments.persianblog.ir/images/I/24.gifhttp://comments.persianblog.ir/images/I/24.gif

omidabedi
پنج شنبه 28 آذر 1392, 12:35 عصر
اگه مشکلی پیش نیاد، نشست بهرحال برگزار میشه. فقط دوستان لطف کنن زودتر ثبت نام کنن. تا حالا شدیم 7 نفر. البته با احتساب مدیران دپارتمانها که حتماً باید باشن (یا یکنفر رو جایگزین بفرستن توی نشست) و کم کردن مدیرانی که همین الآن ثبت نام کردن، میشیم 10 نفر.

خب اقای شهرکی دیگه مکان میخوایم چکار
تشریف بیارید خونه خودمون یه نشست دوستانه داشته باشیم دیگه :لبخندساده:

fkb0y_dev
پنج شنبه 28 آذر 1392, 13:23 عصر
پنل هم که بالا نمیاد چی شده؟!

dousti_design
پنج شنبه 28 آذر 1392, 18:21 عصر
من هم برای نشست ثبت نام کردم. خواهشا اگه کاری هست که بتونم برای کمک به نهاد امجام بدم بهم بگید جناب شهرکی

sh.n.n786
پنج شنبه 28 آذر 1392, 22:39 عصر
درود و ...
ايده پيشنهاد ها جالب بود و اما بعد, مواردي مثل Captcha و لاگين دائمي به سامانه اضافه شد.
دوستان لطفا نسنجيده كسي و به كم فروشي متحم نكنيد.(امروز وقت شد موارد اضافه شد و امثالهم بعدا اضافه خواهد شد)

موفق باشيد

MMSHFE
جمعه 29 آذر 1392, 08:25 صبح
سه نفر دیگه ثبت نام کردن. تعداد شرکت کنندگان در نشست شیراز به 9 نفر رسید.

qartalonline
جمعه 29 آذر 1392, 09:21 صبح
تو این 9 نفر فقط 2 نفر از مدیران دپارتمانها ثبت نام کرده اند اگه شرکت مدیران دپارتمان ها اجباری باشه 6 نفر دیگه باید ثبت نام کنند که میشه 15 نفر.

colors
جمعه 29 آذر 1392, 12:34 عصر
سلام

بنده ام ثبت نام کردم, انشالا که نشست خوبی میشه.

Jarvis
جمعه 29 آذر 1392, 15:02 عصر
تو این 9 نفر فقط 2 نفر از مدیران دپارتمانها ثبت نام کرده اند اگه شرکت مدیران دپارتمان ها اجباری باشه 6 نفر دیگه باید ثبت نام کنند که میشه 15 نفر.
البته مدیران الان با احتساب سامان جان شدن 3 نفر
ــــــــــــــــــــــ
همچنان منتظر بقیه هستیم!

MMSHFE
جمعه 29 آذر 1392, 18:20 عصر
از بین مدیران دپارتمانها 4 نفر تا حالا ثبت نام کردن.

MMSHFE
شنبه 30 آذر 1392, 08:42 صبح
اون حرفتون توی کنفرانس(تجربه ثابت کرده باید برای شما کنفرانس جداگانه ایی گرفت،نیش دار نبود،بعد حرف ما(
تجربه نشون داده یکی دو روز شما > 100 روز هست) نیش دار شد؟) رو هم در نظر بگیرید.
من منظورم از اون حرف این بود که معمولاً موضوعاتی که شما مطرح میکنید، خودشون نیاز به یکی دو ساعت صحبت دارن و سؤالاتی که سریع بشه جواب داد نیستن. بهرحال اگه اون حرفم باعث رنجش شما شده، عذرخواهی میکنم.

Jarvis
شنبه 30 آذر 1392, 18:01 عصر
اینم حال و روز ما :
114241
مائیم و یه دپارتمان خالی ، که توش مگس هم پر نمیزنه! :کف:
هر دفعه که اینو می بینم به این نتیجه میرسم که شخصا باید برای گرافیست ها هم یه نهاد حمایت دست و پا کنم ... :لبخند:
ما گرافیستا کم توقع هستیم .. اگه 1 نفر هم باشه هر از گاهی درد دل کنیم کافیه ! :لبخند:

دوستان به نظرتون چیکار کنیم یه چار نفر گرافیست خوب جمع کنیم ؟

البته این پست بیشتر جنبه ی طنز و اطلاع رسانی به دوستان رو داره ... دوستان سو تفاهم نشه.

یلداتون هم خیلی مبارک :دی

SONITAJ
شنبه 30 آذر 1392, 22:53 عصر
نگران نباشید آقای صالحی
یه فکری دارم فقط لطف تا نشست شیراز منتظر بمونید.بعدش سرشما هم شلوغ میشه:چشمک:

dousti_design
شنبه 30 آذر 1392, 23:13 عصر
یک سوال.
دوستان شیرازی، دوستان غیر شیرازی رو برای اقامت راهنمایی نمیکنند؟ خود نهاد چی؟

MMSHFE
یک شنبه 01 دی 1392, 10:18 صبح
دوستان غیر شیرازی، اینهمه سایت هتل و مهمانپذیر و... که میتونید با هم هماهنگی کنید و گروهی اتاق بگیرین تا هزینه تقسیم بشه. مثل نشست بابل که یکی دو نفر شماره خودشون رو اعلام کردن و بقیه باهاشون هماهنگ شدن. راستش برای مکان فعلاً جواب قطعی نگرفتم. اگه تا یک هفته قبل از نشست خبری شد، اطلاع میدم. موفق باشید.

omidabedi
یک شنبه 01 دی 1392, 13:17 عصر
یک سوال.
دوستان شیرازی، دوستان غیر شیرازی رو برای اقامت راهنمایی نمیکنند؟ خود نهاد چی؟

تا مکان قطعی بشه بعد یکجا بگیریم که نزدیک باشه منتظریم فعلا

qartalonline
سه شنبه 03 دی 1392, 15:07 عصر
الان وضعیت چجویه؟ نشست برگزار میشه نمیشه؟ زمان و مکان دقیقش کجاست؟

MMSHFE
سه شنبه 03 دی 1392, 15:28 عصر
نشست برگزار میشه. زمان دقیق: 10 تا 12 دیماه. مکان دقیق هم همین یکی دو روز اعلام میشه.

MMSHFE
سه شنبه 03 دی 1392, 16:36 عصر
آدرس: شیراز، کوی زهرا نرسیده به چهارراه ایثار اداره فرهنگ و ارشاد شیراز مرکز رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س)

qartalonline
سه شنبه 03 دی 1392, 17:00 عصر
ممنون جناب شهرکی، ساعات برگزاری نشست چگونه خواهد بود؟ و اینکه ناهار و شام به عهده خودمونه؟

MMSHFE
سه شنبه 03 دی 1392, 17:26 عصر
ناهار رو نهاد تهیه میکنه ولی شام بعهده خودتونه. ساعت برگزاری کارگاه و نشست از 8 صبح تا 8 شب هست (1 ساعت هم اون وسطها برای نهار فاصله میفته).

qartalonline
سه شنبه 03 دی 1392, 17:48 عصر
نقشه مکان نشست:
https://maps.google.com/maps?q=%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87+%DA%A9%D9%84 +%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF+%D9%88+%D8%A7%D8%B 1%D8%B4%D8%A7%D8%AF+%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85 %DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%D9%81%D8%A7 %D8%B1%D8%B3&hl=en&ie=UTF8&cid=15288362384039580344&gl=US&t=m&z=16&iwloc=A
جای خوب و سر راستیه. نزدیک آرامگاه حافظ و امام زاده شاهچراغ.

مطمئنید؟ آخه آقای شهرکی نوشتن "چهارراه ایثار" ولی اینجا چهاراه حافظیه هستش.

Jarvis
سه شنبه 03 دی 1392, 18:25 عصر
دوستانی که اهل اصفهان و حومه هستند به من پی ام بدن برای هماهنگی

SONITAJ
سه شنبه 03 دی 1392, 19:23 عصر
نقشه مکان نشست:
https://maps.google.com/maps?q=%D8%A...m&z=16&iwloc=A
جای خوب و سر راستیه. نزدیک آرامگاه حافظ و امام زاده شاهچراغ.
چهارراه حافظیه نه آدرس دقیق این هست:
کوی زهرا- ابتدای بولوار ایثار(چهار راه ایثار) اداره ارشاد شیراز- طبقه دوم مجتمع فرهنگی دیجیتال حضرت زهرا(س)
این آدرس از توی میدان ولیعصر به طرف بلوار مدرس هست
اینم مکانش روی گوگل مپ :
https://www.google.com/maps/preview#!q=%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1+%D9%85%D 8%AF%D8%B1%D8%B3+%DA%A9%D9%88%DB%8C+%D8%B2%D9%87%D 8%B1%D8%A7&data=!4m15!2m14!1m13!1s0x3fb27326111a4d57%3A0xc0cd 9941d95127cd!3m8!1m3!1d2366!2d52.5562066!3d29.6269 636!3m2!1i1118!2i524!4f13.1!4m2!3d29.5901769!4d52. 5722306
این یکی از مسیرهای رسیدن به محل نشست هست ولی توی چهارراه حافظیه نیست .

SONITAJ
سه شنبه 03 دی 1392, 19:48 عصر
تمامی دوستانی که از مناطق شمال ایران می آیند شیراز توی ترمینال کاراندیش پیاده می شونداین دوستان باید بیایند به طرف میدان ولیعصر و داخل پایانه اتوبوس ولیعصر با خط 10 بیاید سر کوی زهرا بعد با تاکسی بیاید اونجا یا تاکسی بگیرید از ابتدای بلوار مدرس یا ترمینال کاراندیش تا جلوی در مجتمع فرهنگی رسانه های دیجیتال.
افرادی که از جنوب ایران میایند توی ترمینال امیرکبیر یا مدرس پیاده می شوند از ترمینال امیرکبیر یامدرس تا محل نشست 2یا 3 کورس هست که باید با تاکسی بیایند. ترمینال مدرس 2یا 3 کورس قبل از کوی زهرا هست.
اگر کسی بخواهد از طرف میدان گلستان شیراز بیاد باید از کلبه بیاد توی فضیلت و از اونجا 2کورس تاکسی بگیره و بیاد کوی زهرا
یا من یا آقای عابدی یکمون شماره می دهیم تماس بگیرید.

Jarvis
سه شنبه 03 دی 1392, 20:41 عصر
خانم جعفری اگه میشه ساختمان محل نشست رو روی نقشه مشخص کنید
ممنان

SONITAJ
چهارشنبه 04 دی 1392, 18:59 عصر
سلام
هنوز نتونستم ساختمان محل را روی نقشه مشخص کنم پیداش کردم چشم . ولی نگران نباشید مکان سر راستی هست .

omidabedi
جمعه 06 دی 1392, 10:29 صبح
سلام به همگی
اقا یه امار بدید ببینم چند نفر تو نشست شرکت میکنن؟
برای اسکان میخوام با چنجا صحبت کنم
هر اتاق رو برای چند نفر بگیرم؟؟
رزرو کردید یا نه هنوز؟
بچه هایی هم که 1 روز زودتر میان پ.خ بدن :چشمک:

MMSHFE
جمعه 06 دی 1392, 10:45 صبح
10 نفر در مجموع تا الآن ثبت نام کردن. لطفاً بقیه هم سریعتر اقدام کنن تا لااقل 15 نفر بشیم.

qartalonline
جمعه 06 دی 1392, 10:56 صبح
من یه اتاق دونفره بصورت آنلاین اجاره کردم تقریبا نزدیکه به همون محل برگزاری نشست هستش واسه یه نفر جا هست اگه کسی از دوستان خواست بگه.

SONITAJ
جمعه 06 دی 1392, 13:09 عصر
سلام
من نتونستم ساختمان را روی گوگل مپ پیدا کنم آقای عابدی شما لطفا یه چک می کنید ببینید می تونید ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز را روی گوگل مپ پیدا کنید. آقای عابدی شما می تونید 15 دقیقه قبل از نشست اونجا باشید.؟لطفا به من خبر بدهید.
ممنونم
محل نشست قبل از اداره ثبت احوال شیراز قبل از چهاراه ایثار هست. اگر دوستان سمت راست خودشون را نگاه کنند می بینندش .

omidabedi
جمعه 06 دی 1392, 13:16 عصر
بچه ها ببینید یک پیشنهاد
الان مثلا 10 نفر هستید (مثال)
من میرم 2 3 تا اتاق براتون میگیرم کلا و بعد دیگه خودتون تقسیم بشید
الان پ.خ جدا جدا اومده گیج شدم یکم :لبخند:

نظرتون چیه اینجوری ؟

اگر اینجوری اوکی هست 10 نفری که قرار هست تشریف بیارن همینو لایک کنن

اگرم کسی به هر دلیلی نمیخواد با جمع باشه پ.خ بده که براش جدا رزرو کنم.

omidabedi
جمعه 06 دی 1392, 13:24 عصر
سلام
من نتونستم ساختمان را روی گوگل مپ پیدا کنم آقای عابدی شما لطفا یه چک می کنید ببینید می تونید ساختمان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شیراز را روی گوگل مپ پیدا کنید. آقای عابدی شما می تونید 15 دقیقه قبل از نشست اونجا باشید.؟لطفا به من خبر بدهید.
ممنونم
محل نشست قبل از اداره ثبت احوال شیراز قبل از چهاراه ایثار هست. اگر دوستان سمت راست خودشون را نگاه کنند می بینندش .

اداره ی فرهنگ ارشاد قبل از حافظیه هست فکر کنم اقای شهرکی توی ادرس دهی یکم اشتباه میکنن .

omidabedi
جمعه 06 دی 1392, 13:47 عصر
آدرس: شیراز، کوی زهرا نرسیده به چهارراه ایثار اداره فرهنگ و ارشاد شیراز مرکز رسانه های دیجیتال حضرت زهرا (س)

الان نمیدونم از کجا حساب کردید
مبدا رو ولیعصر قرار بدیم ابتدا ایثار و بعد کوی زهرا

با این حساب
مکان نشست میشه حدفاصل ایثار و کوی زهرا
اما اداره ی فرهنگ و ارشاد چهاراه حافظیه هست

MMSHFE
جمعه 06 دی 1392, 13:53 عصر
من صرفاً آدرسی که خانم جعفری بهم گفتن رو نوشتم.

MMSHFE
جمعه 06 دی 1392, 14:26 عصر
من این دو عکس رو گرفتم (موقعیت اداره ثبت احوال شیراز که خانم جعفری بهش اشاره کردن، نسبت به کوی زهرا و بلوار مدرس). ربطش به اداره ارشاد رو نمیدونم ولی گفتم بگذارم شاید تو پیدا کردن موقعیت کمک کنه.
اینم مختصاتش (اگه خواستین تو Google Maps جستجو کنید) :
29.594804,52.56254
114479
114478

SONITAJ
جمعه 06 دی 1392, 17:24 عصر
آدرس همان آدرسی هست که من به آقای شهرکی دادم و ایشون ذکر کردند.
اداره ثبت احوال توی چهارراه ایثار قرار داره و اداره فرهنگ و ارشاد 200تا 250 متر پایین تر از اداره ثبت احوال و طرف مقابل اداره ثبت قرار داره . جنب اداره فرهنگ چند تا مغازه وجود داره یکی سوپری هست و چند تا مغازه دیگه که آخرین مغازه میخوره به چهارراه ایثار قبل از این مغازه ها اداره فرهنگ وجود داره. خواستم از روی اداره ثبت محل را روی نقشه و گوگل مپ پیدا کنم که موفق نشدم.

Jarvis
جمعه 06 دی 1392, 17:30 عصر
خب پس اونجور که از حرفای خانوم جعفری میشه نتیجه گرفت و تا اونجایی که بنده فهمیدم مکان نشست تقریبا اونجایی هست که با رنگ سفید مشخص کردم.
درسته خانوم جعفری ؟ همینه ؟

114497

SONITAJ
جمعه 06 دی 1392, 17:33 عصر
اما اداره ی فرهنگ و ارشاد چهاراه حافظیه هست
اداره ارشاد شیراز چها راه حافظیه نیست
مبدا را اینجوری مد نظر بگیرید آقای عابدی از میدان ولیعصر که میام توی بلوار مدرس باید از بنیاد جانبازان و ایثارگران رد میشه از سر آزادگان هم رد میشه زیر یک پل هوایی نگه میداره بعد دست راست باید با تاکسی های خطی همون قسمت بیاید اونجا و مرکز رسانه های دیجیتال طبقه دوم اداره ارشاد هست.از کجایی که پل هوایی هست دست راست میاد طرف محل نشست و کوی زهرا و روبرو هم میره طرف فلکه گل سرخ مسیر مقابل برمیگرده میدان ولیعصر و دست چپ هم میره توی فضیلت و بلوارنصر

الان نمیدونم از کجا حساب کردید
بستگی داره از کجای شیراز میخواهید بیاید این آدرس
یه مسیر دیگه اش این هس که از طرف چهاراه زندان و عادل آباد و 500دستگاه ، بنی هاشمی و... تمام مسیرهایی که این حومه هست بیاید دروازه کازرون و با یک کورس تاکسی جلو در اداره ارشادپیاده شوید البته روبری اداره ارشاد بعد بیاید این طرف خیابون.
سعی می کنم 10یا 15 دقیقه قبل خودم را برسونم اونجا پس دوستان نگران نباشید.

MMSHFE
جمعه 06 دی 1392, 20:36 عصر
پیشنهاد میکنم آقای عابدی و خانم جعفری، یک قرار حضوری با هم بگذارین و همراه هم به محل نشست مراجعه کنید تا محل دقیقش مشخص بشه. اگه موبایلتون GPS داره هم قبلش نقشه شیراز رو Download کنید تا وقتی اونجا رسیدین، دقیقاً روی نقشه موقعیتتون رو نشون بده و همه ابهامات از بین بره. اینجور آدرس دادن، مناسب کسانی هست که آدرسهای شیراز رو میشناسن و کسانی که آشنایی چندانی با مسیرها ندارن، به مشکل برخورد خواهند کرد و تاکسی ها هم اگه بخوان، به راحتی میتونن طرف رو چند دور الکی بچرخونن و پول کرایه چند برابر بگیرن. ضمناً یک عکس بهتر از چند صفحه متن و توضیح میتونه عمل کنه.

omidabedi
جمعه 06 دی 1392, 22:26 عصر
خانم جعفری الان دوستان هیچی متوجه نمیشن چون با شیراز که اشنایی ندارن.
بعلاوه فکر کنم اداره ی ارشاد مرکزی چهاراه حافظیه هست (دوستم اونجا کار میکنه :| )
اونجایی که میگید یکی دیگه از شعب اداره ی ارشاد ممکن هست باشه

من فردا احتمالا برای اسکان بچه ها اونطرفا یه چرخی بزنم سعی میکنم پیداش کنم اگر شد.

----------------------------------

SONITAJ
شنبه 07 دی 1392, 11:01 صبح
سلام
ببخشید بچه ها روز اول نشست ساعت 9 شروع میشه و من 15 دقیقه قبل اونجا هستم.
نگران نباشید خودم شماره میدهم تا کسی سردر گم نشه.

qartalonline
شنبه 07 دی 1392, 11:34 صبح
ولی کاش آدرس حدودی رو مشخص کنید که چهارراه حافظیه هست یا چهارراه ایثار.

omidabedi
شنبه 07 دی 1392, 11:46 صبح
ولی کاش آدرس حدودی رو مشخص کنید که چهارراه حافظیه هست یا چهارراه ایثار.

چهاراه حافظیه نیست

اینجایی که خانم جعفری میگن بخش رسانه های دیجیتال هست و ارشاد مرکزی همون چهاراه حافظیه هست و طبق نقشه حدودا جایی که اقای XPATRIOT دورش خط سفد کشیدن حدودا درسته

محل اسکان بچه ها هم ردیف شده در ضمن

SONITAJ
شنبه 07 دی 1392, 12:12 عصر
شاید شعبه اصلی اداره ارشاد چهارراه حافظیه باشه ولی شما باید بیاید شبعه چهارراه ایثار
آدرسی که من دادم. محل نشست اونجاست . این آدرس :
کوی زهرا - ابتدای بلوار ایثار(چهارراه ایثار) -اداره ارشاد شیراز- طبقه دوم مجتمع فرهنگی دیجیتال کوی زهرا نه چهارراه حافظیه

colors
شنبه 07 دی 1392, 12:18 عصر
محل اسکان بچه ها هم ردیف شده در ضمن

ممنون. محل اسکان رو بیشتر توضیح بدید, ما اتاق و ... رزرو نکنیم؟

omidabedi
شنبه 07 دی 1392, 12:34 عصر
ممنون. محل اسکان رو بیشتر توضیح بدید, ما اتاق و ... رزرو نکنیم؟

داداش پست های قبلی رو بخون گفتم که اگر میخواید جزء جمع باشید یه لایک کنید
الان 6 نفر براشون ردیف کردم با شما میشید 7 نفر
شرایط رو به اقای xpatriot گفتم که به نمایندگی از 5 نفر با هم مذاکره داشتیم
از ایشون بپرسید و بگید اسمتونو جزء لیست بنویسن چون الان ظرفیت تکمیل هست با شما البته

دوستان اگر میخواید جایی رو رزرو کنید بصورت گروهی خب هرچه سریعتر بگید که میاید اینجا نخواید تازه دنبال جا بگردید

sh.n.n786
شنبه 07 دی 1392, 13:09 عصر
دوستان لطفا مثل بابل نشه (موش دوني بود) يك جاي مناسب باشه حدالامكان بشه خوابيد نه مثل بابل
ممنون از
omidabedi

omidabedi
شنبه 07 دی 1392, 13:17 عصر
دوستان لطفا مثل بابل نشه (موش دوني بود) يك جاي مناسب باشه حدالامكان بشه خوابيد نه مثل بابل
ممنون از
omidabedi

نمیدونم شما جزء لیست هستید یا نه اما خب شرایطشو به اقای xpatriot گفتم
سوالی هم در این باره داشتید پ.خ بدید

***BiDaK***
شنبه 07 دی 1392, 13:33 عصر
ممنون از
omidabedi

کجا موش دونی بوووووووووووووووووووووووو د؟؟؟ 5 نفر دیگم جا میشد کهههههههههههههههههههههههه هههههه:گیج:
با این آدرسایی که داده شد خوبه 4 گروه شیم تو 4 منطقه با مین یاب بگردیم دنبال آدرس هرجا بمب بود اونجا محله ولی اگه کسی پاش رفت رو بمب سوخته.:لبخند:
بابا این همه هایو هو نداره که مگه شیراز 4 تا خیابون بیشتر داره ؟هوووووووووووم؟:خجالت:

omidabedi
شنبه 07 دی 1392, 13:39 عصر
بابا این همه هایو هو نداره که مگه شیراز 4 تا خیابون بیشتر داره ؟هوووووووووووم؟:خجالت:

شما تشریف بیارید یکجا مبدا میزاریم سر راست که نخواید بگردید.از اونجا دسته جمعی میرید.

از 4تا هم بیشتره خودم شمردم :چشمک:

omidabedi
یک شنبه 08 دی 1392, 01:17 صبح
http://cdn.img42.com/f101785bf39ac3860d2fdeea0d739529.gif

ببینید دوستان
هرجای شیراز که هستید باید خودتون رو برسونید به میدان ولیعصر (ولیعصر قصرالدشت هم داریم که منظور اونجا نیست/هر جا هستید بگید ولیعصر اگر پرسیدن کدومش بگید مدرس)
حالا میخواید پایانه ی تاکسیرانی هرجا باشید میخواید ترمینال باشید میخواید فرودگاه باشید ادرس بدید ولیعصر-->بلوار مدرس-->سر فضیلت
حالا الان فظیلت که باشید همونجور که مشخص کردم یه پارک هست اسمش پارک فظیلت هست روبروی پارک خیابان ایثار هست مستقیم میاید تو خیابان ایثار چهاراه ایثار محل نشست در نظر بگیرید حالا 100 متر پایین بالا خبری نیست

پس چی شد؟
شد بلوار مدرس/سر فظیلت/خیابان ایثار/رسانه ی دیجیتال فرهنگ و ارشاد.

اونایی که براشون هتل رزرو کردم
مکانش میدان ولیعصر هست.با فاصله ی 1 کورس از سر فظیلت (همون پارک فظیلت)

طبق نقشه توضیح دادم حالا اگر 100 متر کم و زیاد بود یبار که برید یاد میگیرید

MMSHFE
یک شنبه 08 دی 1392, 08:23 صبح
اینم هم لینک نمایش کوتاهترین مسیر از ترمینال کاراندیش به چهارراه ایثار: مسیر 1 (https://maps.google.com/maps?saddr=Karandish+Bus+Terminal,+6+Rd,+Shiraz,+I ran+(Karandish+Bus+Terminal)&daddr=29.596041,52.5671358+to:Al+Zahra+Blvd.&hl=en&ll=29.604208,52.568464&spn=0.026642,0.052314&sll=29.608403,52.558317&sspn=0.001665,0.00327&geocode=FX7cwwEd1gciAylNSiVfEA2yPzE1GIki-dJx9g%3BFYmZwwEdXxwiAyltIVluLw2yPzE7R-WXIR5wcA%3BFcCTwwEd_hAiAw&mra=mrv&via=1&t=m&z=15)
البته یک مسیر دیگه هم هست که گوگل میگه بهتره. من هم به احترام گوگل، لینک اون رو هم میگذارم. تصمیم با خودتون: مسیر 2 (https://maps.google.com/maps?saddr=Karandish+Bus+Terminal,+6+Rd,+Shiraz,+I ran+(Karandish+Bus+Terminal)&daddr=Al+Zahra+Blvd.&hl=en&ll=29.603312,52.570009&spn=0.026642,0.052314&sll=29.594683,52.561458&sspn=0.006661,0.013078&geocode=FX7cwwEd1gciAylNSiVfEA2yPzE1GIki-dJx9g%3BFbaTwwEdHREiAw&mra=me&mrsp=1&sz=17&t=m&z=15)

colors
یک شنبه 08 دی 1392, 09:38 صبح
ممنون از آقای عابدی و خانم جعفری.
ما که از غرب میایم, کدوم ترمینال پیاده میشیم؟

omidabedi
یک شنبه 08 دی 1392, 09:48 صبح
ممنون از آقای عابدی و خانم جعفری.
ما که از غرب میایم, کدوم ترمینال پیاده میشیم؟

احتمال زیاد کاراندیش پیاده میشید که خیلی نزدیک هست هم به محل اقامت هم مکان نشست

omidabedi
یک شنبه 08 دی 1392, 10:02 صبح
اینم هم لینک نمایش کوتاهترین مسیر از ترمینال کاراندیش به چهارراه ایثار: مسیر 1 (https://maps.google.com/maps?saddr=Karandish+Bus+Terminal,+6+Rd,+Shiraz,+I ran+(Karandish+Bus+Terminal)&daddr=29.596041,52.5671358+to:Al+Zahra+Blvd.&hl=en&ll=29.604208,52.568464&spn=0.026642,0.052314&sll=29.608403,52.558317&sspn=0.001665,0.00327&geocode=FX7cwwEd1gciAylNSiVfEA2yPzE1GIki-dJx9g%3BFYmZwwEdXxwiAyltIVluLw2yPzE7R-WXIR5wcA%3BFcCTwwEd_hAiAw&mra=mrv&via=1&t=m&z=15)
البته یک مسیر دیگه هم هست که گوگل میگه بهتره. من هم به احترام گوگل، لینک اون رو هم میگذارم. تصمیم با خودتون: مسیر 2 (https://maps.google.com/maps?saddr=Karandish+Bus+Terminal,+6+Rd,+Shiraz,+I ran+(Karandish+Bus+Terminal)&daddr=Al+Zahra+Blvd.&hl=en&ll=29.603312,52.570009&spn=0.026642,0.052314&sll=29.594683,52.561458&sspn=0.006661,0.013078&geocode=FX7cwwEd1gciAylNSiVfEA2yPzE1GIki-dJx9g%3BFbaTwwEdHREiAw&mra=me&mrsp=1&sz=17&t=m&z=15)

حق با گوگل هست :D
چرا که میدان ولیعصر رو بستن و یه تیکه از بلوار مدرس که میخوره به ولیعصر 1 طرفه هست
اینم نکته ی بدش :|

omidabedi
یک شنبه 08 دی 1392, 10:29 صبح
بچه ها برای اسکان 1 نفر دیگه جا هست هرکسی میخواد زود بگه تا اسمشو تو لیست وارد کنم.
جزئیاتش هم از اقای xpatriot بپرسید
فقط تا اخر امروز ظهر وقت هست

omidabedi
یک شنبه 08 دی 1392, 11:50 صبح
دوستان شیراز هوا سرده لباس گرم بیارید.
شنیدم این چن روز اخر هم ممکن هست بارون بیاد (نیومد نریزید سرماا :لبخند: منم تو سایت خوندم)

SONITAJ
دوشنبه 09 دی 1392, 13:15 عصر
سلام
اینم شماره من فردا صبح سعی می کنم 10 دقیقه قبل اونجا باشم اگر کسی توی اومدن به اونجا به مشکل خورد یا من تماس بگیره .
09336926467

MMSHFE
دوشنبه 09 دی 1392, 22:26 عصر
شماره تماس من هم 09156309626 هست. بنده هم نیم ساعت قبل اونجا هستم.

Jarvis
سه شنبه 10 دی 1392, 11:08 صبح
دوستان همین الان عکس های جلسه ی اول نشست رو تهیه کردم و گذاشتم توی صفحه ی فیسبوک و توئیتر نهاد
می تونید ببینید :
http://facebook.com/IranNahad
http://twitter.com/Iran_Nahad

farazsahebdel
سه شنبه 10 دی 1392, 11:53 صبح
کاش فیلم هم بر می داشتین :لبخند:

MMSHFE
سه شنبه 10 دی 1392, 13:23 عصر
فیلم هم هست. بعد از نشست توی کانال You Tube میگذاریم.

sh.n.n786
جمعه 13 دی 1392, 14:07 عصر
درود و ...
چنل RaidCall ایران نهاد هم راه اندازی شد.
آدی: 5353022
جلسات داخل این چنل برگزار خواهد شد درضمن دوستانی که میخواهند Live گفتگو کنند می توانند از امکانات این ابزار استفاده کنند.
سعی کنید آنلاین باشید تا بقیه هم بتونند از تجربیات شما استفاده کنند نياز به كمك بود با شما مشورت كنند.
برنامه RaidCall رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید:
http://soft98.ir/internet/messenger/3025-raidcall.html
http://www.raidcall.com

البته فقط با IP ایران کار میکنه و نباید از V-P-N و امثال اون استفاده کنید.

farazsahebdel
جمعه 13 دی 1392, 21:18 عصر
درود و ...
چنل RaidCall ایران نهاد هم راه اندازی شد.
آدی: 5353022
جلسات داخل این چنل برگزار خواهد شد درضمن دوستانی که میخواهند Live گفتگو کنند می توانند از امکانات این ابزار استفاده کنند.
سعی کنید آنلاین باشید تا بقیه هم بتونند از تجربیات شما استفاده کنند نياز به كمك بود با شما مشورت كنند.
برنامه RaidCall رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید:
http://soft98.ir/internet/messenger/3025-raidcall.html
http://www.raidcall.com

البته فقط با IP ایران کار میکنه و نباید از V-P-N و امثال اون استفاده کنید.

منم موافقم کاش که همه بیان.

mahmod2000
شنبه 14 دی 1392, 07:22 صبح
آی دی که دادید رو باید چه کاری انجام بدیم باهاش در برنامه ؟؟

Tarragon
شنبه 14 دی 1392, 07:30 صبح
سمت چپ برنامه (بالا سمت چپ) یه فیلد داره نوشته search این ایدی رو اونجا بزنید بعدش enter کنید. وارد چنل می شید.

Tarragon
شنبه 14 دی 1392, 07:42 صبح
سلام
آقای شهرکی خواستم اگر اجازه بدید کرمان رو هم در صف برگزار کنندگان جلسات ایران نهاد قرار بدم.
در صورتی که مایل هستید با هم گفتگو کنیم فکر می کنم بتونم یه جای خوب رو پیدا کنم.
با تشکر.

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 08:09 صبح
فکر میکنم نشست بعدی نهاد توی سال آینده برگزار بشه. فعلاً کلی کار داریم و پروژه های مختلفی هم تعریف شده که باید بین اعضا توزیع بشه. فایل پروژه ها رو من یا آقا مهرداد میگذاریم که دوستان در جریان باشن. فقط یک نکته رو لازمه بگم. توی نشست مصوب شد که اون دسته از دوستان دپارتمان PHP که هنوز به فریمورک Yii مسلط نشدن، به وضعیت غیرفعال تبدیل بشن (دپارتمان آزاد) و پروژه به اونها داده نمیشه تا وقتی که اعلام آمادگی کنن و این اعلام آمادگی هم نباید از دو هفته بیشتر طول بکشه. حالا میخواین پکیج رو تهیه کنید یا PDF بخونید یا هر کار دیگه، بستگی به خودتون داره. البته کسانی که در نشست بودن، یک هفته زمان دارن که هم توی Yii به مرز آمادگی برسن و هم پروژه ای که بهشون داده شده رو انجام بدن.

$ M 3 H R D A D $
شنبه 14 دی 1392, 09:19 صبح
منتظر اعلام اماگی افراد هستیم برای اجرای پروژه ها
فریمورک و طراحی و حتی امنیت
دسته بندی کلی و نهاد انجام داده اما هر کسی توانمندی خاصی داره برای کار روی پروژه ها میتونه خودش اعلام کنه
عنوان های پروژه هم اعلام میشه به زودی

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 10:13 صبح
یک نکته که لازمه درمورد پست قبلیم (مدت زمان دو هفته ای) بگم اینه که این محدودیت زمانی برای کسانی هست که میخوان پروژه دریافت کنن و ممکنه کسانی هم باشن که به انتخاب خودشون، میخوان توی دپارتمان آزاد بمونن تا زمانی که اطلاعاتشون تکمیل بشه و انتظار پروژه هم فعلاً ندارن و فقط حق عضویت رو پرداخت میکنن و توی سودهای کلی نهاد برحسب سهامشون شریک میشن، تا زمانی که به تسلط کافی برای دریافت پروژه برسن.

mahmod2000
شنبه 14 دی 1392, 10:21 صبح
استاد الان کسی که میخواد پروژه انجام بده باید چیکار کنه دقیقا؟

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 10:26 صبح
اول باید اگه توی دپارتمان PHP هست، به تسلط کافی روی Yii برسه تا جایی که وقتی بهش پروژه دادیم، به راحتی بتونه کار کنه. برای اطلاعات بیشتر با مدیران دپارتمان خودتون در ارتباط باشین. البته فکر میکنم برای آقای شیخله یک مشکل موقت پیش اومده که تا زمان رفعش میتونید با آقای حسین زاده مکاتبه کنید. همچنان برای کسب اطلاعات بیشتر از سیستم ارتباطی داخلی دپارتمانتون توی سامانه اطلاع رسانی نهاد استفاده کنید.

SONITAJ
شنبه 14 دی 1392, 10:37 صبح
سلام
آقای ناطقی با این چنل چطوری باید کارکرد؟singout اون کجاست؟
من نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم.لطفا یکی منو راهنمایی کنه

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 10:45 صبح
Signout نداره. کافیه Tab مربوطه رو ببندین.

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 10:46 صبح
از دوستان عزیز تقاضا دارم عکس واقعیشون رو هم توی پروفایلشون توی RaidCall بگذارن.

sh.n.n786
شنبه 14 دی 1392, 11:54 صبح
درود و ...
آموزش كار با نرم افزار رو براتون آپلود كردم فايل Extractor همراه با فيلم هست
جايي مشكل بود Yahoo ID من shahriyar_sairon هست PM بدين در خدمتم.

دانلود آموزش (http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=88f1d5691e8e98fbab8c5f15e0514b31)

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 18:46 عصر
دوستانی که آماده همکاری هستند برای بازنویسی سامانه اطلاع رسانی و مشارکت در اولین پروژه نهاد، امشب ساعت 9 شب تشریف بیارن سالن کنفرانس کانال ایران نهاد در RaidCall (کانال 5353022)
پیشنیازها:
آشنایی و تسلط کافی به فریمورک Yii (اعضای دپارتمان PHP)
آشنایی با اصول طراحی (اعضای دپارتمان گرافیک)
آشنایی با مراحل تبدیل PSD به قالب سایت و طراحی Responsive و Retina Ready (اعضای دپارتمان طراحی و برنامه نویسی سمت کلاینت)

کسانی که هرگونه ایده خلاقانه دارن هم میتونن تشریف بیارن.

Veteran
شنبه 14 دی 1392, 19:02 عصر
من شاید نتونم بیام
اما این نظره منه (http://barnamenevis.org/showthread.php?397617-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86&p=1934830&highlight=%D9%85%D8%B9%DA%A9%D9%88%D8%B3#post19348 30)

Veteran
شنبه 14 دی 1392, 19:08 عصر
راستی جناب شهرکی،به این شکل هم زیاد خوب نیست،همش بیایم اینجا پست بدیم میخوایم اینکارو بکنیم بیاین اعلام امادگی کنین،همینو هم ی بخشش کنین توی سامانه که فعالیت لیست بشه،نیاز ها و ... درج شده باشه؛افراد اعلام امادگی کنن
دیگه هم کارمون راحتتر میشه،سیستم به طور خودکار تشخیص میده که کاربر شرایط لازم داره یا نه و...

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 19:38 عصر
آقا سبحان اتاق فکر با توجه به همین پیشنهاد شما ایجاد شده و هدفش هم جمع آوری و مدیریت ایده های اعضاست.

Veteran
شنبه 14 دی 1392, 20:00 عصر
خوشحالم که واسه نهاد مفید واقع شدم

rezaonline.net
شنبه 14 دی 1392, 20:21 عصر
من برنامه رو دانلود کردم و عضو شدم .
در هنگام لاگین توی برنامه این خطا رو میده
"Connection has failed, please try again later (Error code: 22)"

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 20:44 عصر
اگه پراکسی باز دارین، ببندید. IP رو نتونسته Set کنه.

MMSHFE
شنبه 14 دی 1392, 23:58 عصر
این هم از فایل صوتی نشست آنلاین امشب در RaidCall
دانلود (http://www.mediafire.com/download/5dkv88p30hw2r47/iNahad+Online+Session+2014-01-04.mp3)
فکر میکنم جواب سؤالات خیلیها توی این نشست داده شده باشه. اگه کسی هنوز ابهامی داره، خوشحال میشیم مطرح کنه.

colors
یک شنبه 15 دی 1392, 10:55 صبح
گزارش نشست سوم اعضای نهاد حمایت از فعالان IT ایران (ایران نهاد) (http://barnamenevis.org/showthread.php?435101-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D9%85-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-IT-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-(%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF)&p=1946114#post1946114)

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 11:14 صبح
یکی از اعضای محترم نهاد که متأسفانه نه توی نشست شیراز حضور داشتن و نه توی نشست آنلاین دیشب، یکسری سؤال و ابهام براشون پیش اومده که با یکی دیگه از اعضا بصورت اینترنتی (چت) مطرح کردن که از اونجا که ممکنه برای بقیه هم جای سؤال باشه، ترجیح دادم همینجا بصورت عمومی جواب بدم:

قضیه بیمه اعضا چی میشه؟
نهاد قرار نیست کسی از اعضای عادی رو بیمه کنه. سابقه کاری که نهاد به اعضا ارائه میده، همون رزومه پرباری هست که با فعالیت خودش توی نهاد بدست میاره و هرکدوم از اعضا میتونن توی یک شرکت دیگه مشغول به کار باشن و در عین حال، از مزایای نهاد هم بهره مند بشن. ازطرفی اگه کسی اعلام آمادگی کرد که میتونه توی شهر خودش یک شعبه از نهاد رو راه اندازی و مدیریت کنه و دسترسی اعضای شهرش رو به نهاد، تسهیل کنه و خدمات نهاد رو بهشون بصورت بومی و محلی ارائه بده (مثل جلسات و کارگاههای آموزشی و...) طی یک قرارداد جداگانه، جزو اعضای هیئت مدیره میشه و از مزایایی مثل بیمه و سابقه کار و... برخوردار خواهد شد. بقیه اعضا هم طی یک قرارداد دیگه، عضو عادی نهاد میشن و حوزه وظایف و اختیاراتشون مشخص میشه و تمام جزئیات سیستم مالی و خرید سهام (ازطریق پرداخت حق عضویت ماهانه) و میزان مشارکت در سود و راههای بررسی و مشاهده سهام خریداری شده و موارد حقوقی دیگه مثل شرایط لغو قرارداد و... توی قراردادشون مشخص خواهد شد.

هیچ کدوم از این برنامه ها عملی نیست. بین خودمون باشه ولی حس خوبی ندارم. دلایلشم واضحه. نشدنیه. الان این پروژه ها که میخوان بدن به اعضا پروژه های خود نهاد هست دیگه آره؟ یعنی بابتش پول نمیدن. درسته؟
برای انجام پروژه های نهاد، چه اونهایی که از مشتری گرفته میشه و چه اونهایی که داخل خود نهاد تعریف میشه، به تیم اجراکننده پول داده میشه. کی گفته پروژه های نهاد رایگانه؟

کسی رو این کار پر ریسک استعفا نمیده. دلایل دیگه ای داشته
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.

الان دقیقاً سهام و امتیاز سایت و پروژه هایی که اعضا میسازن رو به نام کی میزنن؟ به نام شرکت شخصی.
هم بله و هم نه. امتیاز تمامی سایتها و پروژه ها متعلق به نهاده ولی هر فرد توی نهاد یک رزومه داره که با انجام پروژه ها، بروزرسانی میشه و دقیقاً مشخصه که هر پروژه رو کدوم اعضا در نهاد انجام دادن و تیم برنامه نویسی کیا بودن و تیم طراحی از چه اعضایی تشکیل شده بوده و... بنابراین، عملاً حقوق تیم توسعه و پشتیبانی و بازاریابی و... محفوظه و کسی قرار نیست حقی رو بقیه پایمال کنه. ضمناً نهاد یک شرکت شخصی نیست. سهامی خاصه.

سهامی خاص اسمش روشه داداش. سهامی خاص. طبق قوانین شرکتها فقط هیئت مدیره مالک شرکت هستن. این حرفا رو من نمیگم. اساسنامه میگه.
واقعاً شما قوانین رو مطالعه کردین؟ اولاً مالک شرکت فقط هیئت مؤسس هستن و حتی هیئت مدیره هم نمیتونه ادعای مالکیت داشته باشه. ثانیاً توی سهامی خاص، اعضای شرکت (که میتونه شامل دربان و نگهبان و... و کلاً کسانی که اسمشون توی فهرست اعضا به اداره ثبت شرکتها اعلام میشه) میتونن سهام بخرن و تفاوتش با سهامی عام در اینه که توی سهامی عام، سیستم فروش سهام و توزیع برگه های خرید سهام و... مطرح میشه ولی توی سهامی خاص، این موارد داخلیه و بخاطر قضایایی مثل پولشویی و... که ازطریق شرکتهای سهامی خاص انجام میشد، امروزه اینجور شرکتها زیر ذره بین دقیق اداره ثبت شرکتها و بانک مرکزی و سایر ارگانهای مربوطه هستن و باید ماهانه فهرست اعضا و میزان سهام و... رو اعلام کنن.

سهامی خاص هست نمیشه انتقال داد که. باید عضو هیئت مدیره باشید. یا چیزی شبیه این. خوب وقتی اونا هیئت مؤسس هستن دارن سهامو به اعضای نهاد انتقال میدن. شما که جزء شرکت نیستی که.
دوست عزیز، یک شرکت سهامی خاص میتونه هر وقت تواناییش رو داشت، ارزش سهامش رو ببره بالاتر (که طبیعتاً مالیات و... رو باید بیشتر بده) و سهام جدید رو اعضا خریداری کنن. حالا ما میخوایم این کار رو ماهانه انجام بدیم. صحبت انتقال نیست. صحبت تعریف سهام جدید و واگذاری مجدد به اعضا هست. ضمناً قبلاً هم گفتم برای خرید سهام لازم نیست عضو هیئت مدیره باشین.

داداش تو برو اساسنامه بگیر بخون. من خودم شرکت دارم. من که گفتم. گفتم چون شرکت شخصی هست بیایید سهامو تقسیم کنید هرکی سهام بخره. الان شرکت خصوصی هست / مالک شرکت هیئت مدیره هستن. صنایع بزرگ کشور سهامی عام هست. شما میتونی بری اوراق بهادار بعنوان سهام بخری. سود بهت میدن.
دوست عزیز، شما که شرکت دارین (که بعید میدونم اصلاً در قالب سهامی خاص یا عام باشه - وگرنه با جزئیات و تفاوتهاشون آشنا میشدین)، بد نیست بدونید که سهامی خاص هم میتونه سهامش رو تقسیم کنه که بقیه بخرن و تنها تفاوتش با عام در اینه که افراد باید اول عضو شرکت باشن و بعد میتونن سهام بخرن و هیچ ربطی هم به عضو هیئت مدیره بودن یا نبودن، نداره. فقط کافیه عضو شرکت باشن.

اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه
شما که تفاوت شرکت خصوصی رو با سهام خاص نمیدونید، فکر نمیکنم تفاوت شرکت تعاونی رو هم با سهامی خاص درک کنید. تعاونی کلی دردسر داره و باید زیرنظر بنیاد تعاون و... بریم و صندوق تعاونی راه بندازیم و وام و اینجور مباحث داشته باشیم و مباحث اینچنینی که باعث میشه از دغدغه اصلی نهاد که بیشتر حول محور گردش مالی و ایجاد درآمد برای اعضا و اخذ و توزیع پروژه و آموزش و... است خارج بشیم و یک بنگاه اقتصادی بشیم.

به من ربطی نداره اصلاً. فقط گفتم که به این دلایل نمیخوام دیگه عضو نهاد باشم.
دوست عزیز، اگه واقعاً به نهاد احتیاج دارین و بهش هم اعتماد دارین، میتونید فعالیت کنید. درغیر اینصورت برای هیچ کسی کارت دعوت نفرستادیم و هیچکسی رو هم مجبور نکردیم که عضو نهاد باشه.

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 13:01 عصر
این حرف هارو من زدم.اگر هم تا کنون مطرح نکردم دلیلشو گفتم

اگر الان این مباحثو مطرح کنم میگن چرا الان گفتی دیگه جای این بحثا نیست و داری حاشیه سازی میکنی منم نمیخوام نظر بچه ها رو به نهاد برگردونم چون تا الان کار ناصحیحی ندیدم بجز اینجور چیزا. بعدشم بر اساس اهداف نهاد میتونستن بجای شرکت خصوصی تعاونی ثبت کنن که بیشتر به اهدافمون که کمک به جامعه برنامه نویسان هست نزدیکه

دلیل اینکه شرکت نکردم هم به همون عضو محترمی که این حرف هارو گفته,گفتم.و اصلا دلیلی نمیدونم بخوام جواب پس بدم بابتش.
این پست رو هم من تو تاپیک نذاشتم که بگید خواستی توی نشست شرکت کنید پس اینجور جواب هایی رو ندید.
بحث ما هم با قاصد راه اصلا این نبود اما ایشون دلیل خواستن منم دلایل خودمو اوردم چه صحیح چه ناصحیح
اگر میخواستم سنگ جلوی پای نهاد بزارم اینجا مطرح میکردم.
فکر خودم هست و باعث میشه خودم کنار گیری کنم کسی رو مجبور نکردم که بخواد از نهاد کناره گیری کنه. (البته کنارگیری خودم هم مربوط به فقط این مسائل نمیشه و مشکلات شخصیم هم دخیله).

اما بریم سر بحث سهام و شرکت ها (اصلا ربطی به من نداره اما چون مطرح شده منم چیزایی که میدونم رو بگم)

بریم سراغ بند 8 اساس نامه )

طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.

بند 9) غیر قابل تقسیم بودن سهام
سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)

بند 10) انتقال سهام با نام
تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.

نقل و انتقال سهام با نام بدون رعایت نشریفات بالا از درجه ی اعتبار ساقط بوده.

بند 11 )مسئولیت سهامدار

مسئولیت سهامداران فقط به مبلغ اسمی سهام انها است.

ماده 54 ) از 15 روز قبل از انعقاد مجمع عمومی سالانه هر صاحب سهم میتواند در مرکز اصلی شرکت به صورت حساب ها و صورت اسامی صاحبان سهام مراجعه کرده و از ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت رونوشت بگیرد.

دقیقا نفهمیدیم که ایا اعضا سهامدار محسوب میشن یا خیر/اگر اره چه نوع سهامداری؟سهام ساختگی یا سهام واقعی ؟ایا میشه واقعا مدیریت کرد؟برای اینگونه مسائل مثل بند 54 چه فکری کردید ایا اعضا (همون سهام داران) میتونن
صورت وضعیت شرکت رو بدون مراجعه ی حضوری مشاهده کنن.(حالا یا سالیانه یا هرجور دیگه)

عضو با سهامدار فرق میکنه.
بحث بیمه رو خودتون مطرح کردید من نگفتم که شما دلیل بر انجام ندادنش بیارید.

طبق گفته ی کسی که در نشست حضور داشته:

پروژه ها به 2 دسته تقسیم میشن:
1.پروژه های خود نهاد که خود اعضا انجام میدن و بابتش پولی دریافت نمیکنن

2.پروژه هایی که میگیرن از بیرون و بابتش حق الزحمه دریافت میشه.

عین مفهوم صحبت های ایشون.که شما گفتید نه اینجور نیست و بابتش به اعضایی که مشارکت کردن حق الزحمه پرداخت میشه/حالا یا ایشون در نشست اشتباه متوجه شدن
یا من اشتباه متوجه شدم یا ایشون اشتباه فرمودن.

نهاد قرار نیست کسی از اعضای عادی رو بیمه کنه. سابقه کاری که نهاد به اعضا ارائه میده، همون رزومه پرباری هست که با فعالیت خودش توی نهاد بدست میاره

فعالیت هرجا انجام بدن جزء رزومشون محسوب میشه فرق نمیکنه توی کجا باشه.

مزایای نهاد که 17 18 صفحه از تاپیک رو شامل میشه و بحث هایی که درونش شده و قوانین وضع شده رو یکجا جمع کنید که عضو جدید و من نوعی که تو نشست نبودم مطلع باشم و رفع ابهام بشه و نیاز بباشه 1700 پست رو از ابتدا بخونم و بدونم که وقتی توی نهاد هستم دقیقا حق من به عنوان عضو چیه,چه انتظاراتی داشته باشم و مسئولیتم چیه.

کسی رو این کار پر ریسک استعفا نمیده. دلایل دیگه ای داشته
منظورشون بنده هستم که توی نشستها گفتم بخاطر راه اندازی دپارتمان آموزش و پیگیری بیشتر کارهای نهاد، از کارم در اصفهان استعفا دادم و اومدم شیراز تا شعبه نهاد رو در شیراز راه اندازی کنم. نمیدونم منظورتون از دلایل دیگه چیه و باید به دید اتهام مبنی بر سوء استفاده مالی از درآمدهای نهاد بهش نگاه کنم یا صرفاً منظورتون دلایل شخصی و... بوده ولی درهرحال اگه توی نشستها حضور داشتین (بخصوص نشست شیراز)، متوجه میشدین که با توجه به بررسیها و ارزیابیهایی که توی این مدت بعمل اومده، خیلی هم کار پرریسکی نیست و همه جوانب کار سنجیده شده.

ایشون (همون قاصد راه) بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و قانع کننده برای سوالات من این حرف رو زدن که ایشون استعفا داده برای نهاد و ....

منم گفتم خدمتشون که کسی روی زندگی خودش ریسک نمیکنه و بیاد این کارو کنه.....

حتما دلایل دیگه ای داشتن منظور نه مادی بوده نه چیز دیگه و شخصی هست به ما هم ربطی نداره اما اینکه بیایم این رو سند قرار بدیم برای قبولوندن حسن نیت شرکت و نهاد به اعضا فکر نمیکنم درست و منطقی باشه :).

الان دقیقاً سهام و امتیاز سایت و پروژه هایی که اعضا میسازن رو به نام کی میزنن؟ به نام شرکت شخصی.

هم بله و هم نه. امتیاز تمامی سایتها و پروژه ها متعلق به نهاده ولی هر فرد توی نهاد یک رزومه داره که با انجام پروژه ها، بروزرسانی میشه و دقیقاً مشخصه که هر پروژه رو کدوم اعضا در نهاد انجام دادن و تیم برنامه نویسی کیا بودن و تیم طراحی از چه اعضایی تشکیل شده بوده و... بنابراین، عملاً حقوق تیم توسعه و پشتیبانی و بازاریابی و... محفوظه و کسی قرار نیست حقی رو بقیه پایمال کنه. ضمناً نهاد یک شرکت شخصی نیست. سهامی خاصه.

طبق گفته های شما هرکسی حقوقش برای هر پروژه محفوظ هست.

تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها

سهامی خاص اسمش روشه داداش. سهامی خاص. طبق قوانین شرکتها فقط هیئت مدیره مالک شرکت هستن. این حرفا رو من نمیگم. اساسنامه میگه.

واقعاً شما قوانین رو مطالعه کردین؟ اولاً مالک شرکت فقط هیئت مؤسس هستن و حتی هیئت مدیره هم نمیتونه ادعای مالکیت داشته باشه. ثانیاً توی سهامی خاص، اعضای شرکت (که میتونه شامل دربان و نگهبان و... و کلاً کسانی که اسمشون توی فهرست اعضا به اداره ثبت شرکتها اعلام میشه) میتونن سهام بخرن و تفاوتش با سهامی عام در اینه که توی سهامی عام، سیستم فروش سهام و توزیع برگه های خرید سهام و... مطرح میشه ولی توی سهامی خاص، این موارد داخلیه و بخاطر قضایایی مثل پولشویی و... که ازطریق شرکتهای سهامی خاص انجام میشد، امروزه اینجور شرکتها زیر ذره بین دقیق اداره ثبت شرکتها و بانک مرکزی و سایر ارگانهای مربوطه هستن و باید ماهانه فهرست اعضا و میزان سهام و... رو اعلام کنن.

منظور من از هیئت مدیره همون موسس و مالکان سهام هست این به کنار

قوانین انتقال سهام و مالکیت سهام رو نوشتم و لازم به توضیح دوباره نیست -- کار ما (نهاد) قانونی هست و فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه از این نظر

سهامی خاص هست نمیشه انتقال داد که. باید عضو هیئت مدیره باشید. یا چیزی شبیه این. خوب وقتی اونا هیئت مؤسس هستن دارن سهامو به اعضای نهاد انتقال میدن. شما که جزء شرکت نیستی که.

دوست عزیز، یک شرکت سهامی خاص میتونه هر وقت تواناییش رو داشت، ارزش سهامش رو ببره بالاتر (که طبیعتاً مالیات و... رو باید بیشتر بده) و سهام جدید رو اعضا خریداری کنن. حالا ما میخوایم این کار رو ماهانه انجام بدیم. صحبت انتقال نیست. صحبت تعریف سهام جدید و واگذاری مجدد به اعضا هست. ضمناً قبلاً هم گفتم برای خرید سهام لازم نیست عضو هیئت مدیره باشین.

صحبت بیشتر اینجاست که
سهام رو چه کسانی میتونن بخرن؟چگونه؟
ایا اعضا هستن ؟
ایا اعضا با حق عضویتی که میدن سهام میخرن و سهامدار محسوب میشن ؟

اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟
ایا میخواید مثلا 100 نفرو دعوت کنید دفتر بهش سهام بدید و توی دفتر ثبت کنید

ایا شدنیه ؟این وعده ها شدنی نیست پس چرا اینجوری میگید.

اینکه بگیم شما سهام دار هستی با حق عضویتت خب درست و قانونی نیست.

این ابهامات باید برطرف بشه و ادعاهای محال باید به وعده های شدنی تبدیل بشه.

یا شاید هم من (ما) از صحبت های شما اشتباه برداشت کردیم.

شما که تفاوت شرکت خصوصی رو با سهام خاص نمیدونید، فکر نمیکنم تفاوت شرکت تعاونی رو هم با سهامی خاص درک کنید. تعاونی کلی دردسر داره و باید زیرنظر بنیاد تعاون و... بریم و صندوق تعاونی راه بندازیم و وام و اینجور مباحث داشته باشیم و مباحث اینچنینی که باعث میشه از دغدغه اصلی نهاد که بیشتر حول محور گردش مالی و ایجاد درآمد برای اعضا و اخذ و توزیع پروژه و آموزش و... است خارج بشیم و یک بنگاه اقتصادی بشیم.

:) دیگه نشد
خوبم میدونم اما وقتی توی یاهو داریم بحث میکنیم بدلایل مختلف مثل عدم حضور ذهن و مشغله و صحبت با بقیه ی contact ها اشتباه وجود داره پس پیش قضاوتی درست نیست.
هرکاری سختی و مشکلات خاص خودش رو داره.تعاونی اتفاقا خیلی هم بیشتر به هدفمون نزدیک بود. (یکسان سازی قیمت ها و حمایت)
الان در جامعه صرفا بعنوان یک شرکت خصوصی (سهامی خاص) میشناسنمون
ایا اشتباه میگم ؟

به من ربطی نداره اصلاً. فقط گفتم که به این دلایل نمیخوام دیگه عضو نهاد باشم.

دوست عزیز، اگه واقعاً به نهاد احتیاج دارین و بهش هم اعتماد دارین، میتونید فعالیت کنید. درغیر اینصورت برای هیچ کسی کارت دعوت نفرستادیم و هیچکسی رو هم مجبور نکردیم که عضو نهاد باشه.

ایشون گفتند که به اقای شهرکی بگید گفتم الان دیگه بمن ربطی نداره و نداره هم واقعا,اینکه نمیخوام عضو نهاد باشم دلایل شخصی دیگه ای رو دارم.

چه عضو نهاد باشم چه نباشم چه هدفم چی بوده و ....
این ابهامات هست.
شما باید کلیه ی قوانین و محدودیت هارو بنویسید تا همه بتونن مطالعه کنن وگرنه هرروز باید پاسخگوی سوالات کاربران باشید.

الان من نوعی تنها با خوندن 1700 پست میتونم اهداف و قوانین رو متوجه بشم
این به عضو گیری و پیشرفت کمک میکنه.

یه زمانی بحث بیمه هم بود تا اونجا که یادمه :)
چطور شد که اینجور شد رو نمیدونم

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 13:06 عصر
اگر کاربران و اعضا از قوانین و ....... مطلع نیستند وظیفه ی شما هست که این مسائل رو مطرح و رفع ابهام کنید.

نگید که توی نشست مطرح شده چون اعضا فقط اونایی نیستن که توی نشست حضور داشتن.

تمام این بحث ها باید بصورت قوانین در بیاد و تعهدات نهاد نسبت به اعضا و برعکس مشخص بشه و مکتوب باشه.

هر قوانینی که نانوشته باشه انگار وجود نداره

SlowCode
یک شنبه 15 دی 1392, 13:49 عصر
آقای عابدی، این لینک گفتگوی ما (http://mohsen-nouri.com/oabedi2012.html) هست.

طبق گفته ی کسی که در نشست حضور داشته:

پروژه ها به 2 دسته تقسیم میشن:
1.پروژه های خود نهاد که خود اعضا انجام میدن و بابتش پولی دریافت نمیکنن

2.پروژه هایی که میگیرن از بیرون و بابتش حق الزحمه دریافت میشه.

عین مفهوم صحبت های ایشون.که شما گفتید نه اینجور نیست و بابتش به اعضایی که مشارکت کردن حق الزحمه پرداخت میشه/حالا یا ایشون در نشست اشتباه متوجه شدن
یا من اشتباه متوجه شدم یا ایشون اشتباه فرمودن.
من گفتم که :

‏‪(12:02:08 AM)‬‏‬ ‪Mohsen‬‏‬: ‫اونایی هم که خودمون تعریف میکنیم بعد از سود دهی بین اعضا تقسیم میشه
این کجاش عین چیزی هست که شما گفتی؟ من گفتم بعد از سود دهی سودش بین اعضا تقسیم میشه! تو Conversation history خودت نگاه کن تا بعدا اتهام نخوریم!
علاوه بر این، طبق صحبت هایی که دیروز تو کنفرانس آنلاین داشتیم تو پروژه های داخلی نهاد تو مدت کار اعضا روی پروژه بهشون هزینه پرداخت میشه(حین گفتگوی ایده آقای امین جوادی گفته شد)
وقتی خودت همینطوری الکی حرف یکی دیگه رو برعکس میکنی میگی انتظار نداشته باش افراد دیگه با شنیدن حرف ارجینال خودت در موردت قضاوت نکنن!

ایشون (همون قاصد راه) بدلیل نداشتن اطلاعات کافی و قانع کننده برای سوالات من این حرف رو زدن که ایشون استعفا داده برای نهاد و ....مهندس! من وزیر امور خارجه نهاد نیستم که به همه سوالات شما جواب درست و دقیق بدم! در حدی که اطلاع دارم و به قول شما حضور ذهن داشتم جواب دادم!
در ضمن اقای شهرکی جوابتون رو داد:

مشکل اینجاست که تو هر دو مورد (بالایی و این) بعضی کلمات رو اشتباهی فهمیدی!
بالا پول داده میشود رو داده نمیشود خوندی!
تو این هم که به من میگی من به دلیل نداشتن اطلاعات کافی دروغکی گفتم که ایشون استعفا داده!
پیشنهاد میکنم بری یکم روخوانی و روانخوانی یاد بگیری تا تو آینده همچین مشکلی واست پیش نیاد.

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 14:09 عصر
آقای عابدی، این لینک گفتگوی ما (http://mohsen-nouri.com/oabedi2012.html) هست.
من گفتم که :
این کجاش عین چیزی هست که شما گفتی؟ من گفتم بعد از سود دهی سودش بین اعضا تقسیم میشه! تو Conversation history خودت نگاه کن تا بعدا اتهام نخوریم!
علاوه بر این، طبق صحبت هایی که دیروز تو کنفرانس آنلاین داشتیم تو پروژه های داخلی نهاد تو مدت کار اعضا روی پروژه بهشون هزینه پرداخت میشه(حین گفتگوی ایده آقای امین جوادی گفته شد)
وقتی خودت همینطوری الکی حرف یکی دیگه رو برعکس میکنی میگی انتظار نداشته باش افراد دیگه با شنیدن حرف ارجینال خودت در موردت قضاوت نکنن!

مهندس! من وزیر امور خارجه نهاد نیستم که به همه سوالات شما جواب درست و دقیق بدم! در حدی که اطلاع دارم و به قول شما حضور ذهن داشتم جواب دادم!
در ضمن اقای شهرکی جوابتون رو داد:
مشکل اینجاست که تو هر دو مورد (بالایی و این) بعضی کلمات رو اشتباهی فهمیدی!
بالا پول داده میشود رو داده نمیشود خوندی!
تو این هم که به من میگی من به دلیل نداشتن اطلاعات کافی دروغکی گفتم که ایشون استعفا داده!
پیشنهاد میکنم بری یکم روخوانی و روانخوانی یاد بگیری تا تو آینده همچین مشکلی واست پیش نیاد.

بعد از سود دهی میشه که مشخص هست باید بشه/
فرض کن یکی بیاد بگه برای من فروشگاه طراحی کن بعدا که به سود دهی رسید من بهتون سود میدم :D

منم نگفتم شما باید جواب همه ی سوالات من رو داشته باشید.
شما این رو به گوش ایشون اینطوری که خودشون گفتن رسوندی ایشون هم اینجا نوشتن منم پاسخ دادم

بحثی توش نیست

بعدشم حاجی نگفتم که دروغکی گفتی اقای شهرکی استعفا داده
گفتم شما بدلیل نداشتن اطلاعات کافی برای پاسخگویی به سوالات من و برای اثبات حرفهاتون گفتید اقای شهرکی از کارشون استعفا دادن
مگه من از شما پرسیدم اقای شهرکی کجا هستن چیکار میکنن.نه من سوال کردم شما جواب قانع کننده نداشتی گفتی ایشون استعفا داده ایشون هم اینجا مطرح کرده منم جواب ایشون رو دادم به شما ربطی نداره.

اقا محسن حرف دهنت رو قبل از گفتن مزه مزه کن مواظب خودت باش

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 14:10 عصر
در انتقاد برای همه باز هست کسی نباید معذرت بخواد تا اعتراضش و بگه
چون ما به رشد و بالندگی ای رسیدیم که میدونیم انتقاد ها سازنده هستند
از جناب عابدی هم تشکر میکنم بابت رسیدگی به مسائل و گفتند اعتراض + طرح سوال برای همه
چون این همه پیگیری و بررسی نشان دهنده اهمیت دادن شما به گروه ما هست
چقدر خود هست که این صدای اعتراض یا بهتر بگم شفاف سازی مشکلات از درون خودمون باشه تا کسی فکر نکنه کسی داره برای ادامه کار نهاد مشکل به وجود میاره
خوبه که همیشه بگید "من به اهداف دوستانم که شخصی نیست و همه دوستانم به اون دل بستند اهمیت میدم پس کمکشون میکنم تا به هدفشون برسند " خوبه که نگید من که عضو نمیخوام باشم پس نمیگم !
خوب نیست که حتی برای دیدن دوستاتون هم نیامدین و رسم مهمون نوازی و به جا نیاوردین

یک جور دیگه پس بگم :
ازین به بعد شرط اعتراض برای ایران نهاد فقط برای اعضا باشه !
ما اعضا و به پولی که دادن نمیدونیم که هنوز پولی هم نگرفتیم !
شرط عضویت به این خاطر هست که از روز اول هم گفتیم ما قرار با هم کاری برای هم انجام بدیم !!
پس هر کسی دلسوز ما هست از دورن جمع ما باید مشکلات ما و برای بررسی به رخمان بکشه نه از بیرون تا بقیه فکر کنند خبریه ! که در این صورت اجازه نمیدیم کسی دخالت کنه !
دخالت قابل پذیرش نیست اما دلسوزی یک عضو برای حمایت نهاد " خودش " برای ایدنده خودش چرا هست و هست و هست

اگه اشتباه نکنم دامنه نهاد هم یک سوئ تفاهمی که پیش اومده شد شما بودید !

پیگیری شما و بعدش نیامدن به جلسات هم شما بودید

مطرج نکردند مسائل مهم با مسئولین و موسسین نهاد و هم که برعکس عمل کردید و با اعضا در میان گذاشتید که ممکن هست دهن به دهن بچرخه و کلمات جا به جا بشند و به نفع هیچکی تموم نشه !

بنده پیغام ها خصوصی خودم + صحبت ها ای با تلفن شخصی خودم و همه و همه برای دوستان شفاف سازی کردم تا بگیم هدف ما همون " نهادی هست که برای حمایت اومده "

به یکباره هیئت موسسین و از خدتون جدا نکنید !!! ما هم برنامه نویسیم ! ما هم شب بیداری کشیدیم !
ما اگه بیشتر از شما نباشه کمتر هم خاک این راه و نخوردیم
الان یهو شدیم سود بر فردی ! اونم متاسفانه با ماهی 30 تومن یه سری جوان و کم سن و سال !

خیلی از دوستان ایده هاشونو از ترس لو رفتند نگفتند

این فرهنگ غلط ما ایرانی ها هست !
نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی

ما رشد فکری ما شروع شده
بوم کسب و کار
نشست ها دوره ای
اجازه دادن با خودمون برای بحث ، انتقال دانسته ها ، شنیدن اعتراض ها ،کار تیمی ،مسافرت ، تفریح برنامه ریزی شده
برای همین بود که جز چند مورد بقیه ایده ها و خودم شخصا گفتم ! و کامل هم توضیح دادم !
بوسه میزنم به اون ادم زرنگی که بتونه این ایده ها و قبل از نهاد شخصی اجرا کنه !
چون میدونم ایده و همه میتونند بدند مهم اجرای اوناست !
بنده خودم هم میتونم اجراش کنم اما کیفیت کار تیمی با فردی قابل مقایسه نیست !

این مسائل و بهتر بود تو سامانه اطلاع رسانی مطرح میکردیند
اهداف کوچیک ما تو تاپیک شلوی مثل اینجا گم هست قبول ! اما ماشا الله نوشته ها بلند شما باعث میشه هرکی الان بیاد فک کنه این نهاد سراسر نیرنگ و اعتراضه

اما در اخر برای یاد اوری مسائل مهم از شما تشکر میکنم
ضعف ما نداشتند اطلاعات کافی "شاید" باشه اما هیچوقت نفع شخصی نبوده و نخواهد بود
مهرداد حسین زاده

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 14:15 عصر
از آقای محسن نوری میخوام که ادامه بحث ندند شخصیت شما برای ما قابل احترام هست مسائل و برای مسئولین بفرستید
برای مسئولین ( بنده یا اقای شهرکی ) مسائل شفاف بشه خودمون مطرح میکنیم که فلان مسئله رفع شد چون اعضا به ما اعتماد دارند و ما هم همه تلاشمون و میکنیم که جواب درستی به اعتمادشون بدیم
ادامه دادن این بحث ها و علنی شدن این موارد اصلا درست نیست
پیاشپیش ممنون

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 14:22 عصر
قضیه بیمه چی میشه ؟ قضیه درامد ؟ سهام ؟ حقوق ؟ پروژه ها ؟
سوال کردن حق اعضا هست !! اما ما نهاد نو پایی هستیمو جمع شده از یک سری برنامه نویس دلسوز !
اگه کسی بخواد از بیرون هی سوال کنه و ببینه براش چیزی هست ؟ چقدر نفع هست ؟ چقدر نیست ؟؟ بدون اینکه بخواد درون ماجرا بشه و خودش تلاشی کنه ! من فکر میکنم بهتر باشه به اینجور اشخاص اجازه کنکاش کردن نباید داده بشه

طرح سوال از مسئولین باید انجام بشه !
نه آقای نوری نه فرد دیگه ای !
چون اعضا وظیفه بررسی و انتقال گزارش و ندارند و حتی ذهن اون افراد هم یاری نمیکنه !
شما که عضو نهاد نیستید طبق گفته خودتون
اما هر عضوی که نتونسته بیاد میتونه درخواست بده یا زنگ بزنه با به هر طریقی پیگیری کنه مسائل و تا مسولین با آغوش باز به همه سوالاتشون جواب بدند

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 15:31 عصر
انتقاذ پذیری و سیاست برخوردتون و رفتارتون قابل ستایش هست متشکرم

خوب نیست که حتی برای دیدن دوستاتون هم نیامدین و رسم مهمون نوازی و به جا نیاوردین

پروسه ی مهمان نوازی ما از 1 ماه قبل از نهاد برای هماهنگ سازی و تعیین مکان نشست,پیدا کردن پارتی و اشنا اینور و اونور و اینجور فعالیت ها شروع شد و تا رسیدن بچه ها و نگرانی برای محل اقامت و .... توی اون سرما ادامه یافت.

منت نیست و تنها وظیفه ی من هست و تنهایی کاری که از دست من بر میومد همین بود.

خیلی دلم میخواد دلیل شرکت نکردنم رو بگم که شخصی هست و اصلا ربطی به صحبت ها و ... نداره اما نمیگم و تنها هدفم این هست که به حریم شخصی همدیگه احترام بزاریم و اونو ملاک برخورد قرار ندیم بعلاوه اینکه دلیلی نداره بخاطر این موضوع بازخواست بشم.فوقش با جمله ی دلم خواست نیومدم تموم میشه هرچند که اینجور نبود.

اینم بگم که عقاید من برای خودم هست یادمون نره احترام بزاریم + اینکه من جزء اولین نفراتی بودم که ثبت نام کردم برای اینکه پیش قدمی خودم رو برای حمایت و پیگیری نشون بدم.انصراف دادم اما هیچکس جز اقای شهرکی نمیدونست دلیلش هم این بود که موج منفی وارد نهاد نشه و به کسی تلقین نشه که اونم نیاد و....

حتی تا لحظه ی نشست که همه حضور داشتن کسی نمیدونست که من نمیام که اقای صالحی اس ام اس دادن که کجایی زود باش شروع شده.

اگه اشتباه نکنم دامنه نهاد هم یک سوئ تفاهمی که پیش اومده شد شما بودید !

پیگیری شما و بعدش نیامدن به جلسات هم شما بودید

من اصلا متوجه این حرفها نشد والا.
یعنی چی من بودم ؟
دامنه ی نهاد هم تا اونجا که یادم میاد طبق گفته ی فروشنده 4 5 میلیون قصد فروش رو داشتن منم تنها پیگیر بودم همین فک نکنم کار اشتباهی انجام داده باشم.
انگشت تهمت رو از روی من بردارید.

مطرج نکردند مسائل مهم با مسئولین و موسسین نهاد و هم که برعکس عمل کردید و با اعضا در میان گذاشتید که ممکن هست دهن به دهن بچرخه و کلمات جا به جا بشند و به نفع هیچکی تموم نشه !

ظاهرا این مسائل مهم فقط برای من مهم هستن چون اعضا حالا به هر دلیلی فکر این چیز ها نیستن.
منم برای اینکه جوا سوالات خودم رو بدست بیارم تاپیک های گوناگونی زدم که بی پاسخ موند و حداقل جواب قانع کننده ای دریافت نکردم.
من استارتر بحث نبودم و اقا محسن دلیل خواست منم و اصرار کرد منم گفتم به این دلیل به اون دلیل چه درست چه غلط.
اگرم غلط باشه 50% شما (موسس و بانی این نهاد) رو مقصر میدونم که چرا درست همه ی بحث هارو مطرح و دسته بندی و اطلاع رسانی نکردید.
الان ما چه تو سایت نهاد چه اینجا هیچ چیز جمع و جوری برای این مسائل نداریم.قوانین نداریم و ....

بنده پیغام ها خصوصی خودم + صحبت ها ای با تلفن شخصی خودم و همه و همه برای دوستان شفاف سازی کردم تا بگیم هدف ما همون " نهادی هست که برای حمایت اومده "

به یکباره هیئت موسسین و از خدتون جدا نکنید !!! ما هم برنامه نویسیم ! ما هم شب بیداری کشیدیم !
الان یهو شدیم سود بر فردی ! اونم متاسفانه با ماهی 30 تومن یه سری جوان و کم سن و سال !

نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی

شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟؟
اعضای این سایت به موسسین و شما و اقای شهرکی و .... اعتماد کامل داریم و خیلی متشکریم که هستید و بفکر بودید.
امااااا فردی که تازه میخواد با نهاد اشنا بشه کسی که توی این سایت نبوده و شارو نمیشناسه
ایا نباید این چنین افکاری درمورد شما (ما) داشته باشه ؟
کم تو جامعه قانون شکنی اختلاس :) پولشویی و ..... میشه ؟
چرا باید اعتماد کنه ؟
قوانین و مسائل داخلی و که میگید به کسی ربطی نداره نه تهنا جواب سوال خیلی هارو میده و خیلی شفاف سازی هارو میکنه بلکه این حس اعتماد رو به اعضای تازه وارد میده.
شما که چیزی برای مخفی کردن ندارید.پس مشکلی هم نیست بقیه بدونن.درسته ؟

من اگر حرفی میزنم تنها از جانب خودم نگاه نمیکنم.من از همه ی ابعاد بررسی میکنم.
هیچ دلیلی بر اعتماد نمیبینم به عنوان کسی که تازه با نهاد اشنا شده و توی این سایت عضو نیست مثلا/
شما چه برنامه هایی دارید برای جذب اعضا ؟اینجوری میخواید جذب کنید ؟واقعا این ها باگ محسوب میشه :)

توی بخش دپارتمان ها بخشی گذاشتید بعنوان اتاق فکر
ما میدونیم که قرار نیست اونجا نقشه ای کشیده بشه و در اخر نتیجش رو public اعلام میکنید
اما کسی که تازه وارد هست چی؟پیش خودش فکر میکنه وای حالا اون تو چه خبره.
(این فقط بعنوان مثال بود و بس)

به شخصه برای اینجور انتخاب هایی شرایط سخت گیرانه و همه جانبه ای دارم.و تنها زاده ی تفکر خودم هست.نه با کسی دشمنی دارم نه چیزی.
اینها مشکلات محسوب میشه

اگر قرار هست واقعا در اندازه ی بزرگ این کارو انجام بدید و براتون مهم هست که میدونم هست باید این شفاف سازی ها و ..... مطرح بشه.

متشکر بایت پاسخگویی

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 15:40 عصر
اگه کسی بخواد از بیرون هی سوال کنه و ببینه براش چیزی هست ؟ چقدر نفع هست ؟ چقدر نیست ؟؟ بدون اینکه بخواد درون ماجرا بشه و خودش تلاشی کنه ! من فکر میکنم بهتر باشه به اینجور اشخاص اجازه کنکاش کردن نباید داده بشه

طرح سوال از مسئولین باید انجام بشه !
نه آقای نوری نه فرد دیگه ای !
چون اعضا وظیفه بررسی و انتقال گزارش و ندارند و حتی ذهن اون افراد هم یاری نمیکنه !
شما که عضو نهاد نیستید طبق گفته خودتون
اما هر عضوی که نتونسته بیاد میتونه درخواست بده یا زنگ بزنه با به هر طریقی پیگیری کنه مسائل و تا مسولین با آغوش باز به همه سوالاتشون جواب بدند

چه صحبت های مستبدانه ای !!!

یعنی اعضا نباید بدونن این مسائل رو ؟شما میخواید برید جایی استخدام بشید و فعالیت کنید باید خودتون رو بسنجید موقعیت رو در نظر بگیرید.
من میخوام برم درخواست کار بدم
اول میبینم مزایا و شرایطش چطوره/حقوقش چقدره بیمه میکنن یا نه چند روز مرخصی دارم و ....
نمیشه که سوال نپرسید و شما باید این هارو بصورت قانون بنویسید.

اخر نفهمیدم شما میخواید مبهم سازی کنید یا شفاف سازی
این گونه صحبت ها در طول چند ده صفحه ی تاپیک چندین بار شنیدم.

دارید میگید هرکسی خواست جواب سوالاشو بدونه باید تماس بگیره ؟؟
چقدر غیر حرفه ای

تمام حرف ها و سوالات برای کسی که میخواد وارد نهاد بشه پیش میاد و باید شما قدرت پاسخگویی و باز کردن بحث رو داشته باشید.

این چیزا به پیشرفت نهاد کمک میکنه.

SONITAJ
یک شنبه 15 دی 1392, 17:59 عصر
خسته نباشید کنفرانس دیشب خیلی خوب بود
من به شخصه هم اعتماد کامل به آقای شهرکی دارم و هم اقای حسین زاده و توی اولین قدمم برای اعتماد سازی هدفم ر ا با اهداف نهاد یکی کردم و اینو خوب میدونم تجربه را تجربه کردن خطاست و دوست ندارم خودم تجربه کنم، شکست بخورم بعد به این نتیجه برسم که با کار گروهی میشه موفق تر بود چرا که یه دست صدا نداره و چندتا فکر بهتر از یکه فکر کار می کنه.و این را خصوصا توی یک سال اخیر تجربه کردم.
شاید خیلی ها فکرکنند وضعیت مالی خوبی دارم ،شکمم سیر و... به این دلیل دارم این حرفها را میزنم ولی واقعا با اوضاع مالی بهم ریخته ایی دارم به حدی که حتی یه جاهایی 1000تومن هم واسم زیاده...یک سال گذشته هرجا کارکردم رایگان کار کردم ، و بعضی وقتها بعضی هزینه هام را باکار تایپ درآوردم........ این ها را نمی گم که مثلا حس دلسوزی توی بقیه بیدار کنم و یه عده ایی برام دلسوزی کنند واسه این می گم که اگرهر شخصی هدفش واسه خودش مشخص باشه سعی می کنه هرچیزی که می تونه اون به هدفش برسونه ،ازش استفاده کنه -حداقل این اعتقاد شخصی من هست چون میدونم توی تمام این سالها واسه چی جنگیدم.خیلی وقتها از صفر شروع کردیم و... وهیچ اجباری ندارم که به بقیه تحمیلش کنم-هدفم هم شخص یا گروه خاصی توی تاپیک نیست و فقط اعتقاد شخصیم هست- ایمان دارم و مطمئنم ایران نهاد موفق میشه .یه ذره هم شک ندارم ... ولی بقیه دوستان تصمیم با خودشونه ... امیدوارم با این تجربه کمم بتونم مفید واقع بشم.
من خیلی ناراحتم دیشب مجبور شدم برم:افسرده: و از دفعه بعد را دوباره از دست نمی دم و یه اشتباه را دوبار تکرار نمی کنم :متفکر:
بازم خسته نباشید و ممنونم
:تشویق:

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 18:24 عصر
دلایل شخصی نیامدن شما به نهاد برای شما هست و بنده قصد جسارت نداشتم صرفا دیدار دوستان آرزو قبلی ما بوده و ناکام موندن تو ارزومون لب ما و به اعتراض و گله و گلایه گشود

در مورد قوانین هم ما هرچی منظم کاری کنیم باز هم اینجا تالار برنامه نویس هست و باز هم پست ها ی بی نظم و شلوغ جای نظم و میگیرند
ما برای تکمیل سایت ایران نهاد اعلام کردیمه به گروه
که انشا الله دوستان پیگیری میکنند و اعلام آمادگی میکنند و قصد داریم قوانین و اونجا منظم درج کنیم تحت قالب خبر و پی دی اف
تا انشا الله دوستان جدیدمون بتونن خلاصه وار با نهاد اشنا بشند و سردرگمی نصیب کسی نشه

این جامعه ( برنامه نویسان ) نظم و اتحاد و زبان مشترکی نداشت از قبل که ما به ارث ببریم دوست عزیز
ما الان فقط داریم هــــــــــــــــــــــــ ـِ قوانین و رفرش میکنیم ! تا به یه حد اشتراک برسیم و این و به حساب طبیعت این جامعه بزارید
خلاصه خوب یا بد ما اطاق گفتگو داریم
حریم خصوصی رعایت کردیم تا کسی به تالاری که به اون مربوط نیست دخالتی نکنه
با همه کم و کاستی ها شما حساب کنید که الان بنده اقای شهرکی شهریار تا و محمد صالحی تا به این لحظه در پیاده سازی سیستم ها دیگه نقش داشتند
و دوستان دیگه هم دارند خودشونو به این جمع میرسونند
شک نکنید تعداد دوستان بیشتر بشه این سایت ها و قوانین و کارهای اعلانی خیلیخ وب انجام میشه

دوستانی که توانایی و منابع خوبی برای کمک به ما دارند اعم از سواد و تخصص تا ارتباط و اطلاعات خوب باید تو جمع ما باشند تا مارو همیاری کنند

انتظارات ما زیاد هست از دوستان اما مدیریت این همه فرد و جامعه یکم چالش داره که سن و سال کم بنده و وقت کم اقای شهرکی دلیل اون هست که همه بزرگواران نهادی مارو میبخشند انشاالله ...

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 18:28 عصر

یعنی اعضا نباید بدونن این مسائل رو ؟شما میخواید برید جایی استخدام بشید و فعالیت کنید باید خودتون رو بسنجید موقعیت رو در نظر بگیرید.
اول میبینم مزایا و شرایطش چطوره/حقوقش چقدره بیمه میکنن یا نه چند روز مرخصی دارم و ....

چقدر غیر حرفه ای

تمام حرف ها و سوالات برای کسی که میخواد وارد نهاد بشه پیش میاد و باید شما قدرت پاسخگویی و باز کردن بحث رو داشته باشید.

عرض کردم که اعضا ای که خودشونو دلسوز نهاد نمیدونند و براشون مهم نیست و خودشونو متاسفانه عضوی از نهاد نمیدونند خوب سوالشون کمکی به ما میکنه یا فقط سوال هست ؟ و دخالت ؟
شما که گفتید عضو نیستید و از این وجه سوال و حرف زدید اشتباه می گم ؟
منظور من از تماس صرفا تماس تلفنی نبود منظور من پیگیر بودن بود مثل اقا رضا مثل خیلی ها دیگه که اسم نمیبرم
حالا به هر روشی
چون هنوز سایتی نداریم و شاید این کلمه غیر حرفه ای بودن شما و بزاریم به حساب کم کاری اعضا واسه همکاری تو تولید سیستم ها بهتره... وو الا ما که توانمونو گذاشتیم وسط با افتخار و امید داریم حمایت بشیم

در آخر خوشحال شدم که میگید این حرف ها به پیشرفت نهاد کمک میکنه و ما هم موافق این جمله هستیم

rezaonline.net
یک شنبه 15 دی 1392, 18:33 عصر
نقطه شروع هر کسی توی نهاد متفاوت هست .
هر کسی با دانشی شروع میکند اما هدف کلی نهاد درآمد زایی و سودمند بودن برای تک تک اعضای نهاد هست .
بهتره همه با هم در این راستا فعالیت کنیم .
نگران بیمه و درگیری و ... نباشید ، هدف تجربه یک کار گروهی هست ، مطمئنا ارزشش رو خواهد داشت .
به شخصه پروژه های متعدد و نسبتا قوی انجام دادم اما حقیقتش هیچ کدومش در یک کار گروهی نبوده و بصورت خود مدیریتی پیاده و برنامه ریزی شده .
بهتره کمی امیدوار باشیم .
از حاشیه دوری کنید ، اینجا زمین فوتبال نیست :)

در ضمن ، نهایتا تا ده روز دیگه ، آزمون تعیین سطح پی اچ پی برگزار میشه ، لطفا دوستان سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید با مطالعه داکیومنت خود سایت پی اچ پی .

موفق باشید

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 18:40 عصر
طبق این بند تا زمانی که اوراق سهام صادر نشده,شرکت باید به صاحبان سهام گواهینامه موقت سهم بده که معرف نوع سهام,تعداد و مبلغ پرداختی ان فرد میباشد.

هرموقع اعضا حق عضویت پرداخت کردن و رسید (گواهینامه موقت سهم) داده نشد، اونوقت تک تک اعضا میتونن گلایه کنن.

سهام شرکت غیر قابل تقسیم است.مالکین مشاع مکلفند تنها به یک نفر نمایندگی بدهند (چیزی که اقای شهرکی گفتند.در واقع تقسیم سهام داخلی هست و فقط سهام شما در داخل همون شرکت به رسمیت شناخته میشه و هیچ حق حقوقی برای سهامدار خارج از شرکت نداره)

طبیعیه که سهام اعضا در داخل نهاد، بیرون از نهاد اعتبار نداره ولی اینطور هم نیست که اگه نهاد خواست حقی رو ضایع کنه، ازطریق مراجع قانونی و حقوقی نتونن پیگیری کنن. یک نسخه از رسیدهای خرید سهم که با پرداخت حق عضویت، ازطریق سایت در اختیار اعضا گذاشته میشه و میتونن همراه با نمودار و... هرزمان خواستن با گزارشهای ماههای قبل و بصورتهای مختلف آماری (تجمعی و...) چاپ کنن، در بایگانی نهاد ذخیره و یک نسخه هم در اختیار اداره ثبت قرار داده میشه و هیچ چیز پنهانی وجود نداره. تمام مواردی هم که در اختیار اعضا هست (ازطریق سایت)، با امضای دیجیتال شرکت خواهد بود تا بعداً اعضا درصورت نیاز، مشکلی جهت پیگیری ادعای خودشون در مراجع قانونی نداشته باشن.

تنها با موافقت هیئت مدیره سهامداران حق انتقال سهام رو دارن/نقل و انتقال باید در دفتر ثبت سهام شرکت ثبت بشه و سهامداران یا نمایندگانشون باید در دفتر شرکت حاضر شده و نقل و انتقال رو گواهی کنن.

این رو هم توی نشست آنلاین و هم توی نشست شیراز گفتیم: سهام، با نام و بدون قابلیت انتقال به غیر هست ولی اگه فرد به هر دلیلی نخواست ادامه بده، طی یک بازه زمانی حداکثر یکساله، تمام هزینه ای که بابت خرید سهام تابحال پرداخت کرده بهش برگردونده میشه و سهام، طبق قیمت روز سهم، بازخرید خواهد شد.

بند 11 )مسئولیت سهامدار
مسئولیت سهامداران فقط به مبلغ اسمی سهام انها است.
ماده 54 ) از 15 روز قبل از انعقاد مجمع عمومی سالانه هر صاحب سهم میتواند در مرکز اصلی شرکت به صورت حساب ها و صورت اسامی صاحبان سهام مراجعه کرده و از ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت رونوشت بگیرد.
دقیقا نفهمیدیم که ایا اعضا سهامدار محسوب میشن یا خیر/اگر اره چه نوع سهامداری؟سهام ساختگی یا سهام واقعی ؟ایا میشه واقعا مدیریت کرد؟برای اینگونه مسائل مثل بند 54 چه فکری کردید ایا اعضا (همون سهام داران) میتونن
صورت وضعیت شرکت رو بدون مراجعه ی حضوری مشاهده کنن.(حالا یا سالیانه یا هرجور دیگه)

هرکدوم از اعضا با پرداخت حق عضویت، سهامدار محسوب میشن. سهام ساختگی و واقعی که اینجا مطرح کردین رو نمیدونم از کجا درآوردین. سهام، سهامه دیگه و توی دفاتر ثبتی و حسابداری، ثبت میشه و هرلحظه از شبانه روز هم افراد با مراجعه به سایت، میتونن رونوشت بگیرن. دیگه دوره مراجعه حضوری و... برای کارهای پیش پا افتاده ای مثل یک رونوشت گرفتن از حساب و سهام و... گذشته که براتون سؤال شده آیا میشه واقعاً مدیریت کرد یا نه؟

عضو با سهامدار فرق میکنه.
از دید نهاد فرقی نداره و ازنظر قوانین ثبتی هم این قضیه مشکلی نداره که همه اعضا، سهامدار هم باشن.

مزایای نهاد که 17 18 صفحه از تاپیک رو شامل میشه و بحث هایی که درونش شده و قوانین وضع شده رو یکجا جمع کنید که عضو جدید و من نوعی که تو نشست نبودم مطلع باشم و رفع ابهام بشه و نیاز بباشه 1700 پست رو از ابتدا بخونم و بدونم که وقتی توی نهاد هستم دقیقا حق من به عنوان عضو چیه,چه انتظاراتی داشته باشم و مسئولیتم چیه.

به روی چشم. فرصت بدین تا سایت نهاد رو راه اندازی کنیم. در قسمت عضویت، همه قوانین و نحوه فعالیت و... درج خواهد شد. فعلاً تنها کانال ارتباطی ما همین تالار و سامانه اطلاع رسانی نهاد بوده که البته قبول داریم هیچکدوم به اندازه کافی کارآمد نبودن ولی بازهم وجودشون بهتر از هیچی بود.

تغییر نام ها (نهاد حمایت از برنامه نویسان/شرکت مهندسی طراحان مهرافرین) فکر میکنم یکم تناقض وجود داشته باشه.
الان میخواید بگید که اسم شرکت بود دیگه باید یه چیزی میذاشتیم.اما فردا شما توی کپی رایت هر سایت مینویسید طراح:شرکت مهندسی طراحام مهر افرین
خب این الان چه حقی رو برای تیم مجری بهمراه داره ؟فردا میگن فلان شرکت این کارو کرده پس حق معنوی و حتی مادی ای رو برای تیم طراح بهمراه نداره.
و اینجور چیزها

مالکیت معنوی پروژه ها متعلق به نهاده و این رو همیشه گفتیم ولی فرد هرجا برای استخدام یا کاری مراجعه کرد، میتونه بگه من توی این پروژه مشارکت داشتم و فلان بخش رو من نوشتم و اگه اون شرکت، تأییدیه از نهاد بخواد، صادر میشه. توی سایت هم مشخصه که توی پروژه همکاری داشته یا نه. ضمناً نمیدونم تغییر اسم شرکت، چه ربطی به تناقض داره. شما که شرکت دارین، باید حداقل اینو بدونید که هیچ شرکتی که اسم «ایران» و برخی اسامی خاص دیگه داخلش باشه، مجوز ثبت براش صادر نمیشه و طراحان مهرآفرین اسم شرکته که توی نشست آنلاین و همچنین شیراز، توضیح دادیم که چرا از این اسم استفاده کردیم و دلیلی برای مطرح کردن دوباره نداره و «ایران نهاد» Brand ما هست که اونهم به ثبت رسیده و با اون اسم فعالیت میکنیم. میتونید صدها شرکت داخلی و خارجی رو به راحتی پیدا کنید که با Brand تجاری خاصی فعالیت میکنن ولی اسمشون یک کامیون برای یدک کشیدن لازم داره. مهم Brand تجاری ما هست که «ایران نهاد» بوده و هست و خواهد بود و تحت اون عنوان فعالیت میکنیم.

این که شد همه شرکت! هیئت مؤسس با هیئت مدیره فرق داره. مالکان سهام هم لزوماً همه عضو هیئت مدیره نیستن. نمیدونم چندبار دیگه باید این رو تکرار کنم. شما اگه فقط 5-4 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردین و دارین بهش استناد میکنین، بنده تو این مدت با 2 کارشناس حقوقی و 5-4 نفر که شغلشون ثبت شرکتهاست در این زمینه صحبت کردم و البته رایگان هم نبوده و تا حالا چند میلیون تومان هم هزینه مشاوره پرداخت کردیم تا جایی رو خطا نکنیم و این صحبتها که دارم میگم، همه مستند هست و از خودم نمیگم. بهرحال ازنظر اخلاقی هم یک عده رو امیدوار کردیم و نمیخوایم بخاطر یک حق عضویت ماهانه، اعتباری که در طی سالها بدست آوردیم رو زیر سؤال ببریم.

سهام رو چه کسانی میتونن بخرن؟چگونه؟
ایا اعضا هستن ؟
ایا اعضا با حق عضویتی که میدن سهام میخرن و سهامدار محسوب میشن ؟
اگر بله طبق قوانین نقل و انتقال سهام که همون اول گفتم و با توجه به زیاد بودن اعضا و همچنین رشدش در اینده این سیاست مدیریتی مشکل نداره عایا ؟

درمورد عرضه اینترنتی سهام چیزی شنیدین؟ درمورد خرید آنلاین سهم و صدور رسید دیجیتال چطور؟ اگه اطلاع داشته باشین، اینگونه سؤالات جای مطرح شدن نداره.

شدنی نیست؟ واقعاً نیست؟

چرا نیست؟ چون اسم خرید سهام رو گذاشتیم حق عضویت ماهانه؟ خوب من معذرت میخوام. از این به بعد میگیم اعضا باید ماهانه سهام بخرن. خوبه؟ حالا کلمه حق عضویت ماهانه قابل قبولتره یا خرید سهام ماهانه؟

[/QUOTE]
چرا ادعای محال، آقای عابدی؟ چرا اینقدر بدبین هستین؟ برای تک تک مواردی که وعده داده شده، برنامه ریزی داریم. دلیل نمیشه توی هیچکدوم از نشستها حاضر نباشین و بعد بگین شما ادعای محال دارین. انتظار نداشته باشین ریز به ریز برنامه ریزیهامون رو توی این اوضاع نابسامان تجاری کشور، توی فاروم یا جاهای عمومی دیگه لو بدیم. فکر میکنید توی نشستها درباره چی صحبت میکنیم؟ وضعیت آب و هوا؟!

شک نکنید.

هرکاری سختی و مشکلات خاص خودش رو داره.تعاونی اتفاقا خیلی هم بیشتر به هدفمون نزدیک بود. (یکسان سازی قیمت ها و حمایت)

هدف مافقط یکسان سازی قیمت ها و حمایت نیست. اگه حداقل یکبار تجربه فعالیت بعنوان حتی یک عضو عادی در یک بنگاه تعاونی رو داشتین، میفهمیدین که شرایط کاری صندوق تعاون کشور و... اینقدر دست و پاگیره که همه فکرمون باید عملاً این باشه که فروشگاه عرضه کالای تعاونی و... راه اندازی کنیم و بن خرید و امثال اون توزیع کنیم و از برنامه ریزی اصلی خودمون غافل میشدیم. برخلاف تصور شما، کارهایی که عملاً با قوانین جاری توی تعاونیها انجام میشه، خیلی کوچکتر از شرکتهای سهامی خاصه. درغیر اینصورت شرکتهای بزرگ و غول کشور (به معنای واقعی) سهامی نبودن.

چرا اینقدر سهامی خاص رو با شرکت خصوصی اشتباه میگیرین؟ شرکت خصوصی یعنی شرکتی که من میام بصورت (مثلاً) محدودیت محدود راه اندازی میکنم و چند نفر رو هم استخدام کردم و ماهانه حقوق میدم. این با سهامی خیلی فرق داره. صرفاً وجود کلمه خاص نباید ذهن شما رو به سمت خصوصی بودن بکشونه. ... هر دو تا خاص اند، اما این کجا و آن کجا

ایا اشتباه میگم ؟

بله اشتباه میگین. سهامی خاص با شرکت خصوصی فرق داره. توی شرکت خصوصی هیچکس سهمی نداره ولی توی سهامی خاص، اعضا سهامدار هستن و برحسب درصد سهمشون توی سود شرکت سهیم میشن. فقط فرقش با سهامی عام در اینه که عرضه عمومی اوراق بهادار نداریم و هرکس میخواد سهم بخره باید قرارداد عضویت در شرکت رو امضا کنه و متعاقب اون، یکسری تعهدات براش پیش میاد که در نهاد ما، انجام پروژه هایی هست که بهشون موکول میشه.

شما باید کلیه ی قوانین و محدودیت هارو بنویسید تا همه بتونن مطالعه کنن وگرنه هرروز باید پاسخگوی سوالات کاربران باشید.

هم قوانین رو مینویسیم و هم هر روز پاسخگوی سؤالات کاربران خواهیم بود.

الآن هم بیمه داریم ولی برای کسانی که شعبه ای از نهاد رو در شهرشون راه اندازی میکنن و اعضای شهرشون رو مدیریت خواهند کرد.

اگر کاربران و اعضا از قوانین و ....... مطلع نیستند وظیفه ی شما هست که این مسائل رو مطرح و رفع ابهام کنید.
نگید که توی نشست مطرح شده چون اعضا فقط اونایی نیستن که توی نشست حضور داشتن.
تمام این بحث ها باید بصورت قوانین در بیاد و تعهدات نهاد نسبت به اعضا و برعکس مشخص بشه و مکتوب باشه.
هر قوانینی که نانوشته باشه انگار وجود نداره
بله این نقص کاملاً وارده و مهمترین اولویت ما هم درحال حاضر راه اندازی سایت رسمی ایران نهاده و تمام قوانین، تعهدات، نمونه قراردادها و... توی سایت بصورت آنلاین قابل دسترس خواهد بود.

ظاهرا این مسائل مهم فقط برای من مهم هستن چون اعضا حالا به هر دلیلی فکر این چیز ها نیستن.

سایر اعضا هم به فکر هستن ولی وقتی سؤالی میپرسن و جواب میدیم، دوباره نمیان همون سؤال رو بپرسن. ضمناً وقتی سؤالی دارن، از یکی دیگه از اعضا که اونهم ممکنه کاملاً از برنامه های مختلف اطلاع نداشته باشه، نمیپرسن و به سراغ کسانی میرن که اطلاعات اصلی دستشونه.

من استارتر بحث نبودم و اقا محسن دلیل خواست منم و اصرار کرد منم گفتم به این دلیل به اون دلیل چه درست چه غلط.
اگرم غلط باشه 50% شما (موسس و بانی این نهاد) رو مقصر میدونم که چرا درست همه ی بحث هارو مطرح و دسته بندی و اطلاع رسانی نکردید.

درمورد اینکه قوانین و مقررات نهاد در اختیار اعضا قرار میگیره دیگه حرفی نمیزنم چون چندبار تا الآن بهش اشاره کردم ولی یک نکته رو هم باید بپذیرید و اونهم اینه که نهاد خیلی بیشتر از 30 هزار تومان حق عضویت ماهانه هزینه داره. تا همینجا 30 میلیون تومان برای راه اندازی شعبه شیراز و اصفهان هزینه شده که هرکدوم از اعضا اگه بخوان با حق عضویت، اون رو جبران کنن، 1000 ماه باید حق عضویت بدن. بنابراین مطمئن باشید یکسری تفاوتهای اینچنین بین هیئت مؤسس و سایرین وجود داره که باعث شده برخی قوانین در اختیار اعضای عادی که بخاطر یک حق عضویت ساده که هنوز هم ندادن، میخوان منت بگذارن، گذاشته نشه و در قبال اونها، به اعضا پاسخگو نخواهیم بود و سیاستهای مدیریتی محسوب میشن. البته اگه هرکدوم از اعضا هرگونه شک و شبهه ای داشت، میتونه با مراجعه به مراجع قانونی و حقوقی، تقاضای بررسی اسناد و... رو مطرح کنه و اونوقت نهاد به اون ارگان حقوقی به خوبی پاسخگو خواهد بود.

شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟

اگه از روز اول پا به پای بقیه توی نشستها بودین یا حداقل صحبتهای تاپیک و... رو به دقت مطالعه میکردین، حتماً متوجه میشدین که هدف ما در نهایت تمام فعالان حوزه IT هست ولی قدمهای اول رو کوتاهتر برمیداریم تا مسیر درست رو پیدا کنیم و جای پامون رو محکم کنیم و بعداً جامعه هدف رو بزرگتر میکنیم. اعضای تالار PHP تو این مدت روی بنده و آقای حسین زاده و سایر فعالان نهاد، شناخت پیدا کردن و میدونن قصدمون دلسوزیه نه اخاذی و لذا اگه احیاناً جایی به مشکل برخوردیم و مسیر رو درست تشخیص نداده بودیم، راحتتر با قضیه کنار میان و خودشون هم کمک میکنن که مسیر رو اصلاح کنیم ولی کسانی که توی بقیه زمینه ها فعالیت دارن، این شناخت رو ندارن و ممکنه ذهنیت کلاهبرداری و... براشون پیش بیاد و درنتیجه وجهه بیرونی نهاد رو خراب کنن.

اعضای این سایت به موسسین و شما و اقای شهرکی و .... اعتماد کامل داریم و خیلی متشکریم که هستید و بفکر بودید.
امااااا فردی که تازه میخواد با نهاد اشنا بشه کسی که توی این سایت نبوده و شارو نمیشناسه
چرا باید اعتماد کنه ؟
قوانین و مسائل داخلی و که میگید به کسی ربطی نداره نه تهنا جواب سوال خیلی هارو میده و خیلی شفاف سازی هارو میکنه بلکه این حس اعتماد رو به اعضای تازه وارد میده.

خیلی چیزها رو نمیشه به همه گفت چون وقتی نهاد به مرحله سوددهی انبوه برسه، خیلی شرکتها و رقبا پیدا میشن که حتی حاضرن یکنفر از اعضاشون عضو نهاد بشه و تا چند ماه حق عضویت بدن و سر از جزئیات کاری و برنامه ریزیهای دقیق بعمل اومده، در بیارن و خودشون هم همون مسیر رو برن یا مسیر ما رو سد کنن. اگه قرار باشه همه چیز به همه اعضا گفته بشه، چارت سازمانی برای چی ترسیم میکنیم؟ خوب همه میشینیم دور یه میز یا روی زمین و اسناد و... رو دورمون پخش میکنیم و با هم صحبت میکنیم و نهایتاً یه تصمیمی هم میگیریم (که در اکثر موارد بدلیل نداشتن دید مدیریتی توسط همه اعضا، این تصمیم نادرست خواهد بود). اینجا نمیشه بگیم شفاف سازی کنید. شما که کار خلاف نمیکنید. اگه اینطور بود، توی جنگها هم ما از کشورمون دفاع میکردیم و کارمون خلاف نبود. پس باید نقشه های عملیات رو با تراکت و... پخش میکردیم که حسن نیتمون رو ثابت کنیم. نگید که این مقایسه اشتباهه چون بین اعضا، قطعاً نفوذی خواهیم داشت (اگه تا حالا نداشته باشیم). قوانین و سیستم کاری تا اونجایی که به اعضا مربوط میشه، به اطلاعشون خواهد رسید (مسئولیتها، خدماتی که دریافت میکنن، هزینه ای که باید بدن و درآمدی که کسب میکنن و...) اما همه جزئیات کاری نهاد، ابداً انتشار عمومی نخواهد داشت. حتی یکسری جزئیات ممکنه در اختیار هیئت مؤسس باشه و هیئت مدیره هم از اونها بی اطلاع باشن. این مسئله همه جا حاکمه و نشان از عدم صداقت نیست و اگه به اصول مدیریت آشنا باشین، شما هم این موارد رو تأیید خواهید کرد.

توی بخش دپارتمان ها بخشی گذاشتید بعنوان اتاق فکر
ما میدونیم که قرار نیست اونجا نقشه ای کشیده بشه و در اخر نتیجش رو public اعلام میکنید
اما کسی که تازه وارد هست چی؟پیش خودش فکر میکنه وای حالا اون تو چه خبره.
(این فقط بعنوان مثال بود و بس)

اون تازه واردی که از اسم اتاق فکر میترسه، بره سراغ همون پروژه 50 تومنی! برادر من این حرفتون واقعاً خنده داره. توی اتاق فکر گوگل چه خبره؟ میدونید الآن همه جای دنیا دنبال راه اندازی اتاق فکر توی شرکتشون هستن برای جمع آوری و تولید ایده های جدید و خلاقانه؟ واحد R&D نشنیدین (Research & Development) ؟ خداییش انتظار این یکی رو نداشتم. بگذریم.

حرفتون درسته ولی از اون شرکت میپرسین این پروژه ای که من انجام میدم رو چند میخوای بفروشی؟ همه جزئیات رو که نمیگن. تا حدی که به کارمند/عضو خاص مربوط میشه، بهش اطلاعات میدن که ما هم گفتیم توی سایت نهاد، میگذاریم.

چقدر غیر حرفه ای

نه تماس نمیخواد. توی سایت، در قسمت ارتباط با ما، سؤالش رو مطرح کنه و پاسخ هم براش ایمیل میشه. فکر میکنم این روش یا حتی همون تماس تلفنی، حرفه ای تر از این باشه که تمام جزئیات کاری خودمون رو Public کنیم با این نیت که آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است! نه دوست عزیز، این مثل که فکر میکنم مصداق جملات شما باشه، کاربردش اینجا نیست. همون کسی هم که حسابش پاکه، هیچوقت دستش رو برای کسی که اون رو نمیشناسه رو نمیکنه ولی اگه مراجع قانونی ازش حساب و کتاب خواستن، بدون ناراحتی و ترس، ارائه میکنه.

به روی چشم. نگران نباشید، قدرت پاسخگویی به همه ابهامات رو داریم.

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 19:05 عصر
خداییش از حرفتون درمورد اتاق فکر هنوزم یکم عصبیم! انگار تو اتاق فکر میخوایم جمع بشیم درمورد اینکه چطور اعضا رو دور بزنیم، فکر کنیم!

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 19:36 عصر
خداییش از حرفتون درمورد اتاق فکر هنوزم یکم عصبیم! انگار تو اتاق فکر میخوایم جمع بشیم درمورد اینکه چطور اعضا رو دور بزنیم، فکر کنیم!

خوب دقیقا کسی که تازه وارد هست هم همین فکر رو میکنه و این تنها مثال بود.

حرف های شبیه به این هم باز همین تاثیر رو داره-خوب هست که خودتون متوجه شدید.حرف هایی مثل:

- اونایی که تو نشست شرکت کردن فقط .....
- اگر شرکت میکردید فلان ...

research and develope = تحقیق و توسعه != اتاق فکر

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 19:37 عصر
از حاشیه دوری کنید ، اینجا زمین فوتبال نیست :)

در ضمن ، نهایتا تا ده روز دیگه ، آزمون تعیین سطح پی اچ پی برگزار میشه ، لطفا دوستان سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید با مطالعه داکیومنت خود سایت پی اچ پی .

موفق باشید

یکی از دلایلی که مطرح کردم و منو برای طرح این مسائل بازداشت.
اتهام به حاشیه سازی :)
خوب هست خودمم گفتم و چقدر خوب شد که اقای شهرکی خودشون این بحث رو مطرح کردن

Veteran
یک شنبه 15 دی 1392, 19:41 عصر
هدف اتاق فکر مشورت کردن و تجزیه تحلیل ایده ها و پیاده سازی اون هست!

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 20:11 عصر
دوستان زود زود زود ... زود اماده کنید خودتونو آزمون دپارتمان PHP تو راهه !
واسه رقابت نمره ها و هم بزنیم خوبه ! آی کل کل پیش میادا !!!:شیطان:

هرچی تجدیدی داشته باشیم زحمت دپارتمان آموزش بیشتر میشه ! بخونید و به این بیچاره ها رحم کنید !

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 20:12 عصر
خوب دقیقا کسی که تازه وارد هست هم همین فکر رو میکنه و این تنها مثال بود.

حرف های شبیه به این هم باز همین تاثیر رو داره-خوب هست که خودتون متوجه شدید.حرف هایی مثل:

- اونایی که تو نشست شرکت کردن فقط:تشویق: .....
- اگر شرکت میکردید فلان ...

نه دیگه نشد آقای عابدی. جامعه مخاطب ما عوام نیستن. خودشون developer تشریف دارن و با معنی اتاق فکر آشنا هستن. اما با اینحال تمام دپارتمانها هم طی توضیحات مبسوط، معرفی خواهند شد. حتی برنامه برای سمینار تو دانشگاهها و مصاحبه های تلویزیونی هم داریم.

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 20:31 عصر
آقای عابدی، انصافاً امشب حس کل کل تون گل کرده یا واقعاً به این حرفهایی که میزنید اعتقاد هم دارین؟ برادر من، معنیشو که خودمون هم میدونستیم. حتماً باید میگفتم Think Tank تا به این نتیجه برسین که منظورم اتاق فکره؟ یعنی اینقدر درگیر ترجمه تحت اللفظی هستین؟ لابد الآن میخواین بگین باید میگفتم Think Room ! دوست عزیز، واحد R&D توی ادارات و ارگانها نقش همون اتاق فکر رو داره. درگیر اسمها نباشین. مهم کاریه که داره انجام میده. شاید ما توی نهاد خواستیم بهش بگیم دپارتمان ایده پروری! حالا باز بگردین دنبال ترجمه انگلیسیش و بگین با اتاق فکر فرق میکنه.

hassanzanjani1374
یک شنبه 15 دی 1392, 20:41 عصر
سلام
من امروز با این نهاد آشنا شدم و تقریبا اکثر پست های این تاپیک رو خوندم . یکمی حق رو به جناب آقای عابدی میدم . اگر مقداری تعاریفتون رو دقیق تر کنین تازه واردینی مثل من از سردرگمی در میان .

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 20:58 عصر
اقای شهرکی صحبت های منو خوب مطالعه نکردید.
اومدید سوالات رو جدا کردید و اصلا به مطلب قبلش توجه نکردید.
الان هدف شما از ایجاد و گفتگو در باره ی این بحث چی بوده دقیقا ؟
که به من ثابت کنید ؟من مهمم اینقدر :دی ؟

هرموقع اعضا حق عضویت پرداخت کردن و رسید (گواهینامه موقت سهم) داده نشد، اونوقت تک تک اعضا میتونن گلایه کنن.

طبیعیه که سهام اعضا در داخل نهاد، بیرون از نهاد اعتبار نداره ولی اینطور هم نیست که اگه نهاد خواست حقی رو ضایع کنه، ازطریق مراجع قانونی و حقوقی نتونن پیگیری کنن. یک نسخه از رسیدهای خرید سهم که با پرداخت حق عضویت، ازطریق سایت در اختیار اعضا گذاشته میشه و میتونن همراه با نمودار و... هرزمان خواستن با گزارشهای ماههای قبل و بصورتهای مختلف آماری (تجمعی و...) چاپ کنن، در بایگانی نهاد ذخیره و یک نسخه هم در اختیار اداره ثبت قرار داده میشه و هیچ چیز پنهانی وجود نداره. تمام مواردی هم که در اختیار اعضا هست (ازطریق سایت)، با امضای دیجیتال شرکت خواهد بود تا بعداً اعضا درصورت نیاز، مشکلی جهت پیگیری ادعای خودشون در مراجع قانونی نداشته باشن.
این رو هم توی نشست آنلاین و هم توی نشست شیراز گفتیم: سهام، با نام و بدون قابلیت انتقال به غیر هست ولی اگه فرد به هر دلیلی نخواست ادامه بده، طی یک بازه زمانی حداکثر یکساله، تمام هزینه ای که بابت خرید سهام تابحال پرداخت کرده بهش برگردونده میشه و سهام، طبق قیمت روز سهم، بازخرید خواهد شد.

نگفتم توضیح بدید خواستم و اینکه چرا این اتفاق نیوفتاده.هنوز کاری رو شروع نکردیم که این بحث ها باشه.
قوانین رو نوشتم که هم دوستان باهاش اشنا بشن هم برای صحبت های خودم دلیل بیارم.

هرکدوم از اعضا با پرداخت حق عضویت، سهامدار محسوب میشن. سهام ساختگی و واقعی که اینجا مطرح کردین رو نمیدونم از کجا درآوردین. سهام، سهامه دیگه و توی دفاتر ثبتی و حسابداری، ثبت میشه و هرلحظه از شبانه روز هم افراد با مراجعه به سایت، میتونن رونوشت بگیرن. دیگه دوره مراجعه حضوری و... برای کارهای پیش پا افتاده ای مثل یک رونوشت گرفتن از حساب و سهام و... گذشته که براتون سؤال شده آیا میشه واقعاً مدیریت کرد یا نه؟

سهام ساختگی یا واقعی : منظور از سهام واقعی واگذاری سهام طبق روال قانونی بود / سهام ساختگی هم چیزی بود که عملا ثبت نمیشه اما حق برای سهامدار محفوظ هست.

این هارو نگفتم که جواب من رو بدید اقای شهرکی انتظار دارم درک کنید.
مطرح کردم که شما توضیح بدید برای این مسائل چه برنامه ای دارید.
شما مثلا بگید سایت نهاد فلانطور هست اعضا میتونن فلان کارو کنن و .....
من نگفتم چرا اینکارو میکنید و ... هدفم این هست که اینجور برنامه هارو اگر دارید مطرح کنید.

و اینجور چیزها
مالکیت معنوی پروژه ها متعلق به نهاده و این رو همیشه گفتیم ولی فرد هرجا برای استخدام یا کاری مراجعه کرد، میتونه بگه من توی این پروژه مشارکت داشتم و فلان بخش رو من نوشتم و اگه اون شرکت، تأییدیه از نهاد بخواد، صادر میشه. توی سایت هم مشخصه که توی پروژه همکاری داشته یا نه. ضمناً نمیدونم تغییر اسم شرکت، چه ربطی به تناقض داره. شما که شرکت دارین، باید حداقل اینو بدونید که هیچ شرکتی که اسم «ایران» و برخی اسامی خاص دیگه داخلش باشه، مجوز ثبت براش صادر نمیشه و طراحان مهرآفرین اسم شرکته که توی نشست آنلاین و همچنین شیراز، توضیح دادیم که چرا از این اسم استفاده کردیم و دلیلی برای مطرح کردن دوباره نداره و «ایران نهاد» Brand ما هست که اونهم به ثبت رسیده و با اون اسم فعالیت میکنیم. میتونید صدها شرکت داخلی و خارجی رو به راحتی پیدا کنید که با Brand تجاری خاصی فعالیت میکنن ولی اسمشون یک کامیون برای یدک کشیدن لازم داره. مهم Brand تجاری ما هست که «ایران نهاد» بوده و هست و خواهد بود و تحت اون عنوان فعالیت میکنیم.

بسیار عالی خیلی هم خوب
پس شما این اطمینان رو به اعضا میدید که رزومشون و کارهاشون محفوظ هست.
من از شما این جمله هارو میخوام نه دعوا نه پاسخگویی به من نه چیزه دیگه ای
فردا عضو جدید اومد این رو خوند دیگه سوال براش پیش نمیاد که بگه من کار کنم برای بقیه اعتبار بشه.

این که شد همه شرکت! هیئت مؤسس با هیئت مدیره فرق داره. مالکان سهام هم لزوماً همه عضو هیئت مدیره نیستن. نمیدونم چندبار دیگه باید این رو تکرار کنم. شما اگه فقط 5-4 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردین و دارین بهش استناد میکنین، بنده تو این مدت با 2 کارشناس حقوقی و 5-4 نفر که شغلشون ثبت شرکتهاست در این زمینه صحبت کردم و البته رایگان هم نبوده و تا حالا چند میلیون تومان هم هزینه مشاوره پرداخت کردیم تا جایی رو خطا نکنیم و این صحبتها که دارم میگم، همه مستند هست و از خودم نمیگم. بهرحال ازنظر اخلاقی هم یک عده رو امیدوار کردیم و نمیخوایم بخاطر یک حق عضویت ماهانه، اعتباری که در طی سالها بدست آوردیم رو زیر سؤال ببریم.

قبلش در نوشته ای گفته بودم که هیئت مدیره مالک شرکت هست که تصحیح کردم اینجا لازم به توضیح نبود :)
چقدر لحن خشنی دارید
اینجوری میخواد پاسخ انتقاد هارو بدید ؟
مثلا میخواید بگید من تجربه ی کافی ندارم خب نداشته باشم یعنی نمیفهمم؟
یعنی چی 4 5 صفحه اساسنامه رو مطالعه کردم؟تنها مرجعی بود که دم دست داشتم و اینکه قوانین هست حالا میخواد 4 5 صفحه میخواد یه کتاب

شدنی نیست؟ واقعاً نیست؟

سوال رو با سوال پاسخ میدید؟؟
میخواید چیو به من ثابت کنید؟

چرا از سر قدرت قشنگ نمیاید برنامه هاتونو بیان کنید میخواید مثل یک ادم ضعیف طرف مقابل رو به نفهمیدن متهم کنید ؟چی فکر میکنید واقعا

چرا نیست؟ چون اسم خرید سهام رو گذاشتیم حق عضویت ماهانه؟ خوب من معذرت میخوام. از این به بعد میگیم اعضا باید ماهانه سهام بخرن. خوبه؟ حالا کلمه حق عضویت ماهانه قابل قبولتره یا خرید سهام ماهانه؟

من قانون اوردم برای حرفم.
ربطی به اسمش نداره
ربط به این داره که سهامداران باید طی تشریفاتی سهام بهشون واگذار بشه و فعالان حوضه ی ای تی کل ایران هستند.ایا تحقیق کردید که میشه بصورت انلاین این تشریفات و کاغذ بازی هارو انجام داد ؟من نمیدونم شما بگید که ایا میشه یا نه؟اگر اره برنامتون رو توضیح بدید
نه برای من
نه جواب حرف منو بدید
چیزی بگید برای همه بصورت یک قانون

چرا ادعای محال، آقای عابدی؟ چرا اینقدر بدبین هستین؟ برای تک تک مواردی که وعده داده شده، برنامه ریزی داریم. دلیل نمیشه توی هیچکدوم از نشستها حاضر نباشین و بعد بگین شما ادعای محال دارین. انتظار نداشته باشین ریز به ریز برنامه ریزیهامون رو توی این اوضاع نابسامان تجاری کشور، توی فاروم یا جاهای عمومی دیگه لو بدیم. فکر میکنید توی نشستها درباره چی صحبت میکنیم؟ وضعیت آب و هوا؟!

صحبت من این بود

من قانون اوردم.طبق برنامه قرار هست اعضا زیاد باشن دیگه.وقتی همه ی اعضا رو سهامدار معرفی میکنید برای واگذاری سهام همینجوری که نمیشه لفظی بگید شما سهامدار....

شک نکنید.

صحبت شما این بود که اعضا سهامدارن ما هم همینو متوجه شدیم.
اخر اشتباه میکنیم یا خیر ؟ :)

چرا اینقدر سهامی خاص رو با شرکت خصوصی اشتباه میگیرین؟ شرکت خصوصی یعنی شرکتی که من میام بصورت (مثلاً) محدودیت محدود راه اندازی میکنم و چند نفر رو هم استخدام کردم و ماهانه حقوق میدم. این با سهامی خیلی فرق داره. صرفاً وجود کلمه خاص نباید ذهن شما رو به سمت خصوصی بودن بکشونه. ... هر دو تا خاص اند، اما این کجا و آن کجا

نگاه جامعه رو گفتم مهندس
چرا مخاطب خودتون رو من قرار دادید ؟
1000 بار گفتم الانم میگم نگاه چند جانبه داشته باشیم
من از نگاه شخصی صحبت میکنم که نه شمارو میشناسه نه کسه دیگه رو الان تازه میخواد بیاد عضو بشه.
پس منو مخاطب قرار ندید
اینا چیزایی هست که باید مشخص بشه نه برای پاسخگویی به من برای عضو گیری برای متقاعد کردن بقیه

بله اشتباه میگین. سهامی خاص با شرکت خصوصی فرق داره. توی شرکت خصوصی هیچکس سهمی نداره ولی توی سهامی خاص، اعضا سهامدار هستن و برحسب درصد سهمشون توی سود شرکت سهیم میشن. فقط فرقش با سهامی عام در اینه که عرضه عمومی اوراق بهادار نداریم و هرکس میخواد سهم بخره باید قرارداد عضویت در شرکت رو امضا کنه و متعاقب اون، یکسری تعهدات براش پیش میاد که در نهاد ما، انجام پروژه هایی هست که بهشون موکول میشه.

پیرو صحبت های قبلش گفته بودم:

ایا اشتباه میگم ؟

:) نگاه جامعه اقا نگاه جامعه
تو پرانتزم نوشتم سهامی خاص

الآن هم بیمه داریم ولی برای کسانی که شعبه ای از نهاد رو در شهرشون راه اندازی میکنن و اعضای شهرشون رو مدیریت خواهند کرد.

تا اونجایی که یادمه بحث بیمه ی اعضا بود و if نداشت :)
اما خب شاید اشتباه میکنم.
میدونم نمیشه اما وعده ی شما بود دیگه
حالا فوقش نمیشه بیاید بگید به فلان دلایل نمیشه حتما باید سوال بشه تا پاسخ بدید؟

سایر اعضا هم به فکر هستن ولی وقتی سؤالی میپرسن و جواب میدیم، دوباره نمیان همون سؤال رو بپرسن. ضمناً وقتی سؤالی دارن، از یکی دیگه از اعضا که اونهم ممکنه کاملاً از برنامه های مختلف اطلاع نداشته باشه، نمیپرسن و به سراغ کسانی میرن که اطلاعات اصلی دستشونه.

الان این پست شما بیشتر شبیه کوبیدن من هست تا پاسخ به سوالات واقعا متشکرم که اینقدر قشنگ به سوالات و پیشنهادات پاسخ میدید و برنامتون رو میگید.
سوال که میپرسم اگر جواب گیرم بیاد چرا باید دوباره بپرسم ؟ کدوم یکی از این سوالات رو شما قبلا بهش پاسخ درست دادید؟
من از ایشون سوالی نپرسیدم
تنها گفتم نتیجه بخش بود یا خیر همین
اگر درست جواب بدید سراغ شما هم میایم استاد.
الان پست گذاشتم جوابتون این بوده.

شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟

اگه از روز اول پا به پای بقیه توی نشستها بودین یا حداقل صحبتهای تاپیک و... رو به دقت مطالعه میکردین، حتماً متوجه میشدین که هدف ما در نهایت تمام فعالان حوزه IT هست ولی قدمهای اول رو کوتاهتر برمیداریم تا مسیر درست رو پیدا کنیم و جای پامون رو محکم کنیم و بعداً جامعه هدف رو بزرگتر میکنیم. اعضای تالار PHP تو این مدت روی بنده و آقای حسین زاده و سایر فعالان نهاد، شناخت پیدا کردن و میدونن قصدمون دلسوزیه نه اخاذی و لذا اگه احیاناً جایی به مشکل برخوردیم و مسیر رو درست تشخیص نداده بودیم، راحتتر با قضیه کنار میان و خودشون هم کمک میکنن که مسیر رو اصلاح کنیم ولی کسانی که توی بقیه زمینه ها فعالیت دارن، این شناخت رو ندارن و ممکنه ذهنیت کلاهبرداری و... براشون پیش بیاد و درنتیجه وجهه بیرونی نهاد رو خراب کنن.

بحث این بود:
اقا مهرداد گفتن و من پاسخ دادم

نبود کار تیمی
حریص بودن
ترس
بی اعتمادی

شما مخاطب خودتون رو مشخص کنید.اعضای سایت برنامه نویس یا جامعه ی برنامه نویس و فعالان ای تی ایران؟؟
چرا باید اعتماد کنه ؟

من اگر حرفی میزنم تنها از جانب خودم نگاه نمیکنم.من از همه ی ابعاد بررسی میکنم.
هیچ دلیلی بر اعتماد نمیبینم به عنوان کسی که تازه با نهاد اشنا شده و توی این سایت عضو نیست مثلا/
شما چه برنامه هایی دارید برای جذب اعضا ؟اینجوری میخواید جذب کنید ؟واقعا این ها باگ محسوب میشه :)

فکر نمیکنم نیاز به تفسیر باشه :)
کاملا واضحه که دارم یه بحث رو موشکافی میکنم.
اقا مهرداد فرمودند که ما برای اثبات حسن نیست از هیچ کاری دریغ نکردیم
اوکی خیلی هم خوب
اما من در پاسخ گفتم کارایی که شما کردید فقط عده ای رو که باهاشون ارتباط داشتید راضی کرده
و منظور از این سوال:
این هست که خب شما برای تنها کسایی که شفاف سازی کردید که تماس گرفتند
و از طریق این سایت شمارو میشناسند مثلا
اما مخاطبان ما کل فعالان حوضه ی ای تی هست

فکر نکنم کسی به اندازه ی من پست های این تاپیک رو بررسی و مورد تحلیل قرار داده باشه. :)

خیلی چیزها رو نمیشه به همه گفت چون وقتی نهاد به مرحله سوددهی انبوه برسه، خیلی شرکتها و رقبا پیدا میشن که حتی حاضرن یکنفر از اعضاشون عضو نهاد بشه و تا چند ماه حق عضویت بدن و سر از جزئیات کاری و برنامه ریزیهای دقیق بعمل اومده، در بیارن و خودشون هم همون مسیر رو برن یا مسیر ما رو سد کنن. اگه قرار باشه همه چیز به همه اعضا گفته بشه، چارت سازمانی برای چی ترسیم میکنیم؟ خوب همه میشینیم دور یه میز یا روی زمین و اسناد و... رو دورمون پخش میکنیم و با هم صحبت میکنیم و نهایتاً یه تصمیمی هم میگیریم (که در اکثر موارد بدلیل نداشتن دید مدیریتی توسط همه اعضا، این تصمیم نادرست خواهد بود). اینجا نمیشه بگیم شفاف سازی کنید. شما که کار خلاف نمیکنید. اگه اینطور بود، توی جنگها هم ما از کشورمون دفاع میکردیم و کارمون خلاف نبود. پس باید نقشه های عملیات رو با تراکت و... پخش میکردیم که حسن نیتمون رو ثابت کنیم. نگید که این مقایسه اشتباهه چون بین اعضا، قطعاً نفوذی خواهیم داشت (اگه تا حالا نداشته باشیم). قوانین و سیستم کاری تا اونجایی که به اعضا مربوط میشه، به اطلاعشون خواهد رسید (مسئولیتها، خدماتی که دریافت میکنن، هزینه ای که باید بدن و درآمدی که کسب میکنن و...) اما همه جزئیات کاری نهاد، ابداً انتشار عمومی نخواهد داشت. حتی یکسری جزئیات ممکنه در اختیار هیئت مؤسس باشه و هیئت مدیره هم از اونها بی اطلاع باشن. این مسئله همه جا حاکمه و نشان از عدم صداقت نیست و اگه به اصول مدیریت آشنا باشین، شما هم این موارد رو تأیید خواهید کرد.

مسائلی باید بگید که به کسی که میخواد بیاد عضو بشه کمک کنه که تصویر درست و واضحی رو از طرز کار و فعالیت های نهاد در ذهنش ایجاد بشه.همه چیز رو که public نمیکنن.
اما چیز های حیاتی و پایه مثل سهام و حقوق اعضا باید مطرح بشه.قبول ندارید ؟

اون تازه واردی که از اسم اتاق فکر میترسه، بره سراغ همون پروژه 50 تومنی! برادر من این حرفتون واقعاً خنده داره. توی اتاق فکر گوگل چه خبره؟ میدونید الآن همه جای دنیا دنبال راه اندازی اتاق فکر توی شرکتشون هستن برای جمع آوری و تولید ایده های جدید و خلاقانه؟

:) حرفتون جالبه
پشت هر طرح موفق یک اتاق فکر قوی هست این درست.منظور من این هست که این باشه اوکی مشکل نداره اما نه بعنوان اتاق فکر
بزارید مثلا واحد تحقیق و جستجو
مشکلی داره ؟ایا با تغییر نام کاراییشو از دست میده؟
اتاق فکر ادم رو نا خواسته به یه چندتا با یه اتاق پر از دود و نور کم و لیوان های مشروب و سیگار برگ در دست که دارن طرح خاصی رو میریزن میبره.وجهه ی خوبی نداره.بشین و بقرما و بتمرگ هرسه یه معنی میده
شما از وجه ی خوبش در نامگذاری استفده کن.
شایدم من قوه ی تخیلم زیاد :|

نه تماس نمیخواد. توی سایت، در قسمت ارتباط با ما، سؤالش رو مطرح کنه و پاسخ هم براش ایمیل میشه. فکر میکنم این روش یا حتی همون تماس تلفنی، حرفه ای تر از این باشه که تمام جزئیات کاری خودمون رو Public کنیم با این نیت که آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است! نه دوست عزیز، این مثل که فکر میکنم مصداق جملات شما باشه، کاربردش اینجا نیست. همون کسی هم که حسابش پاکه، هیچوقت دستش رو برای کسی که اون رو نمیشناسه رو نمیکنه ولی اگه مراجع قانونی ازش حساب و کتاب خواستن، بدون ناراحتی و ترس، ارائه میکنه.

داداش من طرف که نباید اصلا درباره ی چیزای پیش پا افتاده سوال کنه که.
حق خودش مثل حقوقش و .... باید سوال کنه ؟
بنویسید که کسی نپرسه و شما مجبور بشید اینجوری جوابشو بدید

Jarvis
یک شنبه 15 دی 1392, 21:02 عصر
اولا یه سلام و خسته نباشید به تک تک دوستان ... چه اونایی که توی جلسات شیراز و جلسه آنلاین بودن و چه اونایی که نبودن
دوم این که بنده به عنوان کوچیک همه بچه ها و کوچیک ترین عضو هیئت مدیره خدای نکرده قصد توهین ، تحقیر و... ندارم ولی بحث ها داره کم کم از غالب انتقاد و اینا خارج میشه... ( کل کل و اینا رو میگم ... )
ما هممون باید انتقاد پذیر باشیم ، درست!
ولی طبق چیزی که من دیدم ، توی نهاد ، طی یک سالی که گذشت هر وقت هر کی اومد انتقاد کنه بعد از یه مدتی انتقادش تبدیل شد به درگیری لفظی و امثالهم ...
بگذریم ...
خواستم بگم ، من بحث های دوستان کامل نخوندم .. از بس زیاد بود ( راستش حال نداشتم :لبخند: )
یه ضرب المثل هست میگه : آب راه خودش باز می کنه... و یه چیزه دیگه هم این که توی این یکسال تجربه نشون داد که کارمون هیچوقت لنگ نمیمونه ( سؤ تفاهم نشه ، صرفا جهت اطلاع بود )
مثلا الان شما دقت کنی اکثر چیزایی که لازم داریم برای باز کردن راهمون داریم ... اگه تا دو روز پیش گرافیست نداشتیم .. الان من هستم ... یه تیم از بچه های گرافیست هم تو راهن ... مضافا یکی از دوستان خوزستانی خوبم آقای دانیال حاتمی که قصد دارم به نهاد دعوتش کنم ...
دپارتمان PHP هم که برا خودش ترکونده ...

امید جان .. شما هم خودت ، هم حرفت برای ما قابل احترام بوده و هست ... منم روی صحبتم صرفا با شما نیست.

در کل اصل صحبتم این بود که سعی کنیم حرف هامون تند و برنده و خشن نباشه ... سعی کنیم انتقاد به سمت جاهای باریک نکشیم.

ممنان

MMSHFE
یک شنبه 15 دی 1392, 21:12 عصر
تمام اون چیزی که از کل صحبتهای شما (آقای عابدی عزیز) برداشت میشه اینه که نهاد به اندازه کافی اطلاع رسانی نکرده و طبق صحبت خودتون، قبول دارین که حداقل تا اینجا عملی مبنی بر کلاهبرداری از اعضا صورت نگرفته. بسیار خوب. ما هم قبول دارم که اطلاع رسانی درمورد سیستم عضویت در نهاد، کارهایی که اعضا باید انجام بدن و کارهایی که نهاد باید انجام بده و... خیلی شفاف نبوده و بارها هم گفتم چشم. بگذارین سایت نهاد بالا بیاد (داریم روش کار میکنیم)، اگه چیزی از توضیحات از قلم افتاده بود، بعد دوباره بیاین توضیح بخواین.

:) حرفتون جالبه
پشت هر طرح موفق یک اتاق فکر قوی هست این درست.منظور من این هست که این باشه اوکی مشکل نداره اما نه بعنوان اتاق فکر
بزارید مثلا واحد تحقیق و جستجو
مشکلی داره ؟ایا با تغییر نام کاراییشو از دست میده؟
اتاق فکر ادم رو نا خواسته به یه چندتا با یه اتاق پر از دود و نور کم و لیوان های مشروب و سیگار برگ در دست که دارن طرح خاصی رو میریزن میبره.وجهه ی خوبی نداره.بشین و بقرما و بتمرگ هرسه یه معنی میده
شما از وجه ی خوبش در نامگذاری استفده کن.
این یک مورد رو شخصاً نمیتونم باهاش کنار بیام. گویا شما فیلمهای جنایی و... زیاد نگاه میکنین یا کلاً آدم بدبینی هستین که بنظرتون هر اتاقی که توش یک عده جمع میشن فکر کنن، دارن درمورد چیزهای بد فکر میکنن. نظرتون چیه یه فراخوان بگذاریم ببینیم چنددرصد از دوستان درمورد اتاق فکر، مثل شما فکر میکنن؟ اگه نهایتاً طرز تفکر شما درمورد این اسم، تأیید شد، ما هم مشکلی نداریم. اصلاً اسمشو میگذاریم اتاق پرتقال!

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 21:22 عصر
اقا حرف های ما حاشیه سازی نیست بلکه یک پیشنهاده
پیشنهاد اینکه از الان درست پایه ریزی کنیم برای اینده
قوانین عضویت رو بنویسیم
حق اعضا رو بنویسیم
حق هسته ی نهاد رو بنویسیم
قوانین ایجاد کنیمو
پراکنده نه جمع و جور.

کل کل کردن نیست
بخدا من 4 5 نفر رو دعوت کردم به نهاد کلی براشون از اهداف گفتم
ادرس تاپیک دادم و ....

نمیان عضو بشن و دلیل داره درسته شروع کار هست اما خب چیزهایی که لازم هست رو داریم میگیم داریم پیشنهاد میدیم که در اینده اینجر مشکلاتی نیاشه.

خدا شاهده برای نشست شیراز من 2 نفر رو مستقیم دعوت کردم که شرکت کنن.
سوالشو این بود که خب قرار هست چیکار کنیم؟

جواب چی میدادم؟فقط با نهاد اشناشون کردم و گفتم روز اول لموزش فریم ورک هست :|

این ها توی خود نهاد عضو هستن و اتفاقا یکیشون شیراز هم هست اما نیومد چون نمیدونست قرار هست چیکار کنیم.

به هر حال قصد ما فقط همین بود.

omidabedi
یک شنبه 15 دی 1392, 21:24 عصر
این یک مورد رو شخصاً نمیتونم باهاش کنار بیام. گویا شما فیلمهای جنایی و... زیاد نگاه میکنین یا کلاً آدم بدبینی هستین که بنظرتون هر اتاقی که توش یک عده جمع میشن فکر کنن، دارن درمورد چیزهای بد فکر میکنن. نظرتون چیه یه فراخوان بگذاریم ببینیم چنددرصد از دوستان درمورد اتاق فکر، مثل شما فکر میکنن؟ اگه نهایتاً طرز تفکر شما درمورد این اسم، تأیید شد، ما هم مشکلی نداریم. اصلاً اسمشو میگذاریم اتاق پرتقال!

حالا اینو من همون اول بعنوان مثال گفتم بیخیال
البته اتاق سیب جالب تره :)

منم فیلم جنایی خیلی نگا میکنم اره اما تاثیر کلمات در ناخوداگاه انسان ها قضیه ی علمی اثبات شده هست. :)

-----------------
ای ول داداش منم دقیقا منظورم همینه تموم شد و رفت.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 15 دی 1392, 22:31 عصر
دانلود رکورد جلسه اول آنلاین نهاد که از حجم 50 مگابایتی به حجم 5.51 مگابایت تبدیل شده

برای راحتی دوستانی که نمیتونند دانلود کنند و سرعت خوبی ندارند

http://m-hosseinzadeh.ir/iNahad%20Online%20Session%202014-01-04.lite.mp3

sh.n.n786
دوشنبه 16 دی 1392, 09:03 صبح
ايده؟ -> برسي -> تحليل -> راهكارها -> نتيجه گيري
اين 5 اصل ساختار ايده تا عمل هستند
نكته: اگه فكر ميكنيد مغز كل هستيد مطمئن باشيد كه نيستيد
هيچ آدمي به تنهايي كامل نيست
اينجا ايده شما به تنهاي عملي نخواهد شد!
بلكه از همه براي عملي شدن ايده شما بهره ميبريم
چرا ماهم مثل استارت آپ عمل نكنيم؟
هر يك از شما اگه حس ميكنيد كه نياز به مشاوره يا هم فكري داريد
مطمئن باشيد
اينجا ما هستيم به شما كمك كنيم
ما آماده پذيرش تمام ايده ها هستيم
در تمام زمينه ها در كنار شما و نهاد هستيم
مطمئن باشيد نه ايده شما دزديده ميشه
نه قراره شما رو رها كنيم
ما بي صبرانه منتظر ايده هاي شما هستيم
اصول پيشرفت :
1- از موقعيت هاي خودتون فرصت بسازيد تا ديگه به كسي حسادت نكنيد
2- آشفته فكر كنيد و متمركز عمل كنيد
3- از مشكلات نترسيد انسان در دل مشكلات ساخته ميشود
اين مكان متعلق به فرد خواصي نيست پا به پاي هم هستيم نه روبه روي هم
با تشكر

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 16 دی 1392, 10:23 صبح
اعتبار

باید اعتبار سازی کنیم برای ایران نهاد

http://iranappfest.com/
http://iranwebfestival.com/fa/
جشنواره وب ایران و جشنواره نرم افزا های ایران
امتیاز و رای دادن به این جشنواره ها خیلی مفید هست هم تو مقام اوردن و هم تو تبلیغ یک برند یک نرم افزار یک گروه

البته مهلت تموم شده اما ما میتونیم تا دوره بعدی خودمون و اماده کنیم
و شکی نیست که ما میتونیم جز نفرات برتر باشیم

پیشنهاد میکنم فیلم صفحه اول این سایت و ببینید
یک ایده ساده برای امتیاز دهی و سر زبون اوردن وب سایت ها که شایان شلیله این ادم فعال و خوش فکر به همراه دوستاش این کار و دست گرفتند و چقدر جا افتاده
ممنونم از همشون به خاطر اینکه انسان های خوش فکری هستند و برای آینده خودشون خودشون برنامه ریزی میکنند و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند

***BiDaK***
دوشنبه 16 دی 1392, 13:22 عصر
خب؟؟؟؟؟؟؟؟http://www.freesmile.ir/smiles/796521_761420_JC_hourglass.gif

$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 16 دی 1392, 13:50 عصر
چی خب آقای موحد؟

Veteran
دوشنبه 16 دی 1392, 14:01 عصر
چی چی خب اقای حسین زاده ؟ :کف:
اقایون یک مقدار بیاین در مورد فعالیت هایی که قراره نهاد بعد از دریافت حق عضویت میخواد ارائه بده صحبت کنین ! همه اعضا که از ابتدا در کار نبودن که به نهاد اعتقاد داشته باشن و حق عضویت بدن
من که از بیرون میام و میخوام عضو شم،تا خدماتی نبینم،خب چطور انتظار دارین بیام مقداری هزینه کنم ؟
==
مدیر دپارتمان PHP کو پس ؟ چرا مدیر نداریم ؟

***BiDaK***
دوشنبه 16 دی 1392, 14:19 عصر
چی خب آقای موحد؟

اینها که دیگه خوب جا افتاده.بحث اینه ما الان کلی کاره انجام نشده داریم.حالا با 50 60 تا برنامه یا حالا به نوعی ایده.که هر کدوم ازین کارها نیاز به تعداد نیرویی دارن.
بوم آنلاین هم که طراحی نشده.حالا با این وجود هر چی پست بزاریم در مورد ایده چون هیچ کدوم به سمت شروعم نرفتن به نظرت فایده ای دارن؟
نهاد تا اینجای کار همزمان نتونسته کارهای مختلفی انجام بده با اینکه دپارتمان هارو جدا کرده.در مورد ایده صحبت کردن خوبه ولی اینکه فقط و فقط از ایده بگیم وقتی هنوز برنامه ای واسه اجرا نداریم فایده ای نداره.
مطمئنا این ایده ها زودتر از سایت خود نهاد اجرا نمیشه.خوب پس قبل از همه چیز فک کنم سایت خود نهاد در اولویت باشه.در سایه ی اون در مورد این مطالبم گفتن خوبه.یعنی همه مشغول به کار باشن.
یکم فعالیتای اینجوری باز شبیه به گذشته میشه.
منو سبحان از همون اول تاکید داشتیم به مکتوب شدن همه چیز.اگه از همون اول مکتوب میشد همه چیز نیاز به دوباره نویسی دوباره وقت گذاشتن دوباره و چند باره حرف زدن نبود.حتی الان چون چیزی مکتوب نداریم الان نمیدونیم کدوم کار توو الویته.حتی بعضی برنامه ها که مطرح میشه تو جلسات با اینکه تکراری ان ولی جوری نگاه میشه بهش که انگار اولین باره مطرح میشه.خوب ما توو شیراز به نتایج خوبی رسیدیم ولی باز 3 روزه گذشته همون حالت گذشتس.
(نباید منتظر این باشیم که سایت نهاد کی میخواد بیاد بالا.کارهارو انجام بدیم.برنامه هارو به همه بدیم.اولویت کارها.برنامه های هر ماه)
در مورد حق عضویت هم توضیح بدیم که در ماه به ازای مبلغی که بعنوان حق عضویت میدن چه خدماتی میگیرن.الان من میدونم ولی بقیه که توو جلسه نبودن نمیدونن.
اگه همه چیز حتی توو قالب ورد یا پی دی اف بود نیاز نبود برای سوال های تکراری جواب هایی که هر کدوم شاید کلی از وقت همه رو بگیره نوشت.
یکم رو بیاریم به سمت اجرای کارها.اونوقت فک میکنم وقتی بقیه نهادو در حال اجرا ببینن کمتر سوال بپرسن و بتونن اعتماد کنن.

amin7x
دوشنبه 16 دی 1392, 14:24 عصر
من هم ایده خودم رو جهت برسی به آقای شهرکی و sh.n.n786 (http://barnamenevis.org/member.php?290244-sh.n.n786) فرستادم.

MMSHFE
دوشنبه 16 دی 1392, 16:34 عصر
دوستان عزیز، لطفاً هر کسی ایده خاصی داره که بنظرش برای اجرا مفید هست، با «اتاق فکر» در میون بگذاره (فعلاً میتونید با پیام خصوصی با کاربر sh.n.n786 که متعلق به آقای ناطقی، مدیر این دپارتمان هست، در ارتباط باشین). هرکدوم از اعضا که روی فریمورک Yii تسلط کافی داره و میتونه توی انجام پروژه ها مشارکت داشته باشه، به آقای شیخله (شناسه کاربری rezaonline.net) مدیر دپارتمان PHP اطلاع بده. حرفهای شعاری و... رو هم فعلاً بنظرم بهتره بگذاریم برای بعد. آقای موحد درست میگن. تا وقتی قدمهای اولیه رو برنداریم و سایت نهاد بالا نیاد و سیستم بوم آنلاین طراحی نشه و دقیقاً مشخص نکنیم که چه تخصصهایی رو برای تخصیص پروژه های تعریف شده لازم داریم، بهتره دیگه شعار ندیم. کسانی که تا حالا عضو نهاد شدن، شعارها رو قبلاً شنیدن و منتظر عمل هستن. کسانی هم که از این به بعد میخوان بیان، چون باید حق عضویت پرداخت کنن، به محض ورود باید یک فعالیت جدی از نهاد ببینن. من خودم شخصاً تا پایان این هفته درگیر یک پروژه هستم و از اول هفته آینده کار روی سایت نهاد رو شروع میکنم. توی این فاصله هم سامانه اطلاع رسانی باید بازنویسی شده باشه و اعضایی که میتونن همکاری کنن، با آقای ناطقی یا آقای حسین زاده در ارتباط باشن. هر کسی هم که میخواد توی سایت نهاد با بنده همکاری داشته باشه، بهم اطلاع بده. فقط دقت کنید که همه پروژه ها با Yii انجام میشه و کسی که روی Yii مسلط نیست، اعلام آمادگی نکنه.

rezaonline.net
دوشنبه 16 دی 1392, 17:01 عصر
فقط تعداد کمی از دوستان روی نمونه کاری که فرستادن ، با Yii کار کرده بودن.

آزمون اول اجرا میشود تا نقاط قوت و ضعف دوستان مشخص شود البته قبول شدن در این آزمون به معنای توانایی انجام دادن پروژه نیست .
افرادی که قبول میشوند میتوانند در آزمون آتی که در مبحث فریم ورک Yii هست شرکت بکنند و مجوز انجام پروژه رو بگیرن .

در فاصله آزمون اول و دوم کلیه سوالات و مشکلات و آموزشهای لازم انجام داده خواهد شد .

Jarvis
دوشنبه 16 دی 1392, 18:16 عصر
دوستان گزارش نشست رو گذاشتم روی فیسبوک ... که از طریق توئیتر هم قابل دسترسی هست.