View Full Version : گفتگو: تشکیل نهاد حمایت از برنامه نویسان
صفحه :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
SlowCode
یک شنبه 05 آبان 1392, 20:59 عصر
اطلاعات پرداخت منظورتون کدوماست ؟ شماره پیگیری به من نداد !!!
موقع پرداخت، سایت بانک ملی ازت ایمیل میخواد. اگه واردش کرده باشی نتیجه تراکنش رو به ایمیلت ارسال میکنه.
MMSHFE
یک شنبه 05 آبان 1392, 21:43 عصر
اطلاعات پرداخت همونهایی هست که توی پست اول مشخص کردم. قطعاً موقع پرداخت آنلاین یا انتقال وجه بصورت کارت به کارت یا حواله به حساب، شماره پیگیری به شما داده شده. بقیه اطلاعات هم که مربوط به کارت خودتون و مبلغ انتقالی میشه.
MMSHFE
یک شنبه 05 آبان 1392, 22:14 عصر
تا حالا انقدر مطمئن نبودم !
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
shpegah
دوشنبه 06 آبان 1392, 09:50 صبح
بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ .
اگه این دوستمون اینکارو کرد لطف کنه توهمین تالار بزاره شما تحلیلش کنید ماهم این وسط یه چیزی یاد بگیریم:متفکر::کف::متعجب:
engmmrj
دوشنبه 06 آبان 1392, 10:34 صبح
خوب خدا رو شکر. اگه اینطوره پیشنهاد میکنم شما هم در نشست، برای برگزاری کارگاه آموزشی Yii به بنده کمک کنید. یا حتی اگه تمایل دارین، شما کارگاه رو برگزار کنید. فکر نمیکنید اینطوری اهمیت بیشتری پیدا کنه قضیه؟!
واقعاً نمیدونم چی بگم. مسئله به این سادگی رو اینقدر بزرگ و پیچیده میکنید که اینطور بحثها بخواد پیش بیاد. بارها گفتم شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه. شما اگه بلد هستین، شرکت نکنید. اگر هم احساس میکنید کارگاه میتونه براتون مفید باشه، شرکت کنید. ولی یک نصیحت رو از من بعنوان بزرگتر و کسی که تجربه بیشتری داره، بپذیرید:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی / هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
ضمناً وقتی فیلمهای آموزشی Yii که مشغول تهیه اونها هستم رو مشاهده کنید، قول میدم به اشتباهتون مبنی بر اطلاع کامل از Yii پی ببرین. البته من خودم هم ادعا نمیکنم کامل بلد هستم ولی حداقل برحسب تجربه بهم ثابت شده کسانی که اینقدر ادعا دارن، در عمل خیلی از ریزه کاریها رو نمیدونن و یا شاید هم خیلی کارها رو انجام بدن ولی دلیلش رو ندونن. درست مثل کسانی که mysql_real_escape_string رو چون توی چندتا کد دیدن، میگذارن ولی چون مفهومش رو درک نکردن، هرجا میخوان یک رشته توی صفحه نشون بدن هم با این تابع به قول خودشون Escape میکنن، غافل از اینکه کارش اصلاً یه چیز دیگه است و کلاً از کاربردش خبر ندارن. البته این یک مثال ساده بود و در مسائلی مثل فریمورکها، مطمئناً ریزه کاریهای خیلی بیشتری وجود داره که امیدوارم همونطور که مدعی هستین، از همه اونها اطلاع کامل داشته باشین. راستی شما که اینقدر اطلاعات کاملی دارین، بعنوان نمونه میتونید یک Extension برای Yii تولید کنید که به دو List Box قابلیت Drag & Drop بده به نحوی که بشه Itemهای یکی رو با ماوس کشید و روی دومی گذاشت و عنصر Drag & Drop شده، از لیست اول حذف و به دومی اضافه بشه؟ میدونم مسئله خیلی ساده ای رو مطرح کردم ولی فقط بعنوان نمونه این موضوع رو گفتم و صرفاً کنجکاو شدم ببینم چقدر روی Yii تسلط دارین. ببخشید که حرفهام طولانی شد.
من فقط گفتم کار گاه آموزشی برای کسانی که Yii رو بلدن وقت تلف کردنه ، حالا دلیل رفتار های بد شما هارو نمی دونم !
من به شما توهین کردم ؟ من از اول به شما میگفتم استاد و همیشه قبول داشتم شما خیلی حرفه ایی هستین .
من خودم از برنامه نویسی کسب در آمد می کنم و . . . !
engmmrj
دوشنبه 06 آبان 1392, 10:35 صبح
اگه این دوستمون اینکارو کرد لطف کنه توهمین تالار بزاره شما تحلیلش کنید ماهم این وسط یه چیزی یاد بگیریم:متفکر::کف::متعجب:
به زودی این کارو خواهم کرد !
البته بدون تحلیل !
MMSHFE
دوشنبه 06 آبان 1392, 10:52 صبح
من فقط گفتم کارگاه آموزشی برای کسانی که Yii رو بلدن وقت تلف کردنه ، حالا دلیل رفتار های بد شما هارو نمی دونم !
نمیدونم من چه رفتار بدی داشتم ولی اگه بهرحال جایی به شما اهانت کردم، در حضور همه دوستان از شما عذرخواهی میکنم. حرف من فقط اینه که درحالی که بارها گفته شده شرکت در هرکدوم از روزهای نشست اختیاریه، مطرح کردن این موضوع که کارگاه برای شما سودمند نیست و وقت و پول شما رو هدر میده، دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه.
MMSHFE
دوشنبه 06 آبان 1392, 10:55 صبح
به زودی این کارو خواهم کرد !
البته بدون تحلیل !
پس الآن که میخواین روی این مسئله کار کنید، لطف کنید و به نحوی باشه که مثل Extensionهای استاندارد، دو آرایه بعنوان پارامتر بگیره و با اونها دو ListBox بسازه و قابلیت Drag & Drop رو به نحوی که گفته شد، به لیستها بده. البته دقت کنید که این ListBoxها تگ select نیستن. منظورم اینه که با Submitشدن فرم، باید مشخص بشه توی هر ListBox چه مقادیری در زمان Submit وجود داشتن. یه چیزی مثل کادرهای Available Items و Selected Items در برنامه ها که میشه Itemها رو بینشون جابجا کرد. اگه بتونید لیستها رو هم به شکلی در بیارین که وقتی Item توی لیست رها شد، سر جای خودش قرار بگیره و لیست نامرتب نشه (همیشه مرتب باشه) که دیگه عالی میشه.
Veteran
دوشنبه 06 آبان 1392, 10:59 صبح
ولی اگه به حدنصاب نرسه، قطعاً معقول نیست که بخوایم سالن رو با هزینه زیاد برای تعداد کم رزرو کنیم و در شأن اعضا و خود نهاد هم نیست که نشست رو توی پارک! برگزار کنه.
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن
نظرتون در مورد برگذاری یک جلسه، م3 همون جلسه اصفهان که بنده و اقای موحد و محمد خان اومدیم، چیه(تعداد کمتر)
کارگاه رو هم لغو میکنیم، و دیگه نیاز به ویدیو پروژکتور هم نداریم
البته اصفهان نباشه،اصلا حوصله اتوبوس نداریم:افسرده:
engmmrj
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:02 صبح
پس الآن که میخواین روی این مسئله کار کنید، لطف کنید و به نحوی باشه که مثل Extensionهای استاندارد، دو آرایه بعنوان پارامتر بگیره و با اونها دو ListBox بسازه و قابلیت Drag & Drop رو به نحوی که گفته شد، به لیستها بده. البته دقت کنید که این ListBoxها تگ select نیستن. منظورم اینه که با Submitشدن فرم، باید مشخص بشه توی هر ListBox چه مقادیری در زمان Submit وجود داشتن. یه چیزی مثل کادرهای Available Items و Selected Items در برنامه ها که میشه Itemها رو بینشون جابجا کرد. اگه بتونید لیستها رو هم به شکلی در بیارین که وقتی Item توی لیست رها شد، سر جای خودش قرار بگیره و لیست نامرتب نشه (همیشه مرتب باشه) که دیگه عالی میشه.
فکر کنم این چیزی که شما فرمودید مربوط به js باشه !
به هر حال انجام میدم
MMSHFE
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:11 صبح
این Extension ترکیبی از PHP و JS و درصورت نیاز jQuery و البته CSS و HTML میشه. بهرحال Extensionها معمولاً این موارد رو با هم دارن. مثل AutoComplete خود Zii
MMSHFE
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:15 صبح
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن...
فعلاً که 4 روز دیگه وقت هست. بعد از اون درمورد نشست بعدی صحبت میکنیم. شاید شیراز بگذاریم.
engmmrj
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:26 صبح
حق تهران داره ضایعه میشه ! چطور در اصفهان یا بابل که تعداد افراد خیلی پایین بود لغو نشد ؟ !
MMSHFE
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:30 صبح
خود شما قضاوت کنید. نشست توی پایتخت با اونهمه هزینه (روزانه 600 هزار تومان برای سالن و...) فقط با 7 یا 8 نفر برگزار کنیم؟! 600-500 هزار تومان جمع بشه و 1.5 تا 2 میلیون تومان هزینه کنیم؟ که چی بشه؟ اگه تهرانیهای عزیز ادعا میکنن حقی دارن (که بنده معتقدم با اعضای ساکن در هیچکدوم از شهرها و روستاهای کشور ازنظر حق فرقی ندارن)، باید با مشارکت در ثبت نام، این حق رو ثابت کنن. اینکه نشست در اصفهان و بابل با تعداد کمتر برگزار شد فقط به این دلیل بود که با همون تعداد، هزینه برگزاری نشست پوشش داده شد. حالا فوقش 100 تا 200 هزار تومان اضافه از جیبمون گذاشتیم ولی تهران اوضاع هزینه ای و اسکان و... خیلی فرق میکنه. کرایه تاکسی توی تهران معادل هزینه یکشب خواب در هتل در شهرهایی مثل اصفهان و بابل میشه.
Veteran
دوشنبه 06 آبان 1392, 11:31 صبح
حق تهران داره ضایعه میشه ! چطور در اصفهان یا بابل که تعداد افراد خیلی پایین بود لغو نشد ؟ !
هزینه های تهران نسبت به بابل و اصفهان بیشتره و باید اعضای بیشتری ثبت نام کنند تا هزینه ها برای هر فرد بیاد پایین
مثلا 30 نفر نفری 75 تومن
حالا اگر بخوایم با 15 نفر برگذار کنیم خب باید نفری 150 تومن هزینه کنیم !!!
SilverLearn
دوشنبه 06 آبان 1392, 12:29 عصر
با توجه به اینکه دوستان اونطور که باید استقبال نکردن
نظرتون در مورد برگذاری یک جلسه، م3 همون جلسه اصفهان که بنده و اقای موحد اومدیم، چیه(تعداد کمتر)
کارگاه رو هم لغو میکنیم، و دیگه نیاز به ویدیو پروژکتور هم نداریم
البته اصفهان نباشه،اصلا حوصله اتوبوس نداریم:افسرده:
اونوقت تو اون جلسه من حضور نداشتم یعنی صبحان خان!
Veteran
دوشنبه 06 آبان 1392, 18:36 عصر
اونوقت تو اون جلسه من حضور نداشتم یعنی صبحان خان! حقیقتش فراموش کردم،اصلاح شد
Jarvis
سه شنبه 07 آبان 1392, 00:07 صبح
آقای شهرکی اطلاعات پرداخت رو به پیامک نهاد ارسال کردم
MMSHFE
سه شنبه 07 آبان 1392, 07:50 صبح
ثبت نام کنندگان تا ایجاد بجز بنده و آقا مهرداد، 7 نفر:
1- رضا شیخله
2- محسن نوری
3- محمد سجاد علمداری
4- سبحان محمدی
5- محسن موحد
6- محمد صالحی سده
7- دیاکو محمودی
رضا قربانی
سه شنبه 07 آبان 1392, 18:55 عصر
خب الآن ما نمی تونیم ثبت نام کنیم ؟ تا حالا نشد در حضور گرمتون شرکت کنیم حالا که می خواهیم شرکت کنیم نمیشه (جریان یوزرو پسورد این چیزا) دفعه قبلی به دلیل یک سری مشکلات نتونستیم با گروه حضور پیدا کنیم . حتی پول برای یک نفر واریز کردم تا بیاد و منو در جریان کارتون قرار بده که اونم نتونست بیاد .
مهمان نمی خواهید یه سه چهار نفری بشیم و بیاییم
تاریخ دقیق نشست ؟
ابتدای کار انقدر سخت نگیرید ، من رضا قربانی که در جریان کار شما بودم الآن به کل گیج شدم نمی دونم اصلا جریان چیه (از همه طرف نگاه کنید ، یه طوری فکر کنید که سیستم روی به افزایش بره نه کاهش)
در ابتدا محدود کار نکنید بذارید هر کسی مایله در این جمع باشه و برای ثبت نام دردسر نکشه ، راحت و بدون سر در گمی ثبت نام کنه --- سردرگمی اطمینان شخص رو کم می کنه .
***BiDaK***
سه شنبه 07 آبان 1392, 19:37 عصر
خب الآن ما نمی تونیم ثبت نام کنیم ؟ تا حالا نشد در حضور گرمتون شرکت کنیم حالا که می خواهیم شرکت کنیم نمیشه (جریان یوزرو پسورد این چیزا) دفعه قبلی به دلیل یک سری مشکلات نتونستیم با گروه حضور پیدا کنیم . حتی پول برای یک نفر واریز کردم تا بیاد و منو در جریان کارتون قرار بده که اونم نتونست بیاد .
مهمان نمی خواهید یه سه چهار نفری بشیم و بیاییم
تاریخ دقیق نشست ؟
ابتدای کار انقدر سخت نگیرید ، من رضا قربانی که در جریان کار شما بودم الآن به کل گیج شدم نمی دونم اصلا جریان چیه (از همه طرف نگاه کنید ، یه طوری فکر کنید که سیستم روی به افزایش بره نه کاهش)
در ابتدا محدود کار نکنید بذارید هر کسی مایله در این جمع باشه و برای ثبت نام دردسر نکشه ، راحت و بدون سر در گمی ثبت نام کنه --- سردرگمی اطمینان شخص رو کم می کنه .
این سه چهار نفری که چن وقته میگید بالاخره کی قراره بیان؟:لبخند:
نری باز چن ماه دیگه بیای:لبخند:
MMSHFE
سه شنبه 07 آبان 1392, 21:13 عصر
آقا رضای عزیز، گیج شدن نداره که! پست اول رو بخونید و یک پیامک با ساختار مشخص شده، ارسال کنید. نام و نام خانوادگی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی خودتون رو هم به ایمیل بنده (mmshfe@gmail.com) ارسال کنید تا شناسه کاربری برای شما ساخته بشه و اطلاعات ورود به سامانه اطلاع رسانی نهاد برای شما ارسال بشه. بقیه کارها رو طبق اطلاعیه های موجود در سامانه اطلاع رسانی، انجام بدین.
Jarvis
چهارشنبه 08 آبان 1392, 19:03 عصر
آقای شهرکی پیشنهاد میکنم یه بار به تمام شماره هایی که توی سامانه ثبت شدن پیامک بدید ، شاید بعضی دوستان به هر علتی هنوز خبر نشست سوم به گوششون نرسیده باشه...
Yuness Mehdian
چهارشنبه 08 آبان 1392, 19:31 عصر
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
من چند وقت پیش این تاپیک رو دنبال می کردم ولی به دلیل مشغله نتونستم تو نشست ها شرکت کنم ولی شمارم رو ثبت کردم که الان یه پیامک اومد که فردا روز اخر ثبت نامه .
تعداد افرادی که ثبت نام کردن خیلی کمه ظاهرا به هر حال اگه مشکل سکونت نباشه منم خیلی علاقه مندم شرکت کنم و لطف کنید یه خلاصه ای از نحوه ی ثبت نام بگید . ممنون
SlowCode
چهارشنبه 08 آبان 1392, 20:03 عصر
سلام. جریان اسکان چی میشه؟ یعنی شب رو باید کارتون خواب بشیم ؟
نه چرا کارتن؟
خب مثل نشست اصفهان با بچه ها جمع میشیم میریم یه مسافرخونه.
Yuness Mehdian
چهارشنبه 08 آبان 1392, 20:11 عصر
آره فکر خوبیه، حدودا هزینه ی این سفر چقد میشه؟ من از اصفهان باید بیام چون تهران هم زیاد نیومدم و از هزینه های اونجا بی خبرم
Yuness Mehdian
پنج شنبه 09 آبان 1392, 14:40 عصر
نشست برگزار میشه؟
colors
پنج شنبه 09 آبان 1392, 16:24 عصر
نه متاسفانه, نزدیک حد نصاب هم نشدیم که منم ثبت نام کنم!!
MMSHFE
پنج شنبه 09 آبان 1392, 19:22 عصر
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
MMSHFE
پنج شنبه 09 آبان 1392, 19:25 عصر
نه متاسفانه, نزدیک حد نصاب هم نشدیم که منم ثبت نام کنم!!
بله نشست تهران لغو شده و برگزار نمیشه. تهرانیهای عزیز واقعاً نا امیدمون کردین. اینهمه میگفتین تهران تهران همین بود؟! انتظارها لااقل از پایتخت یه چیز دیگه بود. بهرحال دوستان عزیزی که هزینه نشست رو واریز کردن لطف کنن و شماره حساب یا کارتشون رو برام پیام خصوصی کنن تا پولشون رو برگردونم. اگر هم فعلاً بهش نیازی ندارین، بهم اعلام کنید تا بعنوان اعتبار حساب براتون محفوظ بمونه تا در موارد بعدی، از اون محل بتونید هزینه های احتمالی رو پرداخت کنید. البته هنوز یک روز دیگه وقت هست ولی فکر نمیکنم با اینهمه فعالیت و شور و شوقی که تهرانیهای گل نشون دادن، توی این یک روز 23 نفر یکجا ثبت نام کنن!
Veteran
پنج شنبه 09 آبان 1392, 20:27 عصر
نمیدونم چی بگم !
نه به اون نشست اصفهان که همش گیر میدادن چرا تهران نیست
نه به الان که حتی یک نفر از تهران هم ثبت نام نکرد :متفکر: جناب شهرکی تهرانی داشتیم توی ثبت نامی ها :متفکر:
حتی اون دوستانی هم که به دنبال سالن کنفرانس بودن ثبت نام نکردن :متفکر:
ظرف چند روز آینده، فعالیت اصلی نهاد شروع میشه و سیستم توزیع درآمد و تقسیم پروژه ها شروع به کار خواهد کرد. جزئیات اونهم به اعضای محترم اطلاع داده خواهد شد. سیستم تکمیل رزومه هم در حال کامل شدنه و اگه خدا بخواد تا آخر هفته ای که میاد، فعال میشه.
منظورتون سایت و سیستم اصلی هست ؟
MMSHFE
پنج شنبه 09 آبان 1392, 20:50 عصر
بله منظورم سایت و سیستم توزیع درآمد نهاد هست. منتظر خبرهای خوب باشین. کم کم نهاد قراره از پشت ابر بیرون بیاد! البته سایت اصلی که قالبش انتخاب شده، هنوز درست نشده ولی سیستمهای فرعی که قراره بهش وصل بشن (تکمیل رزومه و مشخصات و سامانه اطلاع رسانی و...) دارن آماده میشن تا وقتی سایت اصلی رو ساختیم، لینکهاش این بخشها در قسمتهای مناسبش قرار بگیره (طراحی پایین به بالا).
Dead Space
پنج شنبه 09 آبان 1392, 21:23 عصر
منم حتما حضور خواهم داشت
هزیش رو فردا میریزم.
Veteran
پنج شنبه 09 آبان 1392, 21:24 عصر
منم حتما حضور خواهم داشت
هزیش رو فردا میریزم.
نشست کنسل شد.نیاز نیست واریز کنید
MMSHFE
پنج شنبه 09 آبان 1392, 21:40 عصر
با توجه به عدم استقبال مناسب دوستان، یک نفر از ثبت نام کنندگان هم اعلام انصراف کردن (که بهتره فعلاً اسامی انصراف دهندگان اعلام نشه) و هزینه پرداختیشون به حسابشون برگشت داده شد. بنابراین فعلاً 6 نفر ثبت نام کردن.
BORHAN TEC
پنج شنبه 09 آبان 1392, 23:15 عصر
سلام
آقا شما رو به خدا برای هر نشست یک تاپیک جدا ایجاد کنید. من می خواهم در این نشست حتماً شرکت کنم ولی کاملاً گیج شدم که محل نشست کجا هست و برای ثبت نام باید چکار کنم و ...؟ قبل از پست من 1285 تا پست زده شده و خیلی سخته که بخوام همه پست ها رو بخونم! لطفاً یک تاپیک جدید ایجاد کنید و نتایج بدست آمده و ... رو در پست اول تاپیک قرار دهید و همون پست اول رو بروزرسانی کنید تا نتایج بدست آمده رو خیلی سریع متوجه بشیم.
یا حق...
MMSHFE
پنج شنبه 09 آبان 1392, 23:19 عصر
دوست عزیز، اتفاقات مهمی مثل نشست و... نیاز به تاپیک ندارن چون توسط سامانه اطلاع رسانی نهاد، اعضای نهاد مطلع میشن. شرکت افراد غیر عضو در نشستهای نهاد مجاز نیست. اگه عضو نهاد هستین، از سامانه اطلاع رسانی نهاد برای اطلاع از اخبار مهم استفاده کنید. همچنین توسط پیامک، اطلاع رسانیهای لازم انجام خواهد شد. این تاپیک صرفاً برای صحبت و تبادل نظر اعضای نهاد و ارتباط سایرین (افراد غیر عضو) با نهاد درنظر گرفته شده.
MMSHFE
جمعه 10 آبان 1392, 01:08 صبح
یک نفر دیگه از دوستان هم اعلام انصراف کردن و هزینه پرداخت شده توسط ایشون هم برگشت داده شد. تعداد ثبت نام کنندگان 5 نفر
Yuness Mehdian
جمعه 10 آبان 1392, 02:34 صبح
جناب شهرکی من تو سامانه پیامکی عضو هستم این به منزله ی عضویت در نهاده؟
من هم Yii کار میکنم میتونم تو سایت نهاد کمک کنم اگه نیاز هست . تو بحث طراحی فریمورک اختصاصی که تو پست اول گذاشتین هم همینطور تا جایی که وقت داشته باشم در خدمتم .
MMSHFE
جمعه 10 آبان 1392, 03:50 صبح
بله عضویت در سامانه پیامکی کفایت میکنه. البته ناگفته نمونه که برای عضویت رسمی و فعال، باید مدارک مشخص شده رو به ایمیل بنده ارسال کنید تا اشتراک شما در سامانه اطلاع رسانی نهاد فعال بشه و بتونید اطلاعیه های اون سایت رو مطالعه کنید.
$ M 3 H R D A D $
شنبه 11 آبان 1392, 01:45 صبح
من که واقعا تو حسرت کارگاه Yii میمونم خیلی بهش امیدوار بودم
حالا کارای نهاد و میتونستیم بریم تو یه کافه ای بشینیم 2 3 ساعت رسما فقط بابت این موضوع صحبت کنیم و سالن نداشته باشیم
( نشست ها خیلی زیادی اینجوری برگزر میشه )
حالا کع نشد میتونیم واسه یک روز فقط کارگاه و سالن بگیریم
Veteran
شنبه 11 آبان 1392, 08:46 صبح
من که واقعا تو حسرت کارگاه Yii میمونم خیلی بهش امیدوار بودم
حالا کارای نهاد و میتونستیم بریم تو یه کافه ای بشینیم 2 3 ساعت رسما فقط بابت این موضوع صحبت کنیم و سالن نداشته باشیم
( نشست ها خیلی زیادی اینجوری برگزر میشه )
حالا کع نشد میتونیم واسه یک روز فقط کارگاه و سالن بگیریم
حقیقتش بنده هم چنین پیشنهادی دادم
اما خب جناب شهرکی گفتش که در شان ماها نیست همچین جاهایی
2 حالت داره برگذاری نشست به نظره من
1- برگذاری اون ضروری هستش و باید حتما با دوستان صحبت بشه
2- ضروری نیست اما با برگذار کردنش میشه بهتر تصمیم گیری کرد(میتونه مفید باشه)
اگر از دیدگاه 1 بخوایم بریم جلو،پس هرطور شده باید برگذار بشه حتی با 1 نفر ! مکانش هم میتونه مثلا به قول شما کافه باشه
دیدگاه 2 هم جای بحث داره/
اما واسه yii میتونین پکیج اونرو تهیه کنید که تا چندروز اینده اماده خواهد شد
MMSHFE
شنبه 11 آبان 1392, 08:59 صبح
یک حالت سوم هم میشه درنظر گرفت: نشست ضروریه ولی همین ضرورت در کنار جایگاهی که قراره نهاد داشته باشه (نگاهی که از بیرون بهش میشه)، باید درنظر گرفته بشه. متأسفانه جامعه به نهادی که توی کافه و پارک و... جلسه میگیره نگاه مثبتی نداره و کمتر پیش میاد که بقیه، عضو چنین نهادی بشن. من خودم هم مخالف تشریفات و اینجور مسائل هزینه بر هستم ولی باید به وجهه بیرونی نهادمون هم فکر کنیم. متأسفانه در جامعه ای زندگی میکنیم که عقل خیلیها به چشمشونه. حالا یکم صبر کنید (احتمالاً توی دی بتونیم یه نشست خوب همراه با چند کارگاه آموزشی داشته باشیم - حتی چهارروزه). البته فیلمهای آموزشی Yii رو تا همون زمانی که قرار بوده نشست تهران برگزار بشه، آماده تحویل میکنم.
masato
شنبه 11 آبان 1392, 09:14 صبح
سلام
منم با پیشنهاده کارگاه yii که دوستان مطرح کردن توی اون سه روز تعطیلی موافقم .
آقای شهرکی یه پیشنهادی بدید
MMSHFE
شنبه 11 آبان 1392, 09:59 صبح
اون سه روز که دیگه فکر کنم موضوعش منتفی باشه چون تعداد به حدنصاب نرسیده که بخوایم هزینه کنیم و دور هم جمع بشیم و سالن بگیریم و کارگاه برگزار کنیم و...
اما برای دیماه برنامه های خوبی کنار گذاشتیم. از الآن هم پولهاتون رو پس انداز کنید که اون موقع نگین نمیتونیم 100 هزار تومان بدیم 4 روز بیایم شرکت کنیم. نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست و ضمناً وسط کشوره و هیچکس نمیتونه بگه فاصله من، خیلی بیشتر از بقیه بود و نمیتونم بیام. باور کنید شرکت در کارگاههای آموزشی اونهم با این هزینه ها (25 هزار تومان برای یکروز کامل) آرزوی خیلی از علاقمندان به برنامه نویسیه که نمیدونم چرا ولی اعضای نهاد، قدرش رو نمیدونن و مدام بهانه میارن و یه جوری خودشون رو توجیه میکنن تا شرکت نکنن. قصدم ابداً منت گذاشتن نیست ولی باور کنید همین کارگاه رو خیلیها حاضرن یک میلیون تومان یا شاید هم بیشتر بدن که بطور خصوصی براشون برگزار بشه چون سیستم کدنویسی و آینده شغلیشون رو کلاً عوض میکنه. سایتی که دو ماه طول میکشه بسازین رو با فریمورکی مثل Yii و با کمک ابزارهایی مثل Bootstrap و Stmarty و امثال اونها توی 2 هفته میشه ساخت. تازه با کارآیی و یکپارچگی بیشتر و بهتر. چرا باید خیلیها توی سال 2013 هنوز Procedural کد بنویسن و تازه معتقد هم باشن که OOP آنچنان قابلیتهای خاصی نداره که ارزش داشته باشه روش کارشون رو تغییر بدن! مگه OOP فقط همینه که توابع رو توی کلاس جمع کنیم و بهشون بگیم متد؟! پس Inheritance و Containment و Polymorphism و... چیه؟
باز هم تأکید میکنم قدر این کارگاههای آموزشی رو بدونید. خیلی چیزها توی این جلسات و نشستها گیرتون میاد که صحبتهای حضوری و آشنا شدن با چند نفر دیگه که دغدغه اونها هم توی زندگی مثل شماست (عشق به برنامه نویسی و امید به کسب درآمد از شغلی که عاشقش هستن)، کمترین ویژگیش محسوب میشه. بنابراین، لطفاً از الآن برای دیماه پولهاتون رو جمع کنید که بعداً نگین بابام بهم پول توجیبی نداد یا این ماه چک داشتم حواسم نبوده و پول ندارم بیام یا باید برم عروسی برادرم و از اینجور حرفها. نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.
SAjjADma
شنبه 11 آبان 1392, 10:56 صبح
نشست بعدی در تاریخ 10 و 11 و 12 و 13 دیماه برگزار میشه که فقط 11 روز معمولیه و سه روز دیگه تعطیله. امیدوارم ایندفعه مثل نشست تهران نباشه که تهرانیها حسابی روسفید! از آزمون بیرون اومدن.
خب بچه هایی که دانشجو هستند و امتحان دارند چی؟
mohsen6500
شنبه 11 آبان 1392, 12:46 عصر
سلام به همه دوستان به خصوص سلام گرم به آقای شهرکی عزیز
دست مریزاد وخداقوت عزیز
پیشاپیش فرا رسیدن ماه محرم ، ماه شهادت امام حسین (ع) را به همه دوستان تسلیت عرض می کنم.
بنده همیشه در جریان کار بوده و هستم والبته بحث بهانه نیست ولی خوب باید بگم که یه ماهی هست رفتم سر یه کاری که دائم شبکارم و متاسفانه این ماه هم به این دلیل نمیتونم تکون بخورم
و تا آخر آبان هرشب باید برم و واقعا واقعا واقعا جای هیچ گونه مرخصی و این جور چیزا نبود و از این بابت بدجوری ناراحتم و شرمنده
ونکته بعد اینکه اصولا توی ایام تاسوعاو عاشورا کلا دست و دلم هم به کار نمیره و یه جوریه به نظر بنده البته.
هرچند دیگه برگزار نمیشه اما چه خوب شد که امتحانی خوب برای تهرانی های برگزار بشه که دیدیم چند مرده حلاج بودن و قسم علی هذا!
اما برای نشست بعدی باید بگم که یه کار بهتری گیرم اومده و انشاءالله انشاءالله گوش شیطون کر به احتمال زیاد برای نشست بعدی یکی از اعضا خواهم بود.
در آخر هم باید بگم که در خلال صحبت های دوستان کمی هم کم لطفی نسبت به آقای شهرکی دوست داشتنی شده که واقعا بی انصافیه و باز هم خواهشمندم که بعضی و البته بعضی از دوستان لطفا قبل از ایجاد متن جدید چندبار متن خود را چک کنند.
با سپاس از همه دوستانی که دغدغه ی پیشرفت جامعه برنامه نویسی را بی ادعا و بدون هیچ گونه چشمداشتی دنبال می کنند
یاعلی
MMSHFE
شنبه 11 آبان 1392, 13:45 عصر
خب بچه هایی که دانشجو هستند و امتحان دارند چی؟
تو این چهار روز هیچ دانشگاهی و هیچ مدرسه ای امتحان نداره و هیچ دانشجو و هیچ محصلی هم تو این چهار روز درس نمیخونه! البته معدود کسانی که فکر میکنن درس دانشگاه اینقدر اهمیت داره که به فعالیتهایی که آینده شغلیشون بهش وابسته است نمیتونن برسن، همون بهتر که درسشون رو بخونن و توی چنین فعالیتهایی شرکت نکنن. فقط بعداً گله نکنن که چرا با آموخته های دانشگاه توی بازار کار نمیتونیم فعالیت کنیم و چرا درآمدمون کمه و کلی چراهای دیگه چون جواب این چراها فقط همین جمله است: خودتون نخواستین!
BORHAN TEC
شنبه 11 آبان 1392, 16:46 عصر
سلام
آقای شهرکی، نشست تهران برگزار میشه یا کنسل شده؟
H:Shojaei
شنبه 11 آبان 1392, 16:54 عصر
تو این چهار روز هیچ دانشگاهی و هیچ مدرسه ای امتحان نداره و هیچ دانشجو و هیچ محصلی هم تو این چهار روز درس نمیخونه! البته معدود کسانی که فکر میکنن درس دانشگاه اینقدر اهمیت داره که به فعالیتهایی که آینده شغلیشون بهش وابسته است نمیتونن برسن، همون بهتر که درسشون رو بخونن و توی چنین فعالیتهایی شرکت نکنن. فقط بعداً گله نکنن که چرا با آموخته های دانشگاه توی بازار کار نمیتونیم فعالیت کنیم و چرا درآمدمون کمه و کلی چراهای دیگه چون جواب این چراها فقط همین جمله است: خودتون نخواستین!
جناب شهركي كم لطفي نكنيد ديگه الآن شما دارين صورت مساله مشكله دانشجوها و كلا محصلها رو از بين ميبرين خب شما واقعا خودتون دوست دارين 3 ماه زحمت بكشيد اصلا واسه گيرم يه كار بيهوده كه آخرش يك نفر ديگه بهتون گفته بيهودست بعد كه ميخواد به نتيجه برسه بعد اين همه تلاش تو اين سه ماه ولش كنيد به هر دليلي بالاخره نميشه كه صورت مساله رو پاك كرد. الآن فكر كنم حداقل 1/3 حالا ما ميگيم كمتر بچه ها محصل هستن نميشه از اينا همه چشم پوشي كرد ميشه؟
الآن اين تاريخ ميافته دقيقا تو فرجه اي كه ما قراره واسه امتحانامون بخونيم نميشه كه ول كنيم همه چيزو.
من خودم قصد داشتم دو يا يه نفر رو تو همين مشهد از اعضاي نهاد پيدا كنم با هم نشست بعدي رو تو مشهد برگذار كنيم اگر تصويب بشه ولي اينطوري كه خودمم نميتونم بيام چه برسه به اين كه برگذاري نشستو قبول كنم.
به نظر من 26 و 27 و 28 و 29 همين ديماه بهتر باشه. 27 و 29ه شم تعطيله.
Jarvis
شنبه 11 آبان 1392, 19:32 عصر
سلام
آقای شهرکی، نشست تهران برگزار میشه یا کنسل شده؟
نه .. کنسل شد .. قرار شد دیماه توی اصفهان برگزار بشه.
Jarvis
شنبه 11 آبان 1392, 19:38 عصر
من کلا با تاریخ برگزاری ها مشکلی ندارم ... هر موقعی باشه میام .. ولی با این تاریخ بیشتر موافقم... اگه 26 تا 29 دی باشه خیلی خوب میشه .. اگه همون تاریخی که جناب شهرکی گفت باشه هم می تونم بیام.
Veteran
شنبه 11 آبان 1392, 19:41 عصر
به نظرم ی جایی برگذار کنیم که این همه راه میایم و میخوایم 4 روز بمونیم حداقل یکم سفا کنیم :خجالت:
اصفهان ی شهره تاریخیه،ادم دلش میگیره وفتی میاد اونجا وقتی میبینه که چی بودیم حالا چی هستیم
مثلا بابل با بچه ها خیلی سفا داد،ی جایی مثلا بابل باشه خوبه ! یا خوده بابل دوباره
mahmod2000
شنبه 11 آبان 1392, 20:08 عصر
آقای شهرکی عزیز ممنون از زحماتی که میکشید
این پکیج آموزش Yii داستانش چیه؟
درحال آماده شدنه؟
یعنی قبل از نشست برای توضیع پکیج اقدام میکنید؟
qartalonline
شنبه 11 آبان 1392, 20:31 عصر
نمیشه که، امتحان اکثر دانشگاهها اواخر دیماه و اوایل بهمن هستش.
SONITAJ
شنبه 11 آبان 1392, 21:04 عصر
سلام
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
SlowCode
شنبه 11 آبان 1392, 21:35 عصر
به نظر منم تاریخش خوبه. واسه من مشکلی نداره.
آقای شهرکی چرا دوباره اصفهان؟:متعجب::ناراحت: میشه لطفا اینبار توی فارس باشه؟ با تاریخش مشکل ندارم ولی لطفا اینبار بیاید فارس.خواهش می کنم....
نشست دیماه به احتمال زیاد مجدداً در اصفهان خواهد بود، چون خیالم از بابت رزرو سالن برای کارگاه و نشست و... راحته و هزینه ها هم معقولتر هست
MMSHFE
شنبه 11 آبان 1392, 22:13 عصر
26 و 27 و 28 و 29 دیماه تو شیراز چطوره؟ البته باید شیرازیهای عزیز دنبال رزرو سالن باشن و بهم خبر بدن.
Veteran
شنبه 11 آبان 1392, 22:19 عصر
نه جناب شهرکی ! عوض کنین تاریخو !
درست وسطه امتحاناته !
دقیقا بنده توی 28 دی 3 تا امتحان دارم ! قطعا دوستان دیگه ایی هم وضعیت مشابه دارن؛
qartalonline
شنبه 11 آبان 1392, 22:32 عصر
نه جناب شهرکی ! عوض کنین تاریخو !
درست وسطه امتحاناته !
دقیقا بنده توی 28 دی 3 تا امتحان دارم ! قطعا دوستان دیگه ایی هم وضعیت مشابه دارن؛
وضعیت منم همینطوره از 26 دی تا 9 بهمن امتحان دارم.
SONITAJ
شنبه 11 آبان 1392, 22:57 عصر
سلام
عالی هست.ممنونم
حتما من تاآخر هفته یا نهایتا شنبه به شما خبر می دهم درباره قیمتها توی شهر من ولی خود شیراز را هفته آینده قیمتش را می گیرم. سالن آمفی تئاتر شهر من ظرفیت 300تا 350 نفری داره .تا سال اول دانشگاه من برای هر همایشی رایگان بود ولی الان هرچقدر هزینه ام بگیرند نسبت به شهرهای بزرگی مثل تهران و اصفهان و شیراز حداقل نصف یا کمتر هست.
دانشگاه عملی کاربردی شهر من هم یک کارگاه کامل با 20کامپیوتر و ویدوئو بروژکتور داره سعی می کنم .رئیس دانشگاه دبیر فیزیک دوران دبیرستانم بوده سعی می کنم رضایتش را جلب کنم وکاری کنم که بچه های کامپیوتر ونرم افزار و It دانشگاه را هم جلب کنم که هم به نفع نهاد باشه و هم به نفع دانشگاهای علمی کاربردی ودانشجویان .دانشگاه علمی کاربردی پاسارگاد جز بهترینهای ایران می باشد.با رئیس علمی کاربردی مرودشت هم صحبت می کنم بینیم چقدر تمایل دارند که دانشجوهاشون شرکت کنند.البته اگر دانشجوهاشون مشکل زمانی نداشته باشند.با یکی از استادهای دوران تحصیلم هم صحبت می کنم تا جایی که می تونه دانشجویان دانشگاهای آزاد اطراف پاسارگاد را تشویق کنه شرکت کنند.
بازممنونم آقای شهرکی
$ M 3 H R D A D $
شنبه 11 آبان 1392, 23:00 عصر
برای همین تاسوعا و عاشورا اگه بتونم جایی و رزرو کنم تو بابل موافق هستید ؟
من فک میکنم برای دی ماه نشه بهتره
تاریخ امتحا بچه ها مهم هست به نظر من
و اینکه اگه فاصله بیافته برای نشست ها درست نیست
و من معتقد هستم کارگاه اهمیتش از فعالیت اصلی ما خیلی کمتر هست
حتی شده برای یک روز تو یک رستوران یا یا یا برای کارهای اصلی نهاد باید دور هم جمع بشیم
چون هدف اصلیمون کارگاه نبوده و این امتیاز خوب هست از طرف مهندس شهرکی که من هم واقعا دوست دارم شرکت کنم اما حرفم اینه که ما نهاد راه ننداختیم که php یاد بگیریم !
نهاد اهدافش خیلی گکندست که یادگیری php توش خیلی کوچیکه
ما قول های زیادی دادیم باید به اونا برسیم
در مورد بابل یا ساری رو من دوباره حساب کنید
هزینه ها خیلی پایین تر از هزینه های تهران هست
اونایی هم که میگن هزینه ها پایین تری و مد نظر بدید تو شهر ها بدونند هزینه ها همین حدود هست
اگه تو بابل 2 روز با اون امکانات توسنتم جا بگیرم خیلی هزینه ها متفرقه انجام دادم و خیلی ارتباطات این وسط باعث شد بتونم رزرو بگیرم که منت که نیست هیچ ! و این و وظیفه خودم میدونم !
و گله میکنم از تهرانی ها برای اولین بار !
چون من فکر میکنم اگه یه تهرانیی که شرکت داشته باشه یا دوستش شرکت داشته باشه هم اگه تو این همه ادم پیدا بشه فک کنم میتونه میزبان 12 13 نفر ادم باشه !
ویدئو پروژ:تور و میشه اجاره کرد حتی !
یعنی یه موقعی اگه نیاز باشه خونه منه مهرداد برای 2 روز جایی بشه برای دور همی دوستام من شخصا حاضرم این کارو کنم !
اهمیت اگه برای همه ما ها باشه ! و بدونیم داریم برای کدوم انقلابی تو کارا و پیشرفتامون این کارها و انجام میدیم هیچوقت کم و کاستی نمیزاریم !
مسئله بعدی اطلاع رسانی هست
ما کل داشته هامون بچه ها خودمون هستند
اما بدونید اینجوری نمیشه یک اجتماع جمع کرد !
باید از شبکه ها اجتماعی
کپی رایت ها تو کارامون
از صفحات تبلیغاتی سایت ها و پروژهامون
باید از هر بستر تبلیغاتی استفاده کنیم تا جمله " نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران " و جا بندازیم
کسی اینکارو کرده تا حالا ؟؟
چرا باید ما این تعداد کم عضو داشته باشیم که خیلی هاشون خواب میمونند موقعی که بهشون نیاز داریم ؟
حالا میمونند یه تعداد مشتاق که هی میگن چیشد کارا ؟ چیشد قالب ؟؟؟ چیشد فلان کار !
همین ما ها هرچند کم باید یه فکری برای خودمون کنیم ؟
باید یکاری کنیم واسه خودمون !!!!
نیایم از هم انتقاد کنیم ! باز شروع کنیم هزارتا پست بدیم
این بگه او بگه
کل کل کنیم
زشته به خدا ! خسته شدم من از بس این تنش ها و تحمل کردم !
ما میخوایم نهاد راه بیافته ! پس هرچه داریم و بزاریم وسط !
بسم الله !!!
$ M 3 H R D A D $
شنبه 11 آبان 1392, 23:04 عصر
برای آمل رضا قربانی
برای بابل یا ساری خودم
Veteran
شنبه 11 آبان 1392, 23:09 عصر
من با مهرداد هم عقیده هستم/
اگر بشه برای همین تاسوعا عاشورا برنامه رو ریخت خب عالیه !
کارگاه رو هم از همون اول گفتم فعلا نیاز نیست/چیزی که ضروریه برگذاریه نشست هستش
SONITAJ
شنبه 11 آبان 1392, 23:14 عصر
آقای حسین زاده لطفا آمل و بابل نه اینبار فارس.
اینم پیشنهاد من :نه تاسوعا و عاشوار که شما می فرمایید و نه دی ماه که آقای شهرکی می فرمایند آذرماه که وسط این دو موضوع هست .نه امتحانات دوستان هست و نه کسی به خاطر عزاداری امام حسین (ع) توی این دو روز دچار مشکل نمیشه و دل چرکین نیست که عزاداری نمیره .تاریخش را شماها تعیین کنید.
تاسوعا و عاشورا نمیشه از سالن آمفی تئاتر اینجا استفاده کرد چرا که همایش شب شعر عاشورا توی فارس این دوره توی پاسارگاد برگزار میشه.برای این دو روز نمی تونم کار کنم توی شهرم. ولی می تونم از نفوذم روی گروهی از مسئولین آموزشی شهرم برای حمایت از نهاد برنامه نویسان ایران و جاانداختنش توی ذهن دانشجویان مرتبط با رشته های کامپیوتر توی پاسارگاد و مرودشت استفاده کنم.
ولی لطفا اینبار شمال نه.خواهش می کنم.
کاری به بحث کارگاه ها ندارم ولی جلب حمایت دانشگاهها میتونه به ایران نهاد کمک کنه و به نفع ایران نهاد و اعضاش خواهد بود و ظرف چند روز اتفاق نمی افته باید از جایی شروع کنیم و دانشگاههای شهرهای کوچک می تونه شروع خوبی باشه .قبول ندارید؟از یه گام کوچک بریم سراغ گامهای بزرگتر
$ M 3 H R D A D $
شنبه 11 آبان 1392, 23:21 عصر
خانم سونیتاج من پیشنهاد دادم اصرار نیست
میتونیم تو فارس هم حساب کنیم
اگه همه چیز اوکی باشه
یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
براشون جالب بوده اقدام ما !
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:09 صبح
راستشو بخواین وقتی دیدم نشست تهران توی تاسوعا و عاشورا و جمعه بعدش لغو شد، برای اون هفته برنامه ریختم که هم پکیج Yii رو کامل کنم و هم اینکه سری به شیراز بزنم. دارم خودمو منتقل میکنم به شیراز تا اگه خدا بخواد اولین شعبه رسمی ایران نهاد رو اونجا راه اندازی کنم و بعدش کم کم بقیه شعب افتتاح بشن. درمورد جزئیات مکان و فعالیتهایی که قراره انجام بشه، فعلاً چیزی نمیتونم بگم تا وقتی که برای خودم یکسری چیزها مشخص بشه. توی آذرماه یک مشکل عمده داریم و اونهم اینه که اصلاً تعطیلی توش نیست و بنابراین طبیعتاً حضور خیلیها سخت میشه. اما توی دیماه دو تاریخ مناسب هست. یکی همون 10 تا 13 دیماه که میشه 4 روز و یکی هم 27 تا 29 دیماه هست که میشه 3 روز. لطفاً یکی از این دو تاریخ رو انتخاب کنید. بالأخره توی هرکدوم از اونها یکسری از افراد مشکل برای حضور دارن ولی فکر کنم اولی با توجه به اینکه زمان در دسترس ما 4 روز میشه و توی فرجه ها هست و نه توی زمان برگزاری خود امتحانات، مشکلات کمتری ایجاد میکنه. مکان رو هم اگه اجازه بدین، این بار شیراز بگذاریم چون توی نشستهای قبلی، تعداد زیادی از شرکت کنندگان از اصفهان و شهرهای جنوبی کشور بودن و فکر میکنم شیراز به نوعی مرکزیت داشته باشه. بقیه دوستان حاضر در نشستهای قبلی هم نشون دادن که اگه توی اقیانوس آرام هم نشست بگذاریم، کم نمیگذارن و تشریف میارن. درصورت موافقت، زودتر اعلام کنید تا هماهنگیهای لازم برای سالن و... توسط شیرازیهای عزیز انجام بشه.
Veteran
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:12 صبح
نظره من 10 تا 13 دی ماه
SlowCode
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:28 صبح
من تو هیچ کدوم از این تاریخ ها امتحان ندارم. هر کدومشون انخاب بشه میام.
ولی در مورد مکان نشست فکر کنم اگه مرکز باشه بهتره. چون شمال واسه بعضی از دوستان احتمالا دور بشه.
اصفهان یا شیراز فرقی نداره.(خدایا دوباره باید 16.5 ساعت باید بشینم تو اوتوبوس:لبخند:)
***BiDaK***
یک شنبه 12 آبان 1392, 00:41 صبح
منم احتمالا یه 24 ساعتی باید توو راه باشم:لبخند:
هر کدوم ازین تاریخ ها مشخص شد میام.
ولی زودتر تعداد مشخص بشه تا بقیه هم که دقیقه نودن سریعتر ثبت نام کنن.
mohsen6500
یک شنبه 12 آبان 1392, 08:00 صبح
سلام
منم با هیچ کدوم از تاریخ ها (انشاءالله) مشکلی ندارم
همچنین درمورد مکان هم که به طبع شیراز باشه یه چند ساعتی نزدیکتر میشم نسبت به اصفهان
اما در مورد تبلیغات واقعا حق میدم به آقا مهرداد خیلی داره کوتاهی میشه
بنده به عنوان عضو کوچیک نهاد از همین الان میرم توی انواع و اقسام سایت های آگهی اسم ایران نهاد رو جا می ندازم
همگی موفق باشید
فعلا یاعلی
Jarvis
یک شنبه 12 آبان 1392, 08:50 صبح
منم همونطور که قبلا عرض کردم کلا با چیزی مشکل ندارم و هر جا باشه میام .. همون تاریخی که جناب شهرکی هم فرمودند برام فرقی نمیکنه...
qartalonline
یک شنبه 12 آبان 1392, 09:08 صبح
من 10 تا 13 دی میتونم شرکت کنم، اصفهان باشه واسه من بهتره(نزدیکتره) ولی شیراز هم باشه عیبی نداره.
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 09:22 صبح
لطفاً برای تبلیغات و... یکم دست نگه دارین. بگذارین یکی دو هفته دیگه که شرکت ثبت شد، شروع کنید. فعلاً بهتره سروصدا به پا نکنیم. یه مقدار بهم حق بدین که محتاط جلو برم چون چندین مورد تا حالا برای ثبت شرکت کارشکنی شده. بعد از ثبت، از خجالت همه در میایم. آقا مهرداد شما هم اگه امکان داره با اون آقا که توی برنامه بروز هست صحبت کنید ببینید میشه مصاحبه تلویزیونی داشته باشیم؟ فکر کنم تا وقتی که جواب بدن و نوبت مصاحبه بدن، شرکت ثبت شده باشه.
colors
یک شنبه 12 آبان 1392, 09:33 صبح
منم با تاریخ 10 تا 13 دی ماه موافقم.
ولی آقا ما که نمیریم سرکشی به فامیل که هر بار بریم یه سمت ایران! الان برای من 1100 کیلومتر راه هااا! بحث 20 ساعت تو اتوبوس بودن نیست ولی این راه و مسافت طولانی پر از خطر و دردسره. لطفا همون اصفهان برگذار کنیم که مرکزیت داره.
ضمنا چون قبلا یه بار نشست تو اصفهان برگذار شده و دوستانی حظور داشتن, آشنایی بیشتری داریم و به نظرم تا اون موقع اگرهم سرد نشه آب سی و سه پل هم برگشته و میریم کنار آب واسه شمام و نهار :چشمک:
qartalonline
یک شنبه 12 آبان 1392, 09:50 صبح
اصفهان باشه بهتره واسه من حدودا 500 کیلومتر نزدیکتره!
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 10:01 صبح
ولی آقا ما که نمیریم سرکشی به فامیل که هر بار بریم یه سمت ایران!
یکی از هدفهای نهاد همینه که مستقیماً با برنامه نویسان هر شهر توی شهر خودشون دیدار داشته باشیم. شرایط شهرهای مختلف رو ببینیم. مشکلاتشون رو از نزدیک مشاهده کنیم وگرنه میشه مثل مشکلاتی که از نزدیک توی زاهدان و سایر شهرهای مرزی باهاشون درگیر بودیم و توی رسانه ها میگفتن همه جا امن و امانه! بودجه واسه کارهای اساسی نمیدادن چون توی پایتخت، اون مشکلات حل شده بود و فکر نمیکردن کسی یه گوشه ایران ممکنه چنین مشکلاتی ممکنه داشته باشه. شاید الآن گفتن این حرفها بنظر شعار بیاد ولی شما اینطور حساب کنید که کمترین امتیاز نشستهای دوره ای در شهرهای مختلف اینه که جاهای مختلف کشورمون رو که اینهمه توریستها دارن میبینن و خودمون هنوز نرفتیم، میتونیم مشاهده کنیم. ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 12 آبان 1392, 10:43 صبح
لطفاً برای تبلیغات و... یکم دست نگه دارین. بگذارین یکی دو هفته دیگه که شرکت ثبت شد، شروع کنید. فعلاً بهتره سروصدا به پا نکنیم. یه مقدار بهم حق بدین که محتاط جلو برم چون چندین مورد تا حالا برای ثبت شرکت کارشکنی شده. بعد از ثبت، از خجالت همه در میایم. آقا مهرداد شما هم اگه امکان داره با اون آقا که توی برنامه بروز هست صحبت کنید ببینید میشه مصاحبه تلویزیونی داشته باشیم؟ فکر کنم تا وقتی که جواب بدن و نوبت مصاحبه بدن، شرکت ثبت شده باشه.
پیگیرم انشا الله جواب بده بتونیم رسانه ای بشیم
colors
یک شنبه 12 آبان 1392, 10:46 صبح
یکی از هدفهای نهاد همینه که مستقیماً با برنامه نویسان هر شهر توی شهر خودشون دیدار داشته باشیم. شرایط شهرهای مختلف رو ببینیم. مشکلاتشون رو از نزدیک مشاهده کنیم وگرنه میشه مثل مشکلاتی که از نزدیک توی زاهدان و سایر شهرهای مرزی باهاشون درگیر بودیم و توی رسانه ها میگفتن همه جا امن و امانه! بودجه واسه کارهای اساسی نمیدادن چون توی پایتخت، اون مشکلات حل شده بود و فکر نمیکردن کسی یه گوشه ایران ممکنه چنین مشکلاتی ممکنه داشته باشه. شاید الآن گفتن این حرفها بنظر شعار بیاد ولی شما اینطور حساب کنید که کمترین امتیاز نشستهای دوره ای در شهرهای مختلف اینه که جاهای مختلف کشورمون رو که اینهمه توریستها دارن میبینن و خودمون هنوز نرفتیم، میتونیم مشاهده کنیم. ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
بله موافقم, ولی تو این شرایط سخت شروع به کار نهاد که حتی تعدادی از اعضا هنوزهم اعتماد کافی به نهاد ندارن و براشون مهم نیست که بیان یا نیان و به نظرم بهتره بهترین مکان رو از هر نظر رو انتخاب کنیم که حداقل کمی بچه هارو بیشتر ترغیب کنیم.
حالا همین بحث اول فعالیت بودن برای بررسی مشکلات اعضا در شهرهای مختلف هم صدق میکنه. ما فعلا نه شرکت رو ثبت کردیم و نه فعلا درآمد و فعالیتی داریم که بخوایم شهرگردی کنیم. حالا اگر بازم بگیم اینارو رفع کردیم و مشکلی نیست, مثلا ما در بابل چی رو بررسی کردیم!(منظور مشکلات برنامه نویسان که فرمودین).
در هر صورت بنده شخصا مشکلی برای حظور ندارم و دیدگاه هم کلی بود. ضمنا نشست اول هم که تعداد زیادی از افراد حظور نداشتن و شاید مشتاق حظور در اصفهان باشن.
ایشالا نشست بعدی کردستان!
این آب سی و سه پل هم قراره شده تا چند هفته آینده برگرده, شاید که اخبار 20:30 دروغ نگه :قهقهه:
$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 12 آبان 1392, 10:48 صبح
من امتحانا ارشدم 21 تا 1 بهمن ماه هست + اینکه آخر دی ماه هم استارتاپ ساری داریم
کلا دی ماه خیلی پر حاشیه هست
حتی اگه از روزا غیر دی بخوایم 1 رز مرخصی بگیرن کارمند ها باز هم فک کنم شرایط بهتری باشه برای همه
اما بین این انتخاب ها من 10 تا 13 باز برام بهتره با اینکه تو فرجه هست
حق هم بدین که دوره ارشد هست و هزینه 2 میلیونی :دی
و ما هم که کل ترم دنبال کارای غیر از درس هستیم ( کار تخصص ... ) حد اقل فرجه مال درس باشه چون شب امتحان وقت نمیشه یه کتاب رفرنس 500 صفحه ای و خوند
omidabedi
یک شنبه 12 آبان 1392, 11:09 صبح
با سلام
از اونجا که بحث سر شیراز :قلب: شد منم به نوبت خودم بعنوان عضو کوچکی از جامعه ی open source و برنامه نویس برای هماهنگی و رزرو مکان برای برگزاری نشست و اسکان بچه ها در صورتی که با شیراز موافقت بشه اماذگی خودمو اعلام میکنم.
SONITAJ
یک شنبه 12 آبان 1392, 11:36 صبح
سلام
آقای شهرکی شما هفته آینده 2شنبه یا سه شنبه شیراز هستید؟چهارشنبه تا جمعه تعطیلات هست و شما باید قبل از تعطیلات وارد شیراز شوید. امکانش هست سه شنبه شما را توی شیراز ببینم؟اینجوری بهتر میشه با شما صحبت کرد؟
SONITAJ
یک شنبه 12 آبان 1392, 11:45 صبح
$ M 3 H R D A D $:
یه خبرخ وب هم بدم با آقای آرش سوری مجری برنامه بروز کانال 3 ( جمعه ها ) که تو استارتاپ ویکند بابلسر اومده بودند در مورد نهاد صحبت هایی و داشتم و ایشاللاه قول بگیرم برای اینکه تو برنامه هاشون بزارند نهاد و برای ما رسانه ای کنند
براشون جالب بوده اقدام ما !
بخاطر این خبر خوبتون ممنونم
امیدوارم بی احترامی نکرده باشم.من هم میدونم شما پیشنهاد دادید.
تلاش می کنیم همه چی عالی باشه خصوصا که از هفته آینده خود آقای شهرکی هم توی فارس هستند و بهتر می تونند کارها را مدیریت کنند.
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 16:22 عصر
راستش من هفته آینده شیراز هستم ولی حقیقتش فکر نمیکنم بتونیم حضوراً ملاقات داشته باشیم چون از یکطرف دنبال کارهای شرکت و ازطرف دیگه هم درگیر کارهای پیدا کردن و خرید منزل و... هستم. بنابراین فکر میکنم بتونیم تلفنی در تماس باشیم و هماهنگیهای لازم رو انجام بدیم.
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 16:24 عصر
ما فعلا نه شرکت رو ثبت کردیم و نه فعلا درآمد و فعالیتی داریم که بخوایم شهرگردی کنیم.
خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم. البته با آقا مهرداد یکسری صحبتها خواهیم داشت مبنی بر اضافه شدن اسامی اعضا به شرکت که طی تماس تلفنی، مطرح خواهد شد.
درمورد درآمد هم توی نشست، سیستم گردش مالی نهاد رو که آماده شده، معرفی میکنم. نگران درآمد نباشین.
Veteran
یک شنبه 12 آبان 1392, 16:54 عصر
ضمناً آب زاینده رود (سی و سه پل آب نداره)، فقط دو سه ماه از سال اونهم توی بهار و اوایل تابستان وارد اصفهان میشه و بقیه سال، خشکه.
انشاالله که همونم خشک بشه ! چراکه این وسط حق مردم خوزستان ضایع میشه :چشمک:
خدا لعنت کنه باعث و بانی این کارها ! مردم خوزستان روی طلا نشستن اما وضعیت مردمش در بدترین شرایط هست
خبر خوب و غافلگیر کننده برای اعضای نهاد اینکه شرکت ثبت شده و دنبال کارهای ثبت Brand هستم.
خب خدارو شکر که بالاخره ثبت شد/
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 17:55 عصر
انشاالله که همونم خشک بشه ! چرا که این وسط حق مردم خوزستان ضایع میشه :چشمک:
خدا لعنت کنه باعث و بانی این کارها ! مردم خوزستان روی طلا نشستن اما وضعیت مردمش در بدترین شرایط هست
این مسائل چه ربطی به این تاپیک داره؟!
SONITAJ
یک شنبه 12 آبان 1392, 18:01 عصر
سلام ممنونم آقای شهرکی باشه من با شما تماس میگیرم ولی شماره شمارا گم کردم لطفا برام پیام خصوصی می فرمایید.
شیراز هم مثل دیگر شهرهای بزرگ قیمت منزل فوق العاده نجومی هست به این راحتی منزل نمی شه خرید.آرزو می کنم دچار مشکل نشوید.(امیدوارم از این صحبتم ناراحت نشوید.)
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 20:41 عصر
بله موافقم, ولی تو این شرایط سخت شروع به کار نهاد که حتی تعدادی از اعضا هنوزهم اعتماد کافی به نهاد ندارن و براشون مهم نیست که بیان یا نیان و به نظرم بهتره بهترین مکان رو از هر نظر رو انتخاب کنیم که حداقل کمی بچه هارو بیشتر ترغیب کنیم.
فکر کنم دیگه وقتشه که تعارف رو کنار بگذاریم. هر کسی که به نهاد اعتماد نداره یا براش مهم نیست که بیاد یا نیاد، میتونه توی پیام خصوصی اعلام کنه تا از سیستم بدون ناراحتی حذف بشه. کارت دعوت برای کسی نفرستادیم. همه باید به این باور برسن که فعالیتشون توی نهاد بخاطر خودشونه نه نفع رسوندن به نهاد. درمورد ترغیب کردن با شما موافقم ولی راهش این نیست که نشستها رو جلوی در خونه هرکدوم از اعضا برگزار کنیم. هرجا نهاد نشست برگزار کرد، هرکی تونست میاد (بجز هیئت مدیره و مؤسس و مدیران دپارتمانها که باید بیان). البته کارهایی هم برای ترغیب داره انجام میشه: کارگاههای آموزشی، توزیع DVDهای حاوی eBook و نرم افزار بین شرکت کنندگان بطور رایگان و... که خودتون میدونید هزینه کمی نداره.
MMSHFE
یک شنبه 12 آبان 1392, 20:46 عصر
مثلا ما در بابل چی رو بررسی کردیم!(منظور مشکلات برنامه نویسان که فرمودین).
هدف از نشست بابل، رفع مشکلات برنامه نویسان نبوده. نشستهایی که تا الآن داشتیم، درخصوص راه اندازی خود نهاد بوده نه اینکه اهداف نهاد چطور بدست بیاد و الآن که نهاد ثبت شده، نشستها درخصوص نحوه فعالیت و تشریح برنامه ها و سیاستهای کاری برای اعضای محترم برگزار خواهد شد. این موارد هم که مشخص شد، نشستهای دوره ای برای بررسی مشکلات و صحبت درخصوص راهکارهای لازم برای برون رفت از وضعیتهای احیاناً پیچیده ای که در مواجهه با مشکلات بیرونی (کارشکنیها) و مشکلات درونی (اعضای کم تجربه و متوقع و...) با اونها مواجه میشیم، برگزار میکنیم. مطمئن باشید همه چیز طبق یک برنامه ریزی دقیق پیش میره. منتها بعضیها صبرشون یکم کمه و انتظار دارن همین که عضو نهاد شدن، حساب بانکیشون پر بشه که باید اعلام کنم از این خبرها نیست. درسته نهاد قراره به اعضا سود برسونه ولی باید اعضا هم وفاداریشون رو ثابت کنن. اینطور نباشه که تا وقتی نهاد بهشون سود میرسونه عضو نهاد باشن و اگه یه وقت بخاطر برخی مسائل، مدتی پروژه گیرشون نیومد، اعصاب همه رو با حرفها و رفتارهاشون خرد کنن (روی صحبتم با هیچ فرد خاصی نیست و کلی صحبت میکنم).
MMSHFE
سه شنبه 14 آبان 1392, 10:21 صبح
دوستان نشست سوم در شیراز در تاریخهای 10 و 11 و 12 دیماه قطعی شده و درحال صحبت برای مکان برگزاری نشست هستیم که متعاقباً اعلام خواهد شد. روز 13 دیماه هم که جمعه است، نشست نداریم تا بتونید برای بازدید از جاهای دیدنی شیراز استفاده کنید یا دوستانی که راهشون کمی دورتره، برای بازگشت به شهرشون وقت کافی داشته باشن. بنابراین تقریباً 2 ماه وقت دارین که 75 هزار تومان هزینه نشست رو تهیه کنید. دوستانی هم که برای نشست تهران ثبت نام کرده بودن و هنوز پولشون رو پس نگرفتن، درصورت تمایل بهم با پیام خصوصی اطلاع بدن تا برای نشست شیراز درنظر گرفته بشه. ببینیم برای شیراز چقدر متقاضی خواهیم داشت. دوستانی هم که میخوان ثبت نام کنن، لطفاً برای روزهای آخر نگذارین و از الآن ثبت نام کنید تا کسانی که هم کمی تردید دارن، با دیدن جمعیت ثبت نام شده، ترغیب بشن و اونها هم ثبت نام کنن.
SONITAJ
سه شنبه 14 آبان 1392, 10:33 صبح
سلام
این هم سایت شهرداری شیراز توی اون تمام مکانهای تاریخی، دیدنی و هتلها،مهمانسراها و هرچیزی که بخواهید هست (البته چندماهی میشه که اپدیتش نکرده اند) ولی لیست مهمانسراها با آدرس و شماره تلفنها برای اسکان دوستان هست می تونید تماس بگیرید و درباره اقامت صحبت کنید و شرایط آنها را بشنوید. اکثرا این مهمانسراها اطراف شاهچراغ و آستانه (حرم سید علاء الدین شیراز) هستند . این هم لینکش:
http://www.eshiraz.ir
توی سایت شهرداری شیراز:مراکز خدماتی شیراز-گردشگری تمام هتلها و مسافر خانه ها ومهمانسرا ها را با آدرس و تلفن نوشته شده.
Jarvis
سه شنبه 14 آبان 1392, 12:54 عصر
الان برای پرداخت هزینه چقدر واریز کنیم ؟ از همون پرداخت آنلاین استفاده کنیم ؟
MMSHFE
سه شنبه 14 آبان 1392, 13:36 عصر
همون 75 هزار تومان باید واریز بشه (برای هر روز 25 هزار تومان) بله از همون درگاه میتونید استفاده کنید.
omidabedi
سه شنبه 14 آبان 1392, 19:34 عصر
ایا محل برگزاری نشست در شیراز رزرو شده اقای شهرکی؟
MMSHFE
سه شنبه 14 آبان 1392, 19:48 عصر
هنوز نه ولی درحال مذاکره هستیم. علاوه بر شما یکنفر دیگه از دوستان هم پیگیر هستن. لطفاً بنده رو در جریان جزئیات بگذارین تا بهترین موقعیت رو انتخاب کنیم و مکان نشست قطعی بشه. با تشکر
omidabedi
سه شنبه 14 آبان 1392, 22:46 عصر
فکر کنم یکی از اعضا پست داده بود که جا تعیین شده الان نمیبینم پستش رو فکر کنم ویرایش کرده !! گفتم اگر تعیین شده دیگه دنبالش نگردیم.
همونطور که گفتم مکان نشست و اسکان عزیزان باید جوری باشه که مشکل رفت و امد نداشته باشن و از لحاظ کیفی درخور اعضاء نهاد باشه.
در هفته ی اینده قرار هست که با رئیس بخش IT صحبت کنم که اگر بشه هم محل برگزاری نشست و کارگاه اموزشی رو بدن هم خوابگاه در اختیارمون بزارن.
خدا رو شکر وقت زیاد هست پس بهترین موقعیت رو باید در نظر بگیریم.
qartalonline
سه شنبه 14 آبان 1392, 22:53 عصر
البته هزینه مناسب فراموش نشه :D
SONITAJ
چهارشنبه 15 آبان 1392, 22:43 عصر
سلام آقای عابدی مرکزit شیراز بد مسیر هست و به خاطر یک سری کارهای عمرانی اون اطراف بهم ریخته و باید از مسیرهای دیگه رفت و برای دوستانی که با شیراز آشنا نیستند مشکل درست میشه.
من امروز سراغ چندتا از فرهنگ سراهای دیگه هم رفتم اکثرا توی اوج ترافیک شیراز قراردارند.جایی که پیشنهاد من هست80درصد قطعی هست و لی وقتی گفتم قراره توی 3روز تعطیلی برگزار بشه همه مسئولین این چند فرهنگ سرا اعلام کردند باید با اداره فرهنگ و ارشاد شیراز وشهرداری صحبت کنند برامون مجوز بگیرندقول بهم دادند مکان را به ما اجاره بدهندباید تا فردا عصر صبر کنیم.
توی تالار پارک آزادی هم همایش هست و نمیشه ازش استفاده کرد.
به جز مرکز it پیشنهاد شما چی هست؟
omidabedi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 00:24 صبح
سلام آقای عابدی مرکزit شیراز بد مسیر هست و به خاطر یک سری کارهای عمرانی اون اطراف بهم ریخته و باید از مسیرهای دیگه رفت و برای دوستانی که با شیراز آشنا نیستند مشکل درست میشه.
من امروز سراغ چندتا از فرهنگ سراهای دیگه هم رفتم اکثرا توی اوج ترافیک شیراز قراردارند.جایی که پیشنهاد من هست80درصد قطعی هست و لی وقتی گفتم قراره توی 3روز تعطیلی برگزار بشه همه مسئولین این چند فرهنگ سرا اعلام کردند باید با اداره فرهنگ و ارشاد شیراز وشهرداری صحبت کنند برامون مجوز بگیرندقول بهم دادند مکان را به ما اجاره بدهندباید تا فردا عصر صبر کنیم.
توی تالار پارک آزادی هم همایش هست و نمیشه ازش استفاده کرد.
به جز مرکز it پیشنهاد شما چی هست؟
با سلام
مشکل همین تعطیلات هست.
اموزشگاه ها که اکثرا زیر نظر فنی حرفه ای هست.
در مورد مرکز ای تی هم اگر بهمون با خوابگاه بدن فکر نکنم بد باشه.
بیشتر مسافرخانه ها هم همون مرکز شهر هست که قیمتشون مناسبه
یا حداقل بهمون معرفی نامه بدن که تو تعطیلات مشکلی نباشه
کلا باید فکر یجا باشیم که حداقل یه ویدئو پرژکتور + صندلی به تعداد داشته باشه توی فرهنگسرا ها کلا جای مناسبی نیست.
اما خب تا نشست وقت زیاد هست حتما پیگر یه جای خوب و مناسب هستم.
نظر من بیشتر رو اموزشگاه ها هست که بعضیاشون واقعا دندون گرد هستن نمیشه باهاشون کنار اومد.
Jarvis
پنج شنبه 16 آبان 1392, 09:24 صبح
به نظر من اگه یه جایی هم پیدا کنید که بد مسیر باشه ولی جای خوبی و به قول خودتون خوابگاه هم داشته باشه می ارزه به این که مسیرش خوب باشه و دردسر جا داشته باشیم!
به حال ممنون از زحماتتون
SONITAJ
پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:10 صبح
سلام
لطفا بچه های اهل فارس وشیراز اعلام حضور می کنند ما باید باهم صحبت کنیم و با کمک هم یه جایی مناسب را پیدا کنیم.
یا حداقل ایمیل یا شماره ایی می ذارید تا من بتونم با شما تماس بگیرم.
SONITAJ
پنج شنبه 16 آبان 1392, 10:48 صبح
مشکل همین تعطیلات هست.
اموزشگاه ها که اکثرا زیر نظر فنی حرفه ای هست.
در مورد مرکز ای تی هم اگر بهمون با خوابگاه بدن فکر نکنم بد باشه.
بیشتر مسافرخانه ها هم همون مرکز شهر هست که قیمتشون مناسبه
یا حداقل بهمون معرفی نامه بدن که تو تعطیلات مشکلی نباشه
کلا باید فکر یجا باشیم که حداقل یه ویدئو پرژکتور + صندلی به تعداد داشته باشه توی فرهنگسرا ها کلا جای مناسبی نیست.
اما خب تا نشست وقت زیاد هست حتما پیگر یه جای خوب و مناسب هستم.
نظر من بیشتر رو اموزشگاه ها هست که بعضیاشون واقعا دندون گرد هستن نمیشه باهاشون کنار اومد.
من قبول دارم مشکل همین تعطیلات هست و چون اکثر مکانها و فرهنگسراهای شیراز وابسته به ارگانهای دولتی اند در صورتی معرفی نامه می دهند که جزاعضای همان ارگان باشید یا دوست یا آشنایی توی اون ارگان داشته باشید. و بخاطر تعطیلات تمام ارگانهای دولتی تعطیل هستند و برای تعطیلات مجوز صادر نمی کنند.
یک مشکل دیگه هم برای تعطیلات هست و اون هم ابلاغیه جدید فرمانداری و شهرداری و اداره فرهنگ شیراز هست؟
من سعی میکنم ببینم می تونم از طریق شورای شهر شهرستان پاسارگاد یا اداره اموزش و پرورش معرفی نامه بگیرم؟ولی این رو نمی دونم آیا معرفی نامه هارا توی مرکز قبول می کنند یانه؟
omidabedi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 11:19 صبح
هزینه ی نشست پرداخت شد.
SONITAJ
پنج شنبه 16 آبان 1392, 11:43 صبح
آقای عابدی هزینه چی پرداخت شد؟ هزینه سالن یا نه 75000تومان خود شما برای 3روز؟
لطفا ایمیلتون را به من بدهید؟
omidabedi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 12:00 عصر
خانم sonitaj فکر کنم بیشتر به برنامه نویس سر میزنم تا به ایمیلم :لبخندساده:
از طریق پیام خصوصی در خدمتتون هستم.
Jarvis
پنج شنبه 16 آبان 1392, 12:03 عصر
اقای sonitaj فکر کنم بیشتر به برنامه نویس سر میزنم تا به ایمیلم :لبخندساده:
جسارت نباشه ... ولی ایشون خانم هستند! :)
omidabedi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 12:07 عصر
چه اتفاق نادری :)
از کجا فهمیدید ؟؟ :متفکر::متفکر: :چشمک:
تصحیح میکنم.خانم sonitaj
SONITAJ
پنج شنبه 16 آبان 1392, 16:57 عصر
ممنونم آقای صالحی
این اتفاق نادر بخاطر این هست که توی ایران همه چی را مختص آقایون می دوندو اینکه یک خانم می خواهد برنامه نویس بشه،همه تعجب می کنند میشه اتفاق نادر:قهقهه::لبخندساده:
Jarvis
پنج شنبه 16 آبان 1392, 18:20 عصر
از کجا فهمیدید ؟؟ :متفکر::متفکر: :چشمک:
تصحیح میکنم.خانم sonitaj
عجب ! مگه مسئله ریاضیه که از کجا فهمیدم؟! خب نام کاربریشون گویای جنسیت ایشونه دیگه .. سونیتا اسم زن نیست ؟! در اصل SONITA J هستش!
البته ایشون توی فیســــبوک هم با من در ارتباط بودن...
بیخیال ... مسئله به تاپیک ربطی نداره .. ادامش ندید لطفا :لبخندساده:
omidabedi
پنج شنبه 16 آبان 1392, 20:22 عصر
عجب ! مگه مسئله ریاضیه که از کجا فهمیدم؟! خب نام کاربریشون گویای جنسیت ایشونه دیگه .. سونیتا اسم زن نیست ؟! در اصل SONITA J هستش!
البته ایشون توی فیســــبوک هم با من در ارتباط بودن...
بیخیال ... مسئله به تاپیک ربطی نداره .. ادامش ندید لطفا :لبخندساده:
دوست عزیز جنبه شوخی داشت :) فقط همین
زیاد توجه به نام کاربریشون نکردم.
MMSHFE
یک شنبه 19 آبان 1392, 14:47 عصر
طبق وعده قبلی، مجموعه آموزشی تصویری فریمورک Yii به زبان فارسی (توسط خودم) آماده عرضه شد. هزینه تهیه این مجموعه برای افراد عادی 300 هزار تومان و برای اعضای نهاد، 250 هزار تومان درنظر گرفته شده. این مجموعه شامل 13 جلسه است که از ابتدا (دانلود و نصب فریمورک) تا انجام یک پروژه کامل با فریمورک Yii و مباحث مختلفی مثل سیستم Cache و مدیریت خطاها و امنیت و... رو پوشش میده. در جریان جلسات این مجموعه، مرحله به مرحله یک پروژه واقعی با این فریمورک ساخته خواهد شد. علاقمندان میتونن هزینه رو ازطریق سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد (http://epay.itadmins.ir) و یا بصورت کارت به کارت به یکی از کارتهای بانکی مندرج در پست اول، واریز کنن و طی یک پیامک به شماره 30005833000333، اطلاعات پرداخت رو همراه با نشانی دقیق پستی و کد پستی 10 رقمی ارسال کنن تا این مجموعه رو درب منزل تحویل بگیرن. اطلاعات بیشتر در سامانه اطلاع رسانی نهاد موجوده.
-----
ضمناً تا الآن برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
sh.n.n786
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:00 عصر
طبق وعده قبلی، مجموعه آموزشی تصویری فریمورک Yii به زبان فارسی (توسط خودم) آماده عرضه شد. هزینه تهیه این مجموعه برای افراد عادی 300 هزار تومان و برای اعضای نهاد، 250 هزار تومان درنظر گرفته شده. این مجموعه شامل 13 جلسه است که از ابتدا (دانلود و نصب فریمورک) تا انجام یک پروژه کامل با فریمورک Yii و مباحث مختلفی مثل سیستم Cache و مدیریت خطاها و امنیت و... رو پوشش میده. در جریان جلسات این مجموعه، مرحله به مرحله یک پروژه واقعی با این فریمورک ساخته خواهد شد. علاقمندان میتونن هزینه رو ازطریق سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد (http://epay.itadmins.ir) و یا بصورت کارت به کارت به یکی از کارتهای بانکی مندرج در پست اول، واریز کنن و طی یک پیامک به شماره 30005833000333، اطلاعات پرداخت رو همراه با نشانی دقیق پستی و کد پستی 10 رقمی ارسال کنن تا این مجموعه رو درب منزل تحویل بگیرن. اطلاعات بیشتر در سامانه اطلاع رسانی نهاد موجوده.
-----
ضمناً تا الآن 3 نفر برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
درود و ...
این مجموعه آموزشی توسط بنده خریداری شد و برای کسایی که واقعا دوست دارند با یک فریم ورک حرفه ای کار کنند پیشنهاد میشه اما فقط نمی دونم الان من عضو نهاد هستم یا نه آخه به من 270 فروختند :قهقهه: (شوخی)
موفق باشید.
mahmod2000
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:23 عصر
تو این آموزش خودتون صحبت کردید همزمان با آموزش یا توضیحاتتون به صورت تکست هست؟
و اینکه سر فصل آموزشی ها رو جایی دارید بتونیم ببینیم
ممنون
Veteran
یک شنبه 19 آبان 1392, 16:28 عصر
ضمناً تا الآن 3 نفر برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
اخر 3 نفر یا 6 نفر :لبخند:
راستی منم میام :کف:
Jarvis
یک شنبه 19 آبان 1392, 17:08 عصر
منم ثبت نام کردم .. می تونید اسمم رو تو لیست ببینید :لبخند:
MMSHFE
یک شنبه 19 آبان 1392, 17:53 عصر
تو این آموزش خودتون صحبت کردید همزمان با آموزش یا توضیحاتتون به صورت تکست هست؟
و اینکه سر فصل آموزشی ها رو جایی دارید بتونیم ببینیم
ممنون
آموزشها Vocal هست (صحبت میشه و متنی نیست).
سرفصل مطالب:
آشنایی با Yii
ساختار MVC
سیستم مدیریت آدرسها در Yii
آدرس دهی مبتنی بر ارتباط اشیاء و کلاس Active Record
نصب Yii
پروژه Hello World
معرفی Gii
اضافه کردن محتوای پویا
سیستم ارتباطی بین کنترلر و مدل و ویو در MVC در Yii
برنامه مدیریت پروژه تحت وب
تشریح جزئیات و کلیات پروژه
ساختار صفحات و پوشه ها
ساخت یک برنامه جدید
ساخت دیتابیس
نحوه تعامل Yii با دیتابیسها
بررسی صحت اتصال به دیتابیس
استفاده از کنسول خط فرمان Yii
تست برنامه با استفاده از PHP Unit
ساخت CRUD در Yii
مفهوم Migration و نقش آن در ساخت دیتابیس در Yii
اصول نامگذاری در Yii
ساخت مدل و کنترلر و ویو با استفاده از Gii
اعتبارسنجی مقادیر کاربر در فرمها
طراحی Schema در دیتابیس
ساخت Relations در دیتابیس
ساخت اشیاء با کمک Relations
اصلاح دیتابیس و مدل مربوطه بعد از ساخت
مفهوم و نحوه استفاده از فیلترها در Yii
اصلاح فرمهای پیش ساخته توسط Gii
تغییر کنترلر و مدل و ویو
تفاوت کاربر مدیر و معمولی
مدیریت کاربران و سطوح دسترسی در Yii
Simple Access Control Filter
Role Based Access Control یا به اختصار RBAC و پیاده سازی آن در Yii
بررسی سطح دسترسی کاربران قبل از انجام اعمال مختلف
اضافه کردن قابلیت به پروژه با استفاده از سیستم Widget و Portlet
تولید فید RSS برای پروژه با کمک Zend Framework و نحوه ادغام Yii با سایر فریمورکها
تولید لینکهای سازگار با اصول SEO
تغییر نمای ظاهری برنامه
استفاده از قالبهای مختلف در برنامه
مفهوم و نحوه استفاده از Layout
مفهوم Module در Yii
ساخت یک ماژول جداگانه برای مدیریت سایت
آماده سازی پروژه برای ارائه نهایی
سیستم گزارش گیری (Logging) و انواع آن در Yii
سیستم مدیریت خطا
سیستم کش (Cache) و انواع مختلف آن در Yii
کاربرد APC و سیستمهای کش سمت سرور
ترفندهای بهینه سازی Performance برنامه در سرور
سخن پایانی
MMSHFE
یک شنبه 19 آبان 1392, 17:54 عصر
اخر 3 نفر یا 6 نفر :لبخند:
راستی منم میام :کف:
الآن شدن 7 نفر
MMSHFE
یک شنبه 19 آبان 1392, 18:04 عصر
لینک مستقیم ثبت نام در نشست سوم و همچنین خرید بسته آموزشی Yii توی امضام بطور جداگانه اضافه شد. از سایر دوستان هم میخوام با درج این لینکها در امضای خودشون، اطلاع رسانی کنن.
p30online
یک شنبه 19 آبان 1392, 23:31 عصر
-----
ای کاش این بحث را انتقال می دادید به یک تاپیک دیگر تا دوستان که از این آموزش استفاده می کنند اگه یه جایی مشکل داشتند سوال می کردند !حالا هر طور خود شما صلاح می دونید ! بابت زحمتی که کشیدید باز هم خیلی خیلی ممنونم !
با تشکر فراوان
MMSHFE
دوشنبه 20 آبان 1392, 08:26 صبح
انجام شد. لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?427311-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Yii-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-(%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1))
farzad1120
دوشنبه 20 آبان 1392, 10:45 صبح
-----
ضمناً تا الآن برای نشست شیراز 6 نفر ثبت نام کردن.
تو این مجموعه خیلی خوب و ساده توضیح داده شده. با تشکر از زحمات شما.
SONITAJ
سه شنبه 21 آبان 1392, 11:09 صبح
ثبت نام کردم... اینم من :چشمک:
یه سوال:توی سامانه پرداخت آنلاین نهاد یوزر و پسورد می خواد من ایمیل و پسورد ایران نهادم را زدم ولی کار نکردچیزدیگه ایی باید بزنم که فعال بشه؟ مجبورشدم کارت به کارت کردم.
MMSHFE
سه شنبه 21 آبان 1392, 12:06 عصر
نه اون ورود مربوط به مدیریت هست. شما فقط با کلیک روی دکمه پرداخت و تکمیل فرم، باید مبلغ رو واریز کنید. تا الآن 8 نفر ثبت نام کردن.
MMSHFE
سه شنبه 21 آبان 1392, 12:10 عصر
راستی یادم رفت بگم، کسانی که مجموعه آموزش Yii رو خریداری میکنن، اون رو در قالب یک USB Flash Memory با ظرفیت 8 گیگابایت (بعنوان هدیه) دریافت خواهند کرد.
MMSHFE
چهارشنبه 22 آبان 1392, 12:15 عصر
خوشبختانه تونستم با یک شرکت برای تکثیر و توزیع پکیج قرارداد ببندم و این پکیج برروی DVD آماده عرضه شده و قیمت پکیج آموزش Yii برای افراد عادی 75 هزار تومان و اعضای نهاد 50 هزار تومان شد. امیدوارم این تغییر قیمت باعث استقبال بیشتر افراد بشه.
mahmod2000
چهارشنبه 22 آبان 1392, 17:29 عصر
برای واریز وجه قیمت جدید باید باز از سامانه اقدام کنیم؟
MMSHFE
چهارشنبه 22 آبان 1392, 17:29 عصر
بله. قیمتهای سامانه اصلاح شده.
omidabedi
پنج شنبه 23 آبان 1392, 18:17 عصر
اقای شهرکی من اطلاعات لازم برای عضویت در نهاد رو براتون ایمیل کردم هنوز توی دیتابیس نهاد ثبت نشده ؟
MMSHFE
جمعه 24 آبان 1392, 05:46 صبح
از کلیه اعضای محترم ایران نهاد تقاضا میکنم که برای خارج کردن شماره از بلک لیست مخابرات (فعال کردن پیامکهای تبلیغاتی)، از خطوط همراه اول عدد 2 رو به شماره 8999 و برای خطوط ایرانسل عدد 1 رو به 5005 ارسال کنید. در غیر اینصورت پیامکهای ایران نهاد به دست شما نخواهد رسید.
MMSHFE
جمعه 24 آبان 1392, 21:19 عصر
دوستان عزیز درسته که تاریخ نشست توی دیماه هست ولی قرار شد دیگه ثبت نام رو نگذارین برای روزهای آخر تا کسانی که کمی تردید دارن هم با دیدن جمعیتی که قراره دور هم جمع بشن، انگیزه بیشتری برای مشارکت پیدا کنن. ضمناً توصیه میکنم این نشست رو ا دست ندین چون خیلی از صحبتهای مهم مثل سیاستهای سودرسانی نهاد و سیستم گردش و توزیع درآمد و نحوه توزیع پروژه ها و سیستم آموزشی و کلی مباحث دیگه توی نشست قراره مطرح بشه. پس یه جورایی حضور همه کسانی که به نهاد برای تغییر اوضاع کاریشون دل بستن، ضروریه. کماکان تعداد شرکت کنندگان 7 نفره.
Jarvis
جمعه 24 آبان 1392, 23:43 عصر
چند تا پست قبل گفتید تعداد ثبت نام کنندگان 8 نفره .. الان شد 7 نفر ؟!!!
MMSHFE
شنبه 25 آبان 1392, 06:51 صبح
اون هفت نفر با من و آقا مهرداد بود، این 8 نفر بدون ما دو تا :لبخند:
کلاً تا الآن 10 نفر توی نشست حاضر خواهند بود (با من و آقا مهرداد)
mohsen6500
شنبه 25 آبان 1392, 07:51 صبح
سلام
من فعلا دستم خالیه اما تا اوایل ماه بعد (آذر) حتما ثبت نام می کنم
یعنی دقیقا آخرای هفته ی آینده!
omidabedi
شنبه 25 آبان 1392, 09:39 صبح
اقای شهرکی در مورد مکان نشست نیاز به برگه ی ارم دار هست.
باید توضیحی کوچک در مورد نهاد و رسمیت اون بدید.
تعداد روز ها و ساعات
امکانات درخواستی
ظرفیت مکان
امکانات اضافی (خوابگاه و ....)
چند نکته:
1.توی درخواست بطور حتم ننویسید که مثلا حتما خوابگاه میخوایم یا حتما....
مثلا بنویسید (ببخشید که اینجوری میگم): برای اسکان اعضا اگر امکان پذیر هست مساعدتی بفرمایید
اینجوری درخواستمون رو احتمالش کمتره رد کنن.
درمورد اینکه از اعضا بابت کلاسا هزینه دریافت میشه هم چیزی نگید چون به این بخش مربوط نمیشه و باید با مرکز ای تی صحبت بشه.
اینارو توضیح بدید برای من بفرستید تا پیگیر مکان نشست باشم اگر هنوز قطعی نشده.
ظاهرا طی اخرین صحبتی که با هم داشتیم مکان نشست شهرک صدرا بوده که ظاهرا گفتن رایگان در اختیار ما میزارن
لطفا در این مورد توضیح بدید
با تشکر
MMSHFE
شنبه 25 آبان 1392, 09:54 صبح
مکان نشست قطعی نبوده و نیست. دانشگاه آزاد شهرک صدرا گفته اگه بخواین، مکان نشست رو رایگان در اختیار میگذارن که البته بدون اسکان هست و از شهر هم تقریباً 45 دقیقه فاصله داره. متن نامه رو در سربرگ رسمی براتون ایمیل میکنم تا درصورتی که دیدین مشکلی نداره، Print بگیرین و تحویل بدین.
omidabedi
شنبه 25 آبان 1392, 09:55 صبح
متشکر میشم.
omidabedi
شنبه 25 آبان 1392, 10:10 صبح
در ضمن درخواست رو بصورت doc بفرستید چون ممکن هست بخوام برای چندجا دیگه هم استفاده کنم نیاز به ویرایش داشته باشه.
ممنون
MMSHFE
شنبه 25 آبان 1392, 14:47 عصر
از اونجا که نامه در سربرگ رسمی نوشته میشه، امکان ارسال بصورت فایل Word رو ندارم چون باید نامه ها شماره بخورن و در دفتر اندیکاتور ثبت بشن. ضمن عرض شرمندگی، نامه رو بصورت تصویر (البته با کیفیت خوب) براتون میفرستم. امیدوارم ناراحت نشین و شرایط و ملزومات مکاتبات اداری رو درک کنید.
Jarvis
شنبه 25 آبان 1392, 18:30 عصر
خب جناب عابدی شما مشخصات نامه ها رو بدید به آقای شهرکی تا طبق مشخصات براتون نامه صادر کنن
omidabedi
شنبه 25 آبان 1392, 19:33 عصر
خب جناب عابدی شما مشخصات نامه ها رو بدید به آقای شهرکی تا طبق مشخصات براتون نامه صادر کنن
مشخصات رو دادم
چون فقط روی یکجا حساب نکردم و دارم با چند جا دیگه هم مکاتبه میکنم گفتم فرم خام و قابل ویرایش باشه.
Jarvis
شنبه 25 آبان 1392, 20:22 عصر
مشخصات رو دادم
چون فقط روی یکجا حساب نکردم و دارم با چند جا دیگه هم مکاتبه میکنم گفتم فرم خام و قابل ویرایش باشه.
میدونم .. منم منظورم این بود که مشخصات هر نامه رو بصورت جداگانه بهشون بدید... تا نامه جداگانه براتون صادر کنن. مثلا محل A یه سری مشخصات داره .. محل B و...
omidabedi
شنبه 25 آبان 1392, 21:19 عصر
منظورتونو متوجه شدم.خواستم دیگه برای هرجا نخوام به ایشون پیام خصوصی بدم چون سرشون شلوغه :)
یکجا پیدا شده هم از نظز مکانی هم از نظر محیط و هم ظرفیت (حدود 35 نفر) مناسب نشست هست و فقط ویدئو پرژکشن نداره که اونم جور میشه
$ M 3 H R D A D $
شنبه 25 آبان 1392, 22:07 عصر
خواستم از زحمات جناب آقای عابدی و خانم جعفری اگه اشتباه نکنم و کلیه دوستانی که برای نشست شیراز در حال برنامه ریزی و زحمت هستند تشکر کنم
omidabedi
یک شنبه 26 آبان 1392, 00:19 صبح
خواهش میکنم.تنها کمکی هست که از ما برای این جامعه ی تازه متولد شده بر میاد و دریغ نمیکنیم.
***BiDaK***
یک شنبه 26 آبان 1392, 18:40 عصر
اون هفت نفر با من و آقا مهرداد بود، این 8 نفر بدون ما دو تا :لبخند:
کلاً تا الآن 10 نفر توی نشست حاضر خواهند بود (با من و آقا مهرداد)
منو سبحانو جزو آمار حساب کردید؟فک کنم 12 نفریم
SONITAJ
یک شنبه 26 آبان 1392, 23:33 عصر
سلام
آقای شهرکی شما نامه را فکس کردید؟
MMSHFE
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:27 صبح
منو سبحانو جزو آمار حساب کردید؟فک کنم 12 نفریم
با حساب شما دو نفر شدیم 10 نفر. 2 نفر انصراف دادن.
MMSHFE
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:29 صبح
سلام
آقای شهرکی شما نامه را فکس کردید؟
راستش هنوز نه. متنش آماده است ولی منتظرم آقای عابدی اطلاعات مرکز IT رو برام بفرستن چون خوابگاه هم میتونه در اختیار بگذاره و همزمان برای هر دو بفرستیم ببینیم شرایط کدوم یکی بهتر میشه چون دانشگاه صدرا خوابگاه نداره و از شهر هم 45 دقیقه دوره و درمقابل مرکز IT این مشکلات رو نداره ولی هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم. میخوام ببینم کدوم بهتره.
Veteran
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:41 صبح
زیاد روی اینکه چند نفر شرکت میکنن بحث نکنیم بهتره به نظرم،اصلا چه لزومی داره که تعداد شرکت کنندگان بالا باشه ؟
نذری که نمیخوایم بدیم،میخوایم یکم صحبت کنیم
ی کاری قراره انجام بشه که به نفع همه هست ! حالا در کنار این مورد یک کارگاه هایی هم برگذار میشه تا دوستان انگیزه داشته باشن بیان/پکیج اموزشی هم که قیمت کاهش پیدا کرد به لطف اقای شهرکی
حالا که خودشون نمیخوان خب دیگه چرا خودمون رو اذیت کنیم ! اگر به بحث امار باشه خب من میتونم بچه های محله رو هم بیارم ! با فرض اینکه برنامه نویسن ! اما اومدنشون چه فایده ؟ باید بیایم 1 روز به نشست اضاف کنیم تا بهشون توضیح بدیم که جریان چیه اصلا چرا میخوایم اینکارو انجام بدیم تا تازه باما هماهنگ بشن !
خیلی از اونهایی هم که میان (از جمله خودم) فقط گوش میدیم !
به نظرم توی این نشست اول ما صحبت کنیم(بچه ها نظراتشون رو بگن) بعد اقای شهرکی :لبخند: چون ایشون که صحبت میکنن،دیگه کمتر ما میتونیم صحبت کنیم چراکه ناخوداگاه فکرمون میره سمت حرف های ایشون و دیگه راه حلی به ذهن ما نمیرسه
از 10 تا که دیگه کمتر نمیشیم ! میشیم ؟
MMSHFE
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:50 صبح
بحث پوشش دادن هزینه هاست و اینکه این نشست اهمیت بیشتری داره و بعداً خیلیها مدعی میشن ما نبودیم که حرفهامون رو بزنیم و اینجور حرفها وگرنه کارگاه هم به قول شما بهانه است که افراد بیشتری بیان. تعداد هم ممکنه کمتر بشه. مثل همون 2 نفر که انصراف دادن. بعدش هم فکر کنید توی دانشگاه یا مرکز IT میخوام سالن بگیریم و 7 - 8 نفر جمع بشیم. اون ارگان چه قضاوتی درباره ما میکنه؟! چطور میخوایم بگیم که قراره یه کار بزرگ انجام بشه؟ دانشجوها رو چطور جذب نهاد کنیم؟ نمیگن همین 7 - 8 نفر میخوان اوضاع IT رو متحول کنن؟! اگه کسی وقت و حوصله داره بگه تا شماره اعضای نهاد رو در اختیارش بگذارم و یکی یکی زنگ بزنه باهاشون صحبت کنه وگرنه حتی شده خودم هم زنگ بزنم، باید حداقل از یک جامعه 90 نفری، 20 نفر رو بتونیم توی نشست جمع کنیم. خداییش میزان فعالیت و شور و شوق اعضا حسابی آدمو دلسرد میکنه.
MMSHFE
دوشنبه 27 آبان 1392, 09:59 صبح
ضمناً این پکیج آموزش Yii رو از بین 24 نفر اعضای دپارتمان PHP و کلاً 90 نفر اعضای ایران نهاد، فقط 11 نفر تا حالا تهیه کردن. الزامی به خرید این پکیج نیست ولی با توجه به اینکه Yii فریمورک رسمی ایران نهاد هست، همه اعضا دقت کنن که برای انجام پروژه ها باید به این فریمورک مسلط باشن. درنتیجه یا با خرید این پکیج از راهنماییهای تصویری اون استفاده کنید و یا اینکه با همون eBookها که قبلاً در اختیارتون گذاشته شده و یا رفتن به کلاسهای آموزشی و هر روش دیگه که خودتون صلاح میدونید، به این فریمورک مسلط بشین. بعداً نگین چرا نهاد بهم پروژه نمیده!
MMSHFE
دوشنبه 27 آبان 1392, 10:10 صبح
بحث نذری دادن نیست. بحث اینه که این نشست خیلی مهمه چون اولین نشست نهاد هست که میخواد درمورد شروع و نحوه فعالیتهای نهاد که به اعضا مربوط میشه صحبت بشه نه درمورد ثبت و کارهای راه اندازی خود نهاد. ضمناً باید هزینه های رزرو سالن و تأمین غذا و... هم پوشش داده بشه. بعلاوه خیلیها بعداً میان مدعی میشن که ما در جریان نبودیم و ما هم حرف داشتیم و فلان قانون رو قبول نداریم و از این حرفها وگرنه کارگاه آموزشی و eBook و... همونطور که خودتون گفتین، بهانه است که اعضای بیشتری شرکت کنن. اگه کسی وقت و حوصله (و هزینه!) داره، بگه تا شماره اعضای ایران نهاد رو در اختیارشون بگذارم تا تک تک زنگ بزنه و صحبت کنه و متقاعدشون کنه که شرکت کنن وگرنه بگین که خودم یکی یکی زنگ بزنم چون واقعاً جلوی ارگانی که قراره سالن رو در اختیارمون بگذاره زشته که با 7-8 نفر شرکت کنیم، تازه بخوایم دانشجوها رو هم جذب کنیم. نمیگن همین 7-8 نفر میخوان اوضاع IT کشور رو متحول کنن؟! یکم به فکر وجهه بیرونی ایران نهاد هم باشیم بد نیست. با این فعالیتی که اعضای محترم نشون میدن، خداییش آدم دلسرد میشه. با این تعداد، نشست برگزار نشه آبرومون محفوظ تره.
-----
پاورقی: حالا باز بیاین بگین بریم توی پارک دور هم بشینیم حرف بزنیم. چرا نمیخواین یکم به کاری که مربوط به آینده شغلی خودتونه، به نهادی که خودتون توش عضو هستین و میخواین چهار روز دیگه به این عضویت افتخار کنید، شخصیت بدین و توی جلساتش شرکت کنین؟ نکنه واقعاً انتظار دارین بشینین توی خونه و ایران نهاد زندگیتون رو متحول کنه؟!
omidabedi
دوشنبه 27 آبان 1392, 12:31 عصر
راستش هنوز نه. متنش آماده است ولی منتظرم آقای عابدی اطلاعات مرکز IT رو برام بفرستن چون خوابگاه هم میتونه در اختیار بگذاره و همزمان برای هر دو بفرستیم ببینیم شرایط کدوم یکی بهتر میشه چون دانشگاه صدرا خوابگاه نداره و از شهر هم 45 دقیقه دوره و درمقابل مرکز IT این مشکلات رو نداره ولی هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم. میخوام ببینم کدوم بهتره.
با سلام
اطلاعات پ.خ شد.
بعد یک نکته اینکه با اینکه من همه ی تلاشمو میکنم که بشه ممکن هست با درخواست موافقت نشه.
از این رو نباید به یکجا فکر کنیم.بنظرم اگر صلاح هست برای اونجا هم فکس کنید.
من خودم در کنار این دارم جاهای دیگه رو بررسی میکنم.
به چند نفر سپردم اما متاسفانه اکثر سالن های همایش و ... که متناسب با کار ماست تا اخر دی ماه رزرو شده.بعضی هاشونم که قیمت بالایی دادن و مناسب نیستن
SONITAJ
دوشنبه 27 آبان 1392, 12:35 عصر
مرکزITنسبت به صدرا مزایای بیشتری داره مخصوصا خوابگاه ولی مرکزIT جز ارگانهای دولتی به حساب می آید آیا حاضرند نوی 3روز تعطیلی باز باشند و سالنشون را به ما اجرا بدهند؟
abd1mr
دوشنبه 27 آبان 1392, 14:12 عصر
آخییییییییییییییییییییش
بالاخره خوندن 1405 تا پست تموم شد.:عصبانی++:
نگین چه آدم بیکاری. اتفاقا خیلی خیلی کار داشتم ولی واسم مهم بود.:متفکر:
***BiDaK***
دوشنبه 27 آبان 1392, 14:52 عصر
آخییییییییییییییییییییش
بالاخره خوندن 1405 تا پست تموم شد.:عصبانی++:
نگین چه آدم بیکاری. اتفاقا خیلی خیلی کار داشتم ولی واسم مهم بود.:متفکر:
خوب نتیجه چی شد؟:لبخند:
abd1mr
دوشنبه 27 آبان 1392, 16:36 عصر
نتیجه اینکه فعلا تصمیم گرفتم عضو بشم ولی نمی دونم فرصت می کنم نشست را بیام یا نه.
l_attraction
دوشنبه 27 آبان 1392, 22:30 عصر
سلام
میشه در مورد برنامه های نشست شیراز توضیح بدین؟اینکه دقیقا قراره چه کارهایی انجام بشه(موضوع صحبتها،کارگاههاو...)؟ ممنون
SONITAJ
دوشنبه 27 آبان 1392, 22:48 عصر
سلام
از پستهای صفحه 30به بعد بخون متوجه می شوید توی نشست شیراز قرار چه کاری انجام بشه.یکی از مباحثی که قراره توی نشست شیراز بررسی بشه بحت درآمد زایی و موارد مربوط به اون هست. این چند صفحه رو مطالعه کنی کاملا متوجه می شوی.
abd1mr
سه شنبه 28 آبان 1392, 08:59 صبح
میگم دوستان ، من برای عضویت فقط پیامک دادم. مدارک را هم باید به رایانامه ی آقای شهرکی بفرستم؟ در ضمن تا کی می تونم برای نشست خبر حضورم را بدم؟
MMSHFE
سه شنبه 28 آبان 1392, 10:23 صبح
بعد از عضویت باید نام و نام خانوادگی حقیقی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی (با کیفیت مناسب) رو به ایمیل mmshfe@gmail.com بفرستید تا شناسه شما فعال و رمز ورود براتون پیامک بشه. برای نشست هم تا یک هفته قبل از برگزاری وقت هست ولی ترجیحاً هرچه زودتر ثبت نام کنید بهتره چون انگیزه دیگران هم افزایش پیدا خواهد کرد.
amin7x
سه شنبه 28 آبان 1392, 10:45 صبح
سلام آقای شهرکی
من یه چند روزی دور بودم از جریان نهاد و... (المپیاد ملی مهارت بودم).
توی المپیاد به دوستان درباره این نهاد گفتم.
نشست بعدی اگه اشتباه نکنم افتاده شیراز.
میخواستم بدونم من پکیج آموزش Yii رو بخرم بهتره یا توی نشست شرکت کنم و آموزش ببینم بهتره؟
MMSHFE
سه شنبه 28 آبان 1392, 11:54 صبح
بنظر من اگه همه دوستان پکیج رو تهیه کنن، توی نشست راحتتر توضیحات رو متوجه میشین و میتونیم کارگاه رو بصورت رفع اشکال برگزار کنیم.
amin7x
سه شنبه 28 آبان 1392, 15:07 عصر
راستی آقای شهرکی دمو فیلم آموزشی آماده شده؟
MMSHFE
سه شنبه 28 آبان 1392, 16:04 عصر
هنوز نه وقت نکردم کاملش کنم.
mahmod2000
سه شنبه 28 آبان 1392, 16:09 عصر
آقای شهرکی تو این آموزش به خوبی و اصولی توضیح میدن
البته تو این 3 تا ویدئویی که دیدم فعلا..
MMSHFE
چهارشنبه 29 آبان 1392, 09:41 صبح
اگه ممکنه، سایر دوستانی که پکیج به دستشون رسیده هم نظرشون رو بگن تا اگه پکیج خوب و مفید بوده، بقیه هم متقاعد بشن تهیه کنن. حرف منو که گوش نمیدن، شاید حرف شما رو باور کنن. :چشمک:
shpegah
چهارشنبه 29 آبان 1392, 11:26 صبح
دوستان ببینید اینکه افراد سلایق مختلفی دارند وممکنه نظرات متفاوت باشه توش بحثی نیست ولی به نظر من خیلی مهمه که وقتی مبحثی رو آموزش میدی بدونی مخاطبت کیه تا هم در خور سلیقه اون وهم در حد فهمش آموزش بدی
من ایبوکها و کتاب آقای برجیانو خوندم انصافا خوب بود وتقریبا همه مباحث رو پوشش داده ولی کسی مثل من که باهیچ کدام از فریمورکهای پی اچ پی آشنایی نداشتم درکش برام مشکله چون مباحث ریشه ای و به قول ما الگوریتمی جلو نمیره یک دید کلی میده منتها نمیدونی چطوری باید پروژه ات روهندل کنی همش باید رجوع کنی به مطالب خونده شده وبعدهم بیشتر سردر گم میشی ولی در آموزشهای جناب مهندس شهرکی :
من دیشب دریافت کردم وسه جلسه را دیدم مزایای اون نسبت به کلاس رفتن اینکه
اول اینکه ساعت آموزشو به دلخواه انتخاب میکنید
دوم به دلخواه هرکجا رونفهمیدیم عقب جلو میکنیم
سوم نیازی به جزوه برداری مانند رفتن به کلاس نداری
ومزایا نسبت به کتاب
1- مجبوریم الگوریتمی پیش بریم پس با خطا ها ومشکلاتی که ممکن است برخورد کنیم برخورد ونحوه رفع آن هم مشخص میشود
2- لحظه به لحظه هر موضوعی که بحث میشه نکته به نکته اش توضیح ویاد آوری میشود ونکات جانبی کار هم درنظر گرفته میشود
3- مخاطبین جناب شهرکی اعضای نهاد و اکثرا افراد این تالار هستندوبه دلیل مدیریت این بخش شناخت اجمالی روی روحیات افراد پیدا کرده مانند این است که در کلاس مخاطبین را میبینند واز طرفی یک تاپیک اختصاصی برای رفع اشکال قرار داده اند
پیشنهاد من این است که اگر با ییی آشناهم دارید این پکیج را تهیه کنید چون در هر حال یک پروژه کامل باتمام جزئیات دارید که برای رفع مشکلاتتون میتونید از اون استفاده کنید
برای شروع هرکاری به هرحال باید هزینه کنید این حداقل هزینه ای ست که از آن حداکثر نتیجه را میگیرید
برای همه آرزوی موفقیت میکنم
shpegah
چهارشنبه 29 آبان 1392, 12:50 عصر
علاوه براین برای اعضای نهاد شروع خوبی است برای هم آوا وهماهنگ کردن اعضا برای اینکه بتونیم یک تیم موفق بشیم از نظر روانشناسی باید بیشتر هموبشناسیم ونقاط قوت وضعف همو بدونیم یکسری اصول یکسانی یادبگیریم وحتی از اصطلاحات مشترکی استفاده کنیم مثلا همه ریتم یکسانی رو برای تلفظ ییی بکارببریم این خودش باعث انسجام یک تشکل میشه که مخصوصا برای تشکلهای محیطهای مجازی ضروریه گرچه بنده خودم هم تابحال توفیق شرکت در جلسات حضوری رو نداشتم ولی واقعا این روابط باعث شناخت بیشتر اعضا ورسیدن به وحدت و نتیجه مطلوب خواهد شد
qartalonline
پنج شنبه 30 آبان 1392, 15:26 عصر
ممنون آقای شهرکی بابت آموزش فریمورک Yii، فعلا جلسه اول رو دیدم آموزشتون بسیار روان هستش.
من قبلا با php آشنایی داشتم ولی با استفاده از آموزش های موجود شما در این تالار تنوستم خیلی از مباحث مهم php از جمله oop و mvc رو به راحتی یاد بگیرم، حالا هم با این آموزش ویدیوی با اینکه هیچ گونه اطلاعات قبلی در مورد فریمورک Yii نداشتم تو همین جلسه اول مباحث زیادی رو به راحتی یاد گرفتم.
Jarvis
پنج شنبه 30 آبان 1392, 23:42 عصر
ضمن تشکر از دوستان خواستم به اطلاع دوستان برسونم که من و آقای شهرکی تا شنبه درگیر یه سری کارها و مسائل هستیم که اگه خودشون صلاح دونستن میگن چیه... دوستان اگه کاری دارید بزارید برای شنبه به بعد که ایشون یکم سرشون خلوت تر بشه! و خبر خوش این که صفحه ی توئیتر نهاد هم راه اندازی شده و دوستان می تونن نهاد رو Follow کنن که البته از چند روز دیگه ریز به ریز رویداد ها و اخبار نهاد توی صفحه ی توئیتر منتشر میشه و می تونید دنبال کنید. اینم آدرسش : http://twitter.com/Iran_Nahad ضمنا منتظر سورپرایز های دیگه ای هم باشید! موفق و مؤید باشید.
$ M 3 H R D A D $
جمعه 01 آذر 1392, 13:37 عصر
جا داره یک نکته و یاد آور بشم :
برندی که ما قرار بود تو وب اونو تکثیر و تبلیغ کنیم اسم " نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران بود " که یک هدف بزرگش به رسمیت شناختن شغی با نام "برنامه نویسی " هست !
لطفا دوستانی که صفحات فیسبوک و توئیتر یا یوتیوبب دارند اسم ایران نهاد اسمی نیست که بخوایم برندش کنیم !
دقیقا مد نظر حد اقل بنده به عنوان شروع کننده این داستان جمله " نهاد حمایت از برنامه نویسان " بوده و فکر میکنم دوستان دگه هم با همین اسم موافق هستند
نهاد حمایت از فعالان حوزه IT ! حوژه گسترده IT مد نظر ما نبود و ما دید و تخصص مربوط به کلیه حوزه های آی تی نداریم ! و شاید مشکلی هم نباشه اونجا که بخوایم رفعش کنیم !
من اظ آقای شهرکی میخوام که دلیل این تغییر عنوان و توضیح بدند به همه ما چون حس میکنم داریم از اهداف اصلیمون خارج میشیم !
انشا الله تو نشست شیراز دوباره من یک مروری کنم به اهداف اصلیمون | شاید دلیل رغبت نداشتن خیلی ا افراد تازه نبودن کارهای ما باشه !
چون سر همه چیز تو سر و کله هم میزنیم الا اینکه قرار بود چیکار کنیم !
از روند پیش اومده اصلا راضی نیستم !
abd1mr
جمعه 01 آذر 1392, 17:49 عصر
آره من هم صحبت آقا مهرداد را قبول دارم و توی پایگاه خبری ایران نهاد هم این مطلب رو نوشته ام:
یه چیزی بگم. شاید جاش اینجا نیست و شاید الان دیر شده دیگه ولی می گم شاید الان هم بشه کاری کرد.
این اسمی که برای نهاد انتخاب کردین اصلا ربطی به برنامه نویسی یا رایانه و ... نداره. اسمی خوبه که به محض شنیده شدن ، یه تصوری از اون موضوع مربوطه به طرف بده.
چیزی که توی اسم «ایران نهاد» برجستگی داره نهاد هست که معناش اصلا ربطی به رایانه و اینها نداره. مردم به یاد نهاد های خیریه و اینها می افتن. و همچنین این اسم مثل اینه که بگیم «ایران شرکت» که شرکت یه اسم عام هست و همه منتظرن که بفهمن اسم این شرکت یا نهاد چی هست.
فرستنده: مهدی ربانی تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰ ۱۴:۴۷:۰۹ شناسه در سایت برنامه نویس: abd1mr (http://barnamenevis.org/member.php?279613-abd1mr)
omidabedi
جمعه 01 آذر 1392, 20:19 عصر
با سلام
یک خبر + یک سوال
سوال:
اقای شهرکی درخواست نامه برای اداره ی فنی حرفه ای چی شد؟
خبر:
دوستانی که توی شیراز بدنبال مکان هستن و جاهایی رو پیدا میکنن که مستلزم داشتن معرفی نامه از طرف اداره ی ارشاد هست,مشکلی نداره با من هماهنگ کنن ردیف میکنم.
فقط قبلش ببینید اونجا با شرایط تعیین شده (کیفیت مکان-قیمت-مکان) مطابقت داره یا نه و در اون روزها خالی هست,میدن به ما ....
***BiDaK***
شنبه 02 آذر 1392, 06:38 صبح
آره من هم صحبت آقا مهرداد را قبول دارم و توی پایگاه خبری ایران نهاد هم این مطلب رو نوشته ام:
یه چیزی بگم. شاید جاش اینجا نیست و شاید الان دیر شده دیگه ولی می گم شاید الان هم بشه کاری کرد.
این اسمی که برای نهاد انتخاب کردین اصلا ربطی به برنامه نویسی یا رایانه و ... نداره. اسمی خوبه که به محض شنیده شدن ، یه تصوری از اون موضوع مربوطه به طرف بده.
چیزی که توی اسم «ایران نهاد» برجستگی داره نهاد هست که معناش اصلا ربطی به رایانه و اینها نداره. مردم به یاد نهاد های خیریه و اینها می افتن. و همچنین این اسم مثل اینه که بگیم «ایران شرکت» که شرکت یه اسم عام هست و همه منتظرن که بفهمن اسم این شرکت یا نهاد چی هست.
فرستنده: مهدی ربانی تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰ ۱۴:۴۷:۰۹ شناسه در سایت برنامه نویس: abd1mr
ایران نهاد فقط یک اسم دامینه چون نه توو ثبت شرکت فک کنم همچین اسمی نیست و نه تو اسم برند که قراره ثبت بشه.
و اینها تو صحبتهای بابل و اصفهان با آقای شهرکی گفته شده.
MMSHFE
شنبه 02 آذر 1392, 08:06 صبح
اسم ایران نهاد توسط اعضای شرکت کننده در نشست انتخاب شده و یکی از مهمترین اصول انتخاب Brand اینه که کوتاه باشه. نهاد حمایت از برنامه نویسان ایران یا نمیدونم هر اسم دیگه، نمیتونه Brand باشه و بیشتر Description هست تا اسم. اما اینکه چرا فعالان حوزه IT رو گفتیم، به این دلیله که مثلاً CSS کار، برنامه نویس نیست. گرافیست، برنامه نویس نیست. کسی که توی نشریه داره فعالیت میکنه برنامه نویس نیست. درحالی که ما قصد داریم از همه این افراد حمایت کنیم. درسته که برای شروع، تصمیم گرفتیم با جامعه PHPکارها کار کنیم که تسلط بیشتری روی این فیلد داریم ولی چشم اندازمون چیز دیگه بوده و فکر نمیکنم «نهاد حمایت از فعالان حوزه IT» چیزی خلاف اون رو برسونه. بهرحال Description ما چیزیه که همه ما رو باهاش به خاطر میسپرن. میتونیم توی سایت، توییتر، فیسبوک و... بگیم که فاز اول کارمون فقط PHP کارها هستن. فاز بعدی میتونه وب دیزاینرها باشه. فاز بعدی کل برنامه نویسان و در نهایت کل فعالان حوزه IT. حتی بازاریابها. قرار نیست از کسی که زحمت میکشه محصولات ما و سایرین به فروش برسن حمایت کنیم؟ اون با مشکلات اینچنین درگیر نیست؟ کارش دست کم گرفته نمیشه؟ نرخ مشخص و کارشناسی شده داره برای فعالیتش؟ پس میبینید که درد اونهم با ما مشترکه. بهرحال توی نشست شیراز بیشتر میتونیم درخصوص اینگونه موارد صحبت کنیم.
-----
راستی کانال یوتیوب ایران نهاد هم راه اندازی شده که فیلمهای نشستها و کلیپهایی که خواهیم ساخت رو اونجا میگذاریم. فعلاً آدرسش اینه:
http://www.youtube.com/channel/UCR0hoMCfzPjfmOvI7wvz1ow
ولی به مرور با افزایش بازدید و... آدرس اختصاصی بهمون میدن (مثلاً http://www.youtube.com/channel/iran_nahad)
MMSHFE
شنبه 02 آذر 1392, 08:08 صبح
ضمن تشکر از دوستان خواستم به اطلاع دوستان برسونم که من و آقای شهرکی تا شنبه درگیر یه سری کارها و مسائل هستیم که اگه خودشون صلاح دونستن میگن چیه...
فکر نمیکنم با توجه به اینکه نتیجه دلخواه رو نگرفتیم، نیازی باشه الآن مطرح کنیم و بگذاریمش برای نشست شیراز ولی دوستان بد نیست همینقدر بدونن که بدترین تجربه کاریمون بود. تجربه ای که هرگز تکرار نمیکنیم و البته مرتبط با ایران نهاد هم بود. تنها چیز خوبی که از این تجربه عایدمون شد، دامین inahad.co بود که برای ایران نهاد گرفتیم.
Veteran
شنبه 02 آذر 1392, 08:27 صبح
اگر به قول معروف این سیستم هم یک اتاق فکر داشته باشه(میدونم بعدا اضاف میشه اما منظورم اینکه از همون اول داشته بود)
میتونستیم نتیجه بهتری بگیریم
اما باید منتظر نشست که ببینیم اقای شهرکی تا کی میخوان اینترنت رو به قول خودشون بهونه کنن
بستر اینترنت هنوز اینقدر پتانسیل نداره که دوستان توی فلان ساعت جمع بشن و باهم صحبت کنن ؟
از نظر من الان سیستم ها فقط ی وبکم 3 بعدی کم دارن برای ارتباط هرچه بهتر با دوستان...
حتی شاید متونستیم از این اتفاق ناگوار که مجهول هستش هم جلوگیری میکردیم
MMSHFE
شنبه 02 آذر 1392, 09:35 صبح
اینقدر میگین اتاق فکر و اینجور صحبتها، یکم به این فکر کردین که بعد از اینهمه وقت که از تشکیل دپارتمانها میگذره، هنوز مدیر دپارتمانهایی مثل PHP و طراحی و... مشخص نشده؟ اتاق فکر دقیقاً یعنی چی؟ مگه Offline Messaging توی سامانه اطلاع رسانی یکی از راههاش نیست؟ چرا فعالیت نمیکنید؟ اگه لازمه با چت باشه، بگین همه سر ساعت مشخصی آنلاین بشن تا خودتون ببینید که هیچکس نمیاد. بستر اینترنت صرفاً یکی از مشکلاتمونه ولی مشکل اساسی تر اینه که بیشتر اعضا اصلاً فعال نیستن. از 96 عضو، 49 تاش هنوز دپارتمانشون رو انتخاب نکردن. سه نفر دیگه هم که دپارتمان انتخاب کردن، عکس و ایمیل و... رو نفرستادن. با این اعضا واقعاً میخواین اتاق فکر تشکیل بدیم؟ از روزی که پکیج رو گذاشتیم برای فروش، خیلیها بخاطر پکیج و 25 هزار تومان تخفیفش عضو نهاد شدن. این به خودی خود بد نیست و همینکه بیان تو نهاد، کم کم میفهمن که مزایای نهاد خیلی بیشتر از پکیجها و تخفیفهاست ولی بهرحال نشون میده که همچنان برای جلب توجه خیلیها باید (عذر میخوام) مثل بچه کوچولوها بهشون شیرینی بدیم. اونهم نه یکبار بلکه بطور مرتب از ترس اینکه نکنه وسط کار ول کنه بره. واسه نشست شیراز چند نفر اسم نوشتن؟ پکیج رو چند نفر از اعضای نهاد تهیه کردن؟ اتاق فکر، ایده خیلی خوب و قشنگیه ولی قبول کنید که برخی از این اعضا (که متأسفانه تعدادشون هم کم نیست)، فقط به این امید عضو نهاد شدن که بشینن تو خونه پروژه بگیرن و ابداً تمایل ندارن از جلوی کولر (یا بخاری) خونشون تکون بخورن. باز هم با این اوصاف، برای اینکه امتحان نکرده نگیم نمیشه، یک قرار همینجا بگذارین و من هم با سامانه پیامک به همه اطلاع میدم ببینید چند نفر توی اون زمان آنلاین میشن و چند نفر بهانه میارن که کارت اینترنتم تمام شده بود و شارژ ADSL نداشتم و بابام مودم رو جمع کرده که درسمو بخونم و امتحان داشتم و باید بخونم و نمیتونم آنلاین بشم و اینجور حرفها. متأسفانه چون دید کلی نسبت به فعالیت همه اعضا ندارین، توی ذهنتون یه مدینه فاضله ساختین از اعضای نهاد فکر میکنید همه همینقدر پیگیر هستن. 23 نفر از اعضا نهاد تا حالا یکبار هم توی سیستم لاگین نکردن.
mahdirabbani
شنبه 02 آذر 1392, 12:15 عصر
ببینید دوستان ما برای موفقیت در این کار باید یه کار غربی ها را انجام بدیم و یه کار دیگه شون رو فراموش کنیم.
نخست اینکه اصول کار جمعی کردن رو از اونا یاد بگیریم.
و دوم اینکه مثل اونا نباشیم که روابط کاریشون از رفاقتشون جداست.
Veteran
شنبه 02 آذر 1392, 12:59 عصر
کل کل کردن منو شما فایده نداره جناب شهرکی,نه شما حرف کم میاری و نه من حرف کم میارم(زیاد میشه بحث کرد),اصلا بیخیال/ماهم میریم به جمع اون دوستانی که از قبل نشستنو میگن لنگش کن,همونایی که نشستن پای کولر و یا بخاری
هیچ تفاوتی قائل نیستید بین یک سری از اعضا,بین مایی که همش پیگیر هستیم و اون دسته از دوستانی که فعال نیستند
نمیگم جام طلا بدین،اما حداقل این باشه که به حرفشون تا ی حدودی گوش بدین و عمل کنین
تا حالا شده بیاین از ما(منظور تنها من نیستم،تمامی دوستانی که فعال بودن)) در مورد مسائلی که قراره انجام بشه مشورت بگیرین ؟
اگر گرفته باشین ,یعنی این سیستم یک اتاق فکر داره که مثلا از 5 نفر تشکیل شده و کارها با مشورت اعضا جلو میره
اما حالا که نگرفتین،پس نداره دیگه
مثلا :
جناب محسن موحد با توجه با مسائل پیش امده و وضعیت فعلی نهاد و اعضای اون،قصد داریم فلان کار رو انجام بدیم و در بخشی از کار به کمک و نظر شما نیاز داریم
در جواب : حقیقتش جناب شهرکی نظر من اینه به این دلایل
1-
2-
3-
به هرحال بنده در خدمتم/
====
توی Offline Messaging چی بگیم ! جک بگیم خوبه ؟!
نکنه انتظار دارید
از کارهایی که از اونها خبر نداریم که چی شد و به کجا رسید بیام جرو بحث کنیم ؟
مدیر های گروه ها مشخص نشده فعلا، چون دلیلی نداره مشخص بشه و یک مورد بیخود و فقط نمادین هست با توجه به شرایطی که ما داریم
یعنی از اونجایی که بستر اینترنت واقعا خیلی ضعیف هست و توانایی 1 ساعت گفتگو رو نداره و نمیتونیم صحبت های همدیگه رو درک کنیم
و از اونجایی که هدف گروه ها کمک گرفتن از اعضای اونها بود و نه راه انداختن گالری عکس
و با توجه به فرمایش شما که فرمودید یکی از دلایل کمک نگرفتن از اعضا دوری مسافت و ازطرفی سامانه های ارتباطی هم به خوبی مکالمه مستقیم و حضوری، کارآیی ندارن
خب چه دلیلی داره مدیر مشخص بشه ؟
میتونیم نتیجه بگیریم این کارها فعلا فقط کارهایی هستند که الکی خودمون رو توجیه کنیم,منظور این نیست که اینها بعدا به درد نمیخورن؛منظور اینکه فعلا خودمون درگیر کارهایی که سودی ندارن (در حال حاضر) نکنیم
بزاریم هر موفعه بستر اینترنت تقویت شد و دیگر مسائل(تصمیم به انجام کارهای گروهی) بعد انشاالله مدیر هم مشخص میشه
اون تخفیف پکیج باشه واسه دوستانی که فعال هستند که انرژی بگیرن و بیشتر مشارکت کنن و نه فقط بالا بردن تعداد اعضا
5 نفر داشته باشیم که کار انجام بدن بهتر از اینکه 100 نفر داشته باشیم و هیچ کاری نکنن
حداقل یک میزیتی که داره اینکه دیگه حرص اون 100 نفر رو که هیج کاری نمیکنن رو نمیخوریم و الکی اعصاب خودمون رو خراب نمیکنیم ! اینطور نیست ؟
MMSHFE
شنبه 02 آذر 1392, 13:54 عصر
توی Offline Messaging چی بگیم ! جک بگیم خوبه ؟!
واقعاً که. فعالهای ما رو ببین چه لحن صحبتی دارن! دوست عزیز، کسی نگفت جک بگین. ولی مدیر رو میتونید انتخاب کنید. مدیر هم ابداً یک مسئله نمادین نیست. باید توی نشست شیراز بیاد، حرفهای نهاد رو گوش کنه، مشکلات دپارتمان خودش و انتظاراتشون از نهاد رو بگه و نتایج رو به دپارتمانش منتقل کنه. کجای این مسئله، الکیه؟!
درمورد سیاستهای مالی نهاد هم لطفاً اجازه بدین اعضای هیئت مؤسس تصمیم بگیرن. هرموقع جزو اعضای هیئت مدیره شدین، اونوقت در جریان ریز مسائل مالی قرار خواهید گرفت. من کی تا حالا گفتم مشکل فقط از اینترنته؟ اما با این حال توی پست قبلی هم گفتم، اگه شما میگین میشه آنلاین اتاق فکر راه انداخت، فراخوان بزنید، من هم پیامک میفرستم به همه اعضای نهاد ببینیم چند نفر توی اون روز و ساعت آنلاین میشن. مشکل متأسفانه از اعضاست نه بستر ارتباطی (البته کانالهای ارتباطی ما هم ارتباط VoIP مطمئن رو تأمین نمیکنه ولی بهرحال میشه چت کرد). یک کنفرانس توی یاهو خوبه؟
اما درمورد تفاوت اعضا هم که مطرح کردین، باید بگم که یک عضو فعال کسی نیست که مدام روی اعصاب باشه! منظورم این نیست که نگران فعالیتها نباشین ولی وقتی یکسری کارها رو واقعاً نمیشه فعلاً انجام داد، اصرار مرتب بر انجامشون و پستهای بیهوده گذاشتن که صرفاً جو تاپیک رو متشنج میکنه و کسی هم که بخواد عضو نهاد بشه رو پشیمون میکنه، اسمش واقعاً پیگیر بودن نیست.
ضمناً شما از کجا میدونید که بنده تک و تنها دارم جلو میرم؟
آقا مهرداد در جریان کارهای ثبت هست. آقای صالحی توی سه روز اخیر دائم همراهمون بود تا یک کاری رو انجام بدیم که متأسفانه نتیجه دلخواه رو نگرفتم ولی چیزهای خوبی دستگیرمون شد که اینجا جاش نیست گفته بشه (به اعضای عادی ارتباطی نداره). اینکه با شخص شما یا فرد دیگری مشورت نمیشه، معناش این نیست که مشاور و اتاق فکر و... نداریم.
لطفاً بحث رو تمام کنید.
***BiDaK***
شنبه 02 آذر 1392, 16:40 عصر
جلسه آنلاین الان بنظرم فایده ای نداره چون عملا تا نشست شیراز قرار نیست کاری صورت بگیره.
برای انتخاب مدیر دپارتمانها هم فک نمیکنم تو سامانه کسی همکاری کنه.چون هنوز جدی نگرفتن کارو و اون دسته هم که میخوان شرکت کنن به بقیه نگاه میکنن و چون دیدشون اینه که کسی شرکت نمیکنه اونها هم شرکت نمیکنن.
qartalonline
یک شنبه 03 آذر 1392, 07:51 صبح
دوستان محترم عضو دپارتمان "طراحی سایت با HTML و CSS" لطفا برای همکاری در تعیین مدیر دپارتمان به سامانه اطلاع رسانی ایران نهاد (http://notice.itadmins.ir/) مراجعه کرده و وارد دپارتمان طراحی سایت با HTML و CSS (http://notice.itadmins.ir/panel/?act=department&atr=3) شوید.
mostafa_shoakry
سه شنبه 05 آذر 1392, 10:06 صبح
با سلام خدمت همه دوستان و برنامه نویسان.
آقای شهرکی من خیلی زوق می کنم وقتی می بینم چنین فعالیت های گروهی تو ایران داره اتفاق میافته. خودم چندین ساله می خوام یه گروه ناب برنامه نویسی تشکیل بدم ولی همچنان ناموفقم. دلیلش هم اینه که دوستان هیچ ارزش و احترامی و لذتی به کار نمیدن. خودم خیلی فعالم و دوس دارم تو چنین گروهی کار کنم و از کار و پیشرفت لذت ببرم.عضو نهاد هم شدم و دپارتمان php رو هم انتخاب کردم.ولی خیلی دلم می خواست در کنار php بتونم css html jQuery رو هم به صورت حرفه ای کار کنم .آیا امکانش هست؟
در ضمن به دلایل شرایط بد اقتصادی نمی تونم به نشست ها بیام و سخت پشیمونم.چون تا از اردبیل بیام شیراز و برگردم یه چن صد تومنی باید پیاده بشم :لبخند:
فعلا تو php خیلی حرفه ای نیستم و خیلی می خوام خودمو ارتقا بدم و حرفه ای کار کنم.
در تلاشم که چنتا پروژه بگیرمو زودتر بیام پیش بقیه بچه ها
مطمینم در این راستا پکیج شما خیلی بهم کمک خواهد کرد :قلب:
MMSHFE
سه شنبه 05 آذر 1392, 10:09 صبح
فعالیت در سایر بخشها امکان پذیره ولی انتخاب دپارتمان به معنی انتخاب فعالیت اصلیتون هست و مشخص میکنه نهاد توی چه بخشی میتونه رسماً روی شما حساب باز کنه. مثلاً نهاد میخواد پروژه بگیره، میگه من 100 نفر PHP کار دارم که 20 نفرشون الآن دستشون کاری ندادم. پس فلان پروژه رو میرم میگیرم.
$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 05 آذر 1392, 14:59 عصر
آقای شهرکی شما تو استارتاپ ویکند اصفهان هم شرکت داشتید ؟ اونجا ایران نهاد هم مطرح کردید
خوش حال میشیم مارو در جریان بگذارید یکی از دوستان عکس شما و شناخت و نشونم داد
MMSHFE
سه شنبه 05 آذر 1392, 15:44 عصر
اتفاقاً آقا مهرداد، تجربه تلخی که میگفتم مربوط به همون قضیه است. البته تلخی فقط بخاطر ناداوری نهایی بود وگرنه نتایج خیلی خوبی هم بدست آوردیم. حالا اگه دوست داشتین، تماس بگیرین تلفنی بیشتر صحبت کنیم.
***BiDaK***
سه شنبه 05 آذر 1392, 16:06 عصر
اتفاقاً آقا مهرداد، تجربه تلخی که میگفتم مربوط به همون قضیه است. البته تلخی فقط بخاطر ناداوری نهایی بود وگرنه نتایج خیلی خوبی هم بدست آوردیم. حالا اگه دوست داشتین، تماس بگیرین تلفنی بیشتر صحبت کنیم.
ای واییییییییی تبعیض:لبخند:
خب اگه اینجا نمیشه گفت توو سامانه بگید ما هم ببینیم مزش چجوری بوده:لبخند:
Jarvis
سه شنبه 05 آذر 1392, 20:06 عصر
بحث مربوط به این تاپیک نیست ولی صرفا جهت اطلاعات دوستان میگم و دوست ندارم اشتباه ما رو مرتکب بشن! کانسپت اصلی استارت آپ ویکند خوبه و میشه گفت پیشرفت و عملی کردن یک ایده رو هدف گرفته اما اون چیزی که توی ایران داره در قالب استارت آپ ویکند برگزار میشه رو نمیشه اسمش رو استارت آپ گذاشت! چرا ؟ معذرت میخوام که اینو میگم ، چون داوراش رو یِلخی ( Yelkhi ) انتخاب میکنن! یعنی داورا هیچکدومشون برنامه نویس نبودن که بدونن ما ایده مون چیه ؟ دردمون رو نچشیدن که بفهمن چه مشکلی رو داریم حل می کنیم! در صورتی که من داشتم با یکی دو تا از مربی ها صحبت میکردم از ایده ی ما استقبال کردن و گفتن حق شماست که ایده تون مقام بیاره! من نمیگم همه داورا باید برنامه نویس باشن ولی از این 10 داوری که اونجا بودن اگه یکیشون هم برنامه نویس بود یا تجربه ی برنامه نویسی داشت الان ما مقام آورده بودیم! آخه شما بگین : کسی که اقتصاد خونده و مدیریت یه شرکت تولیدی گز رو بر عهده داره .. چجوری می تونه ایده های حوزه ی IT رو داوری کنه ؟! وقتی میگم داورا رو رو هوا انتخاب کردن چار نفر میان میگن تو اشتباه میکنی! من خودم الان 4 - 5 تا ایده خوب دارم که فکر کنم همشون رو هم به آقای شهرکی گفتم ... ولی هیچکدوم رو توی استارتاپ مطرح نمیکنم. بحث زیاده .. ولی من دیگه ترجیح میدم ایده مو خودم روش کار کنم ولی نرم استارتاپ ! به شما هم توصیه میکنم حداقل توی ایران استارتاپ شرکت نکنید. خداحافظ.
$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 05 آذر 1392, 20:25 عصر
http://babolsar.startupweekend.ir/
سلام بنده خودم برگزار کننده استارتاپ بابلسر هستم و ساری ر پیش رو داریم
بچه های داوری و مربی و کلا جامعه استارتاپی ایران همه نو پا هست و همه از دوستان من هستند
چیزی که شما میگید وجود داره و کاملا درست هست
استارتاپ یک تم داره میتونه تم اون عمومی باشه یا میتونه تم اون برنامه نویسی باشه
تو ایران هم اونی که بالا دست it نشسته پیزی شااید ندونه اما جز ساختار ما هست
پس تلاش ما باید این مشکلات و رفع کنه
ما ایشا الله بعد از 1 سال کار نهاد بتونیم دوره های استاندارد جهانی که تو دنیا داره برگزار میشه مثل استارتاپ next و دروه های کارآفرینی و تجربی دیگه و { بومی } کنیم و برگزار کنیم !
بنده حداقل کاملا تجربه دارم تو این زمینه
اهداف ما خیلی بلند هست برای بار سوم دارم میگم که پیزی که تو ذهنم هست در حد " ساختن یک شهر برای فعالان حوزه it است "
" خانه برنامه نویسان ایران " = خانه ترانه ایران - خانه فرهنگ ایران - شهرک علمی ایران مثلا تو رامسر تو یک شهرک مثل دریا کنار بابلسر
این واژه ها و خیلی دنبال کردم
اساس نامه ساختن یک شهرک
مباحث فرهنگی یک شهرک و هزینه ها و با توجه به اینکه رئیس عمران مسکن دائی بنده هست تو شهرمون سوال کردم
در مورد ساختن کافه برنامه نویس ! و شعبه داشتن تو شهر های مختلف !
این کلمات ناقص و خیلی دنبال کردم !
باز هم بنده دست دراز میکنم روی همه دوستان که بنده و کلا همه دوست داران نهاد و حمایت کنند ! تا بتونیم از چیزی که تو ذهنمون هست یک بهشت بسازیم تو این دنیای آشفته ! دور از ذهن نیست ....
MMSHFE
سه شنبه 05 آذر 1392, 20:36 عصر
آقا مهرداد باور کنید همه اینها عملیه و به امید خدا توی نشست شیراز به همه (حداقل اعضای محترم) نشون میدیم که برنامه داریم و فقط حرف نمیزنیم. خیلی چیزها رو مکتوب کردم و توی این مدت با کلی کارشناسهای مالی و حقوقی مشورت کردم و چارت دقیق گردش مالی رو ترسیم کردیم و بحثهایی مثل چشم انداز آینده و درآوردن نقطه سر به سر هزینه ها و... همه انجام شده. ولی دیگه دوست ندارم التماس کنیم بگیم بیان سمت نهاد. ما برنامه هامون رو اعلام میکنیم. هرکی علاقمند بود، شرکت میکنه و یک قدم بر میداره تا ما ده قدم براش برداریم. هرکی هم علاقه نشون نداد، مسیر خودش رو بره. نه ما جای اون رو تنگ میکنیم و نه میگذاریم اون کوچکترین تأثیری توی مسیرمون بگذاره.
$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 05 آذر 1392, 20:41 عصر
نه التماس دیگه بسته
ما از همین تعداد کم شروع میکنیم و دلمون قرصه که همین عزیزان مثل همون محسن نوری کم سن و سال از اردبیل پا میشه میا یا خانمی مثل خانم جعفری انقدر زحمت میکشه
ما پیش میریم هرکی خواست با ما جمع بشه !
$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 05 آذر 1392, 22:24 عصر
بنده خودم و نمیگم سو تفاهم نشه !
ما برنامه نویسا حرفه ای داریم تو جمع خودمون استار شهرکی - استاد شیخله
دوستان با تجربه ای مثل اشپیلن و گرافیست های عزیز همشون !
این واقعا نعمت هست !
مهندس شهرکی بانکی بودند اطلاعاتشون تو گردش مالی گکمک میکنه
و سایر دوستان هم سابقه مدیریتی دارند
ما حتما به پیشرف های زیادی خواهیم رسید
Jarvis
سه شنبه 05 آذر 1392, 22:37 عصر
البته آقای شهرکی من فراموش کردم اینو بگم! اگه برای کارمون حسابدار با تجربه نیاز داشتیم من یکی از فامیلای نزدیکمون حسابداری خونده و چندین سال تجربه ی حسابداری شرکت های بزرگ و کوچیک رو داره ... اگه نیاز شد بگید تا توضیحات تکمیلی رو ارائه کنم خدمتتون.
MMSHFE
سه شنبه 05 آذر 1392, 22:44 عصر
انشاءا... توی نشست شیراز درمورد این موضوعات صحبت میکنیم. تا اون موقع هر موضوعی که ذهنتون میرسه رو حتماً یادداشت کنید که چیزی رو از قلم نندازیم.
rezaonline.net
سه شنبه 05 آذر 1392, 23:42 عصر
خیلی از دوستان انگیزه و انرژی خوبی دارند ، و دوستان دیگر توانایی ها و تخصص های بلقوه .
انشاالله نهاد با قدرت تشکیل و فعالیت رسمی اش رو شروع میکنه .
مسلماً بعد از تشکیل نهاد هم ، عضو گیری انجام خواهد شد و همیشه جا هست افرادی به نهاد ملحق بشن ، اما خب در این بین ، بنیانگذاران اولیه ، جایگاه ویژه و برجسته تری خواهند داشت .
shpegah
چهارشنبه 06 آذر 1392, 07:07 صبح
ما برنامه نویسا حرفه ای داریم تو جمع خودمون استار شهرکی - استاد شیخله
...
اول فکر کردم استار شهرکی اشتباه تایپه ولی با پکیجی که ایشون ارائه دادند فکر کنم لقب STAR برازندشونه
***BiDaK***
چهارشنبه 06 آذر 1392, 09:34 صبح
اول فکر کردم استار شهرکی اشتباه تایپه ولی با پکیجی که ایشون ارائه دادند فکر کنم لقب STAR برازندشونه
پست مرتبط با تاپیک نیست.حذف شد.http://www.freesmile.ir/smiles/779113_4.gif
SONITAJ
چهارشنبه 06 آذر 1392, 11:45 صبح
سلام
ما به یک برنامه اصولی هم برای جذب حمایت دانشگاهها هم نیاز داریم چرا که مکانهای آموزشی یکی از بهترین مکانها برای جا انداختن ما بین مردم هستند و به دلیل دراتباط بودن با تمام شرکتها و مردم خیلی می تونند به ما کمک کنند.ما باید برنامه هم برای این مورد داشته باشیم که هم به نفع نهاد و هم به نفع دانشگاهها خصوصا دانشجویان باشه چرا که توی رشته های فنی و مهندسی افراد توی دانشگاهها-بجزدولتی های برتر- به جز تئوری چیزی یاد نمی گیرند و اگر برنامه ما اصولی باشه زودتر از چیزی که بخواهیم می توانیم نیمی از مسیر سخت پیش رو را طی کنیم و طبق مباحث مربوط به دنیای الکترونیک ومباحث مربوط به سند چشم انداز و استراتژی وضعیت پایدارتری بدست بیاوریم. و هرچی پایداری ما توی جامعه بیشتر بشه یعنی قدرت نفوذ بیشتر و خودکار نیمی از مسیر وارد شدن به بازار بین المللی را رد می کنیم. درضمن دانشگاهها می تونند مبلغ خوبی برای ما باشند بدون اینکه بخواهیم هزینه تبلیغاتی زیادی خرج کنیم.
آقای شهرکی لطفا این رو هم توی برنامه های مربوط به نشست شیراز قرار بدهید.
ممنونم
MMSHFE
چهارشنبه 06 آذر 1392, 22:28 عصر
دوستان عزیز، برای تهیه این پکیج خیلی زحمت کشیده شده. خداییش ابداً قصدم منت گذاشتن و این حرفها نیست چون معتقدم پولی که از این راه داره دستم میرسه، باید حلال باشه. خودتون توی فیلمها میبینید که با وجود گلودرد زیاد که بعضاً سرفه هم میکردم، فیلمها رو تا ساعت 2 تا 3 نصف شب ضبط میکردم. مشکلات خانواده هم بماند (صبر همسرم و دخترم توی مدتی که تو اتاق در رو بسته بودم و ضبط میکردم). روی این مجموعه هیچ قفلی گذاشته نشده چون معتقدم اول از همه خود ما برنامه نویسها باید به کپی رایت احترام بگذاریم. پس خواهشاً به احترام زحمتی که توی این مدت تو تالار PHP و همچنین برای تهیه این پکیج کشیدم (که البته وظیفه خودم میدونم)، این مجموعه رو کپی نکنید یا در اختیار دیگران قرار ندین و اگه کسی خواست، ترغیبش کنید که خریداری کنه تا برای تولید پکیج بعدی که آموزشی PHP از پایه بصورت تصویری هست و همچنین پکیجهای بعدی که در راه خواهد بود، ترغیب بشم. تا خودمون دست به دست هم ندیم، اوضاع منابع آموزشی فارسی خوب نخواهد شد. با تشکر از همه شما دوستان که این موارد رو رعایت میکنید.
mahdirabbani
چهارشنبه 06 آذر 1392, 22:30 عصر
بالاخره مدیر بخش برنامه نویسی سمت سرور با PHP هم انتخاب شد. آقای رضا شیخله.:تشویق:
$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 07 آذر 1392, 08:53 صبح
بالاخره منم فرصت کردم پکیچ و سفارش دادم
ازینکه دارم یه بسته درست حسابی میخرم رضایت قلبی زیادی دارم ! و اینکه دارم نهادی و حمایت میکنم که نفعش به خودم بر می گرده
بی صبرانه منتظرم
Veteran
پنج شنبه 07 آذر 1392, 09:02 صبح
جناب شهرکی لطفا یک بخشی رو برای ارتباط با مدیر دپارتمان ها قرار بدید توی سامانه
بخش پیام ها میتونه راه مناسبی باشه،اگر تکمیل بشه،حتما مفید خواهد بود
Jarvis
پنج شنبه 07 آذر 1392, 09:55 صبح
اره منم با سبحان موافقم ... روی دسترسی های مدیر و همین ارسال پیام یکم کار کنید. ممنون
MMSHFE
پنج شنبه 07 آذر 1392, 12:11 عصر
بخش پیامها اگه خدا بخواد تا فردا تکمیل میشه تا افراد بتونن صندوق پیام شخصی داشته باشن.
$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 07 آذر 1392, 19:53 عصر
تولد مهندس شهرکی ؟؟؟ ایشا الله مبارکش باد !
Jarvis
پنج شنبه 07 آذر 1392, 20:21 عصر
تولد مهندس شهرکی ؟؟؟ ایشا الله مبارکش باد !
داش مهرداد تولد استاد شهرکی دو تا تاپیک اونورتره ها !!
اشتباهی پست نزدی ؟! :لبخند:
SONITAJ
جمعه 08 آذر 1392, 19:13 عصر
آقای شهرکی فرستادن سوابق ،و ... را فعلا مدیران دپارتمانها بفرستند یا تمام اعضا؟
قرار بود یک نامه به من بدهید؟چی شد؟
MMSHFE
جمعه 08 آذر 1392, 22:21 عصر
همه اعضا باید برای مدیر دپارتمان خودشون بفرستن. نامه رو هم فکر کنم قبلاً فرستادم ولی دوباره امشب به ایمیلتون میفرستم ببینید اگه متنش خوبه، برای دانشگاه فکس کنیم.
qartalonline
جمعه 08 آذر 1392, 23:31 عصر
آقای شهرکی منظور از سوابق اجرایی چیه؟ یا دوره های آموزشی اونهایی هستش که فقط مدرکش رو داریم؟ مثلا من کتابهای آموزش php شما رو خودندم دوره آموزشی محسوب میشه؟
MMSHFE
جمعه 08 آذر 1392, 23:40 عصر
سوابق اجرایی یعنی مثلاً سایتهایی که طراحی کردین یا پروژه هایی که توش همکاری داشتین با مشخص کردن بخشی که فعالیت داشتین. دوره آموزشی هم یعنی دوره ای که مدرکش رو دارین یا اینکه مثلاً تسلط بهش دارین ولی مدرک ندارین اما اگه آزمون گرفته بشه، میتونید نمره قبولی رو بگیرین. کلاً با مدیر دپارتمانتون صحبت کنید فکر کنم بهتر باشه چون مدیر هر دپارتمان مسئول دریافت نمونه کارها و... است.
Dead Space
شنبه 09 آذر 1392, 15:48 عصر
ببخشید یک سوال داشتم.
افرادی که در نشست شیراژ شرکت نکنن تکلیفشون چیه ؟
من میخواستم این سوال رو در سایت نهاد از مدیران بپرسم ولی خوب راه اندازی نشده.
----
دلیل عدم شرکت هم تداخل روز های نشست با امتحان های ترم دانشگاهیم هستش
MMSHFE
شنبه 09 آذر 1392, 15:52 عصر
افرادی که در نشست شیراژ شرکت نکنن تکلیفشون چیه ؟
هیچی، از حسنک کجایی تا چوپان دروغگو صد مرتبه بنویسن! :چشمک:
گذشته از شوخی، هیچ کار خاصی قرار نیست انجام بدن. تنبیه هم نداریم. فقط توی مباحث مالی و سیستم گردش کاری و توزیع پروژه و... که توی نشست درباره اونها میخوایم صحبت کنیم، دیگه نمیتونن نظراتشون رو مطرح کنن و هرچی تصویب شد، باید بگن چشم. ضمناً کارگاه رو هم از دست میدن.
SONITAJ
دوشنبه 11 آذر 1392, 16:35 عصر
سلام
آقای سامان محمدی هم به عنوان مدیر دپارتمان html وcss انتخاب شدند.:تشویق:
rezaonline.net
دوشنبه 11 آذر 1392, 20:31 عصر
تبریک به آقای محمدی :)
Jarvis
دوشنبه 11 آذر 1392, 20:51 عصر
تبریک میگم سامان جان
میگم پس تکلیف دپارتمان گرافیک چی میشه ؟! :متفکر:
Veteran
دوشنبه 11 آذر 1392, 21:01 عصر
بخش پیامها اگه خدا بخواد تا فردا تکمیل میشه تا افراد بتونن صندوق پیام شخصی داشته باشن.
انشاالله:لبخند:
qartalonline
دوشنبه 11 آذر 1392, 21:47 عصر
تبریک میگم سامان جان
میگم پس تکلیف دپارتمان گرافیک چی میشه ؟! :متفکر:
طبق فرموده جناب شهرکی کارهای گرافیکی هم در اون دپارتمان انجام میشه.
Jarvis
دوشنبه 11 آذر 1392, 21:56 عصر
طبق فرموده جناب شهرکی کارهای گرافیکی هم در اون دپارتمان انجام میشه.
منظورم مدیرش بود!
qartalonline
دوشنبه 11 آذر 1392, 22:15 عصر
منظورم مدیرش بود!
خوب وقتی بیشتر کارهای گرافیکی تو اون بخش انجام میشه، پس نیاز هستش که اونجا مدیریت کنن.
Jarvis
دوشنبه 11 آذر 1392, 22:50 عصر
خوب وقتی بیشتر کارهای گرافیکی تو اون بخش انجام میشه، پس نیاز هستش که اونجا مدیریت کنن.
نه عزیز میگم مدیرش قراره کی باشه ؟ :لبخند:
qartalonline
دوشنبه 11 آذر 1392, 23:02 عصر
ببخشید من یکم گیراییم ضعیفه.
$ M 3 H R D A D $
سه شنبه 12 آذر 1392, 00:23 صبح
آقا یک اعتراف کنم !!
یک خاطره جالب !!
http://securityoverride.org/articles.php?article_id=62
تو نشست بابل بودیم که محمد صالجی کنارمن نشسته بود
ومپ هم استارت کرده بود
خلاصه یک net view زدیم و آی پی سیستمش که به اینترنت وصل شده بود و اصلا به حرفا ما گوش نمیکرد و هم پیدا کردم ( شوخی )
بعد کم کم با این کار و اموزش یک شل آپلود کردم تو سیستمش
اقا هی با سیستمش ور میرفتم انقدر حال میداد که نگو و نپرس !
اینم هی هر چند مین یکبار سرش و میآورد بالا ک مثلا من دارم گوش میدم !
عجب آدم هایی پیدا میشنا !
اسیرشم !:چشمک:
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 08:37 صبح
انشاالله:لبخند:
آقا سبحان تیکه نندازین! سیستم پیام خصوصی کامل شده فقط داریم تستش میکنیم که باگ نداشته باشه (امنیتی و عملیاتی). همچنین برای مدیران دپارتمانها امکان ارسال پیام گروهی به اعضای دپارتمان هم درنظر گرفته شده.
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 08:41 صبح
آقای صالحی، شما خودتون بعنوان مدیر دپارتمان گرافیک انتخاب شدین. مگه پیام توی دپارتمان رو نخوندین؟
Veteran
سه شنبه 12 آذر 1392, 08:42 صبح
باور کنین من همچین منظوری نداشتم ! هدفمم این نبود،فقط خواستم یاداوری کنم :لبخندساده:
امکان ویرایش پست و حذف رو هم بزارید خیلی خوبه ! که مثلا وضعیتی مشابه وضعیت دپارتمان PHP به وجود نیاد که اقا مهرداد چند پست پشت سره هم بزنن.اگر مطلبی جا مونده بود بتونن ویرایش کنن و اضافه بکنن به پستشون
Jarvis
سه شنبه 12 آذر 1392, 10:53 صبح
آقای صالحی، شما خودتون بعنوان مدیر دپارتمان گرافیک انتخاب شدین. مگه پیام توی دپارتمان رو نخوندین؟
پیام که نه چیزی در این رابطه نخوندم .. فقط اسمم رو دیدم که به عنوان مدیر زده بودید .. گفتم شاید واسه تست زدید!
آقا یک اعتراف کنم !!
یک خاطره جالب !!
http://securityoverride.org/articles.php?article_id=62
تو نشست بابل بودیم که محمد صالجی کنارمن نشسته بود
ومپ هم استارت کرده بود
خلاصه یک net view زدیم و آی پی سیستمش که به اینترنت وصل شده بود و اصلا به حرفا ما گوش نمیکرد و هم پیدا کردم ( شوخی )
بعد کم کم با این کار و اموزش یک شل آپلود کردم تو سیستمش
اقا هی با سیستمش ور میرفتم انقدر حال میداد که نگو و نپرس !
اینم هی هر چند مین یکبار سرش و میآورد بالا ک مثلا من دارم گوش میدم !
عجب آدم هایی پیدا میشنا !
اسیرشم !:چشمک:
مهرداد تو همیشه اینقدر به من لطف داری ؟! :لبخند:
خب حالا چیا پیدا کردی تو سیستم من ؟ جنگل مولا بود ها ؟!
mehdiomnia
سه شنبه 12 آذر 1392, 11:37 صبح
یه چیزی شبیه برنامه جو میخاد بشه یا نه فراتر از اونه ؟
Jarvis
سه شنبه 12 آذر 1392, 12:24 عصر
یه چیزی شبیه برنامه جو میخاد بشه یا نه فراتر از اونه ؟
َشما پست اول همین تاپیک رو کامل بخونید متوجه می شید.
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 12:47 عصر
باور کنین من همچین منظوری نداشتم ! هدفمم این نبود،فقط خواستم یاداوری کنم :لبخندساده:
امکان ویرایش پست و حذف رو هم بزارید خیلی خوبه ! که مثلا وضعیتی مشابه وضعیت دپارتمان PHP به وجود نیاد که اقا مهرداد چند پست پشت سره هم بزنن.اگر مطلبی جا مونده بود بتونن ویرایش کنن و اضافه بکنن به پستشون
اون که شوخی بود آقای محمدی عزیز. اما درمورد بحث ویرایش پست و حذف هم بروی چشم. درنظر میگیریم. ممنون از پیشنهاد خوبتون. البته قطعاً با ویرایش و حذف، نسخه قبلی مطالب توی آرشیو ذخیره خواهد شد (برای مواردی که ممکنه یکنفر حرفی که زده باشه رو انکار کنه و...)
MRmoon
سه شنبه 12 آذر 1392, 14:08 عصر
ببخشيد منم پيامك ارسال كردم.
پيامكي چيزي به دستم ميرسه؟
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 14:11 عصر
اگه جوابی دریافت نکردین یعنی پیامکتون نرسیده. لطفاً دوباره ارسال کنید.
MRmoon
سه شنبه 12 آذر 1392, 14:13 عصر
جواب اومد ايميل هم ارسال كردم
---------------
ببخشيد آقاي شهركي در حال حاضر عكس روي سيستم ندارم ميشه بعدا ارسال كنم؟
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 14:23 عصر
همه اطلاعات باید باشه چون سیستم بطور خودکار اکانتهای ناقص رو غیرفعال میکنه.
Veteran
سه شنبه 12 آذر 1392, 15:04 عصر
اون که شوخی بود آقای محمدی عزیز. اما درمورد بحث ویرایش پست و حذف هم بروی چشم. درنظر میگیریم. ممنون از پیشنهاد خوبتون. البته قطعاً با ویرایش و حذف، نسخه قبلی مطالب توی آرشیو ذخیره خواهد شد (برای مواردی که ممکنه یکنفر حرفی که زده باشه رو انکار کنه و...).
پیام هامون که شنود نمیشه ؟ :قهقهه:
یک Editor هم اضاف کنین،عالی میشه
MMSHFE
سه شنبه 12 آذر 1392, 15:12 عصر
TinyMCE خوبه؟ با دو سه تا فونت مخصوص فارسی میگذارم ببینید چطور میشه.
abolfazl-z
جمعه 15 آذر 1392, 21:14 عصر
عجیب هست norton internet security صفحه http://www.itadmins.ir/solve.php رو ساسپند می کند !
MMSHFE
شنبه 16 آذر 1392, 08:43 صبح
Norton ؟ حالا چیز مهمی نیست چون این صفحه که الآن دارین میبینید، برای تست ساخته شده و همه بخشها و ساختارهاش عوض میشه (با کمک اعضای دپارتمان PHP)
amiragha2
یک شنبه 17 آذر 1392, 22:50 عصر
سلام شببخیر
من کد رو ارسال کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد
MMSHFE
دوشنبه 18 آذر 1392, 10:10 صبح
اطلاعات تکمیلی براتون ارسال شده.
amiragha2
دوشنبه 18 آذر 1392, 15:03 عصر
بعله بالاخره پیامک اومد و عضو شدم فقط یه سوال این هست که چرا فقط یه دپارتمان می شه انتخاب کرد؟
و اینکه می شه بعدا دپارتمان رو تعویض کرد یا خیر؟
MMSHFE
دوشنبه 18 آذر 1392, 20:52 عصر
دپارتمان، همونطور که قبلاً هم توضیح داده شده، حوزه رسمی فعالیت شماست و مشخص کننده اینه که نهاد توی چه بخشی میتونه به شما تکیه کنه و از شما انتظار داشته باشه وگرنه فعالیت در سایر بخشها و همکاری با سایرین، ممنوع نیست.
$ M 3 H R D A D $
دوشنبه 18 آذر 1392, 21:17 عصر
سلام کار های نشست شیراز دره پیش میره ؟ مکان اسکان همه چیز اوکی هست ؟
در جریان بزاریم تا ثبت نام و شروع کنیم به تبلیغ بیشتر
MMSHFE
سه شنبه 19 آذر 1392, 08:19 صبح
کارهای مکان داره خوب پیش میره ولی اینطور که پیداست برای اسکان باید خود اعضای محترم زحمت بکشن و هتل رزرو کنن چون سازمانها بخاطر خصوصی بودن نهاد، اسکان در اختیار نمیگذارن. حالا من خودم باز آخر همین ماه دارم میرم شیراز ببینم میتونم با خانه معلم به نتیجه برسم یا نه (برای اسکان). امیدوارم مشکل خاصی پیش نیاد و این مسئله هم حل بشه. فقط موندم چرا اعضا اینقدر نسبت به نشستها بیخیال هستن و ثبت نام نمیکنن. دوستان عزیز، اگه قراره همه چیز با بیخیالی طی بشه و فقط چند نفر دوندگی کنن و بقیه استراحت، بفرمایید تا ما هم اینقدر به خودمون سختی ندیم و به کار و زندگی خودمون برسیم. فعلاً علی الحساب تمام کسانی که پروفایلشون رو در سامانه اطلاع رسانی نهاد توی بازه مشخص شده، تکمیل نکرده بودن، از فهرست اعضای نهاد حذف شدن (حدود 30 نفر). بابت حذف اعضای غیرفعال هم هیچ نگرانی نداریم چون هرچقدر اعضا کمتر باشن، دردسرهای بعدی ما هم کمتر خواهد بود و کار رو در ابتدا با اعضای کمتری شروع میکنیم و طبیعتاً توزیع پروژه و درآمد هم راحتتر انجام خواهد شد. انصافاً من یکی دیگه خسته شدم از بس گفتم ثبت نام کنید. به قول آقا مهرداد تو FB هرکی خواست، بیاد. هرکی هم نمیخواد بیاد، بچسبه به همون کارهایی که اهمیتش از نهاد بیشتره. خوبه که نهاد تا حالا از اعضا حق عضویت یا چیزهای دیگه نخواسته و توی هر نشست هم کلی اطلاعات و منابع آموزشی و... در اختیار شرکت کنندگان گذاشته. اگه چیزی خواسته بودیم که تا حالا بیچاره مون کرده بودین!!!
rezaonline.net
سه شنبه 19 آذر 1392, 11:49 صبح
آقای شهرکی واقعا خسته نباشید بهتون میگیم.
انشاالله بتونیم زحماتتون رو جبران کنیم .
برای مسائل اسکان و ... ذهن خودتون رو در گیر نکنید ، خودمون یه کاریش میکنیم ، بهرحال شیراز شهر نسبتا توریستی هست ، جا برای اسکان مسافرها دارن .
omidabedi
سه شنبه 19 آذر 1392, 12:32 عصر
دوستان عزیز برای اسکان فعلا منتظر هستم که مکان نشست قطعی بشه و برای اسکان جایی رو در نظر بگیرم که از لحاظ رفت و امد دوستان مشکلات کمتری داشته باشن.
Jarvis
پنج شنبه 21 آذر 1392, 17:40 عصر
از دوستانی که هنوز برای نشست شیراز ثبت نام نکردن تقاضا میکنم ثبت نام کنن
الان لیست رو نگاه کردم بعد از این همه مدت همون تعدادی هستیم که توی آبان ماه ثبت نام کردیم .. توی آذر ماه کسی ثبت نام نکرده!!
دوستانی که توی نشست های قبلی بودن الان خیلی هاشون ثبت نام نکردن
چشم به هم بزنیم همین چند روز هم تموم میشه... خیلی ساده!
آقای عابدی شما کارتون به کجا رسید ؟ اگه میشه یه گزارش وضعیت بدید که در جریان کارها قرار بگیریم.
ممنون
omidabedi
پنج شنبه 21 آذر 1392, 18:29 عصر
از دوستانی که هنوز برای نشست شیراز ثبت نام نکردن تقاضا میکنم ثبت نام کنن
الان لیست رو نگاه کردم بعد از این همه مدت همون تعدادی هستیم که توی آبان ماه ثبت نام کردیم .. توی آذر ماه کسی ثبت نام نکرده!!
دوستانی که توی نشست های قبلی بودن الان خیلی هاشون ثبت نام نکردن
چشم به هم بزنیم همین چند روز هم تموم میشه... خیلی ساده!
آقای عابدی شما کارتون به کجا رسید ؟ اگه میشه یه گزارش وضعیت بدید که در جریان کارها قرار بگیریم.
ممنون
یک مکان رو که اداره فنی حرفه ای معرفی نامه داده بود رفتم دیدم
خیلی مکان بزرگ و خوبی بود اما چون کارگاه تمرین تئاتر بود خیلی بهم ریخته بود و نیاز به رسیدگی داشت.وضعیت صندلیهاش هم خوب نبود از این دسته دارای دانشجویی بود.میز کنفرانسش هم درست و حسابی نبود.
اما خب برای سالن امفی تئاتر یک جای دیگه باز از طرف اداره ارشاد رفتم دیدم که مکانش و محیطش عالی بود اما خب برای 3 روز به این تعداد ساعت نمیدن یعنی پر شده و همایش دارن خودشون.(بصورت ازاد هر 2 ساعتی 300 هزارتومان)
نمیدونم دیگه چکار کنم جاهای خوب زیاد هست اما یا قیمتش بالاست یا پر هستن.
1 جا دیگه قراره برم ببینم خدا کنه اونجارو بهمون بدن چون مکانش واقعا عالیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.