View Full Version : گفتگو: طراحی رابط کاربری - UserInterface
winner1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 15:52 عصر
ممنون از همگی و اینکه بین این دوتا کدوم بهتره؟
135858
135859
Vidico
پنج شنبه 16 مهر 1394, 18:10 عصر
135858
135859
اینا رو با کدوم کامپوننت زدی؟
kolibri
پنج شنبه 16 مهر 1394, 19:28 عصر
سلام؛ با تشکر از تاپیک خوبتون!
دوستان من همیشه با فونت فارسی مشکل دارم توی برنامه هام! نمی دونم از چه فونتی در برنامه ام استفاده کنم که هم خوانا باشه، هم ساده و هم جذاب!!
کسی مجموعه فونت مناسب داره؟
Mori Bone
پنج شنبه 16 مهر 1394, 19:48 عصر
سلام. نظرتون چیه درباره طراحیم؟ این برنامم تحته wpf هست.
لینک عکس: http://8pic.ir/images/ibdt3e7h1bvlu3yx7h7d.png
juza66
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:10 عصر
135858
135859
ایکن های دومی بزرگتر و بهتره، طرحت هم فوق العاده بهتر شده، موفق باشی
juza66
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:11 عصر
بسیار زیبا کار کردی، دکمه ها با کامپونت خاصیه؟! این WPF چه میکنه
کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:16 عصر
135858
135859
دومی بهتره ولی یه فکری به حال این زبانش فارسیش بکن ، و همچنین اون منوهای بالا یه چیز اضافست بالای آیکون ها ! اینجوری منو ها دو طبقه هستن و زیاد جالب نیست.
arashhd
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:21 عصر
سلام لطفا درمورد طرح زیر نظرات و همچنین راهنمایی های لازم رو بفرمایید
135786
135787
135788
135789
درود خدمت جناب گلبافان گرامی
من چند وقته دنبال همچین کاری هستم برای گزارس گیری از برنامه خودم،کامپوننت خاصی برای این کار وجو دارد یا همه چی رو باید از اول بنویسم؟
سپاس فراوان
juza66
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:37 عصر
سلام به همه ...
دوستان من توضیحات رو با آمار عددی جایگزین کردم ... بهتر نیست ؟!
توضیحات اضافی فرم ها رو حذف کدم (مث فرم ورود)
اما کلی کد نویسی موند رو گردنم :بامزه:
این خوبه، اون شلوغه هم خوب بود.. :)
Mori Bone
پنج شنبه 16 مهر 1394, 20:38 عصر
بسیار زیبا کار کردی، دکمه ها با کامپونت خاصیه؟! این WPF چه میکنه
ممنونم
همه کامپوننت هاش طراحی خودمه حتی ریز به ریز کد نویسسش
winner1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 22:27 عصر
دومی بهتره ولی یه فکری به حال این زبانش فارسیش بکن ، و همچنین اون منوهای بالا یه چیز اضافست بالای آیکون ها ! اینجوری منو ها دو طبقه هستن و زیاد جالب نیست.
کلمات فارسیشوو اگه میگین خوب اونا قراره واسه انگلیسی غیر فعال باشن یه سری هم که دیان کاربر فارسی وارد کنه به خودش مربوطه که من واسه انجام دادم بعد منظورتون حذف منوی اوله اون بالای بالا؟ بجاش چی استفاده کنم پس؟
کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 16 مهر 1394, 22:44 عصر
نظورتون حذف منوی اوله اون بالای بالا؟ بجاش چی استفاده کنم پس؟
یه جورایی هم خوانی ندارن ! مثلا میتونید منو هارم به شکل همین آیکون ها در بیارید یا یک کادر کشویی مانند برای منو ها در نظر بگیریید.
winner1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 22:57 عصر
کار بعدی من هم صد در صد فلت یوای هستش اصلا یه جذابیتت عجیب داره بعد اینکه کارتم بیستته پسر افرین
winner1
پنج شنبه 16 مهر 1394, 23:16 عصر
یه جورایی هم خوانی ندارن ! مثلا میتونید منو هارم به شکل همین آیکون ها در بیارید یا یک کادر کشویی مانند برای منو ها در نظر بگیریید.
منو ها زیادن بازم ممنون
NasimBamdad
پنج شنبه 16 مهر 1394, 23:44 عصر
اینو نمیشه با WinForm درست کرد ؟
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 09:49 صبح
سلام ،
دوستان نظرتون چیه راجب اینکه هنگام ثبت اطلاعات کاربر همینکه بخواد گروه ها رو مدیریت کنه با کلیک بر روی دکمه موجود در اون بخش به صورت زیر بتونه وارد بخش مدیریت گروه بشه
135879
در صورت نیاز که وارد شد فرم به صورت زیر خواهد بود دارای سه زبانه موجود ، افزودن ، ویرایش و لیست مربوطه.
135878
و البته به آیکون زبانه ها هم یه توجهی کنید ببینید در این حالت بهتر نیست ؟
winner1
جمعه 17 مهر 1394, 09:49 صبح
بله حتما میشه انجام داد
winner1
جمعه 17 مهر 1394, 09:51 صبح
سلام ،
دوستان نظرتون چیه راجب اینکه هنگام ثبت اطلاعات کاربر همینکه بخواد گروه ها رو مدیریت کنه با کلیک بر روی دکمه موجود در اون بخش به صورت زیر بتونه وارد بخش مدیریت گروه بشه
135879
در صورت نیاز که وارد شد فرم به صورت زیر خواهد بود دارای سه زبانه موجود ، افزودن ، ویرایش و لیست مربوطه.
135878
یعنی واسه اطلاعاتی که فقط یه اسم یه توضیح کاربر باید اون لحظه بین کارش یه وقفه بندازه بره یه فرم دیگه بنظرت این درسته؟
NasimBamdad
جمعه 17 مهر 1394, 09:53 صبح
بله حتما میشه انجام داد
برنامه هایی که می نویسم معمولا خیلی دقت می کنم و به نظر خودم کد نویسی خوبی داره
اما ظاهر خوبی ندارن ، حتما عکس می ذارم ببینم دوستان چی میگن
راستی ، دوست دارم بدونم اون Title بار به اون خوشگلی چه طوری باید ساخت .
ای کاش آموزش هم بود
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 09:56 صبح
چرا نشه؟ صد درصد میشه. کار نشد نداره ولی سخته. هم برنامت سنگین میشه چون باید از کلی کامپوننت استفاده کنی. هم کلی باید کد نویسی کنی برای ایجاد انیمیشن، استفاده از api و کلی چیزه دگ.
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 09:58 صبح
کار بعدی من هم صد در صد فلت یوای هستش اصلا یه جذابیتت عجیب داره بعد اینکه کارتم بیستته پسر افرین
ممنون بابت نظرتون. با نظرتتون موافقم اگه طراحی فلت درست طرح بندی بشه عالیه
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 10:24 صبح
ی سوال دگ اینکه کسی طرحه فلت از دیتاگرید ویو داره؟ فقط عکس کافیه میخوام تبدیلش کنم به کنترل wpf و نشرش بدم. تو نت طرح قابل پسندی نبود ک ب دل بشینه. ممنون میشم اگه کسی طرحی داره و قرار بده. البته طرح فلت جدول هم کافیه
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 10:29 صبح
ای کاش آموزش هم بود
اگه xaml بلدید و برای wpf میخواید کد تایتل رو قرار بدم؟
ghasem110deh
جمعه 17 مهر 1394, 11:41 صبح
ی سوال دگ اینکه کسی طرحه فلت از دیتاگرید ویو داره؟ فقط عکس کافیه میخوام تبدیلش کنم به کنترل wpf و نشرش بدم. تو نت طرح قابل پسندی نبود ک ب دل بشینه. ممنون میشم اگه کسی طرحی داره و قرار بده. البته طرح فلت جدول هم کافیه
این هست که با کامپوننت Dev هستش :
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=132867&stc=1&d=1435937184
Sir-Programmer
جمعه 17 مهر 1394, 12:25 عصر
سلام ،
135879
135878
سلاممممممم آقای اسد زاده واقعا طراحی شما حرف نداره آدم طرح های شمارو میبینه اصلا دوست داره شبو روز برنامه نویسی کنه شما فوق العاده این ، در مورد Qt خیلی تلاش کردم برای یادگیریش ولی خیلی سخته من بیشتر با دیتابیس کار میکنم نمیدونم ارتباط با دیتابیس رو از کجا شروع کنم کارهای شما حرف نداره واقعا آفرین بر شما Xx=
محمد آشتیانی
جمعه 17 مهر 1394, 12:26 عصر
سلام ،
135879
135878
سلام
بله ، این روش خوبیه به نظرم ، اینجوری کاربر برای تغییرات در اطلاعاتی که بصورت lookup در کمبوباکس در اختیارش هستن ، مجبور نیست فرم جاری رو ترک کنه.
اما برای فرم مدیریت گروه های شما ، می شود از تب استفاده نکنید، در واقع یک گرید باشه و همون فیلد ها ، کنار هم
فرض بفرمائید وقتی روی هر رکورد از گرید دبل کلیک میشه اطلاعات اون فیلد برای ویرایش در فرم بارگذاری بشه و یک button هم داشته باشید برای خالی کردن فرم و ایجاد رکورد جدید ، در واقع با یک پراپرتی میتونید حالت جاری فرم رو تشخیص بدید.
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 12:54 عصر
سلاممممممم آقای اسد زاده واقعا طراحی شما حرف نداره آدم طرح های شمارو میبینه اصلا دوست داره شبو روز برنامه نویسی کنه شما فوق العاده این
Xx=
سلام بر شما دوست عزیز ، لطف دارید.
برنامه نویسی سخته ولی وقتی باهاش بازی میکنی دقیقا مثل ریاضی هستش ! لذت میبری :چشمک:
در مورد Qt خیلی تلاش کردم برای یادگیریش ولی خیلی سخته من بیشتر با دیتابیس کار میکنم نمیدونم ارتباط با دیتابیس رو از کجا شروع کنم کارهای شما حرف نداره واقعا آفرین بر شما Xx=
اتفاقا کار با دیتابیس در C++ و کتابخانه Qt خیلی راحته مخصوصا گزینه MySQL که من واقعا باهاش راحتم.
میتونید در بخش C++ سوال کنید پاسخ میدم یا شاید هم یه آموزش درست حسابی راجب دیتابیس نوشتم ولی فعلا وقت آزاد راجب این ندارم :ناراحت: در اولین فرصت سعی میکنم حتما یه آموزشی در رابطه با دیتابیس و نحوه ارتباطش در C++ در بخش مربوطه ارائه بدم.
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 14:36 عصر
اینم یه ریزه کاری دیگه...
1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
2.دکمه سوئیچ برای انتخاب نوع گروه که مشخصه.
135888
NasimBamdad
جمعه 17 مهر 1394, 15:16 عصر
اگه xaml بلدید و برای wpf میخواید کد تایتل رو قرار بدم؟
نه والا بلد نیستم ،
با عکس و یا ترفندی نمیشه عکس برای اون Title بار قرارداد ؟
مثلا Telerik و Dev چه طوری هست ؟ اونا چه طوری برای WinFrom انجام دادند
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 15:31 عصر
نه والا بلد نیستم ،
با عکس و یا ترفندی نمیشه عکس برای اون Title بار قرارداد ؟
مثلا Telerik و Dev چه طوری هست ؟ اونا چه طوری برای WinFrom انجام دادند
با عکس میشه ولی ن در این حد دگ. بالاخره عکسم بذارید انیمیشنشو میخواید چیکار کنید. تو نت هم مطلب زیاده. در مورد کامپوننتهای آماده هم من خبری ندارم والا چون تاحالا استفاده نکردم.
موفق باشید
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 15:46 عصر
جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :
Animations
Gradients
Antialiasing
Scalability
Translucency
Device independence
XAML
Data binding
Mori Bone
جمعه 17 مهر 1394, 15:55 عصر
جهت اطلاع باید بگم موتور رندرینگ Windows form از DirectShow استفاده میکنه و موتور رندرینگ WPF از DirectX که خدای این دو زمین و آسمون فرق میکنه هرچقدر هم در WinForm طراحی خوب انجام بدین زیاد تعریفی نخواهد داشت.
به خاطر پشتیبانی از Direct X در WPF قابلیت های زیر در دسترس هستند که در Windows Form موجود نیست :
Animations
Gradients
Antialiasing
Scalability
Translucency
Device independence
XAML
Data binding
بعضی از گزینه هاشو میشه طراحی کرد ولی سخت میشه کار. بعضی گزینه هاش اصلا ربطی به گرافیک و direct x ندارن ک
sg.programmer
جمعه 17 مهر 1394, 17:25 عصر
1.وجود آیکون Synchronize برای بارگزاری اطلاعات جدید در Combo Box بعد از تغییرات وقتی روش کلیک یا لمس بشه 360 درجه میچرخه و اطلاعات رو داخل کومبو باکس به روز رسانی میکنه.
135888
آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 18:13 عصر
آثای اسد زاده این کامپوننت سویچ و تکست باکسی که استفاده کردید مال خود ++C هست؟
بله همگی روی C++ هستش ، البته کامپوننت نیستن اینا کنترل هستند که استایل هارو خودم بر اساس سلیقه و نوع پروژه سفارشی میکنم.
به اینجا نگاه کنید : http://barnamenevis.org/showthread.php?504614-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-QML-%D8%AF%D8%B1-C
کامبیز اسدزاده
جمعه 17 مهر 1394, 20:34 عصر
یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.
135891
قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.
golbafan
جمعه 17 مهر 1394, 23:52 عصر
135888
سلام
این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!
و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple
پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید
منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم:لبخند:)
135896
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 08:11 صبح
یک نکته ریز ولی پرکاربرد !
حتما در بخش اعتبار سنجی (Validate) برای ورودی هایی که کلید هستند یک همچین حالتی رو در نظر بگیریم.
135891
قبل از ورود اطلاعات یک آیکون به صورت چشمک زن مشخص میکنه که عدد رو وارد کن ، حالا در حالت رخداد TextChange میشه کدی رو هم نوشت که با بررسی دیتابیس و وجود یا عدم وجود کلید ورودی مورد نظر آیکون مربوطه نمایان بشه.
سلام
این یک طرح خوب و عالی هست و از اونهاییه که من خیلی خوشم میاد
البته من باشم از ایکون چشمک زن استفاده نمیکنم. چون فوکوس رو از بین خواهد برد!
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 08:12 صبح
سلام به همه ...
سلام
خیلی خیلی بهتر شد!
الان در واقع یک داشبورد مدیریتی برای صفحه اول برنامه گزاشتی :تشویق::تشویق::تشویق:
کامبیز اسدزاده
شنبه 18 مهر 1394, 08:31 صبح
سلام
فقط فکر نمیکنی چشمک زدن ممکنه یخورده روی اعصاب باشه
سلام ؛
چشمک زن داریم تا چشمک زن :لبخند: اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 08:53 صبح
سلام ؛
چشمک زن داریم تا چشمک زن :لبخند: اینی که من میگم ملایم و به صورت محو شو هست ، طوری نباید باشه که توجه کاربر رو مدام جلب کنه مگر اینکه مستقیما بهش تمرکز کنه.
سلام
اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 09:04 صبح
آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن
کامبیز اسدزاده
شنبه 18 مهر 1394, 10:04 صبح
سلام
اوکی، پس تست کنید و نتیجه اش رو اینجا بفرمایید
این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم :قهقهه: سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
لینک : http://www.aparat.com/v/OX0RW
آقای اسد زاده لطفا تصاویر پروژه پانامراتون رو اینجا بزارید تا دوستان استفاده کنن و لذت ببرن
اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.
اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
اگر نیاز بود تصاویر رو اینجا هم ارسال میکنم تا دوستان استفاده کنند.
ghasem110deh
شنبه 18 مهر 1394, 11:19 صبح
این خدمت شما ، آخرش مجبورم کردید یک فیلمی ازش تهیه کنم :قهقهه: سعی کنید در حالت HD مشاهده کنید تا جزئیات قابل رویت باشه.
اتفاقا دیروز راجب این پروژه به ذهنم رسید که در اینجا برای آشنایی بیشتر با نحوه طراحی بسیار متفاوت و منحصر بفرد معرفیش کنم تا بچه ها ببینن ، ولی احساس کردم جنبه تبلیغاتی خواهد داشت هرچند این پروژه به مرحله اجرایی نرسیده و با توجه به اینکه دارم به شدت روش کار میکنم در مرحله توسعه هستش.
اگر دوستان موافق باشند تصاویری از محیطش رو انتشار کنم و البته یک لینکی از محیط نسخه بسیار ابتدائی پانامرا قبلا در آپارات به صورت فیلم داشتم که این هست : http://www.aparat.com/v/sjXRK یک ویدیو از محیط بسیار ابتدائی و این لینک رسمی که از آخرین وضعیتش هست : http://nanosoftco.com/en-us/products/panamera.html
بسی زیباست :)
فکر میکنی که یه سایت هستش !
ghasem110deh
شنبه 18 مهر 1394, 14:50 عصر
دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
.
.
.
از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)
کامبیز اسدزاده
شنبه 18 مهر 1394, 15:07 عصر
دوستان سعی کنیم در بعضی از محصولات که مرتبط هستند با سرویس های موجود بر روی وب نمونه تحت دسکتاپ یا موبایلیش رو تقریبا مشابه نمونه اصلی طراحی کنیم ، این کار باعث میشه کاربر در حالت سوئیچ بین محصولات سردرگم نشه و همون حسی رو داشته باشه که با نمونه اصلی داره.
یک نمونه ای رو من برای مدیریت cPanel و WHM طراحی کرده بودم قبلا که تو آرشیوم بود و قراره به عنوان یکی از ماژول های پروژه پانامرا توسعه پیدا کنه، ایده جالبش اینجاست که سعی کردم محیط نرم افزار از محیط خود هدف الگو بگیره که با توجه به وب سایت cPanel کد رنگ ها و استایل ها طراحی و همچنین سعی شده منو و صفحه های مربوطه خیلی متفاوت باشند.
135903135904135905135908
کامبیز اسدزاده
شنبه 18 مهر 1394, 15:14 عصر
دوستان کار درستی هست سه تا فرم اصلی برنامه رو توی پنل "Panel" باز کنم !؟
میخوام همون فرم داشبود ، جستجو و گزارش رو توی اون نمایش بدم ... (این فرم ها چون عملیات خاصی انجام نمیدن سنگین هم نیستن)
.
.
.
از تب هم میشه استفاده کرد ولی تب خود VS بی ریخته (کامپوننت هم نمیخوام استفاده کنم)
به نظر من استفاده از تب خیلی بهتر از اینه که فرم های مختلفی باز بشه.
این کار باعث میشه کاربر در وضعیت جاری مجبور نشه OK یا Cancel کنه و بعد وارد بخشی بشه که میخواد ، مگر در موارد خاص و مجزا که خب اونوقت بهتره فرم جدایی تولید بشه.
winner1
شنبه 18 مهر 1394, 22:03 عصر
سلام
این 2 روز من نبودم ببین چقدر تغییرات تو این پیج ایجاد شده!!!
و اما طرح جناب اسدزاده: خوبه و اتفاقا بکار میاد اما یک نکته: keep it simple
پیشنهاد من اینه که یکی از ردیف های کامبوباکس رو بزارید مثلا "جدید..." رنگ فونتش هم فرق داشته باشه مثلا سبز باشه
بعد که کاربر اون رو انتخاب کرد فرمی برای ویرایش نشونش بدید
و البته خیلی ساده سازی های دیگه ای هم میشه انجام داد.......
مثلا اون سویچ و اون علامت رفرش رو یک فکری براش بکنید
منظورم یک چیزی توی این مایه هاست (البته من با پاینت اینو کشیدم:لبخند:)
135896
نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
135915
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 22:14 عصر
نظرتون راجب کمپوننتی که من نوشتم چیه؟ هم میشه جستجو کرد بین ایتم ها هم میشه همون لحظه ایتم مورد نیاز جدید رو تعریف کرد که وقفه ایجاد نشه با باز شدن یه قسم جدید
اگر دیتا شامل فقط یک فیلد باشه که داخل کمبوباکس هست روش شما درسته ( که البته بهش میگن MRU ). اما معمولا کمبوباکس ها فقط یک فیلد از یک تیبیل بزرگ هستند و باید برای تعریف هر ردیف کلی متغیر دیگه هم مقدار دهی بشه
golbafan
شنبه 18 مهر 1394, 22:16 عصر
لذت بردم :قلب:
کامبیز اسدزاده
شنبه 18 مهر 1394, 22:39 عصر
اینم یک طرح جدید و جالب که 45 دقیقه وقتمو گرفت و به زودی تو پروژه هام استفاده میکنم.
میتونید ازش ایده بگیرید.
دو کامپوننت Card Info و Card Button هستش که میشه در بخش های خاصی ازشون استفاده کرد.
قابلیت هایی که این دو کامپوننت دارند :
کامپوننت Card Info :
امکان کلیک شدن
امکان لمسی
امکان تغییر اندازه و رنگ
امکان تغییر متن اصلی
پشتیبانی از حالت های انیمیت
زیبا و جزاب
کامپوننت Card Box:
امکان کلیک شدن
امکان لمسی
امکان تغییر اندازه و رنگ
امکان تغییر متن اصلی
امکان لینک دهی
امکان منو
امکان فعال و غیر فعال شدن همراه با خاصیت های لمسی ، کلیدی و ماوس
سفارشی سازی با دو دکمه بعدی Edit و Remove
پشتیبانی از حالت های انیمیت
زیبا و جزاب
135916
اینهم فایل ویدیوئی که حالت های انیمیت رو میتونید ببینید : http://www.aparat.com/v/XnTsM
Amir4317
یک شنبه 19 مهر 1394, 01:01 صبح
سلام مهندسا
چه خبرا؟ ترکوندینا!
135888
با نظر مهندس موافقم اگه یکی از گزینه های کمبو باکس باشه خیلی بهتر و یکدست تره
در مورد شکلک رفرش هم که 360 درجه میچرخه به نظرم بهتره به این صورت باشه که
اتوماتیک مخفی باشه و بعد از بسته شدن فرم افزودن و ویرایش اگر تغییری ایجاد شده بود (ِDialogueResult == OK) از صورت محو پیدا بشه بچرخه آپدیت کنه و دوباره محو بشه http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/108.gif
135858
دومی
اگر آیکون های یه دست تر و بزرگتر باشن بهتره و اینکه اگه میتونی آیکون ها رو با یه طیف رنگی بده (Colorize) مثلاً از سبز کمرنگ تا سبز تیره در رنگ بندی آیکون باشه و اینکه همه یه جور و یه دست باشن منو آبی نباشه آیکون ها سبز دکمه ها قرمز (اصن یه وضی) حداکثر از سه تا رنگ: 1.رنگ متن، 2.رنگ هایلایت (اکشن) و 3.رنگ تیره (برای نمایش انجام تغییرات) استفاده کنید فوق فوقش چهارتا(Disabled)
اینم یک طرح جدید و جالب که 45 دقیقه وقتمو گرفت و به زودی تو پروژه هام استفاده میکنم.
میتونید ازش ایده بگیرید.
دو کامپوننت Card Info و Card Button هستش که میشه در بخش های خاصی ازشون استفاده کرد.
135916
Oooooops!
چرا اینا انقده خوشگلن ؟
شما کلاً پیشتازید؛
ما هنوز توی شیشهای کردن پشت فرمهامون موندیم شما ویندوزتون که دهه هیچ دیگه با QT هم نور بالا هم میزنید!
ما با مشتری سره چپ و راست بودن دکمه و رنگ بندیش کلی چک و چونه میزنیم
شما اوووف زدی انواع حالاتشو لمش انگشت به انگشتشو فریم بندی کردی انیمیشن دادی بیرون!
من که حسود نیستم ولی، اوووووفهی http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/121.gif خیلی قبطه میخورم
موفق باشی استـــاد :بوس:
ghasem110deh
یک شنبه 19 مهر 1394, 01:48 صبح
من که حسود نیستم ولی، اوووووفهی :افسرده: خیلی قبطه میخورم
سلام ...
چرا قبطه ، این سر نخ ، دیگه باس تا تهش بری :
http://www.hazeldev.com/winforms-themes.html
کلاس ها رو به پروژه اضافه و یکبار بیلد کن ... کنترل های فلت به ابزارها اضافه میشه :)
منتها دیگه باید وقت بزاری و تغییرشون بدی ... که کار آسونی هم نیست !
http://www.hazeldev.com/files/theme/software_monoflattheme.png
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 09:02 صبح
Oooooops!
چرا اینا انقده خوشگلن ؟
شما کلاً پیشتازید؛
ما هنوز توی شیشهای کردن پشت فرمهامون موندیم شما ویندوزتون که دهه هیچ دیگه با QT هم نور بالا هم میزنید!
ما با مشتری سره چپ و راست بودن دکمه و رنگ بندیش کلی چک و چونه میزنیم
شما اوووف زدی انواع حالاتشو لمش انگشت به انگشتشو فریم بندی کردی انیمیشن دادی بیرون!
من که حسود نیستم ولی، اوووووفهی :افسرده: خیلی قبطه میخورم
موفق باشی استـــاد :بوس:
هدف منم از به اشتراک گذاری این طرح ها دادن روحیه به شماست که یه تکونی به خودتون بخورید. همین :چشمک: منم قبل اینکه بتونم همچین کارایی انجام بدم قبلش به فکر این بودم که اصلا همچین کاری شدنی هست یا نه ولی نباید با علامت های سوال تسلیم بشیم باید شروع کنی بگی من میتونم آقا ! خواستن توانستن است:لبخندساده:
همینکه یه جوری باعث میشه دوستان یه جستجویی بزنن و دنبال مدرن سازی طرح باشن در هر تکنولوژی و زبانی که هستند خیلی خوبه ، البته قرار نیست همه C++ کار باشند و قرار نیست همچین طرح ها فقط در یک زبان مورد استفاده قرار بگیره همانطور که طرح ها در وب انحصاری بود میبینید که اون انحصارش رو ازش گرفتیم :لبخند: کار نشد نداره جون من ، فقط به این فکر کن که چکار کنی و با چه روشی طرحی که میزنی خاص باشه و متفاوت.
پیشنهاد من الگو گیری از طرح های خارجی هست ، مثلا کافیه تو گوگل بنویسی "Flat Design" هزار جور طرح فلت میده بیرون که میتونی ازشون ایده بگیری.
و البته یک نکته که من زیاد بهش اهمیت میدم : یک برنامه نویس خوب باید یک طراح خوب هم باشه ، چرا که طراحی و برنامه نویسی مکمل هم هستند : مثلا من وقتی با سختی های C++ دارم کد میزنم خداییش باور کن بعد اینکه طرحم اینجور قشنگ از آب در میاد یه انرژی میگیرم که خستگی از تنم میپره و اصلش هم همینه در پست های قبلی یک سری استایل ها و به لینک های گوگل اشاره کردم حتما ازشون الگو بگیرید.
تجربیات دیگری هم در اختیارتون خواهم گذاشت منتظر پست های بعدی باشید :افسرده:
golbafan
یک شنبه 19 مهر 1394, 10:23 صبح
سلام دوستان!
یک کار جدید شروع کردم فعلا سبکش اینه
با دلفی و VCL نوشته شده (البته میخوام ببرمش تو فایرمانکی تا انیمیشن هاش بهتر بشن)
دارم دنبال آیکون بدرد بخور میگردم
135933
135934
135935
فیلمشم هست البته کیفیتش جالب نیست برای ویدئوی بعدی کیفیت رو بهتر میکنم
http://www.aparat.com/v/DaWQf
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 11:03 صبح
یکی از مواردی که قبل از ورود به بخش مدیریتی یا کاربری مهمه فرم ورود هستش ، این کامپوننت رو برای این منظور طراحی کردم.
135936
میگما... کم کم داره به سرم میزنه یه سایت بزنم بشینم کامپوننت طراحی کنم :قهقهه::لبخند::خجالت: نظر شما چیه ؟
golbafan
یک شنبه 19 مهر 1394, 11:20 صبح
میگما... کم کم داره به سرم میزنه یه سایت بزنم بشینم کامپوننت طراحی کنم :قهقهه::لبخند::خجالت: نظر شما چیه ؟
واقعاً کار خوبی هست... موافقم
راستی اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
بجاش یک فریم شیشه ای مثل زیر گذاشتم
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 11:35 صبح
راستی به نظر شما اگر فریم ویندوز رو حذف کنم بهتر نیست؟
طرحتون خوبه.
پیشنهادم اینه اگر در حالت Full Screen اجرا میشه فریم رو کلا حذف کنید.
درضمن سعی کنید هیچوقت از کد رنگ مشکی در بخش فلت زیاد استفاده نکنید.
کد 333 بسیار بهتر هست.
golbafan
یک شنبه 19 مهر 1394, 11:42 صبح
طرحتون خوبه.
پیشنهادم اینه اگر در حالت Full Screen اجرا میشه فریم رو کلا حذف کنید.
درضمن سعی کنید هیچوقت از کد رنگ مشکی در بخش فلت زیاد استفاده نکنید.
کد 333 بسیار بهتر هست.
برای فونت ها میفرمایید یا برای آیکونها؟
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 12:12 عصر
برای فونت ها میفرمایید یا برای آیکونها؟
هرچیزی که Text هست.
درضمن استفاده از فونت های پیشفرضی مثل Tahoma در فارسی رو بیخیال بشید.
از فونت BYekan استفاده کنید.
winner1
یک شنبه 19 مهر 1394, 12:15 عصر
مواردی مثل پس زمینه و ساعت به انتخاب برنامه نویس اشتباه دوست من چون این امکانات رو خود ویندوز داره ولی خوب شما اگه میخواین کل صفحرو بگیرین و تسک بار دیده نشه شاید بشه تتوجیه کرد ولی چرا باید ابزار مهمی مثل تسک بار از دید کاربر مخفی باشه؟
golbafan
یک شنبه 19 مهر 1394, 12:42 عصر
مواردی مثل پس زمینه و ساعت به انتخاب برنامه نویس اشتباه دوست من چون این امکانات رو خود ویندوز داره ولی خوب شما اگه میخواین کل صفحرو بگیرین و تسک بار دیده نشه شاید بشه تتوجیه کرد ولی چرا باید ابزار مهمی مثل تسک بار از دید کاربر مخفی باشه؟
سلام
وقتی برنامه کل صفحه رو بگیره برای مدیرانی که گزارش میخوان خیلی با ارزش میشه!!!
البته بک گراند میتونه دلخواه کاربر باشه یا اصلا از بک گراند ویندوز استفاده بشه
ghasem110deh
یک شنبه 19 مهر 1394, 13:27 عصر
واقعا با طراحی فلت ظاهر برنامه یه چیز دیگه میشه !
حتی وقتی کیلویی کنترل ها رو کنار هم بزاریم :
هیچی دیگه ... باس کلا از اول طرح برنامه انبار رو عوض کنم :)
(معماری سه لایه اینجا بدرد میخوره)
winner1
یک شنبه 19 مهر 1394, 13:31 عصر
سلام
خوب درسته ولی شما اینم در نظر بگیرن که امکانات تسک بار و اطلااتی که به کاربر میده مهم هستش البته نظر من اینه مثل زبان جاری ساعت تاریخ برنامه ها از این بابت گفتم
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 13:59 عصر
سلام
خوب درسته ولی شما اینم در نظر بگیرن که امکانات تسک بار و اطلااتی که به کاربر میده مهم هستش البته نظر من اینه مثل زبان جاری ساعت تاریخ برنامه ها از این بابت گفتم
معمولا برنامه هایی که قراره کاربر مدام باهاش کار کنه بد نیست که Full Screen باشه البته این قابلیت رو بزاری در اختیار کاربر بهتره مثلا به Fire Fox دقت کنید امکان تمام صفحه داره هرکی خواست میاد استفاده میکنه ولی به صورت پیشفرض Normal Screen هستش.
امکانی مثل ساعت و غیره هم روی نرم افزار باشه بد نیست ولی در حد یک Label نه بیشتر.
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 19 مهر 1394, 14:24 عصر
بعضی وقتها لازمه یک سری موجودی رو نمایش بدیم ، مثلا مقدار و وضعیت یک سهام :بامزه:
یک کامپوننت برای این کار به شکل زیر طراحی کردم که قابلیت تغییر در ویژگی ها و تعریف تمامی مقادیر از برچسب ها بگیر برو تا رProgressBar رو داره.
135944
winner1
یک شنبه 19 مهر 1394, 17:26 عصر
معمولا برنامه هایی که قراره کاربر مدام باهاش کار کنه بد نیست که Full Screen باشه البته این قابلیت رو بزاری در اختیار کاربر بهتره مثلا به Fire Fox دقت کنید امکان تمام صفحه داره هرکی خواست میاد استفاده میکنه ولی به صورت پیشفرض Normal Screen هستش.
امکانی مثل ساعت و غیره هم روی نرم افزار باشه بد نیست ولی در حد یک Label نه بیشتر.
دادش من دلیل بیار نگو معمولا اونام دلایلی واسه ای کارشون دان مثلا KmPlayer خوب میخواد کاربر ذهنش درگیره هیچی نباشه اینکه ما بگیم معمولا اشتباهه باید دلیل اورد
بعدشم ساعت رو سیستم عاملی که ساعت نشون میده خنده داره یعنی کار اضافه
winner1
یک شنبه 19 مهر 1394, 18:23 عصر
اقا یه سوال متریال دیزاین رو میشه و وین فرم پیاده سازی کرد؟
Amir4317
یک شنبه 19 مهر 1394, 19:59 عصر
دیگه گذشت اون زمون که ساعت شماته دار میبستن به مچشون
ما برنامه نویسا باید یکم اقتدار از خودمون نشون بدیم، یعنی چی مشتری ساعت میخواد؟
استیو جابز خدا بیامرز میگفت نرو دنبال اون چیزی که مشتری میخواد، چون اصلاً نمیدونه که چی میخواد! :گیج:
شما که کلی زحمت قراره بکشی این ویندوز فریم هم روش. طرح اختصاصی خودت
موافقم؛ چرا که نه !
تحریما داره میره کنار:شیطان:، بازار جهانی نیاز به یه تکون اساسی داره :چشمک:
تا کی باید منتظر آپدیت های تلریک و دِو اکسپرس باشیم؛ خلاقیت رو باید از ما یاد بگیرن :لبخند:
بعضی وقتها لازمه یک سری موجودی رو نمایش بدیم ، مثلا مقدار و وضعیت یک سهام :بامزه:
یک کامپوننت برای این کار به شکل زیر طراحی کردم که قابلیت تغییر در ویژگی ها و تعریف تمامی مقادیر از برچسب ها بگیر برو تا رProgressBar رو داره.
135944
ببخشیدا ولی این یکی طرحت تکراریه، Copy مو به مو ولی کارت با ارزشه
هرچند به چشم ظاهر فونتهای لاتین زیباترند اما نباید ملی گرایی رو فراموش نکنیم،
زبان ما، هویت ماست!
واقعا با طراحی فلت ظاهر برنامه یه چیز دیگه میشه !
حتی وقتی کیلویی کنترل ها رو کنار هم بزاریم :
هیچی دیگه ... باس کلا از اول طرح برنامه انبار رو عوض کنم :)
(معماری سه لایه اینجا بدرد میخوره)
خوب شد گفتی کیلویی، داشتم درموردت یه فکرایی میکردم
Amir4317
یک شنبه 19 مهر 1394, 20:04 عصر
به این عکس توجه کنید :
http://www.hazeldev.com/files/theme/software_monoflattheme.png
راستی دکمه Remember برای فرم ویندوزی چه معنایی داره؟
اصلاً کار درستیه ؟
اگه قراره به یاد سپرده بشه خب اصلاً نداشته باشه بهتره که !
abdullah20
یک شنبه 19 مهر 1394, 20:32 عصر
اگر کسی این گزینه را در فرم لاگین قرار بده . . . چی بگم
یک اشتباه محض است
در اصل اگر باشه پس چه نیازی به فرم لاگین است و اصلا این گزینه در برنامه های ویندوزی معنایی نداره
ghasem110deh
یک شنبه 19 مهر 1394, 22:10 عصر
راستی دکمه Remember برای فرم ویندوزی چه معنایی داره؟
اصلاً کار درستیه ؟
اگه قراره به یاد سپرده بشه خب اصلاً نداشته باشه بهتره که !
اگر کسی این گزینه را در فرم لاگین قرار بده . . . چی بگم
یک اشتباه محض است
در اصل اگر باشه پس چه نیازی به فرم لاگین است و اصلا این گزینه در برنامه های ویندوزی معنایی نداره
جز امکانات جانبی دیگه :بامزه:
منم تو فرم لاگین میزارم ... ولی اگه واقعا مضر باشه ورش میدارم
کاربر میتونه انتخاب کنه ، باشه یا نه !
golbafan
دوشنبه 20 مهر 1394, 00:04 صبح
سلام
این هم از آخرین طرح بنده
دیگه نه بک گراندی هست و نه ساعت و هیچ...
135952
وقتی موس رو میبریم روش
135953
winner1
دوشنبه 20 مهر 1394, 00:29 صبح
این خیلی خوبه بنظر من
golbafan
دوشنبه 20 مهر 1394, 23:27 عصر
بعدشم ساعت رو سیستم عاملی که ساعت نشون میده خنده داره یعنی کار اضافه
کاملا موافقم!
مخصوصا روی ویندوز 10 که تاریخ شمسی داره...
اما دوست عزیز اون طرح من ساعت توش نداشت ها... فقط بگراند داشت که الان دیگه اونم نداره :لبخند:
vB.N3T
دوشنبه 20 مهر 1394, 23:37 عصر
سلام به همه ...
مهندس ممکنه نوع فونت و اندازه مورد استفاد.همچنین کامپوننت استفاده شده رو بگی استفاده کنیم
rahgoshafan
دوشنبه 20 مهر 1394, 23:52 عصر
مهندس ممکنه نوع فونت و اندازه مورد استفاد.همچنین کامپوننت استفاده شده رو بگی استفاده کنیم
سلام
فونت که B yekan هستش ...
کامپوننت هم گفتن نداره !
winner1
سه شنبه 21 مهر 1394, 01:24 صبح
کاملا موافقم!
مخصوصا روی ویندوز 10 که تاریخ شمسی داره...
اما دوست عزیز اون طرح من ساعت توش نداشت ها... فقط بگراند داشت که الان دیگه اونم نداره :لبخند:
نه باباتت کار شما نگفتم مهندس
winner1
چهارشنبه 22 مهر 1394, 10:42 صبح
اینا رو با کدوم کامپوننت زدی؟
هیچ کمپوننتی همه با کنترل های استاندار ماکروسافته
ghasem110deh
چهارشنبه 22 مهر 1394, 11:36 صبح
دوستان لازمه پشت فرم (وقتی که باز میشه) سایه بندازیم ؟!
کد نویسیه الکی زیاد میشه ...
http://i.stack.imgur.com/QF2cq.png
golbafan
چهارشنبه 22 مهر 1394, 17:46 عصر
دوستان لازمه پشت فرم (وقتی که باز میشه) سایه بندازیم ؟!
کد نویسیه الکی زیاد میشه ...
http://i.stack.imgur.com/QF2cq.png
سلام
خیر هیچ لزومی نداره...
ghasem110deh
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:00 عصر
خیر هیچ لزومی نداره...
منظورم تو دید کاربرا هست ها !؟
کاربرا با این قضیه حال میکنن یا نه ؟
Mori Bone
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:10 عصر
منظورم تو دید کاربرا هست ها !؟
کاربرا با این قضیه حال میکنن یا نه ؟
بستگی ب نوع فرم زیذین و رویی داره. اگه در زمان اجرا فرم رویی رو تست کردید و دیدید ظاهره قشنگی نداره نسبت ب فرم زیرین و ی جورایی محوه حتما از ی لایه شفاف در فرم زیرین استفاده کنید.
من خودم همیشه از لایه استفاده میکنم چون کامل مشخصه فرم زیرین غیرفعاله و کاربر فعلا باید روی فرم بالایی مانور بده.
موفق باشید
golbafan
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:17 عصر
من اگر یه روزی بخوام این کار رو بکنم ترجیح میدم بجای تیره کردن فرم زیرین، اون رو تار (blur) کنم:
136033
Vidico
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:21 عصر
من اگر یه روزی بخوام این کار رو بکنم ترجیح میدم بجای تیره کردن فرم زیرین، اون رو تار (blur) کنم:
136033
عالیه مهندس جان
برای زیبا سازی فرم از چه پلاگینی استفاده کردین؟
برای تار کردن چیکار میشه کرد؟
golbafan
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:26 عصر
سلام
اینجا رو ببینید:
http://stackoverflow.com/questions/17248748/c-sharp-dialog-form-with-blur-background
Mori Bone
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:28 عصر
136033
اره خب همه کار میشه کرد بستگی ب اختیارات برنامه نویس داره. هرکسی ی نظری داره
ghasem110deh
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:31 عصر
ظاهرا بلور قشنگ تره ...
Vidico
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:31 عصر
سلام
اینجا رو ببینید:
http://stackoverflow.com/questions/17248748/c-sharp-dialog-form-with-blur-background
فدات مهندس جان، خیلی گلی
فقط نگفتین برای زیبا سازی از چه پلاگینی استفاده کردین؟
golbafan
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:35 عصر
پلاگین استفاده نکردم!
باید فرم رو یک اسکرین شات بگیرید و تصویر رو بلور کنید و بندازید روی فرم؛ بعدش فرم دیالوگ رو باز کنید
مشابه توضیحی که در اون لینک بود
Vidico
چهارشنبه 22 مهر 1394, 19:38 عصر
پلاگین استفاده نکردم!
باید فرم رو یک اسکرین شات بگیرید و تصویر رو بلور کنید و بندازید روی فرم؛ بعدش فرم دیالوگ رو باز کنید
مشابه توضیحی که در اون لینک بود
منظورم اینکه فرم پشتی عکس رو میگم که شبیه منوی آفیش شده و .... خیلی زیباست
golbafan
چهارشنبه 22 مهر 1394, 20:04 عصر
منظورم اینکه فرم پشتی عکس رو میگم که شبیه منوی آفیش شده و .... خیلی زیباست
سلام
در دلفی کامپوننت ribbon رو بطور پیشفرض داریم و در C# کلاس ریبون برای دات نت 4.5 به بالا موجوده
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.ribbon.ribbon%28v=vs.110%2 9.aspx
(https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.ribbon.ribbon%28v=vs.110%2 9.aspx)البته میتونید از کامپوننت های سایر شرکت ها مثل telerik و یا devexpress یا dotnetbar هم استفاده کنید
Mori Bone
جمعه 24 مهر 1394, 08:31 صبح
ای کاش آموزش هم بود
بفرمایید خدمت شما کد xaml قسمت هدر فرم:
<Grid
x:Name='gridHeader'
HorizontalAlignment='Stretch'
Margin='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='Auto'
Background='{x:Null}'>
<!--******************** Window Title ************************-->
<Grid
Grid.Row='0'
VerticalAlignment='Top'
Height='45'
x:Name='gridMainTitle'>
<Grid.ColumnDefinitions>
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='*' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
</Grid.ColumnDefinitions>
<Rectangle
Grid.Column='4'
HorizontalAlignment='Right'
VerticalAlignment='Bottom'
Height='5'
Width='60'
Margin='0 0 0 0'
Fill='Red'
x:Name='subtitleShadow1'
Visibility='Visible'>
<Rectangle.Effect>
<DropShadowEffect
Direction='-90'
Opacity='0.4'
ShadowDepth='2'
BlurRadius='6' />
</Rectangle.Effect>
</Rectangle>
<Rectangle
x:Name='headerbg'
Grid.ColumnSpan='6'
Fill='#FF2C3E50'
Height='45'
Stroke='{x:Null}'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top' />
<!-- SwipeMenuButton -->
<ToggleButton
x:Name='SwipeMenuButton'
Cursor='Hand'
Width='45'
Background='Transparent'
IsChecked='{Binding Path=SwipeMenuVisibility, Mode=TwoWay, RelativeSource={RelativeSource TemplatedParent}}'
Margin='0 1 0 0'>
<ToggleButton.Template>
<ControlTemplate
TargetType='ToggleButton'>
<Grid
Background='Transparent'>
<StackPanel
Background='Transparent'
Orientation='Vertical'
VerticalAlignment='Center'
HorizontalAlignment='Center'>
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 0 0 0' />
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 4 0 0' />
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 4 0 0' />
</StackPanel>
</Grid>
</ControlTemplate>
</ToggleButton.Template>
</ToggleButton>
<!-- - Window Icon - -->
<!-- Window Icon -->
<Grid
x:Name='gridIcon'
Grid.Column='1'
HorizontalAlignment='Left'
Height='55'
Margin='10 10 0 -20'
VerticalAlignment='Top'
Width='55'>
<Ellipse
Fill='#FFECF0F1'
Height='55'
Margin='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='55'
StrokeThickness='0'
Grid.RowSpan='1'>
<Ellipse.Effect>
<DropShadowEffect
BlurRadius='9'
Opacity='0.7'
Direction='0'
ShadowDepth='0' />
</Ellipse.Effect>
</Ellipse>
<Image
Source='{TemplateBinding Icon}'
Width='31'
Height='31' />
</Grid>
<!-- - Window Icon - -->
<!-- Window Main Title Text -->
<TextBlock
x:Name='txtMainTitle'
Grid.Column='3'
FontFamily='segoe ui'
Foreground='White'
FontSize='13'
FontWeight='Bold'
Margin='29 0 0 0'
Text='{TemplateBinding Title}' />
<!-- - Window Main Title Text - -->
<!-- Window Control Box -->
<Grid
Grid.Column='4'>
<Button
x:Name='btnMinimize'
Width='50'
Background='#FF2C3E50'
Margin='0,0,51,0'
HorizontalContentAlignment='Center'
Cursor='Hand'>
<Button.Template>
<ControlTemplate
TargetType='{x:Type Button}'>
<Grid>
<Path
x:Name='bg'
Data='M 70,0 10,0 0,45 60,45 Z'
Fill='{TemplateBinding Background}'
Height='45'
Stretch='Fill'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='60' />
<ContentPresenter />
</Grid>
<ControlTemplate.Triggers>
<Trigger
Property='IsMouseOver'
Value='True'>
<Trigger.EnterActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
Storyboard.TargetName='bg'
Storyboard.TargetProperty='Fill.Color'>
<ColorAnimation
Duration='0:0:0.2'
To='#34495e' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.EnterActions>
<Trigger.ExitActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
Duration='0:0:0.1'
To='#2c3e50' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.ExitActions>
</Trigger>
</ControlTemplate.Triggers>
</ControlTemplate>
</Button.Template>
<Rectangle
Fill='#FFFFFFFF'
Height='2'
Width='12'
Margin='0,6,0,0'
HorizontalAlignment='Center' />
</Button>
<Button
x:Name='btnQuit'
Background='#fa2653'
BorderThickness='0'
BorderBrush='{x:Null}'
Cursor='Hand'>
<Button.Template>
<ControlTemplate
<Grid>
<Path
Data='M 10,0 70,0 70,45 0,45 10,0 Z'
Height='45'
Stretch='Fill'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='60' />
<ContentPresenter />
</Grid>
<Trigger
Property='IsMouseOver'
Value='True'>
<Trigger.EnterActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#ff4f31' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.EnterActions>
<Trigger.ExitActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#fa2653' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.ExitActions>
</Trigger>
</ControlTemplate>
</Button.Template>
<Path
Data='M72.0101,0C90.4433,2E-06,108.882,7.01784,122.949,21.0535L384.892,282.359 646.792,21.0535C674.927,-7.01784 720.547,-7.01784 748.683,21.0535 776.775,49.1265 776.775,94.5986 748.64,122.67L486.74,383.975 748.683,645.324C776.818,673.397 776.775,718.89 748.683,746.962 720.547,775.002 674.927,775.023 646.792,746.962L384.892,485.635 122.949,746.962C94.814,775.023 49.1957,775.002 21.1022,746.962 -7.03405,718.89 -7.03405,673.397 21.1022,645.324L283.001,384.018 21.1022,122.67C-7.03405,94.5986 -7.03405,49.1265 21.1022,21.0535 35.1489,7.01784 53.5769,2E-06 72.0101,0z'
Stretch='Uniform'
Fill='#FFFFFFFF'
Width='12'
Height='Auto'
Margin='0,0,-5,0'
RenderTransformOrigin='0.5,0.5'
</Button>
</Grid>
<!-- - Window Control Box - -->
</Grid>
<!--____________________ Window Title _________________________-->
</Grid>
barnamenevisjavan
جمعه 24 مهر 1394, 14:01 عصر
http://barnamenevisjavan.ir/3343/%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-wpf/
http://bnjhost.ir/csharp-source/94-6/3.jpghttp://bnjhost.ir/csharp-source/94-6/2.jpghttp://barnamenevisjavan.ir/wp-content/uploads/2015/09/bandicam-2015-09-14-13-15-25-366-500x366.jpg
Twoplus2010
جمعه 24 مهر 1394, 20:15 عصر
سلام اینم از طرح بندی من
طرح ویندوز 10 136078136079
Mori Bone
جمعه 24 مهر 1394, 20:31 عصر
سلام اینم از طرح بندی من
سلام. اگه اجازه بدید چند تا پیشنهاد و نظر بدم.
اون لیستت خیلی قشنگ شده واقعا. روش کار کن تا بهتر بشه.
اون رنگ سبز اصلا ب مشکی نمیاد اگه خیلی اصرار داری ک از فرم مشکی استفاده کنی متن هاتو سفید یا رنگ روشن بزن تا خیلی فرم مشکلیت(ک البته زیادی مشکیه) تو چشم نزنه. البته نظره من اینکه از فرم تیره جاهایی استفاده کن ک کاربر نیاز به تمرکز زیاد داره ن فرمی ک سریع تکمیل میشه و بسته میشه. مثلا صفحه پشت ی متن طولانی یا فرم ادیتور کد نویسی اگه تیره باشه خوبه البته تیره ن سیاه:لبخند:
یکی دگ اینکه دکمه هات خیلی بی روحه. سعی کن دکمه هات شبیه فیلدهای متنیت نباشه یا حداقل همرنگ.
و آخری اینکه چرا تقلید از ویندوز ۱۰؟ بهتر نیست خودمون با خلاقیت خودمون طرح بریزیم هر چند ضعیف هم باشه چون ب نظره بیشتر ب دل طراح میشینه.
ب هر حال همه چی بستگی ب خودتون داره و هر طوری لذت میبرید کار کنید:خجالت:
موفق باشید:چشمک:
winner1
جمعه 24 مهر 1394, 22:38 عصر
سلام اینم از طرح بندی منطرح ویندوز 10 136078136079اگه ناراحت نمیشی ویندوز نوشتی یا نرم افزار تحت ویندوز؟
طرح بندیت خوبه ولی منطق اشتباه
راجب فون منو همه یه امار بهمون میدی؟
کامبیز اسدزاده
شنبه 25 مهر 1394, 09:01 صبح
سلام اینم از طرح بندی من
سلام ،
درسته عنوان طرح شما طرح ویندوز 10 هست ولی صادقانه و خیلی رک و رو راست میرم سر اصل مطلب ، البته نه به عنوان انتقاد فقط میخوام یکم دیدگاه جهانی رو در رابطه با طراحی و توسعه نرم افزار براتون روشن کنم.
به نظر میاد شما توانایی خوبی در طراحی دارید، یعنی میتونید اگر طرحی رو بهتون بدن در C# و به کمک فناوری های موجودش پیاده سازیش کنید، ولی طرح شما نشانگر این هستش که دارای توانایی خوبی در تقلید و کپی کردن هستید! اما متاسفانه باید بگم از نظر قوانین UX کپی و الگو گرفتن و تکرار کردن طرح های رایج و عام توصیه نمیشه.
حالا دیدگاه جهانی و کاربران چیه ؟ کاربری که ویندوز 10 رو داره به نظر شما این محیط براش آشنا نیست ؟ هدف از UX چیست ؟ کپی کردن و تکراری سازی طراح برای کاربران ؟! به هیچ عنوان چنین نیست، ما وقتی طراحی رو ایجاد میکنیم و قراره در قالب یک محصول روانه بازارش کنیم ابتدا باید به فکر انحصار نویسی و خلق طراحی انحصاری باشیم بهترین و تنها کلید موفقیت در رقابت در بخش UI یک محصول انحصاری بودنش هست، به عنوان مثال همین طرح شمارو اگر به 5 نفر نشون بدیم مطمئنان از 5 نفر هر 5 نفرش هم میگه این طرح تکراری هست، و این خودش یک بازخورد منفی و یا امتیاز منفی و در نتیجه کاهش ارزش محصول شما در بین گزینه های مشابهش خواهد بود.
از همین بازخورد هایی که دوستان اشاره کردند و گفتن طرح شما تکراری هست شروع کنید کاملا مشخصه که از دیدگاه هیچکس طرح شما طرح جدید و قابل توجهی نیست و تنها دلیلش هم گفتم کپی شدن طرح از روی ویندوز هست، این روش اشتباه و روش بسیار غیر منطقی هستش.
نکته : کاربری که با یک محصول جدید روبرو میشه انتظار یک محیط و یک حس جدید رو داره، حتما به فکر این باشید که روش کارتون رو تغییر بدین و با دیدگاه انحصار سازی ادامه بدین چرا که با روش تقلیدی به هیچ عنوان هیچ محصولی موفق نخواهد بود، یک مثال خیلی ساده بزنم : همین سیستم عامل ها رو ببینید : محیط لینوکس،ویندوز، مک و ... از هم متفاوت هستند و اگر این انحصار بودن و متفاوت بودن وجود نداشت کاربر حق انتخاب نداشت ، حتی بعضی وقت ها با کپی کردن یکی از قابلیت های این سیستم عامل ها سریعا خبر سازی میشه و بازخورد هایی رو دربر داره یا مثلا خیلی ساده یک نمونه خیلی رایجش همین رقابت بین iOS و Android هر بار یک نسخه جدیدی از سیستم عامل هاشون روانه بازار میشه سریعا بحث روی تقلید کردن و کپی کردن باز میشه، از این ها باید تجربه کرد چرا که طرحی موفق هستش که انحصار باشه نه کپی و تکراری : حتی اگر قرار باشه الگو برداری کنید نباید ریز به ریز طرح رو شبیه سازی کنید باید فقط الگو بگیرید که چه گزینه ای در طرح باعث محبوبیتش شده.
به هر حال موفق و پیروز باشید.
winner1
شنبه 25 مهر 1394, 09:13 صبح
سلام ،
درسته عنوان طرح شما طرح ویندوز 10 هست ولی صادقانه و خیلی رک و رو راست میرم سر اصل مطلب ، البته نه به عنوان انتقاد فقط میخوام یکم دیدگاه جهانی رو در رابطه با طراحی و توسعه نرم افزار براتون روشن کنم.
به نظر میاد شما توانایی خوبی در طراحی دارید، یعنی میتونید اگر طرحی رو بهتون بدن در C# و به کمک فناوری های موجودش پیاده سازیش کنید، ولی طرح شما نشانگر این هستش که دارای توانایی خوبی در تقلید و کپی کردن هستید! اما متاسفانه باید بگم از نظر قوانین UX کپی و الگو گرفتن و تکرار کردن طرح های رایج و عام توصیه نمیشه.
حالا دیدگاه جهانی و کاربران چیه ؟ کاربری که ویندوز 10 رو داره به نظر شما این محیط براش آشنا نیست ؟ هدف از UX چیست ؟ کپی کردن و تکراری سازی طراح برای کاربران ؟! به هیچ عنوان چنین نیست، ما وقتی طراحی رو ایجاد میکنیم و قراره در قالب یک محصول روانه بازارش کنیم ابتدا باید به فکر انحصار نویسی و خلق طراحی انحصاری باشیم بهترین و تنها کلید موفقیت در رقابت در بخش UI یک محصول انحصاری بودنش هست، به عنوان مثال همین طرح شمارو اگر به 5 نفر نشون بدیم مطمئنان از 5 نفر هر 5 نفرش هم میگه این طرح تکراری هست، و این خودش یک بازخورد منفی و یا امتیاز منفی و در نتیجه کاهش ارزش محصول شما در بین گزینه های مشابهش خواهد بود.
از همین بازخورد هایی که دوستان اشاره کردند و گفتن طرح شما تکراری هست شروع کنید کاملا مشخصه که از دیدگاه هیچکس طرح شما طرح جدید و قابل توجهی نیست و تنها دلیلش هم گفتم کپی شدن طرح از روی ویندوز هست، این روش اشتباه و روش بسیار غیر منطقی هستش.
نکته : کاربری که با یک محصول جدید روبرو میشه انتظار یک محیط و یک حس جدید رو داره، حتما به فکر این باشید که روش کارتون رو تغییر بدین و با دیدگاه انحصار سازی ادامه بدین چرا که با روش تقلیدی به هیچ عنوان هیچ محصولی موفق نخواهد بود، یک مثال خیلی ساده بزنم : همین سیستم عامل ها رو ببینید : محیط لینوکس،ویندوز، مک و ... از هم متفاوت هستند و اگر این انحصار بودن و متفاوت بودن وجود نداشت کاربر حق انتخاب نداشت ، حتی بعضی وقت ها با کپی کردن یکی از قابلیت های این سیستم عامل ها سریعا خبر سازی میشه و بازخورد هایی رو دربر داره یا مثلا خیلی ساده یک نمونه خیلی رایجش همین رقابت بین iOS و Android هر بار یک نسخه جدیدی از سیستم عامل هاشون روانه بازار میشه سریعا بحث روی تقلید کردن و کپی کردن باز میشه، از این ها باید تجربه کرد چرا که طرحی موفق هستش که انحصار باشه نه کپی و تکراری : حتی اگر قرار باشه الگو برداری کنید نباید ریز به ریز طرح رو شبیه سازی کنید باید فقط الگو بگیرید که چه گزینه ای در طرح باعث محبوبیتش شده.
به هر حال موفق و پیروز باشید.
آفرین یه سری کار هارو انجام میدیم ولی یه سری اصول رو فراموش میکنیم اصولی که خیلی سادس ولی بسیار مهمه
NasimBamdad
شنبه 25 مهر 1394, 11:22 صبح
بفرمایید خدمت شما کد xaml قسمت هدر فرم:
<Grid
x:Name='gridHeader'
Margin='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='Auto'
Background='{x:Null}'>
<!--******************** Window Title ************************-->
<Grid
Grid.Row='0'
VerticalAlignment='Top'
Height='45'
x:Name='gridMainTitle'>
<Grid.ColumnDefinitions>
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
<ColumnDefinition
Width='*' />
<ColumnDefinition
Width='auto' />
</Grid.ColumnDefinitions>
<Rectangle
Grid.Column='4'
VerticalAlignment='Bottom'
Height='5'
Width='60'
Margin='0 0 0 0'
Fill='Red'
x:Name='subtitleShadow1'
Visibility='Visible'>
<Rectangle.Effect>
<DropShadowEffect
Direction='-90'
Opacity='0.4'
ShadowDepth='2'
BlurRadius='6' />
</Rectangle.Effect>
</Rectangle>
<Rectangle
x:Name='headerbg'
Grid.ColumnSpan='6'
Fill='#FF2C3E50'
Height='45'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top' />
<!-- SwipeMenuButton -->
<ToggleButton
x:Name='SwipeMenuButton'
Cursor='Hand'
Width='45'
Background='Transparent'
IsChecked='{Binding Path=SwipeMenuVisibility, Mode=TwoWay, RelativeSource={RelativeSource TemplatedParent}}'
Margin='0 1 0 0'>
<ToggleButton.Template>
<ControlTemplate
TargetType='ToggleButton'>
<Grid
Background='Transparent'>
<StackPanel
Background='Transparent'
Orientation='Vertical'
HorizontalAlignment='Center'>
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 0 0 0' />
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 4 0 0' />
<Rectangle
Fill='#fff'
Width='19'
Height='2'
Margin='0 4 0 0' />
</StackPanel>
</Grid>
</ControlTemplate>
</ToggleButton.Template>
</ToggleButton>
<!-- - Window Icon - -->
<!-- Window Icon -->
<Grid
x:Name='gridIcon'
Grid.Column='1'
Height='55'
Margin='10 10 0 -20'
VerticalAlignment='Top'
Width='55'>
<Ellipse
Fill='#FFECF0F1'
Height='55'
Margin='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='55'
StrokeThickness='0'
Grid.RowSpan='1'>
<Ellipse.Effect>
<DropShadowEffect
BlurRadius='9'
Opacity='0.7'
Direction='0'
ShadowDepth='0' />
</Ellipse.Effect>
</Ellipse>
<Image
Source='{TemplateBinding Icon}'
Width='31'
Height='31' />
</Grid>
<!-- - Window Icon - -->
<!-- Window Main Title Text -->
<TextBlock
x:Name='txtMainTitle'
Grid.Column='3'
FontFamily='segoe ui'
Foreground='White'
FontSize='13'
FontWeight='Bold'
Margin='29 0 0 0'
Text='{TemplateBinding Title}' />
<!-- - Window Main Title Text - -->
<!-- Window Control Box -->
<Grid
Grid.Column='4'>
<Button
x:Name='btnMinimize'
Width='50'
Background='#FF2C3E50'
Margin='0,0,51,0'
HorizontalContentAlignment='Center'
Cursor='Hand'>
<Button.Template>
<ControlTemplate
<Grid>
<Path
Data='M 70,0 10,0 0,45 60,45 Z'
Height='45'
Stretch='Fill'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='60' />
<ContentPresenter />
</Grid>
<Trigger
Property='IsMouseOver'
Value='True'>
<Trigger.EnterActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#34495e' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.EnterActions>
<Trigger.ExitActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#2c3e50' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.ExitActions>
</Trigger>
</ControlTemplate>
</Button.Template>
<Rectangle
Fill='#FFFFFFFF'
Height='2'
Width='12'
Margin='0,6,0,0'
</Button>
<Button
x:Name='btnQuit'
Background='#fa2653'
BorderThickness='0'
BorderBrush='{x:Null}'
Cursor='Hand'>
<Button.Template>
<ControlTemplate
<Grid>
<Path
Data='M 10,0 70,0 70,45 0,45 10,0 Z'
Height='45'
Stretch='Fill'
StrokeThickness='0'
VerticalAlignment='Top'
Width='60' />
<ContentPresenter />
</Grid>
<Trigger
Property='IsMouseOver'
Value='True'>
<Trigger.EnterActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#ff4f31' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.EnterActions>
<Trigger.ExitActions>
<BeginStoryboard>
<Storyboard
<ColorAnimation
To='#fa2653' />
</Storyboard>
</BeginStoryboard>
</Trigger.ExitActions>
</Trigger>
</ControlTemplate>
</Button.Template>
<Path
Data='M72.0101,0C90.4433,2E-06,108.882,7.01784,122.949,21.0535L384.892,282.359 646.792,21.0535C674.927,-7.01784 720.547,-7.01784 748.683,21.0535 776.775,49.1265 776.775,94.5986 748.64,122.67L486.74,383.975 748.683,645.324C776.818,673.397 776.775,718.89 748.683,746.962 720.547,775.002 674.927,775.023 646.792,746.962L384.892,485.635 122.949,746.962C94.814,775.023 49.1957,775.002 21.1022,746.962 -7.03405,718.89 -7.03405,673.397 21.1022,645.324L283.001,384.018 21.1022,122.67C-7.03405,94.5986 -7.03405,49.1265 21.1022,21.0535 35.1489,7.01784 53.5769,2E-06 72.0101,0z'
Stretch='Uniform'
Fill='#FFFFFFFF'
Width='12'
Height='Auto'
Margin='0,0,-5,0'
RenderTransformOrigin='0.5,0.5'
</Button>
</Grid>
<!-- - Window Control Box - -->
</Grid>
<!--____________________ Window Title _________________________-->
</Grid>
سلام
این برای WinForm هم میشه ؟ یا فقط WPF ?
Mori Bone
شنبه 25 مهر 1394, 12:47 عصر
سلام
این برای WinForm هم میشه ؟ یا فقط WPF ?
این کده xaml هست ک فقط میتونید توی wpf استفاده کنید
FastCode
شنبه 25 مهر 1394, 19:49 عصر
این یک concept هست که هفته قبل درست کردم. gtk#3
هنوز کار زیادی انجام نمیده.فقط قشنگه. و cross-platform
136105136106
winner1
شنبه 25 مهر 1394, 20:42 عصر
136105136106
خیلی خیلی گیج کنندست یکم بنمیدونم شایدم من اینطور شدم
ghasem110deh
شنبه 25 مهر 1394, 20:43 عصر
من با رنگ روشن ش بیشتر حال کردم ...
البته خیلی شلوغ هم هست !
در کل قشنگه :)
Mori Bone
شنبه 25 مهر 1394, 20:50 عصر
136105136106
سلام. طرحه قشنگیه و ب نظره من تیرش بهتره چون فرمتون زیادی شلوغه و در هم سفیدش تو چشم میزنه و چشمو خسته میکنه. میتونید فاصله فیلد ها از همو بیشتر کنید
golbafan
یک شنبه 26 مهر 1394, 07:50 صبح
سلام
دوست عزیز طرح شما به غیر از اون حالت تب زیبایی که داره (ثبت شخص جدید) دیگه هیچ چیز خوب و اصولی من توش ندیدم!
اما خوب... چون فقط در حد کانسپت گفتین هست ایراد نداره
مشکلات:
1- فیلدهای بسیار بسیار زیاد در یک صفحه
2- اندازه های فیلدها نامیزون هست
3- برخی دکمه ها فقط تکست دارن و تصویر ندارن
4- اندازه فیلدها متناسب با متن ورودی نیست
5- فاصله فیلدها از هم کم است
6- فونت های انگلیسی ناخوانا هستند
7- بعضی فیلدها اصلا مشخص نیست برای چی هستند؟؟!!!
8- کامبوباکس های نامیزون
9- و غیره...
136111
Mori Bone
یک شنبه 26 مهر 1394, 13:26 عصر
136105136106
و اینکه فونتتون چیه؟
hsgpro
یک شنبه 26 مهر 1394, 14:31 عصر
و اینکه فونتتون چیه؟
فکر کنم ایشون لینوکس دارن چون این فونت پیش فرض لینوکس هست.
Mori Bone
یک شنبه 26 مهر 1394, 19:05 عصر
فکر کنم ایشون لینوکس دارن چون این فونت پیش فرض لینوکس هست.
ممنون از پاسختون. شما این فونت رو ندارید تو نت پیدا نکردم؟ کسی نداره این فونتو دوستان؟
hsgpro
یک شنبه 26 مهر 1394, 19:08 عصر
ممنون از پاسختون. شما این فونت رو ندارید تو نت پیدا نکردم؟ کسی نداره این فونتو دوستان؟
نه والا منم فعلاً رو ویندوز 10 هستم.ایشون باید فونت رو آپلود کنن.
FastCode
دوشنبه 27 مهر 1394, 12:38 عصر
فکر مکنم فونت فارسی Free Sans هست.
فونت انگلیسی Tex Gyre chorus italic هست.
FastCode
دوشنبه 27 مهر 1394, 12:42 عصر
در ضمن فونت ها توسط سیستم عامل انتخاب شدن. یعنی در ویندوز به طور خودکار میشه segoe UI
FastCode
چهارشنبه 29 مهر 1394, 17:43 عصر
این هم دو ویدئو با تغییراتی که دوستان گفتن:
http://bd2.ir/barnamenevis.org/Screencast%20from%2010-21-2015%2006:26:27%20PM.webm
طول ویدئو 45 ثانیه, 1.5 MiB و ابعاد 1366x768
http://bd2.ir/barnamenevis.org/Screencast%20from%2010-21-2015%2006:43:51%20PM.webm
طول ویدئو 62 ثانیه, 1.5 MiB و ابعاد 1366x768
ghasem110deh
جمعه 01 آبان 1394, 02:19 صبح
سلام به همه ...
دوستان کدوم یکی از این سه تا رنگ رو میپسندین واسه طراحی وین فرم ؟
winner1
جمعه 01 آبان 1394, 07:59 صبح
اینم دیزاین برنامه اینستالری که نوشتم
136199136200136201136202
کامبیز اسدزاده
جمعه 01 آبان 1394, 08:32 صبح
سلام به همه ...
دوستان کدوم یکی از این سه تا رنگ رو میپسندین واسه طراحی وین فرم ؟
به نظر من زبانه های بالا بهتر و روشنتر هستند.
کامبیز اسدزاده
جمعه 01 آبان 1394, 08:33 صبح
اینم دیزاین برنامه اینستالری که نوشتم
136199136200136201136202
به نظرم عنوان رو از حالت Gradient به حالت فلت و همچنین دکمه هارو هم به صورت فلت تغییر بدین.
ghasem110deh
جمعه 01 آبان 1394, 12:51 عصر
دوستان این سایت هم واسه آیکون خیلی خوبه
که رنگ و بوردر هم میتونی تغییر بدی :
http://flaticons.net/customize.php?dir=Education&icon=Device-Laptop.png
محمد آشتیانی
جمعه 01 آبان 1394, 17:02 عصر
سلام
این نرم افزار خیلی خوبه ، بیشتر از 4000 آیکن فلت با قابلیت شخصی سازی و گرفتن خروجی با فرمت دلخواه و البته رایگان
http://www.syncfusion.com/downloads/metrostudio
موفق باشید
Mori Bone
جمعه 01 آبان 1394, 17:32 عصر
سلام
این نرم افزار خیلی خوبه ، بیشتر از 4000 آیکن فلت با قابلیت شخصی سازی و گرفتن خروجی با فرمت دلخواه و البته رایگان
http://www.syncfusion.com/downloads/metrostudio
موفق باشید
اره منم از این برنامه استفاده میکنم. چون قسمتی داره ک میتونم ایکونهای موجود در برنامه رو تبدیل کنم ب کدی ک بشه در xaml استفاده کرد
Vidico
جمعه 01 آبان 1394, 17:40 عصر
اره منم از این برنامه استفاده میکنم. چون قسمتی داره ک میتونم ایکونهای موجود در برنامه رو تبدیل کنم ب کدی ک بشه در xaml استفاده کرد
ظاهرا پولیه؟؟
محمد آشتیانی
جمعه 01 آبان 1394, 18:12 عصر
ظاهرا پولیه؟؟
سلام
نه دوست گرامی ، مجانیه ، فقط ایمیلتونو رجیستر کنید ، بهتون لینک دانلود میده
ضمنا موقع نصب یک unlock key میخواد ، که به ایمیلی که باهاش رجیستر کردید میفرسته
winner1
یک شنبه 03 آبان 1394, 14:25 عصر
خوب حالا نظر بدین رزولیشن این تصاویر رو 1024 768 هستش
بعد از لود شدن تصاویر روشون کلیک کنین با کیفت اصلیشون نشون داده شن
http://uupload.ir/files/od91_1.png (http://uupload.ir/files/od91_1.png)
http://uupload.ir/files/d7tl_2.png
http://uupload.ir/files/dqbl_3.png
http://uupload.ir/files/gsr_4.png
http://uupload.ir/files/ar7p_5.png
FastCode
یک شنبه 03 آبان 1394, 16:21 عصر
این سه تا کادر رو بردار ببینیم چه شکلی میشه:
136245
winner1
یک شنبه 03 آبان 1394, 18:21 عصر
136246
بردر رو حذف کردم ولی راجب بردر بالا فعلا نمیتونم حذف کنم چون حالت mdi فرم که اونو میسازه ولی بعدا که وقت کنم اساس کام رو عوض میکنم
اینم رزولیشن 1024 768
136247
Mori Bone
یک شنبه 03 آبان 1394, 18:27 عصر
سلام. بردرهای الکی ظاهره بدی داده ب طرح و همینطور فرو رفتگی های زیادی.
به نظره من و فکر کنم دیگر دوستان فقط قسمت بالای فرمتون جذابیت کافی رو داره ک حتما خودتون دلیلشو میدونید:چشمک: از آیکون های رنگی و فلت در بخش پایینی هم استفاده کنید چون فقط رنگ آبی دیده میشه.
موفق باشید
winner1
یک شنبه 03 آبان 1394, 18:32 عصر
سلام. بردرهای الکی ظاهره بدی داده ب طرح و همینطور فرو رفتگی های زیادی.
به نظره من و فکر کنم دیگر دوستان فقط قسمت بالای فرمتون جذابیت کافی رو داره ک حتما خودتون دلیلشو میدونید:چشمک: از آیکون های رنگی و فلت در بخش پایینی هم استفاده کنید چون فقط رنگ آبی دیده میشه.
موفق باشید
ایکون های پاینم فلته از نوع سفید بردر ها هم حذف میشه
FastCode
یک شنبه 03 آبان 1394, 19:22 عصر
ایکون های پاینم فلته از نوع سفید بردر ها هم حذف میشه
تبپیجها باید با ورود موس به لیبلشون پر رنگ بشن که کاربر بفهمه داره روی کدوم کلیک میکنه
icon های meeting و close records هم جا به جا هستند
حسین.کاظمی
سه شنبه 05 آبان 1394, 12:12 عصر
سلام
دوستان چجوری با دکمه پیش فرض ویژوال یک دکمه فلت بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
winner1
سه شنبه 05 آبان 1394, 12:45 عصر
سلام
دوستان چجوری با دکمه پیش فرض ویژوال یک دکمه فلت بسازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
flatstylr رو فلت بزار بعدم از flataprance نظیمات لازم رو ست کن
Mori Bone
سه شنبه 05 آبان 1394, 16:56 عصر
flatstylr رو فلت بزار بعدم از flataprance نظیمات لازم رو ست کن
با این کار دکمه هاشون خیلی بی روح و بد قیافه میشن. بهترین کار اینه ک ی کلاسی ک از کلاس دکمه ارث بری میکنه بازید و خودتون بهش رنگ بندی و هرچه دوست دارید بدید
winner1
سه شنبه 05 آبان 1394, 19:31 عصر
با این کار دکمه هاشون خیلی بی روح و بد قیافه میشن. بهترین کار اینه ک ی کلاسی ک از کلاس دکمه ارث بری میکنه بازید و خودتون بهش رنگ بندی و هرچه دوست دارید بدید
دوست من خوب میشه با مشخصه ی flat apranc و بکگراند کالر افک مورد نظر رو رسوند
اینم نمونه
http://8pic.ir/images/lbm1sf8vacw3751do2ok.png
حسین.کاظمی
سه شنبه 05 آبان 1394, 21:34 عصر
دوست عزیز میشه یه مثال یا نمونه کدش را بزاری ممنون میشم
ghasem110deh
سه شنبه 05 آبان 1394, 23:09 عصر
دوست عزیز میشه یه مثال یا نمونه کدش را بزاری ممنون میشم
سلام اینجا چند تم بسیار زیبا آپلود کردم : (البته لینک سایت مرجع رو چند تا پست قبل گذاشتم)
http://s3.picofile.com/file/8218437384/Flat_Control_in_C_.rar.html
می تونید توی کلاس مربوط به هر تم برید و مواردی مث سایز ، رنگ و ... رو تغییر بدین !؟
خیلی بدرد بخور هستن :)
ghasem110deh
چهارشنبه 06 آبان 1394, 11:00 صبح
سلام به همه ...
دوستان من داشبورد این طور سر و تهش رو بهم آوردم !
نظرتون چیه ؟!
(البته اون قسمت آمار پرفروش و کم فروش ترین کالا بنظرم خیلی خالیه ، چیکارش کنم - آیکون اضافه کنم بش)
winner1
چهارشنبه 06 آبان 1394, 13:09 عصر
سلام به همه ...
دوستان من داشبورد این طور سر و تهش رو بهم آوردم !
نظرتون چیه ؟!
(البته اون قسمت آمار پرفروش و کم فروش ترین کالا بنظرم خیلی خالیه ، چیکارش کنم - آیکون اضافه کنم بش)
خوبه افررین خیلی بهتر شده
golbafan
چهارشنبه 06 آبان 1394, 13:12 عصر
سلام خیلی بهتر شده :تشویق:
اگر امکان داره بجای نمایش اعداد از عقربه (gauge) استفاده کن و بجای پر فروشترین کالا و سنگین ترین فاکتور و کم فروشترین کالا ، از عقربه برای میران فروش از لحاظ تعدادی و ریالی استفاده کن
ghasem110deh
چهارشنبه 06 آبان 1394, 14:50 عصر
سلام خیلی بهتر شده :تشویق:
اگر امکان داره بجای نمایش اعداد از عقربه (gauge) استفاده کن و بجای پر فروشترین کالا و سنگین ترین فاکتور و کم فروشترین کالا ، از عقربه برای میران فروش از لحاظ تعدادی و ریالی استفاده کن
همون کامپوننت که شبیه کیلومتر ماشینه !؟
اگه dll تکش باشه (کرک شده) استفاده میکنم وگر نه حوصله دانلود کامپوننت و نصب و ... ندارم (اینترنتم هم جون نداره)
بعد میخوام خریدار ، کالا و ... رو هم بیارم ...
-----------------------------------------------
راستی این لفظ سنگین ترین فاکتور خیلی ضایع بید ، چی بجاش بنویسم ؟
FastCode
پنج شنبه 07 آبان 1394, 11:20 صبح
همون کامپوننت که شبیه کیلومتر ماشینه !؟
اگه dll تکش باشه (کرک شده) استفاده میکنم وگر نه حوصله دانلود کامپوننت و نصب و ... ندارم (اینترنتم هم جون نداره)
بعد میخوام خریدار ، کالا و ... رو هم بیارم ...
-----------------------------------------------
راستی این لفظ سنگین ترین فاکتور خیلی ضایع بید ، چی بجاش بنویسم ؟
سنگین مشکلی نداره و خیلی هم معنی داره. میتونید بگید بزرگ یا حجیم یا دقیقا روش به دست آوردن فاکتور رو به کاربر توضیح بدین. مثلا فاکتورهای با ارزش بالا یا فاکتورهای با تعداد خط بالا و ...
golbafan
پنج شنبه 07 آبان 1394, 23:00 عصر
سلام
چرا باید مدیر موقع مشاهده داشبورد همیشه سنگین ترین فاکتور رو ببینه؟؟؟ یا مثلا پر فروشترین و کمفروش ترین کالا؟؟؟
مثل این میمونه که خودروی شما همیشه بخواد بیشترین سرعتی رو که تا بحال رفته بصورت یک عدد یا هرچیز دیگه ای همشه به شما گوشزد کنه:لبخند:
اون چیزی که داشبوردها باید نشون بدن در واقع نمایش برخی اطلاعات از وضعیت فعلی هست در جهت کمک به تصمیم گیری های مدیران برای آینده
اینها هست که UX برنامه شما رو میتونه ارتقاع بده!
ببین برای مدیر چی مهمه؟ مثلا مدیر میخواد بدونه نسبت به برآوردی که برای فروش در ماه داشته الان چه میزان فروش انجام داده و بفهمه الان کجای کار هست؟
یا مثلا در مورد تعداد مشتریانش که الان چه وضعیتی دارن؟ چه مقدار صندوق و بانکهاش اعتبار دارن و انبار کالاش چند درصدش خالی هست؟
میزان فروش در روز و در ماه چقدر بوده و آیا بیشتر شده یا نه؟ آیا روند سعودی داره یا نزولی ...
این موارد رو باید فوکوس کنه تا بتونه تصمیم گیری کنه...
ghasem110deh
پنج شنبه 07 آبان 1394, 23:05 عصر
سلام
چرا باید مدیر موقع مشاهده داشبورد همیشه سنگین ترین فاکتور رو ببینه؟؟؟ یا مثلا پر فروشترین و کمفروش ترین کالا؟؟؟
مثل این میمونه که خودروی شما همیشه بخواد بیشترین سرعتی رو که تا بحال رفته بصورت یک عدد یا هرچیز دیگه ای همشه به شما گوشزد کنه:لبخند:
اون چیزی که داشبوردها باید نشون بدن در واقع نمایش برخی اطلاعات از وضعیت فعلی هست در جهت کمک به تصمیم گیری های مدیران برای آینده
چی بزارم بجاش (چی بدرد کاربر میخوره)
--- چون اون قسمت پایین خالیه ، میگم یه استفاده ای کنم ازش !!!
golbafan
پنج شنبه 07 آبان 1394, 23:09 عصر
چی بزارم بجاش (چی بدرد کاربر میخوره)
--- چون اون قسمت پایین خالیه ، میگم یه استفاده ای کنم ازش !!!
در پست قبلی مجدد توضیح دادم لطفا رفرش کنید
در رابطه با gauge هم فکر نمیکنم نیاز به کامپوننت خاصی باشه میتونی خودت یک دایره و یک عقربه ساده بزاری یا از progressbar استفاده کنی
golbafan
پنج شنبه 07 آبان 1394, 23:17 عصر
این هم روش تولید عقربه:
http://www.ucancode.net/Visual_C_MFC_Samples/Gauge_Component.jpg
FastCode
جمعه 08 آبان 1394, 10:44 صبح
در پست قبلی مجدد توضیح دادم لطفا رفرش کنید
در رابطه با gauge هم فکر نمیکنم نیاز به کامپوننت خاصی باشه میتونی خودت یک دایره و یک عقربه ساده بزاری یا از progressbar استفاده کنی
در ادامه فرمایش شما,
بنده در چند موردی که این کار رو انجام دادم تعداد و مبلغ فروش. تعداد فروش هایی که شامل تخفیف و جایزه هستند میانگین اینها. تعداد سطر و بسته های جایزه ارزش جایزه. مقدار مالیات بر ارزش افزوده ای که باید بابت این کالا به اداره مالیات پرداخت شود و مقدار مالیات دریافت شده رو گزاشتم.میتونید میانگین تعداد تامین کننده هایی که کالاهاشون در هر فاکتور فروش رفته و میانگین تعداد گروه های کالایی فاکتور ها رو هم بزارید. مدیرفروش ها با دیدن این چیزها اشک توی چشماشون جمع میشه.
ghasem110deh
شنبه 09 آبان 1394, 21:05 عصر
سلام به همه ...
اینطوری اصلاح ش کردم ! (نمودرا فروش ماه جاری رو بش اضافه کردم)
Amir4317
یک شنبه 10 آبان 1394, 20:12 عصر
سلام به همهی مهندسان هنرمند و هنرمندان مهندس
یه چالش ذهنی در مورد مفهوم Responsive یا واکنش گرا
چطور میشه درون ویندوز فرم هم استفاده کرد؟
یکم شفاف تر بگم یعنی وقتی شما پنجرهتون تغییر اندازه میده و از حالت تمام صفحه(Maximize) خارج میشه
لازم هست که برخی کنترل ها رو تغییر اندازه بدیم، حذف کنیم، جابه جا کنیم
یا همین که با یه اسکرول سرو تهش رو هم بیاریم کافیه
برنامهتون چه دلبری هایی که نمی کنه :قلب:
فکرش رو بکنید!
golbafan
دوشنبه 11 آبان 1394, 13:38 عصر
سلام به همهی مهندسان هنرمند و هنرمندان مهندس
یه چالش ذهنی در مورد مفهوم Bootstrap یا واکنش گرا
چطور میشه درون ویندوز فرم هم استفاده کرد؟
یکم شفاف تر بگم یعنی وقتی شما پنجرهتون تغییر اندازه میده و از حالت تمام صفحه(Maximize) خارج میشه
لازم هست که برخی کنترل ها رو تغییر اندازه بدیم، حذف کنیم، جابه جا کنیم
یا همین که با یه اسکرول سرو تهش رو هم بیاریم کافیه
برنامهتون چه دلبری هایی که نمی کنه :قلب:
فکرش رو بکنید!
تو دلفی که کار راحتیه و معمولا اتومات انجام میشه
سایرین رو اطلاعی ندارم ولی براحتی قابل پیاده سازی هست
برای مثال اگر هنگام تغییر سایز پنجره ها سایز رو مد نظر قرار بدید
form1.OnResize :
panel1.width = form1.width div 2
panel1.height = form1.height div 2
panel1.visible=form1.width>100
ghasem110deh
دوشنبه 11 آبان 1394, 14:40 عصر
تو دلفی که کار راحتیه و معمولا اتومات انجام میشه
سایرین رو اطلاعی ندارم ولی براحتی قابل پیاده سازی هست
برای مثال اگر هنگام تغییر سایز پنجره ها سایز رو مد نظر قرار بدید
form1.OnResize :
panel1.width = form1.width div 2
panel1.height = form1.height div 2
panel1.visible=form1.width>100
بنظرم (در عین بی سوادی) مثل روشی ساده ای که واسه دو زبانه کردن برنامه میرن بشه یه کارایی کرد ...
و واسه هر کنترل (و کل فرم) دو حالت تعریف یشه که در هنگام تغییر اندازه فرم یکی از دو حالت تعریف شده رو اجرا کنه !
در ضمن فکر نکنم بدرد وین فورم بخوره ... بیشتر واسه برنامه های تحت وب خوبه که روی تپلت نصب میشن
معمولا برنامه های آرشیو و بایگانی چنین حالتی رو نیاز ندارن !!!
حالا این Bootstrap فرق ش با Responsive تو چی هست !؟
winner1
دوشنبه 11 آبان 1394, 15:27 عصر
بنظرم (در عین بی سوادی) مثل روشی ساده ای که واسه دو زبانه کردن برنامه میرن بشه یه کارایی کرد ...
و واسه هر کنترل (و کل فرم) دو حالت تعریف یشه که در هنگام تغییر اندازه فرم یکی از دو حالت تعریف شده رو اجرا کنه !
در ضمن فکر نکنم بدرد وین فورم بخوره ... بیشتر واسه برنامه های تحت وب خوبه که روی تپلت نصب میشن
معمولا برنامه های آرشیو و بایگانی چنین حالتی رو نیاز ندارن !!!
حالا این Bootstrap فرق ش با Responsive تو چی هست !؟
یکی از امکانات wpf همینه
ghasem110deh
دوشنبه 11 آبان 1394, 16:31 عصر
یکی از امکانات wpf همینه
XAML خیلی کد نویسی رو زیاد میکنه !؟
winner1
دوشنبه 11 آبان 1394, 19:15 عصر
XAML خیلی کد نویسی رو زیاد میکنه !؟
نه رفیق اتفاقا بعدن خودت عادت میکنی کمتر از تولباکس استفاده میکنی
ali_72
چهارشنبه 13 آبان 1394, 09:36 صبح
سلام
دوستان بی استعداد ترین فرد تو طراحی رابط کاربری من هستم
الان میخوام یه تغییری در دیزاین هام اییجاد کنم و از فونت شروع کردم
قبلنا از فونت tahoma استفاده میکردم
از وقتی ویندوز 8 اومد از segui استفاده میکنم
شما چه فونتی رو پیشنهاد میکنید؟ میبینم که اکثر شما در تصاویری که گذاشتید byekan استفاده کردید
ولی من byekan رو تو پروژه embed میکنم اصلا قشنگ نمیشه
همین فونت رو تو وب استفاده میکنم با همون سایز ولی خیلی خوب میشه
تو برنامه های ویندوز خیلی بد میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
golbafan
چهارشنبه 13 آبان 1394, 13:00 عصر
سلام
هر فونتی رو بهر کاری ساختند!
باید فونت از لحاظ سایز و شکل با فرم هات بخونه
من از فونتهای زیر بیشتر استفاده میکنم:
tahoma
segui ui
iryekan/byekan
bmitra/bnazanin
iranian sans
bkoodak
البته یک نکته اینه که از حالت clear type در وین فرم اسفاده کنید
aloneman2005
جمعه 15 آبان 1394, 18:22 عصر
136521136522136523
هنوز یکم کار داره ولی از نظر کارایی خیلی خوبه
golbafan
جمعه 15 آبان 1394, 19:05 عصر
سلام
بسیار زیبا هست
فقط سعی کنید در رابطه با تقارن و توازن label ها و textbox ها بیشتر دقت کنید. یک ناهمخوانی و عدم تراز بودن در اونها مشاهده میشه که مربوط به فاصله این کنترل ها از همدیگه هست
NasimBamdad
جمعه 15 آبان 1394, 21:02 عصر
136521136522136523
هنوز یکم کار داره ولی از نظر کارایی خیلی خوبه
با چی نوشتی؟ WinForms یا WPF
aloneman2005
جمعه 15 آبان 1394, 23:19 عصر
با winform صفحه اول بصورت HTML با Gecko
ghasem110deh
جمعه 15 آبان 1394, 23:26 عصر
در مورد این یکم بیشتر توضیح بدین !
aloneman2005
جمعه 15 آبان 1394, 23:30 عصر
136533 تقریبا فرم ها و تکست باکس ها با همین خاصیت ها custome شدند
aloneman2005
جمعه 15 آبان 1394, 23:31 عصر
در مورد این یکم بیشتر توضیح بدین !
در مورد HTML Gecko
aloneman2005
جمعه 15 آبان 1394, 23:40 عصر
Cecko یا Cefsharp کامپونت هایی هستند(Mozila,chrome) که میشه بصورت مستقیم توی winform صفحات وب رو استفاده کرده و تقریبا تمامی Event ها و کنترل javascript ها می تونید انجام بدید.
ghasem110deh
شنبه 16 آبان 1394, 00:14 صبح
Cecko یا Cefsharp کامپونت هایی هستند(Mozila,chrome) که میشه بصورت مستقیم توی winform صفحات وب رو استفاده کرده و تقریبا تمامی Event ها و کنترل javascript ها می تونید انجام بدید.
یعنی یه کد html , CSS یا java رو طراحی میکنید (توی فایل تکست یا یه رشته) و بعد با این کامپوننت توی برنامه اجراش میکنید ؟!
محمد رضا فاتحی
شنبه 16 آبان 1394, 07:28 صبح
سلام...با اجازه دوستان....
دوست عزیز aloneman2005 در مورد نمایش ساعت که به صورت بلاکی است کامپوننت خاصی داره...خیلی وقته دارم دنبال یه همچین چیزی می گردم
golbafan
شنبه 16 آبان 1394, 08:33 صبح
سلام...با اجازه دوستان....
دوست عزیز aloneman2005 در مورد نمایش ساعت که به صورت بلاکی است کامپوننت خاصی داره...خیلی وقته دارم دنبال یه همچین چیزی می گردم
سلام
ایشون صفحه اول رو با html و جاوا اسکریپت نوشتن بنابراین دنبال کامپوننت c# نباشید
winner1
شنبه 16 آبان 1394, 22:30 عصر
136546
اینم حذف بردر
NasimBamdad
شنبه 16 آبان 1394, 23:09 عصر
یاد میدی چه طوری؟؟
golbafan
یک شنبه 17 آبان 1394, 12:03 عصر
136546
اینم حذف بردر
سلام
خیلی بهتر شده و به طراحی کاملا فلت بسیار نزدیکه و بسیار زیبا هست
اما من احساس میکنم طیف رنگهای آبی که استفاده کردید خیلی از لحاظ هارمونیک باهم همخوانی ندارند.
golbafan
یک شنبه 17 آبان 1394, 12:11 عصر
آبی هارمونیک
https://cdn.elegantthemes.com/blog/wp-content/uploads/2013/08/value.jpg
winner1
یک شنبه 17 آبان 1394, 13:12 عصر
آبی هارمونیک
https://cdn.elegantthemes.com/blog/wp-content/uploads/2013/08/value.jpg
اهان ممنون پس از این رنگ ها استفاده میکنم فقط شما از کجا این رو دراوردین لینکی چیزی هس بدین من بعد خواستم استفاده کنم ممنون
ghasem110deh
یک شنبه 17 آبان 1394, 14:01 عصر
منم از بوردر تو فلت خوشم نمیاد ...
قشنگ تر شده :)
اینم واسه رنگ :
http://www.color-hex.com/color-palettes/popular.php
البته سایت زیاد هست ...
کامبیز اسدزاده
یک شنبه 17 آبان 1394, 20:24 عصر
دوستان کارهاتون خیلی خوب شده، از اینکه طرح هاتون رو زنده تر و بهتر کردین خوشحالم :تشویق:
همینطور ادامه بدین.:چشمک:
winner1
یک شنبه 17 آبان 1394, 21:18 عصر
دوستان کارهاتون خیلی خوب شده، از اینکه طرح هاتون رو زنده تر و بهتر کردین خوشحالم :تشویق:
همینطور ادامه بدین.:چشمک:
ممنون حتما مشتی
دم اقای ghasem هم گرم که این تاپیک رو زد گرم
hamid_hr
دوشنبه 18 آبان 1394, 09:12 صبح
ببخشید جریان این html و winform چیه؟
winner1
دوشنبه 18 آبان 1394, 13:43 عصر
ببخشید جریان این html و winform چیه؟
میشه از کد های web تو ویندوز فرم استفاده کرد ولی من دیدگاه خوبی نسبت به این قضیه ندارم اگه میخواین از همچین چیزی اسفاده کنین حتما خوب تحقیق کنین
NasimBamdad
دوشنبه 18 آبان 1394, 13:47 عصر
خوب بگید چه طوریه ، استفاده کنیم خوب و بدش رو پیدا می کنیم
تا بحث آموزش میشه ، جالب میشه ماجرا
juza66
دوشنبه 18 آبان 1394, 18:39 عصر
بنظرم دوستمون اومده یک صفحه Html رو با خلاقیت جاوا اسکریپت و سی اس اس قاطی کرده بعدش اونو فراخونی کرده تویی محیط ویژوال سی شارپ :| ایده خوبیه...
NasimBamdad
دوشنبه 18 آبان 1394, 20:33 عصر
بنظرم دوستمون اومده یک صفحه Html رو با خلاقیت جاوا اسکریپت و سی اس اس قاطی کرده بعدش اونو فراخونی کرده تویی محیط ویژوال سی شارپ :| ایده خوبیه...
آره ، کار قشنگیه ، برام جالب بوده . چه طوری این کارو کرده .
زیاد سرچ زدم ولی چیز زیادی دستگیرم نشده .
از لحاظ فراِیند کاریش یکم برای من گنگه
محمد رضا فاتحی
سه شنبه 19 آبان 1394, 09:00 صبح
این لینک رو مطالعه کنید
http://www.codeproject.com/Articles/990346/Using-HTML-as-UI-Elements-in-a-WinForms-Applicatio
winner1
سه شنبه 19 آبان 1394, 09:24 صبح
این لینک رو مطالعه کنید
http://www.codeproject.com/Articles/990346/Using-HTML-as-UI-Elements-in-a-WinForms-Applicatio
استاندارد هست این روش سرباری چیزی نداره؟
NasimBamdad
سه شنبه 19 آبان 1394, 12:17 عصر
این لینک رو مطالعه کنید
دمت گرم ، خیلی خوب بود
Vidico
سه شنبه 19 آبان 1394, 12:48 عصر
استفاده از html در فرم خیلی عالی میشه
فقط یه سوال! فقط میشه html رو نمایش داده یا میشه بصورت تلفیقی روی کد نویسی و.... هم ازش استفاده نمود؟
مثلا: توی فرم اچ تی ام ال اطلاعات رو گرفت و توی دیتابیس ذخیره کرد؟
hosseines
سه شنبه 19 آبان 1394, 20:44 عصر
سلام
این حاشیه دور فرم چطوری رنگی میشه..؟
چطوری فرم رو به این صورت در بیارم..؟
136630
winner1
سه شنبه 19 آبان 1394, 23:35 عصر
سلام
این حاشیه دور فرم چطوری رنگی میشه..؟
چطوری فرم رو به این صورت در بیارم..؟
136630
این و من با Wpf نوشتم ولی تو ویندوز فرم فرم بردر استایل رو none بزار بعد خودت بردر بساز و کد نویسی کن
کامبیز اسدزاده
پنج شنبه 21 آبان 1394, 06:50 صبح
سلام،
این رو حتما ببینید، طرح دسکتاپی که از گوگل متریال در اون استفاده شده (http://www.aparat.com/v/UVoZg)
winner1
پنج شنبه 21 آبان 1394, 10:37 صبح
سلام،
این رو حتما ببینید، طرح دسکتاپی که از گوگل متریال در اون استفاده شده (http://www.aparat.com/v/UVoZg)
بهترین نمونه جلو چشممون نرم افزار تلگرام هست
golbafan
جمعه 22 آبان 1394, 20:10 عصر
سلام
تصاویر نرم افزار نمودار ازنسخه های مختلف از سال 83 تا 93
نسخه یک در واقع زیرخاکه! توی وین 64 بیتی اجرا نمیشد که عکسشو بگیرم
نسخه 2:
136735
نسخه 3:
136736
نسخه 4:
136737
نسخه5:
136738http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128438&d=1423852337
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128439&d=1423852400
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=128442&d=1423852592
ghasem110deh
جمعه 22 آبان 1394, 23:09 عصر
آقا گلبافان من بیشتر از گرافیک تو کف کاربرد برنامه (و سطح برنامه) موندم :کف:
golbafan
شنبه 23 آبان 1394, 00:04 صبح
آقا گلبافان من بیشتر از گرافیک تو کف کاربرد برنامه (و سطح برنامه) موندم :کف:
سلام
نظر لطف شماست...
هدف نمایش روند تغییراتیه که طی 10 سال میتونه روی UI برنامه ایجاد بشه
و البته ارائه نرم افزار ریاضی/مهندسی رایگان ایرانی
winner1
شنبه 23 آبان 1394, 01:43 صبح
سلام
نظر لطف شماست...
هدف نمایش روند تغییراتیه که طی 10 سال میتونه روی UI برنامه ایجاد بشه
و البته ارائه نرم افزار ریاضی/مهندسی رایگان ایرانی
کجا میتونیم برنام رو داشته باشیم؟
golbafan
شنبه 23 آبان 1394, 10:55 صبح
کجا میتونیم برنام رو داشته باشیم؟
این سایت:
http://golbafan.webs.com
http://golbafan.webs.com/pic/n.PNG
(http://golbafan.webs.com)
winner1
شنبه 23 آبان 1394, 12:21 عصر
این سایت:
شما چطوری وارد این مباحث شدین؟
winner1
شنبه 23 آبان 1394, 13:27 عصر
این سایت:
لینک دانلود رو پیدا نکردم:متفکر:
Mori Bone
شنبه 23 آبان 1394, 14:55 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
http://8pic.ir/images/4pa6iw37a7xgqs5t0pau.png
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
radio button سفارشی شده (modern ui) (http://barnamenevis.org/showthread.php?512318-radio-button-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-(modern-ui))
ساعت آنالوگ (http://barnamenevis.org/showthread.php?512317-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF)
winner1
شنبه 23 آبان 1394, 14:57 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
radio button سفارشی شده (modern ui) (http://barnamenevis.org/showthread.php?512318-radio-button-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-(modern-ui))
ساعت آنالوگ (http://barnamenevis.org/showthread.php?512317-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF)
خوبه افرین من برگشتتم سر خونه اول دارم کتاب wpf unlshed رو از اول میخونم منابع فارسی همه ناقصن
Mori Bone
شنبه 23 آبان 1394, 15:05 عصر
خوبه افرین من برگشتتم سر خونه اول دارم کتاب wpf unlshed رو از اول میخونم منابع فارسی همه ناقصن
ممنون. باورت میشه من تاحالا کتاب نخوندم. همه چیزایی ک یاد گرفتم عملی بوده. بهترین روش همینه.
winner1
شنبه 23 آبان 1394, 15:29 عصر
ممنون. باورت میشه من تاحالا کتاب نخوندم. همه چیزایی ک یاد گرفتم عملی بوده. بهترین روش همینه.
نه بابت یاد گرفتن این چیزا نیست چون الان هم میتونم کار شروع کنم ولی میخوام با جزییا بیشتر کار کنم mwwm رو هم یاد بگیرم واسه همین میگم
ghasem110deh
شنبه 23 آبان 1394, 15:29 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
تقویم خیلی قشنگ شده :)
راستی یه سوال بی ربط هم بپرسم بخاطر تقویم ... من الان چند روزه درگیر بدست آوردن هفته جاری سیستم و ففته قبل هستم (به میلادی) ولی هنوز چیزی دستگیرم نشده
البته توی سایتای خارجی یه چیزایی دیدم ولی بکارم نیومد ! (تو بحث تاریخ خیلی :گیج:)
NasimBamdad
شنبه 23 آبان 1394, 19:49 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
خیلی خوشگل هستند . نمیشه بزارید ما هم استفاده کنیم ؟
Vidico
شنبه 23 آبان 1394, 20:51 عصر
حرف نداره خدایی، موفق باشید :قلب:
Mori Bone
شنبه 23 آبان 1394, 21:25 عصر
خیلی خوشگل هستند . نمیشه بزارید ما هم استفاده کنیم ؟
ممنون.
اگه سورسش منظورتونه ک چرا هفته دگ قرار میدم. ستاپش هم میکنم و قرار میدم
golbafan
شنبه 23 آبان 1394, 21:56 عصر
سلام دوستان. برنامه جدیدیمه. چطوره؟ تصاویر: http://8pic.ir/images/4pa6iw37a7xgqs5t0pau.png اینا هم کنترلهای جدیدمه: radio button سفارشی شده (modern ui) (http://barnamenevis.org/showthread.php?512318-radio-button-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-(modern-ui)) ساعت آنالوگ (http://barnamenevis.org/showthread.php?512317-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF) خیلی شیک هستند آفرین تبریک میگم... انشاالله موفق باشید
Mori Bone
شنبه 23 آبان 1394, 22:04 عصر
خیلی شیک هستند آفرین تبریک میگم... انشاالله موفق باشید
ممنون دوست عزیز. انشالله تو آپدیت های بعدی کامل تر میشه
golbafan
شنبه 23 آبان 1394, 22:13 عصر
لینک دانلود رو پیدا نکردم:متفکر: مجدد آپلود کردم http://uploadboy.me/lp481uxpem51/Setup.rar
golbafan
شنبه 23 آبان 1394, 22:20 عصر
اینم از نسخه 3
http://uploadboy.me/ulbdt01hnpd6/setupN3.rar
(http://uploadboy.me/ulbdt01hnpd6/setupN3.rar)
اگر بعد نصب اجرا نشد این فایلها رو بریزید کنار فایل اجراییش
http://uploadboy.me/l6038so2jr90/n3DLLs.rar
winner1
یک شنبه 24 آبان 1394, 11:12 صبح
اینم از نسخه 3
http://uploadboy.me/ulbdt01hnpd6/setupN3.rar
(http://uploadboy.me/ulbdt01hnpd6/setupN3.rar)
اگر بعد نصب اجرا نشد این فایلها رو بریزید کنار فایل اجراییش
http://uploadboy.me/l6038so2jr90/n3DLLs.rar
میشه یه لینک بدی که مشخصات کامل بده چون میخوام کارتون رو به دوستامم بدم اینطوری معلوم نیست کار از کجا اومده
winner1
یک شنبه 24 آبان 1394, 12:13 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
اگه این تقویمت رایگانه ستاپش کن من تو فیس-بو-ک یه پیج دارم واسه نرم افزار های رایگان ایرانی بده اونجا به اسمت شیر کنم
NasimBamdad
یک شنبه 24 آبان 1394, 21:18 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
این رایگانه ؟ امکانش هست SHARE کنید ؟ هزینه اش چقدره ؟
Mori Bone
دوشنبه 25 آبان 1394, 14:16 عصر
این رایگانه ؟ امکانش هست SHARE کنید ؟ هزینه اش چقدره ؟
بله رایگانه و دارم کاملش میکنم تا پکیجش کنم در دسترس عموم قرار بدم.
NasimBamdad
دوشنبه 25 آبان 1394, 23:03 عصر
بله رایگانه و دارم کاملش میکنم تا پکیجش کنم در دسترس عموم قرار بدم.
خیلی خیلی عالیه مرسی
rahmatipoor
سه شنبه 26 آبان 1394, 11:05 صبح
سلام
این هم از آخرین طرح بنده
135952
وقتی موس رو میبریم روش
135953
با عرض سلام و تشکر از شما و همه دوستان عزیز که تجربه ها و راهنماییهای مفیدتون رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار بقیه قرار میدید و باعث پیشرفت بقیه دوستان میشید
من خودم به شخصه خیلی از مطالبتون استفاده کردم.
می خواستم اگه امکان داشته باشه بفرمایید که این حالت رو چطوری درست کردید. آیا کامپوننته یا روش خاصی داره
با تشکر
rahmatipoor
سه شنبه 26 آبان 1394, 12:18 عصر
سلام
این هم از آخرین طرح بنده
135952
وقتی موس رو میبریم روش
135953
با عرض سلام خدمت آقای مهندس گلبافان عزیز و همه دوستان دیگه و تشکر از زحمات و راهنماییهای مفیدتون
طراحیتون خیلی زیباست:تشویق:
میشه بفرمایید این حالت رو چطوری طراحی کردید و آیا اینکه از کامپوننت خاصی استفاده شده؟
golbafan
سه شنبه 26 آبان 1394, 13:30 عصر
سلام دوست عزیز
از کامپوننت استفاده نمیشه
باید از تصاویر png استفاده کنید و فرم شما هم transparent باشه
بعد لازمه که فرم شما از لحاظ اندازه و مکان مشخص بشه که کجای دسکتاپ باشه
rahmatipoor
چهارشنبه 27 آبان 1394, 07:41 صبح
سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهتون میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید
ghasem110deh
دوشنبه 02 آذر 1394, 01:29 صبح
سلام به همه ...
(شاید سوال مربوط UX باشه) :متفکر:
دوستان چند تا نرم افزارهای حسابداری و ... رو دیدم که اینا جز قابلیت های برنامه هاشون گذاشتن :
خروج اطلاعات گزارشات در قالب word , excell , pdf
نظرتون چیه ؟
من توی اون نسخه انبارداری ساده که اینجا گذاشتم واسه دانلود ، این کار کردم (خروجی اکسل) چند تا از دوستان حرفه ای بهم گفتن چه کاری کردی ؟
هم مشکل ساز میشه ، هم کلی کدنویسی کردی
و واقعا هم درست میگفتن !!!
الان اگه اون اطلاعاتی رو که لازمه طرف ازش اکسل یا ... رو بگیره میفرستم تو استیمول سافت (اونجا با کیفیت بیشتر و خیلی راحت کاربر میتونه انواع خروجی رو بگیره)
چه حسنی داره این قابلیت ها !!؟
ali_72
دوشنبه 02 آذر 1394, 12:33 عصر
سلام دوستان.
برنامه جدیدیمه. چطوره؟
تصاویر:
اینا هم کنترلهای جدیدمه:
چه رنگ بندی خوبی انتخاب کردی
موفق باشی
NasimBamdad
دوشنبه 02 آذر 1394, 12:41 عصر
موفق باشی
من لحظه شماری می کنم برای اون کامپوننت تاریخ شمسی اش . خیلی خوشگله
قول داده Share , Public کنه
Mori Bone
دوشنبه 02 آذر 1394, 13:26 عصر
موفق باشی
خیلی ممنون.:قلب:
من لحظه شماری می کنم برای اون کامپوننت تاریخ شمسی اش . خیلی خوشگله
قول داده Share , Public کنه
شرمنده فعلا کامپوننت نیست ک بتونید داخل نرم افزارتون استفاده کنید.فعلا ی برنامس:افسرده::ناراحت:
miladwwe2013
دوشنبه 02 آذر 1394, 17:12 عصر
Mori Bone
جناب میشه بگید از چه تکنولوزی های و زبان سی شارپ استفاده کرده ایدوایا از xamlو wcf کدام یک
سپاس
Mori Bone
دوشنبه 02 آذر 1394, 19:50 عصر
Mori Bone
جناب میشه بگید از چه تکنولوزی های و زبان سی شارپ استفاده کرده ایدوایا از xamlو wcf کدام یک
سپاس
wpf سی شارپ
حمیدرضا1
سه شنبه 03 آذر 1394, 11:57 صبح
سلام.دوستان میخشین بابت اسپم.ولی شماها همه کارتون درسته.اما کاربرای متوسط به پایین فقط باید بیان بخونن مطالب رو.یه پیشنهاد دارم که اگه ممکنه مدیرای عزیز رسیدگی کنن و یه تاپیک آموزشی در این رابطه بزارن.اینجا فقط همه میاین کارا رو میزارین.درسته ما میتونیم ایده بگیریم.ولی خب از همون چیزی که دارین میسازین یه فیلم بگیرین و یا حداقل چندتا عکس بگیرین تا ما هم مثل کارای شما بسازیم.خیلی ممنون
NasimBamdad
سه شنبه 03 آذر 1394, 12:59 عصر
خیلی ممنون.:قلب:
شرمنده فعلا کامپوننت نیست ک بتونید داخل نرم افزارتون استفاده کنید.فعلا ی برنامس:افسرده::ناراحت:
خوب نمیشه DLL اش کنید ؟ Class Librery
winner1
سه شنبه 03 آذر 1394, 13:09 عصر
سلام.دوستان میخشین بابت اسپم.ولی شماها همه کارتون درسته.اما کاربرای متوسط به پایین فقط باید بیان بخونن مطالب رو.یه پیشنهاد دارم که اگه ممکنه مدیرای عزیز رسیدگی کنن و یه تاپیک آموزشی در این رابطه بزارن.اینجا فقط همه میاین کارا رو میزارین.درسته ما میتونیم ایده بگیریم.ولی خب از همون چیزی که دارین میسازین یه فیلم بگیرین و یا حداقل چندتا عکس بگیرین تا ما هم مثل کارای شما بسازیم.خیلی ممنون
اون دیگه مبحث اموزشیه کسی هم مجبور به این کار نیس شما باید علمت رو ببری بالا همین
حمیدرضا1
سه شنبه 03 آذر 1394, 13:18 عصر
اون دیگه مبحث اموزشیه کسی هم مجبور به این کار نیس شما باید علمت رو ببری بالا همین
دوست عزیز یه جوری میگین که انگار من کسی رو مجبور کردم! در حد یه پیشنهاد بود.همین.
ali_72
سه شنبه 03 آذر 1394, 15:05 عصر
دوست عزیز
این تاپیک برای من خیلی مفید بوده
کاربرای متوسط به پایین نباید فقط بخونن و برن
باید ببینن این دوستان بزرگوار چه راهی رو رفتن و از چه تکنولوژی هایی به چه نحوی استفاده میکنن
موفق باشید
ghasem110deh
سه شنبه 03 آذر 1394, 15:36 عصر
سلام
ببین آقا حمید رضا :)
طراحی اسم ش روشه دیگه (طرح ، نقش ، نما و ...)
شما یه طرح و نمایی از فرم و پنجره توی ذهن دارین ...حالا باید به هر روشی که شد این طرح رو پیاده کنید ؛
تکنولوژی به کیفیت طرح ربط داره نه به پیاده سازیش (اصل کار رو میشه با همین کدای سی شارپ هم پیاده کرد)
و بستگی به خلاقیت و صد البته به تمرین نیاز داره (البته باید طرح های دیگران رو هم ببینی والگو بردارین)
ولی چند تا چیز مهم هست که باید تو طراحی توجه داشته باشین (UI & UX)
این چند تا پست رو با دقت بخونید : (با دقت)
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2248872&viewfull=1#post2248872
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2251335&viewfull=1#post2251335
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2257262&viewfull=1#post2257262
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2257392&viewfull=1#post2257392
باید توجه کرد که صرفا هدف رنگ و لعاب دادن به فرم نیست (دفتر نقاشی که نیست)
باید ببینی کاربر چی دوست داره ببینه (توی فرم ها)
راحت هر کاری رو انجام بده (مثلا اگه یه سری داده ورودی رو ثبت کرد ، نیم ساعت دنبال داده ها نگرده تا پیداشون کنه)
این بهش خوش بگذره (حال کنه با برنامه - طوری نباشه که هنوز نیومده بره بیرون)
هر رنگی که شما دوست داری نباید تو فرم استفاده کنی (آقای گلبافان عزیز یه پست و لینک در مورد روانشاسی رنگ گذاشتن)
در آخر اینکه همه این کارا واسه خودش یه تخصص و ربطی به برنامه نویس بودن نداره (باید تجربه دیگران رو ببینی - تمرین کنی - مطالعه کنی - فکر کنی و نتیجه رو پیاده کنی)
من الان طرح هر فرم رو (تو برنامه ای که دارم مینویسم) روی کاغذ میکشم !
حمیدرضا1
سه شنبه 03 آذر 1394, 17:03 عصر
سلام
ببین آقا حمید رضا :)
طراحی اسم ش روشه دیگه (طرح ، نقش ، نما و ...)
شما یه طرح و نمایی از فرم و پنجره توی ذهن دارین ...حالا باید به هر روشی که شد این طرح رو پیاده کنید ؛
تکنولوژی به کیفیت طرح ربط داره نه به پیاده سازیش (اصل کار رو میشه با همین کدای سی شارپ هم پیاده کرد)
و بستگی به خلاقیت و صد البته به تمرین نیاز داره (البته باید طرح های دیگران رو هم ببینی والگو بردارین)
ولی چند تا چیز مهم هست که باید تو طراحی توجه داشته باشین (UI & UX)
این چند تا پست رو با دقت بخونید : (با دقت)
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2248872&viewfull=1#post2248872
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2251335&viewfull=1#post2251335
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2257262&viewfull=1#post2257262
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2257392&viewfull=1#post2257392
باید توجه کرد که صرفا هدف رنگ و لعاب دادن به فرم نیست (دفتر نقاشی که نیست)
باید ببینی کاربر چی دوست داره ببینه (توی فرم ها)
راحت هر کاری رو انجام بده (مثلا اگه یه سری داده ورودی رو ثبت کرد ، نیم ساعت دنبال داده ها نگرده تا پیداشون کنه)
این بهش خوش بگذره (حال کنه با برنامه - طوری نباشه که هنوز نیومده بره بیرون)
هر رنگی که شما دوست داری نباید تو فرم استفاده کنی (آقای گلبافان عزیز یه پست و لینک در مورد روانشاسی رنگ گذاشتن)
در آخر اینکه همه این کارا واسه خودش یه تخصص و ربطی به برنامه نویس بودن نداره (باید تجربه دیگران رو ببینی - تمرین کنی - مطالعه کنی - فکر کنی و نتیجه رو پیاده کنی)
من الان طرح هر فرم رو (تو برنامه ای که دارم مینویسم) روی کاغذ میکشم !
ممنون آقا قاسم:لبخند:
جوابتون منطقی بود.
Mori Bone
پنج شنبه 05 آذر 1394, 15:09 عصر
خوب نمیشه DLL اش کنید ؟ Class Librery
دارم روش کار میکنم. تقویمو dllش کردم دارم رو datepicker کار میکنم. ب احتمال زیاد هفته دگ شیر میشه:قلب:
Vidico
پنج شنبه 05 آذر 1394, 16:16 عصر
سلام دوست عزیز
تو این زمینه راهنمائی می کنید؟ چطوری فرم رو transparent کنیم؟
golbafan
پنج شنبه 05 آذر 1394, 22:55 عصر
تو این زمینه راهنمائی می کنید؟ چطوری فرم رو transparent کنیم؟
سلام
http://www.codeproject.com/Articles/19213/An-Alpha-Channel-Composited-Windows-Form-with-Desi
ghasem110deh
دوشنبه 09 آذر 1394, 13:55 عصر
سلام به همه ...
دوستان گرامی من میخوام تو پنجره اصلی یه تب کنترل بزارم که تو هر تب (6 تا تب) یک دیتاگریدویو هست و و یه سری آمار و ارقام ! (بعضیا واسه نمایش تو نمودار وبعصی توی لیبل)
اگه همه این داده ها رو توی لود_فرم بخونم سرعت لود خیلی میاد پایین !
تو همین برنامه بنکدار که امتحان کردم (فرم هایی که چند تا کمبوباکس دارن که داده رو از دیتابیس میخونن) برا بار اول که باز میشن چند ثانیه هنگ میکنه (رو سیستم خودم که اینطوریه) !؟
اگه حجم داده های لود شده بره بالا دیگه هیچی ... چه پیشنهادی دارین :متفکر:
"هم UI هست و هم UX"
golbafan
پنج شنبه 12 آذر 1394, 09:54 صبح
سلام به همه ...
دوستان گرامی من میخوام تو پنجره اصلی یه تب کنترل بزارم که تو هر تب (6 تا تب) یک دیتاگریدویو هست و و یه سری آمار و ارقام ! (بعضیا واسه نمایش تو نمودار وبعصی توی لیبل)
اگه همه این داده ها رو توی لود_فرم بخونم سرعت لود خیلی میاد پایین !
تو همین برنامه بنکدار که امتحان کردم (فرم هایی که چند تا کمبوباکس دارن که داده رو از دیتابیس میخونن) برا بار اول که باز میشن چند ثانیه هنگ میکنه (رو سیستم خودم که اینطوریه) !؟
اگه حجم داده های لود شده بره بالا دیگه هیچی ... چه پیشنهادی دارین :متفکر:
"هم UI هست و هم UX"
سلام
از حالت tabbed mdi باید استفاده کنید :چشمک:
تا موقعی که نیاز نشده داده ها رو لود نکنید
Vidico
پنج شنبه 12 آذر 1394, 09:58 صبح
سلام
از حالت tabbed mdi باید استفاده کنید :چشمک:
تا موقعی که نیاز نشده داده ها رو لود نکنید
منم یه همچین مشکلی دارم :ناراحت:،
tabbed mdi چیه؟
milad.rpm
یک شنبه 15 آذر 1394, 02:12 صبح
برنامه خوبی نوشتی از لحاظ رنگ و استایل باید بگم از استایل خوبی برای برنامه استفاده کردی ولی کمی کار کردن با این منو که واقعا قدیمی شده برای مشتری سخت شده و الان منئ های خوبی برای استفاده کردن وجود دراه و نکته بعدی که باز دارم تاکید می کنم نوع حرکت زدن رو فرم ها، یعنی کسی دیگه فرم ها رو به این صورت فرو رو فرم کار نمیکنه الان همه امدن به سمت Tab و لود کردن فرم های طراحی شده در داخل Tab کا در یه لحظه بشه چند کار رو انجام داد یا چند گزارش رو با هم چک کرد.
سلام
دوست عزیز استفاده از Tab زمانی که از دیتابیس واکشی میکنیم (دیتاگرید و یا...) سرعت اجرا رو پایین نمی یاره ؟
و چرا از Tab نمیشه فرمی رو لود کرد اما از dialog استفاده نکرد، و هم زمان چند فرم باز باشه ؟
shabgard2oo9
سه شنبه 17 آذر 1394, 13:17 عصر
باسلام
دقیقا مشکل من استفاده ازگرافیک دربرنامه است.راهنمایی کنیدچیکارکنم برای استفاده ازگرافیک بهتر دربرنامه ها ممنون میشم.
باتشکر از همه...
ghasem110deh
سه شنبه 17 آذر 1394, 14:55 عصر
باسلام
دقیقا مشکل من استفاده ازگرافیک دربرنامه است.راهنمایی کنیدچیکارکنم برای استفاده ازگرافیک بهتر دربرنامه ها ممنون میشم.
باتشکر از همه...
سلام
ببینید راهنمایی تو این مورد مثل راهنمایی در نحوه کد نویسی و ... نیست !؟
این پست و لینک هایی که ارجاع شده رو بخونید و بعد شروع کنید به پیاده کردن یه طرح که توی ذهنتون هست ... اینجا دوستان حرفه ای که هستن نظرات دقیقی و سازنده ای در مورد طرح تون میگن
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2282788&viewfull=1#post2282788
نمیشه بعنوان راهنمایی به شما یا کسه دیگه ای گفت که فرم ، کلید ها و ... رو چطور طراحی کنید ، این کلید اینجا باشه یا نباشه
در ضمن به طراحی ظاهر برنامه ، فکر نکنم بشه گفت "کار با گرافیک" :متفکر:
یا علی !
shabgard2oo9
چهارشنبه 18 آذر 1394, 07:33 صبح
سلام
ببینید راهنمایی تو این مورد مثل راهنمایی در نحوه کد نویسی و ... نیست !؟
این پست و لینک هایی که ارجاع شده رو بخونید و بعد شروع کنید به پیاده کردن یه طرح که توی ذهنتون هست ... اینجا دوستان حرفه ای که هستن نظرات دقیقی و سازنده ای در مورد طرح تون میگن
http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2282788&viewfull=1#post2282788
نمیشه بعنوان راهنمایی به شما یا کسه دیگه ای گفت که فرم ، کلید ها و ... رو چطور طراحی کنید ، این کلید اینجا باشه یا نباشه
در ضمن به طراحی ظاهر برنامه ، فکر نکنم بشه گفت "کار با گرافیک" :متفکر:
یا علی !
با تشکرمنظورم ازگرافیک همون زیباسازی محیط برنامه وخروج ازیکنواختی بود.
حسین.کاظمی
پنج شنبه 19 آذر 1394, 14:43 عصر
باسلام
کسی هست که حاضر به آموزش گام به گام ساخت فرم های دلخواه در این تالار باشد تا همه دوستان برنامه نویس بهره کافی و لازم را ببرند و سازنده هم یه ثوابی بکنه؟؟؟
winner1
جمعه 20 آذر 1394, 14:39 عصر
باسلام
کسی هست که حاضر به آموزش گام به گام ساخت فرم های دلخواه در این تالار باشد تا همه دوستان برنامه نویس بهره کافی و لازم را ببرند و سازنده هم یه ثوابی بکنه؟؟؟
اینترنت پر مطلب هستش ولی شما لقم رو تا جایی که ممکنه اماده میخواین:تشویق:
حسین.کاظمی
جمعه 20 آذر 1394, 21:43 عصر
اینترنت پر مطلب هستش ولی شما لقم رو تا جایی که ممکنه اماده میخواین:تشویق:
من گشتم تو اینترنت ولی چیزی دستگیرم نشد که اومدم تو این وب گفتم!
golbafan
یک شنبه 22 آذر 1394, 23:53 عصر
باسلام
سلام دوست عزیز
منظورتون رو یکم واضح ترش کنید.
همونطور که میدوین برای تولید هر نرم افزاری با هرکاربرد مختلف نیاز به طراحی های محتلفی هست اما اگر منظور شما اصول طراحی یک فرم در نرم افزارهست باید بگم که علاوه بر مطالعه سایت های مختلف باید کار کنید تا تجربه بدست بیارید.
با اینحال من سعی میکنم این مطلب رو قدم به قدم اینجا شرح بدم و از سایرین هم میخوام در صورت تمایل، کمک کنن
از کلیات شروع میکنم و آرام آرام با مثال وارد جزییات میشم... (فعلا با مبحث UI و UX کاری نداریم ولی بزودی واردش خواهیم شد)
1- لئوناردو داوینچی میگه: نهایت زیبایی در سادگی است : این اولین و مهم ترین اصل در طراحی فرم های نرم افزاری هست که هیچ وقت نباید فراموشش کرد. در صورتی که میتونید با کمترین استفاده از دکمه و ادیت و گرید و غیره ... فرم رو پیاده سازی کنید حتما بکنید!
مثال: به نظر شما گوشی اپل با یک دکمه در وسط زیباتره یا گوشی های بلک بری با یک کیبورد کامل؟ آیا کارایی شون نسبت به تعدد کلیدها فرقی داره؟ کدوم کاراتره؟
الف: اشیایی که میخواهید روی فرم بزارید رو خوب در مورشون فکر کنید و در صورت لزوم بکار ببرید. بهتره اول از همه روی کاغذ یک طرح کلی پیاده کنین
این اشیا رو به 4 قسمت میشه تقسیم کرد:
-- کنترل های ورودی: دکمه ها، زمینه متن، چک باکس، فیلد تاریخ و ...
-- کنترل های ناوبری: منوها، آیکون ها، قسمت های جستجو، جدول ها و ...
-- کنترل های اطلاعاتی: هینت ها، توضیحات مختلف، پنجره های دیالوگ و ...
-- کنتاینرها: انواع ماژولهای مربوط به ذخیره سازی
2- ایجاد ثبات و یکپارچگی: یعنی فرم های شما باید طوری طراحی بشن که کاربر وقتی برای اولین بار با یک فرم جدید در برنامه شما مواجه میشه بتونه حدس بزنه که مثلا برای خروج باید کجا رو کلیک کنه. اینجا باید بتونید برنامه خودتون رو با نرم افزارهای رایج و مهم و پرکاربرد شبیه کنید
برای مثال کاربران آفیس میدونن برای پرینت باید از ctrl+p به عنوان شورتکات استفاده کنن . پس در برنامه شما هم باید همین شیوه استفاده بشه
3- طراحی فرم باید هدفمند صورت بگیره: این به کاری که قراره برنامه انجام بده خیلی بستگی داره که جانمایی اشیای روی فرم چطور باشه؟ مثلا آیا بهتره اول دکمه ثبت رو بزاریم بعدش بیایم جعبه های ورود متن رو قرار بدیم یا اینکه عکسش درست تره؟
4- استراتژی استفاده از رنگها: با شناخت کافی از رنگ ها میتونید یک برنامه عالی رو طراحی کنید. برای مثال ایا بهتره رنگ دکمه ثبت سبز باشه و دکمه لغو رو قرمز بزاریم ؟ یا اینکه برعکس؟ دکمه ثبت رو قرمز بزاریم یا مثلا بنفش؟؟؟
5- استفاده از فونت ها با اندازه و رنگ مناسب: خب اینهم شبیه به همون استفاده از رنگ هست دیگه!
6- آیا نرم افزار طوری طراحی شده که ارتباط خوبی با کاربر برقرار کنه؟ مثلا اگر داره کاری رو انجام میده آیا به کاربر میفهمونه که باید صبر کنه تا کار تموم بشه؟ یا شایدم با یک متن که در صد انجام کار رو نشون میده با کاربر ارتباط برقرار میکنه تا کاربر بدونه تقریبا کار کی انجام میشه؟ شایدم بخوای این اشتباه رو بکنی و هیچ پیغامی به کاربر ندی تا فکر کنه برنامه هنگ کرده...
7-همیشه پیش بینی شرایط رو از دید مخاطب در نظر داشته باشید: بدید کسی که تاحالا فرم های برنامه شما رو ندیده با برنامه کار کنه . این کمک میکنه بتونید رفتارهای سایرین رو موقع مواجه شدن با فرم ببینید و مواردی رو که حتی فکرش رو هم نمیکردید رو دقیقا لمس کنید
برای شروع روی کلیاتی که گفتم فکر کنید و نتایج رو اینجا بنویسید تا در موردش صحبت کنیم...
m. hamide7
سه شنبه 24 آذر 1394, 10:30 صبح
سلام خسته نباشید
این برنامه برای نگه داری اطلاعات دستگاه های یک شرکت استفاده میشه و توی این فرم اصلی من برای اطلاعات مربوط یه هر دستگاه از یک تب کنترل استفاده کردم ولی حالا احساس می کنم که با توجه به زیاد بودن دستگاه ها برای طراحی به مشکل می خورم تقریبا 30 تا تب . اگه بخوام از فرم های ام دی ای استفاده کنم تعدادشون خیلی میشه و بازم احساس می کنم نمی تونم مدیریت کنم
نظر شما دوستان چیه ؟ چون من اولین کارم است و تقریبا هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم :(
137452137451
juza66
سه شنبه 24 آذر 1394, 14:48 عصر
سلام خسته نباشید
این برنامه برای نگه داری اطلاعات دستگاه های یک شرکت استفاده میشه و توی این فرم اصلی من برای اطلاعات مربوط یه هر دستگاه از یک تب کنترل استفاده کردم ولی حالا احساس می کنم که با توجه به زیاد بودن دستگاه ها برای طراحی به مشکل می خورم تقریبا 30 تا تب . اگه بخوام از فرم های ام دی ای استفاده کنم تعدادشون خیلی میشه و بازم احساس می کنم نمی تونم مدیریت کنم
نظر شما دوستان چیه ؟ چون من اولین کارم است و تقریبا هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم :(
137452137451
سلام
30 تب زیاده تویی یک فرم اذیت میشی...
بنظرم برای هر کدوم از فرم های که داری تویی user control بسازشون بعد بیا با کمبوباکس تمام فرم هات رو لیست کن بعد کاربر هر فرم رو انتخاب کرد تویی یک پنل اون یوزر کنترل رو نمایش بده...
.
.
یا ...
.
.
فرم هات رو بساز بعد تویی منویی اصلی فرمت بیارشون اگر کاربر یکی از منوها رو انتخاب کردن اون فرم مورد نظر بازبشه...
.
.
یا ..
.
.
بیا نام فرم هات رو تویی یک لیست باکس کنار برنامه ات باز کن و فرم هات رو تویی یوزر کنترل بساز بعد تویی یک پنل نمایششون بده.. (البته این اخری مثه اولیه است فقط تفاوتش تویی نمایش نام فرم ها تویی کمبوباکس و لیست باکس هستش)
juza66
سه شنبه 24 آذر 1394, 15:18 عصر
سلام خدمت اساتید عزیز و دوستان...
این چند اسکرین شات از اخرین کارم تویی برنامه های ویندوزی....
اکشن سنتر برنامه (مثه ویندوز 10)
http://bayanbox.ir/view/8369052152690010817/1.png
فرم اصلی - همیشه تکراری من :|
http://bayanbox.ir/view/8226782910466585139/22.png
فرم ثبت کاربران
http://bayanbox.ir/view/2264261689645768867/4.png
فرم ثبت ورود و خروج
http://bayanbox.ir/view/4215841105687109580/33.png
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن...
winner1
سه شنبه 24 آذر 1394, 15:21 عصر
سلام خدمت اساتید عزیز و دوستان...
این چند اسکرین شات از اخرین کارم تویی برنامه های ویندوزی....
اکشن سنتر برنامه (مثه ویندوز 10)
http://bayanbox.ir/view/8369052152690010817/1.png
فرم اصلی - همیشه تکراری من :|
http://bayanbox.ir/view/8226782910466585139/22.png
فرم ثبت کاربران
http://bayanbox.ir/view/2264261689645768867/4.png
فرم ثبت ورود و خروج
http://bayanbox.ir/view/4215841105687109580/33.png
ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن...
طراحی رو سادتر کن زیبایی تو سادگیه
hosseines
سه شنبه 24 آذر 1394, 15:33 عصر
سلام juza66
از چه کامپوننت هایی استفاده کردی..؟
juza66
سه شنبه 24 آذر 1394, 15:37 عصر
سلام
فقط DEV مابقیش عکس و استایل فرم ، تکس باکس ها و اون BLUR شدن پشت فرم هم از کلاسی که دوستان تویی همین تایپیک اعلان کردن استفاده کردم.
golbafan
سه شنبه 24 آذر 1394, 19:30 عصر
سلام
فقط DEV مابقیش عکس و استایل فرم ، تکس باکس ها و اون BLUR شدن پشت فرم هم از کلاسی که دوستان تویی همین تایپیک اعلان کردن استفاده کردم.
بنظرم رسید که با فوتوشاپ بلور شده:بامزه:
زیادی بلور شده حتی روی فرم در حال کار رو هم بلور کردی!!!
juza66
سه شنبه 24 آذر 1394, 19:45 عصر
اره روی عکس خودم با فتو شاپ بلور کردم چون کارم رو هنوز کامل نکردم و تحویل ندادم
منظورم پشت فرم بلور شده اینه (تویی عکس زیر مشخصه) فکنم تویی عکس بالا چون خودمم بلور کردم مشخص نیست
این
137461
حسین.کاظمی
سه شنبه 24 آذر 1394, 21:54 عصر
دوست عزیزم جناب آقای گلبافان (http://barnamenevis.org/member.php?101169-golbafan) خیلی خیلی زحمت کشیدی که جوابمو دادی. کمال تشکر را دارم.
من حقیقتش حدود 7الی 8 ساله دارم برنامه نویسی میکنم ولی متاسفانه برنامه هایم برای شرکتهایی است که اصلاً توجهی به زیبایی و رنگ و لعاب برنامه نمی کنند(خب چون یه عده سن بالا کارمند اونجاند که بزور و اجبار کار با کامپیوتر را بهشون یاد دادندچون می خاند از سنتی ببرنشون روبه مدرن ) بیشتر کارایی براشون مهمه وهمین امر باعث شده که منم زیاد نرم سراغ کامپوننت ها و زیباسازی نرم افزارهام و بیشتر وقتم را کد نویسی گرفته!!!! حتی چندین بار هم شده که با مدیران و مسئولین مربوطه شرکت ها هم صحبت کردم و چند نمونه کار زیبا که با کامپوننت انجام دادم نشونشون دادم ولی متاسفانه جواب منفی گرفتم و.......
** تا اینکه چند روز پیش خودم از صفحه لاگین و اسپلش یکی از نرم افزارهایی که واسه یک شرکت نوشتم خسته شدم و تغییرش دادم اونم صبح اول وقت قبل از اینکه کارمندای شرکت بیاند :قهقهه:
خودمم باورم نمیشد همون صبح ساعت هفت و بیست 5نفر زنگم زدند و از این دوصفحه ایی که تغییر کرده بود تعریف و ذوق کردند :قهقهه::لبخند:
اینجا بود که گفتم بد نیست که از این ببعدم برم سراغ زیبا سازی نرم افزارهام.!!!!!:متفکر:
خب در اولین قدمی که به ذهنم رسید اینه که من بیشتر با فرم ها سروکاردارم پس اول بیام فرم هامو سفارشی کنم به سبک و سلیقه خودم یا کارفرما!!!! بعد تکست باکس ها، باتن ها و دست آخرهم دیتا گرید(مثل گریدی که دوست خوبمون جناب آقای winner1 (http://barnamenevis.org/member.php?296962-winner1) طراحی کردند).
ممنون میشم که در زیبا سازی و سفارشی کردن این چند کنترل ها راهنماییم کنید!!!
باتشکر از همگی
winner1
سه شنبه 24 آذر 1394, 22:12 عصر
دوست عزیزم جناب آقای گلبافان (http://barnamenevis.org/member.php?101169-golbafan) خیلی خیلی زحمت کشیدی که جوابمو دادی. کمال تشکر را دارم.
من حقیقتش حدود 7الی 8 ساله دارم برنامه نویسی میکنم ولی متاسفانه برنامه هایم برای شرکتهایی است که اصلاً توجهی به زیبایی و رنگ و لعاب برنامه نمی کنند(خب چون یه عده سن بالا کارمند اونجاند که بزور و اجبار کار با کامپیوتر را بهشون یاد دادندچون می خاند از سنتی ببرنشون روبه مدرن ) بیشتر کارایی براشون مهمه وهمین امر باعث شده که منم زیاد نرم سراغ کامپوننت ها و زیباسازی نرم افزارهام و بیشتر وقتم را کد نویسی گرفته!!!! حتی چندین بار هم شده که با مدیران و مسئولین مربوطه شرکت ها هم صحبت کردم و چند نمونه کار زیبا که با کامپوننت انجام دادم نشونشون دادم ولی متاسفانه جواب منفی گرفتم و.......
** تا اینکه چند روز پیش خودم از صفحه لاگین و اسپلش یکی از نرم افزارهایی که واسه یک شرکت نوشتم خسته شدم و تغییرش دادم اونم صبح اول وقت قبل از اینکه کارمندای شرکت بیاند :قهقهه:
خودمم باورم نمیشد همون صبح ساعت هفت و بیست 5نفر زنگم زدند و از این دوصفحه ایی که تغییر کرده بود تعریف و ذوق کردند :قهقهه::لبخند:
اینجا بود که گفتم بد نیست که از این ببعدم برم سراغ زیبا سازی نرم افزارهام.!!!!!:متفکر:
خب در اولین قدمی که به ذهنم رسید اینه که من بیشتر با فرم ها سروکاردارم پس اول بیام فرم هامو سفارشی کنم به سبک و سلیقه خودم یا کارفرما!!!! بعد تکست باکس ها، باتن ها و دست آخرهم دیتا گرید(مثل گریدی که دوست خوبمون جناب آقای winner1 (http://barnamenevis.org/member.php?296962-winner1) طراحی کردند).
ممنون میشم که در زیبا سازی و سفارشی کردن این چند کنترل ها راهنماییم کنید!!!
باتشکر از همگی
رفیق عالیه باید همیشه این رو بدونیم قبل از پول و مشتری جیزیه که از ما بوجود میاد و باید انسان از ساختهاش احساس غرور کنه پول میاد و میره :قلب:
winner1
پنج شنبه 26 آذر 1394, 14:50 عصر
من خودم اشق رنگ ابیم ولی گفتم اینبار تنوع ایجاد کنم این شروع برنامه جدیدمه نظرتون چیه؟
137498
اینم طیف ابیشه بنظرتون کدوم بهتره
137499
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.