ورود

View Full Version : گفتگو: طراحی رابط کاربری - UserInterface

صفحه : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

ahmad330
پنج شنبه 29 آذر 1397, 10:05 صبح
سلام آقای گلبافان
میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید

ahmad330
پنج شنبه 29 آذر 1397, 10:07 صبح
[QUOTE=golbafan;2405548]سلام
قسمت شیب دار رو کلا تغییر بدید
اصلا برای کاربران جالب نیست که نوشته ها شیب
سلام آقای گلبافان
میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم
ماشالله همه راه های ارتباطی رو بستید

Helpco
شنبه 01 دی 1397, 09:19 صبح
با سلام دوستان، لطفا درمورد UI و UX این برنامه نظر بدین ممنون:

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/1.jpg

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/2.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/16.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/5.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/6.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/7.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/10.png

https://lanternsoft.ir/Content/Images/DemoPics/StoreAccounting/14.png
نرم افزار حسابداری فروشگاه فانوس (https://lanternsoft.ir/Home/LanternStoreAccounting)

شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟

mr.sirwan
شنبه 01 دی 1397, 19:53 عصر
شرمنده این گالری که ساختید از چه کامپونتی استفاده شده؟

کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست

رامین مرادی
یک شنبه 02 دی 1397, 09:25 صبح
کامپوننتش رو خودم ساختم و آماده نیست
من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست:افسرده:. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟

mr.sirwan
یک شنبه 02 دی 1397, 11:23 صبح
من برای پیام رسانم همچین کاری کردم. ولی یه مشکلی داره اونم اینه که وقتی تعداد بالا میره لود کردنش یه کم طول میکشه. چون تعداد مشخص نیست از طریق کد نویسی اضافه میکنم. قبل اضافه کردن هم قبلیا رو میپاکم و دوباره اضافه میکن. گاهی این عمل سه چار ثانیه زمان میبره که اصلا مطلوب نیست:افسرده:. میتونید قطعه کد اضافه کردن کنترلتون رو بزارید ؟

برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم

Helpco
یک شنبه 02 دی 1397, 11:39 صبح
برای چه تعدادی انقدر زمان میگیره؟ درضمن همون طور که ملاحظه میکنین من از پیجینگ یا صفحه بندی هم استفاده کردم
منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه

رامین مرادی
یک شنبه 02 دی 1397, 12:08 عصر

مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .

mr.sirwan
یک شنبه 02 دی 1397, 13:19 عصر
منم نیاز دارم اگه بزارید ممنون میشم
من برای تعدادحدودی چیزی نزدیک 150 در هربار جستجو البته اگه صفحه بندی بشه که هر 10 داخل یکه صفحه عالی میشه

سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب

mr.sirwan
یک شنبه 02 دی 1397, 13:30 عصر
مثلا من صد ردیف اطلاعات تو دیتاتیبل دارم. برا هر ردیف باید یه کنترل ایجاد کنم. مشکل از اینجا بوجود میاد. حتی برای تعداد کمتر هم همین مشکل رو دارم. من کنترل هامو داخل flowLayoutPanel ایجاد میکنم. چون پیام رسان هست امکان صفحه بندی ندارم .

صد ردیف اصلا عددی نیست که بخواد انقد طول بکشه، شما محاسباتت چجوریه؟ من از panel استفاده کردم
نکته ای که هست اینه که شما باید صفحه بندی رو یه جور دیگه اعمال کنی، حالا نمیدونم در این مورد اسمش رو چی میذارن، ولی شما باید وقتی اسکرول پنلتون از انتها به ابتدا کشیده شد (یعنی فرضا اسکرول از پایین به بالا حرکت کرد) پیام هارو دسته دسته مثلا در دسته های 10 تایی لود کنید و بدون اینکه پنل رو clear کنید پیام های قدیمی که تازه لود شدن رو به ابتدای پنل اضافه کنید و اسکرول رو هم روی همون پیام ها تنظیم کنید
در این حالت پیام های جدید در پایین پنل قرار داده میشن و پیام های قدیمی در بالای پنل، و فک کنم لازم به گفتن نیست که در لود اولیه، اسکرول پنل همیشه باید در پایین قرار داده بشه یعنی همیشه باید پیام های جدید نشون داده بشن و وقتی که کاربر خواست پیام های قدیمی رو هم لود کنه اسکرول رو به بالا حرکت بده

Helpco
یک شنبه 02 دی 1397, 13:31 عصر
سعی میکنم کامپوننت رو برای استفاده عمومی اماده کنم و بذارمش توی فروم و داخل گیت هاب
ممنون اگه یکم زوتر بشه

barnamenevisjavan
دوشنبه 03 دی 1397, 08:10 صبح
از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین

mr.sirwan
دوشنبه 03 دی 1397, 15:03 عصر
سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:

منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:

gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz e).ToList();

فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:

gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);

و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:

public new void MouseClick(ProductItem Item)
{
MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
}

public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyData == Keys.Enter)
{
MessageBox.Show("Entered");
MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
}
}

public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
{
if (args.Button == MouseButtons.Left)
{
MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
}
}

در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
149498

رامین مرادی
پنج شنبه 06 دی 1397, 11:42 صبح
از async استفاده کنید میتونید لود کردن رو بهبود بدین
ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.

مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.:قلب:

barnamenevisjavan
پنج شنبه 06 دی 1397, 19:31 عصر
ممنون میشم یه لینک یا توضیح مختصری از این مورد رو بگید.

مهندس سیروان عزیز هم بابت این محبتتون تشکر.:قلب:
https://docs.microsoft.com/en-us/ef/core/querying/async

Helpco
شنبه 08 دی 1397, 07:38 صبح
سلام اینم کامپوننت گالری که قولشو داده بودم، بعد از اضافه کردن کامپوننت به منوی toolbox دوتا کنترل به تول باکس اضافه میشن یکی ProductItem هست که باکس جزئیات محصولات هست و میتونین خودتون عملیات اضافه کردنش به پنل یا فرم یا هر چیز دیگه ای رو انجام بدین، اما کنترل بعدی ProductGallery هست که تمامی محاسبات مربوط به اضافه کردن کنترل ProductItem رو داخل خودش داره و شما فقط نیاز دارید که منبع داده تون رو به این کنترل بدین و متد RefreshGallery رو فراخوانی کنین و کنترل بصورت خودکار عملیات چینش آیتم هارو نسبت به اندازه خودش داخل فرم انجام میده.
چندتا نکته هست که باید درمورد کنترل ProductGallery ذکر کنم:

منبع داده این کنترل لیستی از جنس Lanternsoft.ProductViewModel هست، پس باید داده هاتون رو به این کلاس کست کنید.
داخل کلاس ProductViewModel یک پراپرتی از نوع دیکشنری با اسم ExtraValues وجود داره که جنبه نمایشی نداره و فقط جنبه مخفیه برای ذخیره مقادیری مثل آیدی و... میتونین مقادیر دلخواهتون رو در اون قرار بدین و بعدا بهشون دسترسی داشته باشید.
برای بدست آوردن اطلاعات مربوط به آیتم انتخاب شده به پراپرتی SelectedProduct مراجعه کنید.
خود کنترل تعداد آیتم هایی که درش جا میگیرند رو براتون محاسبه میکنه و مقدار رو داخل پراپرتی RecordPageSize قرار میده پس درصورتیکه میخواین عمل صفحه بندی رو انجام بدین فقط نیازه از این پراپرتی استفاده کنین، به این شکل:

gallery.Products = productsList.Skip(PageIndex * gallery.RecordPageSize).Take(gallery.RecordPageSiz e).ToList();

فرضا اسم کنترلمون gallery هست، باید منبع داده مون رو به لیست Products این کنترل نسبت بدیم.
برای اینکه یک ContextMenuStrip رو به آیتم ها نسبت بدین باید از پراپرتی ProductContextMenuStrip استفاده کنین، یعنی منویی که مد نظرتون هست رو به این پراپرتی ست کنین نه پراپرتی ContextMenuStrip.
در حال حاضر برای آیتم های موجود در کنترل ProductGallery (که هر آیتم از نوع کنترل ProductItem هست) تنها سه ایونت MouseClick و MouseDoubleClick و KeyDown رو میشه استفاده کرد که با پیشوند Product اسم گذاری شده اند، برای استفاده از هرکدوم باید به این شکل عمل کنید:

gallery.ProductMouseClick = new ProductMouseClickDelegate(MouseClick);
gallery.ProductMouseDoubleClick = new ProductMouseDoubleClickDelegate(MouseDoubleClick);
gallery.ProductKeyDown = new ProductKeyDownDelegate(KeyDown);

و میتونین به این شکل متدهاشون رو پیاده کنین:

public new void MouseClick(ProductItem Item)
{
MessageBox.Show(Item.Product.CategoryTitle);
}

public new void KeyDown(KeyEventArgs e)
{
if (e.KeyData == Keys.Enter)
{
MessageBox.Show("Entered");
MessageBox.Show(gallery.SelectedProduct.MeasureUni tTitle);
}
}

public new void MouseDoubleClick(MouseEventArgs args)
{
if (args.Button == MouseButtons.Left)
{
MessageBox.Show("LeftClick: " + gallery.SelectedProduct.Id + " " + gallery.SelectedProduct.Name);
}
}

در آخر بعد از تمامی کارای گفته شده باید متد RefreshGallery رو فراخوانی کنید که آیتم ها داخل کنترل ایجاد و نمایش داده بشن.
149498

ممنون دوست خوب
شرمنده دو مورد ممکن سورس dll رابزارید و یک نمونه اجرای هم بزارید

user18
جمعه 21 دی 1397, 14:23 عصر
این هم یک فرم دیگه تو محیط wpf 149578

MMR_1234
جمعه 21 دی 1397, 18:27 عصر
با تشکر از تمامی دوستان
اما قرار بود آموزشی برای ایجاد فرمها تهیه بشه که بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن
ممنون میشم اگه امکانش باشه

vbhamed
یک شنبه 23 دی 1397, 07:09 صبح
این هم یک فرم دیگه تو محیط wpf 149578

سلام
چقدر به فرمهای کج و کوله علاقه دارید
به نظر من که اصلا و به هیچ عنوان جالب و حرفه ای نیست و بیشتر تداعی کننده این موضوع هست که برنامه نویس چیزی مثل کج کردن فرم رو تازه یاد گرفته و حتما میخواد ازش استفاده کنه و به نوعی به کاربران یا برنامه‌نویسان دیگه بگه من قدرت اینکارو دارم !، شاید هم در جایی استفاده از این فرمها رو دیده که در اونجا و با توجه به کاربردش مثل بازی و ... زیبا بوده و میخواد همون زیبایی رو پیاده سازی کنه ولی اینجا نه جاش هست نه تونسته به اون شکل انجام بده
البته دوست عزیز، امیدوارم ناراحت نشین ولی اینها حاصل تجربیات چندین ساله است که برای ارتقاء و بالابردن کیفیت کارتون خدمتتون عرض شد

ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 25 دی 1397, 22:01 عصر
منم با مهندس موافقم شما برید دمو های کامپوننت های بزرگ مثل دواگسپرس و تلریک و .... رو ببینید قدرتشونو دارن ولی تو هیچ دمویی اینجور نزدن زیبایی در سادگی هم هست و کارایی

golbafan
یک شنبه 30 دی 1397, 12:02 عصر
یک نمونه بسیار بد UX که نشون میده کمپانی های بزرگ هم گاهی اشتباه میکنن:
149652

اشکال:
متن نوشتار بسیار طولانی است
با اینکه مربوط به هشدار در هنگام رانندگی است تا کاربر از مانیتور استفاده نکنه
اما خود خوندن این متن بسیار زمانبر و خطرناک هست

golbafan
یک شنبه 30 دی 1397, 12:22 عصر
یک نمونه بسیار بد UX که نشون میده کمپانی های بزرگ هم گاهی اشتباه میکنن:
149653

darna_computer
دوشنبه 01 بهمن 1397, 21:08 عصر
سلام دوستان. مطالب بسیار جالبی در مورد طراحی UI نوشتید.
میخواستم نظرتون رو در مورد طراحی این فرم ها هم بدونم
149660149661 (http://isofts.ir)
اصل برنامه ای که برای مشتری نوشتم توی این لینک (http://isofts.ir) هست. ممنون میشم بگیرید و نظر تخصصی تون رو برام بنویسید.
مرسی از همه.

vB.N3T
چهارشنبه 03 بهمن 1397, 14:04 عصر
سلام دوستان. مطالب بسیار جالبی در مورد طراحی UI نوشتید.
میخواستم نظرتون رو در مورد طراحی این فرم ها هم بدونم
149660149661 (http://isofts.ir)
اصل برنامه ای که برای مشتری نوشتم توی این لینک (http://isofts.ir) هست. ممنون میشم بگیرید و نظر تخصصی تون رو برام بنویسید.
مرسی از همه.

خیلی واضح نیست عکس ها
از تو سایت نگاهی کردم تقریبا خوب کار کردین
چند مورد رعایت کنین بهترم میشه
اولین مهم ترین چیز رنگهای هست که انتخاب کردی هیچکدوم جالب نیست بهتره وقت بیشتری بزاری
رنگ زرد کم رنگ اصلا جالب نیست برای بک گراند فرم ...رنگ بنفش هم تغیر بدی خیلی عالی میشه
مورد بعدی کادر نام رو دیدم که وسط چین کرده بودین
بهتره چون نام فارسی هست راست چین کنین
همچنین اعداد را هم راست چین گذاشتین داخل فرم ها که بهتره چپ چین باشن
ایکون ها هم سرسامان بدی به امید خدا ظاهر زیبا تر و کاربند پسند تری خواهید داشت
موفق باشی

SOU KA
شنبه 06 بهمن 1397, 20:03 عصر
149678

ممنون میشوم اگر نظر هایتان را درباره طراحی برنامه و رنگ و ... بفرمایید /

:چشمک:

رامین مرادی
یک شنبه 07 بهمن 1397, 16:06 عصر
149678

به نظرم ساده و بدون هیچ شلوغی...(باب سلیقه خودم:لبخندساده:)
از فرمهای داخلیتونم کاش عکس میزاشتید.

vbhamed
چهارشنبه 10 بهمن 1397, 09:07 صبح
149678

به نظرم رنگ بندی کمی دلسرد کننده است یعنی آدم جذب برنامه نمیشه
روی فونتها هم کار کنید

barnamenevisjavan
جمعه 12 بهمن 1397, 18:00 عصر
کار جدیدم برنامه گالری آثار هنری جهان شامل 9 هزار تصویر هنری از موزه ها:لبخند: نمایش مشخصات آثار رو مثل شیلدهای گیتهاب طراحی کردم حس خوبی به ادم میده :لبخند:
https://files.virgool.io/upload/users/17115/posts/c9il2rdaywxu/oiwijrybdvxx.png

اینم یه کلیپ دمو از نحوه کارکردش
آپارت (https://aparat.com/v/alTE0)

golbafan
دوشنبه 15 بهمن 1397, 23:56 عصر
کار جدیدم برنامه گالری آثار هنری جهان شامل 9 هزار تصویر هنری از موزه ها:لبخند: نمایش مشخصات آثار رو مثل شیلدهای گیتهاب طراحی کردم حس خوبی به ادم میده :لبخند:
https://files.virgool.io/upload/users/17115/posts/c9il2rdaywxu/oiwijrybdvxx.png

اینم یه کلیپ دمو از نحوه کارکردش
آپارت (https://aparat.com/v/alTE0)

خوشمان آمد :))

mp2009
سه شنبه 23 بهمن 1397, 08:35 صبح
دوستان خوشحال میشم نظرتون رو در مورد این رابط کاربری بگید.
ممنونم

149782

vbhamed
سه شنبه 23 بهمن 1397, 08:52 صبح
ممنونم

149782

کاملا معمولی ولی کمی متمایل به خوب
رنگهاش به نظرم خسته کننده است

Mahmoud Zaad
سه شنبه 23 بهمن 1397, 09:06 صبح
ممنونم

149782

سلام
یه نکته مهم اندازه فونت هست که احتمالا 8 هست. خیلی ها چشمشون ضعیفه و عینک هم نمیزنن و این فونت براشون خیلی ریزه. اگه میتونید اندازه فونت رو قابل تنظیم کنید که خود کاربر کم و زیادش کنه.
دوم رنگ مقادیری مثل مدیریت فروشگاه و تاریخ آخرین ورود که احتمالا gray یا silver هست با این پس زمینه نمی خونه و خیلی به سختی دیده میشه با در نظر گرفتن اندازه فونت.
سوم لینک لیبل ها رو اگه به آیکن تغییر بدید یا حداقل خط زیرشون رو بردارید چون چیز خیلی پر استفاده هم نیستند کاربر که هر دقیقه نمی خواد کلمه عبورش رو تغییر بده. یا حتی میشه همون نام خانوادگی بصورت لینک لیبل باشه و اگر کاربر روی اون کلیک کرد امکان تغییرات باشه.
نکته آخر اینکه چالش اصلی در طراحی فرم های ورود اطلاعات و گریدها هست اگه از اونها هم تصاویری بذارید بهتر میشه نظر داد.

mp2009
دوشنبه 29 بهمن 1397, 20:00 عصر
ممنونم از حسن توجه شما و نکات خوبی که بیان کردید
چشم در اولین فرصت از بقیه فرم ها هم عکس میزارم و نکاتی که فرمودین رو اعمال میکنم

mp2009
دوشنبه 13 اسفند 1397, 09:24 صبح
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران عزیز این سایت
اینم چند عکس از فرم ها و UI نرم افزار فروش من
خوشحال میشم اشکالات و نظرتون رو در موردش بگید که اصلاح کنم.
بازم ممنون بابت اون عزیزانی که ایرادات قبلی رو گفتند و اصلاح شد.
149866149867149868149869

vbhamed
دوشنبه 13 اسفند 1397, 13:07 عصر
خیلی بهتر از قبل شده
فقط کلا حالت برجسته و بیرون اومده دکمه ها رو فلت کنید و رنگ سمت راست هنوز هم خسته کننده است

رامین مرادی
دوشنبه 13 اسفند 1397, 14:39 عصر

تب هارو با چی پیاده سازی کردید؟
فرمهارو توش لود میکنید؟

mp2009
دوشنبه 13 اسفند 1397, 14:59 عصر
خیلی بهتر از قبل شده
فقط کلا حالت برجسته و بیرون اومده دکمه ها رو فلت کنید و رنگ سمت راست هنوز هم خسته کننده است
ممنون استاد.
والا من هرجور میخوام رنگی رو انتخاب کنم که خسته کننده نباشه و با فرم کلی برنامه مچ باشه چیزی بهتر از این رنگا به ذهنم نیومد. اگه رنگ خاصی مد نظر دارید ممنون میشم کمک کنید.
درمورد جای کنترل ها نظری ندارید؟
استاندارد ها رو رعایت کردم؟
کلا بغیر از استایل در مورد رعایت استاندارد های طراحی فرم هم هر جا گند زدم ممنون میشم مشخص کنید.

mp2009
دوشنبه 13 اسفند 1397, 15:01 عصر
تب هارو با چی پیاده سازی کردید؟
فرمهارو توش لود میکنید؟
با تب کنترل
فرم ها به صورت داینامیک لود میشن توش
با کد زیر

public void MyAddTab(XtraTabControl mainTabControl, string tabNameAdd, Form myform)
{
IsMdiContainer = true;
myform.MdiParent = this;
bool found = false;
XtraTabPage selectedPage = null;
foreach (XtraTabPage page in mainTabControl.TabPages)
{
if (page.Tag != null && page.Text == tabNameAdd)
{
found = true;
selectedPage = page;
break;
}
}
if (!found)
{
selectedPage = new XtraTabPage
{
Dock = DockStyle.Fill,
BorderStyle = BorderStyle.None,
Text = tabNameAdd,
Tag = tabNameAdd
};
myform.Parent = selectedPage;
selectedPage.Controls.Add(myform);
selectedPage.ShowCloseButton = DevExpress.Utils.DefaultBoolean.True;
mainTabControl.TabPages.Add(selectedPage);
myform.Show();
}
selectedPage.BringToFront();
mainTabControl.SelectedTabPage = selectedPage;

}

sg.programmer
سه شنبه 14 اسفند 1397, 16:34 عصر
149866149867149868149869

خوب شد مهندس
از چه کنترل های استفاده کردی؟

vbhamed
چهارشنبه 15 اسفند 1397, 13:09 عصر
ممنون استاد.
والا من هرجور میخوام رنگی رو انتخاب کنم که خسته کننده نباشه و با فرم کلی برنامه مچ باشه چیزی بهتر از این رنگا به ذهنم نیومد. اگه رنگ خاصی مد نظر دارید ممنون میشم کمک کنید.
درمورد جای کنترل ها نظری ندارید؟
استاندارد ها رو رعایت کردم؟
کلا بغیر از استایل در مورد رعایت استاندارد های طراحی فرم هم هر جا گند زدم ممنون میشم مشخص کنید.

سلام
از رنگ سفید همراه با خاکستری بسیار روشن استفاده کنید زنده میشه طرح
کلی طرح خوب تو نت هست و سایتهای ui زیادی وجود داره که میتونید الگو بگیرید
چیدمان نسبتا خوبه و من باهاش احساس راحتی رو دارم
فقط با توجه به سبک های طراحی، حتما حالت برجسته دکمه ها رو حذف و فلت کنید و گرادینت یا شیب رنگ هم کمتر باشه یا اصلا نباشه (اونم نوعی برجستگی حساب میشه) خیلی بهتره

رامین مرادی
چهارشنبه 15 اسفند 1397, 22:54 عصر
سلام
فقط با توجه به سبک های طراحی، حتما حالت برجسته دکمه ها رو حذف و فلت کنید و گرادینت یا شیب رنگ هم کمتر باشه یا اصلا نباشه (اونم نوعی برجستگی حساب میشه) خیلی بهتره

ممنون میشم چندتا از سایتها رو معرفی کنید. تشکر.

mp2009
پنج شنبه 16 اسفند 1397, 08:16 صبح
سلام

ممنونم دوست عزیز
بله با توجه با اینکه طراحی فلت طراحی بروزتری هست و اکثر برنامه ها به اون سمت دارن میرن ولی من نمیدونم چرو تو خمون حالت قدیمی گیر کردم و همون برجسته ها رو بیشتر میپسندم. کلا همیشه دیر آپدیت میشم.:قهقهه:
ولی ممنون از راهنمایی هایی که کردید.عالی بودن
حالا بازم آخرین تغییرات رو اسکرین شات میگیرم و میزارم که دوستان نظر بدن و ایده بگیرن.
ممنون از همه

mp2009
پنج شنبه 16 اسفند 1397, 08:17 صبح
خوب شد مهندس
از چه کنترل های استفاده کردی؟
بخشی از کنترل ها رو خودم ساختم
بقیشم devexpress و کنترل های معمولی دات نت.

vbhamed
پنج شنبه 16 اسفند 1397, 11:21 صبح
ممنون میشم چندتا از سایتها رو معرفی کنید. تشکر.

https://dribbble.com
https://www.creative-tim.com/

ebrahim.rayatparvar
شنبه 18 اسفند 1397, 07:35 صبح
با تب کنترل
فرم ها به صورت داینامیک لود میشن توش
با کد زیر

public void MyAddTab(XtraTabControl mainTabControl, string tabNameAdd, Form myform)
{
IsMdiContainer = true;
myform.MdiParent = this;
bool found = false;
XtraTabPage selectedPage = null;
foreach (XtraTabPage page in mainTabControl.TabPages)
{
if (page.Tag != null && page.Text == tabNameAdd)
{
found = true;
selectedPage = page;
break;
}
}
if (!found)
{
selectedPage = new XtraTabPage
{
Dock = DockStyle.Fill,
BorderStyle = BorderStyle.None,
Text = tabNameAdd,
Tag = tabNameAdd
};
myform.Parent = selectedPage;
selectedPage.Controls.Add(myform);
selectedPage.ShowCloseButton = DevExpress.Utils.DefaultBoolean.True;
mainTabControl.TabPages.Add(selectedPage);
myform.Show();
}
selectedPage.BringToFront();
mainTabControl.SelectedTabPage = selectedPage;

}

سلام مهندس جان برنامه خوبی طراحی کردین کلا برنامه هایی که با devexpress طراحی میشن رو میپسندم چون خودم چندین ساله دارم باهاش کار میکنم فقط یه نکته در این مورد کدت بگم که خود منم اوایل چنین اشتباهی رو کردم و فرم های خودم رو تو xtratabControl پیاده میکردم ولی از اونجایی که همیشه تو سمپلش میچرخیدم دیدم یه جای کار میلنگه باید کنترل دیگه ای باشه که با امکانات بهتر لود بهتر و به خصوص کد نوشتن کمتر این رو پیاده کرد که دیدم بله کنترل دیگه ای هست برای این کار به اسم Document Manager که کنترل خیلی قدرتمنی هست و تبهایی مثل خود vs رو بهت میده با همین امکانات البته این رو به عنوان یه نظر دادم

user18
جمعه 24 اسفند 1397, 14:15 عصر
با سلام یه برنامه نوشتم یه بخش هاییشو میزارم خوشحال میشم ایراداش رو بیان کنید و یه قیمت هم بدین ممنون
149923149924149925 149921149922

user18
جمعه 24 اسفند 1397, 14:16 عصر
ادامه فرم ها
149926149927149928

vbhamed
یک شنبه 26 اسفند 1397, 15:58 عصر
هنوز نیاز به پختگی داره ولی راه رو درست میری

336699
چهارشنبه 29 اسفند 1397, 14:03 عصر
هنوز نیاز به پختگی داره ولی راه رو درست میری

کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

http://www.arminaco.com/mahsoolat/res/large/29.gif

barnamenevisjavan
پنج شنبه 01 فروردین 1398, 10:03 صبح
یه برنامه خوب باید یه پس زمینه خوب و خوش رنگ داشته باشه، انتخاب یه رنگ ثابت گزینه خوبی نیست و تو چشم میزنه ولی بهتره از ترکیب چند رنگ استفاده کنیم به عنوان نمونه میتونید اینجا توی عکس بهمراه نحوه ایجاد رنگ رو ببینید
149948

vbhamed
پنج شنبه 01 فروردین 1398, 23:42 عصر

اول اینکه چیزی که سالها قبل طراحی شده و با متد اونموقع رو چرا آوردید الان دارید مقایسه می‌کنید، هر چند از دید کاربران بسیار هنوز هم همین طراحی بسیار براشون مناسبه

دوم اینکه رعایت ادب نشانه شخصیت آدمی است

سوم هم اینکه خوشحال میشیم نمونه کارهای شما رو ببینیم !

vbhamed
پنج شنبه 01 فروردین 1398, 23:45 عصر

اول اینکه چیزی که سالها قبل طراحی شده و با متد اونموقع رو چرا آوردید الان دارید مقایسه می‌کنید، هر چند از دید کاربران بسیار هنوز هم همین طراحی بسیار براشون مناسبه

دوم اینکه یک نفر سوالی پرسیده و من هم جوابش رو دادم و یادم نمیاد از شما نظرخواهی کرده باشیم

سوم اینکه رعایت ادب نشانه شخصیت آدمی است

چهارم اینکه حالا که پریدید وسط بحث و نظر نپرسیده دادید خوشحال میشیم نمونه کارهای شما رو ببینیم !

Hossein1376a
جمعه 02 فروردین 1398, 12:25 عصر
من میخوام رابط کاربریم مثل ویژوال استدیو باشه کامپونتتی چیزی هست معرفی کنید؟
مثل این نرم افزار:
http://www.itbita.com/Content/style/products/treasury-screenshot1-large.jpg

barnamenevisjavan
شنبه 03 فروردین 1398, 23:18 عصر
من میخوام رابط کاربریم مثل ویژوال استدیو باشه کامپونتتی چیزی هست معرفی کنید؟
مثل این نرم افزار:
http://www.itbita.com/Content/style/products/treasury-screenshot1-large.jpg
AvalonDock

رامین مرادی
چهارشنبه 07 فروردین 1398, 09:48 صبح

دوم اینکه یک نفر سوالی پرسیده و من هم جوابش رو دادم و یادم نمیاد از شما نظرخواهی کرده باشیم

چهارم اینکه حالا که پریدید وسط بحث و نظر نپرسیده دادید خوشحال میشیم نمونه کارهای شما رو ببینیم !

سلام مهندس عزیز. شما که استاد مایی کاش اینجور حرف نزنید. اولا شما عکسای برنامتون رو گذاشتید اینجا پس هرکی تو این فروم عضوه میتونه بیاد و نظر بده . نظر سنجی یعنی همین که هرکی دید نظر بده نه اینکه به صورت فرمالیته دو نفر ادم مشخص فقط نظر بدن.
دوما ایشون نظرشون رو به صورت ضرب المثل بیان کردن کجای اینکار بی ادبیه؟ با این استدلال پیش بریم فاتحه همه شعرا و ادیبان این مملکتو باید خوند.

من و شما و ایشون که مهندس هستیم و نسبت به بقیه تو دنیای ارتباطات فعال تریم و تو سایتهای مشابه و فروم های مشابه بحث و کل کل مفید و همکاری تو پروژه های آزاد رو میبینیم، کاش در این گونه موارد هم حرفای همه رو بشنویم حتی اگه باب میلمون هم نباشه. یادمون باشه همین نظرات مخالف و منفی میتونه جرقه ای باشه تو پیشرفت کارامون. همین نظر میتونست باعث بشه شما روی این پروژتون کار کنید و با طرح های امروزی زیباترش کنید. هم احترام به حقوق مصرف کننده س هم نشونه پیشرفت برنامتون بعد از چند سال .(هر چند من خودم طرحتون رو دوس دارم.از رنگبندیش فونتش اندازه متنهاش خیلی خوشم اومده)
بازم عذر میخوام منم نظر دادم با اینکه ازم نظر نخواسته بودید:لبخندساده: موفق و پیروز باشید انشالله. راستی عیدتون هم مبارک

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 07 فروردین 1398, 12:37 عصر
با سلام یه برنامه نوشتم یه بخش هاییشو میزارم خوشحال میشم ایراداش رو بیان کنید و یه قیمت هم بدین ممنون
149923149924149925 149921149922

در کل ایده طراحی flat که انجام دادید خیلی زیباست!! و البته از اونجایی که دارید تو ویندوز 7 برنامه نویسی میکنید قطعا از کامپوننتهای windows universal که از ویندوز های 8 به بعد به دات نت اضافه شده استفاده نکردید به همین علت مراقب استفاده از المانهای گرافیکی در بازدهی برنامه تون هم باشید.
وچند نکته در طراحی لایه کاربری ...
1- رعایت راست به چپ ها در کادرهای ورود اطلاعات و تمامی المانهای گرافیکی
2- سعی کنید تمام المانهای گرافیکی در یک راستا و المانهای به هم مرتبط به یک اندازه باشند.
3- متحد شکل بودن کمبو باکس ها
4- استفاده از جداکننده ها در نمایش اعداد محاسباتی
5- استفاده از hint ها در داخل المانها مختص به سیستم عاملهای موبایل می باشد اونهم به علت کمبود فضا کاری ولی در فرمهای ویندوز بهتره که عنوان المان خارج از خود المان قرار داشته باشه.!
6- رنگ نارنجی بسیار خسته کننده و باعث گمراه شدن کاربر خواهد شد
7- استفاده از رنگ متضاد بنفش در رنگ سفید خوبه ولی در طولانی مدت اصلا خوب نیست سعی کنید از استاندارد های سیستم عامل خیلی دور نشید! همیشه این مطلب مهمتر هست که راحتی کاربر در هنگام استفاده از نرم افزار شما، به استفاده از قالب های گرافیکی عجیب و با رنگهای تند که شاید برنامه نویس تصور میکنه با این کار نرم افزار خیلی زیباتر خواهد شد! ولی دقیقا برعکس هست چند درصد از کسانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند ساختار اصلی رنگهای ویندوز را تغییر میدهند شاید کمتر از 10 درصد بنابراین همیشه حفظ استاندارد های تایید شده و پذیرفته شده سیستم عاملی که دارید براش برنامه نویسی میکنید را در نظر بگیرید!
8- اندازه فونتها کلا باهم تفاوت دارند!
9- نمایش تمامی امکانات یک فرم در یک صفحه دلیل خاصی داشته ! مثلا فرم مرخصی اگر قراره جستجو کنه پس اون لیست سمت چپ برای چی هست؟؟
یا مثلا فرم رده خدمتی به هیچ وجه نمیشه در اولین مشاهده متوجه شد که این فرم یک فرم ورود اطلاعات هست!! اصلا چه نیازی هست که فرم ورود اطلاعات لیست را هم نمایش بده! حتما هم نباید از تمام فضای فرم استفاده کرد فرمها هر چقدر که خلاصه و مفید طراحی شوند خیلی کارایی بیشتری خواهند داشت.

سلام مهندس عزیز. شما که استاد مایی کاش اینجور حرف نزنید. اولا شما عکسای برنامتون رو گذاشتید اینجا پس هرکی تو این فروم عضوه میتونه بیاد و نظر بده . نظر سنجی یعنی همین که هرکی دید نظر بده نه اینکه به صورت فرمالیته دو نفر ادم مشخص فقط نظر بدن.
دوما ایشون نظرشون رو به صورت ضرب المثل بیان کردن کجای اینکار بی ادبیه؟ با این استدلال پیش بریم فاتحه همه شعرا و ادیبان این مملکتو باید خوند.

من و شما و ایشون که مهندس هستیم و نسبت به بقیه تو دنیای ارتباطات فعال تریم و تو سایتهای مشابه و فروم های مشابه بحث و کل کل مفید و همکاری تو پروژه های آزاد رو میبینیم، کاش در این گونه موارد هم حرفای همه رو بشنویم حتی اگه باب میلمون هم نباشه. یادمون باشه همین نظرات مخالف و منفی میتونه جرقه ای باشه تو پیشرفت کارامون. همین نظر میتونست باعث بشه شما روی این پروژتون کار کنید و با طرح های امروزی زیباترش کنید. هم احترام به حقوق مصرف کننده س هم نشونه پیشرفت برنامتون بعد از چند سال .(هر چند من خودم طرحتون رو دوس دارم.از رنگبندیش فونتش اندازه متنهاش خیلی خوشم اومده)
بازم عذر میخوام منم نظر دادم با اینکه ازم نظر نخواسته بودید موفق و پیروز باشید انشالله. راستی عیدتون هم مبارک

در آخر هم منهم با دوست عزیزم جناب مرادی موافقم!
یعنی منهم بی ادبی ندیدم ایشون انتقادی داشتند که صد البته بهتر بود که با یک بیان بهتری عنوان میکردن طبعا تاثیر بهتری هم داشت.

golbafan
شنبه 10 فروردین 1398, 14:39 عصر
دارم یه دانلود منیجر مینویسم
الان فقط UI اش مونده...
149962

golbafan
شنبه 10 فروردین 1398, 14:44 عصر
دارم یه دانلود منیجر مینویسم
الان فقط UI اش مونده...
149962

برای همیشه رایگان هست با امکانات بیشتر از IDM

barnamenevisjavan
شنبه 10 فروردین 1398, 20:51 عصر
برای همیشه رایگان هست با امکانات بیشتر از IDM
اگر متن باز باشه شاید تونستم مشارکت کنم توش

golbafan
شنبه 10 فروردین 1398, 23:04 عصر
اگر متن باز باشه شاید تونستم مشارکت کنم توش

یا چه زبونی بلدی کار کنی؟

336699
شنبه 10 فروردین 1398, 23:52 عصر

من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

محل قابل و آنگه نصیحت قائل
چو گوش هوش نباشد چه سود حسن مقال

به چشم و گوش و دهان آدمی نباشد شخص
که هست صورت دیوار را همین تمثال

نصیحت همه عالم چو باد در قفس است
به گوش مردم نادان چو آب در غربال

user18
یک شنبه 11 فروردین 1398, 01:50 صبح
یه برنامه کوچیک دیگه ولی تکمیل نیست
149963149964

vbhamed
یک شنبه 11 فروردین 1398, 06:35 صبح

بازم عذر میخوام منم نظر دادم با اینکه ازم نظر نخواسته بودید:لبخندساده: موفق و پیروز باشید انشالله. راستی عیدتون هم مبارک

سلام
جناب مرادی و جناب farhad_shiri_ex (http://barnamenevis.org/member.php?10060-farhad_shiri_ex) عزیز

در این خصوص که انتقاد باعث پیشرفت میشه اتفاقا نکته ای هستش که من خودم هم روش تاکید خاص دارم و همیشه از نقد بیشتر از تعریف خوشم میاد چون نقد باعث پیشرفت در کار میشه و تعریف باعث توقف کار
ولی در خصوص پیام دوستمون با اون رنگ قرمز و بولد کردن و تنها دادن همین باصطلاح ضرب المثل قطعا پیامی غیر از حالت تمسخر و ... نداشت وگرنه میتونست خیلی بهتر و مناسبتر منظورشو بیان کنه و در نهایت از یک ضرب‌المثل هم استفاده کنه اگر لازم بود

ضمنا در مورد همین فرم و استفاده از طرح های روز و ... هم اینکار تا حد زیادی از چند ماه پیش انجام شده و در حال تکمیله و بعد از تکمیل روی برنامه میاد ولی با توجه به حساسیت قضیه و اینکه مشتریان با این طرح یه طورایی انس گرفتن و این چیزی هست که از زبان خودشون بیان شده باید با احتیاط این اقدامات انجام بشه و تغییرات جدید به همراه حالت قبلی بتونه عرضه بشه که خود همین هم باعث گرفتن وقت بیشتری برای طراحی اصولی و درست میشه و نمیشه صرف اینکه طرح کاملا امروزی نیست به یکباره دچار چیزی شبیه جو زدگی شد و اقدامات غیر منطقی و تعصبانه انجام داد که آرامش کلی کار و طرح رو بهم بزنه

vbhamed
یک شنبه 11 فروردین 1398, 06:38 صبح
من آنچه شرط بلاغست با تو می‌گویم
تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

محل قابل و آنگه نصیحت قائل
چو گوش هوش نباشد چه سود حسن مقال

به چشم و گوش و دهان آدمی نباشد شخص
که هست صورت دیوار را همین تمثال

نصیحت همه عالم چو باد در قفس است
به گوش مردم نادان چو آب در غربال

پاسخ شما هم یه طورایی در پست قبلی اومد ولی شما هنوز هم در پشت استفاده از اشعار از لحن بعدی استفاده میکنید

اما بهرحال لطف کنید ابتدا طرح های خودتون رو بفرستید تا بدونیم طرف حسابمون چند مرد حلاجه و چقدر تجربه داره و خودش در چه سطحی هست و آیا میشه به شرط بلاغش اعتماد کرد که خودش رو صاحب حسن مقال و نصیحت قائل بدونه و طرف رو مردم نادان ؟

Mahmoud Zaad
یک شنبه 11 فروردین 1398, 12:20 عصر
با سلام
من با هیچکدوم از دوستان آشنایی و رفاقتی بیرون از سایت ندارم و حرفی که می زنم سود و ضرری برای من نداره و سعی میکنم عین واقعیت رو بگم. تا جایی که پیگیری کردم آقای vbahmad مطالب خوبی در این تاپیک ارسال کردن و من چیزهایی یاد گرفتم و فکر می کنم از کارهای جدیدشون هم عکس هایی فرستادن ولی الان پیدا نکردم. به هر حال حتی اگه ایشون کار جدیدی هم نداشته باشن نکته های خوبی که میگن، کاربردی هست. ماهیت این تاپیک و کل این سایت آموزشی هست و فکر می کنم بازار در مورد کارها نظر نهایی رو بده که طراح و برنامه نویس رو مجبور می کنه بعضا از ایده آل ها فاصله بگیره، بازار امروز ایران کاربر حرفه ای که متوجه ارزش نرم افزار و طراحی بشه کم نداره ولی زیاد هم نداره.
کل کل های بی فایده فقط مسیر آموزش رو منحرف می کنه و ممکنه افراد رو از ادمه کار دلسرد کنه. (کاری که خودم متاسفانه یکی دو مورد انجام دادم و عذر تقصیر دارم)

Mahmoud Zaad
یک شنبه 11 فروردین 1398, 12:25 عصر
یه برنامه کوچیک دیگه ولی تکمیل نیست
149963149964

سلام
دومی جالبتره. کلا شکل های نا متقارن چشم رو اذیت می کنه در واقع مغز رو از موضوع اصلی منحرف میکنه من اول دنبال این بودم ببینم این شکله چیه بعد رفتم دنبال اینکه موضوع برنامه چی هست.
من طراح UI نیستم صرفا نظرم رو می گم فردا نیایید بگید کل اگر طبیب بودی...:لبخند:

golbafan
یک شنبه 11 فروردین 1398, 13:33 عصر
سلام فعلا رسیدیم اینجا :))
149966

golbafan
یک شنبه 11 فروردین 1398, 14:00 عصر

:~[

بنظر من که خیلی خوبه
مخصوصا برای مانیتورهای تاچ
برای متصدی رستوران و گارسونها

user18
یک شنبه 11 فروردین 1398, 15:47 عصر
149967یکم تغییر دادم

Mahmoud Zaad
یک شنبه 11 فروردین 1398, 16:28 عصر
149967یکم تغییر دادماگه میخواید حرفه ای عمل کنید اینها رو به صورت تم قرار بدید کاربر هر کدوم رو خواست انتخاب کنه. شما المان های اصلی رو طراحی کنید و دست کاربر رو برای تغییر رنگ و تم باز بذارید. می تونید از هر المان چند مورد طراحی کنید. مثلا چند مدل دکمه یا ترک بار و ...

golbafan
یک شنبه 11 فروردین 1398, 23:55 عصر
149967یکم تغییر دادم

سلام
چرا از اینهمه مدیا پلیری که در اینترنت هست برای طراحی تون ایده نمیگیرید؟؟

golbafan
دوشنبه 12 فروردین 1398, 00:00 صبح
مثلا این یکی:
https://cdn.windowsreport.com/wp-content/uploads/2016/03/record-live-tv-windows-10-kodi-e1459190584696.jpg

barnamenevisjavan
دوشنبه 12 فروردین 1398, 15:32 عصر
یا چه زبونی بلدی کار کنی؟
سی شارپ و wpf

farhad_shiri_ex
دوشنبه 12 فروردین 1398, 19:42 عصر
سلام
جناب مرادی و جناب farhad_shiri_ex (http://barnamenevis.org/member.php?10060-farhad_shiri_ex) عزیز

در این خصوص که انتقاد باعث پیشرفت میشه اتفاقا نکته ای هستش که من خودم هم روش تاکید خاص دارم و همیشه از نقد بیشتر از تعریف خوشم میاد چون نقد باعث پیشرفت در کار میشه و تعریف باعث توقف کار
ولی در خصوص پیام دوستمون با اون رنگ قرمز و بولد کردن و تنها دادن همین باصطلاح ضرب المثل قطعا پیامی غیر از حالت تمسخر و ... نداشت وگرنه میتونست خیلی بهتر و مناسبتر منظورشو بیان کنه و در نهایت از یک ضرب‌المثل هم استفاده کنه اگر لازم بود

ضمنا در مورد همین فرم و استفاده از طرح های روز و ... هم اینکار تا حد زیادی از چند ماه پیش انجام شده و در حال تکمیله و بعد از تکمیل روی برنامه میاد ولی با توجه به حساسیت قضیه و اینکه مشتریان با این طرح یه طورایی انس گرفتن و این چیزی هست که از زبان خودشون بیان شده باید با احتیاط این اقدامات انجام بشه و تغییرات جدید به همراه حالت قبلی بتونه عرضه بشه که خود همین هم باعث گرفتن وقت بیشتری برای طراحی اصولی و درست میشه و نمیشه صرف اینکه طرح کاملا امروزی نیست به یکباره دچار چیزی شبیه جو زدگی شد و اقدامات غیر منطقی و تعصبانه انجام داد که آرامش کلی کار و طرح رو بهم بزنه

سپاس از پاسخ شما دوست عزیز!
منهم موافقم! انتقاد صحیح و به جا خیلی هم خوبه! ولی به نظر من هم این دوستمون مقصود دیگری داره! که به نظر من هم بهتره اصلا براش انرژی نذارید جواب شما کاملا گویا بود و هست.

336699
دوشنبه 12 فروردین 1398, 23:03 عصر
سپاس از پاسخ شما دوست عزیز!
منهم موافقم! انتقاد صحیح و به جا خیلی هم خوبه! ولی به نظر من هم این دوستمون مقصود دیگری داره! که به نظر من هم بهتره اصلا براش انرژی نذارید جواب شما کاملا گویا بود و هست.

ایرانی‌ها کلا ظرفیت انتقاد رو ندارند

مقصود من هم این بود که این طرح قدیمی و از رده خارج هست

در ضمن مدیر انجمن برنامه نویسی مگر چه جایگاه بزرگی دارد که همه اومدن داران پاچه خواری مدیر رو میکنن؟

vbhamed
سه شنبه 13 فروردین 1398, 06:50 صبح
:~[

بنظر من که خیلی خوبه
مخصوصا برای مانیتورهای تاچ
برای متصدی رستوران و گارسونها

سلام و تشکر
اتفاقا این فرم دقیقا برای کار با مانیتور لمسی طراحی شده و امکانات خاص این کار رو داره

vbhamed
سه شنبه 13 فروردین 1398, 06:56 صبح

در ضمن مدیر انجمن برنامه نویسی مگر چه جایگاه بزرگی دارد که همه اومدن داران پاچه خواری مدیر رو میکنن؟

دوست عزیز
در این انجمن هیچ کس هیچ جایگاه بالاتری نداره مگر به علم و دانش و تجربه و اخلاق
در مورد انتقاد هم نظر خودم رو گفتم ولی اتفاقا اینطور که برمیاد ظاهرا شما ظرفیت انتقاد ندارید
دوستان دیگه هم نظراتشون رو گفتن ولی من نمیدونم هدف شما چیه از نسبت دادن عناوین کوچه بازاری به افراد محترم گروه که این کار اصلا در شان یک برنامه نویس نیست که اونها رو پاچه خوار و ... می‌دونید (البته اگر برنامه نویس هستید)

vbhamed
سه شنبه 13 فروردین 1398, 07:02 صبح
149967یکم تغییر دادم

منم با نظر دوست عزیزمون
Mahmoud Zaad (http://barnamenevis.org/member.php?199295-Mahmoud-Zaad) موافقم که تم های مختلف طراحی کنید چون سلایق کاربران متفاوته
ولی در کل سعی کنید از گرادینت یا شیب رنگ استفاده نکنید یا خیلی خیلی محدود و خیلی طرح رو تو مایه های سبک بازی نبرید و چیدمان و طراحی بیشتر حالت ساده و آرامش بخش با رنگهای نسبتا یکدست داشته باشه و در هر فرم تا جای ممکن بیشتر از 3 رنگ به کار نره (البته درجات مختلف رنگ مشکلی نداره)

Mahmoud Zaad
سه شنبه 13 فروردین 1398, 15:12 عصر

واقعا متاسفم برای شما. البته دقیقا حدس می زدم که این حرف رو خواهید زد. همونطور که گفتم بنده با هیچکدوم از دوستان کل این سایت هیچ ارتباط دوستی ندارم البته از بعضی از دوستان مثل آقای گلبافان سوال پرسیدم و زحمت کشیدن جواب دادند ولی خدا رو شکر نیازی به پاچه خواری ندارم در حد خودم توانایی دارم و کارم راه می افته. با آقای vbahmad نه در زمینه کاری مشترک هستیم و نه زبان برنامه نویسی و نه محل کار و زندگی و نه یادم میاد حتی یک مورد پیام بین ما رد و بدل شده باشه (مدیر سایت می تونه گواهی بده). من فقط حقیقت رو گفتم.
البته اینطور نظرات شما هم هیچ اهمیتی برای بنده نداره فقط جهت روشن شدن مطلب جواب دادم وگرنه شما هر جور خواستید فکر کنید.

Mahmoud Zaad
سه شنبه 13 فروردین 1398, 15:20 عصر
مثلا این یکی:
https://cdn.windowsreport.com/wp-content/uploads/2016/03/record-live-tv-windows-10-kodi-e1459190584696.jpg
سلام
آنتی ویروس آدرس رو بلاک میکنه!

golbafan
پنج شنبه 15 فروردین 1398, 00:18 صبح
سلام
آنتی ویروس آدرس رو بلاک میکنه!

منظورتون آدرس سایت سازنده برنامه هست؟
واسه من مشکلی نداشت دانلود کردم.

Mahmoud Zaad
پنج شنبه 15 فروردین 1398, 08:58 صبح
منظورتون آدرس سایت سازنده برنامه هست؟
واسه من مشکلی نداشت دانلود کردم.
نه همین عکسی(؟) هم که قرار دادید باز نمیشه، یعنی همین تاپیک رو هم که باز می کنم آنتی ویروس اجازه باز شدن عکس رو نمیده و پیغام میده.

aliramazani
جمعه 16 فروردین 1398, 22:20 عصر
سلام
در همین مورد یک کانال تلگرام هست موازی با سایت میتونیو اوتجا هم طرحهاتون را به اشتراک بزارین

قیمت پروژه نرم افزاری

نظرسنجی در مورد تعیین قیمت یک پروژه
نظر سنجی در مورد محیط کاربری و گرافیکی پروژه ها
نظرسنجی در مورد UX,UI,PATERN DESIGN
طراحی و ساخت بازی و قیمت پروژه

دسکتاپ,وب,موبایل,گیم

لینک گروه:
https://t.me/joinchat/Hr5WFVX5iZnJuXPLHCc-3g

ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 17 اردیبهشت 1398, 22:15 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه نمونه برنامه کوچک نوشتم برای جایی نیاز داشتم که میتونید تو برنامه ثبت نام کنید و لاگین کنید و وضعیت هوای استان ها البته چندین استان ثابت رو فعلا گذاشتم ببینیم.
تو این برنامه از معماری پیازی استفاده شده و ef code first و برای دریافت وضعیت آب و هوا از api سایت www.openweathermap.com استفاده کردم. برای طراحی ui از کامپوننت devexpress استفاده کردم. بیشتر مانور من رو معماری و سرویسی بود که داشتم استفاده میکردم.

سورس کد در گیت هاب (https://github.com/ebrahimrayatparvar/Weather)

150144150145150146

vbhamed
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1398, 09:35 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه نمونه برنامه کوچک نوشتم برای جایی نیاز داشتم که میتونید تو برنامه ثبت نام کنید و لاگین کنید و وضعیت هوای استان ها البته چندین استان ثابت رو فعلا گذاشتم ببینیم.
تو این برنامه از معماری پیازی استفاده شده و ef code first و برای دریافت وضعیت آب و هوا از api سایت www.openweathermap.com (http://www.openweathermap.com) استفاده کردم. برای طراحی ui از کامپوننت devexpress استفاده کردم. بیشتر مانور من رو معماری و سرویسی بود که داشتم استفاده میکردم.

سورس کد در گیت هاب (https://github.com/ebrahimrayatparvar/Weather)

150144150145150146

کلیتش اینه که با توجه به کارش خوب طراحی شده و فقط اگر فونت مورد استفاده عوض بشه و از فونت ایران، وزیر یا صمیم استفاده بشه خیلی خیلی جالبتر میشه
ضمنا سعی کنید اصلا عکسهای رزولوشن پایین (عکس ابر بزرگ) نزارید و حتما با رزولوشن درست و با کیفیت انتخاب کنید

ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1398, 11:11 صبح
کلیتش اینه که با توجه به کارش خوب طراحی شده و فقط اگر فونت مورد استفاده عوض بشه و از فونت ایران، وزیر یا صمیم استفاده بشه خیلی خیلی جالبتر میشه
ضمنا سعی کنید اصلا عکسهای رزولوشن پایین (عکس ابر بزرگ) نزارید و حتما با رزولوشن درست و با کیفیت انتخاب کنید

سلام مهندس. مرسی از نظر خوبتون حتما رو فونت رو یه ویرایش میکنم. عکس ها رو هم از داخل خود سایتش خودشون چون تو حالت های متفاوت انتخاب کرده بودن با همین کیفست بود که تو سایز کوچیک خوب جواب میده اگه وقت بشه عکس ها رو به تصاویر جدا با کیفیت حتما جایگزین میکنم.

رامین مرادی
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1398, 13:37 عصر
منم از طراحی فوق العادتون خوشم اومد فقط یه پیشنهادی دارم. چون ماهیت برنامتون راجب آب و هوا هستش بهتر نیست راجب رنگ بندیتون تجدید نظر کنید؟ استفااه از رنگ های آبی فک کنم نسبت به کارایی برنامتون بهتر باشه. (البته بازم این مورد سلیقه ای هست) یا امکان تغییر رنگ برا بقیه فراهم باشه.

ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 19 اردیبهشت 1398, 14:14 عصر
منم از طراحی فوق العادتون خوشم اومد فقط یه پیشنهادی دارم. چون ماهیت برنامتون راجب آب و هوا هستش بهتر نیست راجب رنگ بندیتون تجدید نظر کنید؟ استفااه از رنگ های آبی فک کنم نسبت به کارایی برنامتون بهتر باشه. (البته بازم این مورد سلیقه ای هست) یا امکان تغییر رنگ برا بقیه فراهم باشه.

درسته مهندس ولی گفتم ماهیتم بیشتر رو معماری بود و سرویس هوا شناسی ولی از اسکین خود devexpress استفاده کردم که طبق گفته شما میشه یه اسکین بهتر و زنده تری که خود devexpress داره میشه استفاده کرد. خیلی ممنون

barnamenevisjavan
یک شنبه 05 خرداد 1398, 16:50 عصر
150248
تقویم شمسی

NasimBamdad
یک شنبه 05 خرداد 1398, 21:56 عصر
150248
تقویم شمسی

wpf هست این یا WinForms

barnamenevisjavan
دوشنبه 06 خرداد 1398, 00:43 صبح
wpf هست این یا WinForms
با Wpf هستش

NasimBamdad
دوشنبه 06 خرداد 1398, 15:29 عصر
با Wpf هستش

اینو برای Winforms میشه درست کرد؟

barnamenevisjavan
دوشنبه 06 خرداد 1398, 17:36 عصر
ن متاسفانه/

Mahmoud Zaad
دوشنبه 06 خرداد 1398, 18:24 عصر
بله میشه. در winform فقط اون دایره ممکنه سخت باشه که اگه گرافیک بلد باشید اونم ساده است.
یک راه این هست که کل قسمت پایین رو با گرافیک رسم کنید.
راه دوم اینه که یک گرید معمولی داشته باشید و فقط زمانیکه یک سلول انتخاب شد شما یک پیکچر باکس رو در محل سلول قرار بدید که در اون پیکچرباکس عدد سلول در یک دایره رسم بشه.
راه سوم اینه که یک پیکچرباکس یا لیبل به صورت یوزرکنترل طراحی کنید و برای هر روز، توی یک flowLayoutPanel اضافه کنید.
برای گرادیانت هم توابعی در winform وجود داره.
بیشتر شناخت و ترکیب رنگها هست که کنترل رو زیبا نشون میده.

NasimBamdad
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 08:10 صبح
بله میشه. در winform فقط اون دایره ممکنه سخت باشه که اگه گرافیک بلد باشید اونم ساده است.
یک راه این هست که کل قسمت پایین رو با گرافیک رسم کنید.
راه دوم اینه که یک گرید معمولی داشته باشید و فقط زمانیکه یک سلول انتخاب شد شما یک پیکچر باکس رو در محل سلول قرار بدید که در اون پیکچرباکس عدد سلول در یک دایره رسم بشه.
راه سوم اینه که یک پیکچرباکس یا لیبل به صورت یوزرکنترل طراحی کنید و برای هر روز، توی یک flowLayoutPanel اضافه کنید.
برای گرادیانت هم توابعی در winform وجود داره.
بیشتر شناخت و ترکیب رنگها هست که کنترل رو زیبا نشون میده.

بسیار عالی ، ممنونم یه چیزی خوندم که می گفتد میشه کنترل های WPF رو در WinForms استفاده کرد به صورتی که یک ElementHost در WinForms ادد کرد و از اون طریق کنترل WPF استفاده کرد

Mahmoud Zaad
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 09:21 صبح
اینو چند سال پیش برای یک جایی طراحی کردم در winForm. با کمی تغییر میشه حالت انتخاب رو هم دایره ای کرد.
150264

Mahmoud Zaad
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 09:28 صبح
خیلی عالی و زیبا هست ، دایره هم نمی خواد اینطوری خوشگل تره . موضوع اینه امکانش هست اینو داشته باشیم ؟
چون سفارشی بوده امکان قرار دادن سورس نیست ولی همین تقویم هایی که توی سایت هست رو می تونید با کمی آزمون و خطا به همین شکل یا حتی بهتر هم تغییر بدید. برای شروع سعی کنید کار آقای barnamenevisjavan یا بنده رو کاملا شبیه سازی کنید بعد بهترش کنید.

barnamenevisjavan
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 09:58 صبح
بسیار عالی ، ممنونم یه چیزی خوندم که می گفتد میشه کنترل های WPF رو در WinForms استفاده کرد به صورتی که یک ElementHost در WinForms ادد کرد و از اون طریق کنترل WPF استفاده کرد
قطعا میشه کنترل های wpf رو داخل ویندوز فرم استفاده کرد اما همه رو نمیشه همین تقویم که تصویرش رو قرار دادم بخاطر ساختار استایل هاش و لزوم بارگزاری در شروع برنامه نمیتونه داخل ویندوز فرم مورد استفاده قرار بگیره، من فکر کردم منظورتون اینه این تقویم رو داخل ویندوز فرم استفاده کرد که گفتم نمیشه، در ویندوز فرم هم میتونید طراحی کنید ولی خیلی سخت میشه باید همه چی رو با سی شارپ بنویسید

barnamenevisjavan
چهارشنبه 08 خرداد 1398, 10:09 صبح
اینم از آخرین تغییرات که مناسبت ها رو هم اضافه کردم منتها در مورد رنگ روزهای تعطیل که با نارنجی مشخصه و روز فعلی که با صورتی و روز انتخاب شده که با آبی مشخص میشه تردید دارم همینطور پس زمینه مناسبت ها که صورتی هستش/
اگر پیشنهادی برای بهتر شدن دارید ممنون میشم بگین
150266150267150268
150270

mb1372
جمعه 10 خرداد 1398, 16:14 عصر
سلام
برای تنظیم یک پارامتر عددی (مثل ولوم صدا) از چه کنترلی استفاده کنم؟ هر چی گشتم کنترلی شبیه به تنظیم ولوم توی vs پیدا نکردم.

user18
شنبه 11 خرداد 1398, 09:39 صبح
اینم یه دمویی از برنامه رستوران150277150278150279150280

vbhamed
یک شنبه 12 خرداد 1398, 13:37 عصر
اینم از آخرین تغییرات که مناسبت ها رو هم اضافه کردم منتها در مورد رنگ روزهای تعطیل که با نارنجی مشخصه و روز فعلی که با صورتی و روز انتخاب شده که با آبی مشخص میشه تردید دارم همینطور پس زمینه مناسبت ها که صورتی هستش/
150266150267150268
150270

زمینه های کار رو گرادینت نزار و یک رنگ تخت ساده بزار بهتره

mrsp1988
پنج شنبه 06 تیر 1398, 14:05 عصر
138168
بیا اینم یه عکس دیگه

سلام منوی این برنامه با چیه
یا اگه بخوام یه همچین منوی توی ویندوز فرم استفاده کنم امکانش هست

رامین مرادی
پنج شنبه 06 تیر 1398, 15:34 عصر
سلام منوی این برنامه با چیه
یا اگه بخوام یه همچین منوی توی ویندوز فرم استفاده کنم امکانش هست
با wpf کار شده. ولی برای ویندوز فرم دنبال کامپوننت بانیفو یا همچین اسمی بگردید.تو سایت دانلود لی سرچ کنید هست

mrsp1988
پنج شنبه 06 تیر 1398, 20:46 عصر
با wpf کار شده. ولی برای ویندوز فرم دنبال کامپوننت بانیفو یا همچین اسمی بگردید.تو سایت دانلود لی سرچ کنید هست

ممنون دست شما در نکنه

golbafan
چهارشنبه 12 تیر 1398, 17:54 عصر
دارم روی یه برنامه باشگاه مشتریان تحت وب کار میکنم...
150425

aliramazani
چهارشنبه 12 تیر 1398, 21:33 عصر
دارم روی یه برنامه باشگاه مشتریان تحت وب کار میکنم...
150425
با چه زبان و تکنولوژی؟

Snoopboy
شنبه 15 تیر 1398, 11:19 صبح
اینم یه دمویی از برنامه رستوران150277150278150279150280

سلام خیلی خوبه برنامه ات
فقط یه سوال دارم
تو لیست ویو یا گرید ویوی توی برنامه چطوری دکمه گذاشتی و چطوری بهش مقادیر هر رکورد رو پاس میدی که عملیات رو روش انجام بده؟

barnamenevisjavan
شنبه 15 تیر 1398, 16:09 عصر
سلام خیلی خوبه برنامه ات
فقط یه سوال دارم
تو لیست ویو یا گرید ویوی توی برنامه چطوری دکمه گذاشتی و چطوری بهش مقادیر هر رکورد رو پاس میدی که عملیات رو روش انجام بده؟
باید DataTemplate کنترل رو خودت بازنویسی کنی/
اطلاعات بصورت مدل و itemsource ارسال میشه (binding و..) کلا اساس کار wpf همینه

smith_1361
پنج شنبه 20 تیر 1398, 18:51 عصر
سلام به همه ...
هدف از این تاپیک :
گفتگو پیرامون طراحی ظاهر برنامه ها و رابط کاربری است ، بصورتی که برای کاربر جذاب باشه (خسته کننده نباشه)
در عین حال کار با برنامه بسیار آسان و راحت باشه !
امیدوارم دوستان نظرات سازنده و قابل قبولی داشته باشن :)
از قدیم هم گفتن هر سری یه فکری داره --> و از ترکیب درست این افکار و نظرات میشه یه طرح اصولی ، قابل قبول و ایده آل (برای عموم) استخراج کرد .
با تشکر : ghasem110deh

بسیار عالی بود

aliramazani
جمعه 21 تیر 1398, 16:45 عصر
دوستان پیشنهاد میکنم وقت بزارین و صفحات این تاپیک را از اول ببینید تا متوجه بشین پیشنهادات دوستان په تاثیری در پیشرفتتون داشته.

golbafan
دوشنبه 31 تیر 1398, 00:07 صبح
با چه زبان و تکنولوژی؟

دلفی توکیو + MongoDB

aliramazani
سه شنبه 01 مرداد 1398, 14:22 عصر
شرکت در قرغه کشی بزرگ سایت برنامه نویس و احتمال برنده شدن یک عدد لبتاپ Apple اپل
برای شرکت در قرعه کشی بر روی لینک زیر کلیک کنید و یا کپی و در مرورگرتون paste کنید:گیج::گیج::گیج::گیج:

عمویی سر برنامه نویسارو که نمیشه کلاه گذاشت که جوجو
این تبلیغ را برو توی سایتهای دیگه بکن
با تبلیغات کلیکی و ویزیتی چیزی عایدت نمیشه گریم که چند نفرم فریب تو رو خوردن و روی این لینک و تبلیغاتش کلیک کردن و چند صدم سنت هم تو حساب کاربریت درج شد. این سایتها که به تو پول نمیدن کوچولو. من تا یادم میدم از ابزارهایی مثل تو برای تبلیغاتشون استفاده شده و آخرشم مالیدن ... و رفتن.

golbafan
جمعه 04 مرداد 1398, 12:36 عصر
یک برنامه تحت وب دیگه با همون فرمت برنامه قبلیم برای خبرگزاری و ارتباط با خبرنگاران
150517

vahidbashiri
جمعه 04 مرداد 1398, 14:09 عصر
سلام یه سوال که مربوط به اینجا نمیشه
میخوام با نرم افزار winrtgen یه جدول رنگین کمانی درست کنم که sha256 و 16به توان 64 باشه ولی نمیدونم این اصلاعات رو کجای نرم افزار وارد کنم اگه میشه کمکم کنید:ناراحت::ناراحت:

aliramazani
جمعه 04 مرداد 1398, 18:14 عصر
یک برنامه تحت وب دیگه با همون فرمت برنامه قبلیم برای خبرگزاری و ارتباط با خبرنگاران
150517
حاجی من با فونتش حال نکردم

MMRavari
شنبه 05 مرداد 1398, 18:42 عصر
ممنون از کلیه طرحهائی که ارسال میشه
اما بهتر بود به همراه ارائه اون آموزشهای اولیه برای ایجاد این طرحها هم قرار میگرفت تا بهتر بشه یاد گرفت
به هر حال از همگی ممنون

رامین مرادی
یک شنبه 06 مرداد 1398, 09:33 صبح
اما بهتر بود به همراه ارائه اون آموزشهای اولیه برای ایجاد این طرحها هم قرار میگرفت تا بهتر بشه یاد گرفت
به هر حال از همگی ممنون

ماهم خیلی گفتیم ولی شاید نمیخوان همچین کاری کنن بهرحال کسی رو نمیشه مجبور کرد. :لبخندساده:

barnamenevisjavan
یک شنبه 06 مرداد 1398, 13:55 عصر
ماهم خیلی گفتیم ولی شاید نمیخوان همچین کاری کنن بهرحال کسی رو نمیشه مجبور کرد. :لبخندساده:
من بشخصه میخوام ولی فرصت نمیکنم البته خبر خوب اینکه یه فریمورک متن باز رابط کاربری برای wpf توسعه دادیم که استفاده ازشم اسونه هر موقع وقت کنم اموزش هاشو میزارم

رامین مرادی
یک شنبه 06 مرداد 1398, 14:01 عصر
من بشخصه میخوام ولی فرصت نمیکنم البته خبر خوب اینکه یه فریمورک متن باز رابط کاربری برای wpf توسعه دادیم که استفاده ازشم اسونه هر موقع وقت کنم اموزش هاشو میزارم
بازم ممنون که شما دغدغه فکری این مورد رو دارید. ایشالله موفق باشید.:تشویق:

MMRavari
دوشنبه 07 مرداد 1398, 01:59 صبح
خیلی خیلی ممنون
اگر محبتون کنین اون فریم ورک معرفی بشه هم خوبه

golbafan
سه شنبه 08 مرداد 1398, 10:54 صبح
به هر حال از همگی ممنون

در پست های ابتدایی این تاپیک آموزش هایی دادم و منابعی ذکر کردم برخی دوستان هم ذکر کردند ملاحظه کنید

golbafan
سه شنبه 08 مرداد 1398, 10:55 صبح
حاجی من با فونتش حال نکردم

توی css اش باید فونتو عوض کنم
بنظرت چی خوبه؟
ت

aliramazani
سه شنبه 08 مرداد 1398, 11:52 صبح
توی css اش باید فونتو عوض کنم
بنظرت چی خوبه؟
ت
فونتهای متداولی که فعلا هست ایران سنس و وزیر

golbafan
سه شنبه 22 مرداد 1398, 11:52 صبح
الان چطوره؟
150584

NasimBamdad
سه شنبه 22 مرداد 1398, 13:11 عصر
الان چطوره؟
150584

زیبا مثل همیشه

user18
سه شنبه 22 مرداد 1398, 17:13 عصر
این هم یک فرم تو wpf150585

Mahmoud Zaad
سه شنبه 22 مرداد 1398, 17:19 عصر
سلام
این فرم نهاییه یا کنترل ها رو جهت تست روی فرم قرار دادید؟ چون نظم خاصی نداره. ضمنا استفاده از track bar یا Slider برای قد و وزن در حالت معمولی مناسب نیست چون اینجور کنترل ها زمانی معنا داره که یک ماکزیممی حداقل وجود داشته باشه مثل معدل که ماکزیممش 20 هست. مگر در حالت گزارش گیری که قد یا وزن فرد با ماکزیمم یا میانگین اطلاعات مقایسه بشه.

user18
چهارشنبه 23 مرداد 1398, 12:31 عصر
کنترل ها رو جهت تست قرار دادم رو فرم قرار نیست هیچ برنامه ای بشه این فقط تسته خواستم استایل نویسی ها رو بدونم چطور شده ایراداش

golbafan
چهارشنبه 23 مرداد 1398, 13:50 عصر
لطف دارید :)

golbafan
چهارشنبه 23 مرداد 1398, 14:45 عصر
با مقداری تیره کردن زمینه موافقید؟

golbafan
جمعه 25 مرداد 1398, 16:52 عصر
باورتون بشه یا نه این بخشی از یکی از پرفروشترین نرم افزارهای حسابداری ایرانه
اسمشو نمیگم تا تبلیغ نشه

150597

150598

Mahmoud Zaad
جمعه 25 مرداد 1398, 21:27 عصر
اسمشو نمیگم تا تبلیغ نشه

مشکل اصلی این هست که همین نوع طراحی میشه معیار. یعنی نرم افزارهای دیگه رو با اینها مقایسه می کنن. واقعا در بعضی موارد حتی ساده هم نیست ولی باز میگن مثل فلان نرم افزار ساده هست؟ شما همین طرحی که زدید رو به کاربرای این نرم افزار نشون بدید میگن خوب نیست. مثلا در یک مورد کاربر به خاطر اینکه رنگ نوشته لیبل ها سیاه نبود، طرح من رو قبول نکرد.

farhad_shiri_ex
شنبه 26 مرداد 1398, 12:53 عصر
اسمشو نمیگم تا تبلیغ نشه

150597

150598
یادمه یکسری نرم افزار بود برای یک شرکت یزدی که منو خیلی یاد اون انداخت، البته اون پرفروش ترین نبود تا اونجا که میدونم!:لبخند: منوهای شلوغ و نامناسب و سرگیجه آور تمامی المانها در یک فرم بود دقیقا مانند همین مثال که شما زدید! البته اون چون با تکنولوژی ها تاریخ مصرف گذشته مثل visual foxpro طراحی شده بود به همین علت امکان GUI بهتر از همین نمونه ها نمیتونستن طراحی کنن!
البته هر چند همان تکنولوژی هم برای 20 سال پیش بوده ولی اشکال این نرم افزارها در این هست که امثال این نرم افزارها اصلا تیم تولید وتیم طراحی از ابتدا نداشتند نهایتا یک برنامه نویس و یک حسابدار باهم نشستن برنامه طراحی کردن و اصلا به مهندسی نرم افزار هیچ توجهی هم نداشتند، و در طول زمان همینطور که برنامه مشتری های بیشتری داشته امکانات متفاوت را هم برای هرکدام طراحی کردن و بالاخره شده همچنین چیزی که الان نمونه هاش را داریم مبینیم دیگه خودشون هم نمیتونن مهندسی معکوس کنند و نرم افزار ها را به روز کنن! مسئله ای که اکثر قریب به اتفاق ERP های ایرانی باهاش دست به گریبان هستند همین مسئله customize کردن امکانات نرم افزارها هست!
به همین علت معمولا شرکتهایی که ضعیف تر هستند، و امکانات لازم برای انجام و نگهداری این customize را ندارند میان و همه آنچیزی که هر 100 تا مشتری لازم داره را در برنامه خودشون قرار میدن! بعد مشتری باید از نرم افزاری استفاده کنه در اغلب اوقات بیش از 50 درصد گزینه های برنامه به هیچ درد مشتری نخواهد خورد!

farhad_shiri_ex
شنبه 26 مرداد 1398, 12:59 عصر
با مقداری تیره کردن زمینه موافقید؟

طراحی زیبایی انجام دادید، ولی بنظرم از گرادینت در فرم ها استفاده نکنید به نظرم یک رنگ solid آبی خیلی بهتر و جذاب تر خواهد بود. والبته با کمی هم تیره تر شدن رنگ زمینه هم موافقم زیباتر خواهد شد
موفق باشید

vbhamed
شنبه 26 مرداد 1398, 13:35 عصر
اسمشو نمیگم تا تبلیغ نشه

150597

150598

پراید هم پرفروشترین ماشین ایرانه ولی دلیل نمیشه ماشین خوبی باشه که !
اتفاقا اینطور نرم افزارها رو که می‌بینید باید به خودتون امیدوار بشید
دلیل این هم که اینها پرفروش هستن یکیش اینه که طرف از سالیان قبل برنامه ای رو گرفته و توش دیتا داره و نمیتونه انتقال بده، یکی هم بازاریابی اون شرکت هاست

golbafan
سه شنبه 29 مرداد 1398, 12:20 عصر
طراحی زیبایی انجام دادید، ولی بنظرم از گرادینت در فرم ها استفاده نکنید به نظرم یک رنگ solid آبی خیلی بهتر و جذاب تر خواهد بود. والبته با کمی هم تیره تر شدن رنگ زمینه هم موافقم زیباتر خواهد شد
موفق باشید

متشکرم دوست عزیز

150622

golbafan
شنبه 02 شهریور 1398, 19:38 عصر
اعمال آخرین تغییرات (فعلا)

150635

150636

™MemarDesign
یک شنبه 03 شهریور 1398, 02:30 صبح
سلام ، اینم یه سری طراحی و اجرای منه ، امیدوارم خوشتون بیاد...

پیام رسان حبابی iDirect

https://shop.upsketchup.ir/_database/images/5d61b69abd284_idirect_1.jpg

http://shop.upsketchup.ir/_database/images/5d61b69cb31b7_idirect_2.jpg

سرویس میل Artmail

https://shop.upsketchup.ir/_database/images/5d61b691b16bf_artmail_12.jpg

سرویس اجتماعی ، شغلی و گالری Artonnection

http://shop.upsketchup.ir/_database/images/5d61b688c63c2_artium_1.jpg

http://shop.upsketchup.ir/_database/images/5d61b68d800d8_artium_2.jpg

برای دیدن انیمیشن ها و یوز اینترفیس های کامل بالا فایل های ویدیوی رو دانلود کنید :
ویدیو اول 875 کیلوبایت (http://blackray.ir/temp/idirect_new_pvchat.mp4)
ویدیو دوم 895 کیلوبایت (http://blackray.ir/temp/idirect_new_stickers.mp4)
ویدیو دوم 945 کیلوبایت (http://blackray.ir/temp/idirect_realtime_imageshare.mp4)

برای مشاهده کار های بیشتر میتونید به کانال شخصی تلگرامم (https://t.me/HamidMemarChannel) مراجعه کنید ، فقط نمونه کار هست.

هر نظری و صحبتی دارید خوشحال میشم تا بخونم :لبخند:
سپاس

farhad_shiri_ex
یک شنبه 03 شهریور 1398, 08:07 صبح
متشکرم دوست عزیز

150622

:تشویق::تشویق::تشویق:

ebrahim.rayatparvar
یک شنبه 03 شهریور 1398, 13:08 عصر

پیام رسان حبابی iDirect

سرویس میل Artmail

برای دیدن انیمیشن ها و یوز اینترفیس های کامل بالا فایل های ویدیوی رو دانلود کنید :
ویدیو دوم 945 کیلوبایت (http://blackray.ir/temp/idirect_realtime_imageshare.mp4)

برای مشاهده کار های بیشتر میتونید به کانال شخصی تلگرامم (https://t.me/HamidMemarChannel) مراجعه کنید ، فقط نمونه کار هست.

سپاس

طراجی خیلی خوبی هست به قول دوستان خیلی خوشمان آمد. :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:

barnamenevisjavan
یک شنبه 03 شهریور 1398, 17:46 عصر
سلام دارم یه برنامه Kanban Board مینویسم که رابط کاربریش رو از روی Glo Board الگو برداری کردم فعلا پنجره Add board رو زدم:لبخند: البته هنوز خیلی کار داره
150647
150648

رامین مرادی
دوشنبه 04 شهریور 1398, 09:15 صبح
سلام دارم یه برنامه Kanban Board مینویسم که رابط کاربریش رو از روی Glo Board الگو برداری کردم فعلا پنجره Add board رو زدم:لبخند: البته هنوز خیلی کار داره
150647
150648

از wpf استفاده میکنید؟

barnamenevisjavan
دوشنبه 04 شهریور 1398, 09:25 صبح
از wpf استفاده میکنید؟
بله wpf هست

RossetaGotStoned
دوشنبه 04 شهریور 1398, 23:11 عصر
سلام دارم یه برنامه Kanban Board مینویسم که رابط کاربریش رو از روی Glo Board الگو برداری کردم فعلا پنجره Add board رو زدمhttps://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/109.gif البته هنوز خیلی کار داره
150647
150648

barnamenevisjavan (https://barnamenevis.org/member.php?205725-barnamenevisjavan)افرین بر شما :قلب:

RossetaGotStoned
دوشنبه 04 شهریور 1398, 23:15 عصر

barnamenevisjavan (https://barnamenevis.org/member.php?205725-barnamenevisjavan) خیلی زیبان :قلب: شما اموزش نمیذارین از اینا؟

barnamenevisjavan
سه شنبه 05 شهریور 1398, 10:51 صبح
barnamenevisjavan (https://barnamenevis.org/member.php?205725-barnamenevisjavan) خیلی زیبان :قلب: شما اموزش نمیذارین از اینا؟
فعلا فرصت ایجاد اموزش برای طراحی ندارم

ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 05 شهریور 1398, 13:32 عصر
سلام دوستان یه برنامه کوچیک به درخواست یکی از دوستام فقط در حد 3 روزه روش دارم کار میکنم فقط بزنم بره ببینه چی میخواد بعد ببینم اگه خوب بود بگیرمش بهتر بدترش کنم با یه بزینس بهتر ببرمش برای فروش با قیمت پایین ولی طراحی اولش به صورت زیر هست
150658150659150660150661150662

فعلا اینقدر رو زدم گزارشات و بخش های دیگه مونده ولی همین الان دو دل شدم بیزینسی بهش فکر کنم یا رایگان بزارم تو انجمن.

aliramazani
سه شنبه 05 شهریور 1398, 17:16 عصر
سلام دوستان یه برنامه کوچیک به درخواست یکی از دوستام فقط در حد 3 روزه روش دارم کار میکنم فقط بزنم بره ببینه چی میخواد بعد ببینم اگه خوب بود بگیرمش بهتر بدترش کنم با یه بزینس بهتر ببرمش برای فروش با قیمت پایین ولی طراحی اولش به صورت زیر هست
150658150659150660150661150662

فعلا اینقدر رو زدم گزارشات و بخش های دیگه مونده ولی همین الان دو دل شدم بیزینسی بهش فکر کنم یا رایگان بزارم تو انجمن.
اینکه devexpress هستش وقالب پیشفرض و آماده!

ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 05 شهریور 1398, 23:28 عصر
درسته خیلی ما هم نگفتیم خودمون کامپوننت طراحی کردیم مهم استفاده از کنترل ها و ابزارهایی هست که میتونند کار ما رو سریعتر و بهتر و با پرفورمنس بهتری کار ما رو پیش ببرند دوستانی هستند شاید ندونند که این طارحی ها رو میشه با کاموننت ها کرد این از رو منی که با کامپوننت کار میکنم و قبولش دارم سعی میکنم طراحی های خودم رو بزارم شاید مورد پسند دوستان و راهی باشه که دیگر دوستان هم کار های خودشون رو بهتر از ما کنند

aliramazani
چهارشنبه 06 شهریور 1398, 00:17 صبح
درسته خیلی ما هم نگفتیم خودمون کامپوننت طراحی کردیم مهم استفاده از کنترل ها و ابزارهایی هست که میتونند کار ما رو سریعتر و بهتر و با پرفورمنس بهتری کار ما رو پیش ببرند دوستانی هستند شاید ندونند که این طارحی ها رو میشه با کاموننت ها کرد این از رو منی که با کامپوننت کار میکنم و قبولش دارم سعی میکنم طراحی های خودم رو بزارم شاید مورد پسند دوستان و راهی باشه که دیگر دوستان هم کار های خودشون رو بهتر از ما کنند
توی صفحات قبل در مورد کامپوننتها بحث شده قبلا
ضمنا نحوه چیدمان کنترل ها هم که گفتین هم زیاد جالب نیست چون فقط یه ریبونه و دو سه تا دکمه و چندتا تکست باکس و یه صفحه خالی
این کار پنج دقیقه و نهایتا ده تا کلیک و دراگ زمان برده و اصلا نمونه کار نمیشه بهش گفت!
ببخشید رک گفتم

ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 06 شهریور 1398, 00:23 صبح
توی صفحات قبل در مورد کامپوننتها بحث شده قبلا
ضمنا نحوه چیدمان کنترل ها هم که گفتین هم زیاد جالب نیست چون فقط یه ریبونه و دو سه تا دکمه و چندتا تکست باکس و یه صفحه خالی
این کار پنج دقیقه و نهایتا ده تا کلیک و دراگ زمان برده و اصلا نمونه کار نمیشه بهش گفت!
ببخشید رک گفتم

نه خوبه که تو 5 دقیقه طراحی میکننید ما که خوشمون آمد از انتقادتون اگه با این انقدا که آدم بخواد ناراحت بشیم که کارمون بهتر نمیشه انشالا تو نمونه های شلوغ تر و ابزارهای بهتر نظر شما رو کمی تغییر بدیم :لبخند::لبخند::لبخند::لبخند:

hamix666
جمعه 15 شهریور 1398, 13:40 عصر
سلام
دوستا منوی بغل می خوام بذارم مثل پنل سایت با چه کامپوننتی می شه این کار رو کرد یا مثل عکس زیر150702

ebrahim.rayatparvar
جمعه 15 شهریور 1398, 17:40 عصر
سلام
دوستا منوی بغل می خوام بذارم مثل پنل سایت با چه کامپوننتی می شه این کار رو کرد یا مثل عکس زیر150702

تو devexpress کنترلی هست به اسم navbarcontrol میتونی ازش استفاده کنی البته تو بیشتر کامپوننت ها وجود داره

aliramazani
جمعه 15 شهریور 1398, 20:07 عصر
سلام
کامپوننت این عکس dotnetbar devcomponnent باید باشه
https://www.devcomponents.com/dotnetbar/

golbafan
یک شنبه 24 شهریور 1398, 13:10 عصر

پیام رسان حبابی iDirect

سرویس میل Artmail

سپاس

یکی از بهترین طراحی هایی هست که تابحال دیدم. بنظرم شما در اصل طراح گرافیک هستید و این با طراحی نرم افزار متفاوته
در خصوص برنامه های مسنجر و گالری خیلی عالی بود در واقع نیاز چنین برنامه هایی مبحث گرافیک هست
اما
مورد ایمیل نیاز داره ساده تر از این بشه و از آرگومانهای گرافیکی کمتر استفاده بشه

golbafan
یک شنبه 24 شهریور 1398, 13:17 عصر
یکی از بهترین طراحی هایی هست که تابحال دیدم. بنظرم شما در اصل طراح گرافیک هستید و این با طراحی نرم افزار متفاوته
در خصوص برنامه های مسنجر و گالری خیلی عالی بود در واقع نیاز چنین برنامه هایی مبحث گرافیک هست
اما
مورد ایمیل نیاز داره ساده تر از این بشه و از آرگومانهای گرافیکی کمتر استفاده بشه

جیمیل مثال خیلی خوبیه

150751

رامین مرادی
سه شنبه 26 شهریور 1398, 10:59 صبح
الان چطوره؟
150584

سلام مهندس جان برا الگو گرفتن از این طراحی های شما اجازه هست؟
و همچنین بقیه دوستان هم که طرح میزارن ممنون میشم این مورد رو هم زیر تایپیکشون بنویسن تا هم هرکسی خواست استفاده کنه بدونه طراح اصلی راضی هست یا نه.
ممنون

™MemarDesign
جمعه 05 مهر 1398, 01:53 صبح
اما

ممنون از شما ، لطف دارید.
:قلب:

بنظرم شما در اصل طراح گرافیک هستید و این با طراحی نرم افزار متفاوته

بنده تکنیکال آرتیست و مهندس نرم افزار هستم .
یکی از کار های سنگینم موتور رندر بلک ری هست : BlackRay.ir که در سه زبان سی پلاس پلاس ، سی شارپ و اسمبلی کار شده...

اما اگر منظور شما UI و UX هست ، این کار ها با سلیقه خودم انجام شدند و علاقه داشتم مرز های فعلی رو بشکنم و چیزی جدید تر بسازم.

طراحی نرم افزاری که در منظور شماست فکر میکنم همون کتابخانه های خود ویندوز و ماکروسافته که بنده هم باهاشون کار کردم ولی باز هم تا تونستم خودم تولیدشون کردم :

نرم افزار IDE شخصیم به نام Scylla در (Winform) :

150784

150781

150782

نرم افزار سابریک بر پایه Telerik برای وینفورم :

150783

راستش با این حرف موافق نیستم ، اتفاقا برای این کار جیمیل رو رفرنس قرار دادم و گرافیکی تر کار کردم بخاطر اینکه این سرویس Artmail برای هنرمندان طراحی شده و قطعا هنرمند با رابط گرافیکی تر ارتباط بیشتری برقرار میکنه...

باز هم ممنون از نظرتون...

ASHKANLAEI
چهارشنبه 10 مهر 1398, 16:34 عصر
طراحی نرم افزاری که در منظور شماست فکر میکنم همون کتابخانه های خود ویندوز و ماکروسافته که بنده هم باهاشون کار کردم ولی باز هم تا تونستم خودم تولیدشون کردم :

150784

150781

150782

150783

سلام. میشه لینک این دو نرم افزارتون رو اینجا قرار بدین؟

Oliver_ms138
پنج شنبه 11 مهر 1398, 23:48 عصر
سلام به همه ...
دوستان این نمونه فرم مترواستایل (البته واسه نرم افزار انبارداری نیست - یه برنامه شخصی)
.
.
.
نظرتون چیه ؟ رنگ زمینه فرم ها ضایع نی ؟ (گفتم خم رنگ پس زمینه فرم اصلی باشه)
باتون ها هم وقتی موس روشون بیاد تصویرشون رنگی میشه !

برنامه ای که نوشتی آیا حالت انیمیشنی برای کاشی هات داری ؟
یا این که میشه جاشونو عوض کرد ؟

golbafan
سه شنبه 23 مهر 1398, 23:47 عصر
ممنون از شما ، لطف دارید.
:قلب:

بنده تکنیکال آرتیست و مهندس نرم افزار هستم .
یکی از کار های سنگینم موتور رندر بلک ری هست : BlackRay.ir که در سه زبان سی پلاس پلاس ، سی شارپ و اسمبلی کار شده...

اما اگر منظور شما UI و UX هست ، این کار ها با سلیقه خودم انجام شدند و علاقه داشتم مرز های فعلی رو بشکنم و چیزی جدید تر بسازم.

150784

150781

150782

150783

راستش با این حرف موافق نیستم ، اتفاقا برای این کار جیمیل رو رفرنس قرار دادم و گرافیکی تر کار کردم بخاطر اینکه این سرویس Artmail برای هنرمندان طراحی شده و قطعا هنرمند با رابط گرافیکی تر ارتباط بیشتری برقرار میکنه...

باز هم ممنون از نظرتون...

از منظر طراحی واقعا زیباست

golbafan
سه شنبه 23 مهر 1398, 23:48 عصر
سلام مهندس جان برا الگو گرفتن از این طراحی های شما اجازه هست؟
و همچنین بقیه دوستان هم که طرح میزارن ممنون میشم این مورد رو هم زیر تایپیکشون بنویسن تا هم هرکسی خواست استفاده کنه بدونه طراح اصلی راضی هست یا نه.
ممنون

مختارید عزیز دل

رامین مرادی
پنج شنبه 25 مهر 1398, 10:59 صبح
مختارید عزیز دل

ممنون از سخاوت و بزرگواری شما.

aliramazani
جمعه 26 مهر 1398, 12:14 عصر
دوستان در صورت تمایل میتونید جهت اشتراک گذاری کارهاتون و نظر سنجی طرح ها به کانال تلگرامی زیر برین:
https://t.me/softsprice

@softsprice

barnamenevisjavan
پنج شنبه 30 آبان 1398, 13:41 عصر
استایل تب در WPF الگوبرداری شده از استایل ماکروسافت در مجموعه کنترل های WinUi 3 - UWP
https://file.soft98.ir/uploads/mahdi72/2019/11/21_11-2.png

اینم نمونه اصلی
150979

barnamenevisjavan
پنج شنبه 21 آذر 1398, 22:46 عصر
کنترل treeview به سبک خط زمانی گیتهاب
151115

ASHKANLAEI
جمعه 22 آذر 1398, 08:05 صبح
کنترل treeview به سبک خط زمانی گیتهاب
151115
خیلی زیباست، میشه سورسش رو قرار بدید؟

MMRavari
شنبه 23 آذر 1398, 18:18 عصر
نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface
استایل تب در WPF الگوبرداری شده از استایل ماکروسافت در مجموعه کنترل های WinUi 3 - UWP
https://file.soft98.ir/uploads/mahdi72/2019/11/21_11-2.png

اینم نمونه اصلی
ضمیمه 150979 (https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=150979)
ممنون میشم آموزشش رو قرار بدین

SReza1
سه شنبه 03 دی 1398, 15:28 عصر
دوستان. نظرتان در رابطه با این فرم چیست؟ خوشحال میشوم انتقاد یا پیشنهادی دارید بگویید. البته عکس کمی تاره.

NasimBamdad
سه شنبه 03 دی 1398, 15:38 عصر
اول از همه اینکه راست چین نیست . آیکن ها دیگه الان مرسوم نیستند . فونت ها مناسب نیستند

SReza1
سه شنبه 03 دی 1398, 15:41 عصر
ممنون از نظرت. فونتها رو خود کاربر تنظیم میکنه. راست چین بودن درسته. چه آیکنهایی پیشنهاد میدهید؟ فونتهای بالا Tahoma است که البته ثابت است. چه فونتی پیشنهاد میدهید؟ ولی پایین را کاربر میتونه خودش تعریف کنه.

NasimBamdad
سه شنبه 03 دی 1398, 15:44 عصر
ممنون از نظرت. فونتها رو خود کاربر تنظیم میکنه. راست چین بودن درسته. چه آیکنهایی پیشنهاد میدهید؟ فونتهای بالا Tahoma است که البته ثابت است. چه فونتی پیشنهاد میدهید؟ ولی پایین را کاربر میتونه خودش تعریف کنه.
فونت IranSans استفاده کن خوبه

آیکن ها رو هم Flat استفاده کن خوبه .

SReza1
سه شنبه 03 دی 1398, 15:47 عصر
سپاس. یک نمونه آیکن Flat به من نشان میدهید؟

NasimBamdad
سه شنبه 03 دی 1398, 15:51 عصر
سپاس. یک نمونه آیکن Flat به من نشان میدهید؟

https://www.flaticon.com/packs/united-kingdom-12

SReza1
سه شنبه 03 دی 1398, 16:35 عصر
https://www.flaticon.com/packs/united-kingdom-12

متشکرم. فقط روی بحث فونت این فونت ممکن است در سیستم کاربر نباشد. بایستی در موقع اجرای برنامه نصب شود. پیشنهاد دیگری برای ظاهرا بهتر ندارید؟

barnamenevisjavan
سه شنبه 03 دی 1398, 21:51 عصر
دوستان. نظرتان در رابطه با این فرم چیست؟ خوشحال میشوم انتقاد یا پیشنهادی دارید بگویید. البته عکس کمی تاره.
خیلی شلوغ و گیج کننده هست

barnamenevisjavan
سه شنبه 03 دی 1398, 21:54 عصر
نرم افزار دانلود زیرنویس از سایت های سابسین و مشتقات فارسیش + سایت جهان زیرنویس
151168
151169
https://file.soft98.ir/uploads/mahdi72/2019/12/20_12-1.png

رامین مرادی
چهارشنبه 04 دی 1398, 08:02 صبح
سلام
یکی از نرم افزارهای اخیر بنده در رابطه با مدیریت و مانیتوریگ شبکه و پورتها
141208

141209

سلام وقت بخیر. این برنامه تون اختصاصی برای یه مشتری نوشتید یا عمومیه. میخواستم اطلاعات بیشتری راجبش ازتون بگیرم. ممنون

SReza1
چهارشنبه 04 دی 1398, 11:19 صبح
خیلی شلوغ و گیج کننده هست

خوب چه پیشنهادی دارید برای اینکه خلوت شود؟

SReza1
چهارشنبه 04 دی 1398, 11:23 صبح
این چطوره؟ خلوت شده؟

vbhamed
پنج شنبه 05 دی 1398, 08:05 صبح
این چطوره؟ خلوت شده؟

سلام
کل فونت هاتون رو درست کنید (چه بالا چه پایین) و فونت جدید مثل IranSans بزارید حتی اگر لازم به نصب فونت روی سیستم مشتری باشه
راست چین کنید کلا

آیکونهای فلت و تک رنگ ترجیحا استفاده کنید، کلا برنامه رو فلت طراحی کنید و هیچ جا برجستگی در عناصر دیده نشه، الان مثلا Statusbar و عناوین جدول و دکمه های کنترل Tab و ... برجستگی دارن و تخت نیستن

از به کار بردن بیش از سه رنگ در کل فرم پرهیز کنید (البته درجات مختلف یک رنگ مشکلی نداره ولی هر چه کمتر بهتر)، ضمنا از گرادینت یا همون شیب رنگ استفاده نکنید

ASHKANLAEI
پنج شنبه 05 دی 1398, 08:33 صبح
این چطوره؟ خلوت شده؟
سلام. از نظر بنده هم اون ستون کناری که گذاشتین، از مکانش گرفته تا فونتش همه از سادگی و زیبایی نرم افزار کم میکنند.
و همچنین سعی کنید پهنای جدولتون از پهنای فرم بیشتر نشه چون باعث میشه آدم مرتبا نیاز به اسکرول داشته باشه.
و این که کار های خاتمه یافته و خاتمه نیافته رو با رنگ و خط خوردگی تفکیک کنید درست نیست. باید از یک روش استفاده کنید.
و همون طور که دوستان گفتن امروزه آیکون های تخت خیلی بیشتر استفاده میشه و نتایج بهتری داره استفاده کردنشون.
فونت رو هم که بهتره به یکی از همون فونت های ایران سنس یا ایران یکان یا ... تغییر بدین چون هم خوانا تر هستن و هم شبیه به دستخط های ایرانی.

barnamenevisjavan
دوشنبه 23 دی 1398, 16:49 عصر
https://file.soft98.ir/uploads/mahdi72/2020/01/13_01-Untitled.png

golbafan
سه شنبه 22 بهمن 1398, 19:12 عصر
خب دیگه نوبت طراحی برای موبایله...

اینم از اپ ساده و کارآمد من

151354

user18
یک شنبه 27 بهمن 1398, 10:16 صبح
اینم یه دونه فرم کوچولو برای wpf151368

amirPX
سه شنبه 06 اسفند 1398, 23:29 عصر
https://file.soft98.ir/uploads/mahdi72/2020/01/13_01-Untitled.png
این چی هس دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

barnamenevisjavan
جمعه 09 اسفند 1398, 22:33 عصر
این چی هس دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه برای دانلود زیرنویس فیلم و سریال
صفحه ای که قرار دادم مربوط به تنظیمات برنامه هستش

barnamenevisjavan
چهارشنبه 21 اسفند 1398, 17:40 عصر
یه چندتا طرح دیگه:لبخند:
151448
151449

Amirhossinrayegan
شنبه 24 اسفند 1398, 23:39 عصر
پی سی استور

https://plink.ir/h0g6E

این چطوره؟

golbafan
سه شنبه 05 فروردین 1399, 02:03 صبح
میگه نوشته شما بسیار اندک است. ولی یک عکس بهتر از صدها جمله است :)

aliramazani
دوشنبه 12 خرداد 1399, 17:14 عصر
سلام من یک سایت در زمینه لوله بازکنی (https://www.snapplole.com/%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%A9%D9%86%DB%8C/) دارم میخوام ببینم میشه با سی شارپ اینو بازنئیسی کرد یا نه؟
به راحتی ! ولی مشکلش چیه الان؟

رامین مرادی
سه شنبه 13 خرداد 1399, 11:01 صبح
من خودم به شخصه با تصویر دوم راحتترم(از نظر دید یه مشتری) البته یه کم با رنگ های گرم تر نه بی روح مثل آبی.

Mahmoud Zaad
سه شنبه 13 خرداد 1399, 19:00 عصر
به راحتی ! ولی مشکلش چیه الان؟
ندیدم ولی ظاهرا میخواد سئو سایت رو بهتر کنه!

RossetaGotStoned
دوشنبه 27 مرداد 1399, 21:53 عصر
این اخرین تصاویر و این کار شما https://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=149962&d=1553942355 آیا تماما توسط شما طراحی شده یا از کتابخانه خاصی استفاده کردید؟

barnamenevisjavan
سه شنبه 28 مرداد 1399, 18:44 عصر
یسری از طرح های سایت dribbble رو به کمک wpf به واقعیت تبدیل کردم:لبخند:
https://raw.githubusercontent.com/HandyOrg/HandyOrgResource/master/HandyUI/Login.png

https://raw.githubusercontent.com/HandyOrg/HandyOrgResource/master/HandyUI/MusicPlayer.pnghttps://raw.githubusercontent.com/HandyOrg/HandyOrgResource/master/HandyUI/BasicKanban.png
https://raw.githubusercontent.com/HandyOrg/HandyOrgResource/master/HandyUI/SelectCountry.png

رامین مرادی
پنج شنبه 30 مرداد 1399, 08:35 صبح
یسری از طرح های سایت dribbble رو به کمک wpf به واقعیت تبدیل کردم:لبخند:

واقعا کارتون تحسین برانگیزه. آفرین به این تلاش.
آرزوم بود منم بتونم برنامه با گرافیک خوب درست کنم اما حیف ذوق هنریم صفره :قهقهه::لبخند: یعنی این کامپوننتهای تلریک و دوواکسپرس و... نبود برنامه هام میشد در حد ویژوال بیسیک 6 قدیمی:لبخند:
wpf هم به نوبه خودش عالیه حیف نرفتم سمتش .

isaac23
پنج شنبه 30 مرداد 1399, 09:18 صبح
آرزوم بود منم بتونم برنامه با گرافیک خوب درست کنم اما حیف ذوق هنریم صفره :قهقهه::لبخند: یعنی این کامپوننتهای تلریک و دوواکسپرس و... نبود برنامه هام میشد در حد ویژوال بیسیک 6 قدیمی:لبخند:

با همون وی بی 6 قدیمی همه میشه برنامه و ظاهر طراحی کرد که از این هم بهتر باشه بستگی به خود شخص و به قول خودت ذوق هنری لازم داره ...

barnamenevisjavan
پنج شنبه 30 مرداد 1399, 10:10 صبح
ممنون
تلریک و... امکان مانور ندارن شما مجبوری از همون طرح تکراری استفاده کنی، حجم زیادی هم دارن و برنامه رو هم کند میکنن ولی wpf یچیز دیگست:قلب:

NasimBamdad
پنج شنبه 30 مرداد 1399, 10:11 صبح
با همون وی بی 6 قدیمی همه میشه برنامه و ظاهر طراحی کرد که از این هم بهتر باشه بستگی به خود شخص و به قول خودت ذوق هنری لازم داره ...

بحث طراحی یه مسئله است . که قطعا !!! VB6, VB.NET , C#.net , با WPF فرق دارن. اینکه با عکس بیایی اینا رو بسازی و همه رو PictureBox کنی میشه درست کرد ، ولی طراحی UI در WPF خیلی تفاوت داره و کاربرد های بسیار !

barnamenevisjavan
جمعه 31 مرداد 1399, 16:41 عصر
اینم یه طرح دیگه :لبخند:
اینم ادرس طرح اصلی
(https://dribbble.com/shots/6066535-Weather-Analysis-Process-Dashboard/attachments)https://www.dotnettips.info/file/image?name=01cc2d67b30244a9b776a89040da0a7a.png

RossetaGotStoned
جمعه 31 مرداد 1399, 17:21 عصر

این حرف شما کاملا اشتباهه ، VB قدیمی که هیچی شما Winform و Banifu هم حساب کنی باز هم به WPF نمیرسه چرا ؟ چون اینها GDI+ هستند اما WPF با کارت گرافیک و DirectX تمام UI رو رندر میکنه که سرعتش بسیار بالاست و قابلیت های بیشتری هم در زمینه Compute تصویر داره

تلریک و... امکان مانور ندارن ...

اتفاقا تلریک شما میتونید تمام قسمت هاش رو تغییر بدید و خیلی امکان مانور دادن داره باید بیشتر باهاش کار کنید.

کارهاتون هم خیلی شبیه کتابخونه https://github.com/ghost1372/HandyControls ـه

barnamenevisjavan
جمعه 31 مرداد 1399, 20:07 عصر
این حرف شما کاملا اشتباهه ، VB قدیمی که هیچی شما Winform و Banifu هم حساب کنی باز هم به WPF نمیرسه چرا ؟ چون اینها GDI+ هستند اما WPF با کارت گرافیک و DirectX تمام UI رو رندر میکنه که سرعتش بسیار بالاست و قابلیت های بیشتری هم در زمینه Compute تصویر داره

اتفاقا تلریک شما میتونید تمام قسمت هاش رو تغییر بدید و خیلی امکان مانور دادن داره باید بیشتر باهاش کار کنید.

کارهاتون هم خیلی شبیه کتابخونه https://github.com/ghost1372/HandyControls ـه
عزیز من خودم توسعه دهنده این کتابخونه هستم این لینک هم اکانت خود من هستش
تو بحث تلریک شما شاید فقط بتونی یسری استایل رو اورراید کنی ولی دیگه نمیتونی پراپرتی هارو تغییر بدی که باز دستت بسته میمونه

RossetaGotStoned
شنبه 01 شهریور 1399, 05:27 صبح
عزیز من خودم توسعه دهنده این کتابخونه هستم این لینک هم اکانت خود من هستش

تا جایی که اطلاع دارم https://github.com/HandyOrg/HandyControl این اصلیشه و https://github.com/NaBian توسعه دهنده اصلی این پروژست.
از تعداد لایک هاشم میشه فهمید https://github.com/HandyOrg/HandyControl ریپو اصلیه با 1.9K

آیا شما توسعه دهندی اصلی هستی یا ایشون؟ چرا ریپو چینیه پس و هیچ فارسی نداره؟؟ چرا ریپو اصلی یه کپی داره با اکانت شما؟؟ ممنون میشم توضیح بیشتری بدی...

از تصویر و ریپورت گیتهاب مشخصه که شما دولوپر اصلی نیستی و 700 کامیت کمتر از دولوپر اصلی انجام دادی درست نیست بگی من توسعه دهنده این کتابخونم باید بگی یکی از توسعه دهندگان تا سو برداشت نشه ;)
152058

تو بحث تلریک شما شاید فقط بتونی یسری استایل رو اورراید کنی ولی دیگه نمیتونی پراپرتی هارو تغییر بدی که باز دستت بسته میمونه
متسفانه یکی از مشکلات ما اینه که همیشه فکر میکنیم همه چیو میدونیم ولی شاید اینطور نباشه، تلریک SDK داره و با SDK ـش میشه هر طوری که دوست داریم UI رو طراحی کنیم و هیچ محدودیتی نیست که دست شمارو ببنده نمونه بسیار عالی و حرفه ای نرم افزار سه بعدی Gaea : Bleeding Edge که تماما UI ـش توسط Telerik ساخته شده : https://quadspinner.com

152059

barnamenevisjavan
شنبه 01 شهریور 1399, 08:08 صبح
تا جایی که اطلاع دارم https://github.com/HandyOrg/HandyControl این اصلیشه و https://github.com/NaBian توسعه دهنده اصلی این پروژست.
از تعداد لایک هاشم میشه فهمید https://github.com/HandyOrg/HandyControl ریپو اصلیه با 1.9K

آیا شما توسعه دهندی اصلی هستی یا ایشون؟ چرا ریپو چینیه پس و هیچ فارسی نداره؟؟ چرا ریپو اصلی یه کپی داره با اکانت شما؟؟ ممنون میشم توضیح بیشتری بدی...

از تصویر و ریپورت گیتهاب مشخصه که شما دولوپر اصلی نیستی و 700 کامیت کمتر از دولوپر اصلی انجام دادی درست نیست بگی من توسعه دهنده این کتابخونم باید بگی یکی از توسعه دهندگان تا سو برداشت نشه ;)
152058

متسفانه یکی از مشکلات ما اینه که همیشه فکر میکنیم همه چیو میدونیم ولی شاید اینطور نباشه، تلریک SDK داره و با SDK ـش میشه هر طوری که دوست داریم UI رو طراحی کنیم و هیچ محدودیتی نیست که دست شمارو ببنده نمونه بسیار عالی و حرفه ای نرم افزار سه بعدی Gaea : Bleeding Edge که تماما UI ـش توسط Telerik ساخته شده : https://quadspinner.com

152059
ریپو اصلی چینی هست از ۲ سال پیش که معرفی شد من رو پروژه اصلی مشارکت داشتم تاریخ کامیت هارو هم چک کنی مشخص میشه، نزدیک یک سالی هست که یه کاستوم ورژن بر پایه همون اصلی ایجاد کردم کتابخونه چند ساله که زبان فارسی پشتیبانی میکنه ولی خب حس ترجمه کل صفحه و مستندات به فارسی رو ندارم همون انگلیسی کفایت میکنه کاستوم ورژن شامل استایل های اضافه و یسری ابزار برای برنامه نویسای فارسی هست
داخل صفحه readme هم واضح اشاره کردم که این نسخه اصلی نیست و برپایه نسخه اصلی هست منم نگفتم توسعه دهنده نسخه اصلی هستم شما لینک اکانت منو گذاشتی منم گفتم این ماله منه کاستوم ورژن رو هم نگاه بکنی تعداد کامیت های من زیادتر از نسخه اصلی هست
http://8upload.ir/uploads/f445064586.png

user18
دوشنبه 20 بهمن 1399, 18:27 عصر
خوشحال میشم نظرتون رو راجع به این فرم بدین و ایرادهاش رو با ذکر نکته هایی برای بهتر شدن کار بگید
153010

رامین مرادی
چهارشنبه 22 بهمن 1399, 22:02 عصر
خوشحال میشم نظرتون رو راجع به این فرم بدین و ایرادهاش رو با ذکر نکته هایی برای بهتر شدن کار بگید
153010
سلیقه اشخاص خیلی متفاوته.
من یکی از فرم های بی روح خوشم نمیاد. درسته شیکه اما فک کن کسی یه کم چشمش ضعیفه برا خوندن این متون چقدر باید نزدیک بشه به صفحه نمایش

user18
شنبه 25 بهمن 1399, 22:00 عصر
153023
153024
با سلام خوشحال میشم اشکالات طرح رو بیان کنید کامل نیست هنوز

Hossein1376a
سه شنبه 25 آبان 1400, 13:54 عصر
سلام و خسته نباشید من منوی navigation واسه ویندوز فرم میخواستم مثل این عکس اگه کسی کامپونتی میشناسه معرفی بکنه
153583

NasimBamdad
سه شنبه 25 آبان 1400, 21:12 عصر
سلام و خسته نباشید من منوی navigation واسه ویندوز فرم میخواستم مثل این عکس اگه کسی کامپونتی میشناسه معرفی بکنه
153583

DevExpress

ehamzehloo
چهارشنبه 17 آذر 1400, 09:27 صبح
بنظر من بهترین طراحی که اینجا نشون داده شد مال شماس این طراحی اصلا خسته کننده نیست خیلی شکیل و مرتب ه و کاربر هم خسته نمیشه

rezabaghaie
یک شنبه 14 فروردین 1401, 14:49 عصر
ماشاللا 90 درصد نرم افزار های دوستان همه نرم افزار مالی و فروشگاهی هست !

amin13688
دوشنبه 15 فروردین 1401, 23:02 عصر
سلام
طراحی زیبایی هست
من مدتی هست دنبال ایجاد منویی که سمت راست نرم‌افزار تون گذاشتید هستم ولی نمی‌دونم چطور درست میشه. میشه راهنماییم کنید؟

amin13688
دوشنبه 15 فروردین 1401, 23:52 عصر
سلام بر همه دوستان و مهندسین عزیز
نظرتون در این مورد چیه؟
این اولین برناممه ممنون میشم کمک کنین بهتر شم.

133887133889133888

سلام
خیلی عالیه طراحیتون
یک سوال دارم
در عکس اول در تب پذیرش چندتا زیر مجموعه مانند اطلاعات بیمار ،پزشک معالج و غیره آوردید. این را از کامپوننت خاصی استفاده کردید ؟ میشه یک راهنمایی بفرمائید

ebrahim.rayatparvar
شنبه 20 فروردین 1401, 11:38 صبح
سلام
خیلی عالیه طراحیتون
یک سوال دارم
در عکس اول در تب پذیرش چندتا زیر مجموعه مانند اطلاعات بیمار ،پزشک معالج و غیره آوردید. این را از کامپوننت خاصی استفاده کردید ؟ میشه یک راهنمایی بفرمائید
سلام دوست عزیز هم devexpress و tellerik و تقریبا بیشتر کامپوننت ها این accordion رو دارن.

با تشکر
ابراهیم

Hossein1376a
چهارشنبه 12 مرداد 1401, 13:19 عصر
با سلام و خسته نباشید کامپوننت که توی تصویر زیر استفاده شده از کدوم کامپوننت هست؟ اون منوی که واسه دیتاگرید ویو باز میشه اون کامپوننت میخوام.153941

mmbguide
چهارشنبه 12 مرداد 1401, 13:54 عصر
سلام

خود این کامپوننت را نمی شناسم. ولی کامپوننت DevExpress این قابلیت ها را داره.

NasimBamdad
پنج شنبه 13 مرداد 1401, 00:21 صبح
با سلام و خسته نباشید کامپوننت که توی تصویر زیر استفاده شده از کدوم کامپوننت هست؟ اون منوی که واسه دیتاگرید ویو باز میشه اون کامپوننت میخوام.153941

DevExpress
خاصیت Search Lookup

barnamenevisjavan
جمعه 28 بهمن 1401, 13:17 عصر
https://raw.githubusercontent.com/ghost1372/Resources/main/TvTime/0.png

god of war 313
جمعه 28 بهمن 1401, 16:09 عصر
با سلام wpf هست یا winform ؟

NasimBamdad
جمعه 28 بهمن 1401, 16:22 عصر
سلام وقت بخیر

امکان همکاری و انجام پروژه دارید؟

barnamenevisjavan
جمعه 28 بهمن 1401, 16:26 عصر
با سلام wpf هست یا winform ؟
سلام هیچکدام!
WinUI 3

barnamenevisjavan
جمعه 28 بهمن 1401, 16:32 عصر
سلام وقت بخیر

امکان همکاری و انجام پروژه دارید؟
سلام خیر پروژه کار نمیکنم

رامین مرادی
شنبه 06 اسفند 1401, 15:04 عصر
سلام هیچکدام!
WinUI 3

سلام وقت بخیر. ممنون میشم یه توضیح مختصری راجب این مورد(winui 3) بدید.

barnamenevisjavan
شنبه 06 اسفند 1401, 21:19 عصر
سلام وقت بخیر. ممنون میشم یه توضیح مختصری راجب این مورد(winui 3) بدید.
جدیدترین تکنولوژی مایکروسافت، توسعه داده شده با سی++، قابل استفاده در سی شارپ، انعطاف پذیر و سریع، دارای رنج وسیعی از کنترل های حرفه ای!، پشتیبانی از طراحی فلئونت دیزاین، اکریلیک، میکا، و توضیح اخر اینکه ویندوز 11 طبق WinUI 3 طراحی شده و اخیرا هم File Explorer خود ویندوز با WinUI 3 بازنویسی شد.

Helpco
جمعه 03 شهریور 1402, 13:49 عصر
کامپونت استفاده شده چی دوست خوب

GoldenAge
یک شنبه 19 شهریور 1402, 15:05 عصر
سلام وقت دوستان بخیر
یه سوالی به دستم رسیده با این عنوان:

در یک برنامه تحت وب برنامه نویس در صفحه Login نام کاربری و کلمه عبور را به ترتیب در دو Text box با نام های Txt_username و Txt_password دریافت و پس از بررسی در دستور Select زیر، مجوز عبور کاربر را صادر میکند.
چه اشکال امنیتی در این سیستم وجود دارد؟؟؟
برای رفع آن چه باید کرد ؟؟؟

SELECT * FROM users WHERE usrname=txt_usrname.text AND password = txt_password.text

​میدونم شاید جای این سوال اینجا نبود (البته یه گفتگو هم براش ایجاد کردم با این آدرس:
https://barnamenevis.org/showthread.php?575984-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86
اما اگر دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ممنوم میشم

NasimBamdad
چهارشنبه 29 شهریور 1402, 23:17 عصر
..........................

mmbguide
چهارشنبه 08 آذر 1402, 20:24 عصر
سلام خدمت دوستان

آدرس زیر مربوط به پروژه تولید کنترل های سفارشی هستشکه در دانت 6 توسعه دادم. خوشحال میشم ضمن بازدید، در خصوص ایرادات موجود بنده را راهنمایی کنید.

https://lnkd.in/dq2b8vR2

mmbguide
پنج شنبه 16 آذر 1402, 21:44 عصر
سلام مجدد خدمت دوستان

قابلیت فیلتر کردن اطلاعات DatGridView رو به کنترل دات نت اضافه کردم. بینکنترل ها یک نوع ستون هم ایجاد کردم که شماره ردیف هستش و مثل سایر ستون های DatGridView قابل استفاده هست.

توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesGridView

آدرس Package:
https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI (https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI)

آدرس Repository:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI

ROSTAM2
جمعه 17 آذر 1402, 00:21 صبح
سلام مجدد خدمت دوستان

قابلیت فیلتر کردن اطلاعات DatGridView رو به کنترل دات نت اضافه کردم. بینکنترل ها یک نوع ستون هم ایجاد کردم که شماره ردیف هستش و مثل سایر ستون های DatGridView قابل استفاده هست.

توضیحات کنترل:

آدرس Package:
https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI

آدرس Repository:

سلام.
خیلی هم عالی و زیبا ....
ولی MessageBox رو دیدم که کلیدهاش فارسی نبود!!!؟

mmbguide
شنبه 18 آذر 1402, 00:06 صبح
سلام مجدد خدمت دوستان. پروژه بروزرسانی شد:

اضافه شدن ظاهر پیش فرض به CesGridView.
155111

اضافه شدن ویژگی AutoStick به CesLine.
155112

سایر بروزرسانی ها در Repository توضیح داده شده است.

توضیحات کنترل:

آدرس Package:

آدرس Repository:

mmbguide
شنبه 18 آذر 1402, 00:17 صبح
سلام. ممنون ازپیشنهاد شما. در حتما ویزگی تعیین عنوان دکمه ها را به Option مربوط به MessageBox اضافه میکنم.

سلام.
خیلی هم عالی و زیبا ....

mmbguide
دوشنبه 20 آذر 1402, 08:33 صبح
سلام خدمت دوستان

کنترل CesCheckBox به پکیج اضافه شد.
155126

توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesCheckBox

آدرس Package:

آدرس Repository:

mmbguide
دوشنبه 20 آذر 1402, 19:58 عصر
سلام خدمت دوستان

کنترل CesToggleButton به پکیج اضافه شد.
155129

توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesToggleButton

آدرس Package:

آدرس Repository:

mmbguide
چهارشنبه 22 آذر 1402, 13:29 عصر
سلام خدمت دوستان
کنترل CesTimePicker به پکیج اضافه شد.
155138
توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesTimePicker
توضیحات بروزرسانی:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki
آدرس Package:
آدرس Repository:

mmbguide
جمعه 24 آذر 1402, 22:49 عصر
سلام خدمت شما. قابلیت تعیین متن برای دکمه های کادر پیغام اضافه شد. در پست بعدی آموزش آن را خدمتتان ارائه خواهم کرد.

سلام.
خیلی هم عالی و زیبا ....

mmbguide
جمعه 24 آذر 1402, 23:03 عصر
سلام خدمت دوستان. سه Property به CesMessageBox اضافه شد که در ادامه آن را توضیح خواهم داد:

نمونه 1
جهت نمایش یک متن پیغام براحتی و بدون نیاز به نمونه سازی میتونید یک پیغام نمایش بدید:

Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hello...");

155140

نمونه 2
اگر نیاز به انجام تغییرات داشته باشیم باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption ایجاد کنیم و به عنوان پارامتر به متد Show ارسال کنیم.

option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;

Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hello...", option);

155141

نمونه 3
درنمونه نهایی متن دکمه ها درمثال قبلی را تغییر خواهم داد. جهت انجام این کار ابتدا باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption را ایجاد کنیم و سپس آن را به ویژگی ButtonCaption از کلاس CesMessageBoxButtonCaption تخصیص بدیم.

var option = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxOptions( );
var caption = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonCa ption();

caption.CesMessageBoxYes = "بلی";
caption.CesMessageBoxNo = "خیر";
caption.CesMessageBoxCancel = "لغو";

option.ButtonImage = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonIm ageEnum.TextAndImage;
option.TextImageRelation = System.Windows.Forms.TextImageRelation.ImageBefore Text;
option.Buttons = Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonsE num.YesNoCancel;
option.ButtonCaption = caption;

155142

در نمونه آخر متن سه تا ازدکمه ها تغییر کرد ولی متن دکمه Copy تغییر نکرده که در صورت نیاز می توان متن دکمه Copy را نیز تغییر داد.

Repository بروزرسانی شد:
Package بروزرسانی شد:
https://www.nuget.org/packages/Ces.WinForm.UI/

ROSTAM2
شنبه 25 آذر 1402, 12:14 عصر
سلام خدمت دوستان. سه Property به CesMessageBox اضافه شد که در ادامه آن را توضیح خواهم داد:

نمونه 1
جهت نمایش یک متن پیغام براحتی و بدون نیاز به نمونه سازی میتونید یک پیغام نمایش بدید:

Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessage.Show("hello...");

155140

نمونه 2
اگر نیاز به انجام تغییرات داشته باشیم باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption ایجاد کنیم و به عنوان پارامتر به متد Show ارسال کنیم.

155141

نمونه 3
درنمونه نهایی متن دکمه ها درمثال قبلی را تغییر خواهم داد. جهت انجام این کار ابتدا باید یک نمونه از کلاس CesMessageBoxButtonCaption را ایجاد کنیم و سپس آن را به ویژگی ButtonCaption از کلاس CesMessageBoxButtonCaption تخصیص بدیم.

var option = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxOptions( );
var caption = new Ces.WinForm.UI.CesMessageBox.CesMessageBoxButtonCa ption();

caption.CesMessageBoxYes = "بلی";
caption.CesMessageBoxNo = "خیر";
caption.CesMessageBoxCancel = "لغو";

option.ButtonCaption = caption;

155142

در نمونه آخر متن سه تا ازدکمه ها تغییر کرد ولی متن دکمه Copy تغییر نکرده که در صورت نیاز می توان متن دکمه Copy را نیز تغییر داد.

Repository بروزرسانی شد:
Package بروزرسانی شد:

بنظرم بهتره اگه می خوای در این سطح ازش استفاده کنی که ممکنه کاربرایی با زبانهای متفاوت ازش استفاده کنند. چند زبانه ایجادش کنی.
بهر حال برنامه نویس یک فرهنگ برای اون فرهنگ و زبان برنامه می نویسه و نیاز به ایجاد ابزاری با همون زبان داره...

ROSTAM2
شنبه 25 آذر 1402, 12:19 عصر
سلام خدمت دوستان

کنترل CesCheckBox به پکیج اضافه شد.
155126

توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesCheckBox

آدرس Package:

آدرس Repository:

ریحت این چک باکس ها رو دوس داشتم....

mmbguide
یک شنبه 26 آذر 1402, 19:36 عصر
سلام خدمت دوستان. کنترل CesNumberInput به پکیج اضافه شد.
155154

توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesNumberInput
توضیحات بروزرسانی:
آدرس Package:
آدرس Repository:

mmbguide
یک شنبه 26 آذر 1402, 21:38 عصر
سلام خدمت دوستان. کنترل CesNotification به پکیج اضافه شد.
155157

آموزش در سایت برنامه نویس:
https://barnamenevis.org/showthread.php?576995-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Ces-WinForm-UI&p=2463146&viewfull=1#post2463146
توضیحات کنترل:
https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesNotification
توضیحات بروزرسانی:
آدرس Package:
آدرس Repository:

mmbguide
شنبه 23 دی 1402, 21:39 عصر
سلام خدمت دوستان. برخی ایرادات رفع شدند.

Update History:
Package:
Repository:

mmbguide
یک شنبه 24 دی 1402, 15:48 عصر
سلام. در بروزرسانی اخیر سه دکمه به CesTextBox اضاف شده و عملیات Copy, Paste و Clear را انجام میده:

barnamenevisjavan
سه شنبه 17 بهمن 1402, 18:10 عصر
https://raw.githubusercontent.com/WinUICommunity/Resources/main/WinUICommunityDocs/Win2d/TextGlitchEffect.gif

https://raw.githubusercontent.com/WinUICommunity/Resources/main/WinUICommunityDocs/Growl.gif

mmbguide
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403, 17:43 عصر
سلام خدمت دوستان. پکیج بروزرسانی شد و برخی از اشکالات رفع شدند.

Wiki (English & Persian):
Update History:
Nuget Package:
Repository:

mmbguide
دوشنبه 04 تیر 1403, 00:15 صبح
سلام. کنترل CesComboBox بروزرسانی شد و AddItem و ReoadData به عنوان ویژگی جدید اضافه شدند.

155833

همیشه اضافه کردن کنترل های زیادی در فرم با توجه به بهینه کردن فضای یک فرم برام دردسر داشت که برای حل این مشکل مجبور شدم با اضافه کردن دو دکمه جدید به کنترل این مشکل را رفع کنم.

https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesComboBox
Update History:
Nuget Package:
Repository:

mmbguide
یک شنبه 17 تیر 1403, 12:57 عصر
سلام. کنترل CesNavigationBar اضافه شد. این کنترل جهت جابجایی بین ردیف های گرید و همچنین انجام عملیات های مشابه که باید در یک پروژه تکرار شوند تهیه شده است. همچنین این کنترل از TooStrip دات نت ارث بری کرده و تمام ویژگی های کنترل والد را دارا می باشد.

155855

https://github.com/CesSolutions/Ces.WinForm.UI/wiki/CesNavigationBar
Update History:
Nuget Package:
Repository:

mmbguide
پنج شنبه 19 مهر 1403, 21:45 عصر
سلام. دکمه ویرایش به کمبوباکس اضافه شد. حالا مستقیم داده ها را از کمبو مدیریت کنید.

156185

Update History:
Nuget Package:
Repository:

mmbguide
یک شنبه 03 فروردین 1404, 20:06 عصر
سلام. اگر بارگذاری اطلاعات در ComboBox کمی زمان ببره، عبارت Loading... در داخل کنترل نمایش داده میشه و دکمه های تعبیه شده در کنترل تا زمانی که عبارت Loading نمایش داده بشه غیرفعال هستند. این ویژگی باید در جای مناسب فعال و سپس غیرفعال بشه.

156487

Update History:
Nuget Package:
Repository: