View Full Version : گفتگو: طراحی رابط کاربری - UserInterface
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 12 آبان 1395, 10:10 صبح
خیلی زیبا و اتفاقا چیز خوبی گفتین منم الان برای یه مشتری خودم درگیرم با ستاپ ساز های خودم که اون چیزی که میخوام در نمیاد ولی به این صورت باشه کاربرهایی که میخوان برنامه رو نصب کنند دیگه میدونم میفهمن حتما باید نصب بشه وچیکار بکنن هر چند تو اون ستاپ ساز ها هم میگم آقا این چیزا نصب نیست نصب بشه کاربرا میگن بابا این چرا اینجور نصب میشه آدم نمیدونه چی به چیه. منم تو کارشون موندم. ولی با این کار خیلی کارم راحت میشه نظریه جالبی بود :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
winner1
چهارشنبه 12 آبان 1395, 10:29 صبح
خیلی زیبا و اتفاقا چیز خوبی گفتین منم الان برای یه مشتری خودم درگیرم با ستاپ ساز های خودم که اون چیزی که میخوام در نمیاد ولی به این صورت باشه کاربرهایی که میخوان برنامه رو نصب کنند دیگه میدونم میفهمن حتما باید نصب بشه وچیکار بکنن هر چند تو اون ستاپ ساز ها هم میگم آقا این چیزا نصب نیست نصب بشه کاربرا میگن بابا این چرا اینجور نصب میشه آدم نمیدونه چی به چیه. منم تو کارشون موندم. ولی با این کار خیلی کارم راحت میشه نظریه جالبی بود :تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:
ممنون خشحالم که خوشتون اومد
rahmatipoor
پنج شنبه 13 آبان 1395, 09:06 صبح
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه: طرح های قبلی من خیلی هم خوبن این رو کسایی تایید کردن که سالهاست اونور اب کار میکنن و نشون بچه های سی پلاس کارم دادم فقط دات نتی های این سایته که تعصب دارن رو تم های اماده و اتوماسیون گرافیستم هنوز اضافه نکردم خودم کار کردم
ما هم که این ور آب هستیم تایید می کنیم :تشویق::تشویق::تشویق:
YasserDivaR
پنج شنبه 13 آبان 1395, 15:43 عصر
دوستان یه سوال
من چیکار کنم وقتی فونت فارسی به برنامه اعمال می کنم فونتش بی ریخت نشه
b yekan و شما زدین به چه قشنگی
من زدم افتضاح!!!:متفکر:
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 11:53 صبح
دوستان یه سوال
من چیکار کنم وقتی فونت فارسی به برنامه اعمال می کنم فونتش بی ریخت نشه
b yekan و شما زدین به چه قشنگی
من زدم افتضاح!!!:متفکر:
یک تصویر از برنامت بزار تا دوستان راهنمایی کنن معلوم بشه
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 12:02 عصر
برنامه حسابداری بابا با کمی تغییرات در راستای افزایش UX
البته طراحی UI هم نقص نداره ولی البته مدرن هم نیست
143332
143333
143334
143335
winner1
جمعه 14 آبان 1395, 12:16 عصر
برنامه حسابداری بابا با کمی تغییرات در راستای افزایش UX
البته طراحی UI هم نقص نداره ولی البته مدرن هم نیست
143332
143333
143334
143335
دوست عزیز باید بگم سرم گیج رفت حالا مونده به شما تا چه حد انتقاد پذیر باشین این طراحی کاربر گیج میکنه رنگ بندی ها رو چه حسابی هستش؟(البته رنگ بندی ایکون ها خوبه) چیدمان کنترل ها چرا انقد زیادن رو صفحه؟ از همه بدتر چرا منو ها و دکممه ها اینطوری سه بعدی و گردینت دارن بنظرم اینارو رفع کنین دیزاین خوبی میشه
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 19:27 عصر
دوست عزیز باید بگم سرم گیج رفت حالا مونده به شما تا چه حد انتقاد پذیر باشین این طراحی کاربر گیج میکنه رنگ بندی ها رو چه حسابی هستش؟(البته رنگ بندی ایکون ها خوبه) چیدمان کنترل ها چرا انقد زیادن رو صفحه؟ از همه بدتر چرا منو ها و دکممه ها اینطوری سه بعدی و گردینت دارن بنظرم اینارو رفع کنین دیزاین خوبی میشه
لطفا جزئیات بیشتری برای راهنمایی من بگین
منظورم قسمتهایی که گیج میکنه
و رنگ بندی کدوم قسمت ها
و کنترل های اضافی رو لطفا بگین
قسمت هایی که الان سه بعدی هست قبلا فلت بود ولی چون باعث میشد کاربر اشتباهات بیشتری بکنه 3 بعدی کردم تا بهتر دیده بشه
{که البته کاربر الان این مورد رو تایید میکنه و 3 بعدی براش راحت تره}
winner1
جمعه 14 آبان 1395, 19:41 عصر
لطفا جزئیات بیشتری برای راهنمایی من بگین
منظورم قسمتهایی که گیج میکنه
و رنگ بندی کدوم قسمت ها
و کنترل های اضافی رو لطفا بگین
قسمت هایی که الان سه بعدی هست قبلا فلت بود ولی چون باعث میشد کاربر اشتباهات بیشتری بکنه 3 بعدی کردم تا بهتر دیده بشه
برای اینکه اشتباهات از بین بره برای سه بعدی بودن شما باید برا دکمه هاتون یه خاصیت تعریف کنین که کاربر دید بفهمه این کلیک کردنی مثلا یه تک بردر زیرش را خب شلوغی هایی که من میبینم اول در گرید ویو هاست دومی در تب های زیر هم که باز شدن سومی جاهایی که سلول بندی هستش خط های سلول زیادی به نوشته نزدیکن ایکون منوهای سمت راست میتونه کوچیکتر بشه شاید 24 خوب باشه تست کنین یکم هم به فاصله کنترل ها دقت کنین مثلا از تاریخ تا تاریخ کمی فاصله بین لیبل ها و دیت کمپوننتها باشه خوبه
یا هدر گزارشتون چه نیازی هست که اون گرادینت پف دار رو داشته باشه؟
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 20:54 عصر
سلام
حالا چطوره؟
143342
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 20:57 عصر
یا حتی این یکی
143343
winner1
جمعه 14 آبان 1395, 21:07 عصر
خوب بنظر من از قبلی بهتره ولی یک سری برد های اضافی تو صفحه دیده میشه مثلا پایین که گزینه اضافه حذف هست چون یه پارت جدید و جدا از دیتا گرید ویو میتونین بجا بردر سه بعدی رنگ زمینش رو تفکیک کنین واسه رنگ بندی متریال این سایت رو ببینین
https://www.materialui.co/colors
منظورم از بردر باتون این بود یه چیزی شبیه باتون های من ببینین دکمه ابی یه بردر زیرشه تو کل برنامه باتون های من این شکلین
143344
golbafan
جمعه 14 آبان 1395, 21:46 عصر
سلام
بردرها رو حذف کردم
آخرش رسیدم به این
143347
juza66
جمعه 14 آبان 1395, 22:40 عصر
سلام
ایکن ها سمت راست بنظرم باشه و تکس بعدش بهتره
و بنظرم ایکن نمایش - چاپ بدون آیکن باشن بهتره
فونت ها رو بی یکان کن واس نمایش عدد بهتره
کلا یکم سخته واس بابا ها
winner1
شنبه 15 آبان 1395, 09:41 صبح
سلام
بردرها رو حذف کردم
آخرش رسیدم به این
143347
داره اوکی میشه حالا چنتا نکته دیگه
ایکون گل رو تکرار نکن بجاش ایکون مرتبط با همون بخش رو بزار منتها رنگش مشکی نباشه کمی خاکستری منتها کم رنگتر
لیبلهاتم از مشکلی به خاکستری ببر
زیر تب ها که طرف حساب و این ها اومده لیبل ها یه سایز میتونن کوچیک تر شن همچنین اونجا نیاز به فضا داره اون چسبیدن طبها به کنترل های زیرش بهم ریخته نشون میده همونجا رنگ فونت لیبل هارم خاکستری کن نه مشکی مات
ایکون باتون های منو سمت راستت رو بیار سمت راست همه یک دست باشن و متن رو ببر سمت چپ
تکست باکس جتجوت خوبه منتها فلش های جهتی که گزاشتی اگه بخوایم با مواس کار کنیم حرکت زیادی میطلبه چون برنامه راست به چپ یهو کاربر باید ماوس رو ببره ته برنامه تا رو فلش های بالا و پایین کلیک کنه
mr.sirwan
شنبه 15 آبان 1395, 14:56 عصر
یه ویدیو چند ثانیه ای از منو ستاپی که با دات نت دو نوشتم اگه فرصت بشه کدش رو سعی میکنم جایی برای دانلود بزارم
http://s8.picofile.com/file/8272934150/05_08_1395_05_47_35_%D8%A8_%D8%B8.mp4.html
طراحیتون قشنگه، ولی فونت tahoma برای این طراحی مناسب نیست. فونت های دیگه رو امتحان کنید
و به نظرم اون ه آخر چسبان برای کلمات رو نذارین بهتره، مثلا توو جمله "نصب ابزارهای پشتیبانیه کوک"
winner1
شنبه 15 آبان 1395, 15:31 عصر
طراحیتون قشنگه، ولی فونت tahoma برای این طراحی مناسب نیست. فونت های دیگه رو امتحان کنید
و به نظرم اون ه آخر چسبان برای کلمات رو نذارین بهتره، مثلا توو جمله "نصب ابزارهای پشتیبانیه کوک"
فونت تاهوما نیست segoe ui هست راجب کلمات هم هنوز ندادم واسه اصلاح املایی من املای فارسیو خیلی ضعیف هستش
mr.sirwan
شنبه 15 آبان 1395, 15:53 عصر
فونت تاهوما نیست segoe ui هست راجب کلمات هم هنوز ندادم واسه اصلاح املایی من املای فارسیو خیلی ضعیف هستش
خب حالا هر فونتی که هست، طراحی رو به هم ریخته، البته این یه پیشنهاده حالا مونده به نظر خودتون
golbafan
شنبه 15 آبان 1395, 19:00 عصر
از همه عزیزانی که راهنمایی کردن متشکرم
نظرات خیلی خوبی بود
اما به چند دلیل بیشتر از این اعمال نمیکنم:
1- جزئیات در این حد برای کاربر مبتدی مفهومی نداره
2- تاثیری در افزایش کارایی نداره
3- زمان بر هست و هرچقدر هم روش کار بشه بازم جای کار داره
4- روی این مورد بخصوص UX خیلی مهمتر از UI هست
5- پروژه کلا رایگان بوده :-)
shademan
شنبه 15 آبان 1395, 19:09 عصر
موافقم. آخرین فرم خیلی قشنگ شده ولی جزئیات بیشتر باعث سردرگمی خصوصا برای کاربرای مبتدی میشه. موفق باشید
golbafan
شنبه 15 آبان 1395, 20:49 عصر
حسابداری اصلیم
با امکان طراحی چک چاپی
143367
143368
143369
143370
winner1
یک شنبه 16 آبان 1395, 07:34 صبح
حسابداری اصلیم
با امکان طراحی چک چاپی
143367
143368
143369
143370
دیتا گرید ویو ها هنوز کمی شلوغن ایکون ها هم کوچیکتر کن فضارو پر نکنه
golbafan
یک شنبه 16 آبان 1395, 13:42 عصر
آیکون ریبون یا آیکونهای بالای گرید؟
شلوغی گرید رو بنظرت با افزایش ارتفاع فونت و حذف خطوط حل کنم؟
(یک بنده خدایی که خودش حسابدار با سابقه ای بود میگفت که حسابدارها دوست دارند دکمه ها و آیکونها بزرگ باشن)
winner1
یک شنبه 16 آبان 1395, 13:54 عصر
آیکون ریبون یا آیکونهای بالای گرید؟
شلوغی گرید رو بنظرت با افزایش ارتفاع فونت و حذف خطوط حل کنم؟
(یک بنده خدایی که خودش حسابدار با سابقه ای بود میگفت که حسابدارها دوست دارند دکمه ها و آیکونها بزرگ باشن) بنظرم میتونن ایکونهات فلت باشن منظورم مثلا ایکون اسناد واقعا نیاز نیست در اون اندازه باشه گریدت رو میتونی اره با افزایش ارتقا خلوت میشه و اینکه یجاهایی حس میکنم گرید پف داره (گرادینت) مثلا هدر سطرا بقیه موارد خیلی خوبن مخصوصا فلت بودن بالاش و رنگ ابی باز هم میگم رنگ بندی رو دقت کن مثلا رنگ زرد به اون تندی وسط رنگ سفید دیتا گرید زنندست و بعد از مدتی ازار دهنده میشه نمگیم گرید رو رو رنگش رو عوض کنیا نه اون زرد رو میتونی از درجات اول همون زرد تو دسته بندی متریال استفاده کنی همون سایتی که بهت لینک دادم
ali_72
دوشنبه 17 آبان 1395, 10:30 صبح
سلام دوستان
متاسفانه در طراحی سلیقه خوبی ندارم مخوصا در رنگ بندی :گریه:
تصویری ک قرار دادم تصویر مهم ترین قسمت نرم افزاره یعنی کاربر من همه کارها رو انجام میده تا از نتایج این قسمت ک نرم افزار محاسبه میکنه استفاده کنه
نمیدونم این قسمت چطور نمایش داده شه تا کاربر پسند باشه
الان سعی کردم از رنگ های هم خانواده اسفاده کنم ک ب دل خودم اصلا ننشست
عذرخواهی هم میکنم ک تصویر را این طوری کردم
ممنون میشم راهنمایی کنید :قلب:
golbafan
دوشنبه 17 آبان 1395, 12:35 عصر
سلام دوستان
تصویری ک قرار دادم تصویر مهم ترین قسمت نرم افزاره یعنی کاربر من همه کارها رو انجام میده تا از نتایج این قسمت ک نرم افزار محاسبه میکنه استفاده کنه
143389
سلام
بنظرم خوبه همین فرمون برو جلو
البته برنامه ای در این سطح رو نباید رنگارنگ کرد
در ضمن میتونستی از پروگرس-بار هم استفاده کنی
آخه برادر من... مگه برای سانتریفیوژ هسته ای برنامه نوشتی که همه جاشو لاک گرفتی؟ ظاهر رو پوشوندی بعد انتظار داری دوستان بیان در مورد ظاهرش راهنماییتون کنن؟
winner1
دوشنبه 17 آبان 1395, 12:44 عصر
سلام دوستان
143389
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه: از نرم افزار چیزیم مونده ما ببینیم
winner1
دوشنبه 17 آبان 1395, 12:46 عصر
سلام
آخه برادر من... مگه برای سانتریفیوژ هسته ای برنامه نوشتی که همه جاشو لاک گرفتی؟ ظاهر رو پوشوندی بعد انتظار داری دوستان بیان در مورد ظاهرش راهنماییتون کنن؟
:قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه: بنظرم قسمت هایی که لاک زده خیلی خوب شده
ali_72
دوشنبه 17 آبان 1395, 12:58 عصر
سلام
ممنون دوست عزیز
توضیح اینکه چرا لاک گرفتم مفصله و دوستان عذرخواهی منو بپذیرن
بزرگواری شماو سایر دوستان هست ک با این وجود راهنمایی می کنید
شاید درستش این بود که با این شرایط اصلا در فروم مطرخ نشه
بابت رنگارنگ بودنش مورد نقد قرار گرفت ولی تک رنگ هم ب دلم ننشست از بالا تا پایین ی رنگ تمایز بینشون با ی رنگ کادر :متفکر:
Mahmoud Zaad
دوشنبه 17 آبان 1395, 13:28 عصر
آقا به نظرم برای این فرم اگه امکان گروه بندی آیتم ها هست اونها رو گروه بندی کنید و هر گروه رو یک رنگ. اگه این امکان نیست، یک راه دیگه اینه که کل آیتم رو رنگ نکنید فقط کنارش مثلا یه دایره ای، مستطیلی چیزی به صورت رنگی قرار بدید که از بقیه متمایز بشه ( مثلا اگه فایر فاکس داشته باشید قسمت options یه تب کنترل هست که کنار آیتم انتخاب شده یه مستطیل میاد). رنگ کردن یکی در میون هم ظاهرا جواب نداده.
ولی یه مساله مهم، در مورد اینکه چه رنگی رو روی رنگ دیگه استفاده کنید باید مطالعه کنید. یعنی تضاد رنگها خیلی جاها رعایت نشده مثلا لیبل قرمز روی بک گراند فیروزه ای(؟!) فقط چشم رو اذیت می کنه ولی لیبل سفید یه کمی تیره تر روی بک گراند فیروزه ای خوب بود. بنر بالای تلگرام رو نگاه کنید تقریباً شبیه حالت دومیه که گفتم.
ali_72
دوشنبه 17 آبان 1395, 13:41 عصر
آقا به نظرم برای این فرم اگه امکان گروه بندی آیتم ها هست اونها رو گروه بندی کنید و هر گروه رو یک رنگ. اگه این امکان نیست، یک راه دیگه اینه که کل آیتم رو رنگ نکنید فقط کنارش مثلا یه دایره ای، مستطیلی چیزی به صورت رنگی قرار بدید که از بقیه متمایز بشه ( مثلا اگه فایر فاکس داشته باشید قسمت options یه تب کنترل هست که کنار آیتم انتخاب شده یه مستطیل میاد). رنگ کردن یکی در میون هم ظاهرا جواب نداده.
ولی یه مساله مهم، در مورد اینکه چه رنگی رو روی رنگ دیگه استفاده کنید باید مطالعه کنید. یعنی تضاد رنگها خیلی جاها رعایت نشده مثلا لیبل قرمز روی بک گراند فیروزه ای(؟!) فقط چشم رو اذیت می کنه ولی لیبل سفید یه کمی تیره تر روی بک گراند فیروزه ای خوب بود. بنر بالای تلگرام رو نگاه کنید تقریباً شبیه حالت دومیه که گفتم.
ممنون :قلب:
چرا امکان گروه بندی هست ولی اینکه چ رنگ هایی استفاده شه نمیدونم (رنگ گروه ها و هم گروه ها هم خوانی داشته باشه)
تضاد رنگ ها درسته ولی نمیدونم واقعا چ رنگی با رنگ دیگه استفاده کنم
رنگ ها رو از این لینک
استفاده کردم
ولی نمیدونم کدوما رو با هم بگیرم
چیزی ک خودم تو نرم افزار ا صنعتی مشابه دیدم بکگراند مشکی با رنگ قلم زرد بود
ولی چون تعداد زیاده تم نرم افزار رو سعی کردم روشن حفظ کنم
Mahmoud Zaad
دوشنبه 17 آبان 1395, 14:18 عصر
مثلا این عبارت رو جستجو کن material design color palette و این material design color palette generator
12457812
دوشنبه 17 آبان 1395, 18:54 عصر
سلام
ببخشید من چیکار کنم ایکون های منم مثل شما زیرش نوشته باشه
از devcompnent استفاده میکنم ولی چنین امکاناتی نداره
میشه یه راهنمایی کنید بگید که چطور میشه مثل شما در بیارم.ممنون
ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 18 آبان 1395, 09:29 صبح
مهندس طراحی زیبایی داری ولی احساس میکنم برای تب بندی از XtraTabControl کامپوننت Devexpress استفاده کردی اگه درست میگم بهتر نبود از DocumentManager استفاده میکردی؟؟؟
golbafan
سه شنبه 18 آبان 1395, 22:27 عصر
مهندس طراحی زیبایی داری ولی احساس میکنم برای تب بندی از XtraTabControl کامپوننت Devexpress استفاده کردی اگه درست میگم بهتر نبود از DocumentManager استفاده میکردی؟؟؟
سلام
برنامه با دلفی نوشته شده و تب ها در حالت mdi-child هستند.
فکر کنم کامپوننت هایی که شما میگین مال دات نت هست
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 19 آبان 1395, 09:21 صبح
واقعیتش من دلفی کار نکردم. آره این کامپوننتی که میگم برای دات نت هست ولی در کل اگه Devexpress باشه باید این کنترل رو داشته باشه چون من خودم با 3 مدل تب بندی تو دات نت با کنترل های Devexpress کار کردم که آخریش همین DocumentManager بود که خیلی خیلی قوی تر و بهتره. دسستتون هم خیلی بازه تو این کنترل.
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15775)
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15776)
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15777)
لینک (https://www.devexpress.com/Support/Center/Example/Details/E3245)
golbafan
چهارشنبه 19 آبان 1395, 16:56 عصر
واقعیتش من دلفی کار نکردم. آره این کامپوننتی که میگم برای دات نت هست ولی در کل اگه Devexpress باشه باید این کنترل رو داشته باشه چون من خودم با 3 مدل تب بندی تو دات نت با کنترل های Devexpress کار کردم که آخریش همین DocumentManager بود که خیلی خیلی قوی تر و بهتره. دسستتون هم خیلی بازه تو این کنترل.
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15775)
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15776)
لینک (https://documentation.devexpress.com/#WindowsForms/CustomDocument15777)
لینک (https://www.devexpress.com/Support/Center/Example/Details/E3245)
تفاوت mdi با dockmanager اینه که شما میتونید برنامتون رو براحتی ماژولار کنید و در فرم ها یا حتی اپ های جداگانه ایجاد کرده و سپس اونها رو بیارید روی فرم اصلی
در حالی که در docmanager این قابلیت نیست و همه موارد مورد نظر باید در برنامه اصلی نوشته بشه
اما بهترین کاربرد docmanager ها استفاده از اونها برای ایجاد داشبورهای گزارش سازی هست
من یک مورد از اونها استفاده کردم ببین:
143423
ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 20 آبان 1395, 13:20 عصر
نه منظور من DockManager نیست DocumentManager هست که کارش برای چیدمان فرم ها هست که برای تب بندی کردن فرم های خودتون تو برناممه ازش استفاده میکنید نه اینکه از TabControl استفاده کنید. فقط نمیدونم این کنترل رو Devexpress تو دلفی گذاشته یا نه.
ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 20 آبان 1395, 13:30 عصر
مهندس سورس این ستاپ رو کی میدن بیرون مارو ببین چقدر چشم به راهیم :افسرده::افسرده::افسرده::متع ب::متعجب::متعجب:
golbafan
پنج شنبه 20 آبان 1395, 20:41 عصر
دلفی فقط dockmanager دارد خخخخ.
aliramazani
پنج شنبه 20 آبان 1395, 23:16 عصر
پیشنهاد میکنم تاپیکی با همین عنوان و مضمون در بخش دلفی و wpf بزنید چون اینجا مربوط به سی شارپه
با این وضع پیش بره چند وقت دیگه یه عده طرحها و پوسترهای طراحی شده در فتوشاپ را هم میزارن اینجا و نظر میخوان و حتی از زیبایی طرحشون نسبت به وین فرم پز هم میدن!
اینجا مربوط به سی شارپه و تواناهایی های سی شارپ. قصدمون اینه که ببینیم با سی شارپ چه کارهایی میشه کرد نه با چیزهای دیگه.
درست wpf گرافیکی و قشنگه
دلفی امکانات خاص خودشو داره
جی کوئری کامل و پویاست
ولی
اینجا میخوایم با سی شارپ کار کنیم
هر چیزی سر جای خودش
دوستانی که به پست من اعتراض دارن بالای صفحه عنوان و موضوع تاپیک را ببینند.
juza66
جمعه 21 آبان 1395, 00:38 صبح
WPF هم زبان برنامه نویسیش سی شارپ
فکر کنم شما منظورته توانایی ویندوز فرم بود
winner1
جمعه 21 آبان 1395, 08:32 صبح
پیشنهاد میکنم تاپیکی با همین عنوان و مضمون در بخش دلفی و wpf بزنید چون اینجا مربوط به سی شارپه
با این وضع پیش بره چند وقت دیگه یه عده طرحها و پوسترهای طراحی شده در فتوشاپ را هم میزارن اینجا و نظر میخوان و حتی از زیبایی طرحشون نسبت به وین فرم پز هم میدن!
اینجا مربوط به سی شارپه و تواناهایی های سی شارپ. قصدمون اینه که ببینیم با سی شارپ چه کارهایی میشه کرد نه با چیزهای دیگه.
درست wpf گرافیکی و قشنگه
جی کوئری کامل و پویاست
ولی
هر چیزی سر جای خودش
خیلی وقته دیگه کسی از wpf پست نزاشته اینجا منظورت کدومه؟ درضمن Wpf هم یه تکنولوژیه که برای سی شارپ هم استفاده میشه
golbafan
جمعه 21 آبان 1395, 14:26 عصر
درست wpf گرافیکی و قشنگه
جی کوئری کامل و پویاست
ولی
هر چیزی سر جای خودش
سلام
عنوان تاپیک طراحی رابط کاربری است و در مورد مسایل کلی طراحی صحبت میشه و آموزش داده میشه تا دوستان ایده بگیرن و یا اشکالاتشون مرتفع بشه
نه طراحی با C# یا ویندوز فرم یا مثلا قابلیت های C# در طراحی...
بد نیست شما هم یک بار دیگه پست استارتر رو بخونید
در ضمن هر چیزی رو با هز زبانی میشه طراحی کرد ...
مثلا آقای winner یک برنامه setup اخیرا درست کرده که من اولش فکر کردم wpf هست بعد گفتن که ویندوز فرمه
golbafan
جمعه 21 آبان 1395, 18:06 عصر
دوست عزیز اینجا بخش نظرخواهی و آشنایی با سلایق و الهام گرفتن از نمونه کارهای دیگرانه و برای آموزش این برنامه ها کافیه سرچ کنید. اگرم علاقه داشته باشید مثل خود من انقدر کار میکنید که از بر بشین.
این تاپیک عالیه واقعا
لطفا نزارین استپ بشه.
راستی این رو شما نوشته بودین؟؟؟
ebrahim.rayatparvar
شنبه 22 آبان 1395, 09:20 صبح
خخخخخ خیلی بد شد چون واقعا امکانات عالیی داره دقیقا همین امکانات تب در VS رو که میبینید دقیقا همین تب بندی و امکانات رو داره و جلئه زیباتری رو هم داره
golbafan
شنبه 22 آبان 1395, 12:54 عصر
خخخخخ خیلی بد شد چون واقعا امکانات عالیی داره دقیقا همین امکانات تب در VS رو که میبینید دقیقا همین تب بندی و امکانات رو داره و جلئه زیباتری رو هم داره
پس باید بهشون بگم بزارن خخخ
winner1
یک شنبه 23 آبان 1395, 19:28 عصر
مهندس سورس این ستاپ رو کی میدن بیرون مارو ببین چقدر چشم به راهیم :افسرده::افسرده::افسرده::متع ب::متعجب::متعجب:
اگه منظورت ستاپه منه نمیدونم این روزا سرم شلوغه فرصت نکردم کار با گیت رو یاد بگیرم تو اولین فرصت یادش میگیرم میزارم در اختیار همه
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 24 آبان 1395, 09:13 صبح
مرسی مهندس
reza_ali202000
دوشنبه 24 آبان 1395, 23:10 عصر
سلام خدمت دوستان.
اینم برنامه حسابداری بنده هست. شکر خدا تا الان فروشش بد نبوده.
عموما سعی کردم زیر یک میلیون و دویست ندم.
البته بعضی از مغازه های کامپیوتری باعث شدن که خریدارای اینجور نرم افزارهایی ضرر کنن. چرا؟ چون میرن به کاربر میگن گرونه و بیا در حد سیصد تومنی برات نصب کنیم. بعد از اینکه کاربرا دیدن نمیتونن با اون کار کنن دوباره میان سراغ برنامه نویسیا. اینجوری هم نیاز به برنامه دارن هم قدرت چانه زنیشون با برنامه نویس میاد پایین
:چشمک:
143474
143475
143476
143477
143478
143479
143480
143481
143482
143484
143483
winner1
دوشنبه 24 آبان 1395, 23:53 عصر
سلام خدمت دوستان.
اینم برنامه حسابداری بنده هست. شکر خدا تا الان فروشش بد نبوده.
عموما سعی کردم زیر یک میلیون و دویست ندم.
البته بعضی از مغازه های کامپیوتری باعث شدن که خریدارای اینجور نرم افزارهایی ضرر کنن. چرا؟ چون میرن به کاربر میگن گرونه و بیا در حد سیصد تومنی برات نصب کنیم. بعد از اینکه کاربرا دیدن نمیتونن با اون کار کنن دوباره میان سراغ برنامه نویسیا. اینجوری هم نیاز به برنامه دارن هم قدرت چانه زنیشون با برنامه نویس میاد پایین
:چشمک:
143474
143475
143476
143477
143478
143479
143480
143481
143482
143484
143483
درسته من فلت میپسندم ولی کار داره اول اینکه کلی ایتم اضافه داری که باید حذف بشه مثل ساعت و برنامه نویس کیه و ساعت رو خود ویندوز داره برنامه نویس کیه ماله منو هلپه تو بعضی رنگ بندها رعایت نشده رنگ سفید داخل رنگ زرد؟ این چشم رو داغون میکنه درکل خوبه اینکه فلته ولی اصولش جا داره روش کار بشه موفق باشی
reza_ali202000
سه شنبه 25 آبان 1395, 00:11 صبح
درسته من فلت میپسندم ولی کار داره اول اینکه کلی ایتم اضافه داری که باید حذف بشه مثل ساعت و برنامه نویس کیه و ساعت رو خود ویندوز داره برنامه نویس کیه ماله منو هلپه تو بعضی رنگ بندها رعایت نشده رنگ سفید داخل رنگ زرد؟ این چشم رو داغون میکنه درکل خوبه اینکه فلته ولی اصولش جا داره روش کار بشه موفق باشی
در رابطه با ساعت، کاربران درخواست کردن برا همین گذاشتم. در رابطه با برنامه نویس نیز بله حق با شما هست.
رنگ بندی هم که کاربر میتونه هر رنگی رو خودش انتخاب کنه چه پس زمینه چه رن اصلی:
143485
این رنگو که گذاشتم میخواستم متوجه بشید که میشه رنگ رو هرچی خواست گذاشت وگرنه فکر نمیکنم کسی واقعا رنگ زرد به این تندی رو بپسنده و معمولا یا صورتی(خانمها) میزارن یا آبی(آقایون).
winner1
سه شنبه 25 آبان 1395, 08:46 صبح
در رابطه با ساعت، کاربران درخواست کردن برا همین گذاشتم. در رابطه با برنامه نویس نیز بله حق با شما هست.
رنگ بندی هم که کاربر میتونه هر رنگی رو خودش انتخاب کنه چه پس زمینه چه رن اصلی:
143485
این رنگو که گذاشتم میخواستم متوجه بشید که میشه رنگ رو هرچی خواست گذاشت وگرنه فکر نمیکنم کسی واقعا رنگ زرد به این تندی رو بپسنده و معمولا یا صورتی(خانمها) میزارن یا آبی(آقایون).
الان اون پایین که کلید شورت کات هارو زدی یا بزارشون تو منو راهنما اگرم میخوای اونجا باشه از سه بعدی درش بیار با خط اسپلیت کن نمیشه طرحت هم فلت باشه هم سه بعدی راجب خواستن کاربرم باید بگم مشتری خودش نمیدونه چی واسش بهتره (استیو جابز) شما متقاعدش کن که وقتی ویندوز ساعت داره این اشتباهه تقویم به اون بزرگی اشتباهی اگه میخوام تقویم بزاری کاری کن فقط تاریخ رو نشون بده روش کلیک شد تقویم ظاهر بشه فونت بهتری استفاده کن راجب رنگ بندی هم از رنگ های فلت استفاده کن نه هر رنگی رو هوا این اصول به مرور استفاده شدن و پخته شدن اگه ما میخوام طبق اون پترن طرح بزنیم باید رعایت کنیم یکی از دلایلی که افراد اینجا دوری میکنن از فلت اینکه نتونستن درست پیداه سازیش کنن باتون هات خوبه تولباکس بستن فرم کاربر عادت کرده بستن و منها و مکسیمایز رو رو همه برنامه ها سمت راست ببینه تو برنامه تو سمت چپه نوشتهات دسته بندی میخوان مثلا لیبل هات باید رنگ مشخص متنهای داخل تکسباکسات متن مشخص ینی طرف با بار دوم دیدن بفهمه اینجا لیبله فقط نمایشیه به کنترلهات فضا بده شماره فاکتور رو چرا چسبوندی به دیواره فرم؟ اینا رو اصلاح کنی طرح خوبی میشه
golbafan
سه شنبه 25 آبان 1395, 09:49 صبح
دوستان صاحب نظر لطفا نظر بدین
143489
143490
winner1
سه شنبه 25 آبان 1395, 12:59 عصر
143489
143490
به این میگم سادگی گرید دومی وحشتناک خالی و زیبا شد این چیزیه که من میگم خلوت و دور از شلوغی همه چیز حضورشون با حساب کتاب باشه خوبه بنظرم نیازی نیست هدر تب ها اونطوری پف باشه
Mahmoud Zaad
سه شنبه 25 آبان 1395, 13:28 عصر
البته صاحب نظر نیستم ولی دو تا پیشنهاد داشتم، پیشنهاد اول در مورد هدر تب ها؛ وقتی تب ها بیشتر از 2 تا باشه خود به خود مشخص میشه کدوم تب انتخاب شده ولی وقتی 2 تب داشته باشید یک کم نامشخص هست مثلا در عکس پایینی من فکر کردم تب موجودی کالا انتخاب شده و گفتم موجودی کالا چه ربطی به طرف حساب داره! راه حلش اینه که تبی که انتخاب شده ارتفاعش و فونتش از بقیه بیشتر باشه.
پیشنهاد دوم در مورد گریدی که گروه بندی شده؛ میدونم که اکثر گریدهای گروه بندی همین فرمت هستن ولی در این گرید اگه امکان تغییر دارید: اولا متن آیتم گروه بندی شده (در اینجا تاریخ) مثل سایر آیتم های اون ردیف آبی رنگ بشه که وقتی یه نگاه از بالا به پایین می اندازیم مشخص بشه کدوم ردیف اصلیه و کدوم مربوط به گروه. ثانیا اون خط پررنگ زیر تاریخ به نظرم باید بالای تاریخ باشه که دقیقاً گروه ها از هم تفکیک بشن. در حالت فعلی در نگاه اول، هدر گروه اول دیده نمیشه
و انگار اول فاکتورها اومده بعد زیرش تاریخ اومده!
*** یه پیشنهاد هم برای دوستانی که جوابهای این تاپیک رو میدن، وقتی پاسخ با نقل قول رو انتخاب می کنیم عکس های پست اصلی هم به پست ما اضافه میشه که باعث میشه هم حجم این صفحه زیاد بشه و لودش دیرتر بشه. هم برای رسیدن به انتهای صفحه کلی اسکرول کنیم. اگر عکسها حذف بشن خیلی بهتر هست. یا اگر امکانش بود که عکس ها خیلی کوچیک نمایش داده بشن که نور علی نور بود!
golbafan
سه شنبه 25 آبان 1395, 14:00 عصر
از نظرات خوبتون متشکرم
بر اساس نظر آقا محمود اگر فونت گروه رو کلا رنگ دیگه ای (آبی) بزارم بنظرم خیلی بهتر میشه
night-wolf
سه شنبه 25 آبان 1395, 18:50 عصر
reza_ali202000 (http://barnamenevis.org/member.php?62953-reza_ali202000)
میشه بفرمایید از چه ابزارهایی در این برنامه استفاده کردید؟
مثلا منوهای سمت راست و بالا رو با چی ساختید؟؟ کلا از چه کامپوننت هایی و در چه جاهایی
ممنون برنامتونم قشنگه:قلب:
juza66
سه شنبه 25 آبان 1395, 22:49 عصر
طرح ها همه زیبا بود منم میخوام یکار جدید انجام بدم نیاز دارم همه چی رو زیبا طراحی کنم
میگم کسی واس دیتاگرید با یوزر کنترل در وین فرم نظری ندارد؟! بنظر واس یک ویو میتونه خوب باشه!
143496
این واس لودینگش
143497
این واس خطا دادن و تنظیم آی پی در شبکه ست
143498
این آلارم یک برنامه دیگه ست
میگم این الارم مثه اکشن سنتر ویندوز 10 خوبه یا اون دومی واس نمایش چک در تاریخ
143499
143500
اینم الارم دومی
143501
143502
reza_ali202000
چهارشنبه 26 آبان 1395, 00:24 صبح
reza_ali202000 (http://barnamenevis.org/member.php?62953-reza_ali202000)
میشه بفرمایید از چه ابزارهایی در این برنامه استفاده کردید؟
مثلا منوهای سمت راست و بالا رو با چی ساختید؟؟ کلا از چه کامپوننت هایی و در چه جاهایی
ممنون برنامتونم قشنگه:قلب:
سلام. ممنون از تعریفتون.
از دیوکامپوننت استفاده کردم. منوی عمودی سمت راست هم دکمه هستن و فلتشون کردم. منوی بالایی هم همون منوی معمولی هست و فقط وقتی که کاربر رنگ قالب رو تغییر میده رنگ اونم تغییر میکنه.
YasserDivaR
چهارشنبه 26 آبان 1395, 01:32 صبح
سلام
از عکس برای دکمه هام استفاده کردم و ارث بری از دکمه
تکس باکس ها مربوط به DevComponet
ویزاردی صفحه هم با Panel که هرکدام رو در یوزر کنترل ساختم با Delegate کد دادم و درون panel فراخوانی کردم
همین...
حالا بنظر کاربر با صفحه ویزاردی راحتتره یا یک صفحه پشت سرهم بسازم مثه وب یعنی از بالا به پایین بصورت پشت سرهم طراحی کنم؟
یا نظر دیگه ی دارید؟
سلام من یه صفحه ویزاردی مث این نیاز دارم
چطوری میشه تهیه کرد
aliramazani
چهارشنبه 26 آبان 1395, 08:04 صبح
طرح ها همه زیبا بود منم میخوام یکار جدید انجام بدم نیاز دارم همه چی رو زیبا طراحی کنم
میگم کسی واس دیتاگرید با یوزر کنترل در وین فرم نظری ندارد؟! بنظر واس یک ویو میتونه خوب باشه!
143496
این واس لودینگش
143497
143498
143499
143500
اینم الارم دومی
143501
143502
عالیه دیتاگریدش را چطوری درست کردی
winner1
چهارشنبه 26 آبان 1395, 10:41 صبح
عالیه خوشحالم حداقل تست کردین متد های جدید مخصوصا فلت رو کمی بیشتر کا کنین مطمن باشین نتیجه عالی خواهد داشت برناممه سریع تر روانتر و زیباتر ساده تر :تشویق:
juza66
چهارشنبه 26 آبان 1395, 11:07 صبح
سلام دوست عزیز YasserDivaR (http://barnamenevis.org/member.php?157767-YasserDivaR)
چندتا یوزکنترله با کلیک روی هر دکمه یوزر کنترل ها رو به ترتیب میخونم اون اشکال بالای فرم هم عکس هستند
juza66
چهارشنبه 26 آبان 1395, 11:10 صبح
تشکر بله خیلی بهتره فلت
هم کارم سریعتر پیش میره و به نتیجه نهایی میرسم
و هم مشتری راضیه...
juza66
چهارشنبه 26 آبان 1395, 11:17 صبح
سلام دوست عزیز aliramazani (http://barnamenevis.org/member.php?11988-aliramazani)
یک یوزر کنترل بساز با حلقه درون پنل فراخوانیش کن
این تایپیکش
http://barnamenevis.org/showthread.php?531122-%DB%8C%DA%A9-%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B2%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D 9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%86%D9%84
12457812
دوشنبه 01 آذر 1395, 10:39 صبح
سلام
دوستان راهنمایی میکنین چیکار کنم پروژه خوشگلتر بشه.ممنون
از چه کامپوننت هایی استفاده کنم .یا چیدمان چطور باشه ..........:قلب::قلب:
http://s9.picofile.com/file/8275509392/3323.png
http://s9.picofile.com/file/8275509926/Unsstitled.png
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 01 آذر 1395, 15:09 عصر
سلام
دوستان راهنمایی میکنین چیکار کنم پروژه خوشگلتر بشه.ممنون
از چه کامپوننت هایی استفاده کنم .یا چیدمان چطور باشه ..........:قلب::قلب:
http://s9.picofile.com/file/8275509392/3323.png
http://s9.picofile.com/file/8275509926/Unsstitled.png
هر کسی اید های خودش رو داره و تجربه خودش و خدا رو شکر تو این تاپیک نمونه کار های خیلی خوبی گذاشته شده میتونی ازشون استفاده کنی وه ایده بگیری مثلا یه نمونه کوچیک برای چیدمان کنترل هات چرا اینقدر از هم فاصله دارن؟؟؟
چرا همه متن ها از چپ نوشته میشن مگه ما فارسی زبان ها از راست به چپ نمینویسیم؟؟؟
سعی کن استایل یک دستی داشته باشی مثلا همون آبی آسمونی یا به قول دوستان آبی اداری خیلی استایل خوبی هست که بتونی تو کل فرم ازش استفاده کنی نه اینکه این فرم این رنگو داشته باشه تو فرم دیگه رنگ دیگه دیده بشه همینجور برنامه بشه 7 رنگ.
ولی باز هم میگم تاپیک های قبلی رو ببین و از تجربیات بچه های دیگه استفاده کن برنامه رو میتونی خیلی خوب تمام کار کنی و مشتری بیشتری رو جذب کنی.
hA.d1983
دوشنبه 15 آذر 1395, 13:13 عصر
سلام مهندسین گرامی
خوشحال میشم دوستان نظرشون رو در رابطه با این پروژه اعلام کنند
مرسی
143679
143680
143681
ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 16 آذر 1395, 08:59 صبح
از اسکین برنامه خوشم امده خوبه.
چیدمان کنترلهات خوبه.
فرم اصلیت کمی زیادی شلوغهبخصوص امکاناتی که سمت چپ گذاشتی نیازی نیست اصلا بزاری برای مثال تو برنامه عموما بیشترشون کاربری که لاگین کرده به این سبک نمایش نمیدن تو StatuseBar پایین فرم بیزارن و در همونجا چنین اطلاعاتی میزارن ساعت تاریخ کاربر لاگین کرده سال دوره مالی فرم اصلی خلوت تر میشه.
یا برای NavBar سمت راست که گذاشتی اینو میتونستی ته یه DockPanel البته این کنترل ها رو چون با Devexpress کار میکنم میگم و احساس منم اینه شما هم با Devexpress کار کردین اگه اینجور باشه میدونین که DockPanel بندازین و این منو کشویی رو بندازین داخل پنلش و Dock ش کنین به راست و حالت شناورش فعال باشه که مثل ToolBox خود VS هر موقع ماوس رفت روش نمایان بشه و امکانات دیگه.
برای فرم هات هم میتونی از DocumentManager استفاده کنی خیلی امکانات خوبی داره و مدریت فرمت بهتر میشه. در کل برنامه زیبایی درست کردی.
hA.d1983
سه شنبه 16 آذر 1395, 10:59 صبح
مرسی مهندس از راهنماییت . شما لطف دارید
آره از DevExpress استفاده کردم
تو این فکر بودم که از DocumentManager استفاده کنم منتها اولین باریه که از این کامپوننت استفاده کردم
اکثر برنامه هام یا از تلریک بود یا از کامپوننت های اصلی خود ویژوال
به همین دلیل ازش استفاده نکردم .
ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 16 آذر 1395, 11:38 صبح
انتخاب خوبی به نظر من کردی تلریک رو هم قبول دارم ولی Devexpress یه چیز دیگه هست هر روز در حال بروز رسانی شدن هست و امکانات جدید آبردن باگ هاش هم زود رفع میشه ولی هر چی باز انجام بده تو تمام کنترل ها که میخوای کار کنی یه باگی پیدا میشه دیگه.
hA.d1983
سه شنبه 16 آذر 1395, 13:48 عصر
متوجه شدم.به نسب بقیه کامپوننت ها امکانات کاملتری داره.تا اینجا که خوب بوده
یه سوال در مورد DocumentManager ؟
من تعداد فرم هام زیاده و به نسبت هم داده های زیادی رو موقع لود شدن هر فرم بارگزاری می کنم.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟
پروژه ای انجام دادی که امتحان خودش رو پس داده باشه ؟
ebrahim.rayatparvar
سه شنبه 16 آذر 1395, 14:50 عصر
شما با این کنترل میاان مدیریت میکنین که فرمی که میخواد نمایش داده بشه به چه صورتی نمایش داده بشه تب بنده شده آبشاری و .... و ربطی به این نداره که موقع لود چه بارگزاری هایی دارین یا ندارین سرعتش خوبه من خودم کار کردم وگرنه پیشنهاد نمیدادم برای من که عالی کار میکنه.
YasserDivaR
پنج شنبه 18 آذر 1395, 02:24 صبح
دوستان عزیز خواهشا به این سوالات من پاسخ بدین
خسته شدم از بس سرچ کردم
matrrial design C#
Winform Materyal
و.............
من قبلا VB کارمیکردم یک سالی هست به سمت سی شارپ اومدم
من باید چه کنم ، که مث شما ها این مدل طراحی های متریال رو روی برنامه هام اعمال کنم
کد نویسی خاصی داره
ترفنده
کامپوننته
ایده از خودتونه
یا .... نمیدونم
چطوری اینطوری طراحی میکنید
چه دوره آموزشی دیدن
کجا میشه این مدل آموزش ها رو تهیه کرد
آیا یوزر کنترل ها رو خودتون توسعه میدین
من باید چیکار کنم که این موارد و یاد بگیرم
الان بگی خودم ویرایش زدم مثلا فلان کنترل رو خوب من چطوری میتونم این کار ها رو انجام بدم
خواهشا هرکسی میدونه نقل قول برنه ممنون
ebrahim.rayatparvar
شنبه 20 آذر 1395, 08:24 صبح
تو سی شارپ دستت خیلی بازه خودت میتونی بیای کنترل تکس باکس خود سی شارپ رو برای خودت کاستوم کنی و به هر شکلی که دوست در بیاری به هر مدل کاری که دوست داری در بیاری و برای طراحی برنامه هایی که در پیش داری سرعت میده به کارت مثلا من خودم که از کامپوننت Devexpress استفاده میکنم دوست ندارم بیام هر دور تو فرم های خودم برای تک تک کنترل های TextEdit یا هر کنترل ادیتوری تو رویداد بگم اگه هر موقع تکست باکس فلانی فوکوس شد رنگ پس زمینه به فلان رنگ تغییر کنه و خارج شد برگرده به حالت قبلش یا فقط عدد بگیره یا عدد رو 3 رقم 3 رقم جدا کنه اینا رو تو میتونی تو یه پروژه دیگه بیای کلاسی ایجاد کنی و بگب مثلا از کلاس TextBox ارث ببره و کد های خودت رو بزنی البته زمانی که داری با کامپوننت هایی مثل Devexpress , tellrik و.... که من به شخصه بهت Devexpress رو پیشنهاد میدم بخش کاستوم کردنت راحتتره کد های کمتری میزنی جون کنترل های زیادی برات وجود داره و کاربرد های متفاوت.
ولی در کل بهتره خودت ببینی با چه روشی راحتتری شاید بگی من با خود کنترل های سی شارپ راحت ترم و سرعتش بهتره ولی کامپوننت ها اگه باهاشون خوب کار کنی هم به برنامه تو زیبایی خاصی میده هم کاربرد هایی که تو فکرشو هم نمیتونی بکنی و سرعت خوبی داره.
golbafan
یک شنبه 21 آذر 1395, 09:10 صبح
سلام مهندسین گرامی
خوشحال میشم دوستان نظرشون رو در رابطه با این پروژه اعلام کنند
مرسی
143679
143680
143681
سلام
مزایا:
استفاده از تم در کل برنامه
استفاده از نوار ریبون
چیدمان کنترلها تقریبا منظم است
معایب:
فرم هاتون بسیار شلوغ هست
آیکون ها از مجموعه های مختلف استفاده شده و مناسب نیست
فونت نامناسب و خیلی ریز هست
ترکیب رنگ خسته کننده هست
در نرم افزارهایی با تعداد فرم زیاد باید حالت MDI استفاده شود
golbafan
یک شنبه 21 آذر 1395, 09:22 صبح
دوستان عزیز خواهشا به این سوالات من پاسخ بدین
خسته شدم از بس سرچ کردم
matrrial design C#
Winform Materyal
و.............
من قبلا VB کارمیکردم یک سالی هست به سمت سی شارپ اومدم
من باید چه کنم ، که مث شما ها این مدل طراحی های متریال رو روی برنامه هام اعمال کنم
کد نویسی خاصی داره
ترفنده
کامپوننته
ایده از خودتونه
یا .... نمیدونم
چطوری اینطوری طراحی میکنید
چه دوره آموزشی دیدن
کجا میشه این مدل آموزش ها رو تهیه کرد
آیا یوزر کنترل ها رو خودتون توسعه میدین
من باید چیکار کنم که این موارد و یاد بگیرم
الان بگی خودم ویرایش زدم مثلا فلان کنترل رو خوب من چطوری میتونم این کار ها رو انجام بدم
خواهشا هرکسی میدونه نقل قول برنه ممنون
سلام
متریال دیزاین (material design) یک زبان طراحی توسعه یافته در سال ۲۰۱۴ توسط گوگل است که بر اساس «طراحی کارتی» که قبلا در (google now) مورد استفاده قرار میگرفت طراحی شده است.
گوگل در طراحی متریال یک پالت رنگ گسترده را هم معرفی کرده که میتوانیم به وسیله آن پایه طراحی اپلیکیشن یا سایت خود را ایجاد کنیم.
روانشناسی رنگها: رنگ ها میتوانند این احساس را به وجود آورند که طراحی قابل اعتماد یا هیجان انگیز یاعلمی و … است.
وبسایت اصلی متریال دیزاین:
https://material.google.com
-----
در مورد ایده ها تنها پیشنهادی که میتونم بکنم اینه که طرح نرم افزارهای مختلف رو دقت کنید و اول سعی کنید چیزی شبیه اونها بسازید و سپس تاجایی که میتونید طراحی کنید و تجربه کسب کنید.
اما این طراحی ها رو سعی کنید بعد از مطالعه مختصری از روشهای متریال دیزاین و یا سایر متدها انجام بدید...
sadeghpa80
دوشنبه 22 آذر 1395, 12:09 عصر
عالیه دیتاگریدش را چطوری درست کردی
سلام ممنون میشم یکم در مورد ساخت این آلارم ها توضیح بدی
هم طراحی و هم بخش کد نویسیش
متشکرم
golbafan
سه شنبه 23 آذر 1395, 21:48 عصر
سلام
لطفا در مورد نرم افزار نظارت تصویری بنده نظر بدید
golbafan
چهارشنبه 24 آذر 1395, 09:33 صبح
تصویری از نرم افزار فوق
143756
hA.d1983
چهارشنبه 24 آذر 1395, 15:18 عصر
ممنون از راهنماییتون جناب golbafan
این طرح اولیه بود برای یه برنامه . تو نسخه نهایی برنامه تغییرات زیادی دادم
انشاالله تموم شد از نظرات دوستان استفاده میکنیم
بازم مرسی
aliramazani
چهارشنبه 24 آذر 1395, 15:37 عصر
تصویری از نرم افزار فوق
143756
جناب گلبافان عزیز
برنامت خیلی برنامه خوبیه و کاربرد زیادی داره البته من توی پروژه های مدار بسته دیدم نرم افزارهای تخصصی خودشونو دارن که عملیات پردازش تصویر وتشخیص هویت و همچنین شناسایی و ... را انجام میده
در مورد ظاهرش که چهارتا مربعه که هر کدومش یه تصویر را نشون میده و چهارتا مربع را نظر زیادی نمیشه راجع بهش داد
golbafan
چهارشنبه 24 آذر 1395, 23:20 عصر
سلام
متشکر از نظرتون
داره یواش یواش تکمیل میشه
143774
---
143775
از اوجایی که کل برنامه رو دارم با C++ مینویسم (حتی UI) بنابراین سرعت پردازش بسیار بالا و حافظه مصرفی بسیار کم است
همچنین تمام پردازش ها در ترد های مختلف اجرا میشن
اکثر عناصر نرم افزار موقعی که بهشون نیازه با کد تولید میشن و وقتی نیاز رفع شد حذف میشن
در ضمن هیچ کامپوننتی استفاده نمیشه و حتی دکمه های مربوط به کاپشن فرم هم با کد ایجاد شده
اینها موارد مهمیه که بین نرم افزارهای مختلف نظارت تصویری تفاوت میاره برای مثال نرم افزار هایی رو میشه نام برد که لایسنس های بالغ بر 50 میلیون تومان دارند (مثلا genetec)
juza66
چهارشنبه 24 آذر 1395, 23:47 عصر
سلام
خسته نباشی اقای گلبافان، ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که دوربین ها رو چطور به پی سی وصل میکنین؟ ایا از دوربین های مدار بسته استفاده خواهید کرد؟ اگر اره پس اون باکسی که همراه دوربین میدن همین کار نمایش ویدو از دوربین و دیکدکردن رو انجام میده؟ نرم افزار شما هم اطلاعات دریافتی از دوربین ها رو دیکد و نمایش میده؟ اگر هم نه پس چه دوربینی رو مدنظر قرار دادید؟ ایا قابلیت ذخیره سازی دارن؟
باتشکر
golbafan
پنج شنبه 25 آذر 1395, 10:20 صبح
سلام
دوربین ها میتونن از نوع IP و آنالوگ یا وبکم باشن. با استفاده از کدک های FFMpeg دیتای دریافتی از پورت ها رو دیکد میکنم. و از کلاسهای دایرکت ایکس (به علت سرعت بالا و کیفیت بهتر نسبت به canvas) برای نمایش تصویر استفاده میکنم
قابلیت ذخیره سازی تصاویر روی هارد های معمولی و هاردهای مخصوص ضبط از دوربین های نظارتی وجود داره. البته نوع هارد دوم همیشه برای این کارها بهتره چون سرعت بالایی هم در خواندن و هم نوشتن ویدئو دارن
این موارد و همچنین عدم استفاده از کنترل های ویژوال باعث میشه وقتی نرم افزار بارگذاری میشه فقط حدود 200 کیلوبایت حافظه مصرف بشه و حافظه بیشتر از این مربوط میشه به مواقعی که تصاویر برای پردازش در حافظه انتظار میکشن
ali_72
دوشنبه 29 آذر 1395, 08:38 صبح
از اوجایی که کل برنامه رو دارم با C++ مینویسم (حتی UI)
سلام
مثل همیشه عالی :تشویق:
از visual C++ استفاده می کنید یا از Qt ؟
sadeghpa80
دوشنبه 29 آذر 1395, 15:07 عصر
143496
این واس لودینگش
143497
143498
143499
143500
اینم الارم دومی
143501
143502
سلام
دوست عزیز ممنون میشم یکم در مورد این آلارم ها توضیح بدی
هم طراحی هم اینکهبخش کد نویسیش رو راهنمایی بفرمایید
متشکرم
golbafan
سه شنبه 30 آذر 1395, 10:51 صبح
سلام
مثل همیشه عالی :تشویق:
از visual C++ استفاده می کنید یا از Qt ؟
سلام
متشکرم از لطف شما
از cLion استفاده کردم و کامپوننت ها کدهای c++ و یک سری تصاویر png هستند. :چشمک:
golbafan
سه شنبه 30 آذر 1395, 11:31 صبح
سلام
تصویر جالبی بود گفتم بزارم اینجا (فایل گیف هست)
winner1
چهارشنبه 01 دی 1395, 14:07 عصر
اینم ویدیو از طرحی که برای یکی از دوستان زدم که یه نرم افزار گرافیکی داشت مینوشت و ظاهرش رو سپرد به من
http://s8.picofile.com/file/8279392876/25_09_1395_12_34_17_%D8%A8_%D8%B8.mp4.html
سی شارپ - ویندوز فرم و باز هم دات نت دو
reza_ali202000
چهارشنبه 01 دی 1395, 21:09 عصر
اینم ویدیو از طرحی که برای یکی از دوستان زدم که یه نرم افزار گرافیکی داشت مینوشت و ظاهرش رو سپرد به من
http://s8.picofile.com/file/8279392876/25_09_1395_12_34_17_%D8%A8_%D8%B8.mp4.html
سلام دوست عزیز.
اینو دیدم یاد عکس سیاه و سفید افتادم. فکر کنم یه خورده رنگ بندیش عوض بشه بهتره. چشم ادم رو خسته میکنه.
reza_ali202000
چهارشنبه 01 دی 1395, 23:44 عصر
دوستان عزیز به نظرتون بک گروند دیتاگرید ویو اسم فرم مورد نظر باشه بهتره یا نباشه
اگه کاربر باشید به نظرتون کدومش بهتره:
golbafan
پنج شنبه 02 دی 1395, 08:18 صبح
سلام
نرم افزار ظاهر قشنگی داره ولی فکر نمیکنم برای کار اسپکترومتری و همچنین شیمیدانهای شاخه تجزیه مناسب باشه (ux نامناسب)
البته توجه دارم که تازه طراحی این برنامه رو شروع کردید
مزایا:
- ظاهر زیبا از نظر برنامه نویسان
پیشنهادات:
- تم برنامه رو از حالت فلت خارج کنید
- اگر تم برنامه تیره هست ، نمودارها هم در پس زمینه ای تیره باشند بهتره
- بخش ورود پارامتر ها رو حدالامکان گرافیکی کنید تا شبیه به خود دستگاه باشه و کار با برنامه رو برای شیمیدانها راحت کنه
- یکی از بخش های اصلی که باید دیده بشه بخش دیتای ورودی و خروجی هست که در تصویر ندیدم (باید مثل صفحه اکسل باشه)
- زبان فارسی اضافه شود
- نرم افزارهای اسپکترومتری خارجی رو (صرفا از نظر طراحی) تماشا کنید مثلا نرم افزار تحت وب spectral workbench
- جلسات بیشتری با برنامه نویس پروژه و همچنین کارفرمای اصلی بزارید
این سایت یکی از بهترین نرم افزارها رو داره
http://www.lightingpassport.com
golbafan
پنج شنبه 02 دی 1395, 08:19 صبح
دوستان عزیز به نظرتون بک گروند دیتاگرید ویو اسم فرم مورد نظر باشه بهتره یا نباشه
خوبه اما فقط موقعی که جدول خالی باشه
winner1
پنج شنبه 02 دی 1395, 10:41 صبح
سلام
نرم افزار ظاهر قشنگی داره ولی فکر نمیکنم برای کار اسپکترومتری و همچنین شیمیدانهای شاخه تجزیه مناسب باشه (ux نامناسب)
البته توجه دارم که تازه طراحی این برنامه رو شروع کردید
مزایا:
- ظاهر زیبا از نظر برنامه نویسان
پیشنهادات:
- تم برنامه رو از حالت فلت خارج کنید
- اگر تم برنامه تیره هست ، نمودارها هم در پس زمینه ای تیره باشند بهتره
- بخش ورود پارامتر ها رو حدالامکان گرافیکی کنید تا شبیه به خود دستگاه باشه و کار با برنامه رو برای شیمیدانها راحت کنه
- یکی از بخش های اصلی که باید دیده بشه بخش دیتای ورودی و خروجی هست که در تصویر ندیدم (باید مثل صفحه اکسل باشه)
- زبان فارسی اضافه شود
- نرم افزارهای اسپکترومتری خارجی رو (صرفا از نظر طراحی) تماشا کنید مثلا نرم افزار تحت وب spectral workbench
- جلسات بیشتری با برنامه نویس پروژه و همچنین کارفرمای اصلی بزارید
این سایت یکی از بهترین نرم افزارها رو داره
http://www.lightingpassport.com
خوبمنتاهمینجاشروانجامدادم فقطمیدونمنرمافزارازمایشگا ه
زبان فارسیش گردن برنامه نویسه منم گفتم گفت اسرار دارن به زبان انگلیسی
راجب فلت بنظرم فلت بهتره با همین الان کل نرم افزار های غول دنیا دارن میرن به سمت فلت چرا چون انرژی کمتری از سیستم رو میطلبه
راجب محیط مثل سخت افزارش باشه کاملا موافقم و خیلی دوست داشتم این برنامه دست من میبود چون اینطوری کاربر تجربه ی کار جدی تری داره
aliramazani
پنج شنبه 02 دی 1395, 22:01 عصر
به نظر من بدون بک گراند یا همرنگ فرم باشه بهتره
c0mmander
شنبه 04 دی 1395, 20:12 عصر
143875
143876
یک برنامه قدیمی ترکیبی از ویندوز فرم و Wpf
winner1
یک شنبه 05 دی 1395, 09:20 صبح
143875
143876
یک برنامه قدیمی ترکیبی از ویندوز فرم و Wpf
متوجه نمیشیم چه نیازی به استفاده از wpf بوده تو این پروژه؟ همه کارارو تو خود ویندوز فرم مثل اب خوردن میشد انجام داد
ببینید نمیخوام بحث کنم ویندوز فرم یا wpf صد در صد باید برید سمت Wpf ولی واسه همچین برنامه ساده ای بنظرم نیازی به wpf نبوده
c0mmander
یک شنبه 05 دی 1395, 23:04 عصر
متوجه نمیشیم چه نیازی به استفاده از wpf بوده تو این پروژه؟ همه کارارو تو خود ویندوز فرم مثل اب خوردن میشد انجام داد
ببینید نمیخوام بحث کنم ویندوز فرم یا wpf صد در صد باید برید سمت Wpf ولی واسه همچین برنامه ساده ای بنظرم نیازی به wpf نبوده
به هر حال در اون پروژه به اون صورت استفاده شده(MVVM):چشمک:
edit.
البته منم باهات موافقم اصولیش اینکه پروژه رو بر مبنای یکیشون درست کرد.اما کامپوننت های زیادی داخل این برنامه با Wpf ساخته شدن که امکان پیاده سازی اون ها در windows form نیست.
البته ناگفته نماند که سرعت و پرفرنس برنامه به شدتت پایین اومد در کل نظر شخصی من اینکه اگر قراره از wpf استفاده بشه و یک پروژه ایجاد بشه خیلی بهترش اینکه همون پروژه برمبنای کیوت و qml ساخته بشه.
Maziar47
چهارشنبه 08 دی 1395, 20:13 عصر
یکی از نرم افزارامو میزارم ایده بگیری:
131455
گرافیک عالیی داره ولی اون باتون ورود چرا ساده درستش کردی اونم با پروژه ست میکردی جالب بود
aliramazani
چهارشنبه 08 دی 1395, 21:08 عصر
یکی از نرم افزارامو میزارم ایده بگیری:
131455
ایده از چی بگیریم؟
این خودش کپی شده از BackStage برنامه آفیس هستش
SOU KA
شنبه 11 دی 1395, 14:19 عصر
سلام دوست عزیز. ظاهر برنامه ها رو کاربر نهایی باید بپسنده ولی بد نیست برخی از اصول رو رعایت کرد. مثلا طول و عرض فرم با هم همخوانی ندارن. تایتل بار ها رنگشون یکی نیست. درسته برنامه ساده ای هست ولی فکر میکنم برا پشت کنکوریها چیز جالبی باشه.
تایتل بارش به دلیل سلکت من تغییر رنگ داد و یکی هستند
طول و عرض فرم هم من از نسبت طلایی استفاده کردم که زیبا باشد
+ امروز هم یک گزینه دیگر برای انتخاب نمره منفی هم اضافه می کنم تا قابلیت نرم افزار بیشتر شود
golbafan
یک شنبه 12 دی 1395, 21:00 عصر
دوستان پیشنهاد میکنم نظراتتون رو حذف کنید و بجاش موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنید
با تشکر
بگذریم...
میدونید اینکه دنیا داره به سمت طراحی فلت میره دلیلش واقعا چیه؟؟؟
جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
بنابراین آینده طراحی از ان فلت هست و بازار اون از همه وسیع تر خواهد بود
اما تاریخچه فلت...
اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...
SOU KA
یک شنبه 12 دی 1395, 21:16 عصر
با تشکر
بگذریم...
جدا از بحث پایین آوردن انرژی مصرفی و این حرفها اون چیزی که الان اهمیت پیدا کرده و باعث شده همه دنبالش باشن اینه که علم کامپیوتر داره از تولید نرم افزارهای پیش و پا افتاده ای مثل ERP ها که صرفا از داده ها برای توصیف رویدادهای جهان استفاده میکنن به سمتی میره که کامپیوتر برای پیش بینی رویدادهای جهانی مورد استفاده قرار بگیره و بعد از اون هم برای تجویز هوشمندانه و اتوماتیک راهکار به مدیران جهان مورد استفاده قرار بگیره.
پس کامپیوتر ها دارن یواش یواش از ابزارهای مورد استفاده کاربران به ابزارهایی برای استفاده مدیران تبدیل میشن
علت هم میتونه این باشه که تا الان مدیران جهان که سن بالایی داشتند خیلی به کامپیوتر وابستگی نداشته ولی مدیران آینده به کامپیوتر وابسته خواهند بود
مدیر باید نتایج پیشبینی های سیستمها رو بصورت گزارشهای ساده و سریع تماشا کنه و تمام روانشناسان متفق النظر هستند که نمایش فلت بهتر جواب میده
اما تاریخچه فلت...
اونهایی که فکر میکنن طراحی فلت جدیده باید بگم اشتباه میکنن. این طراحی قدیمی ترین طراحی توسط بشر هست ولی اخیرا در حوزه کامپیوتر وارد شده...
بسیار جالب بود
+ امکانش هست نظرتان را درباره ویرایشی که روی نرم افزارم انجام دادم بگید ؟
aliramazani
یک شنبه 12 دی 1395, 21:21 عصر
با تشکر
بگذریم...
اما تاریخچه فلت...
ERP و MES و امثال اون برنامه های مدیرتی هم هستن نه فقط کاربری! عجیبه اینو میشنوم! یک سری سازمانها نیاز به ای ار پی دارن هرچند به قول شما پیش پا افتاده! و دیتاهاشون را از مکانیزمهای کارخونشون دریافت میکنند و نیازی به پیش بینی جهانی هم ندارن!
فلت بودن یا نبودن بستگی به سفارش مشتری داره همونطور که الان در حال حاضر اکثر حسابداران سنتی که به زور به سمت استفاده نرم افزاری کشیده شدن الانم حاضر نیستن از برنامه های زشت قدیمیشون دست بکشن و به سمت فلت بیان!
برنامه نویسی که به دنبال کسب درآمده باید هر چی مشتری میخواد را پیاده سازی کنه و اونی که به دنبال تکنولوژی روزه توی مکانهایی مثل پژوهش سراها با دوستان هم عقیدش در مورد پروژه های جدید صحبت کنه که شاید حالا حالا ها توی ایران کسی درخواستشون را نده!
فلت هم مثل خیلی چیزهای دیگه میاد و یه روز هم جاشو به یه تکنولوژی دیگه میده و میره! ولی باید دید مشتری چی میخواد!
فلت توسط مایکروسافت مجددا احیا شد و احتمالا مدتها هم مهمونم هست ولی ما نباید وابسته به مایکروسافت و شرکتهای مثل اون باشیم و دنباله رو اونا.(البته شایدم باشیم بهتره چون قدرت رقابت با مایکروسافت را نداریم)
مایکروسافت با ویندوز 8 و 10 و آفیس 2013 به بعد فلت را مُد کرد و ما هم دنباله رو اون شدیم...
در کل ما اگر وین فرم را بدون کامپوننت و معمولی با ابزارهای خود ویژوال طراحی کنیم در ویندوز 98 یه شکله در xp هم یه شکله در ویندوز 10 هم فلت خواهد بود! پس ما کاری نمی کنیم این ارث بری فرمهای ما از ویندوز هست که برناممون را فلت نشون میده! جدایی از اونکه عمدا طراحی را با تغییر در کنترلها فلت کنیم که به نظرم از استاندارد سازی دور میشیم!
winner1
یک شنبه 12 دی 1395, 21:42 عصر
با تشکر
بگذریم...
اما تاریخچه فلت...
کاملا موافقم طراحی فلت خیلی وقته وجود داره و مورد استفاده قرار میگرفته منتها تو کامپیوتر هم بیشتر از وب شروع شد واسه همین میگن نرم افزار ها شبیه وب سایت میشه و متوجه نمیشم چه مشکلی هست؟ تنها مشکلی که تو استفاده بلند مدت از یه نرم افزار میتونه باشه رعایت نکردن اصول قرار گیری مکان کنترل ها و ترکیب رنگی هستش
aliramazani
یک شنبه 12 دی 1395, 21:46 عصر
کاملا موافقم طراحی فلت خیلی وقته وجود داره و مورد استفاده قرار میگرفته منتها تو کامپیوتر هم بیشتر از وب شروع شد واسه همین میگن نرم افزار ها شبیه وب سایت میشه و متوجه نمیشم چه مشکلی هست؟ تنها مشکلی که تو استفاده بلند مدت از یه نرم افزار میتونه باشه رعایت نکردن اصول قرار گیری مکان کنترل ها و ترکیب رنگی هستش
فلت خیلی هم قشنگ و خوبه منتها اگر مشتری نخوادش چی؟ زحمت به باد میره
بعد چرا سعی کنیم برناممون شبیه به وب بشه؟ خب از خود وب استفاده کنیم بهتر نیست؟
reza_ali202000
دوشنبه 13 دی 1395, 00:08 صبح
یا باید تقلید کرد یا مرجع بود. تا زمانی که سطحمون به شرکتهایی مثل گوگل و ماکروسافت و غیره نرسیده باید یاد گرفت و تقلید کرد. اگه تونستیم به اون قدرت برسیم اونوقت میشه توی این مباحث حرفی برای گفتن داشت. مدر غیر اینصورت بهتره همین روند کپی کاری رو ادامه بدیم.زمانی که تونستیم ابزارا رو هم خودمون فراهم کنیم پس ظواهر رو هم خودمون میتونین جددید سازی کنیم.این مثل این میمونه که بگیم چرخ چرا گرد هس چرا مربعی نیس. خوب میخواستی خودت از اول اختراع کنی که مربعی باشه.
golbafan
دوشنبه 13 دی 1395, 09:39 صبح
بسیار جالب بود
+ امکانش هست نظرتان را درباره ویرایشی که روی نرم افزارم انجام دادم بگید ؟
سلام
1- از اونجایی که نرم افزار شما شامل بخش های مختلف نمیشه بهتره فقط یک صفحه باشه و ورودی دیتا و نمایش خروجی یکجا باشه
2- همین تم تیره خوبه و نیازی به تم روشن نیست
3- حد اکثر یک کلید بزارید برای چاپ نتیجه
4- فاصله بین لیبیل ها با تکست باکسها رو یکی کنید و تاجای ممکن نزدیک به هم باشن
من این رو بیشتر ترجیح میدم:
144006
winner1
دوشنبه 13 دی 1395, 09:50 صبح
سلام
1- از اونجایی که نرم افزار شما شامل بخش های مختلف نمیشه بهتره فقط یک صفحه باشه و ورودی دیتا و نمایش خروجی یکجا باشه
2- همین تم تیره خوبه و نیازی به تم روشن نیست
3- حد اکثر یک کلید بزارید برای چاپ نتیجه
4- فاصله بین لیبیل ها با تکست باکسها رو یکی کنید و تاجای ممکن نزدیک به هم باشن
من این رو بیشتر ترجیح میدم:
144006
https://www.google.com/search?q=flat+desktop+apps&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjBl-me76LRAhXRNlAKHVxLCCIQ_AUICCgB&biw=1366&bih=659
aliramazani
دوشنبه 13 دی 1395, 10:18 صبح
بچه ها نظرتون در مورد کامپونت ها چیه؟ چرا باید از کامپوننت استفاده کنیم و چرا نباید از کامپوننت استفاده کنیم؟ و در پایان نتیجه گیری
Mahmoud Zaad
دوشنبه 13 دی 1395, 10:47 صبح
به نظرم انسان ها عموماً در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت می کنند ولی بعدا باهاش کنار میان. شما همین سایت برنامه نویس قالبش رو عوض کنید یه عده سر و صدا راه میندازن که همون قبلی بهتر بود. بعدش من تا الان ندیدم مشتری که هنوز برنامه رو ندیده بگه برنامه فلت باشه یا نباشه. برنامه اگه خوب طراحی بشه و کار مشتری رو انجام بده، مشتری مشکلی نخواهد داشت.
اما در مورد وب، شما در وب با یکسری محدودیت مواجهید مثلا دسترسی به منابع سیستم یا سخت افزار. در وب همه چی هزینه بر هست، از تهیه هاست و vps و ip ثابت و هزینه اینترنت و ... شما فرض کنید یه نرم افزار ساده حسابداری تک کاربره نوشتید در اینجا مزیت به طور مطلق با دسکتاپ هست و استفاده از وب به هیچ وجه منطقی و معقول نیست.
وب یک اثر روانی منفی در مورد ذخیره سازی اطلاعات هم داره اونم امنیت و خطر نفوذ هست من کاربری داشتم که یه شرکت کوچک بود و برنامه هم حسابداری بود ایشون حتی حاضر نبود یه بکاپ از اطلاعاتش برای من بفرسته حالا فرض کنید این بخواد اطلاعاتش رو بذاره رو اینترنت یا اینکه از طریق اینترنت بخواد به سرورش وصل بشه.
الان sync کردن یک قابلیت هست که کاربر بتونه به صورت آفلاین، آنلاین، در کامپیوتر خونه اش، در لپ تاپش، در گوشی اش و ... بتونه به برنامه دسترسی داشته باشه حالا خیلی خوبه که همه اینها از یک قالب و طراحی واحد برخوردار باشن که کاربر سر در گم نشه.
در کل به نظرم هیچ مشکلی در این نوع طراحی نیست و با توجه به اینکه دسکتاپ هنوز هم در خیلی جاها مزیت داره واقعا ایرادی نداره برنامه به قول شما شبیه وب باشه. اینا یه سری کلیشه است که میشه کنارشون گذاشت یا مثلا در این تاپیک یکی از دوستان برای برنامه دسکتاپ گزینه "ذخیره رمز عبور" توی لاگین گذاشته بود که کاربر نخواد مجدداً رمز رو وارد کنه، حالا یکسری از دوستان میگفتن این گزینه برای وب هست ولی به نظرم هیچ مشکلی نداره. شما برای ایمیل تون این گزینه رو تیک می زنید و ایمیل تون همیشه بازه حالا اگه یه غریبه بیاد همه ایمیل های شما رو می بینه که اطلاعاتش شاید از اطلاعات برنامه دسکتاپ هم مهمتر باشه.
aliramazani
دوشنبه 13 دی 1395, 12:43 عصر
به نظرم انسان ها عموماً در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت می کنند ولی بعدا باهاش کنار میان. شما همین سایت برنامه نویس قالبش رو عوض کنید یه عده سر و صدا راه میندازن که همون قبلی بهتر بود. بعدش من تا الان ندیدم مشتری که هنوز برنامه رو ندیده بگه برنامه فلت باشه یا نباشه. برنامه اگه خوب طراحی بشه و کار مشتری رو انجام بده، مشتری مشکلی نخواهد داشت.
اما در مورد وب، شما در وب با یکسری محدودیت مواجهید مثلا دسترسی به منابع سیستم یا سخت افزار. در وب همه چی هزینه بر هست، از تهیه هاست و vps و ip ثابت و هزینه اینترنت و ... شما فرض کنید یه نرم افزار ساده حسابداری تک کاربره نوشتید در اینجا مزیت به طور مطلق با دسکتاپ هست و استفاده از وب به هیچ وجه منطقی و معقول نیست.
وب یک اثر روانی منفی در مورد ذخیره سازی اطلاعات هم داره اونم امنیت و خطر نفوذ هست من کاربری داشتم که یه شرکت کوچک بود و برنامه هم حسابداری بود ایشون حتی حاضر نبود یه بکاپ از اطلاعاتش برای من بفرسته حالا فرض کنید این بخواد اطلاعاتش رو بذاره رو اینترنت یا اینکه از طریق اینترنت بخواد به سرورش وصل بشه.
الان sync کردن یک قابلیت هست که کاربر بتونه به صورت آفلاین، آنلاین، در کامپیوتر خونه اش، در لپ تاپش، در گوشی اش و ... بتونه به برنامه دسترسی داشته باشه حالا خیلی خوبه که همه اینها از یک قالب و طراحی واحد برخوردار باشن که کاربر سر در گم نشه.
در کل به نظرم هیچ مشکلی در این نوع طراحی نیست و با توجه به اینکه دسکتاپ هنوز هم در خیلی جاها مزیت داره واقعا ایرادی نداره برنامه به قول شما شبیه وب باشه. اینا یه سری کلیشه است که میشه کنارشون گذاشت یا مثلا در این تاپیک یکی از دوستان برای برنامه دسکتاپ گزینه "ذخیره رمز عبور" توی لاگین گذاشته بود که کاربر نخواد مجدداً رمز رو وارد کنه، حالا یکسری از دوستان میگفتن این گزینه برای وب هست ولی به نظرم هیچ مشکلی نداره. شما برای ایمیل تون این گزینه رو تیک می زنید و ایمیل تون همیشه بازه حالا اگه یه غریبه بیاد همه ایمیل های شما رو می بینه که اطلاعاتش شاید از اطلاعات برنامه دسکتاپ هم مهمتر باشه.
درود
من یکبار یه سفارش برنامه حسابداری برای یک دانشگاه داشتم و به صورت فلت طراحیش کردم ولی زمان تحویل زدن تو ذوقم و نخواستنش و کلی دردسر ایجاد کردن برام که برشگردونم به شکل ویندوزی! حتی کامپوننت و ریبون هم نمیخواستن
در نهایت یه برنامه ای شبیه ویندوز ٩٨ شد که کلی خوششون اومد!
ببینید بعضی مشتریان اصلا نمیدونن کامپیوتر چی هستو فقط با یک نرم افزار بیشتر کار نکردن مثلا اپراتور پذیرش بیمارستان را میشناختم که باید براش کامپیوتر را روشن میکردی برنامه را براش میوردی اونوقت بلد بود چیکار کنه
مانباید ببینیم برنامه نویسا چی دوس دارن باید ببینیم مشتری چیدوست داره
336699
دوشنبه 13 دی 1395, 13:35 عصر
با سلام
الان کدام برنامه ایرانی ظاهر برنامه رو طبق خواسته مشتری میسازه ؟؟؟ بیشتر برنامه های ایرانی ظاهرشون فاجعه اند.
اگر هم بخواهیم یه برنامه با ظاهر دلخواه و انحصاری سفارش دهیم ، خب قیمتش میلیاردی میشه.
در مورد وب اپلیکیشن هم ، اگر برفرض سازنده برنامه winrar ، وب اپلیکیشن میساخت و همزمان چند میلیون نفر میخواستن از اون استفاده کنن ، سرور به فنا میرفت .
debugger
دوشنبه 13 دی 1395, 15:58 عصر
بهترین رابط کاربری اونی هست که مخاطبان اون نرم افزار بهترین تعامل را باهاش داشته باشند و بتونن خیلی راحت و بدون گیجی باهاش کار کنن. بسته به مخاطب بعضی جاها رنگ و لعاب لازمه اما بعضی جاها حالت استاندارد خود VS کفایت می کنه
winner1
دوشنبه 13 دی 1395, 16:15 عصر
یکی از دوستان اینجا یه برنامه گزاشته بود که فرم های کوچیکی داشت با رنگ بندی فلت یه تیکه کوچیک از یکی از برنامه هام رو میزارم که شاید شبیه برنامه اون باشه برای ایده گرفتن
144011
aliramazani
دوشنبه 13 دی 1395, 16:38 عصر
بچه ها نظرتون در مورد کامپونت ها چیه؟ چرا باید از کامپوننت استفاده کنیم و چرا نباید از کامپوننت استفاده کنیم؟ و در پایان نتیجه گیری
میشه در مورد این نظر بدین؟
Mahmoud Zaad
دوشنبه 13 دی 1395, 16:50 عصر
معایب
کامپوننت ها بعضاً یک قدم عقب هستند. مثلا یک محصول مثل آفیس 2007 وارد بازار می شود بعد شرکتها یکسری کامپوننت با این ظاهر تولید می کنند.
اگر دنبال خاص و متفاوت بودن باشید گزینه خوبی نیستند.
در مورد سنگین بودنشان که بسیار گفته شده.
یکسری کار آماده هستند که همیشه برای همه کارها جوابگو نیستند. مثلا شاید شما بخواهید یک گرید را به شکل خاصی گروه بندی کنید. یا هدر یک گرید را به شکل خاصی تغییر دهید.
مزایا
برای کسانیکه زیاد فرصت طراحی ندارند یا از گرافیک سررشته ندارند گزینه خوبیه.
aliramazani
دوشنبه 13 دی 1395, 16:56 عصر
معایب
کامپوننت ها بعضاً یک قدم عقب هستند. مثلا یک محصول مثل آفیس 2007 وارد بازار می شود بعد شرکتها یکسری کامپوننت با این ظاهر تولید می کنند.
اگر دنبال خاص و متفاوت بودن باشید گزینه خوبی نیستند.
در مورد سنگین بودنشان که بسیار گفته شده.
یکسری کار آماده هستند که همیشه برای همه کارها جوابگو نیستند. مثلا شاید شما بخواهید یک گرید را به شکل خاصی گروه بندی کنید. یا هدر یک گرید را به شکل خاصی تغییر دهید.
مزایا
برای کسانیکه زیاد فرصت طراحی ندارند یا از گرافیک سررشته ندارند گزینه خوبیه.
مثلا پیاده سازی یک حالت مثل loucup در devexpress در ویندوز فرم ساده دردسر سازه ولی با اون کامپوننت راحته
Mahmoud Zaad
دوشنبه 13 دی 1395, 17:03 عصر
مثلا پیاده سازی یک حالت مثل loucup در devexpress در ویندوز فرم ساده دردسر سازه ولی با اون کامپوننت راحته
در عوض شما باید تابع اون شرکت باشید ولی اگر خودتون طراحی کنید فقط نیازهای خودتون رو مدنظر قرار می دید. و هر تغییری که کاربر خواست می تونین توی کار بدید.
juza66
سه شنبه 14 دی 1395, 00:56 صبح
در عوض شما باید تابع اون شرکت باشید ولی اگر خودتون طراحی کنید فقط نیازهای خودتون رو مدنظر قرار می دید. و هر تغییری که کاربر خواست می تونین توی کار بدید.
با سلام
استفاده از کامپونت هم باعث زیبا شدن برنامه میشه و هم تسریع در برنامه نویسی.. وقت واس ساخت کامپونت همیشه امکان پذیر نیست هم ممکنه اصول طراحی و پرمفومنس رو بلد نباشیم و علاوه بر کند شدن برنامه از منابع سیستم درست استفاده نشه.. و خاطره بدی واس مشتری رقم بزنی..
من خودم سعی میکنم در کاری جدید ویندزوی از WPF استفاده کنم. و قالب هرکار رو جدیدا خودم طراحی کنم.
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 08:41 صبح
با سلام
استفاده از کامپونت هم باعث زیبا شدن برنامه میشه و هم تسریع در برنامه نویسی.. وقت واس ساخت کامپونت همیشه امکان پذیر نیست هم ممکنه اصول طراحی و پرمفومنس رو بلد نباشیم و علاوه بر کند شدن برنامه از منابع سیستم درست استفاده نشه.. و خاطره بدی واس مشتری رقم بزنی..
من خودم سعی میکنم در کاری جدید ویندزوی از WPF استفاده کنم. و قالب هرکار رو جدیدا خودم طراحی کنم.
wpf خیلی خوبه ولی نسبت به وین فرم خیلی طول میکشه طراحی هر فرم
Mahmoud Zaad
سه شنبه 14 دی 1395, 10:03 صبح
با سلام
درسته منم در پستهای قبلی در مورد مزیتش همینا رو گفتم. همین که شما رفتید سمت WPF مشخصه که یه کمبودی توی کامپوننت حس کردید.:خجالت:
اینکه شرکتهای خارجی استفاده نمیکنند به خاطر قیمت بالای این کامپوننتهاست
تا حالا کسی با یه دلیل منطقی نتونسته منو مجاب کنه کامپوننت بده و این دلایل همه نتایج سرچ و کپی پیست هستش
کسی که مدعیه از کامپوننت استفاده نکرده و مخالفه چطور این همه تجربه بد پیدا کرده نسبت به کامپوننت؟
البته این مطلبو توی یک تاپیک دیگه فرمودید ولی چون اینجا در دسترس تر هست اینجا جواب میدم.
بنده چیزایی که گفتم حاصل تجربه خودم بوده و تازه همون تاپیک رو دیدم. من حدود 5 سال پیش از کامپوننت استفاده می کردم دلیل خودم برای کنار گذاشتنش 1-سرعت لود پایین 2- نداشتن اطمینان که اون پشت چه خبره! 3- وابسته بودن به کار دیگران 4- خاص نبودن
البته به نظر خودم منطقیه ولی ممکنه به نظر شما منطقی نباشه.
ضمناً در مورد وابسته بودن، مثلاً بعضی از دوستان لطف کردن یه کامپوننت تقویم شمسی یا تکست باکس سفارشی یا... ساختن و اینجا قرار دادن بعد از چند سال هنوز یه عده پست میذارن نمیشه اینجاشو تغییر بدید یا من فلان خطا رو گرفتم و ... یعنی در حد تکست باکس هم ...
reza_ali202000
سه شنبه 14 دی 1395, 13:31 عصر
فلت یه شیوه دوباره احیا شده هستش که البته نسبت به قدیمش خیلی تغییرات داشته و بسیار هم زیباست
ولی متاسفانه فقط بین برنامه نویسان محبوب شده
ما اکثر نرم افزارهامون را به چند استایل طراحی کردیم و یکی از آخرین پروژه هامون یک سیستم ای ار پی بوده که برای یک کارخانه دولتی با 16000 پرسنل طراحی شده که البته حدود 3000 نفرشون با سیستم ای ار پی کار میکنن و طی امار و تحقیقاتی که داشتیم از این 3000 نفر فقط 20 نفر از استایل فلت برای این نرم افزار استفاده کردن! که واقعا نا امیدمون کرد واسه همینه که من از فلت بسیار زیبا اصلا حمایت نمی کنم!
سلام دوست عزیز. ای کاش یه جدول با شکل درست میکردین و ظاهر برنامه و درصد استفاده از اون ظاهر رو توی همون کارخونه برا دوستان میزاشتین تا بشه استفاده برد ازش.
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 13:34 عصر
درسته منم در پستهای قبلی در مورد مزیتش همینا رو گفتم. همین که شما رفتید سمت WPF مشخصه که یه کمبودی توی کامپوننت حس کردید.:خجالت:
البته این مطلبو توی یک تاپیک دیگه فرمودید ولی چون اینجا در دسترس تر هست اینجا جواب میدم.
بنده چیزایی که گفتم حاصل تجربه خودم بوده و تازه همون تاپیک رو دیدم. من حدود 5 سال پیش از کامپوننت استفاده می کردم دلیل خودم برای کنار گذاشتنش 1-سرعت لود پایین 2- نداشتن اطمینان که اون پشت چه خبره! 3- وابسته بودن به کار دیگران 4- خاص نبودن
البته به نظر خودم منطقیه ولی ممکنه به نظر شما منطقی نباشه.
ضمناً در مورد وابسته بودن، مثلاً بعضی از دوستان لطف کردن یه کامپوننت تقویم شمسی یا تکست باکس سفارشی یا... ساختن و اینجا قرار دادن بعد از چند سال هنوز یه عده پست میذارن نمیشه اینجاشو تغییر بدید یا من فلان خطا رو گرفتم و ... یعنی در حد تکست باکس هم ...
استفاده از کامپوننت حس خوبی بهم نمیده هر چند تا حالا مشکلی باهاش نداشتم ولی حس میکنم برنامم استاندارد نیست یا مثلا کسی توش دخالت داره!
توی پروژه های بزرگ که شخصا تا حالا از کامپوننت آماده استفاده نکردم و کنترلهای سفارشی را خودم نوشتم حتی تاریخ شمسی ولی توی چندتا پروژه کوچیک کامپوننت استفاده کردم که به دلم نیست بازم!
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 13:50 عصر
سلام دوست عزیز. ای کاش یه جدول با شکل درست میکردین و ظاهر برنامه و درصد استفاده از اون ظاهر رو توی همون کارخونه برا دوستان میزاشتین تا بشه استفاده برد ازش.
من اجازه اینکار را ندارم لطفا خودتون ازشون درخواست کنید:
www.irisaco.com
golbafan
سه شنبه 14 دی 1395, 15:55 عصر
سلام دوستان
لطفا این تاپیک رو دیگه خرابش نکنید. این بحث هایی که دارید میکنید بی مورد هست. اونهم با این الفاظ...
این تاپیک میشه گفت جزئ بهترین تاپیکهای این سایته
خواهشا پیامهاتون رو پاک کنید
با تشکر
در ضمن طراحی امروزه به 3 بخش تقسیم شده:
1- Skeuomorphism : همون طراحی 3 بعدی رو میگن که تا چند سال قبل بیشتر استفاده میشد
2- Flat Design: که توسط مایکروسافت و اپل پایه گذاری شد و هیچ سایه و ارتفاعی در اون نیست
3- Material Design: که توسط گوگل و با اندروید معرفی شد و ترکیب خوبی از موارد بالاست...
بیشتر از سلیقه چیزی که مهمه اینه که نرم افزار شما قراره چه کاربردهایی داشته باشه و کجا و توسط چه کسانی استفاده بشه و بهتره نسبت به اون کاربردها یکی از این 3 نوع طراحی رو انتخاب کنیم...
برای همین کاربردهای وب، موبایل، سیستم عاملهای مختلف و همچنین گزارش سازها الان بیشتر از فلت و متریال استفاده میکنن در حالی که نرم افزارهای حوزه کارمندان و دیتا اینتری ها هنوز تمایل بیشتری به طرح 3 بعدی دارن
golbafan
سه شنبه 14 دی 1395, 16:26 عصر
البته به نظر من هر کدوم که خوب و با مهارت کافی بکار بره میتونه زیبا باشه و کاربرپسند...
144023
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 17:03 عصر
سلام دوستان
لطفا این تاپیک رو دیگه خرابش نکنید. این بحث هایی که دارید میکنید بی مورد هست. اونهم با این الفاظ...
این تاپیک میشه گفت جزئ بهترین تاپیکهای این سایته
خواهشا پیامهاتون رو پاک کنید
با تشکر
در ضمن طراحی امروزه به 3 بخش تقسیم شده:
1- Skeuomorphism : همون طراحی 3 بعدی رو میگن که تا چند سال قبل بیشتر استفاده میشد
2- Flat Design: که توسط مایکروسافت و اپل پایه گذاری شد و هیچ سایه و ارتفاعی در اون نیست
3- Material Design: که توسط گوگل و با اندروید معرفی شد و ترکیب خوبی از موارد بالاست...
بیشتر از سلیقه چیزی که مهمه اینه که نرم افزار شما قراره چه کاربردهایی داشته باشه و کجا و توسط چه کسانی استفاده بشه و بهتره نسبت به اون کاربردها یکی از این 3 نوع طراحی رو انتخاب کنیم...
برای همین کاربردهای وب، موبایل، سیستم عاملهای مختلف و همچنین گزارش سازها الان بیشتر از فلت و متریال استفاده میکنن در حالی که نرم افزارهای حوزه کارمندان و دیتا اینتری ها هنوز تمایل بیشتری به طرح 3 بعدی دارن
دقیقا درسته هر چیزی جای خودشه
مثل اینکه من تلفن همراه قدیمی پدربزرگما که سوادی نداره ازش بگیرم و یه هوشمند لمسی جدید بهش بدم که نتونه باهاش کار کنه و بگم این جدیده همه استفاده کردن امکاناتش بهتره و دنیا تاییدش کردن و تو هم باید استفاده کنی! خب این بنده خدا همون قبلیه را هم به زور فقط باهاش یه زنگ میزد و به سختی یاد گرفته بود! نتیجه چی میشه؟
نه سوادی داره که بخواد یادش بگیره
نه اصلا این تکنولوژی براش اهمیت داره
نه با اینترنت و وای فای و بلوتوٍث و ... کاری داره
نه شبکه های اجتماعی و ... می خواد
این شخص از تلفنش فقط یه تماس میخواد! و نه هیچ چیز دیگه
مصداق نرم افزارهای جدیده که امکاناتش به کار خیلیا نمیاد پس استقبالی هم از شیوه ها و متدهای جدید نمیشه ولی بر عکس برای گروهی که دنباله رو تکنولوژی هستن باید از متد جدید استفاده کرد.
golbafan
سه شنبه 14 دی 1395, 17:19 عصر
این هم یکی از گران ترین نرم افزارهای دهه 70
همونطور که میبینید فلت هست!
144027
محمد آشتیانی
سه شنبه 14 دی 1395, 17:46 عصر
سلام
دوستان عزیزم ، لطفا پست هایی که ارسال می فرمائید ، در ارتباط با موضوع تاپیک باشه ، اگر بحث شخصی یا کل کل میخواید بکنید ، توصیه میکنم از امکان پیغام خصوصی استفاده بفرمائید.
و اینکه ظاهرا برخی دوستان جنبه ی نقد ندارند و فقط دنبال تائید شدن و تحسین شدن هستن ، ممکنه کارهای ما و چیزی که فکر میکنیم از نظر خودمون خیلی خوب و زیبا باشه ، اما به خاطر این فکر ما حق نداریم کارهای سایرین رو بطور کلی زیر سوال ببریم و با لحن تند و تمسخر آمیز سعی کنیم نظر خودمون رو تحمیل کنیم ، اصلا ممکنه نظر بنده ی نوعی درست هم باشه اما حق ندارم به هیچ دلیلی کسی رو مسخره کنم.
فلسفه وجود این تاپیک هم اینه که نظراتمون رو به اشتراک بذاریم و نهایتا بتونیم خروجی بهتری داشته باشیم. بنده به شخصه آقای گلبافان رو تحسین میکنم ، چون همیشه نظراتشون رو منطقی و به دور از حاشیه و تیکه پرونی ارائه میدن و قطعا همچین رفتاریه که باعث پیشرفت میشه.
از همگی دوستان و سروران عزیزم خواهش میکنم به بحث های حاشیه ای و بدون نتیجه پایان بدن و با به اشتراک گذاری کارهاشون تلاش کنن در جهت بهبود کیفیت کارها و استاندارد سازی کارها.
موفق باشید.
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 19:54 عصر
این هم یکی از گران ترین نرم افزارهای دهه 70
همونطور که میبینید فلت هست!
144027
باورتون نمیشه ولی هنوزم قشنگه!
اون زمان این آخر تکنولوژی طراحی بود و روش دیگه ای هم وجود نداشت
ولی الان توی زمانی هستیم که به سرعت در حال تغییر و پیشرفتیم
حدود یکسال پیش سفارش یک نرم افزار انبارداری واسه یه شرکت تولید پلاستیک داشتم که مشتری میخواست تحت داس باشه!!! اره واقعا اینو میخواست چون تا قبلش فقط نسخه نرم افزار تحت داس شرکت نوآوران یا اسمی شبیه همین(اگه اشتباه نکنم) کار کرده بود و هر چی بهش نمونه کار نشون دادم حاضر نشد قبول کنه!
اخرشم مجدد رفت سراغ همون تحت داس قبلی!
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 19:57 عصر
باورتون نمیشه ولی هنوزم قشنگه!
اون زمان این آخر تکنولوژی طراحی بود و روش دیگه ای هم وجود نداشت
ولی الان توی زمانی هستیم که به سرعت در حال تغییر و پیشرفتیم
حدود یکسال پیش سفارش یک نرم افزار انبارداری واسه یه شرکت تولید پلاستیک داشتم که مشتری میخواست تحت داس باشه!!! اره واقعا اینو میخواست چون تا قبلش فقط نسخه نرم افزار تحت داس شرکت نوآوران یا اسمی شبیه همین(اگه اشتباه نکنم) کار کرده بود و هر چی بهش نمونه کار نشون دادم حاضر نشد قبول کنه!
اخرشم مجدد رفت سراغ همون تحت داس قبلی!
http://www.noavarangroup.com
پیداش کردم
الان ارتقا دادن به نسخه ویندوز ولی دموش را ببینید!
این نرم افزار میان شرکتهای مالی بسیار پرفروش هست! اکثر مشتریام واسه نرم افزار مالی از من میخوان شبیه این درست کنم براشون!
aliramazani
سه شنبه 14 دی 1395, 20:01 عصر
اگه اشتباه نکنم اقای گلبافان یا دوست دیگری بودن که یک نرم افزار برای گلفروشی پدر گرامیشون درست کرده بودن نرم افزار بسیار ساده و زیبا و روان بود ولی ایشون میتونستن بیان و یکم پیچیده تر و گرافیکی تر و نزدیک تر به متد روز درست کنن ولی ایشون بنا بر استفاده کننده ساختنش که بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه.
reza_ali202000
پنج شنبه 16 دی 1395, 22:49 عصر
http://www.noavarangroup.com
پیداش کردم
الان ارتقا دادن به نسخه ویندوز ولی دموش را ببینید!
این نرم افزار میان شرکتهای مالی بسیار پرفروش هست! اکثر مشتریام واسه نرم افزار مالی از من میخوان شبیه این درست کنم براشون!
این دمو رو برا چه نوع افرادی گذاشتن! برا متخصین کامپیوتر یا عموم! تقریبا ده صفحه اموزش میخواد تا کسی بتونه راه بندازه اخرشم میگه رمز عبور میخواد و رمز عبور هم اشتباه هست!
aliramazani
پنج شنبه 16 دی 1395, 23:04 عصر
این دمو رو برا چه نوع افرادی گذاشتن! برا متخصین کامپیوتر یا عموم! تقریبا ده صفحه اموزش میخواد تا کسی بتونه راه بندازه اخرشم میگه رمز عبور میخواد و رمز عبور هم اشتباه هست!
برای اجراش یه نرم افزار به نام citrix reciver باید نصب بشه
تازه محیطشو ببینی از دنیای برنامه نویسی خداحافظی میکنی!
NasimBamdad
شنبه 25 دی 1395, 17:56 عصر
سلام . این فرم پذیرش نرم افزار مدیریت مطب هست . لطفا نظر هاتون رو اعلام کنید که چه طوری میشه اصلاح شان کرد و بهتر و بهینه تر بشه ؟
با تشکر
reza_ali202000
شنبه 25 دی 1395, 20:08 عصر
سلام دوست عزیز.
قسمت مشخصات فردی چیدمان خوبی داره ولی قسمت علت بیماری چیدمان جالبی نداره مخصوصا اینکه چیدمان این قسمت با قسمت بیماری ست نیست.
پیش فرض عکس که گذاشتید یه چیز ساده تر بزارید بهتره. در کل فرم خوبی هس. موفق باشید
NasimBamdad
شنبه 25 دی 1395, 22:28 عصر
در مورد قسمت سوابق بیماری طرح بهتری می تونید پیشنهاد بدید ؟ اون قسمت علت بیماری رو چی کارش کنم ؟
ebrahim.rayatparvar
یک شنبه 26 دی 1395, 12:07 عصر
هر از کنترل های devexpress خوب استفاده میکنید. فقط یه سوال چرا بجای ذکمه ذخیره و ... چرا از منو BarManager تو همین Devexpress استفاده نکردید به نظر من خیلی زیباتر میشه. برای تصاویر هم میتونی از دکمه های خود PictureEdit که بر روی عکس میتونی اضافه کنید و کد نویسی خودتون رو بکنید زیبا تر میشه با انیمیشن هایی که داره مثلا وقتی ماوس میره رو PictureEdit دکمه ها ظاهر میشن خیلی جالبه.
به جای لیبل شماره پرونده از همون TextEdit استفاده کن و خاصیت ReadOnly رو بگیر true کن که با کنترل های زیریت یک دست بشه وه بین groupControl مشخصات فردی و علت بیماری یه فضای خالیی حس نشه.
golbafan
جمعه 01 بهمن 1395, 23:36 عصر
سلام . این فرم پذیرش نرم افزار مدیریت مطب هست . لطفا نظر هاتون رو اعلام کنید که چه طوری میشه اصلاح شان کرد و بهتر و بهینه تر بشه ؟
با تشکر
سلام
طراحی تون رو استاندارد نمیبینم
حتی از کنترل های درست نیز استفاده نکردیدی
پیشنهادات:
1- گروپ پنل های تو در تو رو حذف کنید و فرم رو ساده تر کنید
2- شماره پرونده رو در textbox بزارید
3- عبارت "مقداری ندارد" رو حذف کنید
4- آیتم تاهل و باردار را در کامبوباکس بزارید و پیشفرض داشته باشد
5- فاصله لیبیل ها رو با کنترل ها یکسان کنید
6- بخش سوابق بیماری بصورت چک لیست باشد تا بهتر خوانده شود و قابلیت افزودن آیتم داشته باشد
7- بخش افزودن عکس را بمراتب ساده تر کنید
8- یک بخشی (مثلا حلی یک کلید جستجو) برای دیدن موارد اخیر و جستجو در آنها برای ویرایش خطای ثبت احتمالی در نظر بگیرید
9- موارد بالا رو که بکار بردید تصویر جدید را بزارید تا ببینیم :-)
golbafan
یک شنبه 03 بهمن 1395, 20:26 عصر
روایت داریم که: از لقمان پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت از از بی ادبان، هرچه آنها کردند من نکردم...
حالا میخوایم ربطش بدیم به UI
موارد زیر رو ببینید و اشتباهات اونها رو ذکر کنید:
1- 144215
2- 144216
3- 144217
4- 144218
5- 144219
6- 144220
7- 144221
8- 144222
9- 144223
10-144224
11- 144225
12- 144226
13- 144227
14- 144228
15-144229
16-144230
17-144231
aliramazani
یک شنبه 03 بهمن 1395, 23:29 عصر
روایت داریم که: از لقمان پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت از از بی ادبان، هرچه آنها کردند من نکردم...
حالا میخوایم ربطش بدیم به UI
موارد زیر رو ببینید و اشتباهات اونها رو ذکر کنید:
اینا رو یه آدم عصبی طراحی کرده؟
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 04 بهمن 1395, 07:19 صبح
aliramazani (http://barnamenevis.org/member.php?11988-aliramazani) :تشویق::تشویق::قهقهه::قهقهه:
بیشترشون شلوغ بخصوص نرم افزار های قدیمی که عکسشونو گذاشتین خیلی شلوغ و گروه بندی بدی داره خیلی زیاده روی کردن منه کاربر تو یه نگاه هنوز کار نکرده از نرم افزارش هم میترسم هم زودی خسته میشم. بعضی ها هم رنگ بندیه عجیبی دارن که تو نوع خودش عجیبه. ولی خود فتوشاپ رو ببینید این همه کنترل داره ولی طوری طراحی کرده که تمام این DockPanel ها رو میتونیم هر جا پین کنم و حالت فلوت اون رو هم فعال کنیم که در این صورت کاربر زمان کار با فضای خلوت و بیشتری داره کار میکنه ولی برنامه ها اول نه کاربر امد وارد برنامه شد چندتا شککته خفیف قبل کار کردن داره چه برسه به کارکردنش
golbafan
دوشنبه 04 بهمن 1395, 13:47 عصر
سلام
نظرتون بصورت کلی درست هست
حالا بیشتر روی جزئیات دقت کنید
مثلا بگید مورد 16 چه اشکالاتی در طراحی UI داره
aliramazani
دوشنبه 04 بهمن 1395, 17:49 عصر
سلام
سایته یا نرم افزار؟
c0mmander
سه شنبه 05 بهمن 1395, 09:56 صبح
من پست جناب گلبافان رو ریپلای نکردم چون به اندازه کافی پست بزرگ هست حالا اونم اضافه بشه خیلی طولانی میشه.
1- رابط کاربری مورد اول اپ iphone بسیار قدیمی هست احتمالا برای ios 6-7 ساخته شده. بگراندش به شکل شکنجه آوری غیر مرتبط هست با موضوع ورزشی و قرار دادن کمه done , cancel و delete به اون صورت اصلا برای پلیکیشن ها مرسوم نیست. احتمالا برنامه نویس فردی بوده که سابقه کاری با windows ce یا هم خانواده رو داشته.
2- نمیخوام منکر این بشم که کار هایی تاحدودی به این صورت نداشتم اما اون کارها به همون اندازه پیچیده بودن و ساختار مهندسی و کنترلی برای ساخت اونها اولیت به گرافیک و طراحی داشته اما در این برنامه میشد تنظیمات بصورت مجزا قرار داد.در حالت عادی کاربر شاد فقط به تعداد کمی از این تنظیمات نیاز داشته باشه و نه همه اون ها در هربار ارسال QS .
3- به نظر شخصی من طراحی به این صورت فقط و فقط برای تنظیمات باید استفاده بشه. با این هر حال فاصله کنترل ها کمه . کلا کارکردن با سخت افزار تقریبا همه ی همین گزینه ها رو باید داشته باشه از تنظیم طول موج تا وضعیت پین های روی پورت ولی کنترل های فرم بدون فاصله و دسته بندی هستند. اگر این برنامه صرفا برای مانیتورینگ ابراز ساده اردونیو هست میشه خروده ای بهش نگرفت چون کاربرد صنعتی نداره و حتی اگر هم گیم پد باشه بازم کاربر استفاده ازش نداره فقط یک بار کانفیگ کردنه.
4- نقطه شروع و پایان کار نرم افزار برای کاربر مشخص نیست. در طراحی مهندسی مراحل مشخص هست که کاربر در هر مرحله باید چه کاری و چطور انجام بده و قراره به کجا و چه داده ای دسترسی پیدا کنه و در نهایت نتیجه اون چی هست.
5- نظری ندارم فقط خدا قوت به سازنده هاش.:لبخند:
6- ترتیب ورود مشخصات اشتباه ست. اول نام کاربری و نام و مشخصات و بعد ایمیل و پسورد ها و در نهایت تایید پالسی شرکت داخل فرم های sgin up باید قرار داده بشه.فرم ها در دنیا واقعی به این صورت هستند.
7-برنامه های دیتالاگر و دیتاپروسسینگ رو میشه بهتر نوشت همراه با ارائه نمودار ها و آمار تحلیلی در هر بخش اما در این مورد هم نظری ندارم.
8- دلیل استفاده کردن از کیبرد به اون صورت رو واقعا در برنامه ios 4-3 متوجه نمیشم! رنگ بندی ها اشتباه انتخاب شده کنترل ها بصورت چسبده هستند نمایش خروجی اصلا وضعیت خوبی رو نداره. اما این مورد رو میشه با کمترین میزان برنامه نویسی به شکل قابل ملاحضه ای قابل تحمل تر کرد.
9- مهندسان میکانیک صاحب نظر هستند.
10- ...
11- بشکل درد آوری فرم شلوغ هست وسعی شده تمام گزینه ها بدون هیچ تریبی و ساختاری در یک صفحه قرار داده بشه.
12- در باره فوتوشاپ نسخه مک نظری ندارم. ساختار مهندسی نرم افزار برای اهدافش به نحوه بسیار عالی استفاده شده. و انعطافپذیری در ست کردن پنجره های محاوره ای و تبها واقعا متبحرانه طراحی شده. من از این نرم افزار تمجد میکنم.
13- رنگ بندی مناسبی نداره اما در طراحی خلاقیت بکار رفته.
14- در زمان خودش بی نظیر بود و نسخه های فعلیش هم که برای همه آشناست.فکر میکنم کمی تولبار های اضافی در عکس قرار داده شده که نقص در طراحی رو نشون بده و در مقایسه با نسخه های فعلی که هر تولبار درون کتگوری تب قرار داده شدن مقایسه بهتری بشه داشت. اما بازم برای کاربر قابل استفاده و کار کردن با اون راحته.
15- یک فاجعه در طراحی. اما نسخه جدیدش یکی از بهترین طراحی ها و رابط رو داره اگر اونی باشه که من فکر میکنم. دقیقا چی پیش خودشون فکر کرده بودن با این طراحی جای سوال داره.
16- فضای خالی بلا استفاده در سمت راست تصویر
17- کاربرد نرم افزار رو نمیدونم اما هر چیزی که هست مربوط به موزیک احتمالا شبیه سازی و یادگیری اون باشه. من تخصصی در اون زمینه ندارم و نظری هم نمیدم.
در مجموع من فقط نظرم رو نوشتم و میتونه درست یا اشتباه باشه. شما عزیزان هم نظراتتون و نکاتی که میبنید رو به اشتراک بگذارید تا بشه از نگاه ها و جنبه های متفاوت از این اشتباهات درس گرفته بشه. هرچند که شاید زمینه کاری و تخصص ها افراد متفاوت باشه.
NasimBamdad
سه شنبه 05 بهمن 1395, 20:58 عصر
سلام
طراحی تون رو استاندارد نمیبینم
حتی از کنترل های درست نیز استفاده نکردیدی
پیشنهادات:
1- گروپ پنل های تو در تو رو حذف کنید و فرم رو ساده تر کنید
2- شماره پرونده رو در textbox بزارید
3- عبارت "مقداری ندارد" رو حذف کنید
4- آیتم تاهل و باردار را در کامبوباکس بزارید و پیشفرض داشته باشد
5- فاصله لیبیل ها رو با کنترل ها یکسان کنید
6- بخش سوابق بیماری بصورت چک لیست باشد تا بهتر خوانده شود و قابلیت افزودن آیتم داشته باشد
7- بخش افزودن عکس را بمراتب ساده تر کنید
8- یک بخشی (مثلا حلی یک کلید جستجو) برای دیدن موارد اخیر و جستجو در آنها برای ویرایش خطای ثبت احتمالی در نظر بگیرید
9- موارد بالا رو که بکار بردید تصویر جدید را بزارید تا ببینیم :-)
پیرو دستوراتی که دادید تغییراتی را اعمال کردم . لطفا دیدگاه سازنده خودتون رو بفرمایید
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 09:18 صبح
نکات خوبی گفتین ولی من هنوز نتونستم سوال مهندس رو جواب golbafan (http://barnamenevis.org/member.php?101169-golbafan) بدم که مشکلات عکس 16 چی بود :متفکر::متفکر::متفکر:
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 09:19 صبح
از devexpress که دارین استفاده میکنید چرا تو چیدمان کنترل ها در فرم ها از layoutControl استفاده نمیکنید و در نمایش خود فرم ها هم نیز از DocumentMangmanet.
mr.sirwan
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 13:13 عصر
سلام
مورد 16 به نظر من اگه کنترل ها وسط چین میبودن یعنی وسط فرم قرار داشتن و همچنین لیبل های مربوط به هر تکست باکس، کنار تکست باکسها قرار میگرفت (و نه بالای تکست باکس) و همینطور اگر هر سه تکست باکس هم اندازه میبودن، جلوه بهتر و قشنگتری داشت. البته این نظر بنده هستش
rahmatipoor
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 13:15 عصر
نکات خوبی گفتین ولی من هنوز نتونستم سوال مهندس رو جواب golbafan (http://barnamenevis.org/member.php?101169-golbafan) بدم که مشکلات عکس 16 چی بود :متفکر::متفکر::متفکر:
در مورد عکس 16 علاوه بر نکته ای که دوست قبلی اشاره کردند مبنی بر اینکه فضای خالی سمت راست فرم وجود داره ، اندازه تکست باکسها هست که تکست باکس اولی با اون دو تای دیگه یه اندازه نیستند
همچنین تکست باکسها و چک باکس چپ چین هستند ولی دکمه پایین صفحه از وسط تراز شده که باعث شده کل فرم نامتقارن به نظر بیاد
golbafan
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 14:01 عصر
پیرو دستوراتی که دادید تغییراتی را اعمال کردم . لطفا دیدگاه سازنده خودتون رو بفرمایید
سلام
واقعا فرق کرد!!!
:تشویق:
ارتفاع چک لیست رو بزرگتر کن تا پایین بخش آدرس
با همین فرمون برو جلو
golbafan
چهارشنبه 06 بهمن 1395, 14:11 عصر
سلام
از همه دوستانی که روی موارد ارسالی بنده تمرکز کردن ممنونم...
این کار مهارت شما رو بالا میبره و همچنین نشون میده که همفکری گروهی چه نتایج مثبتی میتونه داشته باشه
من هم یک سری اشکالات دیگه از شکل 16 رو با اجازتون اضافه میکنم
1- تصویر گل آفتابگردان اضافی است
2- مطالب اضافی زیاد استفاده شده
3- عبارات طولانی است
4- علامت تعجب در انتهای دکمه
5- قسمت sign in و اون دکمه خروج اصلا جالب نیست
یکی دو مورد خوب از لاگین:
144283
144284
barnamenevisjavan
جمعه 08 بهمن 1395, 17:28 عصر
با استفاده از WPF
144324
golbafan
دوشنبه 11 بهمن 1395, 11:26 صبح
با استفاده از WPF
سلام
نرم افزار جالبی باید باشه...
طراحی تم تلگرام :تشویق:
اما اگر نظر من رو بخواهید طراحی چنگی به دل نمیزنه
هم از نظر ui و هم ux مشکلات زیادی داره
مشکلات UI:
1- رنگ بندی نامناسب
2- فضاهای خالی زیاد است
3- فونت های ریز و البته متفاوت باهم
4- عدم رعایت فاصله بین اشیا
5- عدم نظم و هماهنگی در طراحی
6- دکمه های متفاوت با هم
7- کلیاتش آدم رو عصبی میکنه
اشکالات UX:
مشکلات کاربری حتی از طراحی ظاهری بیشتره بطوری که فقط برنامه نویسش میتونه بفهمه باید چطور با برنامه کار کنه و یا از کجا شروع کنه و کجا خاتمه کارش باشه
مفهوم کدها و دستورات که به صورت کدهای هگز نشون دادید اطلا جالب نیست و فکر نمیکنم کسی بتونه همه رنگ ها رو از روی کد هگز شناسایی کنه
یکم بیشتر روش کار کنید خوب میشه انشاالله
user18
سه شنبه 12 بهمن 1395, 15:05 عصر
نظرتون راجع به اینترفیس این برنامه ابتدایی چی هست
golbafan
چهارشنبه 13 بهمن 1395, 13:25 عصر
نظرتون راجع به اینترفیس این برنامه ابتدایی چی هست
سلام
رنگ ردیفهای جدول جالب نیست و فونت ها رو غیر خوانا میکنه
جای دکمه ثبت رو تغییر بدید
دیگه خیلی طوریش نیست...
hamix666
یک شنبه 17 بهمن 1395, 22:51 عصر
با سلام
دئستان من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی پنجرم رو در حالت ماکزیمم قرار می دم پاین پنجره یا میره زیر استارت منو و یا میاد روی استارد منو
راهنماییم کنید
golbafan
یک شنبه 17 بهمن 1395, 23:24 عصر
با سلام
دئستان من یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی پنجرم رو در حالت ماکزیمم قرار می دم پاین پنجره یا میره زیر استارت منو و یا میاد روی استارد منو
راهنماییم کنید
احتمالا فرمت رو در حالت "وسط دسکتاپ" قرار دادی
winner1
دوشنبه 18 بهمن 1395, 19:19 عصر
با سلام
راهنماییم کنید
اول اینکه لوکیشن رو صفر و صفر بده دوم اینکه اگه فرم بردر استایلت none باشه باید خود سایز بدی به فرمت با مکسیمایز شدن کل صفحرو میگیه حتی استارت رو
hamix666
دوشنبه 18 بهمن 1395, 20:23 عصر
اگه بخوام سایز بدم با تغییر کردن رزولیشن به مشکل می خورم که?
vB.N3T
سه شنبه 19 بهمن 1395, 07:46 صبح
اگه بخوام سایز بدم با تغییر کردن رزولیشن به مشکل می خورم که?
از پنل استفاده کنید و خاصیت dock اونو fill بزار با این کنترل با تغیر رزولوشن برنامت به هم نمیریزه
night-wolf
سه شنبه 19 بهمن 1395, 12:03 عصر
سلام
ظاهر خوبی طراحی کردید میشه بپرسم منوهای سمت راست رو با چه کامپوننتی طراحی کردید؟؟
NasimBamdad
سه شنبه 19 بهمن 1395, 14:27 عصر
سلام
ظاهر خوبی طراحی کردید میشه بپرسم منوهای سمت راست رو با چه کامپوننتی طراحی کردید؟؟
ممنونم.DevExpress
night-wolf
چهارشنبه 20 بهمن 1395, 11:05 صبح
ممنونم.DevExpress
اسمcontrol؟
NasimBamdad
چهارشنبه 20 بهمن 1395, 16:03 عصر
اسمcontrol؟
NavBarControl
gama_slv
جمعه 22 بهمن 1395, 18:05 عصر
اگر بخوایم UserInterface رو بدیم به یک طراح گرافیک طراحی کنه. این فرد رو اصلا از کجا گیر بیاریم. توطراحی صفحات وب خیلی دست گرافیست بازه. با css خیلی از طرح ها رو میشه اجرا کرد.اما در winform بستگی داره از چه نوع کامپونتی استفاده میکنی و ان کامپونت چه ویژگی هایی رو در اختیارت قرار میده.هر نوع قالب رو نمیشه رو telerik یا devexperess کار کرد.نحوه قیمت گذاری هم گه دیگه خودش یک بحث طولانی. من خودم وقتی قالب سایت طراحی میکنم اصلا خوب نمیشه برای همین همیشه به یک طراح میدم اما تو ویندوز فرم طراحم نمیتونه کار کنه.
user18
شنبه 23 بهمن 1395, 17:05 عصر
با سلام نظرتون راجع به این نوع طراحی فرم ها چطوره 144448
golbafan
شنبه 23 بهمن 1395, 18:57 عصر
سلام
قشنگی های خودشو داره...
البته یک مقدار قدیمی به نظر میرسه...
فضاهای خالی و بلا استفاده هم زیبایی کار رو کم کرده
البته من مفهوم گزینه فعال سازی ویرایش رو اون هم بالای دکمه ویرایش متوجه نمیشم!
aliramazani
شنبه 23 بهمن 1395, 20:30 عصر
اگر بخوایم UserInterface رو بدیم به یک طراح گرافیک طراحی کنه. این فرد رو اصلا از کجا گیر بیاریم. توطراحی صفحات وب خیلی دست گرافیست بازه. با css خیلی از طرح ها رو میشه اجرا کرد.اما در winform بستگی داره از چه نوع کامپونتی استفاده میکنی و ان کامپونت چه ویژگی هایی رو در اختیارت قرار میده.هر نوع قالب رو نمیشه رو telerik یا devexperess کار کرد.نحوه قیمت گذاری هم گه دیگه خودش یک بحث طولانی. من خودم وقتی قالب سایت طراحی میکنم اصلا خوب نمیشه برای همین همیشه به یک طراح میدم اما تو ویندوز فرم طراحم نمیتونه کار کنه.
خب wpf اومد واسه همین دیگه
user18
شنبه 23 بهمن 1395, 22:55 عصر
سلام
قشنگی های خودشو داره...
البته یک مقدار قدیمی به نظر میرسه...
فضاهای خالی و بلا استفاده هم زیبایی کار رو کم کرده
البته من مفهوم گزینه فعال سازی ویرایش رو اون هم بالای دکمه ویرایش متوجه نمیشم!
ممنون از نظرت با wpf کار کردم و اون نکته که فعال کردن امکان ویرایش اون چک باکس رو گزاشتم که یه موقع خواست ویرایش کنه اگه چک تیک خورده باشه رکوردی که انتخاب شده از تو دیتاگرید بایند میشه و اماده میشه برای ویرایش مثلا اگه اون چک باکس تیک خورده باشه موقع سرچ هم رکورد انتخاب شده بایند میشه به تکست باکس که اماده بشه برای ویرایش این کار رو کردم که مثلا وقتی میخواد ویرایش کنه مقادیر رو نفرسته به یه فرم دیگه تو همین فرم کار ویرایش رو هم انجام بده
avina7707
سه شنبه 26 بهمن 1395, 10:55 صبح
طرحهای بسیار قشنگی هستن. لطفا این تاپیکو ادامه بدین
آموزش خوشنویسی (http://9calligraphy.ir)
آموزش ماساژ (http://massage77.ir/)
آموزش عكاسي
(http://7photography.ir/)پرورش مرغ (http://hen6.ir/)
آموزش مكانيك خودرو (http://mechanical9.ir/)
vB.N3T
سه شنبه 26 بهمن 1395, 11:54 صبح
با سلام نظرتون راجع به این نوع طراحی فرم ها چطوره 144448
سلام احوال شما
چند نکته رعایت کنید بهتر میشه
1.اون FieldValidator یا ستاره قرمز رنگ رو بعد از : گروه قرار بدید
2.فونت ها دیتاگرید واقعا بزرگ به نظر میرسن..بهتره دیتاگرید رو به صورت افقی زیر دکمه ویراش قرار بدید و دکمه ویرایش و چک باکس رو به بالا سمت چپ ببرید و کلش رو داخل یک گروپ باکس قرار بدید(حتی میتونید دکمه حذف رو ببری سمت چپ دیتاگرید این طوری خیلی بهتره و زیبا تر جلوه میکنه)
3.رنگ فعال سازی ویرایش رو یک رنگ ملایم تر در نظر بگیرید.قرمز برای هشدار و ... بهتره و در ادامش دکمه ها حذف یا متن حذف رو قرمز کنید بهتره
در اخر پیشنهاد میکنم از دیتا گرید قدرتمند DEVEXPRESS استفاده کنید
یک نمونه از دیتاگرید کامپوننت قدرتمند DevExpress
rahmatipoor
چهارشنبه 27 بهمن 1395, 11:42 صبح
تشکر از شما و نظرات خیلی خوبتون
میشه لطفا بگید که این دکمه های توی قسمت عملیات رو چطوری قرار میدید و چطور استفاده میکنید
یک نمونه از دیتاگرید کامپوننت قدرتمند DevExpress http://barnamenevis.org/images/misc/paperclip.png عکس های ضمیمه http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144472&stc=1&d=1487062401
rahmatipoor
چهارشنبه 27 بهمن 1395, 11:46 صبح
و یه نکته دیگه
نسخه ای از DevExpress که من کار می کنم بعضی جاها با راست به چپ مشکل داره .
مثلا همین دیتاگرید ، اسکرول افقی اون برعکس دیتاگرید استاندارد ویژوال هست. یعنی شما به راست اسکرول کنید دیتاگرید برعکس به چپ اسکرول میشه
یا کومبوباکسها اگه آیتمهای کومبوباکس رو بخواهیم از دیتابیس فراخوانی کنیم راست به چپ نمیشن
golbafan
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 07:52 صبح
و یه نکته دیگه
مثلا همین دیتاگرید ، اسکرول افقی اون برعکس دیتاگرید استاندارد ویژوال هست. یعنی شما به راست اسکرول کنید دیتاگرید برعکس به چپ اسکرول میشه
یا کومبوباکسها اگه آیتمهای کومبوباکس رو بخواهیم از دیتابیس فراخوانی کنیم راست به چپ نمیشن
سلام
برای بخش عملیات باید از ButtonEdit استفاده بشه. یعنی نوع ستون رو از این نوع بزارید. بعد میتونید تعداد دکمه ها رو و سایر مشخصاتشون رو انتخاب کنید. مثلا اینجا 2 تا دکمه در نظر گرفته شده که هرکدوم یک تصویر و یک متن جدا گانه و البته یک رویداد جداگانه دارن
144486
-
144487
برای اصلاح راست چین ، نسخه های جدید رو امتحان کنید. توجه کنید که vs2013 به بالا رو استفاده کنید و بجای راستچین کردن گرید بهتره که کل فرم رو راست چین کنید "RightToLeft=yes" و خاصیت "RightToLeftLayout" رو هم "true" بزارید
vB.N3T
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 08:03 صبح
و یه نکته دیگه
احوال شما..خیلی ممنونم
اسکرول را از کدوم قسمت اعمال میکنید ؟؟
کل دیتا گرید را.راست چین میکنید ایا ؟
این دکمه ها از نوع CommandColumnCustomButtons هستن نحوه ایجاد
من این گرید رو داخل وب ازش استفاده کردم باید ببینید داخل winform هم ایا میشه این دکمه ها رو اضافه کردش (https://demos.devexpress.com/ASPxGridViewDemos/Columns/CommandColumnCustomButtons.aspx)
golbafan
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 08:49 صبح
سلام
آخرین تصویری که از برنامه گذاشتم اینجا بود http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2351893&viewfull=1#post2351893
در حال حاضر اینجام:
144489
به نظر شما اگه از حالت فلت در بیاد بهتر نیست؟
winner1
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 09:52 صبح
سلام
آخرین تصویری که از برنامه گذاشتم اینجا بود http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2351893&viewfull=1#post2351893
در حال حاضر اینجام:
144489
من که تو این طرح هیچ استاندارد فلتی نمیبینم
ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 11:04 صبح
مهندس چرا شمایی که با Devexpress مشرفین از این کامپوننت استفاده نمیکنین اگه اشتباه نکنم devexpress برای ++C هم کامپوننت داده. و این نوع برنامه رو خیلی زیبا تر بنویسین.
aliramazani
پنج شنبه 28 بهمن 1395, 21:13 عصر
سلام
در حال حاضر اینجام:
144489
با احترام
بین طراحی فلت و شارپ گاهی اشتباه میشه
Helpco
جمعه 29 بهمن 1395, 08:06 صبح
شرمنده دوست دان برای زیباسازی و سرعت DevComponents بهتر یا Telerik
NasimBamdad
جمعه 29 بهمن 1395, 09:13 صبح
Telerik استفاده نکنید خیلی کند و سنگین هست .
DexExpress
DevComponent
اینا خوبن
golbafan
جمعه 29 بهمن 1395, 14:34 عصر
مهندس چرا شمایی که با Devexpress مشرفین از این کامپوننت استفاده نمیکنین اگه اشتباه نکنم devexpress برای ++C هم کامپوننت داده. و این نوع برنامه رو خیلی زیبا تر بنویسین.
سلام نمیتونم خیلی برنامه رو سنگینش کنم...
خیلی دوست دارم از کامپوننت استفاده کنم ولی همینایی هم که روی صفحه میبینید در واقع با کد داره ایجاد میشه. تو این پروژه، استفاده حداقلی از منابع برام خیلی مهمه. ولی خب باید تست کنم ببینم اگه مشکلی پیش نیاد، بتونم از کامپوننت استفاده کنم...
باید بتونم همزمان تعداد زیادی دوربین رو مدیریت کنم. مساله نمایش و پردازش چهره و همچنین رکورد فیلم و مدیریت استوریج (هسته برنامه) رو باید در اولویت نظر بگیرم. البته اگه بتونم راهی پیدا کنم که برنامه سنگین نشه و بتونه همزمان فیلم ها رو نمایش بده (حداقل 64 تا تصویر همزمان) و بار اضافه روی سیستم اعمال نکنه حتما میرم سراغ کامپوننت. چون بدون کامپوننت خیلی کارم کند پیش میره. اگه راهنمایی خاصی به نظرتون میرسه خوشحال میشم بفرمایید :لبخندساده:
ghasem110deh
شنبه 30 بهمن 1395, 21:30 عصر
سلام نمیتونم خیلی برنامه رو سنگینش کنم...
خیلی دوست دارم از کامپوننت استفاده کنم ولی همینایی هم که روی صفحه میبینید در واقع با کد داره ایجاد میشه. تو این پروژه، استفاده حداقلی از منابع برام خیلی مهمه. ولی خب باید تست کنم ببینم اگه مشکلی پیش نیاد، بتونم از کامپوننت استفاده کنم...
باید بتونم همزمان تعداد زیادی دوربین رو مدیریت کنم. مساله نمایش و پردازش چهره و همچنین رکورد فیلم و مدیریت استوریج (هسته برنامه) رو باید در اولویت نظر بگیرم. البته اگه بتونم راهی پیدا کنم که برنامه سنگین نشه و بتونه همزمان فیلم ها رو نمایش بده (حداقل 64 تا تصویر همزمان) و بار اضافه روی سیستم اعمال نکنه حتما میرم سراغ کامپوننت. چون بدون کامپوننت خیلی کارم کند پیش میره. اگه راهنمایی خاصی به نظرتون میرسه خوشحال میشم بفرمایید :لبخندساده:
سلام آقای گلبافان عزیز !
به به ، به این میشه گفت پروژه (ما رو هم بازی بدین ، اگه ور دست خواستین ما در خدمتیم :لبخند:)
golbafan
شنبه 30 بهمن 1395, 22:55 عصر
سلام آقای گلبافان عزیز !
به به ، به این میشه گفت پروژه (ما رو هم بازی بدین ، اگه ور دست خواستین ما در خدمتیم :لبخند:)
سلام آقا قاسم عزیز.
این چه فرمایشیه استاد. ما کوچیک رفقامون هستیم...:لبخند:
ghasem110deh
یک شنبه 01 اسفند 1395, 15:37 عصر
سلام آقا قاسم عزیز.
این چه فرمایشیه استاد. ما کوچیک رفقامون هستیم...:لبخند:
سلامت باشی ، ما بیشتر (کوچیکم)
من فعلا زدم تو خط اندروید ... البته اینجا جاش نیست (شاید توی اندروید هم یه همچین تاپیکی راه بندازم - یا بقیه دوستان ، اونجا هم لازمه)
mandagarana
یک شنبه 01 اسفند 1395, 16:21 عصر
بابا این چه وضعشه آخه
خب نامردا یه آموزشی هم به ما آماتوره بدین. یه فیلمی یه مقاله ای .
همش طراحی ها رو میبینیم لب و لوچمون آویزون میشه.
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::گری ::گریه::گریه:
میخام یه دیتاگریدویو جالب طراحی کنم بلد نیستم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
aliramazani
یک شنبه 01 اسفند 1395, 20:14 عصر
بابا این چه وضعشه آخه
خب نامردا یه آموزشی هم به ما آماتوره بدین. یه فیلمی یه مقاله ای .
همش طراحی ها رو میبینیم لب و لوچمون آویزون میشه.
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::گری ::گریه::گریه:
میخام یه دیتاگریدویو جالب طراحی کنم بلد نیستم.ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز
یه نمونه از اون چیزی که دوس دارین بزارین اینجا تا راهنماییتون کنیم
mandagarana
دوشنبه 02 اسفند 1395, 12:20 عصر
سلام
نمونه خاص ندارم.فرض کنید یه جدول یا 8 ستون .میخایم تو دیتاگرید ویو نشون بدیم.همین.
فقط میخام یه کوچلو جذاب تر و شکیل تر باشه.
ممنون
aliramazani
دوشنبه 02 اسفند 1395, 20:57 عصر
سلام
نمونه خاص ندارم.فرض کنید یه جدول یا 8 ستون .میخایم تو دیتاگرید ویو نشون بدیم.همین.
فقط میخام یه کوچلو جذاب تر و شکیل تر باشه.
ممنون
مثلا شبیه این خوبه؟
rahmatipoor
چهارشنبه 04 اسفند 1395, 13:26 عصر
مثلا شبیه این خوبه؟
سلام و تشکر
برنامه تون قشنگ و خوبه
اگه لطف کنید چند تا تصویر بیشتر از این برنامه قرار بدید و توضیح بدید نحوه طراحی اونها رو خیلی عالی میشه
همه دوستان استفاده می کنند
aliramazani
چهارشنبه 04 اسفند 1395, 13:43 عصر
سلام و تشکر
برنامه تون قشنگ و خوبه
اگه لطف کنید چند تا تصویر بیشتر از این برنامه قرار بدید و توضیح بدید نحوه طراحی اونها رو خیلی عالی میشه
همه دوستان استفاده می کنند
چشم
این برنامه هنوز 1% درست شده! فقط دو تا فرمش اونم هنوز کامل نشدن
آماده بشه چشم
حسین.کاظمی
چهارشنبه 04 اسفند 1395, 20:45 عصر
مثلا شبیه این خوبه؟
منم یه برنامه در همین استایل دارم میسازم البته آخراشه ایشالا تموم شد اسکرین شات میزارم از فزم ها.....:لبخند:
NasimBamdad
پنج شنبه 05 اسفند 1395, 00:32 صبح
مثلا شبیه این خوبه؟
زیباست . خیلی خوشگله . میشه آموزش بدید چه طوری اینا رو ساختید ؟ کاپوننت ؟ یا ...؟
SOU KA
شنبه 07 اسفند 1395, 21:23 عصر
سلام دوستان اینم به عنوان یک سرگرمی . نظراتتان را لطفا بگویید :قلب:
http://uupload.ir/files/egnv_screenshot_(43).png (http://uupload.ir/)
vB.N3T
یک شنبه 08 اسفند 1395, 00:31 صبح
قشنگه زیباس
دیتاگرید از چه نوعی هست؟
golbafan
سه شنبه 10 اسفند 1395, 10:52 صبح
سلام دوستان اینم به عنوان یک سرگرمی . نظراتتان را لطفا بگویید :قلب:
144604
بنظرم جای RGB رو با HEX اشتباه زدید.
کلید change نیاز نیست
کلید exit هم نیاز نیست
مطالب about me میتونه بطور خلاصه همین پایین با رنگ کم نوشته بشه
در کل نمیشه به این ها طراحی گفت. لطفا کارهای موجه تری رو بزارید
golbafan
سه شنبه 10 اسفند 1395, 11:02 صبح
مثلا شبیه این خوبه؟
144603
کارتون از نظر ظاهری در نگاه اول خوبه ولی مشکلات اساسی هم در UI و هم در UX داره که میتونید در ادامه اصلاح کنید.
لطفا کلیات زیر رو برای کار ارزشمندی که میکنید رعایت کنید.
1- حسابدارها بیشتر از UI به UX اهمیت میدن
2- وضعیت کلید های عملیاتی نباید طوری باشه که کاربر دنبالشو بگرده و هر کدوم رو در یک گوشه پیدا کنه
3- به علت کار زیاد با مانیتور، باید accessibility رو رعایت کنی که بعنوان مثال شامل کنتراست مناسب برای فونت ها و کنترل ها میشه
4- در نرم افزارهای حسابداری و بطور کلی (دیتا اینتری ها) جداول شما باید حتما خطوط عمودی داشته باشه. البته شما مجازید که در گزارشات چاپی این خطوط رو حذف کنید!
برای موارد دیگه نظر نمیدم تا کارتون تکمیل تر بشه و بشه بهتر قضاوت کرد
aliramazani
سه شنبه 10 اسفند 1395, 17:10 عصر
کارتون از نظر ظاهری در نگاه اول خوبه ولی مشکلات اساسی هم در UI و هم در UX داره که میتونید در ادامه اصلاح کنید.
لطفا کلیات زیر رو برای کار ارزشمندی که میکنید رعایت کنید.
1- حسابدارها بیشتر از UI به UX اهمیت میدن
2- وضعیت کلید های عملیاتی نباید طوری باشه که کاربر دنبالشو بگرده و هر کدوم رو در یک گوشه پیدا کنه
3- به علت کار زیاد با مانیتور، باید accessibility رو رعایت کنی که بعنوان مثال شامل کنتراست مناسب برای فونت ها و کنترل ها میشه
4- در نرم افزارهای حسابداری و بطور کلی (دیتا اینتری ها) جداول شما باید حتما خطوط عمودی داشته باشه. البته شما مجازید که در گزارشات چاپی این خطوط رو حذف کنید!
برای موارد دیگه نظر نمیدم تا کارتون تکمیل تر بشه و بشه بهتر قضاوت کرد
سلام و درود
این پروژه هنوز تموم نشده و اصلا یه جورایی شروع نشده
به هر حال ممنون
vB.N3T
شنبه 14 اسفند 1395, 09:51 صبح
در راستای بهتر شدن ممنون میشم نظر بدید(کنار ساعت ورود ثبت شد , فضا خالی 2 تا کادر هستش که تصویر از وب کم میگیره توی این عکس چون وب کم به سیستم وصل نیست چیزی نمایش نداده ) :قلب:
user18
شنبه 14 اسفند 1395, 12:25 عصر
نظرتون راجع به تکست باکس ها چیه 144630
reza_ali202000
جمعه 20 اسفند 1395, 08:31 صبح
نظرتون راجع به تکست باکس ها چیه 144630
سلام.قشنگ هستن مخصوصا اگر رنگ بندی هم داشته باشه. منتهی فکر نمیکنم حرفه ای باشه و بشه توی برنامه های رسمی استفاده کرد.
golbafan
جمعه 20 اسفند 1395, 20:15 عصر
سلام
آخرین تصویری که گذاشته بودم اینجا بود http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2358537&viewfull=1#post2358537
به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...
144671
هنوز البته تکمیل نیست. امیدوارم سریعتر تکمیل بشه :لبخند:
ebrahim.rayatparvar
شنبه 21 اسفند 1395, 09:22 صبح
:تشویق::تشویق::تشویق:
مهندس داره خوشکل تر از اون حالت قبل میشه به نظر این طراحی بهتر از اون طراحیی بود که زدین. با اینکه تمام نشده وولی زیباست. :تشویق::تشویق:
rahmatipoor
شنبه 21 اسفند 1395, 13:37 عصر
سلام
آخرین تصویری که گذاشته بودم اینجا بود http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2358537&viewfull=1#post2358537
به پیشنهاد دوستان، و البته سخت بودن ایجاد اینترفیس با زبان C ، اینترفیس رو با استفاده از دلفی و کامپوننت های devexpress شروع کردم. هسته کماکان همون C هست...
144671
عکس خودتون رو هم کامل می گرفتید خوشگل تر میشد :چشمک:
ali_72
یک شنبه 22 اسفند 1395, 13:52 عصر
سلام
مثل همیشه عالی :تشویق::تشویق:
چرا از Qt استفاده نکردید زبان برنامه نویسی C++ و رابط کاربری با QML که شما رو از هر کامپوننتی بی نیاز میکنه
golbafan
دوشنبه 23 اسفند 1395, 13:17 عصر
سلام
مثل همیشه عالی :تشویق::تشویق:
چرا از Qt استفاده نکردید زبان برنامه نویسی C++ و رابط کاربری با QML که شما رو از هر کامپوننتی بی نیاز میکنه
سلام دوست عزیز
از توجه شما ممنونم:قلب:
راستش با IDE دلفی راحت تر هستم :خجالت:
golbafan
دوشنبه 23 اسفند 1395, 13:18 عصر
:تشویق::تشویق::تشویق:
مهندس داره خوشکل تر از اون حالت قبل میشه به نظر این طراحی بهتر از اون طراحیی بود که زدین. با اینکه تمام نشده وولی زیباست. :تشویق::تشویق:
نظر لطفتان است:قلب:
انشاالله تکمیل تر شود برای راهنمایی تصاویر رو میزارم
ashanet
چهارشنبه 25 اسفند 1395, 15:20 عصر
با سلام و احترام خدمت تمام بزرگواران
من به تازگی برنامه نویسی سی شارپ رو شروع کردم و در این حوزه مبتدی هستم.و از این که این بخش رو دیدم بسیار خوشحالم.از اساتید می خواستم لطفا در مورد برنامم که یه برنامه خیلی ساده هست نظر بدن. و کمکم کنن که ظاهر نرم افزار بهبود پیدا کنه.منتظر نظرات شما بزرگواران هستم.
144693
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 25 اسفند 1395, 16:04 عصر
خوبه برای شورع که میگی مبتدی هستی عالی طراحی کردی ولی میخوای بهتر بشه کلی کار داری. از کامپوننت های آماده استفاده کنی. مثلا این طراحی رو ببین (لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2359012&viewfull=1#post2359012)) یا این (لینک2 (http://barnamenevis.org/showthread.php?494116-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C-UserInterface&p=2348201&viewfull=1#post2348201)). البته من خودم نظر طراحیم برای برنامه هایی که به مشتری میدم بخصوص اتوماسیون یا هر چیزی با وین فرم باشه با طراحی لینک2 حال میکنم. البته طراحی مهندس کلبافان از این بهتر هم هست و شما هم میتونید از این هم بهتر باشین نمونه دیگه مهندس گلبافان داخل همین تاپیک هست میتونید ببنید. وبچه های دیگه هم نمونه گذاشتن.
فقط یه چیزی اون عکس مانیتور چیه؟؟؟داستان داره اونجا؟؟
نظر شخصی منه این مورد که دیگه این نوع ساعت گذاشتن جالب نیست یا نذار یا میخوای بزاری یه استاتوس درست که تاریخ ساعت رو پایین برنامه خیلی ریز و کوچیک بزار.
منو کاری برای خودت داشته باش حالا ریبون میزاری یا منو معمولی یا نوو بارهایی که تو Devexpress هست تو کامپوننت های دیگه هم وجود داره اینجور میتونی کارهای خودتو دسته بندی کنی.
reza_ali202000
چهارشنبه 25 اسفند 1395, 16:36 عصر
سلام دوست عزیز.
توی یه نگاه برنامتون به دل میشینه. رنگ بندی ها مناسب و خوب هستن.
کمی که دقت میکنی میبینی یه خورده تقویم چه از لحاظ رنگ بندی و چه از لحاظ سایز همخونی نداره. به نظرم مستطیل شده. کادر ساعت هم به نظرم مربعی باشه دلنشینتر میشه.
ashanet
چهارشنبه 25 اسفند 1395, 17:10 عصر
سلام. ممنونم که نظرتون رو گفتید خیلی خیلی انرژی دادید.اون قسمت مانیتور بخشی هست که یه دسترسی سریع ایجاد می کنه.چون کار این نرم افزار شبکه هست.پایین رو برای تعریف کردن و همچنین مانیتورینگ گذاشتم. و سمت راست با توجه به این که خیلی از نیاز های کاربر من همون صفحه اول رفع خواهد شد مانیتور سمت راست رو گذاشتم.که کلیک می کنه و وضعیت و ارتباطات رو می تونه ببینه.ممنونم بابت نظرتون.حتما استفاده می کنم و نتیجه کار رو میزارم.امیدوارم با کمک های سازنده همتون بتونم یه کار خوب استارت بزنم.
ashanet
چهارشنبه 25 اسفند 1395, 17:12 عصر
ممنونم. نظر لطف شماست.من اومدم سایز صفحه رو گرفتم و قسمت هایی که dock تعریف کردم رو با اون سایز ارتفاع دادم.چون تقویمم بد میشد. ارتفاع اون یک سوم رزولشن در نظر گرفتم.که اینجا مستطیل شده.ممنونم.واقعا انرژی خوبی دادید.
user18
شنبه 05 فروردین 1396, 13:25 عصر
سلام میشه ایرادهای طراحی این فرم رو تا اینجای کار بیان کنید رفع بشه با تشکر144752
ebrahim.rayatparvar
شنبه 05 فروردین 1396, 16:12 عصر
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
من عموما نرمافزار های خودم رو از سایت سافت 98 دانلود میکنم ولی تا حالا تو منو ها دقت نکرده بودم که بخشی داره به اسم نرم افزار های فارسی. داخلش نمونه برنامه های جالبی رو میتونید ببنید و از طراحیشون ایده بگیرد البته همه خوب نیستن ولی بعد هم نیستن.
لینک (https://soft98.ir/software/farsi/)
PayamKazemi
دوشنبه 07 فروردین 1396, 00:51 صبح
سلام و عرض ادب به اساتید گرامی
فرارسیدن سال نو رو به همه شما هموطنان عزیز و گرامی تبریک عرض می کنم امیدوارم که سالی پر از برکت و شادی داشته باشید.
دوستان خوشحال میشم نظرات گرمتون رو درباره برنامه ام بدونم اگر بنده حقیر رو قابل بدونید و بنده را راهنمایی کنید 1دنیا ممنون میشم با تشکر فراوان
پ . ن : مخصوصا نظرات آقای گلبافان عزیز و مهندس winner1 البته همه شما عزیزان استاد بنده هستید و ارادت خاصی به همتون دارم ولی سبک این دو شخص رو خیلی دوست دارم و توی این زمینه یکی از الگوهای بنده هستن ممنونم از همه شما خوبان
144761
144762
144763
144764
144765
144767
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 07 فروردین 1396, 09:09 صبح
سلام دوست عزیز من 2 نکه بگم البته هر کسی به سلیقه خودش میگه نکته اول رو رو رنگ بندی زیادته که چرا انقدر از رنگهای متفاوت بخصوص رو منو ها استفاده کردی؟؟؟؟
دومی هم این چند پنل پایین صفحه اصلی رو حجم زیادی از محیط کاریت رو میگیره.
یه نکته دیگه چرا هدر رو انقدر فضا اشغال کرده البته یه جور زیبا هم هست ولی تو طراحی وب هم از هدر اینجور استفاده نمیکنن و پرتی تنیدن. چرا به جای اینکه از این سبک استفاده کنی از ریبون برای طراحی منو استفاده نمیکنی و اون هدر رو حذف نمیکنی. مثلا برنامه مالی که آقای گلبافان گذاشته بودن رو دید دیگه بالا رو تایتل فرم اسم شرکت میتونی بزاری نه به این سبکی که شما گذاشتین البته این نوع هم زیبایی خاص خودش رو داره ولی برای وینفرم بهتره اونجوری بزنی و از فضاهایی که داری بهترین استفاده رو بکنی.
مسج باکست اصلا به استایل برنامه تو نمیاد.
فعلا همین موارد رو از من بشنو تا پیشناهاد دوستان رو هم ببینی و خودت مقایسه کنی و بهترین ها رو انتخاب کنی.
PayamKazemi
دوشنبه 07 فروردین 1396, 10:24 صبح
سپاس از نظرات خوبی که دادین مهندس جان شروع کردم به اعمال کردن تغییراتی که فرمودید تموم شد اسکرین شات میزارم ببینیم انشاالله که خوب بشه انقدر که تو این چندوقته فقط به دیزاین برنامه چسبیدم شبهاهم خواب دیزاین برنامه میبینم بازهم ممنون و سپاس گذارم بابت نظرات عالی و مفیدی که فرمودید :تشویق:
ebrahim.rayatparvar
دوشنبه 07 فروردین 1396, 13:18 عصر
:قهقهه::قهقهه::قهقهه:
مواظب خوابهاتون باشین :لبخند:
golbafan
چهارشنبه 09 فروردین 1396, 21:25 عصر
شبهاهم خواب دیزاین برنامه میبینم
سلام
معلومه که خیلی پشت کار دارید :تشویق: همینطور به تلاشتون ادامه بدید. مغز انسان طوری طراحی شده که وقتی روی یک موضوع تمرکز میکنه، موقع استراحت اطلاعات مربوطه رو طبقه میکنه (و خواب های مربوط به موضوع رو میبینه) و بعد از بیدار شدن بطور ناخود آگاه خلاقیت زیادی ایجاد میکنه...
حالا اگر بتونید و فرصت کنید طرح های مختلف رو هم مشاهده کنید و در صورت نیاز فایل های آموزشی شرکت های خارجی رو هم مرور کنید حتما ایده های جالبی به ذهنتون خواهد رسید
PayamKazemi
چهارشنبه 09 فروردین 1396, 23:27 عصر
با تشکر فراوان مهندس جان حتما از نظرات شما استفاده خواهم کرد باز هم سپاس از نظرات خوبتون به نظر شما رنگ بندی خیل بیش از حد نیست خودمم احساس میکنم بیش از حد تو رنگ بندی افراط کردم ؟؟
golbafan
پنج شنبه 10 فروردین 1396, 22:33 عصر
با تشکر فراوان مهندس جان حتما از نظرات شما استفاده خواهم کرد باز هم سپاس از نظرات خوبتون به نظر شما رنگ بندی خیل بیش از حد نیست خودمم احساس میکنم بیش از حد تو رنگ بندی افراط کردم ؟؟
سلام
رنگ بندی خاص و جالبیه و بنظرم افراطی نیست و فقط میشه گفت خاصه. ولی من نگران اینم که چشم کاربر رو خسته کنه. البته تاحالا تجربه استفاده از برنامه ای به این رنگ بندی رو نداشتم. شاید بهتر باشه به چند تا حسابدار که کاراشون رو با نرم افزار میکنن نشون بدید تا نظر بدن.
بشخصه از ایده شما خوشم اومده :چشمک: خاص و برند ساز هست. و با کمی تغییر و استاندارد سازی میتونه UX بهتری داشته باشه (مثلا کاهش فضاهای بلا استفاده)
PayamKazemi
پنج شنبه 10 فروردین 1396, 23:10 عصر
سلام
رنگ بندی خاص و جالبیه و بنظرم افراطی نیست و فقط میشه گفت خاصه. ولی من نگران اینم که چشم کاربر رو خسته کنه. البته تاحالا تجربه استفاده از برنامه ای به این رنگ بندی رو نداشتم. شاید بهتر باشه به چند تا حسابدار که کاراشون رو با نرم افزار میکنن نشون بدید تا نظر بدن.
بشخصه از ایده شما خوشم اومده :چشمک: خاص و برند ساز هست. و با کمی تغییر و استاندارد سازی میتونه UX بهتری داشته باشه (مثلا کاهش فضاهای بلا استفاده) با تشکر فراوان مهندس جان حتما دارم رو استاندارد سازیش کار میکنم کامل شد میزارم عکس رو بازهم یک دنیا ممنونم از نظرات عالی و دلگرم کننده تان با سپاس فراوان
user18
جمعه 11 فروردین 1396, 16:06 عصر
سلام میشه ایرادهای این طرح رو بیان کنید با تشکر144812
تو یه فرم انجام شده تمامشون قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو با یک حالت انیمیشن مانند اجرا میشه دوست دارم اگه ایرادی داره بیان کنید ممنون
golbafan
جمعه 11 فروردین 1396, 17:41 عصر
سلام دوست عزیز
در مورد UI نمیخوام صحبت کنم چون سلیقه ای هست
اما UX اشکالات زیادی داره که برخی رو میگم:
برنامه های دیکشنری برای کاربران نباید شامل بخش افزودن و ویرایش کلمات باشه
بخش تولید دیتابیس دیکشنری باید کاملا جدا باشه (یعنی در یک نرم افزار دیگه باشه) و برنامه اصلی صرفا قابلیت الصاق دیتابیس های آماده رو به لیست دیتاهای موجود داشته باشه
برای ثبت و ویرایش لغات بهتره که از همان گرید مربوطه استفاده بشه
برای جستجو هم فقط یک کادر باید کفایت کنه و زبان ورودی باید اتومات تشخیص داده بشه
اگر یک فیلم از نحوه استفاده بزارید دوستان مستونن راهنمایی های بیشتری بکنن
پیشنهاد میکنم چند تا از برنامه های دیکشنری رایگان رو نگاه کنید و ایده بگیرید
144814
user18
جمعه 11 فروردین 1396, 18:34 عصر
اینم فیلم برنامه البته فقط طراحی فرم هست کد نویسی نکردم براش هنوز
در ضمن بشتر هدف ساخت برنامه دیکشنری نبود بیشتر راهنمایی در مورد اینکه آیا ساخت فرم هاتو برنامه هایی که با دیتابیس سرو کار دارن به این صورت که تمام کارهای تو یک فرم انجام بشه مثل ثبت و ویرایش و حذف و جستجو هی کاربر بین فرم های گوناگون پاس داده نشه آیا مفید هست یا نه در کل رابط کاربری یا همون ui چگونه هست به ux فعلا کار نداریم در این برنامه فقط اون صفحه پیغام خروج یه فرم دیگه هست بقیش همشون تو فرم یک ساخته شده میخوام بدونم آیا این روش بهتر هست یا هی کاربر رو پاس بدیم از این فرم به اون فرم
اینم لینک فیلم برنامه در زمان اجرhttp://s9.picofile.com/file/8290814092/dic.7z.html
ghasem110deh
جمعه 11 فروردین 1396, 18:48 عصر
سلام
144671
احسنت ؛ اینه !
البته به نظر حقیر محیط یه کمی زیادی تیره شده !!
و اینکه شخصا وقتی از نرم افزار فارسی استفاده میکنم ترجیح میدم منوها و ... راست چین باشن :لبخند:
golbafan
جمعه 11 فروردین 1396, 21:11 عصر
اینم فیلم برنامه البته فقط طراحی فرم هست کد نویسی نکردم براش هنوز
در ضمن بشتر هدف ساخت برنامه دیکشنری نبود بیشتر راهنمایی در مورد اینکه آیا ساخت فرم هاتو برنامه هایی که با دیتابیس سرو کار دارن به این صورت که تمام کارهای تو یک فرم انجام بشه مثل ثبت و ویرایش و حذف و جستجو هی کاربر بین فرم های گوناگون پاس داده نشه آیا مفید هست یا نه در کل رابط کاربری یا همون ui چگونه هست به ux فعلا کار نداریم در این برنامه فقط اون صفحه پیغام خروج یه فرم دیگه هست بقیش همشون تو فرم یک ساخته شده میخوام بدونم آیا این روش بهتر هست یا هی کاربر رو پاس بدیم از این فرم به اون فرم
اینم لینک فیلم برنامه در زمان اجرhttp://s9.picofile.com/file/8290814092/dic.7z.html
سلام
این برای برنامه های مختلف فرق میکنه و نمیشه همه برنامه ها رو با هر نوع کاربردی که داشته باشن به یک شکل طراحی کرد. مثلا کاربری دیکشنری از برنامه چیزایی میخواد که کاربری برنامه حسابداری نمیخواد و برعکسش هم صادقه...
مثلا یک نرم افزار دیتا اینتری مثل CRM ، خیلی خوبه که ویرایش، اینسرت و گزارشگیری در یک فرم انجام بشه (البته نه به این شکلی که شما بکار بردید) ولی نرم افزارهایی مثل دیکشنری نیاز به نشون دادن بخش دیتا اینتری به کاربر نهایی ندارن!
در مورد UI اشکالات زیادی در فرم شما هست. ولی چون سلیقه شماست بنده ایرادی نمیگیرم. اما برخی از مشکلات UI رو از نظر طراحی عرض میکنم:
1- ترکیب رنگ بسیار نامناسب است. استفاده از خاکستری و سبز و آبی در کنار همدیگه آنهم با طیف مورد نظر، کاملا اشتباه است. من توصیه میکنم از طیفهای متریال استفاده کنید
2- همرنگ بودن ادیتور ها با زمینه
3- استفاده از * باید جایی باشه که چند تا فیلد غیر ضروری هم داشته باشید. وقتی همه ضروری هستند * بی معناست
4- فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ
5- مفهوم اون برش مثلثی مشخص نیست
6- قسمت ثبت و ویرایش و جستجو دینامیک نیست و در صورت عدم حضور باز هم یک فضای خالی و آزار دهنده در فرم مشاهده میشه
7- کلیدها هیچگونه hint ندارند و باید کاربر یک بار بزنه تا ببینه این چی هست
8- کامبو باکس سفیدی که برای انتخاب نوع جستجو گزاشتید کلا تم متفاوتی داره
9- کلا هیچ یکپارچگی از نظر ساختار طراحی رو لحاظ نکردید
golbafan
جمعه 11 فروردین 1396, 21:20 عصر
احسنت ؛ اینه !
البته به نظر حقیر محیط یه کمی زیادی تیره شده !!
و اینکه شخصا وقتی از نرم افزار فارسی استفاده میکنم ترجیح میدم منوها و ... راست چین باشن :لبخند:
سلام دوست عزیز. ممنون بابت نظر
آره باید منو ها رو موقعی که زبان فارسی انتخاب میشه راستچین کنم
رنگش رو از sony ipela و adobe lightroom به عاریه گرفتم :بامزه:
اما میخوام در برنامه نهایی چند تا تم از همین بابا (devexpress) بزارم تا کاربر خودش انتخاب کنه ولی دیفالتش همین باشه
144815
144816
user18
شنبه 12 فروردین 1396, 00:04 صبح
با تشکر از نظرات شما براتون اگه مقدور هست مثالی از هر کدوم بزنید مثلا رنگ ها یا منظور از همرنگ بودن ادیتورها با زمینه یعنی اینکه ورودی هایی مثل تکست باکس اینا رنگ زمینه با رنگ زمینه فرم فرق داشته باشه؟ متوجه فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ نشدم بیشتر توضیح بدید تا در برنامه هام ازش الگو بگیرم منظور از داینامیک بودن جستجو و ثبت و ویرایش یعنی به چه صورت باشه منظورت از hint یعنی وقتی موس میره رو دکمه ها یه متنی نمایش داده بشه ؟ ممنون میشم باز هم با نظراتتون من رو راهنمایی کنید در مورد هر چه بهتر طراحی کردن ui
پیشنهاد شما در مورد اینکه در نرم افزارهای دیتابیسی که تمام اعمال اصلی ثبت و ویرایش و حذف در یک فرم انجام بشه به چه صورت هست و در اخر میخوام نظرتون رو راجع به اون انیمیشنی که موقع باز شدن قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو به کار برده میشه بیان کنید آیا اگر زشت هست به کل برش دارم این قابلیت رو تو فرم هام بازم ممنون
golbafan
یک شنبه 13 فروردین 1396, 11:40 صبح
با تشکر از نظرات شما براتون اگه مقدور هست مثالی از هر کدوم بزنید مثلا رنگ ها یا منظور از همرنگ بودن ادیتورها با زمینه یعنی اینکه ورودی هایی مثل تکست باکس اینا رنگ زمینه با رنگ زمینه فرم فرق داشته باشه؟ متوجه فضای اضافی و ناهماهنگ با فرم در بخش سمت چپ نشدم بیشتر توضیح بدید تا در برنامه هام ازش الگو بگیرم منظور از داینامیک بودن جستجو و ثبت و ویرایش یعنی به چه صورت باشه منظورت از hint یعنی وقتی موس میره رو دکمه ها یه متنی نمایش داده بشه ؟ ممنون میشم باز هم با نظراتتون من رو راهنمایی کنید در مورد هر چه بهتر طراحی کردن ui
پیشنهاد شما در مورد اینکه در نرم افزارهای دیتابیسی که تمام اعمال اصلی ثبت و ویرایش و حذف در یک فرم انجام بشه به چه صورت هست و در اخر میخوام نظرتون رو راجع به اون انیمیشنی که موقع باز شدن قسمت های ثبت و ویرایش و جستجو به کار برده میشه بیان کنید آیا اگر زشت هست به کل برش دارم این قابلیت رو تو فرم هام بازم ممنون
سلام
رنگ ها رو میتونید از اینجا انتخاب کنید:
https://www.materialpalette.com
در مورد رنگ تکست باکس درست متوجه شدید
هینت رو هم همینطور
قسمت آبی رنک سمت چپ یک فضای زیادی گرفته که فقط شامل 4 تا کامپوننت شده
144824
در مورد دینامیک بودن:
در برنامه شما وقتی که قسمت ویرایش و جستجو و کلمه جدید رو انتخاب نکنیم، یک فضای خالی بزرگ بالای جدول مشاهده میشه که جالب نیست.
بهتره فرم تغییر سایز بده و یا اینکه جدول تغییر سایز بده
golbafan
یک شنبه 13 فروردین 1396, 11:54 صبح
یکم با paint ویرایشش کردم
144825
user18
یک شنبه 13 فروردین 1396, 20:04 عصر
با تشکر از راهنمایی تون در این صورت اگه اینطوری طراحی کنم باید وقتی رو دکمه مثلا ثبت کلیک میکنم یه فرم دیگه باز بشه و توش مثلا تکست باکس ها باشه و یه دکمه ثبت به محض وارد کردن اطلاعات و زدن دکمه ثبت دوباره فرم مورد نظر بسته بشه درسته در این حالت ما مجبوریم فرم های دیگه اضافه کنیم و از حالت تک فرمی در میاد درسته؟ و در باره اون حالت انیمیشن که تو فیلم هست اگه توضیح بدید ازش استفاده بکنیم یا نه جالبه بده و برای اینکه به صورت تک فرمی بشه یعنی تو یه فرم همش در دسترس باشه راهکار بدین ممنون میشم
golbafan
یک شنبه 13 فروردین 1396, 22:07 عصر
سلام
همونطور که گفتم من ترجیح میدم بخش ویرایش و ثبت کلمات جدید برای دیکشنری در یک نرم افزار دیگه انجام بشه اما اگر اصرار دارید در یک برنامه انجامش بدید 2 راه هست
1- استفاده از pagecontrol یا Tab
2- استفاده از خود جدول برای ویرایش و یا ثبت مورد جدید
bhossein
سه شنبه 15 فروردین 1396, 15:16 عصر
من اطلاعات زیادی ندارم اما خب باید بگم نمونش همین سایت برنامه نویس ....
خیلی رنگ هاش کسل کننده هست دوست داری سریع متن رو بخونی و بری ....
یا شاید بهتر بود کمی چت باکس کوچکتر بود و مطالب مشابه و منو بالای سایت به سمت چپ می آمد. نه در انتهای صقحه که خارج از دید
user18
چهارشنبه 16 فروردین 1396, 14:27 عصر
سلام خوشحال میشم در مورد این طرح نظر بدیدو ایراداش رو بیان کنید با تشکر از دوستان 144879
ebrahim.rayatparvar
چهارشنبه 16 فروردین 1396, 14:37 عصر
سلام مهندس این عکس رو دستی خودت ساختی با پینت یا واقعا همین جور تو در تو هست؟؟؟ mdi فرمه؟؟؟ اگه mdi فرم هست رنگ بندیت طوریه که اصلا نوشون نمیده. تو گرید پایینی اون * + - که اول سطر گذاشتی رو ببری اخر ستون بهتره.
منو کاریت کجاست؟؟/
رو رنگ بندیت البته از نظر من بیشتر کار کنی بهتره یه جور خسته کننده هست.
فرم هایی دیگه ای رو نذاشتی که ببینیم در کل چطوره.
user18
چهارشنبه 16 فروردین 1396, 15:20 عصر
میخوای یه فیلم از محیط برنامه و کارکردش بزارم البته کامل نیست هنوز گزارشات اینا ننوشتم براش
user18
چهارشنبه 16 فروردین 1396, 15:53 عصر
http://s8.picofile.com/file/8291209484/Video_resturan.7z.html (http://s8.picofile.com/file/8291209484/Video_resturan.7z.html)
اینم یه فیلم از محیط برنامه در حالت اجرا
ebrahim.rayatparvar
پنج شنبه 17 فروردین 1396, 08:23 صبح
فیلم رو دیدم از نظر منه این چیزایی که میگم شاید دوستان دیگه نظر های دیگه و بهتری مطمئناً داشته باشن.
اولا چیزی که خیلی تو منو دلسرد کرد محیط کاری که همه داره یه جا با چیدامان خیلی بد داره کار میکنه.
چرا برای مثلا ثبت گروه یه فرم دکمه های درج و انصراف یا هر اسمس که میزاری به در وسط فرم به صورت showdialog نمایش ندادی؟؟؟ چون یه حس داری که خودت ببین پنلی که باز میکنی کجا نمایش داده میشه لیست گرید فرمت کجاست حد اقل زیر هم هم نذاشتی که من کمی بگم خوبه.
دوما که نمیدونم واقعیتش هم خوشم امد هم نه چون تا حالا ندیدم جالب بود ولی یه جور نه خلاصه 50 50 هستم ولی عموما به این صورت کار نمیکنن که برای ثبت سفارش بیان کلیک کند و با هر کلیک به واحد تعداد یکی اضافه بشه حرکتش جالبه ولی اینو در نظر بگیر یکی بخواد 10 تا ساندویج سفارش بده هی باید کلیک کنه.
بعدش تو به نظرم یه فرم درست کن به عنوان گروه مخلفات تو فرمش بالا یه کنترل تکس داری برای ورود داده زیرش گریدی داری لیست گروه هایی که ثبت کردی حالا تو این فرم میتونی هم ثبت ویرایش حذف همه کار رو انجام بدی هر موقع کارت تمام شد از این فرم خارج بشی بری به فرم اصلی پس با این کارت میونی لیست گروه مخلفات و پانلی که بالا نمایش میدی برای درجش رو حذف کنی و فرمت خلوت تر بشه.
برای فاکتور زدن هم میتونی همین کار رو بکنی و کنترلی درست کنی مثل کمبو باکس که گریدی رو بجای لیست زمانی که کلیک کردی زیرش لود میکنه که تو کامپوننت devexpress ما به اسم gridLookUpEdit میشماسیمش. نمونه تو نت بزنی میبینی و میتونی ازش ایده بگیری. در کل این شد لیت غذا ها یکی رو انتخاب میکینی و تعدادش رو میدی و به لیستت اضافه میکنی و اگه مشکلی پیش امد راحت میتونی لیستت رو ویرایش کنی و یک فرم مجزای دیگه برای کارت داری و باز فرم اصلیت خالی تر میشه.
میتونی فرم اصلیت که خالی میشه زمانی که برنامه بالا میاد تو صفحه اصلی برای خودت با گذاشتن یه عکس تبلیغ کنی اسم برنامه ات لوگوی برنامه و این جور هم شلوغ نیست و با کارایی که گفتم کارایی و سرعت کار برنامه بالا تر میره.
راستی استایلت داری به این صورت کار میکنی سعی کن همه جا به همین صورت باشه نه اینکه استایلت این باشه مسیج باکس رو بیای با همون مسیج باکس خود پیش فرض #C کار کنی برای خودت یه کاستوم طراحی کن چیز خواصی نداره. اینجور کل برنامه یه دست میشه.
user18
پنج شنبه 17 فروردین 1396, 11:55 صبح
ممنون خوشحال میشم اگه دوستان دیگه هم نظر بدن ایرادای دیگشو بگن
golbafan
جمعه 18 فروردین 1396, 13:16 عصر
سلام دوست عزیز ببخشید ولی علاوه بر رنگ بندی نامناسب، کاربری نامناسبی هم مشاهده شد. حتی به استاندارد های اولیه ویندوز هم نزدیک نشده است. یک سری موارد رو که ebrahim.rayatparvar اشاره کردند، واقعا لازمه در نظر بگیرید.
علاوه بر آن توصیه میکنم استاندارد های اولیه طراحی نرم افزار برای دسکتاپ رو حتما لحاظ کنید.
برای شروع اینجا رو ببینید: https://developer.microsoft.com/en-us/windows/desktop/design
بعد از این که این استاندارد ها رو رعایت کردید میتونید روی رنگ بندی و سایر موارد تمرکز کنید
user18
جمعه 18 فروردین 1396, 15:48 عصر
من از این لینک چیزی متوجه نشدم اگه براتون مقدور هست اشکالهاش رو با جزییات بیان کنید تا استفاده کنیم در مورد کاربری نامناسب هم توضیح بیشتر بدهید منظور از کاربری نامناسب چیست
user18
جمعه 18 فروردین 1396, 15:49 عصر
اما در مورد رنگ بندی این رنگ بندی رو چطور میبینید144901
golbafan
جمعه 18 فروردین 1396, 21:00 عصر
چند راهنمایی خوب برای طراحان عزیز ویندوز:
موارد کلی برای سهولت استفاده:
1- اگر از طراحی خود راضی نیسید، تاجایی که امکان داره سعی کنید موارد غیر ضروری در فرم ها رو حذف کنید
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144224&d=1485105746
2- حرفه ای ترین کاربران هم دوست دارنند در کمترین زمان به هدف خود در استفاده از نرم افزار برسند
3- همیشه یک تعادل بین سادگی نرم افزار و امکانات و قدرت برنامه ایجاد کنید ولی در همه حالات سهولت استفاده رو در نظر بگیرید
144914
4- نیاز کاربر رو از طریق درک هدف نهایی نرم افزار درک کنید
5- تاجایی که امکان داره امکانات برنامه رو اتومات کنید: مثال: (( گیربکس اتوماتیک خودرو باعث تمرکز راننده بر هدف اصلی استفاده از خودرو یعنی رانندگی و رسیدن به مقصد خواهد شد ))
144915
6- از متون یا هینت های مناسب برای ارتباط بهتر با کاربر استفاده کنید
144916
7- سادگی به معنای ساده ترین نباشد. انیشتین گفته: " همه چیز باید در نهایت سادگی باشد، اما نه ساده تر از آن ! "
8- ساده سازی نباید به کل پروژه لطمه بزنه. پاسکال میگه: " من این جمله را بلند تر نوشتم چون وقت نداشتم آن را کوتاهتر کنم ! "
9- برای ساده سازی مواردی رو که امکان ترکیب شدن دارند، ترکیب کنید
144917
موارد ریزتر در طراحی:
1- در انتخاب سایز و محل قرارگیری کنترل ها نهایت دقت رو بکنید.
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144217&d=1485105623
2- عرض کنترل ها و فاصله اونها از هم یکسان، برابر و تراز باشه
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144230&d=1485105971
3- مواردی از فرم که فراره حذف یا اضافه بشن بهتره بصورت داک باشند (مشابه تولباکس های ویژوال استودیو و یا فوتوشاپ ) یعنی بشه سایزشون رو و مکانشون رو تغییر داد
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144226&d=1485105854
4- سایز کنترل ها باید دینامیک باشه. اما نه همه کنترل ها. مثلا دکمه ها فقط مکانشون دینامیک هست و با تغییر سایز فرم مکان ممکنه تغییر کنه اما جدول باید دینامیک باشه
5- در نوشتن متن های برنامه، از عبارات مشخص و با معنای درست استفاده کنید
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144221&d=1485105691
6- از نوشتن عبارات طولانی و غیر ضروری اجتناب کنید
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144220&d=1485105673
7- از فونت آبی استفاده نکنید. برای کاربر مفهوم لینک رو تداعی میکنه
8- اگر قراره بعد از زدن کلید یک فرم دیگه دیده بشه از ... در انتهای متن اون کلید یا منو استفاده کنید
9- همه کنترل های روی فرم باید لیبیل داشته باشند. البته کامبوباکس ها و تکست باکس ها گاها میتونن بدون لیبیل و تنها با هینت دیده بشن
10- وقتی از دیالوگ ها استفاده میکنید. (مثلا پیغام OK) باید فرم دیالوگ لیبیل و آیکون داشته باشه. میتونید از API ویندوز استفاده کنید
11- در برخی فرم ها و دیلوگ ها از چک باکس با عبارت "این را دوباره نشان نده" یا "ذوباره سوال نکن" استفاده کنید
12- از انواع هینت استفاده کنید که بسیار کاربرپسند است.
13- همیشه جایی که قراره کاربر منتظر باشه از progress bar استفاده کنید
14- از شورت کات ها بهره مند باشید. اما همیشه سعی کنید اون ها رو به کاربر معرفی کنید
15- کاربر نباید برای اینکه بفهمه یک کلید یا بخشی غیر فعاله مجبور باشه اون رو امتحان کنه. باید رنگش متمایز باشه و مثلا کمرنگ بشه
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=144218&d=1485105641
16- روی لینک ها موس رو بصورت دست در بیارید
17- برای دیالوگ ها خطا بجای کلید ok از کلید cancel استفاده کنید.
18- بجای استفاده ار کلمه "خطا" از کلمه "اشکال" استفاده کنید
19- بجای کلمه "نشد" از "غیر ممکن است" استفاده کنید
20- بجای استفاده از "خروج، بستن و ..." از "توقف" استفاده کنید
21- از آیکون های ست به درستی و زیبایی بهره ببرید
22- یک راهنما برای برنامه بزارید و کلید F1 رو براش رزرو کنید
golbafan
جمعه 18 فروردین 1396, 21:54 عصر
اما در مورد رنگ بندی این رنگ بندی رو چطور میبینید
این از قبلی بهتره. :تشویق:
user18
سه شنبه 22 فروردین 1396, 23:17 عصر
با سلام این برنامه سادم طرحش چطور شده144938
ایراداش رو ممنون میشم ذکر کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.