نقل قول:
نوشته شده توسط
metal gear solid 4
من خودم در آخرین پروژه ای که کار میکنم از APC دقیقاً به روشی که گفتید بهره میبرم که بخش هایی از صفحه یا اطلاعات رو کش میکنم. و چندان کار پیچیده ای نیست و مطمئنم با Yii هم همین میزان کد نویسی لازمه. البته من دیدی نسبت به امکانات Yii در این زمینه ندارم اما در سطح لاراول پیچیدگی نمیبینم.
من نمی گم کار پیچیده ای هست ولی میشه همین کار ساده هم انجام نداد. نوشتن برنامه بر پایه پی اچ پی خام هم کار پیچیده ای نیست ولی هدف افزایش سرعت کدنویسی هست.
$dependency = new CDbCacheDependency('SELECT MAX(update_time) FROM tbl_post');
$posts = Post::model()->cache(1000, $dependency)->with('author')->findAll();
همچنین میشه یه قسمت از صفحه رو کش کرد نه کل صفحه رو
<?php if($this->beginCache($id, array('dependency'=>array(
'class'=>'system.caching.dependencies.CDbCacheDepe ndency',
'sql'=>'SELECT MAX(lastModified) FROM Post')))) { ?>
...content to be cached...
<?php $this->endCache(); } ?>
یا حتی میشه درون یک صفحه یا قسمتی که قرار هست کش بشه بگیم این قسمت داینامیک هست و نباید کش بشه
<?php $this->renderDynamic($callback); ?>
نقل قول:
نوشته شده توسط
metal gear solid 4
JQuery خودش به اندازه کافی کوتاه شده هست. باز هم نمیفهمم منظورتون از این که ده ها خط را براتون مینویسه چیه. اما اگر مثال بزنید بهتره.
مثلاْ فرض کنید قرار هست یه dropdownlist داشته باشید که به یک dropdownlist دیگه وابسته هست. شما نیازی ندارید هیچ کد Jquery ای بزنید مثال
echo CHtml::dropDownList('country_id','', array(1=>'USA',2=>'France',3=>'Japan'),
array(
'ajax' => array(
'type'=>'POST', //request type
'url'=>CController::createUrl('currentController/dynamiccities'), //url to call.
'update'=>'#city_id', //selector to update
echo CHtml::dropDownList('city_id','', array());
نقل قول:
نوشته شده توسط
metal gear solid 4
استفاده از Phalconphp فقط به خاطر پرفورمنسش هست و بس. بله میدونم باید سرور اختصاصی باشه. برنامه ای که قراره روی یک سرور اشتراکی اجرا بشه نیازی به چنین سطح بالایی از پرفورمنس نداره. PHP 5.5 از APC پشتیبانی نمیکنه. با استفاده از APC هم شما به پرفورمنس Phalconphp که یک اکستنشن برپایه C هست نمیرسید.
روی پی اچ پی ۵.۵ این رو نصب کنید
http://pecl.php.net/package/APCu
منم به دلیل پرفورمنس واسه یه برنامه میخواستم بیام سمت فالکون که با کمک کش پی اچ پی ۵.۵ و apc به پرفورمنس نزدیکی رسیدم. توجه کنید ترکیب این دو تا نه فقط apc