نمایش نتایج 1 تا 40 از 341

نام تاپیک: Yii vs Laravel

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول: Yii vs Laravel

نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
    در laravel خواستم از cache dependency استفاده کنم که دیدم نه در مستندات چیزی در موردش هست و نه توی گوگل! درخواستم رو توی انجمن laravel مطرح کردم که هیچکس پاسخگو نبود!
    الان هم توی گوگل سرچ کنید، اولین لینکی که میاره لینک تاپیک خودمه (که هنوز هم کسی جواب نداده) : http://laravel.io/forum/03-01-2014-cache-dependency

تا اونجایی که من در مستندات laravel خوندم همچین امکانی نداره! و سرچ کردم دیدم باید از یه باندل استفاده کنی که کلا نحوه صدا زدن ویوها عوض میشه و یه جورایی قابلیت استفاده مجدد کدها پایین میاد.

مسلما چون laravel باندل بیس هست، سرعت رشد افزونه هاش زیاده اما افزونه های کاربردیش کمتر از yii هست (توی سرچ زدن مشخصه).

وقتی انجمن فعالتر باشه، سوالات سریعتر به جواب میرسه و کاربر مجبور نیست کلی از وقتش رو صرف انتظار برای جواب هدر بده! (نمونش همین سوال خودم که لینکش رو بالا گذاشتم)

شما که کارتون درسته :) اما laravel به صورت "توکار" از jquery پشتیبانی نمیکنه و باید دستی به سیستم اضافه بشه اما در yii اینطور نیست و این سرعت عمل رو بالا میبره.

مستندات yii طوریه که اگر فرد خواست از بیس کار کنه و MVC هم بلد نباشه، میتونه با مستندات yii قدم به قدم ساختار فریم ورک رو یاد بگیره. همچنین تنظیم تاپیک ها خودش یه مزیته چراکه در laravel عناوین رو در بخش Learning More طبق حروف الفبا مرتب کرده نه بر اساس الویت یادگیری!

چیزی مثل کپچا که توی اکثر پروژه ها استفاده میشه چرا بخوایم وقتمون رو صرف اضافه کردن آن و تنظیمات دستی کنیم؟! بهتره که توکار باشه.

منابع بیشتر یعنی وقتی توی موتور جستجویی مثل گوگل در مورد yii سرچ میکنی با وب سایت های زیادی رو به رو میشی که آموزش های زیادی گذاشتن اما در مورد laravel این قضیه صدق نمیکنه!

لطفا واقع بین باشید. شاید به این دلیل که مدتیه با laravel کار کردین، دل کندن ازش براتون کمی سخت باشه، چون laravel از ابتدا مثل یه نوزاد میمونه که با باندل ها اون رو بزرگش میکنیم و شما ممکنه وقت زیادی صرف بزرگ کردنش کرده باشید و الان اون رو به yii خام رسونده باشید ولی برای اون کسی که میخواد تازه شروع کنه، باید وقت زیادی صرف پیدا کردن باندل ها و نوشتن کدهای js کنه که با انتخاب yii دیگه نیازی به این کارها نیست و مستقیما وقتش رو صرف آنالیز پروژه میکنه.
    من دونه به دونه پاراگراف های شمارو پاسخ میدم. خودتون مطابقت بدید.

• سیستم کش کردن در لاراول به خوبی پشتیبانی میشه. Cache Dependency هم در سطح کد شما انجام میشه. فکر نمیکنم سیستم های کش این رو در اختیار شما قرار بدن. حداقل من ندیدم یا نیازم نبوده دنبالش باشم. قدر مسلم تمامی سیستم هایی که در Yii پشتیبانی میشند در لاراول نیز پیشتیبانی میشند. این ارتباطی به فریمورک نداره. اگر یک سیستم کش قابلیتی رو ارائه بده هر فریمورکی که ازش استفاده کنه اون قابلیت رو داره. شما اکستنشن موجود رو نصب میکنید پس فرقی نداره قاعدتاً
    • Laravel دیگه باندل بیس نیست. الان یکسال بیشتره از یکساله که از Package استفاده میکنه و تا دلتون بخاد پکیج براش موجوده که همه نوع نیازشما رو از لحاظ پکیج یا به قول شما افزونه برطرف میکنه.
    • خیر. برای استفاده از تم و اسکین هیچ نیازی به هیچ پکیجی ندارید. باید بیشتر مطالعه و جستجو میکردید.
    • پکیج هایی که در لاراول استفاده میشه مختص لاراول نیست. پکیج های استانداردی هستند که لاراول از اونها استفاده میکنه. اگر از بین چندین هزار پکیج، نتونستید تعدادی کاربردی برای خودتون پیدا کنید پس Yii براتون بهتره.
    • آخرین گام برای گرفتن یک جواب سوال کردن توی فروم هاست!. الان با وجود IRC های موجود، StackExchange و داکیومنت های خود لاراول. کمتر پیش میاد کسی به فروم ها رجوع کنه. من این حرف شمارو قبول ندارم. البته ممکنه روش جوابگیری شما با من فرق کنه.
    • راجع به استفاده ی توکار Jquery که به نظر من اصلاً ربطی به یک فریمورک PHP نداره. اگر باشه بهتره اما اگر نیست نمیشه یک ضعف دونست. مثلاً من کتابخونه ی JQuery رو توی برنامم صدا بزنم و شما از طریق Yii اینکارو بکنید خیلی تفاوت ایجاد میشه؟ لطفاً آبروی یک فریمورک رو با این موارد خدشه دار نکنید. هم Yii هم Laravel
    • دقیقاً به همین دلیل که کپچا توی اکثر پروژه ها استفاده میشه گفتم که از سرویس های خارجی استفاده کنیم. شما برنامه هاتون بزرگتر بشن از صف ها هم باید استفاده کنید. اینها تمامیشون پردازش لازم دارند.

من هیچ گونه تعلق خاطری به Laravel ندارم. اخیراً هم دارم Phalconphp استفاده میکنم که از لحاظ سینتکس از لاراول پیچیده تره. اما پرفورمنس خیلی بالایی داره. بخصوص شماره 2 که در آینده عرضه میشه و از Zephir بهره میبره. به نظرمن این دو فریمورک Yii, Laravel تمامی ابزارهای سنتی یک فریمورک رو دارند. لاراول سینتکس ساده تری داره. فهمیدن کدهاش ساده تره. لطفاً اگر شماتصمیم گرفتید از Yii استفاده کنید آخر ارسالتون نگید بهتره بریم سمت Yii!!! بهتره خودتون برید سمت Yii و این اجازه روبدید هر کس برای خودش تصمیم بگیره.
    آخرین ویرایش به وسیله metal gear solid 4 : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 10:58 صبح

تاپیک های مشابه

1. حرفه ای: ایجاد بخش Yii Framework
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:32 عصر
  2. آموزش: Yii Framework - قسمت دوم
    نوشته شده توسط milanFan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:31 عصر
  3. Yii Framework
    نوشته شده توسط JavaDeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:32 عصر
  4. حرفه ای: Yii Framework راه اندازی UnitPHP جهت تست Unit ها
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:38 عصر
  5. Yii Framework چیست؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •