نوشته شده توسط
metal gear solid 4
- سیستم کش کردن در لاراول به خوبی پشتیبانی میشه. Cache Dependency هم در سطح کد شما انجام میشه. فکر نمیکنم سیستم های کش این رو در اختیار شما قرار بدن. حداقل من ندیدم یا نیازم نبوده دنبالش باشم. قدر مسلم تمامی سیستم هایی که در Yii پشتیبانی میشند در لاراول نیز پیشتیبانی میشند. این ارتباطی به فریمورک نداره. اگر یک سیستم کش قابلیتی رو ارائه بده هر فریمورکی که ازش استفاده کنه اون قابلیت رو داره. شما اکستنشن موجود رو نصب میکنید پس فرقی نداره قاعدتاً
ربطی به قابلیت سیستم کش نداره. سیستم کش فقط کش میکنه و بقیه چیزها بر میگرده سطح برنامه که YII ویژگی های خوبی ارائه کرده. مثلا میتونید بگید این قسمت از صفحه کش نشه و بقیه کش بشند یا هر جور که دلتون بخواد. میتونید وابستگی تعیین کنید نسبت به هر چیزی مثل بگید اگه تغییری در فایل های فلان پوشه ایجاد شد کش از نوع ساخته بشه . حال اینکه تو لااراول باید دستی کد بشه این قسمت.

نوشته شده توسط
metal gear solid 4
- خیر. برای استفاده از تم و اسکین هیچ نیازی به هیچ پکیجی ندارید. باید بیشتر مطالعه و جستجو میکردید.
اگه یادتون باشه قبلاً راجب این موضوع بحث شده

نوشته شده توسط
metal gear solid 4
- راجع به استفاده ی توکار Jquery که به نظر من اصلاً ربطی به یک فریمورک PHP نداره. اگر باشه بهتره اما اگر نیست نمیشه یک ضعف دونست. مثلاً من کتابخونه ی JQuery رو توی برنامم صدا بزنم و شما از طریق Yii اینکارو بکنید خیلی تفاوت ایجاد میشه؟ لطفاً آبروی یک فریمورک رو با این موارد خدشه دار نکنید. هم Yii هم Laravel
استفاده تو کار از Jquery رو نباید با صدا زدن Jquery اشتباه بگیرید. با استفاده از این قابلیت خودش ده ها خط کد Jquery مینویسه که شما برای انجام اون کار ها باید خودتون کد Jquery ایش رو بزنید.

نوشته شده توسط
metal gear solid 4
- دقیقاً به همین دلیل که کپچا توی اکثر پروژه ها استفاده میشه گفتم که از سرویس های خارجی استفاده کنیم. شما برنامه هاتون بزرگتر بشن از صف ها هم باید استفاده کنید. اینها تمامیشون پردازش لازم دارند.
امکانات تو کار YII فقط مربوط به کپچا نمیشه.

نوشته شده توسط
metal gear solid 4
من هیچ گونه تعلق خاطری به Laravel ندارم. اخیراً هم دارم Phalconphp استفاده میکنم که از لحاظ سینتکس از لاراول پیچیده تره. اما پرفورمنس خیلی بالایی داره. بخصوص شماره 2 که در آینده عرضه میشه و از Zephir بهره میبره. به نظرمن این دو فریمورک Yii, Laravel تمامی ابزارهای سنتی یک فریمورک رو دارند. لاراول سینتکس ساده تری داره. فهمیدن کدهاش ساده تره. لطفاً اگر شماتصمیم گرفتید از Yii استفاده کنید آخر ارسالتون نگید بهتره بریم سمت Yii!!! بهتره خودتون برید سمت Yii و این اجازه روبدید هر کس برای خودش تصمیم بگیره.
اگه فقط به خاطر پرفورمنس دارید از Phalconphp استفاده میکنید. توجه داشته باشید شما نیاز به سرور اختصاصی دارید تا بتونید Extension اش رو نصب کنید. حال اینکه اگه سرور اختصاصی دارید با کش پی اچ پی 5.5 + APC هم میتونید به این پرفورمنس برسید. لاراول هم به نظر من ساده تره ولی سرعت توسعه YII به دلیل امکانات تو کارش بیشتره.