صحبت های MMSHFE
ضرورتی نداره چون با خود PHP و با یک خط میشه انجام داد:
1 file_exists من طرف دار هیچ فریمورکی نیستم . ولی دوست داشتم چند نکته رو متذکر بشم .ضرورتی نداره چون با خود PHP و با یک خط میشه انجام داد:
1 $contents = file_get_contents($filename);
این قضیه که یک فریمورک تمامی امکانات رو تو خودش داشته باشه خیلی خوبه ولی باید از جهت دیگه هم نگاه بشه و اون هم اینه که یه حالت مثل ماکروسافت به وجود میاد . مثلا orm که من می گم . موتور قالبی که من می گم . امکانات ajax که من میگم . Validation که من می گم . و این من رو تیم yii تشکیل میده که میگیم 20 نفره . و این در حالیه که ممکنه یک تیم 10 نفره فقط روی یک orm کار کرده باشه یه تیم 5 نفره اختصاصی روی validation های مختلف سمت کاربر و سمت سرور کار کرده باشه . و چرا نباید از این امکانات که حرفه ای تره استفاده نشه .
پس اگر خود فریمورک orm داشته باشه کمک کننده است ولی ویژگی فوق العاده ای نیست .
همه چیز رو همگان داند و نه یک تیم نهایت 30 نفره .
اگر بخواهیم اینجوری حساب کنیم سیمفونی خیلی ضعیفه چون orm داخلی نداره . وب 2 نداره . اونها دیدن که چندین orm حرفه ای وجود داره . چرا دوباره کاری کنن . چرا سازگاری هایی با داکترین که حرفه ای ترین orm هست نداشته باشن ؟ چرا وقتشون رو صرف ajax کنن وقتی مسایل مهم تری هم هست . برای پروژه های بزرگ این چیز ها پیش پا افتاده هستش .
این مسایلی که شما از امکانات ویژه وب 2 در yii می گید و بابتش این فریمورک رو برتر از همه فزیمورک ها می بینید . اینها امکاناتی است که از قبل وجود داشته پیاده سازی شده استفاده شده و چیز هایی نیستش که نشه با بقیه انجامش داد . فقط می تونه کمک کندده باشه از این باب که همه امکانات این چنینی یکجا جمع شده فقط همین . Ajax رو نمیشه با jq انجام داد ؟؟ به راحتی .
همون طور که کار با فایل رو با خود php میشه انجام داد و تو لاراول مزیت نیست . کار های وب 2 رو هم میشه به راحتی با بقیه ابزار ها پیاده سازی کرد و مزیت نیست . و ضرورتی نداره