صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر
نمایش نتایج 281 تا 320 از 341

نام تاپیک: Yii vs Laravel

نقل قول: Yii vs Laravel

نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    اینکه سمفونی نداره دلیل بر این ادعایی که میکنید نیست. به هر حال. در مورد تستی که انجام دادید فکر میکنم CMS رو با فریم ورک اشتباه گرفتید. از شما بعیده. هر فریم ورکی سیاست خودش رو داره قرار نیست چون yii داره بقیه هم داشته باشن. خودم به شخصه از این موردش خیلی خوشم میاد. برای شما جذاب نیست خوب از yii استفاده میکنید. هر کسی سلیقه و عقیده ای داره که قابل احترامه
    بحث سلیقه نیست. بحث امکانات هست.
    منم گفتم فکر میکنم با توجه به اینکه از سیمفونی مشتق شده، نداشته باشیه. دقت کنید از کلما فکر میکنم استفاده کردم. اگه داره همینطور که بالاتر هم گفتم معادلش رو بگید.

اتفاقاً شما فریم ورک رو با پی اچ پی خام اشتباه گرفتید. تمامی فریم ورکهایی که من تا حالا کار کردن یه سری قسمت های پیش فرض قرار دادند از دات نت بگیر تا سیمفونی و YII. لاگین کردن نیاز هر سایتی هست. برای چی به صورت ابتدایی توی پروژه نباشه تا کاربر با توجه به نیاز خودش شخصی سازی کنه؟
    دقیقاً منم بالاتر همین رو گفتم هر فریم ورک سیاست خودش رو داره. سیاست لاراول پیچیدگی کم و سادگی یادگیری هست. سیاست سیمفونی انعطاف پذیری و مهندسی بالا که بهترین گزینه برای پروژه های بزرگ هست. سیاست YII سرعت توسعه بالا، پرفرومنس بالا، وب 2
    حالا این سیاست ها رو من به نظر خودم گفتم که البته خود فریم ورک ها هم اکثرا در ویژگی هاشون این مواردی که من گفتم رو بیان کردند.

بحث جذاب و غیر جذاب نیست. همینطور که دیدید من لیست ویژگی های خوب لاراول که توی این فروم بود رو ذکر کردم
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1994731

به هر حال هم لاراول یک سری ویژگی خوب داره و هم YII و بسته به نیازتون میشه یکی رو انتخاب کنید.

نقل قول نوشته شده توسط bestirani2 مشاهده تاپیک
    بحث سلیقه نیست. بحث امکانات هست.

اتفاقاً شما فریم ورک رو با پی اچ پی خام اشتباه گرفتید. تمامی فریم ورکهایی که من تا حالا کار کردن یه سری قسمت های پیش فرض قرار دادند از دات نت بگیر تا سیمفونی و YII. لاگین کردن نیاز هر سایتی هست. برای چی به صورت ابتدایی توی پروژه نباشه تا کاربر با توجه به نیاز خودش شخصی سازی کنه؟
    خوب به نظرم یه خورده در مورد لاراول اشتباه میکنید. خود لاراول امکاناتش رو داره ولی نه به اون صورتی که در yii هستش. البته باز هم خود برنامه نویسه که انتخاب میکنه کودوم براش مناسبه. من سمفونی کار نکردم ولی علاقه دارم ازش سر دربیارم و بشه یاد بگیرم ولی واقعا از yii خوشم نمیاد. البته این هم نظر شخصیه خودمه. تو تاپیکی دیدم که آموزش دادید. خیلی عالیه و ممنونم

خوب به نظرم یه خورده در مورد لاراول اشتباه میکنید. خود لاراول امکاناتش رو داره ولی نه به اون صورتی که در yii هستش. البته باز هم خود برنامه نویسه که انتخاب میکنه کودوم براش مناسبه. من سمفونی کار نکردم ولی علاقه دارم ازش سر دربیارم و بشه یاد بگیرم ولی واقعا از yii خوشم نمیاد. البته این هم نظر شخصیه خودمه. تو تاپیکی دیدم که آموزش دادید. خیلی عالیه و ممنونم
    درسته امکانات خوبی داره ولی به فریم ورکی مثل YII نمیرسه. codeintiger هم یه فریم ورک هست که هدفش سادگی بوده که به نظرم لاراول موفق تر عمل کرده و با وجود سادگی، امکانات خوبی هم میده. البته به غیر از برنامه نویس، پروژه است که با توجه به نیازش باید فریم ورک انتخاب بشه. سیمفونی خیلی خوبه. اگه خواستی یاد بگیری میتونی سوالهات رو از من بپرسی. به نوعی توی هر فریم ورک قسمت هایی از سیمفونی دیده میشه. حتی YII هم توی نسخه جدیدش Composer و Twig رو اورده که بر میگرده به سیمفونی. YII هم واقعا لذت بخشه. کافیه باهش کمی کار کنید تا متوجه حرفم بشید. برای پروژه هایی که میخواید در کمترین زمان یک چیز عالی رو ارائه بدید خیلی خوبه.

یه سوال؟ توی لاراول اعتبار سنجی تحت کلاینت هم انجام میشه یا بر پایه Html 5 هست؟

خوب به نظرم یه خورده در مورد لاراول اشتباه میکنید. خود لاراول امکاناتش رو داره ولی نه به اون صورتی که در yii هستش.
    الآن از امکانات وب 2 میشه دقیقاً بگین که کدوم موارد توی لاراول هست؟ خواهشاً با کلمات بازی نکنید (داره ولی نه به اون صورتی که در Yii هستش). منظورم اینه که یک لحظه اصلاً Yii رو فراموش کنیم، یکطرف وب 2 رو داریم و یکطرف لاراول رو. بفرمایید کدوم امکانات وب 2 توی لاراول پیاده سازی شده؟ AJAX رو داره؟ بطور خودکار اگه JS غیرفعال باشه تشخیص میده و به همون حالت رایج بدون AJAX برمیگرده؟ Client Side Validation داره؟ از کدوم کتابخانه JS بطور داخلی پشتیبانی میکنه؟ با Flex سازگاری داره؟ امکان تولید خودکار RSS و Atom و Sitemap داره؟ امکان ساخت WebService با SOAP یا Rest بصورت داخلی داره؟ کلاً این لینک رو ببینید و بفرمایید کدومها توی لاراول هست.
    فکر میکنم CMS رو با فریم ورک اشتباه گرفتید. از شما بعیده. هر فریم ورکی سیاست خودش رو داره قرار نیست چون yii داره بقیه هم داشته باشن
    استفاده از امکانات وب 2 بحث سلیقه نیست. دنیا داره به این سمت حرکت میکنه. نمیشه بگیم سلیقه طراحان لاراول اینه که ازش استفاده نکنن چون کاربرانی که میخوان سایت حرفه ای بسازن مجبور میشن دستی این کارها رو انجام بدن و امکاناتش قابل چشم پوشی نیست. حالا خدا نکنه من این حرف رو میزدم و اونوقت بود که میگفتین هرجا امکاناتی نیست رو میگین لازم نبوده!

صحبت های MMSHFE

ضرورتی نداره چون با خود PHP و با یک خط میشه انجام داد:
    1 file_exists
    ضرورتی نداره چون با خود PHP و با یک خط میشه انجام داد:
    1 $contents = file_get_contents($filename);
    من طرف دار هیچ فریمورکی نیستم . ولی دوست داشتم چند نکته رو متذکر بشم .

این قضیه که یک فریمورک تمامی امکانات رو تو خودش داشته باشه خیلی خوبه ولی باید از جهت دیگه هم نگاه بشه و اون هم اینه که یه حالت مثل ماکروسافت به وجود میاد . مثلا orm که من می گم . موتور قالبی که من می گم . امکانات ajax که من میگم . Validation که من می گم . و این من رو تیم yii تشکیل میده که میگیم 20 نفره . و این در حالیه که ممکنه یک تیم 10 نفره فقط روی یک orm کار کرده باشه یه تیم 5 نفره اختصاصی روی validation های مختلف سمت کاربر و سمت سرور کار کرده باشه . و چرا نباید از این امکانات که حرفه ای تره استفاده نشه .
    پس اگر خود فریمورک orm داشته باشه کمک کننده است ولی ویژگی فوق العاده ای نیست .
    همه چیز رو همگان داند و نه یک تیم نهایت 30 نفره .
    اگر بخواهیم اینجوری حساب کنیم سیمفونی خیلی ضعیفه چون orm داخلی نداره . وب 2 نداره . اونها دیدن که چندین orm حرفه ای وجود داره . چرا دوباره کاری کنن . چرا سازگاری هایی با داکترین که حرفه ای ترین orm هست نداشته باشن ؟ چرا وقتشون رو صرف ajax کنن وقتی مسایل مهم تری هم هست . برای پروژه های بزرگ این چیز ها پیش پا افتاده هستش .

این مسایلی که شما از امکانات ویژه وب 2 در yii می گید و بابتش این فریمورک رو برتر از همه فزیمورک ها می بینید . اینها امکاناتی است که از قبل وجود داشته پیاده سازی شده استفاده شده و چیز هایی نیستش که نشه با بقیه انجامش داد . فقط می تونه کمک کندده باشه از این باب که همه امکانات این چنینی یکجا جمع شده فقط همین . Ajax رو نمیشه با jq انجام داد ؟؟ به راحتی .

همون طور که کار با فایل رو با خود php میشه انجام داد و تو لاراول مزیت نیست . کار های وب 2 رو هم میشه به راحتی با بقیه ابزار ها پیاده سازی کرد و مزیت نیست . و ضرورتی نداره
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 11 فروردین 1393 در 16:59 عصر دلیل: استفاده از فونت مناسب

نقل قول نوشته شده توسط abytools مشاهده تاپیک
    همون طور که کار با فایل رو با خود php میشه انجام داد و تو لاراول مزیت نیست . کار های وب 2 رو هم میشه به راحتی با بقیه ابزار ها پیاده سازی کرد و مزیت نیست . و ضرورتی نداره
    فایل رو با وب 2 یکی میکنید؟
    با کمک وب 2 YII
    1. برنامه نویسی سمت کلاینت به حداقل میرسه.
    2. یه نگاهی به سورس صفحه بکنید میبینید که دو خط کد ما شده 30 40 خط کد تحت کلاینت.

در مورد سیمفونی هم باید بگم دیدتون نسبت بهش ضعیف هست. سیمفونی باندل بیس هست و داکترین که میگید رو خود برنامه نویسهای سیمفونی درست کردند ولی به صورت باندل هست که بقیه هم بتونند بدون نیاز به خود سیمفونی ازش استفاده کنند. یا حتی Twig هم مال خود سیمفونی هست که به صورت باندل درست کردند که همینطور که میبینید توی خیلی از فریم ورک ها از این استفاده میشه. در مورد Ajax هم باندلهایی داره که توسط برنامه نویسهای خود سیمفونی نوشته شده ولی به صورت پیشفرض قرار نداده. برای خیلی از چیزهای دیگه هم باندل تولید کردند که به صورت پیشفرض قرار ندادند ت هر کی بهش نیاز داره اضافه کنه.

دوست من . دید من بسته است شما بازش کن .
    این صفحه سیمفونیه :
    symfony
    بعد من که توش doctrine رو نمی بینم . twig رو مستقیما خودش ساخته که توش هست .
    این هم صفحه doctrine است :
    doctrine
    بعضی از اعضای سیمفونی تو این پروژه مشارکت دارند . اصل موضوع doctrine 2 هستش . هم برای zend بسته براش در نظرگرفتن برای راحتی کار و هم برای سیمفونی bundle در نظر گرفتن . و صد البته برای لاراول هم پکیج وجود داره که مستقیما توسط داکترین ایجاد نشده .
    اگر سازنده های سیمفونی ساخته بودنش جاش تو پکیج های سیمفونی بود دوست عزیز .
    در مورد دیگران هم قضاوت نکن . فقط درمورد خودت حرف بزن

نقل قول نوشته شده توسط abytools مشاهده تاپیک
    دوست من . دید من بسته است شما بازش کن .
    این صفحه سیمفونیه :
    symfony
    بعد من که توش doctrine رو نمی بینم . twig رو مستقیما خودش ساخته که توش هست .
    این هم صفحه doctrine است :
    doctrine
    بعضی از اعضای سیمفونی تو این پروژه مشارکت دارند . اصل موضوع doctrine 2 هستش . هم برای zend بسته براش در نظرگرفتن برای راحتی کار و هم برای سیمفونی bundle در نظر گرفتن . و صد البته برای لاراول هم پکیج وجود داره که مستقیما توسط داکترین ایجاد نشده .
    اگر سازنده های سیمفونی ساخته بودنش جاش تو پکیج های سیمفونی بود دوست عزیز .
    در مورد دیگران هم قضاوت نکن . فقط درمورد خودت حرف بزن
    من نگفتم بسته. منظور این بود به نظر میاد اشنایی کاملی با سیستم باندل بیس سیمفونی ندارید.
    در مورد داکترین هم من نگفتم که توسط شرکت SensioLabs تولید شده. گفتم برنامه نویسان سیمفونی کد نویسی اون رو هم به عهده دارند.

بنده چند ماهی هست که دارم با Yii کار می کنم و سابقه ی کار با سیمفونی و جانگو رو هم داشتم اما فکر نمی کنم روزی بخوام از Yii جدا بشم.
    کاری که ما در حال حاضر داریم با Yii انجام میدیم اتصال یک اپلیکیشن حرفه ای اندروید به Yii به عنوان وب سرویس هست.
    امکانات Yii به عنوان یک وب سرویس فراتر از حدتصور و بسیار جذاب و در کمال امنیت انجام میشه.
    اگر عمری باشه حتما از تجربه های جالبی که به دست اومده اینجا هم قرار خواهم داد.
    انشالله که تاپیک بیشتر ادامه پیدا کنه

کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    محل زندگی
    مشهد

تعطیلات رو به پایان هست ، لطفا بحث رو ادامه بدید

دارم مطالب رو دسته بندی میکنم که منظم جلو بریم. توی همین هفته بحث رو ادامه میدیم.

اینم دیدنش خالی از لطف نیست :
    http://vschart.com/compare/laravel/vs/yii

کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    محل زندگی
    بوشهر

پس چی شد ادامه بحث ؟!!؟! لطفا ادامه بدید بحث جالبی بود من که خیلی چیزا هم از لاراول و هم از یی فهمیدم و یاد گرفتم توی این تاپیک.

یه جمع بندی کلی کردم، شاید انتخاب نهایی فریم ورک رو راحتتر کنه.

• Laravel
      • مزایا
        • خوانایی کدها (ایجاد فرم، مدل ها و ...)
        • ساختار ساده تر view ها
        • استفاده از config پیشفرض ساده
        • بازخوانی سریعتر کدها

• معایب
        • ناتوانی در اشتراک هسته فریم ورک برای چند پروژه
        • نداشتن امکانات توکار پرکاربرد اعم از امکانات وب 2 ، تم، کتابخانه js و ...

• Yii
      • مزایا
        • سیستم کش حرفه ای تر
        • قابلیت استفاده از تم و اسکین
        • داشتن تعداد زیاد افزونه
        • انجمن فعال تر
        • قابلیت استفاده از کتابخانه jquery
        • مستندات کامل تر
        • اشتراک گذاری هسته فریم ورک برای چند پروژه
        • کپچا (توکار)
        • ایجاد وب سرویس راحت و سریع (توکار)
        • منابع بیشتر

• معایب
        • خوانایی کد کمتر نسبت به laravel

مدتی پیش برای ایجاد یه پروژه تصمیم گرفتم که از yii استفاده کنم. به اتفاق بعد از گفتگو با یکی از دوستان، بهم laravel رو معرفی کرد و بعد از بررسی اون، دیدم سروساده تر از yii عمل کرده.
    تصمیم داشتم که با laravel پروژه رو استارت بزنم اما بعد از بررسی های نهایی و با توجه به امکانات مورد نیاز پروژه، تصمیمم عوض شد و ترجیح میدم که با yii کار کنم.
    امکانات توکار، افزونه ها و منابع گسترده، باعث افزایش سرعت عمل میشه.
    yii 2 که منتشر بشه قطعا خیلی از کاستی های yii 1 مرتفع میشه. پس بهتره که خودمون رو از الان مسلط کنیم روی yii 1.
    ان شاء الله که این جمع بندی ها برای بقیه مفید واقع بشه.

کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
    یه جمع بندی کلی کردم، شاید انتخاب نهایی فریم ورک رو راحتتر کنه.

• Laravel
      • مزایا
        • خوانایی کدها (ایجاد فرم، مدل ها و ...)
        • ساختار ساده تر view ها
        • استفاده از config پیشفرض ساده
        • بازخوانی سریعتر کدها

• معایب
        • ناتوانی در اشتراک هسته فریم ورک برای چند پروژه ---- این مورد رو حتماً کامل توضیح بدید.
        • نداشتن امکانات توکار پرکاربرد اعم از امکانات وب 2 ، تم، کتابخانه js و ...

• Yii
      • مزایا
        • سیستم کش حرفه ای تر -- این مورد رو هم دوستان Yii کار توضیح بدن. بقیه هم بدونند امکانات Yii رو. البته با نسخه ی 5.5 PHP باید سیستم کش Yii رو اگر از APC استفاده میکنه مُرده دونست.
        • قابلیت استفاده از تم و اسکین
        • داشتن تعداد زیاد افزونه
        • انجمن فعال تر
        • قابلیت استفاده از کتابخانه jquery
        • مستندات کامل تر
        • اشتراک گذاری هسته فریم ورک برای چند پروژه
        • کپچا (توکار)
        • ایجاد وب سرویس راحت و سریع (توکار)
        • منابع بیشتر

• معایب
        • خوانایی کد کمتر نسبت به laravel

مدتی پیش برای ایجاد یه پروژه تصمیم گرفتم که از yii استفاده کنم. به اتفاق بعد از گفتگو با یکی از دوستان، بهم laravel رو معرفی کرد و بعد از بررسی اون، دیدم سروساده تر از yii عمل کرده.
    تصمیم داشتم که با laravel پروژه رو استارت بزنم اما بعد از بررسی های نهایی و با توجه به امکانات مورد نیاز پروژه، تصمیمم عوض شد و ترجیح میدم که با yii کار کنم.
    امکانات توکار، افزونه ها و منابع گسترده، باعث افزایش سرعت عمل میشه.
    yii 2 که منتشر بشه قطعا خیلی از کاستی های yii 1 مرتفع میشه. پس بهتره که خودمون رو از الان مسلط کنیم روی yii 1.
    ان شاء الله که این جمع بندی ها برای بقیه مفید واقع بشه.
    مشخصه این مقایسه منطقی انجام نشده. یا اطلاعاتتون کمه یا خدایی نکرده مغرضانست.
    • در رابطه با cache امروزه انواع و اقسام سیستم های کش کردن هست. memcached, redis, apc, opcache, mongo و خیلی های دیگه که به جز opcache و mongo تمامشون به صورت built-in در لاراول پیشتیبانی میشن به علاوه ی کش دیتابیس و فایل. بیشتر توضیح بدید.
    • به تصور شما قابلیت استفاده از تم و اسکین در لاراول وجود نداره؟ برید مطالعه بفرمایید.
    • لاراول در حال حاظر به خاطر استفاده از Package ها، 8000 افزونه داره. در حالی که Yii فکر میکنم 2500 افزونه داره.
    • انجمن فعالتر رو یک مزیت برای فریمورک میدونید شما!!
    • یا من خیلی کارم درسته یا شما نمیتونید توی لاراول از کتابخانه JQuery استفاده کنید!!!
    • مستندات لاراول به اندازه Yii کامل نیست اما به قدری هست که یک فرد مبتدی و متوسط بتونه هازش به نحو احسنت استفاده کنه.
    • کدهای کپچا رو اساساً بهتره به عهده ی سرویس های خارجی قرار بدیم. هم بار پردازشی از دوش سرور شما کم میشه هم امنیت بیشتری داره. بهترین گزینه کپچا گوگل هست.
    • منابع بیشتر رو نفهمیدم بنده. به هر حال از نظر شما مزیته!!!
    آخرین ویرایش به وسیله metal gear solid 4 : سه شنبه 26 فروردین 1393 در 16:06 عصر

همونطور که دوستمون گفتن این مقایسه ایراد داره ... البته بنده قصد جسارت ندارم ....
    اول از همه سر مستندات ... من موقعی که می خواستم برم سراغ Yii خودم رو کشتم باور کنید حداقل تا چند ماه پیش با وجود چندین کتاب و سایت و... ولی بازم برای من مستندات yii عجیب و یک جورایی بی ساختار به نظر می رسید ... ولی از اون طرف laravel واقعا مستندات کوتاه و مفیدی در اختیار قرار داده که هر کی جزئیات بیشتر خواست بره دنبالش ... هر چند خود Tutsplus پشته کاره و کار این تیم مخصوصا آقای jeffery way در آموزش بر کسی پوشیده نیست ...

نقطه بعدی که من خواستم بگم افزونه هاست .. آقا من نمی گم yii زیاد افزونه نداره می گم کی گفته laravel کم افزونه داره ... البته به نظرم این نمی تونه گزینه خوبی برای مقایسه باشه .. چون خیلی چیزهای دیگه مثل سال تولید فریم ورک هم باید در نظر گرفته بشه .. به همراه خیلی چیزهای دیگه ....

و آخرین گزینه که الان به ذهنم رسید ...
    امکانات توکار ... به نظرم من این یک امر سلیقه ای هستش ... یک مثال بزنم ... خیلی ها به من گیر می دن چرا از sublime استفاده می کنی با وجود این همه برنامه قوی تر مثل phpstorm , pycharm , ........... ولی می دونی من نظرم چیه .. من می گم یک سیستم باشه که در نگاه اول ساده و خیلی ساده ولی با پتانسیل قوی که بتونی امکانات رو بهش اضافه کنی و خودت غولش کنی مثل sublime و وردپرس ...

به هر اینم نظر ما ... باز م بزرگتر ها باید نظر بدن ...

در رابطه با cache امروزه انواع و اقسام سیستم های کش کردن هست. memcached, redis, apc, opcache, mongo و خیلی های دیگه که به جز opcache و mongo تمامشون به صورت built-in در لاراول پیشتیبانی میشن به علاوه ی کش دیتابیس و فایل
    در laravel خواستم از cache dependency استفاده کنم که دیدم نه در مستندات چیزی در موردش هست و نه توی گوگل! درخواستم رو توی انجمن laravel مطرح کردم که هیچکس پاسخگو نبود!
    الان هم توی گوگل سرچ کنید، اولین لینکی که میاره لینک تاپیک خودمه (که هنوز هم کسی جواب نداده) : http://laravel.io/forum/03-01-2014-cache-dependency

به تصور شما قابلیت استفاده از تم و اسکین در لاراول وجود نداره؟ برید مطالعه بفرمایید.
    تا اونجایی که من در مستندات laravel خوندم همچین امکانی نداره! و سرچ کردم دیدم باید از یه باندل استفاده کنی که کلا نحوه صدا زدن ویوها عوض میشه و یه جورایی قابلیت استفاده مجدد کدها پایین میاد.

لاراول در حال حاظر به خاطر استفاده از Package ها، 8000 افزونه داره. در حالی که Yii فکر میکنم 2500 افزونه داره.
    مسلما چون laravel باندل بیس هست، سرعت رشد افزونه هاش زیاده اما افزونه های کاربردیش کمتر از yii هست (توی سرچ زدن مشخصه).

انجمن فعالتر رو یک مزیت برای فریمورک میدونید شما!!
    وقتی انجمن فعالتر باشه، سوالات سریعتر به جواب میرسه و کاربر مجبور نیست کلی از وقتش رو صرف انتظار برای جواب هدر بده! (نمونش همین سوال خودم که لینکش رو بالا گذاشتم)

یا من خیلی کارم درسته یا شما نمیتونید توی لاراول از کتابخانه JQuery استفاده کنید!!!
    شما که کارتون درسته :) اما laravel به صورت "توکار" از jquery پشتیبانی نمیکنه و باید دستی به سیستم اضافه بشه اما در yii اینطور نیست و این سرعت عمل رو بالا میبره.

مستندات لاراول به اندازه Yii کامل نیست اما به قدری هست که یک فرد مبتدی و متوسط بتونه هازش به نحو احسنت استفاده کنه.
    مستندات yii طوریه که اگر فرد خواست از بیس کار کنه و MVC هم بلد نباشه، میتونه با مستندات yii قدم به قدم ساختار فریم ورک رو یاد بگیره. همچنین تنظیم تاپیک ها خودش یه مزیته چراکه در laravel عناوین رو در بخش Learning More طبق حروف الفبا مرتب کرده نه بر اساس الویت یادگیری!

کدهای کپچا رو اساساً بهتره به عهده ی سرویس های خارجی قرار بدیم. هم بار پردازشی از دوش سرور شما کم میشه هم امنیت بیشتری داره. بهترین گزینه کپچا گوگل هست.
    چیزی مثل کپچا که توی اکثر پروژه ها استفاده میشه چرا بخوایم وقتمون رو صرف اضافه کردن آن و تنظیمات دستی کنیم؟! بهتره که توکار باشه.

منابع بیشتر رو نفهمیدم بنده. به هر حال از نظر شما مزیته!!!
    منابع بیشتر یعنی وقتی توی موتور جستجویی مثل گوگل در مورد yii سرچ میکنی با وب سایت های زیادی رو به رو میشی که آموزش های زیادی گذاشتن اما در مورد laravel این قضیه صدق نمیکنه!

لطفا واقع بین باشید. شاید به این دلیل که مدتیه با laravel کار کردین، دل کندن ازش براتون کمی سخت باشه، چون laravel از ابتدا مثل یه نوزاد میمونه که با باندل ها اون رو بزرگش میکنیم و شما ممکنه وقت زیادی صرف بزرگ کردنش کرده باشید و الان اون رو به yii خام رسونده باشید ولی برای اون کسی که میخواد تازه شروع کنه، باید وقت زیادی صرف پیدا کردن باندل ها و نوشتن کدهای js کنه که با انتخاب yii دیگه نیازی به این کارها نیست و مستقیما وقتش رو صرف آنالیز پروژه میکنه.

محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط M.Rahi مشاهده تاپیک
    در laravel خواستم از cache dependency استفاده کنم که دیدم نه در مستندات چیزی در موردش هست و نه توی گوگل! درخواستم رو توی انجمن laravel مطرح کردم که هیچکس پاسخگو نبود!
    الان هم توی گوگل سرچ کنید، اولین لینکی که میاره لینک تاپیک خودمه (که هنوز هم کسی جواب نداده) : http://laravel.io/forum/03-01-2014-cache-dependency

تا اونجایی که من در مستندات laravel خوندم همچین امکانی نداره! و سرچ کردم دیدم باید از یه باندل استفاده کنی که کلا نحوه صدا زدن ویوها عوض میشه و یه جورایی قابلیت استفاده مجدد کدها پایین میاد.

مسلما چون laravel باندل بیس هست، سرعت رشد افزونه هاش زیاده اما افزونه های کاربردیش کمتر از yii هست (توی سرچ زدن مشخصه).

وقتی انجمن فعالتر باشه، سوالات سریعتر به جواب میرسه و کاربر مجبور نیست کلی از وقتش رو صرف انتظار برای جواب هدر بده! (نمونش همین سوال خودم که لینکش رو بالا گذاشتم)

شما که کارتون درسته :) اما laravel به صورت "توکار" از jquery پشتیبانی نمیکنه و باید دستی به سیستم اضافه بشه اما در yii اینطور نیست و این سرعت عمل رو بالا میبره.

مستندات yii طوریه که اگر فرد خواست از بیس کار کنه و MVC هم بلد نباشه، میتونه با مستندات yii قدم به قدم ساختار فریم ورک رو یاد بگیره. همچنین تنظیم تاپیک ها خودش یه مزیته چراکه در laravel عناوین رو در بخش Learning More طبق حروف الفبا مرتب کرده نه بر اساس الویت یادگیری!

چیزی مثل کپچا که توی اکثر پروژه ها استفاده میشه چرا بخوایم وقتمون رو صرف اضافه کردن آن و تنظیمات دستی کنیم؟! بهتره که توکار باشه.

منابع بیشتر یعنی وقتی توی موتور جستجویی مثل گوگل در مورد yii سرچ میکنی با وب سایت های زیادی رو به رو میشی که آموزش های زیادی گذاشتن اما در مورد laravel این قضیه صدق نمیکنه!

لطفا واقع بین باشید. شاید به این دلیل که مدتیه با laravel کار کردین، دل کندن ازش براتون کمی سخت باشه، چون laravel از ابتدا مثل یه نوزاد میمونه که با باندل ها اون رو بزرگش میکنیم و شما ممکنه وقت زیادی صرف بزرگ کردنش کرده باشید و الان اون رو به yii خام رسونده باشید ولی برای اون کسی که میخواد تازه شروع کنه، باید وقت زیادی صرف پیدا کردن باندل ها و نوشتن کدهای js کنه که با انتخاب yii دیگه نیازی به این کارها نیست و مستقیما وقتش رو صرف آنالیز پروژه میکنه.
    من دونه به دونه پاراگراف های شمارو پاسخ میدم. خودتون مطابقت بدید.

• سیستم کش کردن در لاراول به خوبی پشتیبانی میشه. Cache Dependency هم در سطح کد شما انجام میشه. فکر نمیکنم سیستم های کش این رو در اختیار شما قرار بدن. حداقل من ندیدم یا نیازم نبوده دنبالش باشم. قدر مسلم تمامی سیستم هایی که در Yii پشتیبانی میشند در لاراول نیز پیشتیبانی میشند. این ارتباطی به فریمورک نداره. اگر یک سیستم کش قابلیتی رو ارائه بده هر فریمورکی که ازش استفاده کنه اون قابلیت رو داره. شما اکستنشن موجود رو نصب میکنید پس فرقی نداره قاعدتاً
    • Laravel دیگه باندل بیس نیست. الان یکسال بیشتره از یکساله که از Package استفاده میکنه و تا دلتون بخاد پکیج براش موجوده که همه نوع نیازشما رو از لحاظ پکیج یا به قول شما افزونه برطرف میکنه.
    • خیر. برای استفاده از تم و اسکین هیچ نیازی به هیچ پکیجی ندارید. باید بیشتر مطالعه و جستجو میکردید.
    • پکیج هایی که در لاراول استفاده میشه مختص لاراول نیست. پکیج های استانداردی هستند که لاراول از اونها استفاده میکنه. اگر از بین چندین هزار پکیج، نتونستید تعدادی کاربردی برای خودتون پیدا کنید پس Yii براتون بهتره.
    • آخرین گام برای گرفتن یک جواب سوال کردن توی فروم هاست!. الان با وجود IRC های موجود، StackExchange و داکیومنت های خود لاراول. کمتر پیش میاد کسی به فروم ها رجوع کنه. من این حرف شمارو قبول ندارم. البته ممکنه روش جوابگیری شما با من فرق کنه.
    • راجع به استفاده ی توکار Jquery که به نظر من اصلاً ربطی به یک فریمورک PHP نداره. اگر باشه بهتره اما اگر نیست نمیشه یک ضعف دونست. مثلاً من کتابخونه ی JQuery رو توی برنامم صدا بزنم و شما از طریق Yii اینکارو بکنید خیلی تفاوت ایجاد میشه؟ لطفاً آبروی یک فریمورک رو با این موارد خدشه دار نکنید. هم Yii هم Laravel
    • دقیقاً به همین دلیل که کپچا توی اکثر پروژه ها استفاده میشه گفتم که از سرویس های خارجی استفاده کنیم. شما برنامه هاتون بزرگتر بشن از صف ها هم باید استفاده کنید. اینها تمامیشون پردازش لازم دارند.

من هیچ گونه تعلق خاطری به Laravel ندارم. اخیراً هم دارم Phalconphp استفاده میکنم که از لحاظ سینتکس از لاراول پیچیده تره. اما پرفورمنس خیلی بالایی داره. بخصوص شماره 2 که در آینده عرضه میشه و از Zephir بهره میبره. به نظرمن این دو فریمورک Yii, Laravel تمامی ابزارهای سنتی یک فریمورک رو دارند. لاراول سینتکس ساده تری داره. فهمیدن کدهاش ساده تره. لطفاً اگر شماتصمیم گرفتید از Yii استفاده کنید آخر ارسالتون نگید بهتره بریم سمت Yii!!! بهتره خودتون برید سمت Yii و این اجازه روبدید هر کس برای خودش تصمیم بگیره.
    آخرین ویرایش به وسیله metal gear solid 4 : پنج شنبه 28 فروردین 1393 در 10:58 صبح

نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک

• سیستم کش کردن در لاراول به خوبی پشتیبانی میشه. Cache Dependency هم در سطح کد شما انجام میشه. فکر نمیکنم سیستم های کش این رو در اختیار شما قرار بدن. حداقل من ندیدم یا نیازم نبوده دنبالش باشم. قدر مسلم تمامی سیستم هایی که در Yii پشتیبانی میشند در لاراول نیز پیشتیبانی میشند. این ارتباطی به فریمورک نداره. اگر یک سیستم کش قابلیتی رو ارائه بده هر فریمورکی که ازش استفاده کنه اون قابلیت رو داره. شما اکستنشن موجود رو نصب میکنید پس فرقی نداره قاعدتاً
    ربطی به قابلیت سیستم کش نداره. سیستم کش فقط کش میکنه و بقیه چیزها بر میگرده سطح برنامه که YII ویژگی های خوبی ارائه کرده. مثلا میتونید بگید این قسمت از صفحه کش نشه و بقیه کش بشند یا هر جور که دلتون بخواد. میتونید وابستگی تعیین کنید نسبت به هر چیزی مثل بگید اگه تغییری در فایل های فلان پوشه ایجاد شد کش از نوع ساخته بشه . حال اینکه تو لااراول باید دستی کد بشه این قسمت.

• خیر. برای استفاده از تم و اسکین هیچ نیازی به هیچ پکیجی ندارید. باید بیشتر مطالعه و جستجو میکردید.
    اگه یادتون باشه قبلاً راجب این موضوع بحث شده

• راجع به استفاده ی توکار Jquery که به نظر من اصلاً ربطی به یک فریمورک PHP نداره. اگر باشه بهتره اما اگر نیست نمیشه یک ضعف دونست. مثلاً من کتابخونه ی JQuery رو توی برنامم صدا بزنم و شما از طریق Yii اینکارو بکنید خیلی تفاوت ایجاد میشه؟ لطفاً آبروی یک فریمورک رو با این موارد خدشه دار نکنید. هم Yii هم Laravel
    استفاده تو کار از Jquery رو نباید با صدا زدن Jquery اشتباه بگیرید. با استفاده از این قابلیت خودش ده ها خط کد Jquery مینویسه که شما برای انجام اون کار ها باید خودتون کد Jquery ایش رو بزنید.

• دقیقاً به همین دلیل که کپچا توی اکثر پروژه ها استفاده میشه گفتم که از سرویس های خارجی استفاده کنیم. شما برنامه هاتون بزرگتر بشن از صف ها هم باید استفاده کنید. اینها تمامیشون پردازش لازم دارند.
    امکانات تو کار YII فقط مربوط به کپچا نمیشه.

من هیچ گونه تعلق خاطری به Laravel ندارم. اخیراً هم دارم Phalconphp استفاده میکنم که از لحاظ سینتکس از لاراول پیچیده تره. اما پرفورمنس خیلی بالایی داره. بخصوص شماره 2 که در آینده عرضه میشه و از Zephir بهره میبره. به نظرمن این دو فریمورک Yii, Laravel تمامی ابزارهای سنتی یک فریمورک رو دارند. لاراول سینتکس ساده تری داره. فهمیدن کدهاش ساده تره. لطفاً اگر شماتصمیم گرفتید از Yii استفاده کنید آخر ارسالتون نگید بهتره بریم سمت Yii!!! بهتره خودتون برید سمت Yii و این اجازه روبدید هر کس برای خودش تصمیم بگیره.
    اگه فقط به خاطر پرفورمنس دارید از
    Phalconphp استفاده میکنید. توجه داشته باشید شما نیاز به سرور اختصاصی دارید تا بتونید Extension اش رو نصب کنید. حال اینکه اگه سرور اختصاصی دارید با کش پی اچ پی 5.5 + APC هم میتونید به این پرفورمنس برسید. لاراول هم به نظر من ساده تره ولی سرعت توسعه YII به دلیل امکانات تو کارش بیشتره.

محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط bestirani2 مشاهده تاپیک
    ربطی به قابلیت سیستم کش نداره. سیستم کش فقط کش میکنه و بقیه چیزها بر میگرده سطح برنامه که YII ویژگی های خوبی ارائه کرده. مثلا میتونید بگید این قسمت از صفحه کش نشه و بقیه کش بشند یا هر جور که دلتون بخواد. میتونید وابستگی تعیین کنید نسبت به هر چیزی مثل بگید اگه تغییری در فایل های فلان پوشه ایجاد شد کش از نوع ساخته بشه . حال اینکه تو لااراول باید دستی کد بشه این قسمت.

اگه یادتون باشه قبلاً راجب این موضوع بحث شده

استفاده تو کار از Jquery رو نباید با صدا زدن Jquery اشتباه بگیرید. با استفاده از این قابلیت خودش ده ها خط کد Jquery مینویسه که شما برای انجام اون کار ها باید خودتون کد Jquery ایش رو بزنید.

امکانات تو کار YII فقط مربوط به کپچا نمیشه.

اگه فقط به خاطر پرفورمنس دارید از
    Phalconphp استفاده میکنید. توجه داشته باشید شما نیاز به سرور اختصاصی دارید تا بتونید Extension اش رو نصب کنید. حال اینکه اگه سرور اختصاصی دارید با کش پی اچ پی 5.5 + APC هم میتونید به این پرفورمنس برسید. لاراول هم به نظر من ساده تره ولی سرعت توسعه YII به دلیل امکانات تو کارش بیشتره.
    • من خودم در آخرین پروژه ای که کار میکنم از APC دقیقاً به روشی که گفتید بهره میبرم که بخش هایی از صفحه یا اطلاعات رو کش میکنم. و چندان کار پیچیده ای نیست و مطمئنم با Yii هم همین میزان کد نویسی لازمه. البته من دیدی نسبت به امکانات Yii در این زمینه ندارم اما در سطح لاراول پیچیدگی نمیبینم.
    • JQuery خودش به اندازه کافی کوتاه شده هست. باز هم نمیفهمم منظورتون از این که ده ها خط را براتون مینویسه چیه. اما اگر مثال بزنید بهتره.
    • استفاده از Phalconphp فقط به خاطر پرفورمنسش هست و بس. بله میدونم باید سرور اختصاصی باشه. برنامه ای که قراره روی یک سرور اشتراکی اجرا بشه نیازی به چنین سطح بالایی از پرفورمنس نداره. PHP 5.5 از APC پشتیبانی نمیکنه. با استفاده از APC هم شما به پرفورمنس Phalconphp که یک اکستنشن برپایه C هست نمیرسید.

من خودم در آخرین پروژه ای که کار میکنم از APC دقیقاً به روشی که گفتید بهره میبرم که بخش هایی از صفحه یا اطلاعات رو کش میکنم. و چندان کار پیچیده ای نیست و مطمئنم با Yii هم همین میزان کد نویسی لازمه. البته من دیدی نسبت به امکانات Yii در این زمینه ندارم اما در سطح لاراول پیچیدگی نمیبینم.
    من نمی گم کار پیچیده ای هست ولی میشه همین کار ساده هم انجام نداد. نوشتن برنامه بر پایه پی اچ پی خام هم کار پیچیده ای نیست ولی هدف افزایش سرعت کدنویسی هست.

$dependency = new CDbCacheDependency('SELECT MAX(update_time) FROM tbl_post');
    $posts = Post::model()->cache(1000, $dependency)->with('author')->findAll();

همچنین میشه یه قسمت از صفحه رو کش کرد نه کل صفحه رو

<?php if($this->beginCache($id, array('dependency'=>array(
    'class'=>'system.caching.dependencies.CDbCacheDepe ndency',
    'sql'=>'SELECT MAX(lastModified) FROM Post')))) { ?>
    ...content to be cached...
    <?php $this->endCache(); } ?>

یا حتی میشه درون یک صفحه یا قسمتی که قرار هست کش بشه بگیم این قسمت داینامیک هست و نباید کش بشه

<?php $this->renderDynamic($callback); ?>

JQuery خودش به اندازه کافی کوتاه شده هست. باز هم نمیفهمم منظورتون از این که ده ها خط را براتون مینویسه چیه. اما اگر مثال بزنید بهتره.

مثلاْ فرض کنید قرار هست یه dropdownlist داشته باشید که به یک dropdownlist دیگه وابسته هست. شما نیازی ندارید هیچ کد Jquery ای بزنید مثال

echo CHtml::dropDownList('country_id','', array(1=>'USA',2=>'France',3=>'Japan'),
    array(
    'ajax' => array(
    'type'=>'POST', //request type
    'url'=>CController::createUrl('currentController/dynamiccities'), //url to call.
    'update'=>'#city_id', //selector to update

echo CHtml::dropDownList('city_id','', array());

استفاده از Phalconphp فقط به خاطر پرفورمنسش هست و بس. بله میدونم باید سرور اختصاصی باشه. برنامه ای که قراره روی یک سرور اشتراکی اجرا بشه نیازی به چنین سطح بالایی از پرفورمنس نداره. PHP 5.5 از APC پشتیبانی نمیکنه. با استفاده از APC هم شما به پرفورمنس Phalconphp که یک اکستنشن برپایه C هست نمیرسید.

روی پی اچ پی ۵.۵ این رو نصب کنید
    http://pecl.php.net/package/APCu
    منم به دلیل پرفورمنس واسه یه برنامه میخواستم بیام سمت فالکون که با کمک کش پی اچ پی ۵.۵ و apc به پرفورمنس نزدیکی رسیدم. توجه کنید ترکیب این دو تا نه فقط apc

محل زندگی
    مشهد

برای قسمت اول این بخش از لاراول رو مطالعه بفرمایید. دقیقاً مثالی که زدید رو با استفاده از لاراول میشه داشت. منظورم پیاده سازی نیست. امکاناتش هست.

در رابطه با JQuery که نوشتید. خوبه. اما سینتکسش چندان هم راحت نیست. اما این رو نمیشه مزیت یک فریمورک PHP دونست. فریمورک PHP باید کار با PHP رو آسان کنه. در تمام پروژه که هزاران خط میشه. لاراول سینتکس ساده و سریعی رو در اختیار میگذاره که به قول شما سرعت برنامه نویس رو بالا میبره. اما اینکه JQuery رو من چطور استفاده میکنم یا شما ارتباطی به فریمورک PHP نداره!!

PHP 5.5 سیستم OPCache رو معرفی کرده که انگار اطلاعات رو کامپایل و کش میکنه که سرعت قابل ملاحضه ای داره نسبت به APC. خب اگر قرار باشه کسی از ابتدا یک فریمورک رو انتخاب و یاد بگیره. چه بهتره که از آپدیت ترین امکانات استفاده کنه. به همین خاطر میگم باید APC رو فراموش کرد.

برای قسمت اول این بخش از لاراول رو مطالعه بفرمایید. دقیقاً مثالی که زدید رو با استفاده از لاراول میشه داشت. منظورم پیاده سازی نیست. امکاناتش هست.

در رابطه با JQuery که نوشتید. خوبه. اما سینتکسش چندان هم راحت نیست. اما این رو نمیشه مزیت یک فریمورک PHP دونست. فریمورک PHP باید کار با PHP رو آسان کنه. در تمام پروژه که هزاران خط میشه. لاراول سینتکس ساده و سریعی رو در اختیار میگذاره که به قول شما سرعت برنامه نویس رو بالا میبره. اما اینکه JQuery رو من چطور استفاده میکنم یا شما ارتباطی به فریمورک PHP نداره!!

PHP 5.5 سیستم OPCache رو معرفی کرده که انگار اطلاعات رو کامپایل و کش میکنه که سرعت قابل ملاحضه ای داره نسبت به APC. خب اگر قرار باشه کسی از ابتدا یک فریمورک رو انتخاب و یاد بگیره. چه بهتره که از آپدیت ترین امکانات استفاده کنه. به همین خاطر میگم باید APC رو فراموش کرد.
    قسمت اول رو من معادلی واسش توی لینکی که دادید پیدا نکردم.

از نظر من مزیت بزرگی هست. باید دید نظر بقیه دوستان چیه.

درسته و همینطوری که گفتم میتونید کنارش APC هم قرار بدید که سرعت بالاتری پیدا کنید.

کاربر جدید آواتار MaSoUti
    محل زندگی
    BUSHEHR

بعد از 303 پست... آخر هم نتیجه گیری درستی نشد. که ما متوجه شیم با توجه به آخرین نسخه ها و آخرین و بهترین تکنولوژی های این دو فریمورک کدوم کامل تر و بهتر هست. اکثر مقایسات روی ورژنهای پایینتر و با در نظر گرفتن نداشتن بعضی از امکانات بود... برای من که میخوام تازه شروع کنم مهم آخرین تکنولوژی هاست و ببینم با توجه به اونها کدوم فریمورک کامل تر هست. من جای دیگه هم که این سوال رو پرسیدم باز هم هر دو فریمورک رو پیشنهاد دادن و نگفتن کدوم بهتره. من از این موضوع میترسم که شروع کنم و بعد از رسیدن به قسمتی از پروژه که ببینم نیازهای خاص از یک فریمورک میشه اونجا فریمورک کم بیاره و من مجبور بشم که عوض کنم فریمورک مورد استفاده ام رو...

نسخه 5.5 زبان PHP حالا حالاها روی 90٪ سرورهای اشتراکی نصب نمیشه و به تازگی به نسه 5.3 ارتقا پیدا کردن. قطعاً تا وقتی رواج پیدا کنه نسخه Yii2 با قابلیت پشتیبانی از OPCache عرضه خواهد شد ولی لاراول که همین حالا پشتیبانی از APC رو هم بصورت توکار نداره، بعیده OPCache رو هم اضافه کنه.

نقل قول نوشته شده توسط MaSoUti مشاهده تاپیک
    بعد از 303 پست... آخر هم نتیجه گیری درستی نشد. که ما متوجه شیم با توجه به آخرین نسخه ها و آخرین و بهترین تکنولوژی های این دو فریمورک کدوم کامل تر و بهتر هست. اکثر مقایسات روی ورژنهای پایینتر و با در نظر گرفتن نداشتن بعضی از امکانات بود... برای من که میخوام تازه شروع کنم مهم آخرین تکنولوژی هاست و ببینم با توجه به اونها کدوم فریمورک کامل تر هست. من جای دیگه هم که این سوال رو پرسیدم باز هم هر دو فریمورک رو پیشنهاد دادن و نگفتن کدوم بهتره. من از این موضوع میترسم که شروع کنم و بعد از رسیدن به قسمتی از پروژه که ببینم نیازهای خاص از یک فریمورک میشه اونجا فریمورک کم بیاره و من مجبور بشم که عوض کنم فریمورک مورد استفاده ام رو...
    تا اینجا تاپیک بصورت مقایسه یکطرفه بود. درحال گردآوری و دسته بندی امکانات خاص Yii هستم که بیشتر از بقیه Bold هستن تا کم کم اینجا بگذارم و ببینیم لاراول چطور اونها رو پیاده سازی کرده (یا اصلاً معادلی براشون داره یا نه).

محل زندگی
    مشهد

نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نسخه 5.5 زبان PHP حالا حالاها روی 90٪ سرورهای اشتراکی نصب نمیشه و به تازگی به نسه 5.3 ارتقا پیدا کردن. قطعاً تا وقتی رواج پیدا کنه نسخه Yii2 با قابلیت پشتیبانی از OPCache عرضه خواهد شد ولی لاراول که همین حالا پشتیبانی از APC رو هم بصورت توکار نداره، بعیده OPCache رو هم اضافه کنه.
    کسی صحبت از این کرد که قراره OPCache رو روی سرور اشتراکی اجرا کنیم؟
    کسی هم نگفته OPCache قراره به زودی روی لاراول بیاد و Yii بی نصیب میمونه!!

صحبت سر سرور مجازی و اختصاصی بود مهندس.

کاربر جدید
    محل زندگی
    يه جاي دنج

این چه تعطیلاتی و چه دسته بندی بود که تموم نشد
    جناب شهرکی، من خودم با هیچ کدوم کار نکردم. ولی به عنوان یک خواننده ، نظرم رو راجع به این همه پست میگم. تمامی امکاناتی از لاراول که دوستان گفتن رو شما یا گفته بودین که مهم نیست ، یا هم گفته بودین در yii هم میشه پیاده سازی کرد. حالا اینکه چطور میشه رو باید گشت و پیدا کرد..................
    البته با توجه به سابقه شما که به صورت حرفه ای کار میکنید، تمامی مطالبتون صحت داره. ولی از دید کاربرانی مثل من که اصلا تا حالا با فریمورک کار نکردن هم به موضوع نگاه کنین.
    کاش زیر مطلب که با yii هم میشه پیاده سازی کرد، طرز پیاده سازی رو هم میگفتین.
    خواهشمندم زودتر امکانات yii رو بیان کنین که این تاپیک شاید به سرانجامی برسه.
    ضمنا شما برای شروع یادگیری yii 2 رو پیشنهاد میکنی، یا yii 1?
    ممنون از زحمات شما.

کاربر جدید
    محل زندگی
    يه جاي دنج

البته یک انتقادی هم از yii نسبت به لاراول میشه کرد و اون هم کمبود منابع آموزشیشه.
    شما یه سرچ برای لاراول میزنی ، کلی مطلب و ویدئو آموزشی پیدا میکنی.
    اما در مقایسه با اون برای yii خیلی خیلی کمتره.

نقل قول نوشته شده توسط Elias.F مشاهده تاپیک
    کاش زیر مطلب که با yii هم میشه پیاده سازی کرد، طرز پیاده سازی رو هم میگفتین.
    مواردی که در ابتدا فقط گفتم میشه رو بعداً یکی یکی مطرح کردن و معادل Yii اونها رو توضیح دادم.
    خواهشمندم زودتر امکانات yii رو بیان کنین که این تاپیک شاید به سرانجامی برسه.
    هدفم این نیست که فقط امکانات Yii رو فهرست کنم. دنبال مواردی هستم که توی لاراول نمیشه با امکانات پایه خودش انجام داد یا لااقل مشکله تا این تاپیک حالت مقایسه و تقابل خودش رو حفظ کنه. بخاطر همین یکم طول میکشه. ضمناً بنده کارهای دیگری هم دارم (مثل ایران نهاد) که اولویت و اهمیت بیشتری برام داره نسبت به کشف نقاط قوت و ضعف Laravel و Yii دربرابر همدیگه یا مسائلی از این دست.
    ضمنا شما برای شروع یادگیری yii 2 رو پیشنهاد میکنی، یا yii 1?
    هنوز Yii 2 آزمایشیه و برای همین من هنوز هم نسخه 1.1 رو توصیه میکنم ولی به محض اینکه نسخه 2 تولید بشه، پکیج پیشرفته رو با محوریت Yii 2 تولید میکنم و به همه توصیه میکنم حتی اگه از نسخه 1.1 استفاده میکنن (که تا 2016 پشتیبانی میشه)، باز هم با نسخه 2 آشنا بشن و کم کم به اون نسخه ارتقا بدن کدهاشون رو.

نقل قول نوشته شده توسط Elias.F مشاهده تاپیک
    البته یک انتقادی هم از yii نسبت به لاراول میشه کرد و اون هم کمبود منابع آموزشیشه.
    شما یه سرچ برای لاراول میزنی ، کلی مطلب و ویدئو آموزشی پیدا میکنی.
    اما در مقایسه با اون برای yii خیلی خیلی کمتره.
    تا جایی که من بررسی کردم چنین مشکلی نبوده و برای مثال، درمورد Yii پکیج آموزشی تصویر فارسی داریم (کار خودمه) ولی درمورد لاراول چنین منبعی نیست. درمورد منابع انگلیسی هم شما توی گوگل بنویسید laravel video learning و yii video training و میبینید که برای هر دو، منابع آموزشی تصویری زیادی میاد.

کاربر جدید
    محل زندگی
    يه جاي دنج

تا جایی که من بررسی کردم چنین مشکلی نبوده و برای مثال، درمورد Yii پکیج آموزشی تصویر فارسی داریم (کار خودمه) ولی درمورد لاراول چنین منبعی نیست. درمورد منابع انگلیسی هم شما توی گوگل بنویسید laravel video learning و yii video training و میبینید که برای هر دو، منابع آموزشی تصویری زیادی میاد.
    ضمن تشکر از پاسخ خوبتون،
    من بین این دو در زمینه منابع آموزش مقایسه انجام دادم.
    برای yii با وجود قدمت بیشتر ، منابع خیلی خیلی کمتره، تو همون موردی که خودتون گفتین برای laravel سه برابر منابع هست که اکثرا هم رایگان هستند. حتی در منابع فارسی هم خیلی بیشتره . آموزش شما هم که هزینه داره.
    اگه خودتون هم سرچ کنید yii هم منابعش کمتره ، و هم اونایی که هست بیشترش پولیه

تعداد آموزشهای بیشتر که خیلی مهم نیست. مهم اینه که چقدر این آموزشها کاربردی باشن. نمیگم آموزشهای لاراول خوب نیست ولی فرضاً وقتی شما با یک eBook مثل Web Application Development with Yii and PHP میتونید به راحتی آب خوردن کار با Yii رو یاد بگیرین، دلیلی نداره صدتا کتاب دیگه با مطالب تکراری و صرفاً بیان و نگارش متفاوت، تولید و عرضه بشه.

محل زندگی
    مشهد

تعداد آموزشهای بیشتر که خیلی مهم نیست. مهم اینه که چقدر این آموزشها کاربردی باشن. نمیگم آموزشهای لاراول خوب نیست ولی فرضاً وقتی شما با یک eBook مثل Web Application Development with Yii and PHP میتونید به راحتی آب خوردن کار با Yii رو یاد بگیرین، دلیلی نداره صدتا کتاب دیگه با مطالب تکراری و صرفاً بیان و نگارش متفاوت، تولید و عرضه بشه.

باید قبول کرد اکثر قابلیت ها در YII 2 وجود داره و هنوز استیبل نشده در صورتی که خیلی فریم ورک ها یک قدم جلو تر هستن

منم یه مدت YII کار می کردم ولی در حال حاضر دارم فالکون با NGINX کار می کنم

کاربر دائمی آواتار AmirSky
    محل زندگی
    تهران

من از سینکس لاراول بیشتر خوشم اوم . چون به نظر زیبا تر میاد.
    در مورد قابلیت ها هم باید بگم تقریبا هر دو قابلیت های یکسانی دارند. و هر دو خوب هستند.
    البته داشتن داکیومنت و یوزر و منابع آموزشی بیشتر میتونه در انتخاب بسیار تاثیر گذار باشه.

کاربر جدید آواتار mahmoodhacker
    محل زندگی
    public_html/.htaccess

n تا تاپیک تو اینترنت هست
    هزاران مقاله و پست
    اما فقط ما ایرانیها هستیم که اینطور بحث رو به درازا میکشیم.
    این داره و اون نداره اصلاً مطرح نیست!!
    من قبل از اینکه سوادم قد بده که بدونم فریم ورک چی هستش در php یه فریم ورک برای خودم ساخته بودم :) البته نه به حرفه ای بودن اینا...
    خواستم بگم فقط دوتا بحث مطرح هستش . 1- اشراف بیشتر 2-کاربردی برای جایی که میخوایم
    که این دوتا چیزی از هم کم ندارن و بحث 1 فقط مطرحه
    من از codeigniter خیلی خوشم میاد چون اول mvc رو بهم یاد داد و دوم باهاش کلی کار کردم و پول دراوردم
    حالا هر وقت میخوام سایت کوچیک و ارزون بنویسم از CI استفاده میکنم که از هردوتای اینا به صرفه تره /.
    پروژه سنگین باشه من به شخصه با laravel بیشتر حال کردم و مهم اصل حال بود/.
    مقایسه laravel و Yii مثل مقایسه سالار عقیلی میمونه با علیرضا قزبانی . هر دو هم سبک و شبیه به هم هستند ولی خوب هرکی باصدای یکی حال میکنه!!!بحثم لاتی شد

سلام
    دوستان من خیلی وقت هست که با yii کار کردم و پروژه های سطح بالایی رو باهاش بالا آوردم

الان هم مدتی هست به خاطر کارفرما با لاراول کار میکنم و پروژه سنگینی دارم که با لاراول مینیویسم

راستش yii و لاراول خیلی شبیه همن
    یه جورایی انگار از رو هم کپی کردن(هرچند که همشون از ruby الگو برداری کردن)

دوست دارم تجربم رو به صورت بی طرفانه تو قسمت های مختلف جفت فریم ورک ها براتون بنویسم

اولیش:
    وقتی با لاراول کار میکنم اولین چیزی که خیلی اذیتم میکنه نبود یک code generator خوبه !!
    اول که به صورت default هیچ code generatorی روی لاراول من ندیدم پس مجبور شدم پکیجش رو(معادل extension یا component در yii) نصب کنم
    راستش اگه بخوام به صورت بی طرفانه بگم code generator لاراول هیچ حرفی در مقابل gii نداره و در مقابل gii بیشتر شبیه به شوخی هست !!!

gii واست فرم ها رو خیلی قشنگ نسبت به مدل و ruleها درست میکنه ولی تو لاراول یه فرم generator خیلی ساااده هست که اونم تو نسخه جدیدش برداشتن !!!

این رو نمیشه اسمش رو مشکل گذاشت، فقط خواستم واسه شروع مهم ترین دغدغم رو در کار با لاراول باهاتون به اشتراک بزارم
    چون کسی که با yii کار کرده باشه و بیاد تو لاراول با این کمبود مواجه بشه قطعا سریعا بر میگرده.

این پست ها ادامه داره ...

به نظرم لاراول تا موقعی که yii 2 نیومده بود خیلی نسبت به yii 1 پیشتاز بود
    دلیل اصلیش هم استفاده از composer تا اون موقع بود
    ولی الان دیگه yii 2 اومده و لاراول این برتری رو نداره.
    .
    یه چیز خوب و مثبتی که دیدم تو لاراول اینه که تو کنترلر هاش میشه get و post رو مشخص کرد
    مثلا تو yii ما مینیویسیم:
    actionLogin

تو لاراول مینیویسیم
    getLogin
    و
    postLogin

خب البته که این فقط موجب تمیز شدن کد میشه و نمیشه اسمش رو feature یا برتری گذاشت

ولی این ارتباط تنگاتنگ لاراول رو با rest نشون میده

صفحه 8 از 9 اولاول ... 6789 آخرآخر

تاپیک های مشابه

1. حرفه ای: ایجاد بخش Yii Framework
    نوشته شده توسط sanay_esh در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 23:32 عصر
  2. آموزش: Yii Framework - قسمت دوم
    نوشته شده توسط milanFan در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 13:31 عصر
  3. Yii Framework
    نوشته شده توسط JavaDeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 10 فروردین 1391, 18:32 عصر
  4. حرفه ای: Yii Framework راه اندازی UnitPHP جهت تست Unit ها
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:38 عصر
  5. Yii Framework چیست؟
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 12:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •