AbiriAmir عزیزاول این که همه جای دنیا کار رقابتی هست. اگر کارخانه X محصولی رو با 100 تومن تولید کنه و کارخانه Y همون محصول رو با 50 تومن تولید کنه کارخانه X محکوم به ورشکستگی است. مگر اینکه یا بتونه قیمتش رو پایین بیاره و یا چیز جدیدی برای ارائه داشته باشه. (چیزی که کارخانه Y نداشته باشه)
این جا هم همینه. 1 نفر براش میصرفه میتونه پروژه ای رو با 50000 تومن انجام بده. شما برای این که توی بازار بمونی یا کارت باید بهتر از اون باشه تا مشتریت حفظ بشه یا قیمتت رو بتونی پایین بیاری. این مساله مختص ایران نیست. (اگر فرهنگ درست بازار رقابتی توی کشور ما بود الان من و شما مجبور نبودیم 17 میلیون تومان برای ماشینی بدیم که توی بازار جهانی هیچ جایگاهی نداره)
و مورد دوم این که ما ایرانی ها عادت داریم که وقتی در کاری ناتوان هستیم مشکل رو گردن بقیه بندازیم. دوست عزیز، برادر من، شما اگر 1 برنامه نویس حرفه ای باشی همه جا برات کار هست و مشتری هم خواهی داشت؛ اما توقع نداشته باش بقیه قیمتشون رو با شما تنظیم کنن.
بیایید یکم بجای خرده گیری از دیگران مشکلات رو در درون خودمون جستجو و رفع کنیم.
چقدر آدم بی منطقی هستی !!
من در تهران هستم برای اجاره یک دفتر کار در تهران هزینه ای زیادی می پردازم . کرایه ای که برای طی کردن سیر تا دفتر بصورت روزانه پرداخت میکنم خیلی بیشتر از جا های دیگست.
هزینه زندگی من اینجا خیلی بیشتر از شهر های دیگست . و هم چنین 1000 تا مورد دیگه هست که با شهر های دیگه خیلی تفاوت دارن هزینه هاش.
ولی وقتی که من میزارم یک برنامه خوب و تحویل مشتری هام بدم برابر وقتی هست که شما میزاری . یعنی مثلا اگر من 1 ماه وقت بزارم شما هم یک ماه وقت بزاری تازه اینجا من ضرر کردم.
تازه این مقایسه با شهر های ایران بود. شما همین مقایسه رو با شمال و جنوب تهران بکن که چقدر اجاره ها متفاوته
حالا اینم هیچی
مشکل اصلی اینه که , کسائی که تو خونه هستن و خرجشون از جیب بابا مامان در میاد غصه ندارن 50 تومان هم اضافی بره تو جیبشون
یارو بیکاره تو خونه نشسته خرجش و کس دیگه ای میده 100 تومان هم اضافه در بیاره به کسی بر نمیخوره!!
بعدم از اینا گذشته الان یه کارگر واسه یه روز کار 8 تا 12 ساعت کامل بین 40 تا 80 هزار تومان پول میگیره (شایدم بیشتر) , اون کسی که برای یک ماه کار , نه اصلا برای یک هفته کار 100-200 میگیره یعنی داره کارگری میکنه برنامه نویسی نمیکنه