بنده هم خواستم به نوبه ی خودم تشکر کنم از آقای حمید رضا نیرومند عزیز به خاطر این مقاله پرمحتوا!
دقیقا سال 89 بود که به طور جد به دنبال آموزش زبان PHP و البته قبل تر از اون HTML بودم !
خلاص کنم براتون که آموز شها رو از طریق وب سایت ها و کتاب ها آغاز کردم و تا به الان به زعم خودم هنوز به رتبه کد نویسی به صورت کامل نرسیده ام .
گاه گاهی واسه خودم یه کدهایی رو می نویسم و اغلب روی سایتم کار میکنم
و تا به حال هیچ پروژه ای نگرفتم
منتها این حرف ها برام کاملا ملموس و به قول دوست عزیزمون از دل اومده و لاجرم بر دلم نشست
البته دورادور با معضلات و برخی ندونم کاری های دوستان کد نویس هم روبرو شدم و در جریان هستم
در ان زمینه بنده وب سایت های پارس کدرز و همچنین پونیشا را مقصر میدانم حال چه کم و چه زیاد مهم اینه که با ایجاد مناقصه های بین کارفرما ها قیمت برنامه نویسی را تا حدود چشمگیری پایین آورده اند.
در کل برای همه دوستان آرزو دارم که در این سال جدید بتوانند روزهایی خوب در برنامه نویسی داشته باشند.
نکته آخر اینکه بنده با همایش موافق بودم و هستم منتها به دلیل اینکه در حال حاضر بیکار هستم و از لحاظ مالی در مضیقه هستم فعلا از این مشارکت صرف نظر کردم اما در آینده انشاءالله که اوضام بهتر شد حتما در همایش های دیگر ولو به خاطر افزودن تجربه شرکت خواهم کرد.
موفق باشید
یاعلی