سلام به همه ی دوستان. راستش و بخواید من با توربو سی شروع کردم. فک می کردم تمام سی همین محیط کنسوله. بعد از اینکه چشمم به سی شارپ باز شد ، سی رو یه تیکه آشغال می دونستم. بعدها اتفاقات زیادی افتاد که منجر به این شد که در مورد زبان برنامه نوسی مورد علاقه ام و در واقع زبانی که بکارم بیاد تحقیق کنم. تحقیقاتم منجر به سی ++ شد. که اتفاقا همین مقالاتی که تو برنامه نویس هست خیلی بهم کمک کردن. (از همه اساتید ممنونم) الان تقریبا حدود 2،3 ماه ای میشه که شروع کردم به برنامه نویسی win32 ولی واقعا به یه سری مشکل برخوردم. اول اینکه اون زمانی که شروع کردم بحث های زیادی سر این بود که ویندوز 8 دیگه قرار نیست به این شیوه ادامه بده و در واقع برنامه نویس win32/win64 تغییر خواهد کرد به winRT. که این باعث شد با شک و تردید به کارم ادامه بدم. مطلب دیگه این هست که واقعا نمی دونم این شیوه ای که برای یادگیری در پیش گرفتم مناسبه یا نه. من یه مدت شروع کردم به مطالعه ی کتاب windows programing by Charles Petzold ولی بعد از یه مدت هم بدلیل اینکه سرعت مطالعه ام یه مقدار پایین بود و هم احساس می کردم زیاد از این کتاب نتیجه نخواهم گرفت ، شروع کردم به تعریف پروژه های کوچیک و انجام دادن اونها. تو این شیوه خیلی موفق تر بودم و چیزای زیادی یاد گرفتم ولی همیشه عذاب این رو دارم که انگار از پایه باید یه مسائل رو یاد می گرفتم و یادنگرفتم. یه مشککل دیگه این هست که من الان تقریبا تو سال های آخر دانشگاهم. نمی دونم این قدر فرصت می کنم تو این زبان مسلط بشم که توانایی استخدام در یک شرکت رو داشته باشم یا نه؟ مطمئنن اگه این زمان رو صرف سی شارپ کنم فرصت های شغلی بیشتری خواهم داشت، ولی علاقه ام واقعا به این زبانه! (Just CPP)