نمایش نتایج 1 تا 40 از 49

نام تاپیک: ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

نقل قول: ابعاد علمی و اقتصادی کار با ++C/C در ایران

با سلام به همه مهندسها و علاقه مندای به سی++

دوستان منم خیلی دوست دارم برنامه نویسی رو به صورت پایه ای و ریشه ای یاد بگیرم و خیلی هم در این مورد تحقیق کردم و بهترین زبون رو همین سی++ یافتم

رشته ام سخت افزاره و شدیدا علاقه مند به مباحث هوش مصنوعی - پردازش تصویر و رباتیک و ایمبدد سیستمز

فکر نمیکنم زبانی بهتر از سی++ واسه این کار موجود باشه ... هرچند بعد از اون فکر کنم نوبت جاوا باشه که علاقه و آشنایی نسبی با اون هم دارم

گرچه توفیقات اجباری دانشگاه مارو با اسمبلی - سی - سی++ - جاوا - سی شارپ - VHDL و حتی php و html هم آشنا کرده و ما همه اینهارو پاس نموده ایم

اما به قول دوستمون ، شدیم دریایی به عمق یک متر!!

البته این هم خوبه و هم بد ... خوبه که تقریبا اکثریت فضای برنامه نویسی و زبون هارو دیدیم و آشنا شدیم و شاید بهتر میتونیم انتخاب کنیم اما بده که فعلا همه کاره هیچکاره ایم!

خلاصه مطلب اینکه برای آخرین بار برای یقین کردن دلم میپرسم

آیا سی++ هنوز زبانی زنده و پویا و در حال رشد هست؟ آیا میشه گفت هنوز و درآینده هم حرف اول در برنامه های زیرساختی و اصلی رو خواهد زد؟
    من قصد ادامه تحصیل در آمریکارو دارم ، آیا این زبون و داشتن تخصص در اون ، در آمریکا هم به کار من خواهد آمد (البته خودم که فکر میکنم بیشتر از ایران به کار بیاد!!)

و سوال آخر اینکه با تحقیقاتی که کردم بهترین IDE رو برای این زبون netbeans یافتم ... همچنین که با جاوا هم سازگار هست ... نظر دوستان متخصص هم همین هست؟

من محدوده کاریم رو بالا عرض کردم ... نظر شما هم برای اون کارها رو سی++ هست؟

الان من با مفاهیم کلی زبان آشنا هستم اما تو حوزه تخصصی مخصوصا پردازش تصویر یا برنامه نویسی پورت های کامپیوتر ( فرضا از برد اینتل به عنوان هسته مرکزی ربات استفاده بشه) منبع کاملی پیدا نمیکنم ... اگر میشناسید این بیسواد رو راهنمایی کنید

آرزوی موفقیت برای همگی
    آخرین ویرایش به وسیله prince0fpersia : یک شنبه 20 فروردین 1391 در 17:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •