نقل قول نوشته شده توسط __UFNHGGI_H__ مشاهده تاپیک
برای این جور کارایی که شما می گی زبان فقط سی پلاس مناسبه !
به نظر من دات نت فقط بدرد وب می خوره ! خودم خیلی سی شارپ کار کرده بودم !
شما تا حالا برنامه دات نتی خوب دیدی تو دنیا ؟ نت پد ویندوز هم با سی پلاسه برادر !
QT هم زبان نیست ! به طور خیلی ساده رابط کاربری برنامه رو باهاش می نویسن ! و خیلی قابلیت ها داره !
دیگه پردازش تصویر که خودش نداره ! باید از کتاب خونه های دیگه استفاده کنید !

جان ! دیگه این حرفو نزنی ها ! مردیم از خنده !

البته در مواقعی برنامه ای که با سی پلاس نوشته شده باشه از نمونه دات نتی کند تره
و دلیلش چیزی نیست جز این که شما برنامه رو بد نوشتی !
چون توی دات نت مدیریت حافظه و .. اتوماتیک انجام میشه مشکلی نیست
اما تو سی پلاس اگه شما اشتباه کنی برنامت واقعا افتضاه میشه !
اتفاقا یکی از دوستای من یه برنامه نوشته بود new تو سی پلاس رو new تو سی شارپ فرض کرده بود !
delete هم یادش رفته بود بکنه !

برای کارایی مثل پردازش تصاویر و برنامه رباط دیگه حتما باید سی / سی پلاس کار کنید !
دلیل اینکه مایکروسافت هم اینهمه هوای سی شارپو داره طبیعیه می خواد برنامه نویس ها فقط برا ویندوز برنامه بزنن ! از محصولات خودش استفاده کنن و ...

سی شارپ در برابر سی پلاس هیچه !

++C

++C
شما جای اینکه اینقدر از شکلک خنده استفاده کنید یکمی با دقت پست هارو میخوندین
هیچکس نگفته Qt زبان هست یا باید پردازش تصویر هم بکنه!

اون چیزی هم که من نوشتم و شمارو کشته از خنده یک تاپیک خیلی مفصل در یکی از معتبر ترین سایت های برنامه نویسی بود که متاسفانه آدرسش رو پیدا نکردم قرار بدم! من فقط نقل قول کردم و بس!

پیشرفته ترین ربات های انسان نمای فوتبالیست موجود در کشور متعلق به تیم AUT-Man دانشگاه امیرکبیر هست که کل برنامه ربات با C#‎ نوشته شده و منم توی اون تیم بودم.
در کنارش ربات استاندارد nao رو هم با پلتفرم کامل لینوکس و برنامه نویسی C++‎ داریم که هیچ برتری نسبت به ربات های دست ساز خودمون نداره!(تست شده در عمل)

بحث سرعت هم کاملا منسوخ شده و شما اگر انگلیسی سرچ کنید میبینید دیگه هیچکس ادعای سرعت برای C++‎ نمیکنه!
بالاتر هم گفتم ، اینکه اکثر برنامه های تجاری با سی++ یا سی یا جاوا نوشته شدند دلیل بر برتری اونها نیست! دلیلش اینه که اونها open-source هستند اکثرا و C#‎ انحصاری مایکروسافت هست ! و همه جای دنیا مثل ایران نیست که قانون کپی رایت نداشته باشند!!!

شما اگر در مورد زبان برنامه نویسی ای تجربه یا اطلاعاتی ندارید دلیل نمیشه بیاید و هرچی دلتون خواست بنویسید!