نمایش نتایج 1 تا 40 از 76

نام تاپیک: آیا Qt بهترین انتخاب است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار returnx
    محل زندگی
    ?

نقل قول: آیا Qt بهترین انتخاب است؟

پیشرفته ترین ربات های انسان نمای فوتبالیست موجود در کشور متعلق به تیم AUT-Man دانشگاه امیرکبیر هست که کل برنامه ربات با C#‎‎‎‎‎‎ نوشته شده و منم توی اون تیم بودم.
    خوب این یکی از او اشتباهایی بوده که خوب جواب داده!!
    در کنارش ربات استاندارد nao رو هم با پلتفرم کامل لینوکس و برنامه نویسی C++‎‎‎‎‎‎ داریم که هیچ برتری نسبت به ربات های دست ساز خودمون نداره!(تست شده در عمل)
    این یکی از کار های خوبی بوده که بد جواب داده!!
    نه حالا بدون شوخی ، زمانی این حرف قابل استناد هست که ، الگوریتم های بکار رفته در هر دو روبات دقیقا مثل هم و با سخت افزار های یکسانی پیاده شده باشد ولی یکی با C#‎‎‎‎‎ و دیگری با C++‎‎‎‎‎ ، در اون زمان کاملا مشخص میشه کدام زبان کارایی بهتری داره ، اصلا میتونید رو همین روبات خودتون هم تست کنید ، عین همین کد ها و الگوریتم هارو این بار با C++‎‎‎‎‎ بنویسید (البته اگه اونقدر بیکار هستید) ، بعد بیاین نتایج رو هم مقایسه کنید....
    بالاتر هم گفتم ، اینکه اکثر برنامه های تجاری با سی++ یا سی یا جاوا نوشته شدند دلیل بر برتری اونها نیست! دلیلش اینه که اونها open-source هستند اکثرا و C#‎‎‎‎‎‎ انحصاری مایکروسافت هست ! و همه جای دنیا مثل ایران نیست که قانون کپی رایت نداشته باشند!!!
    نه اینطوری هام نیست ، من لیست یکسری از برنامه های معروف که همین الان هم احتمالا رو سیستمتون نصب هست رو براتون میزارم میبینید که همه با C++‎‎‎‎‎ توسعه داده شدند ، حالا تحت FrameWork های مختلف:
    Microsoft office
    Internet Explorer
    Adobe Photoshop
    Adobe Acrobat
    Firefox
    Nero Multimedia Suite
    Safari (web browser)
    Google Chrome
    VLC media player
    Adobe Dreamweaver
    و خیلی های دیگه ف که اگر من الان بخوام اینجا براتون نام ببرم ، تا صبح فردا باید Copy/paste کنم....
    من بهتون توصیه می کنم حتما تجربه ای حتی کوچک با Visual C++‎‎‎‎‎/MFC داشته باشید ، من خیلی با MFC تجربه ندارم ، اما وقتی یک مدت روش کار می کردم دقیقا همون موقع بود که فهمیدم ، C#‎‎‎‎‎ اگر اسباب بازی نباشه ، خیلی شبیه اسباب بازی هست....
    شما هم میتونید زمان نصب برنامه ها ، دقت کنید که چه FrameWork هایی همراش نصب میشه Micrsoft Visual C++‎‎‎‎‎ Redistributable پای ثابت نرم افزار های بزرگ ، معروفه ، نه .net frameWrok ...
    البته این موضوع رو هم اضافه کنم که یک برنامه بزرگ صرفا با یک زبان نوشته نمیشه ، و با چندین تکنولوژی مختلف توسعه داده میشه ، اما اون چیزی که برای ما مهم هست ، هسته ی برنامه هست...
    و همچنین شما میتونید به صفحه ی jobs شرکت های بزرگ مثل مایکروسافت و Google و... نگاه کنید ، کسی نمیگه برنامه نویس C#‎‎‎‎ میخوایم!! همش نوشته C/C++‎‎‎‎ ,Pythone,ruby البته java هم کم و بیش دیده میشه ...
    آخرین ویرایش به وسیله returnx : چهارشنبه 18 بهمن 1391 در 11:48 صبح

تاپیک های مشابه

1. آیا فلان سرویس نصب است؟
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1385, 12:11 عصر
  2. آیا این یک باگ است؟
    نوشته شده توسط asilverisis در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 23:58 عصر
  3. آیا این کد درست است؟
    نوشته شده توسط coral در بخش Classic ASP