خوب این یکی از او اشتباهایی بوده که خوب جواب داده!!پیشرفته ترین ربات های انسان نمای فوتبالیست موجود در کشور متعلق به تیم AUT-Man دانشگاه امیرکبیر هست که کل برنامه ربات با C# نوشته شده و منم توی اون تیم بودم.
این یکی از کار های خوبی بوده که بد جواب داده!!در کنارش ربات استاندارد nao رو هم با پلتفرم کامل لینوکس و برنامه نویسی C++ داریم که هیچ برتری نسبت به ربات های دست ساز خودمون نداره!(تست شده در عمل)
نه حالا بدون شوخی ، زمانی این حرف قابل استناد هست که ، الگوریتم های بکار رفته در هر دو روبات دقیقا مثل هم و با سخت افزار های یکسانی پیاده شده باشد ولی یکی با C# و دیگری با C++ ، در اون زمان کاملا مشخص میشه کدام زبان کارایی بهتری داره ، اصلا میتونید رو همین روبات خودتون هم تست کنید ، عین همین کد ها و الگوریتم هارو این بار با C++ بنویسید (البته اگه اونقدر بیکار هستید) ، بعد بیاین نتایج رو هم مقایسه کنید....
نه اینطوری هام نیست ، من لیست یکسری از برنامه های معروف که همین الان هم احتمالا رو سیستمتون نصب هست رو براتون میزارم میبینید که همه با C++ توسعه داده شدند ، حالا تحت FrameWork های مختلف:بالاتر هم گفتم ، اینکه اکثر برنامه های تجاری با سی++ یا سی یا جاوا نوشته شدند دلیل بر برتری اونها نیست! دلیلش اینه که اونها open-source هستند اکثرا و C# انحصاری مایکروسافت هست ! و همه جای دنیا مثل ایران نیست که قانون کپی رایت نداشته باشند!!!
Microsoft office
Internet Explorer
Adobe Photoshop
Adobe Acrobat
Firefox
Nero Multimedia Suite
Safari (web browser)
Google Chrome
VLC media player
Adobe Dreamweaver
و خیلی های دیگه ف که اگر من الان بخوام اینجا براتون نام ببرم ، تا صبح فردا باید Copy/paste کنم....
من بهتون توصیه می کنم حتما تجربه ای حتی کوچک با Visual C++/MFC داشته باشید ، من خیلی با MFC تجربه ندارم ، اما وقتی یک مدت روش کار می کردم دقیقا همون موقع بود که فهمیدم ، C# اگر اسباب بازی نباشه ، خیلی شبیه اسباب بازی هست....
شما هم میتونید زمان نصب برنامه ها ، دقت کنید که چه FrameWork هایی همراش نصب میشه Micrsoft Visual C++ Redistributable پای ثابت نرم افزار های بزرگ ، معروفه ، نه .net frameWrok ...
البته این موضوع رو هم اضافه کنم که یک برنامه بزرگ صرفا با یک زبان نوشته نمیشه ، و با چندین تکنولوژی مختلف توسعه داده میشه ، اما اون چیزی که برای ما مهم هست ، هسته ی برنامه هست...
و همچنین شما میتونید به صفحه ی jobs شرکت های بزرگ مثل مایکروسافت و Google و... نگاه کنید ، کسی نمیگه برنامه نویس C# میخوایم!! همش نوشته C/C++ ,Pythone,ruby البته java هم کم و بیش دیده میشه ...