منظورش حداقل مبهمه.
یعنی میشه این برداشت رو کرد که تا وقتی که مشکل سقوط هواپیماها حل نشده نباید بریم سراغ ماهواره.
نه دوست عزیز فکر نمیکنم منظورشون این بود. این دوستمون اون جملات تناقض رو گفتن تا نهایتا این مفهموم رو برسونن که مثلا توی کشوری که پتانسیل بهره وری 1% علم هم وجود نداره بالابردن سطح دانش بیهوده هست . (وقتی نتونی از علمت استفاده کنی مثل بذری هست که بکاری اما نتونی درو کنی) . اینجا هیچ چیز سرجای خودش نیست و حتی زیرساخت لازم وجود نداره که از 1% پتانسیل فکری افراد استفاده کنه !ایشون با یه مثال جالب از جملات تناقض این مطلب رو رسوندن . متاسفانه توی کشور ما ترازوی فهم یک فرد به سنگینی مدرکشه نه خلاقیت و استعداد و پتانسیل واقعیش . حالا اگه دانشگاهای ما استعداد پروری میکردن و واقعا مفید بودن دلم نمیسوخت . خدایی جز چرت و پرت هیچی نیست!فکر نکن این حرفارو میزنم چون خودم مدرک ندارم و ... ! خودم مدرک کارشناسی دارم و کل خانوادم زیر فوق یا دکتری ندارن. اما بازم میگم نظام اموزشی این مملکت جز چرت و پرت هیچی نیست و نه تنها مفید نیست استعداد و خلاقیت و قدرت تحلیلو تفکر رو تا حد صفر پایین میاره

این را از اینجا میفهمم که میبینم برخی دوستانم در دوره دکترا، درد دل میکنند که باید هر هفته یک مقاله بخوانند! این خود نشان میدهد که مقاله خواندن، یک «درد» است نه «غذایی برای یک روح گرسنه علم».
یعنی خدا خیرش بده که هرچی میگه حرف دله ! بابا منم صد بار گفتم خلاقیت به همراه یک ذهن پرسشگر میاد . و ذهن پرسشگر دنبال مسائلی میره که ناخداگاه علاقه و استعداد شما درش نهفته است. شخص خودش باید زمینه یادگیریش رو انتخاب کنه نه اینکه به زور به خوردش بدن!
خب نتیجش میشه همین دیگه! دانشجوی بدبخت نه از روی علاقه بلکه به خاطر نمره مجبور(خواهش میکنم به واژه اجبار دقت کنید) به حفظ کردن (حفظ نه یادگیری) مسائل پراکنده میشه برای زمینه ها یی که نه در اون استعداد داره نه موجب شکوفایی استعداد و قوه خلاقیتش میشه!به خدا اگه این سیستم اموزشی از پایه تغییرات بنیادین میکرد و هم زیر ساخت بهره وری از علم توی کشور به اندازه تولید علم افزایش پیدا میکرد ایران الان جهان سوم (با قدمت چند هزار ساله) و امریکا جهان اول (با قدمت چند صد ساله) نبود . این حرفو هم اینجا هم هرجای دیگم میزنم و ترسی هم ازش ندارم : تمام مدیران و مسئولینی که مسبب این فضاحت و پسرفت هستند و قدرت تغییر رو هم دارن اگر دانش پیاده سازی اون رو ندارن باید کنار بکشن و گرنه نه من نه اونایی که بخاطر جهالت اونا لطمه خوردیم نه این دنیا نه اون دنیا حلالشون نمیکنیم