نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: دانلود سورس مدیریت فروش و صدور فاکتور تحت شبکه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول: دانلود سورس مدیریت فروش و صدور فاکتور تحت شبکه !

نقل قول نوشته شده توسط asman.abi مشاهده تاپیک
    اینکه از ADO استفاده می کنی خوبه. منم استفاده می کنم. دلیل داره. تکنولوژی های دیگه برای سهولت در کد نویسیه که ما بهش احتیاج نداریم! ما به سرعت و انعطاف در کد نویسی کار داریم(خیلی کار داریم.)
    با سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز
    یک مثال: ما اگه بلد نیستیم با ماشین دنده اتوماتیک رانندگی کنیم. نگیم ماشینای دنده ای سرعت و انعطاف پذیری بیشتری دارن!

EF یا همون Entity Framework مخصوصا از نوع Code First انصافا قابل مقایسه با ADO نیست. ماها خودمونو بایست ارتقا بدیم. این همه تیم مایکروسافت زحمت کشیدن هلو برو تو گلو! نوشتن. نباید کار نکرده و جا نیفتاده از خودمون نظر دربکنیم!
    دوست عزیز من، به قول اصفهانیها یوخده خودمونو ارتقا بدیم می بینیم چقد کار با این تکنولوژی های جدید شیرین و راحت شده.
    نکته دیگه این که کارهایی که با این تکنولوژی ها به راحتی و قدرت و قوت و سرعت و بدون خطا و هندل شده میشه انجام داد بعضی وقت ها با SQL یا امکان پذیر نیست و یا خیلی پیچیده و سخت میشه انجام داد و قشنگ نیست. (من خودم عمری با ADO و دستورات مستقیم SQL کار کردم میگم)
    و نکته آخر این که اصلا باید روزی خودمون رو از اسارت ADO دربیاریم چون آینده برنامه نویسی در همه جنبه ها اعم از وب و ویندوز و... ادامه تکنولوژی LINQ و EF هست.

ببخشید اگه یه خورده زهردار عنوان کردم. از بنده گفتن بود

در مورد پروژه هم بگم همین که تصمیم گرفتید پروژه را بصورت رایگان در اختیار دوستان برنامه نویس که تازه به خیل این زحمت کشان پیوسته اند بگذارید حرکت بسیار پسندیده ای هست. نکات آموزشی خوبی برا مبتدیان داره. ان شاء الله شاهد این نمونه کارها از جانب دوستان حرفه ای تر باشیم تا رونقی به کار دیگر دوستان و خصوصا این انجمن بخشیده بشه.

صبحکم الله بالخیر و العافیة و النصر - موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله moradian : یک شنبه 31 خرداد 1394 در 17:48 عصر

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1396, 14:06 عصر
  2. دریافت کنید ، سورس برنامه صدور فاکتور فروش
    نوشته شده توسط hamid.shekasteh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 11 دی 1393, 22:49 عصر
  3. سوال: صدور فاکتور فروش و کم شدن موجودی
    نوشته شده توسط mialdf در بخش VB.NET
    پاسخ: 21