نقل قول نوشته شده توسط moradian مشاهده تاپیک
با سلام وعرض ادب خدمت دوستان عزیز
یک مثال: ما اگه بلد نیستیم با ماشین دنده اتوماتیک رانندگی کنیم. نگیم ماشینای دنده ای سرعت و انعطاف پذیری بیشتری دارن!

EF یا همون Entity Framework مخصوصا از نوع Code First انصافا قابل مقایسه با ADO نیست. ماها خودمونو بایست ارتقا بدیم. این همه تیم مایکروسافت زحمت کشیدن هلو برو تو گلو! نوشتن. نباید کار نکرده و جا نیفتاده از خودمون نظر دربکنیم!
دوست عزیز من، به قول اصفهانیها یوخده خودمونو ارتقا بدیم می بینیم چقد کار با این تکنولوژی های جدید شیرین و راحت شده.
نکته دیگه این که کارهایی که با این تکنولوژی ها به راحتی و قدرت و قوت و سرعت و بدون خطا و هندل شده میشه انجام داد بعضی وقت ها با SQL یا امکان پذیر نیست و یا خیلی پیچیده و سخت میشه انجام داد و قشنگ نیست. (من خودم عمری با ADO و دستورات مستقیم SQL کار کردم میگم)
و نکته آخر این که اصلا باید روزی خودمون رو از اسارت ADO دربیاریم چون آینده برنامه نویسی در همه جنبه ها اعم از وب و ویندوز و... ادامه تکنولوژی LINQ و EF هست.

ببخشید اگه یه خورده زهردار عنوان کردم. از بنده گفتن بود

در مورد پروژه هم بگم همین که تصمیم گرفتید پروژه را بصورت رایگان در اختیار دوستان برنامه نویس که تازه به خیل این زحمت کشان پیوسته اند بگذارید حرکت بسیار پسندیده ای هست. نکات آموزشی خوبی برا مبتدیان داره. ان شاء الله شاهد این نمونه کارها از جانب دوستان حرفه ای تر باشیم تا رونقی به کار دیگر دوستان و خصوصا این انجمن بخشیده بشه.

صبحکم الله بالخیر و العافیة و النصر - موفق باشید
بله.
میشه شما یه جا معرفی کنی یا خودتون بگید تا ما روشن بشیم. چون با ADO همه کاری میشه باهاش انجام داد. حالا شما چه کاری نتونستی انجام بدی که sql جواب گو نبوده نمی دونم.
در ضمن سرعت در ADO خیلی بالاتر است نسبت به روش های دیگه.
به این آدرس مراجعه کنید.
http://blogs.msdn.com/b/adonet/archi...omparison.aspx