نقل قول نوشته شده توسط asman.abi مشاهده تاپیک
بله.
میشه شما یه جا معرفی کنی یا خودتون بگید تا ما روشن بشیم. چون با ADO همه کاری میشه باهاش انجام داد. حالا شما چه کاری نتونستی انجام بدی که sql جواب گو نبوده نمی دونم.
در ضمن سرعت در ADO خیلی بالاتر است نسبت به روش های دیگه.

سلام
دوست عزیز، نباید یک بعدی به مسائل نگاه کرد. اجازه بده من یک چیزی رو تعریف کنم.
یه زمانی که احتمالاً شما هنوز مشغول این حرفه ( برنامه‌نویسی ) نشده بودی، چیزی به نام ویندوز وجود نداشت. سیستم عامل DOS بود،
برای برنامه نویسی به زبان C یه کامپایلر و محیط یکپارچه‌ی خیلی خوب وجود داشت از شرکت Borland که ما باهاش کار می‌کردیم.
یکبار من کد یک برنامه رو به زبان اسمبلی نوشتم و متوجه شدم که اختلاف سرعت وحشتناکی با کد C داره ( دیگه خودت می‌تونی اختلافش
با GWBasic یا Pascal رو تصور کنی ).
بعد از چند سال OOP مطرح شد و ++C هم به دنبالش اومد، سرعت خیلی کمتر شد. ( نسبت به C )
بعد DotNet اومد و باز سرعت کمتر شد.
اما در عوض سرعت کامپیوترها به شدت داره بالا می‌ره.
مطمئن هستم که شما حتا نمی‌تونی تصور کنی با کامپیوتری که من برنامه نویسی رو باهاش یاد گرفتم 10 دقیقه کار کنی.

در حال حاضر چه چیزی مهم‌ترین عامل تو بازار نرم‌افزار هست؟
به نظر من ( دوستان هم نظر بدن ) اولین عامل مهم تو بازار نرم‌افزار هزینه هست.
و دومین عامل زیبایی و راحتی در کارکرد.

اگر اجرای یک فرمان بیش از 30 ثانیه طول بکشه، این نقطه ضعف بزرگی هست، اما اگه بجای 3 ثانیه، مثلاً 10 ثانیه طول بکشه
هیچ اشکال مهمی نیست.

با EF کد نویسی راحت‌تر، سریع‌تر و با حجم کمتری source code همراه هست. و از همه مهم‌تر این که به دلیل خوانایی بالا
هزینه‌ی پشتیبانی هم پایین میاد.

من به عنوان یک تولید کننده‌ی نرم‌افزار ترجیح می‌دم نرم‌افزارم خیلی سریع نباشه ( البته نه این که کند باشه )
اما در عوض:
* سریع‌تر تولید بشه
* زیبا باشه
* بدون اشکال باشه
* در صورت نیاز با کمترین هزینه رفع مشکل بشه
* در صورت تمایل به توسعه، قابلیت گسترش خوبی داشته باشه

خود من خیلی با SqlCommand و Scriptها راحت بوده و هستم. اما وقتی EF و LinQ Extension Methods رو کنار هم می‌گذارم دیگه سراغ
SqlCommand نمی‌رم، مگه این که در جایی سرعت اجرا شرایط بحرانی داشته باشه.

مثلاً تو پروژه‌ای که در حال حاضر درگیرش هستم، قسمت شناسایی کاربر ( فرم Login ) منحصراً از SqlCommand استفاده می‌کنه
ولی غیر از اون فرم، فقط از EF استفاده کردم.

صبا صبوحی