نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
با تشکر از آقای WIner عزیز
ممنون بابت نظراتتون
بله من هم تمام سعیم اینه که به روز بشم و طراحی هام بهتر بشه که با کمک شما و سایر دوستان دیگه حتما اینطوری میشه

از آقای مهندس گلبافان عزیز هم که کارها رو به دقت بررسی میکنند و تذکرات لازم رو میدن ، خیلی خیلی تشکر میکنم.

مزایایی که شما عنوان کردید قطعا در برابر کار اساتیدی چون شما و سایر دوستان، کار خاصی نیست و این چیزهایی که فرمودید نشانه لطف شماست

در مورد معایب :
منوی اصلی رو کلا حذف کردم. چون اون منوی سایدبار اومده ، دیگه منوی اصلی اضافه بود. البته اگه شما نظرتون رو در این باره بگید ممنون میشم.

بک گراند هم بله خیلی مناسب نیست. البته قابلیت تغییر اون توسط کاربر وجود داره.
در مورد رنگ قرمز که فرمودید، حق با شماست . البته قبلش گفتم که بعضی تصاویر قدیمی اند. توی نسخه جدید کلا طراحی اون صفحه رو عوض کردم. (تصویر زیر)

در مورد تغییر فونت هم انشاالله انجام میدم .

در مورد MDI کردن فرم ها هم قطعا باید انجام بدم. من بعد از این که این برنامه رو طراحی کردم با این تاپیک آشنا شدم و با طراحی به صورت MDI آشنا شدم.

در مورد نوارابزاری که گفتید زیر منوی اصلی بیاد ، به نظرتون اگه منوی اصلی بالا رو نداشته باشه ، اون نوار ابزار باید باشه یا خیر؟

کلید جستجو رو هم انشاالله جابجا میکنم

البته یه کارتابل به برنامه اضافه شده که چند تا تصویر از اونها میذارم

ببین گررادینت حذف بشه بهتره ولی یکم بردر پنجره که ماله خود ویندوز با طراحی هم خونی نداره بنظرم اونارو خودت یه فرم بیس بسازی بهتره که بستن و مینمیاز و همه اینارو با کل دیزاین هماهنگ کنی