نه رفیق کافی نیست دوبار کار کن روش سعی کن متد های جدید رو تو دیزاین استفاده کنی این سادتر باشه و شیکتر بد نیست کارت ولی کافی نیست دوباره کار کن اینبار چنتا نمونه دیگه نگاه کن و کار رو سادتر کن برد های اضافی روو حذف کن خلاصه سعی کن سادتر باشه شلوغیش رو کم کن موفق باشی ایکون های برنامتهم پتانسیل بهتر شدن رو داره از سایت flaticon.com استفاده کن
با تشکر از آقای WIner عزیز
ممنون بابت نظراتتون
بله من هم تمام سعیم اینه که به روز بشم و طراحی هام بهتر بشه که با کمک شما و سایر دوستان دیگه حتما اینطوری میشه

نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک

مزایا
همه اجزا جاشون مشخصه و رنگ بندی چشم نواز هست من چند دقیقه ای بهش خیره شدم و دیدم استاندارد رنگ آمیزی شده (البته به غیر از تصویر بک گراند)
کنترل Navigation درست جانمایی شده و طرح آیکون ها با کلیات فرم های برنامه هماهنگه
کنترل ها از نظر سایز و مشخص بودن فاصله ها مناسب هستند و فاصله لیبیل با تکست باکس رعایت شده
تم کلی برنامه مشخصه و در همه فرم ها پیاده شده
گرید ها وضوح خوبی دارند
قسمت پایین فرم ها و کلیدهای مربوطه در اون قسمت خوب طراحی شدن و یک حس یکپارچگی و آسوده خاطر بودن به آدم میده
نوار وضعیت status-bar خیلی خوب طراحی شده
کلیدها بخوبی disable میشن و تصویرشون خاکستری میشه

معایب
منوی اصلی البته از سمت راست باید باشه که مشکل داره و چپ چین هست
تصویر بک گراند (البته شاید مشکل از من سلیقه باشه اما اگر میشد بجاش یک داشبورد مدیریتی کوچیک با چند تا نمودار دایره ای بزارید بهتر بود)
فونت برای رزولوشن های امروزی کوچیکه (میتونید تغییر سایز رو تا حد 2 سایز به کاربر بسپارید)
رنگ قرمز رو باید کمتر برای فونت استفاده کنید و صورتی رو اصلا استفاده نکنید
بعضی از فرم ها این امکان رو دارن که MDI باشن
جای یک نوارابزار toolbar زیر منوی اصلی خیلی خالیه
کلید جستجو رو باید بالا بزارید (بالا سمت چپ) من که شانسی دیدمش!!!

از آقای مهندس گلبافان عزیز هم که کارها رو به دقت بررسی میکنند و تذکرات لازم رو میدن ، خیلی خیلی تشکر میکنم.

مزایایی که شما عنوان کردید قطعا در برابر کار اساتیدی چون شما و سایر دوستان، کار خاصی نیست و این چیزهایی که فرمودید نشانه لطف شماست

در مورد معایب :
منوی اصلی رو کلا حذف کردم. چون اون منوی سایدبار اومده ، دیگه منوی اصلی اضافه بود. البته اگه شما نظرتون رو در این باره بگید ممنون میشم.

بک گراند هم بله خیلی مناسب نیست. البته قابلیت تغییر اون توسط کاربر وجود داره.
در مورد رنگ قرمز که فرمودید، حق با شماست . البته قبلش گفتم که بعضی تصاویر قدیمی اند. توی نسخه جدید کلا طراحی اون صفحه رو عوض کردم. (تصویر زیر)

در مورد تغییر فونت هم انشاالله انجام میدم .

در مورد MDI کردن فرم ها هم قطعا باید انجام بدم. من بعد از این که این برنامه رو طراحی کردم با این تاپیک آشنا شدم و با طراحی به صورت MDI آشنا شدم.

در مورد نوارابزاری که گفتید زیر منوی اصلی بیاد ، به نظرتون اگه منوی اصلی بالا رو نداشته باشه ، اون نوار ابزار باید باشه یا خیر؟

کلید جستجو رو هم انشاالله جابجا میکنم

البته یه کارتابل به برنامه اضافه شده که چند تا تصویر از اونها میذارم