سلام دوستان
برای برنامه اولی:
به نظرم خوبه ولی یه سری ایرادات داره مثلا دکمه های هر فرم یه جاییه و ساختار بک دستی رو نداره و استاندارد خاصی رو توی برای همه ی فرم ها در نظر نگرفته و این باعث رو اعصاب بودن کاربری که داره باهاش کار میکنه میشه و همینطور من دکمه ماکسیمم و مینیمم رو برای حتی فرم اصلی ندیدم و این به نظرم یعنی اگه رزولوشن مانیتور تغییر کنه فرمتون هم به هم میریزه

برای برنامه دومی:
از لحاظ گرافیکی خوب و اون استانداردها رو هم تا جایی که من توی عکسا دیدم رعایت کرده بود ولی به نظرم وقتی نرم افزار رو داری با زبان شیرین فارسی طراحی میکنی نباید همه جاش راست چین شده و مرتب باشه؟ توی این برنامه همه چیش چپ چین بود و همین خودش یه نقطه ضعف و از طرفی کاربر هم راحت نیست باهاش

برای برنامه سومی:
این هم اون استاندارد رو رعایت کرده بود هم چیدمان آیتم های داخل برنامه رو ولی برای رنگ بندی که گفته بودی میخوام عوض کنم به نظرم وقتی داری به مشتری معرفی میکنی از خود مشتری نظر بگیر ببین اشخاصی که توی این زمینه دارن کار مبکنن اصلا ظاهر برنامه براشون مهمه یا نه فقط کارایی برنامه مهمه

آخه هر مشتری(کار فرما: در زمینه های متفاوت مثلا همین حسابداری و ... ) یه طرز فکری داره مثلا یه قشری هستن که میگن برنامه باید مطمئن و دارای سرعت بالایی باشه ولی یه سری دیگه هستن که میگن مهم ظاهر برنامه هستش و به سرعتش کاری ندارن
پس بهترین فردی که میتونی نظر بگیری کارما هستش