نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
تا حدودی با نظر شما موافقم ولی در حجم اطلاعات دارید یکم زیاده روی میکنید و از 1 میلیون رسیدید به 500 میلیون.
برنامه ای که بخواد هر بار این حجم از اطلاعات رو پردازش کنه نیاز به یک ابر کامپیوتر داره ولی شاید بهتر باشه بگم برنامه نویسی که اینجور برنامه ای بخواد بنویسه رو باید بهش حبس ابد داد. همه ما تجربه کار با دیتای بزرگ رو داشتیم. من الان با دیتا بیسی کار میکنم که حدود 130 گیگ اطلاعات غیرگرافیکی داخلش هست ولی در 1درصد مواقع هم نیازی به چنین پردازشی نداشتم و ندارم. ولی در کل شاید ماهیت پروژه جوری باشه که در چند مورد خاص نیاز به چنین کاری باشه و منم هم منکرش نیستم. به همین خاطر گفتم "
هر چیزی رو که میتونید، بهتره سمت برنامه هندل کنید". اما اجازه ندید این بهانه شما رو مجبور کنه رو بیارید به سمت کد نویسی داخل دیتابیس و منطق تجاری برنامه رو پراکنده کنید.هر چند میدونم خیلی از برنامه نویسای داخل ایران طرفدار این روش هستند ولی بهتره به چیزهایی که جدید هست رو بیارید و دست از سر دیتابیس بیچاره بردارید.
در مورد امنیت هم باید بگم من و شما برنامه نویس نباید نگران امنیت داده ها توی شبکه باشیم. اونی که باید نگران باشه مسئول شبکه و امنیت هست. در ضمن برای جلوگیری از این مورد به راحتی میتونید برای SQL Server یک گواهینامه SSL تعریف کنید تا اطلاعات توی شبکه قابل دستیابی نباشه.
شاید متوجه منظور بنده نشدید. من اینجور میگم که یک میلیون رکورد داخل یه جدول هست. پونصد کاربر همزمان درخواست ثبت رو میدن. اگه قراره پردازش سمت برنامه باشه خب باید اون یک میلیون رکورد به هرکدوم از 500 کاربر که درخواست رو کردن برگردونده بشه. پس با یه ضرب ساده باید 500 میلیون داده تو جریان شبکه برگشت داده بشه.(برا مثال میتونید همین سیستم آمارگیری که تو کشور انجام میشه رو در نظر بگیرید. هر لحظه داره داده ها و کد ملی ثبت میشه. نباید کد ملی تکراری ثبت بشه. هروز این جدول که بزرگتر شد . فرض کنید داده ها هم رسیدن به 60 میلیون رکورد و تو کشور هم ده هزار آمارگیر وجود داره حسابش با شما)

ما عملا با این روش داریم لایه دیتا رو میاریم داخل لایه تجاری (البته هستن کسایی که لایه دیتا رو تو لایه اول UI هم میارن ) . که به نظر من اصلا کار درستی نیست. اگه سورس برنامه لو بره. اطلاعات جداول و ... هم بطبع لو میره.

دیتابیس بیچاره نیست و اینروزا دیتابیس ها و پایگاه های داده رو جوری طراحی کردن که با داده های حجیم هم بتونه به خوبی کار بکنه.
حالا طبق همین فرمایش شما (
در مورد امنیت هم باید بگم من و شما برنامه نویس نباید نگران امنیت داده ها توی شبکه باشیم
) منم میگم ما به عنوان برنامه نویس نباید نگران دیتابیس باشیم نگهداری و رسیدگی به دیتابیس مربوط به مدیر دیتابیس میشه. راجب استفاده از ssl هم درسته استفاده ازش بجاست ممنون که یادآوری کردید.