به نظر من یک نکته مهمی که در این زبان مطرحه اینه که باید بهترین باشی . در غیر اینصورت بهتره دنبالش رو نگیری. درصد استخدامی که در کشور برای این زبان وجود داره نسبت به سایر زبانها بسیار پائینه . با توجه به سختی بسیار بالای نوشتن برنامه ها به این زبان شرکتها در صدد استخدام برنامه نویس فوق حرفه ای c/C++‎ بر می آیند . من خودم مدتها برنامه c می نوشتم ولی دوتا مشکل داشتم که باعث شد ادامه ندم :
1. عدم وجود منابع قوی و افراد خبره :
همینطور که می بینید اگر یک نفر یک سوال در بخش سی شارپ مطرح کنه در بیشتر مواقع به نتیجه میرسه ولی تالار سی چطور . حتی بعضی از برنامه نویسان حرفه ای هم تو بعضی از سوالاتش می مونن . زمانی هم که به برنامه نویسان حرفه ای مراجعه می کنی حاضر نیستن مجانی کار شما رو راه بندازن ( که البته منطقی هم هست) .
2 . پروژه شما زمانی تمام می شه که کار از کار گذشته :
اصولا برنامه نویسان حرفه ای سی بیشتر از برنامه نویسان سطح بالا به ماژولهای نوشته شده پیشین خود وابسته اند در صورتی که این کار رو نکنن ... ( خدا می دونه پروژه کی تموم می شه) . حالا حساب کنید منی که تازه وارد این زبان شدم چند سال باید وقت بگذارم تا یک کتابخانه کامل برای خودم بنویسم ؟ (درسته که API و MFC درزبان وجود داره ولی یک کارهای پیش و پا افتاده ای مثل تبدیلات رو نمی تونن انجام بدن )در بعضی موارد افرادی می شناسم که با فروش این کتابخانه ها درآمد کسب می کنند.

اما برای دانشجویان یک پیشنهاد دارم که استادم به من کرد . اگر می خواید در زبان سی خیلی قوی بشید سعی کنید بعد علمی اون رو ادامه بدید . چطور ؟
همه ما دروسی مثل معادلات دیفرانسیل ، ریاضیات مهندسی ، مدارهای الکتریکی رو پاس کردیم . سعی کنید مبحث دروس معادلات و ریاضیات مهندسی رو در سی چه به صورت گرافیکی و عادی پیاده سازی کنید .
در موقع استخدام هم از شما همین ها رو می خوان ، یعنی از شما می خوان تبدیل لاپلاس یک معادله رو با سی محاسبه کنید و یا تابع فوریه رو با سی رسم کنید . بعدا توی حین کار هم از این موارد خیلی استفاده می شه ( سیستم دستگاههای کنترلی و پیچیده کارخانجات با همین روش ها نوشته می شه).
راستش حرف در این مورد زیاده ولی فکر می کنم اگر ادامه بدم از بحث اصلی خارج بشم .
این تفکر من در مورد زبان سی بود حالا اگر غلط بود . لطفا اصلاح بفرمائید.