در laravel خواستم از cache dependency استفاده کنم که دیدم نه در مستندات چیزی در موردش هست و نه توی گوگل! درخواستم رو توی انجمن laravel مطرح کردم که هیچکس پاسخگو نبود!
الان هم توی گوگل سرچ کنید، اولین لینکی که میاره لینک تاپیک خودمه (که هنوز هم کسی جواب نداده) :
http://laravel.io/forum/03-01-2014-cache-dependency
تا اونجایی که من در مستندات laravel خوندم همچین امکانی نداره! و سرچ کردم دیدم باید از یه باندل استفاده کنی که کلا نحوه صدا زدن ویوها عوض میشه و یه جورایی قابلیت استفاده مجدد کدها پایین میاد.
مسلما چون laravel باندل بیس هست، سرعت رشد افزونه هاش زیاده اما افزونه های کاربردیش کمتر از yii هست (توی سرچ زدن مشخصه).
وقتی انجمن فعالتر باشه، سوالات سریعتر به جواب میرسه و کاربر مجبور نیست کلی از وقتش رو صرف انتظار برای جواب هدر بده! (نمونش همین سوال خودم که لینکش رو بالا گذاشتم)
شما که کارتون درسته :) اما laravel به صورت "توکار" از jquery پشتیبانی نمیکنه و باید دستی به سیستم اضافه بشه اما در yii اینطور نیست و این سرعت عمل رو بالا میبره.
مستندات yii طوریه که اگر فرد خواست از بیس کار کنه و MVC هم بلد نباشه، میتونه با مستندات yii قدم به قدم ساختار فریم ورک رو یاد بگیره. همچنین تنظیم تاپیک ها خودش یه مزیته چراکه در laravel عناوین رو در بخش
Learning More طبق حروف الفبا مرتب کرده نه بر اساس الویت یادگیری!
چیزی مثل کپچا که توی اکثر پروژه ها استفاده میشه چرا بخوایم وقتمون رو صرف اضافه کردن آن و تنظیمات دستی کنیم؟! بهتره که توکار باشه.
منابع بیشتر یعنی وقتی توی موتور جستجویی مثل گوگل در مورد yii سرچ میکنی با وب سایت های زیادی رو به رو میشی که آموزش های زیادی گذاشتن اما در مورد laravel این قضیه صدق نمیکنه!
لطفا واقع بین باشید. شاید به این دلیل که مدتیه با laravel کار کردین، دل کندن ازش براتون کمی سخت باشه، چون laravel از ابتدا مثل یه نوزاد میمونه که با باندل ها اون رو بزرگش میکنیم و شما ممکنه وقت زیادی صرف بزرگ کردنش کرده باشید و الان اون رو به yii خام رسونده باشید ولی برای اون کسی که میخواد تازه شروع کنه، باید وقت زیادی صرف پیدا کردن باندل ها و نوشتن کدهای js کنه که با انتخاب yii دیگه نیازی به این کارها نیست و مستقیما وقتش رو صرف آنالیز پروژه میکنه.